- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.821
Burcum canim ettigin dualarina kocaman amin diyorum.Rabbim sanada en kisa zamanda hamile kalip bebegini kucagina almayi nasip etsin..Aglattin beni ne guzel yazmissin ...
Yasemincim memnun oldum bende Nilüfer doğru yerdeyim demek ki yaklaşımın beni çok mutlu etti canım sağolasın.27 yaşındayım 4 senedir çabalıyoruz bebek istemi için 2 defa aşılama yaptırdık şu an tüp aşamasındayız ama önce 20 diş ve alerji aşısı tedavisi başlangıcı var önümde bi an önce hayırlısıyla bu rahatsızlıklarımdan kurtulup bende tedaviye tekrar start vermek istiyorum böyle işte canım
nazan 600
aslı 1.000
buket 50
k.burcu 200
bedriye 100
tuğba 50
yasemin 100
tümay 300
bircan 100
seda 100
burcu 200
toplam 2.800
Yasemincim memnun oldum bende Nilüfer doğru yerdeyim demek ki yaklaşımın beni çok mutlu etti canım sağolasın.27 yaşındayım 4 senedir çabalıyoruz bebek istemi için 2 defa aşılama yaptırdık şu an tüp aşamasındayız ama önce 20 diş ve alerji aşısı tedavisi başlangıcı var önümde bi an önce hayırlısıyla bu rahatsızlıklarımdan kurtulup bende tedaviye tekrar start vermek istiyorum böyle işte canım
canım benim nasılsın?biliyomusun öyle gönlü güzel bi insansınki sırf bu topikteki kızların duaları bile sana yeter.Allah ın izniyle bebeğine tez vakitte kavuşacaksın inşallah.bu kadar duaya rağmen kimyasal oluyorsa onuda hayra yormak lazım.bebeğin sağlıkla gelecek inşallah.
BEDRİYE canım seninde gönlüne sağlık.ben kavuştum nasılsa bebeğime diye bizi boşlamıyorsun.sürekli şunuda yapabilirsiniz,bunuda yapabiirsiniz diye önerilerini okuyorum.Allah razı olsun.Bebeğini sağlıkla kucağına kavuştursun inşallah.
DUAMNUR burcu canım her cuma senin ya evveli unutmayın kızlar yazını okuyoruz aylardır.söylemesemde hep Allah razı olsun hatırlattığın için diyordum.4. tamamlamışsındır eminim.ne mutlu sanaki Allah karnında bebeğinle tamamlamayı nasip ettiAllah tamamına erdirsin inşallah.
buarada kızlar hepinizin gönlümdeki yeri ayrı.bugün bi sevgi seli yaşanmış ya bende katılayım dedim :) çok tatlısınız ya.moral buluyorum sizi okurken
meral meral meral
Canım 200 tane tefriciyeni okudum Allah kabul etsin, inşallah tüp bebek tedavisiyle bebegın sağlıkla hayırla gelir ve seni hıv üzmez, bu arada sen çok tez canlı birisin sanırım dualarını hemencecik okudum bitirdim :))) yarına ablam ve kardeşim geliyor onlardan fırsatım olmaz diye hemen okudum Rabbim kabul eder inşallah
oyyy Zeynebiiimm...canım benim senden de ALLAH razı olsun...meral canım banada 200 tane yazarmısın.Allah ım kabul etsin inşallah.okuyunca haber veririm
ben geldim ve gene herzamanki gibi kimsecikler kalmamış.napalım bende gideyim bari
nazan 600
aslı 1.000
buket 50 (Okundu)
k.burcu 200
bedriye 100
tuğba 50
yasemin 100
tümay 300
bircan 100
seda 100
burcu 200 (Okundu)
zeynep 200
toplam 3.000
ben sanırım çok beceriksizim ama işte elimden geldiğince...
ben geldim ve gene herzamanki gibi kimsecikler kalmamış.napalım bende gideyim bari
Bukeeeeeeetttt aciiiiiilll cevaaaappp senin bi kitabin vardi anneler icinmiydi anne olmak isteyenler icinmiydi neydi dua ve bi kac oneriler ismini hatirlayamadim kitabin adini ve yazarini verirmisin lutfeeeenn annem tr.de ona aldirayim
ben sanırım çok beceriksizim ama işte elimden geldiğince...
Zeyneeeppp, Burcuuu, Nilüfeerr gitmeyiiinn....hiç uykumda yok...gerçi sabah erken kalkıcam 9:30 da doktorda olucaz ama olsun gitmeyeydiniz iyiydi...bu arada doktordan sonraaaa ALLAH izin verirse ver elini Saroz...o nedenle haftasonu telefonum el verdiğince takipleyeceğim...Bircan haberlerini heyecanla bekliyor olacağım...akşam yatarken 7 nas 7 felak sabahta 100 ya mübdi okuyacağım...ALLAH izin verirse sonra da güzel haberlerini bekleyeceğim....
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeee.her anneye lazım..E.MURATOĞLU. www.muallimnesriyat.com.tr..bu adresten siparişde oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?