- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.861
iyi geceler buket.canım bişey sorucam ya BİNBİRGECE GAMZE den kimsenin haberi yokmu?diğer topiklere falan da mı girmiyor
acaba?meraktan çatladım ya acaba kaç kese görüldü?kalp atışlarını duydumu?insan haber verir dimi ama?
Gunaaydın fistiklar biz döndük dün tatilden ama bilgisayarım yok hala :-( telefondan da takip çok zor benim için herkes iyidir inşallah...
günaydın kızlar mutlu hafta sonları herkese ben doktora gittim geldim değerim 200 olmuş çok şükür cumartesi gel keseye bakalım dedi hayırlısıyla
kızlar selamlar,
şeker yüklemesini yaptırdık, değerim biraz yüksek çıktı.. en üst 140 çıkması gerekirken bende 156 çıktı çok üzüldüm.. hafta sonuna doğru bi gün daha gidiceğim daha yüksek mg da bakıcaklar, ondada yüksek çıkarsa doktor dahiliyeye yönlendireceğiz ve normal şeker hastası gibi tedavi başlıyacak dedi. Hayırlısı Allah tan..Ben tatile çıkıyorum ptesi belki gelebilirim.. olurda uğrayamazsamm lutfen meral görmezse bile siz yazdırın mutlaka 100 tefriciyesini tamamlamama çok az kaldı işten çıkışta şimdi tamamlarım ama haber veremem o tamalananların arasında tutsun beni.. haber veremem ikilime düşmesin.. tamamlandi diyorum yani..
Burcu değerin yükselmiş gözün aydın canım benimm..
kızlar içimde öölleee bi hüzün oldu Allah beterinden korusun, ben çıkıyorum, hepiniz Allah a emanetsiniz.. hepinizi çokca öptüm..
kızlar selam bugün gelemedim oğluşumun kalça cıkığı usg si vardı cok şükür bişeyi yok herşey yolundaa..:)
BİRCANCIM aşılama için duanı ettim RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
canıııımm:) benim sıcak kanlı arkadaşım, dualarn ıcn kocaman amin dyrm. Hastaym burcuhatun. Boynum ağryor. Mğdm bulanyr. Halsizm. Şuan 4 ay btti 5.aya grdm adet olmayalı . Adet olmadm halen. Rahim flmi çektrmem grkydu adet olmadğm içn onuda çektremdm. Beklemedym şuan hç br tedawi grmdm. Eşimin spermlernde de skntı çkmş. Blmyrm ne yapacğz. Dua edyrm. Br mucize beklyrm. Çokta kafama takmyrm aslnda .
Eşim dediki ''üzülme çiçeğim. Bu dünyada Allah bize bir evlat nasip etmeyebilir. Ama ahirette o annesinin çiçekleri bizi bekliyor olucak. Dünyada olmazsa ahirette cocuklarmz olur bzmde. Hepsi senin gbi çiçek gbi miss gbi koksunlar. Hem sen sanıyor musunki bzm hesabımz dğer evladı olan ailelerle aynı olacak. Bzm hesabımz daha hafif olacak. Sabır icinde olursak her halimize. Ben sana yetmiyor muyum deli. Ne sen benle , nede ben senle evlat sahbi olmak için evlendık bırbırımzle. Bz bırbirımıze yeteriz. '' dedi. Gözlermdn yaşlar aktı o knuşurken. Sarıldk brbrmzle ağlaştk. snradan ôğrendk eşimin spermlernde sıkntı oldgnu. Dedikı bak grdn mu? Yalnz dğlsn:)) eşitz. Ama ben bu eştlikten çok memnunum ddı. Delimsn ddm. Ôyle dme. Aaaah ôyle yani dostlar. Hayat sevince guzellll
Sen naslsn? Tp bebek tedawsnemi bşladn? Nasl gdyr? Cok mrk ettm.
bedişim gebelik şekeri diye bir şey var,hamilelikte şeker biraz yükselir, doğumdan sonra normale döner, çare olarakta tatlı yemene dikkat edeceksin o kadar, inan ki korkacak bişey yok çaresiz değil cok şükür Rabbim kimseyi darda koymaz...
