Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcum canim ettigin dualarina kocaman amin diyorum.Rabbim sanada en kisa zamanda hamile kalip bebegini kucagina almayi nasip etsin..Aglattin beni ne guzel yazmissin ...

oyy kıyamam ben sana sakın ağlama canım, öyle içimden geldi döküldü kelimeler..dur kız ağla vazgeçtim ama bebeğini kucağına aldığinda sevinçten ağla, hem ağla hem gül,hem de mutluluktan havalara uç..Rabbim karnındaki meleğe uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin...

Hoşgeldin nilüfer, burası sevgi dolu bir topik, ne imkansızlra hamile kaldı, Rabbim sana da nasip etsin inşallah

aslı aslı aslı

Canım 13 tane yasin okundu Allah kabul etsin, ben, eşim, annem, ablam, annemim arkadaşları, eşimin arkadaşlari ve benim arkadaşim okudular, Rabbim evlat sahibi olmanda kolaylık versin canım, işinizi rast getirsin, hayırla sağlıkla gelsin evladın

meral meral meral

Canım 200 tane tefriciyeni okudum Allah kabul etsin, inşallah tüp bebek tedavisiyle bebegın sağlıkla hayırla gelir ve seni hıv üzmez, bu arada sen çok tez canlı birisin sanırım dualarını hemencecik okudum bitirdim :))) yarına ablam ve kardeşim geliyor onlardan fırsatım olmaz diye hemen okudum Rabbim kabul eder inşallah

buarada topiğe hoş geldin nilüfer.burası gerçekten çok özel bi yer.insanları tanıdıkça anlayacaksın.dualara sende katıl,yaseminle burcu yapıyorlar dua listesini

Canım burcu sağolsun gene dua başlatmış.bende katıldım ve duanı okudum.Allah kabul etsin inşallah.herşey yolunda gider ve bu ay Tubaları,merali ve seni peşpeşe kutlarız inşallah.arada burcu gibi süprizler çıkarsada hayır demeyiz tabi

canım benim nasılsın?biliyomusun öyle gönlü güzel bi insansınki sırf bu topikteki kızların duaları bile sana yeter.Allah ın izniyle bebeğine tez vakitte kavuşacaksın inşallah.bu kadar duaya rağmen kimyasal oluyorsa onuda hayra yormak lazım.bebeğin sağlıkla gelecek inşallah.
BEDRİYE canım seninde gönlüne sağlık.ben kavuştum nasılsa bebeğime diye bizi boşlamıyorsun.sürekli şunuda yapabilirsiniz,bunuda yapabiirsiniz diye önerilerini okuyorum.Allah razı olsun.Bebeğini sağlıkla kucağına kavuştursun inşallah.

DUAMNUR burcu canım her cuma senin ya evveli unutmayın kızlar yazını okuyoruz aylardır.söylemesemde hep Allah razı olsun hatırlattığın için diyordum.4. tamamlamışsındır eminim.ne mutlu sanaki Allah karnında bebeğinle tamamlamayı nasip etti Allah tamamına erdirsin inşallah.
buarada kızlar hepinizin gönlümdeki yeri ayrı.bugün bi sevgi seli yaşanmış ya bende katılayım dedim :) çok tatlısınız ya.moral buluyorum sizi okurken

Zeyneeeeep sende beni ağlatacaksın bugün ama hüzünden degil güzel anlatılmaz bir duygu bu...bugün benimde işlerim o kadar,rast gitti ki hamdolsun çok keyifli bir gündü, bugünün güzel bir enerjisi var, bizim enerjilerimizde üzerine kelnince bomba etkisi yarattı :)) hepimizin kalbi ne güzel, seninde kalbinde o güzlligi görüyorum paylaşmayı bilen merhametli kalbini.. Rabbim bu emeklerin karşısında hayırlısyla tüp bebek tedavinle sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsin evladın..çok rahat bir hamileleik olsun inşallah..sende bize mutlaka saatini gününü yazarsin toplu dua ederiz Allahın izniyle..ve duaların gücüne bir kez daha inandık..hamdolsun Allah'a.....

Burcum Burcum Burcum...ALLAH razı olsun...ağzına sağlık...kalbine sağlık...çok tez canlı sayılmam aslında ama sanırım bu senin tez canlılığın...canım benim nasıl öderim hakkınızı vallahi bilmiyorum...sana yarın kardeşlerinle mutlu huzurlu eğlenceli zaman dilimleri dilerim...

ben geldim ve gene herzamanki gibi kimsecikler kalmamış.napalım bende gideyim bari

Zeyneeeppp, Burcuuu, Nilüfeerr gitmeyiiinn....hiç uykumda yok...gerçi sabah erken kalkıcam 9:30 da doktorda olucaz ama olsun gitmeyeydiniz iyiydi...bu arada doktordan sonraaaa ALLAH izin verirse ver elini Saroz...o nedenle haftasonu telefonum el verdiğince takipleyeceğim...Bircan haberlerini heyecanla bekliyor olacağım...akşam yatarken 7 nas 7 felak sabahta 100 ya mübdi okuyacağım...ALLAH izin verirse sonra da güzel haberlerini bekleyeceğim....

Son düzenleme:
Bukeeeeeeetttt aciiiiiilll cevaaaappp senin bi kitabin vardi anneler icinmiydi anne olmak isteyenler icinmiydi neydi dua ve bi kac oneriler ismini hatirlayamadim kitabin adini ve yazarini verirmisin lutfeeeenn annem tr.de ona aldirayim

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeee.her anneye lazım..E.MURATOĞLU. www.muallimnesriyat.com.tr..bu adresten siparişde oluyomuş

bize demişin sen gitmişin meral.neyse uyu bari.madem randevun var dinlen biraz.güzel güzel rüyalar gör inşallah

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeee.her anneye lazım..E.MURATOĞLU. www.muallimnesriyat.com.tr..bu adresten siparişde oluyomuş

iyi geceler buket.canım bişey sorucam ya BİNBİRGECE GAMZE den kimsenin haberi yokmu?diğer topiklere falan da mı girmiyor acaba?meraktan çatladım ya acaba kaç kese görüldü?kalp atışlarını duydumu?insan haber verir dimi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…