Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Amin canım sağolasın valla zor o ağlarken elimden bişi gelmio bazen kucağıma alıyorum yine durmuyo İNŞALLAH gecer en kısa zamanda..

canım ilaç felan kullanıyomusun gaz için?? muskat cevizi duydun mu? çok eski bi gelenektir..rendeleyip sütüne katarlar bebeğin...gaz giderirmiş..tabi yediklerine felanda dikkat ediyorsundur sen bilirzin en doğrusunu..erkek çocuğu daha gazlı olur derler...yaz havalar sıcak ama elbetteki çorapsız durmuyoduk bebikin...oğlan çocuğu ayaklarından alır derler.bunlar benim bildiklerim:..sende biliyorsundur zatende ben fikir vermesi açısından yazıyım dedim:))

Ayyy iyi ki dün akşam niyetlenmişiiimmm....bakar mısın yaaa...ne güzel ağızlardan ne güzel dualar aldııımm...hem de Cuma Cuma....kuş gibiyim kuuşş....Yaseminim...senden de bin kere yüz bin kere ALLAH razı olsun....

Canım benim ALLAH razı olsun Tümay'ım ...almam mı hepsini tek tek not alıyorum....pek de organizasyon beynine sahip değilimdir ama...yapıyorum bişeyler...valla bankada işi gücü bıraktım...yazıyorum , okuyorum, not alıyorum:))) hem de banka ajandama:))) şube ve müşteri görüşmelerinin arasında tefriciye sayıları:))))

canım internette baktım baya orda muskatı gördüm bi cok şey gördüm.. gaz ilacıda var dr günde 3 kez 5 damla dedi günde 15 damla ben günde 5 3 er damla veriyorum daha iyi gelio sanki bide herbal ın rezene çayı varmş onada bakcam bide kendim yarım çay kaşığı kimyonu yarım çay bardağı sıcak suda bekletip içiyorum sütümden gaz gecmesin die onuda internetten buldum herşeyi deniyoruz bakalım aslında ebbeğe kimyon verin diolarda ona cesaret edemedim kendim içiyorum

ayyy Bircan Çok sevindim, yarın için toplu dua ilanı yapayım ben, haydi Bismillah

meralcim bende 100 tane okurum İnşallah Allah kabul eylesin

Bircanım öğlen Zuhuratbaba Türbesine gidip ALLAH ın izniyle senin için Yasin-i Şerif okudum...vee çoook dua ettim...herkese ama içi sırada sana...İNŞALLAH RABBİM kabul etmiştir....İNŞALLAH güzel sonuçlarınla bize çığlıklar attırırsın...

Kızlar benım ya evvelde 4.haftamdı hamile olduğumu öğrendim bugünde okuyup 4 e tamamlıyayım mı

canım hiç beklemden tamamla Allah kabul etsin

tatlım erken değil kanda hemen çıkar merak etme, git yaptır sen

mearlcim şimdi SEDA ile facebooktan yazışıyorum 100 tane Seda okucayacak, bana da 200 tane yaz, fazla mı olacak, bi haber ver ona göre Sedaya döneceğim hemen

oy kuzularım benim...cansınız...nar tanesiniz...nur tanesiniz...Sedacımı kocaman öptüğümü söylersen çook sevinirim...ikinizden de ALLAH razı olsun...

Valla cancazım şuana kadar 2.800 oldu bile...sizler elinizden gelenin en fazlasını yaptınız bile..onca işinizin gücünüzün arasında....kalanını da annem halleder artık...tekrar tekrar teşekkür ederim...

Canim inssallah dualarimiz kabul olur seninde guzel haberlerini aliriz..Rabbim hepimizi sevindirsin :))

tamam canım bana 200 seda'ya 100 yaz, bide haftaya cuma'ya kadar mı okuyacağız zamanıda bildir

nazan 600
aslı 1.000
buket 50
k.burcu 200
bedriye 100
tuğba 50
yasemin 100
tümay 300
bircan 100
seda 100
burcu 200
toplam 2.800

Son düzenleme:

sen bilirsinde ona içirme kendin iç bence..mercimek kuru baklagil yeme..(konferansta söylediler:)) kavun asla yeme..baş gazcı kavun muş...:)) zaten bol sıvı lazım..senin içeceğin sütte gaz yaparmış...bize bi kitap vemiştiler..orada emzirmeyle ilgili şeyler vardı..sarı süt gelmesi bilmem bnee..bi zaman emzirin sonra emzirmeyin sütün kalitesi m ne düşüyomuş..öteki memeye geçin felan diyodu..bi araştır bakalım be net yazamadım şimdşi:==))

cnm gelince yaz neler yaptın merak ediyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…