Ohh maşallah kuzumuza, Allah nazardan korusun
merve canım maşallah ne kadar anlayışlı bir eşin var, maşallah, ne güzel destek oluyor, Rabbim sizi en güzel ödüllerle ödullendirsin inşallah...bende iyiyim canım tüp bebek kaldi, bir daha kimyasal gebelik yaşadım, fakülte hastne pıhtılaşma testi verdim sonucunu bekliyorum Allahım ne nasip ederse o olacak....
iyi geceler buket.canım bişey sorucam ya BİNBİRGECE GAMZE den kimsenin haberi yokmu?diğer topiklere falan da mı girmiyor acaba?meraktan çatladım ya acaba kaç kese görüldü?kalp atışlarını duydumu?insan haber verir dimi ama?
kızlar ya bu kaç etti bilmiyorum.ben ne zaman topiğe girsem herkes kaçıveriyorgidiyorum işte dahada gelmem hıh
günaydın kızlar mutlu hafta sonları herkese ben doktora gittim geldim değerim 200 olmuş çok şükür cumartesi gel keseye bakalım dedi hayırlısıyla
üzülme üzülme bedriye üzülde sonra üzülme:))biz 9 ay yaşıycaz anlaşılan bunları..Allaha emanet bebiklerimiz..kızlar selamlar,
şeker yüklemesini yaptırdık, değerim biraz yüksek çıktı.. en üst 140 çıkması gerekirken bende 156 çıktı çok üzüldüm.. hafta sonuna doğru bi gün daha gidiceğim daha yüksek mg da bakıcaklar, ondada yüksek çıkarsa doktor dahiliyeye yönlendireceğiz ve normal şeker hastası gibi tedavi başlıyacak dedi. Hayırlısı Allah tan..Ben tatile çıkıyorum ptesi belki gelebilirim.. olurda uğrayamazsamm lutfen meral görmezse bile siz yazdırın mutlaka 100 tefriciyesini tamamlamama çok az kaldı işten çıkışta şimdi tamamlarım ama haber veremem o tamalananların arasında tutsun beni.. haber veremem ikilime düşmesin.. tamamlandi diyorum yani..
Burcu değerin yükselmiş gözün aydın canım benimm..
kızlar içimde öölleee bi hüzün oldu Allah beterinden korusun, ben çıkıyorum, hepiniz Allah a emanetsiniz.. hepinizi çokca öptüm..
kuşum ne güzel konuşmuş eşin..benim eşimde çok konuşmuştur böyle..öyle gönlü yücedirki..bazen onu haketmediğimi bile düşünmüşümdür(bazen değil çoğu zaman) ama siz daha yeni evli sayılırsınız..evet problemler va..ama sabırla çözülür kuşum benim çok küçüksün önündeki uzun zaaman filimi seni umutlandırsın .inşallah mutluluğunuzu taçlandırırsınız:))geldiniz mi ankara ya naaptınız??canıııımm:) benim sıcak kanlı arkadaşım, dualarn ıcn kocaman amin dyrm. Hastaym burcuhatun. Boynum ağryor. Mğdm bulanyr. Halsizm. Şuan 4 ay btti 5.aya grdm adet olmayalı . Adet olmadm halen. Rahim flmi çektrmem grkydu adet olmadğm içn onuda çektremdm. Beklemedym şuan hç br tedawi grmdm. Eşimin spermlernde de skntı çkmş. Blmyrm ne yapacğz. Dua edyrm. Br mucize beklyrm. Çokta kafama takmyrm aslnda .
Eşim dediki ''üzülme çiçeğim. Bu dünyada Allah bize bir evlat nasip etmeyebilir. Ama ahirette o annesinin çiçekleri bizi bekliyor olucak. Dünyada olmazsa ahirette cocuklarmz olur bzmde. Hepsi senin gbi çiçek gbi miss gbi koksunlar. Hem sen sanıyor musunki bzm hesabımz dğer evladı olan ailelerle aynı olacak. Bzm hesabımz daha hafif olacak. Sabır icinde olursak her halimize. Ben sana yetmiyor muyum deli. Ne sen benle , nede ben senle evlat sahbi olmak için evlendık bırbırımzle. Bz bırbirımıze yeteriz. '' dedi. Gözlermdn yaşlar aktı o knuşurken. Sarıldk brbrmzle ağlaştk. snradan ôğrendk eşimin spermlernde sıkntı oldgnu. Dedikı bak grdn mu? Yalnz dğlsn:)) eşitz. Ama ben bu eştlikten çok memnunum ddı. Delimsn ddm. Ôyle dme. Aaaah ôyle yani dostlar. Hayat sevince guzellll
Sen naslsn? Tp bebek tedawsnemi bşladn? Nasl gdyr? Cok mrk ettm.
