Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

OFf ya bir sürü şey yazmıştım bağlantı gitti hepsi silindi.
bircan canım inş aşılaman çok güzel geçer çok dua edeceğim inş bize hayırlı ve güzel habetler getirirsin.
Meral çok tatlısın ya.Rabb'im seni daha fazla bekletmesin.sana hayırlı sağlıklı ev latlar nasip etsin.benden de 1000 tane tefriciye alabilirsin.

Ben uyuyacağım çok uykum geldi.abimle sinemaya gitmiştik teni geldik,sabahta ablamla kitapçıya gittik çok güzel kitaplar aldım yine yani inş güzeldir daha okumadım bilmiyorum.galiba uyku başıma vurmuş ne dediğimi bilmiuorum.iyice mala bağladım.kendinize iyi bakın

iyi geceler canım sende kendine iyi bak :)

Gunaaydın fistiklar biz döndük dün tatilden ama bilgisayarım yok hala :-( telefondan da takip çok zor benim için herkes iyidir inşallah...

Canım benim Allah razı olsunnn Allahım da senin gönlünün muradını versin inşallahhhOkuyan herkesten Allah razı olsun
Zeyneppp bende merak ediyorum Gamzeyi en son yarın doktor çağırdı gidecem yazmıştı sonra da gelmediinşallah herşey yolundadırrr
Gunaaydın fistiklar biz döndük dün tatilden ama bilgisayarım yok hala :-( telefondan da takip çok zor benim için herkes iyidir inşallah...
Aylin hanımmm hoşgeldinizzzzzNasılsınz? Nasıl geçti tatil??

hosbuldum tatlım yorucuydu tatil yahu :| benden geçmiş artık gezme işi onu anladım... Bu arada yasini bengitmeden okumuştum annemle kvdem de okudular canım ...

günaydın kızlar mutlu hafta sonları herkese ben doktora gittim geldim değerim 200 olmuş çok şükür cumartesi gel keseye bakalım dedi hayırlısıyla

kızlar selamlar,
şeker yüklemesini yaptırdık, değerim biraz yüksek çıktı.. en üst 140 çıkması gerekirken bende 156 çıktı çok üzüldüm.. hafta sonuna doğru bi gün daha gidiceğim daha yüksek mg da bakıcaklar, ondada yüksek çıkarsa doktor dahiliyeye yönlendireceğiz ve normal şeker hastası gibi tedavi başlıyacak dedi. Hayırlısı Allah tan.. Ben tatile çıkıyorum ptesi belki gelebilirim.. olurda uğrayamazsamm lutfen meral görmezse bile siz yazdırın mutlaka 100 tefriciyesini tamamlamama çok az kaldı işten çıkışta şimdi tamamlarım ama haber veremem o tamalananların arasında tutsun beni.. haber veremem ikilime düşmesin.. tamamlandi diyorum yani..

Burcu değerin yükselmiş gözün aydın canım benimm..

kızlar içimde öölleee bi hüzün oldu Allah beterinden korusun, ben çıkıyorum, hepiniz Allah a emanetsiniz.. hepinizi çokca öptüm..

hosbuldum tatlım yorucuydu tatil yahu :| benden geçmiş artık gezme işi onu anladım... Bu arada yasini bengitmeden okumuştum annemle kvdem de okudular canım ...
Allah razı olsun canım benimmmtabi iyice ağırlaştın zor oluyodur Allah yardımcın olsun canımcımm
günaydın kızlar mutlu hafta sonları herkese ben doktora gittim geldim değerim 200 olmuş çok şükür cumartesi gel keseye bakalım dedi hayırlısıyla
ohh şükürler olsun maşallahh Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh

Bedriye canım benim içini ferah tut inşallah bişe çıkmaz ikinci testte yarın sana da bol bol dua edicem sende kendine çokk iyi bak iyi tatiller canım benim

Bircan canım şu aralar aşılaman ya yapıldı ya yapılıyo Allah yardımcın olsun canım benim Allah hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhayırlı güzel haberlerini alırız inşallah

kızlar selam bugün gelemedim oğluşumun kalça cıkığı usg si vardı cok şükür bişeyi yok herşey yolundaa..:)

BİRCANCIM aşılama için duanı ettim RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

Merveee canım nerelerdesin, özledik seni :)) aman Allah esirgesin Rabbim eşini korusun esirgesin..sen nasılsın? Bebekle ilgili tedavi falan varmi? Bir özet geç bakaalım hemen kaçma :)))))))
canıııımm:) benim sıcak kanlı arkadaşım, dualarn ıcn kocaman amin dyrm. Hastaym burcuhatun. Boynum ağryor. Mğdm bulanyr. Halsizm. Şuan 4 ay btti 5.aya grdm adet olmayalı . Adet olmadm halen. Rahim flmi çektrmem grkydu adet olmadğm içn onuda çektremdm. Beklemedym şuan hç br tedawi grmdm. Eşimin spermlernde de skntı çkmş. Blmyrm ne yapacğz. Dua edyrm. Br mucize beklyrm. Çokta kafama takmyrm aslnda .

Eşim dediki ''üzülme çiçeğim. Bu dünyada Allah bize bir evlat nasip etmeyebilir. Ama ahirette o annesinin çiçekleri bizi bekliyor olucak. Dünyada olmazsa ahirette cocuklarmz olur bzmde. Hepsi senin gbi çiçek gbi miss gbi koksunlar. Hem sen sanıyor musunki bzm hesabımz dğer evladı olan ailelerle aynı olacak. Bzm hesabımz daha hafif olacak. Sabır icinde olursak her halimize. Ben sana yetmiyor muyum deli. Ne sen benle , nede ben senle evlat sahbi olmak için evlendık bırbırımzle. Bz bırbirımıze yeteriz. '' dedi. Gözlermdn yaşlar aktı o knuşurken. Sarıldk brbrmzle ağlaştk. snradan ôğrendk eşimin spermlernde sıkntı oldgnu. Dedikı bak grdn mu? Yalnz dğlsn:)) eşitz. Ama ben bu eştlikten çok memnunum ddı. Delimsn ddm. Ôyle dme. Aaaah ôyle yani dostlar. Hayat sevince guzellll

Sen naslsn? Tp bebek tedawsnemi bşladn? Nasl gdyr? Cok mrk ettm.

Son düzenleme:

Çok sağol duaların için benim tatlı dilli hamişim.:) naslsn? Bebiş nasl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…