- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.841
kızlar ya bu kaç etti bilmiyorum.ben ne zaman topiğe girsem herkes kaçıveriyorgidiyorum işte dahada gelmem hıh
OFf ya bir sürü şey yazmıştım bağlantı gitti hepsi silindi.
bircan canım inş aşılaman çok güzel geçer çok dua edeceğim inş bize hayırlı ve güzel habetler getirirsin.
Meral çok tatlısın ya.Rabb'im seni daha fazla bekletmesin.sana hayırlı sağlıklı ev latlar nasip etsin.benden de 1000 tane tefriciye alabilirsin.
Ben uyuyacağım çok uykum geldi.abimle sinemaya gitmiştik teni geldik,sabahta ablamla kitapçıya gittik çok güzel kitaplar aldım yine yani inş güzeldir daha okumadım bilmiyorum.galiba uyku başıma vurmuş ne dediğimi bilmiuorum.iyice mala bağladım.kendinize iyi bakın
Canım benim Allah razı olsunnnaslı aslı aslı
Canım 13 tane yasin okundu Allah kabul etsin, ben, eşim, annem, ablam, annemim arkadaşları, eşimin arkadaşlari ve benim arkadaşim okudular, Rabbim evlat sahibi olmanda kolaylık versin canım, işinizi rast getirsin, hayırla sağlıkla gelsin evladın
Zeyneppp bende merak ediyorum Gamzeyi en son yarın doktor çağırdı gidecem yazmıştı sonra da gelmediiyi geceler buket.canım bişey sorucam ya BİNBİRGECE GAMZE den kimsenin haberi yokmu?diğer topiklere falan da mı girmiyor acaba?meraktan çatladım ya acaba kaç kese görüldü?kalp atışlarını duydumu?insan haber verir dimi ama?
Aylin hanımmm hoşgeldinizzzzzGunaaydın fistiklar biz döndük dün tatilden ama bilgisayarım yok hala :-( telefondan da takip çok zor benim için herkes iyidir inşallah...
hosbuldum tatlım yorucuydu tatil yahu :| benden geçmiş artık gezme işi onu anladım... Bu arada yasini bengitmeden okumuştum annemle kvdem de okudular canım ...Canım benim Allah razı olsunnnAllahım da senin gönlünün muradını versin inşallahhh Okuyan herkesten Allah razı olsun
Zeyneppp bende merak ediyorum Gamzeyi en son yarın doktor çağırdı gidecem yazmıştı sonra da gelmediinşallah herşey yolundadırrr
Aylin hanımmm hoşgeldinizzzzzNasılsınz? Nasıl geçti tatil??
Allah razı olsun canım benimmmhosbuldum tatlım yorucuydu tatil yahu :| benden geçmiş artık gezme işi onu anladım... Bu arada yasini bengitmeden okumuştum annemle kvdem de okudular canım ...
ohh şükürler olsun maşallahhgünaydın kızlar mutlu hafta sonları herkese ben doktora gittim geldim değerim 200 olmuş çok şükür cumartesi gel keseye bakalım dedi hayırlısıyla
kızlar selamlar,
şeker yüklemesini yaptırdık, değerim biraz yüksek çıktı.. en üst 140 çıkması gerekirken bende 156 çıktı çok üzüldüm.. hafta sonuna doğru bi gün daha gidiceğim daha yüksek mg da bakıcaklar, ondada yüksek çıkarsa doktor dahiliyeye yönlendireceğiz ve normal şeker hastası gibi tedavi başlıyacak dedi. Hayırlısı Allah tan..Ben tatile çıkıyorum ptesi belki gelebilirim.. olurda uğrayamazsamm lutfen meral görmezse bile siz yazdırın mutlaka 100 tefriciyesini tamamlamama çok az kaldı işten çıkışta şimdi tamamlarım ama haber veremem o tamalananların arasında tutsun beni.. haber veremem ikilime düşmesin.. tamamlandi diyorum yani..
Burcu değerin yükselmiş gözün aydın canım benimm..
kızlar içimde öölleee bi hüzün oldu Allah beterinden korusun, ben çıkıyorum, hepiniz Allah a emanetsiniz.. hepinizi çokca öptüm..
ben sanırım çok beceriksizim ama işte elimden geldiğince...
canıııımm:) benim sıcak kanlı arkadaşım, dualarn ıcn kocaman amin dyrm. Hastaym burcuhatun. Boynum ağryor. Mğdm bulanyr. Halsizm. Şuan 4 ay btti 5.aya grdm adet olmayalı . Adet olmadm halen. Rahim flmi çektrmem grkydu adet olmadğm içn onuda çektremdm. Beklemedym şuan hç br tedawi grmdm. Eşimin spermlernde de skntı çkmş. Blmyrm ne yapacğz. Dua edyrm. Br mucize beklyrm. Çokta kafama takmyrm aslnda .Merveee canım nerelerdesin, özledik seni :)) aman Allah esirgesin Rabbim eşini korusun esirgesin..sen nasılsın? Bebekle ilgili tedavi falan varmi? Bir özet geç bakaalım hemen kaçma :)))))))
ANAMMMM NE ŞAŞIRDIM ŞİMDİ MASALALH YA ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
NASILSIN CANIM NEYSEKİ HERŞEY NORMALE DÖNMÜŞ DAHA SIK GEL ÖZLETME KENDİNİ
Bedriyecim ayy yesinler senin annesigil lafını emisen merak etme huyu suyu görüntüsü herşeyi en hayırlı olan kişiye benzeyecek Elif'in Alllahın izni ile
ayyyyy maşşallah canım benm Allahım hayırlısı ile sana tutundursun inşallah tatlı bebeğini canım benim. dünya dualar ile dönüyor yaa işte bir kanıtı daha yaaa
canımmmm özledik seni yaa ohh hoşgeldin tekrardan kuşum benim. Allahım eşini seni ve tüm masum insanları korusun inşallah bu yakıp yıkıp geçen, düzen bozan, kalplere korku salan insan kılıklı yaratıklardan.
bircannnn ayy maşallah canım benim hayırlısı ile inşallah rabbim sana kolaylıkla tutundurur bebeğini, bura çılgınca eğleniriz dualar ederiz güleriz coşarız inşallah tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?