Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aylar önce ilk kez canımın sıkıntısını gidermek için girdim bu topiğe tamamen tesadüf....Buket ve Yasemin'nin konusu çekti beni...hamilelik haberini verdikleri sıralardı...neyse..acayip dikkatimi çekti herkes herkese dua ediyordu ...acayip etkilenmiştim...beni çok sallıcanızı düşünmememe rağmen yazdım 1-2 cümle hemen Yaseminim cevap yazdı çok mutlu oldum...derken 1-2 iyice ısındım size....sonra bi baktım Burcum bana özelden yazmış kaç gündür yoksun nerelerdesin diye....mutluluğumu anlatamam...işte o andan itibaren resmen müptela oldum...sigarayı bıraktım yeni alışkanlığım burası:)) bu arada tamamen dünya odaklı bir hayat yaşıyordum...dua, gözyaşı, samimiyet bende eseri olmayan eylemlerdi...takiiii Burcum beni dualara zorlayana kadar...ALLAH ııımm dün gece yaşadığım 2 saatlik zaman dilimi bir ömre bedeldi...ve bu öğlen...12 yıllık bankacıyım...namaz kıldığım dönemlerde olmuştur ama hayatımda 1 kere bile bankada abdest almışlığım yoktur...ben bugün bankada abdest aldım...12:30 da koşa koşa Zuhuratbaba ya gittim yürürken yolda tefriciyelerimi okudum...orda da 1000 tane "YA EVVEL"imi çektim..Sonra aklıma Bircan geldi...yanımdaki teyzeden rica ettim bana Yasin kitabını verdi...ooohhh bi güzel Yasinimi de okudum...ama huzur, huşu tavan...sonra ağlaya ağlaya ...yakara yakara isimlerinizi teeek teeeek saya saya bir dua ettim ama dedim ya taştım da taştım...buna ancak sevgi sebep olabilir...BEN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...BURCUM BANA VESİLE OLDUĞUN İÇİN ÖZELLİKLE SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM...

Allah'ım şuan böğüre böğüre ağlamak istiyorum Allah senden de razı olsun canım...Yasemin bu topiği açtı bizi bir araya getirdi..gönüllerinde aynı duygular olan bizleride rabbimin nasibiyle buraya topladı..Allah dualarını kabul etsin..kalp kalbe karşıymış..bunu defalarca yaşadım ben.hamd olsun Allah'a.....

Tümayım duanı okudum bu duygu seli arasında yazmayı unuttum ,Rabbim o güzel gönlüne bir daha asla evlat acısı yaşatmasın..ben bebeğimi kaybettiğimi her hatırladığımda sen geliyorsun aklıma diyorum ki Tümay ne yapsın peki? senin ki acı mı? abartma diyorum..Rabbim bundan sonra yüzünü hep güldürsün, adı konulmuş eşyaları alınmış cennete giden o evladın acısınıda günahlarına kefaret olarak saysın inşallah..ve bu meleğini karnındaki bu canı sana bağışlasın 9 ay boyunca sımsıkı tutunsun sağlıkla sağsalim doğsun inşallah...

aynen canım ne yiycemi şaşırıyorum zaten süt yoğurt salatalık vs hep yasak dikkat ediyorum ama oluyo işte yinede süt içinde hem humananın çayını hemde kendim üzüm kompostosu yapıyorum içiyorum bol su içiyorum

dikkat dikkat

Topiğimizin canlarından BİRCAN cumartesi (yarın) saat 13.00 de aşılama olacak
Allah rızası için 7 nas 7 felak okuyalım ya da 100 tane ya mubdi çekelim
okey bebekler?????

ayyy Bircan Çok sevindim, yarın için toplu dua ilanı yapayım ben, haydi Bismillah
canım Allah razı olsun hepinizden. aşılamam inşallah tutar tutmazsada kalbim dualrınızla daha ferah olacaktır.

ay canım ya iş yerindeyim ağlayamıyorum ama engel olamadım gözyaşlarıma Allah razı olsun hepinizden buradaki herkes dua buluşmasından sonra hamile kaldı Rabbm bizlerede nasip edecek inşallah her birimiz bu mutlu haberi vereceğiz buraya.

Owww ben bu hikayeyi bilmiyorum...olsun benim Tümay la ilgili bildiğim hikaye çok güzel ve bana yeter şimdilik...bebişimiz karnımızda...gönlümüz huzurlu...sevgiler sel....arzular da şelale...daha nolsun...

Allah karşı getirsin dualarını..allah razı olsun:))