öncelikle hayırlı olsun..inşallah güzel sonuçlat alırsın...göğsün içinde korkma ..ilaçlarda yapar bazen.git muhakkak ama..öyle hemen mamografi çekmiyolar benim bildiğim...doktora gidipte ayaktta da bekleme..dillat et..iyi akşamlar kızlar
bugün aşılamam yapıldı, hepinizden allah razı olsun ettiğiniz dualar kat ve kat size geri dönsün inşallah hayırlısı ile güzel haberler vermek nasip olur adetim gelmezse 15 sonra test yapacağım ilk aşılamamda test yapmak kısmet olmadı yağacagım gün adet oldum bakalım Allahtan hayırlısı olsun
bedriye canını sıkma değerin yüksek cıkmış bir şekilde sağlıkla devam edersin üzülme bebişide üzmme Allah sağlık sıhhat versin.
merve inanki ağlattın beni eşinle aranızdaki konuşma çok duygusal Rabbim inşallah bu dünyadada size hayırlı sağlıklı evlatlar versin umudunuzu yitirmeyin haşa allahtan umut kesilmez zaten efendimiz (s.a.v) yüzüsuyu hürmetine bizleri meleklerimize kavustursun amin.
kızlar benim göğsümde birkaçgündür bir ağrı var elimle kontrol ettiğimde sert bir şey geliyor Allah korusun kist gibi bir şey internette araştırdım ağrılı ise önemli olabilirmiş pazartesi doktora gidicem mamografi çekerler sanırım acaba gebelik şüphesi varsada cekerlermi çekilmiyorsa testen sonra yaptırırım inşallah bir şey yoktur
sağolasın buketcim, inşallah meleğim gelir, doğru diyosun okadar hormon ilacı aldım ondan olabilir bi gideyim pazartesi inşallah bir şey cıkmaz bu bilgisayar kapanıp duruyo ısındı, haydi iyi geceler tatlı rüyalaröncelikle hayırlı olsun..inşallah güzel sonuçlat alırsın...göğsün içinde korkma ..ilaçlarda yapar bazen.git muhakkak ama..öyle hemen mamografi çekmiyolar benim bildiğim...doktora gidipte ayaktta da bekleme..dillat et..
iyi akşamlar kızlar
bugün aşılamam yapıldı, hepinizden allah razı olsun ettiğiniz dualar kat ve kat size geri dönsün inşallah hayırlısı ile güzel haberler vermek nasip olur adetim gelmezse 15 sonra test yapacağım ilk aşılamamda test yapmak kısmet olmadı yağacagım gün adet oldum bakalım Allahtan hayırlısı olsun
bedriye canını sıkma değerin yüksek cıkmış bir şekilde sağlıkla devam edersin üzülme bebişide üzmme Allah sağlık sıhhat versin.
merve inanki ağlattın beni eşinle aranızdaki konuşma çok duygusal Rabbim inşallah bu dünyadada size hayırlı sağlıklı evlatlar versin umudunuzu yitirmeyin haşa allahtan umut kesilmez zaten efendimiz (s.a.v) yüzüsuyu hürmetine bizleri meleklerimize kavustursun amin.
kızlar benim göğsümde birkaçgündür bir ağrı var elimle kontrol ettiğimde sert bir şey geliyor Allah korusun kist gibi bir şey internette araştırdım ağrılı ise önemli olabilirmiş pazartesi doktora gidicem mamografi çekerler sanırım acaba gebelik şüphesi varsada cekerlermi çekilmiyorsa testen sonra yaptırırım inşallah bir şey yoktur
alllah yüzünü güldürsün güzel sonuçlar al inşallahkıslar dua edın carsamba gunu hayırlı sonucla donıyım 3 gun kaldı
alllah yüzünü güldürsün güzel sonuçlar al inşallah
inşallah canım.inşallah bu haftadan itibaren peşpeşe güzel haberler alıcaz Allah ın izni ile.nasılsın peki?belirti olması mümkün değil ama his olarak ne hissediyorsun?Allah ım innnnnnnnnnşşşşşşşşşşallllllllllah ya.dualrım sizinle.sen,diğer tuba,bircan,meral...kıslar dua edın carsamba gunu hayırlı sonucla donıyım 3 gun kaldı
inşallah canım.inşallah bu haftadan itibaren peşpeşe güzel haberler alıcaz Allah ın izni ile.nasılsın peki?belirti olması mümkün değil ama his olarak ne hissediyorsun?Allah ım innnnnnnnnnşşşşşşşşşşallllllllllah ya.dualrım sizinle.sen,diğer tuba,bircan,meral...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?