- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.781
Amin canım sağolasın valla zor o ağlarken elimden bişi gelmio bazen kucağıma alıyorum yine durmuyo İNŞALLAH gecer en kısa zamanda..
MERAL okudum 50 tane...düşmeyi unutma..eksik kalırsa yine okurum.Allah niyetini kabul etsin...
Hey MAŞALLAH...Çılgın kızın hızlı anası...ağzın kalbin dert görmesin...
Anammmmm Tefriciyeler kapışılmış yaa bitmeden yetiştimmi ayy Meral'im banada 100 adet yaz, canı gönülden okurum canım arkadaşım. Allahım bu gönülden ediler dualar hürmetine senin yüzünü güldürsün inşallah canımın içi.
duamnur/Burcum bence 4'e tamamla güzelim benim, aynı benimde senin gibi olmuştu, dördüncü cumamda sabah namazında yapmıştım testi, çok şükür pozitif görünce yine öğlen vakti son haftaki ya evveli çekmiştim. tamamlaman gerekli bence yani
Aslıııı yerim ben seni yaa, sen nekadar muhteşem gönlü bol, ağzı dualı, kalbi nur bir insansın kuşum benim. şuraya bak 500+500 =1000 adet senden yana tamamlandı, Allah razı olsun canım Meral adına ben bile dua ettim sana
Bircan senin icinde dua edicem insallah gelir nazli bebisin :)
Asli tabiki zamani var belki Rabbim hemen verseydi belki hic kiymetini bilmiyecektik simdi ne kadar degerli olacak bebeklerimiz bir dusunsene opmeye koklamaya kiyamiyacagiz..
Meral 300 de bana yaz sayilari not al eksik fazla olmasin canim
canım internette baktım baya orda muskatı gördüm bi cok şey gördüm.. gaz ilacıda var dr günde 3 kez 5 damla dedi günde 15 damla ben günde 5 3 er damla veriyorum daha iyi gelio sanki bide herbal ın rezene çayı varmş onada bakcam bide kendim yarım çay kaşığı kimyonu yarım çay bardağı sıcak suda bekletip içiyorum sütümden gaz gecmesin die onuda internetten buldum herşeyi deniyoruz bakalım aslında ebbeğe kimyon verin diolarda ona cesaret edemedim kendim içiyorumcanım ilaç felan kullanıyomusun gaz için?? muskat cevizi duydun mu? çok eski bi gelenektir..rendeleyip sütüne katarlar bebeğin...gaz giderirmiş..tabi yediklerine felanda dikkat ediyorsundur sen bilirzin en doğrusunu..erkek çocuğu daha gazlı olur derler...yaz havalar sıcak ama elbetteki çorapsız durmuyoduk bebikin...oğlan çocuğu ayaklarından alır derler.bunlar benim bildiklerim:..sende biliyorsundur zatende ben fikir vermesi açısından yazıyım dedim:))
ay amanın k.burcu hamileymiş nasıl sevindim anlatamamRabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
bende dün doktora gittim bir tane yumurtam varmış 18 boyutunda dün gece çatlatma iğnemi vuruldum Allah izin verilse yarın 13de aşılamam var tek yumurta tek şansım var Rabbim inşallah meleğimi bana gönderir
bide her yerim kırılıyor Erzurum gibi bir yerde kış boyunca hastalanmadım bu havada hasta oldum hemde aşılama öncesi
meralcim şimdi SEDA ile facebooktan yazışıyorum 100 tane Seda okucayacak, bana da 200 tane yaz, fazla mı olacak, bi haber ver ona göre Sedaya döneceğim hemen
meralcim bende 100 tane okurum İnşallah Allah kabul eylesin
Kızlar benım ya evvelde 4.haftamdı hamile olduğumu öğrendim bugünde okuyup 4 e tamamlıyayım mı
hayırlı cumalar kıslar nasılsınız bakalım yenı hamışımız gosun aydın hayırlısıyla kucagın alamayı nasıp etsın rabbım
ya kıslar kafama bıse takıldı doktor bana bteayı 26 hazıranda yaptır dedı cok erken degılmı benım adet tarıhım 4-yada besı ıgne olduktan sonra bı kacgun ıcınde bellımı olurkı acep anlamadım gıttı cok erken gıbı geldı bana
mearlcim şimdi SEDA ile facebooktan yazışıyorum 100 tane Seda okucayacak, bana da 200 tane yaz, fazla mı olacak, bi haber ver ona göre Sedaya döneceğim hemen
Canım benim ALLAH razı olsun Tümay'ım ...almam mı hepsini tek tek not alıyorum....pek de organizasyon beynine sahip değilimdir ama...yapıyorum bişeyler...valla bankada işi gücü bıraktım...yazıyorum , okuyorum, not alıyorum:))) hem de banka ajandama:))) şube ve müşteri görüşmelerinin arasında tefriciye sayıları:))))
oy kuzularım benim...cansınız...nar tanesiniz...nur tanesiniz...Sedacımı kocaman öptüğümü söylersen çook sevinirim...ikinizden de ALLAH razı olsun...
Valla cancazım şuana kadar 2.800 oldu bile...sizler elinizden gelenin en fazlasını yaptınız bile..onca işinizin gücünüzün arasında....kalanını da annem halleder artık...tekrar tekrar teşekkür ederim...
canım internette baktım baya orda muskatı gördüm bi cok şey gördüm.. gaz ilacıda var dr günde 3 kez 5 damla dedi günde 15 damla ben günde 5 3 er damla veriyorum daha iyi gelio sanki bide herbal ın rezene çayı varmş onada bakcam bide kendim yarım çay kaşığı kimyonu yarım çay bardağı sıcak suda bekletip içiyorum sütümden gaz gecmesin die onuda internetten buldum herşeyi deniyoruz bakalım aslında ebbeğe kimyon verin diolarda ona cesaret edemedim kendim içiyorum
nazan 600
aslı 1.000
buket 50
k.burcu 200
bedriye 100
tuğba 50
yasemin 100
tümay 300
bircan 100
seda 100
burcu 200
toplam 2.800
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
kızlar dualarınızı okudum.Allah kabul etsin inşallah.şimdi doktora gidiyorum.dua edin işler yolunda gitsin.
nazan 600
aslı 1.000
buket 50
k.burcu 200
bedriye 100
tuğba 50
yasemin 100
tümay 300
bircan 100
seda 100
burcu 200
toplam 2.800
Ayyy iğrenç olmuş tablooommm...halbuki excel de yapmıştım cillop gibi olmuştu yaaa...zamanı da haftaya CUMA mı diyelim...evet evet öyle diyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?