haklısın canım bitti bile ALLAHım kabul eder inşALLAH hepimiizin hayırlı isteklerimizi.sen de 4.cuma mı aldın mutlu haberini
ohhhh Allah kabul etsin canım benim , ayyy muhabbete koyulduk ama tanışmadık
benim adım yasemin, ve bu topikteki bütün kızlar benim birer ikizim diyebilirim, herkes candan ve samimidir.
sende kendinden bahsedermisin, adın, yaşın, sorunun filan tanışalım iyice
hayırlı cumalar kızlarr yarı uykusuz bi gecce geçirdik oğluşun gaz sancıları fena..yarın kalça usg miz var yarın 1aylık olcaz :)
neeeee maşallah maşallah maşallah benim yakışıklı damadıma ayy nezaman 1 ay oldu ben anlamıyorum ayyy çok şükür Allahımıza.
İnşallah bu gaz sancısı da kuş olur uçar gider fatih emirin küçük göbüşünden, ikinizde rahat edersiniz
babaannem kılıklı yaa neler biliyorsun yerim ben seni, ayy kendi bilgileri yetmiyormuş gibi bide kurslara gidiyor canım yaaa
ben doğurunca zaten annemden önce seni aramayı düşünüyorum
Meraaaaaalll sen nasıl kalpten candan bir insansın canım yaaa
öyle yürekten yazıyorsun ki, öyle candan anlatıyorsun ki hepimizin gönül tellerine dokunuyorsun, inşallah bukadar içtenlikle ettiğin dualar inanıyorum ki rabbimin katına ulaşmıştır ve müjdeli haberler almana artık aylar değil günler kalmıştır
canım burcum benim Allah beni burda hepimizin buluşması için bir vesile olarak gönderdi sadece, sizlerin birliği olmasa burda hiçbirimiz bir arada duramazdık. hepimizin niyetleri, duaları, istekleri, üzüntüleri, yaşadıkları, gözyaşları aynı sebep için olduğundan biz tek yürek olduk maşallah bize 41 kere hemde
dikkat dikkat
Topiğimizin canlarından BİRCAN cumartesi (yarın) saat 13.00 de aşılama olacak
Allah rızası için 7 nas 7 felak okuyalım ya da 100 tane ya mubdi çekelim
okey bebekler?????
ohhhh ellerine sağlık negüzel duyuru yazmışsın canımmmmmmmmm okumazmıyız tabiki canııı gönülden okuruz

ben hep yaşlıların içindeydim..kadin milletinin arasındaydım..22 yaşıma kadır annemle günlere gitmeye devam ettim..ayy gün dedim de kısır olaydı da yiiyeydik yaa..öff yakın olsak yapardım şimdi bi kısır..asma haşlardık yada marul koyardık..ay aslında uzun zamandır mercimel löfteside istiyo canım yaa..off:))isteriz isteriz isteriz isteriz..

anammmm buket sus kız şimdi hamilelerin aş erme krizi tutarsa görürsün gününü ayy ben o kadın günlerine sayılı sayıda birkaç kere katılmışımdır, eskiden sevmezdim ama şimdi olsada gitsem diye bekliyorum , kadınlaştım galiba
yav bizim bebekler ALlah nasibederse kışın ortasında doğacak ya, ben onun için hep kadife kıyafet zıbın arayışındayım, demin bitane el kadar elbise gördüm 249 TL kafayı yemiş bu bazı mağzalar yaa. ben en iyisi pazara çıkayım yavaş yavaş, zaten pazar krizim tutuyor yine bu aralar

oyyy kıyamam ben sana bu akşam yapıyım yarın iş yerimden aldır afiyetle ye canım valla bak hiç üşenmem yaparımmm

nasıl yaaa..??benim ömrüm günlerde geçti benim küçük erkek kardeşim bile kaç yaşına kadar günlerde süründü yavrcak..daha üç yaşındaydı..günlere giderdik canı sıkılırdı ben bi gideyi bakayım ki patates pişmiş mi derdi:)))( günlerde yazın kısır kışın patates salatası yapılır:))

oyyy kıyamam ben sana bu akşam yapıyım yarın iş yerimden aldır afiyetle ye canım valla bak hiç üşenmem yaparımmm

ay canımsın..üşenmezsin biliyorumsen sonuçta saat beşten sonra sarma saran bi tipsin:))

yasemin bende kışlık bişeyler bakıyorumda hiç yok..sezon değil haliyle..artık yaklaştıkça bakıcaz mecbur...bebek kıyafetleri pahalı olur zaten..çünkü onları diken tezgahlar küçük ve özeldir:))((Hihih mühendis hanım konuştu:)))

seve seve yaparım canım benimm sabah otobüste karnı burnun da bi hamileye yer verdim kimse yerde vermiyor ben kıyamadım hep aklıma sen geldinnn

seve seve yaparım canım benimm sabah otobüste karnı burnun da bi hamileye yer verdim kimse yerde vermiyor ben kıyamadım hep aklıma sen geldinnn

geçen biride bana verdi..aslında kendininde kızı vardı yanında..o söylemişte yanındaki kadın yer verdi..kadın diyoki ben anlamadım zayıfsınızya..bayan uyardı felan dedi..genelde bayanlar anlıyoda..erkeklerin zaten işine gelmiyo..kazma kazma oturuyolar kelli felli adamlar..ayıptır demi yani:))çıt çıt çıt çıt

Burcum canim ettigin dualarina kocaman amin diyorum.Rabbim sanada en kisa zamanda hamile kalip bebegini kucagina almayi nasip etsin..Aglattin beni ne guzel yazmissin ...

Bukeeeeeeetttt aciiiiiilll cevaaaappp senin bi kitabin vardi anneler icinmiydi anne olmak isteyenler icinmiydi neydi dua ve bi kac oneriler ismini hatirlayamadim kitabin adini ve yazarini verirmisin lutfeeeenn annem tr.de ona aldirayim

hadi inş allahım rast getirsin spoşla yumoşu sevsinler birbirlerini bebeiş haberi gelsin inş

Yasemincim memnun oldum bende Nilüfer doğru yerdeyim demek ki yaklaşımın beni çok mutlu etti canım sağolasın.27 yaşındayım 4 senedir çabalıyoruz bebek istemi için 2 defa aşılama yaptırdık şu an tüp aşamasındayız ama önce 20 diş ve alerji aşısı tedavisi başlangıcı var önümde bi an önce hayırlısıyla bu rahatsızlıklarımdan kurtulup bende tedaviye tekrar start vermek istiyorum böyle işte canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…