Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcu , kaç yıllık evlisin? Ndn daha önce tüp denemedn?

canım ben 5 yillik evliyim, tam aşilama yapmaya karar verdik, yine kimyasal yaşayınca önce altta yatan sebei bulalim sonra aşilam tüp falan düşünürüz diyoruz, daha önce tüp düşünmedim çünkü 1 gebeliğim oldu, kaybettim

Burcum nasilsin??Senin tahlil sonuclari ne zaman cikicak :)

canım iyiyim, ablam ve kardeşim yanınmda çok mutluyum, pıhtılaşma ayın 28 de, kromozoma daha var

Allah razı olsun canım inşallah çarşamba hayırlısıyla pozitif sonucu görürsün

Kizlar Berat kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin....

BIRCAN 40 yaşinda önce mamagrofi çekilmez, ultrason ile bakılır

selam kızlar herkese güzel pazarlar KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH...

DUALARINIZI okudum kızlar diğerlerinede devam edicemm RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]tb_fb/ tuba[/TD]
[TD]26.06.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdroner/ bedriye[/TD]
[TD]27.06.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buketdemet/ buket[/TD]
[TD]28.06.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/ aslı[/TD]
[TD]01.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82 / B. burcu[/TD]
[TD]02.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap-serap/ serap[/TD]
[TD]03.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

selam kızlarrr ya bişi sorcam benim dikiş yerimin üstünde acıma var ve kanamam azalmıştı yok denecek kadar az geliodu ama 2-3 gündür sanki adet olmuşum gibi yoğun gelmeye başladı yine çevrenizde böyle şey yaşayan varmı acıdığı için dr a gittim ultrasonla baktı bişi yok dedi 40günden önce adet olunur muki acaba adet mi oldum böyle yoğun gelmesinin sebebi o mu:S :S

tatlım bılmıyorum ki ya sol tarafımdaydı gelısen yumurta orası cız cız edıyo sadece korkuyorum kıst falan olmasın dıye buda belırtımı bılmıyorum:)

Hepinizin kandili mübarek olsun. Hepinize tek tek dua edeceğim. Allah'ım kabul ederiinş.

Canım benim yumurtsm da sağ tataftaydi arada senin dediğin gibi ciz ciz ediyor ama benim arada oluyor böyle onun için pek ciddiye almıyorum. Dr bana şu gün test yaptir demedi.bakalim adetim geçerse yaparım.

Biz şimdi eve dönüyoruz, ablam da geliyor beraber gidiyoruz. Dua edin kazasiz gidelim.

Meral tefriciyeni çekiyorum, , bi şey demedin ama inş fazla olmaz.

kızlar hepinize ayrı ayrı dua ettim Allah kabul ederse.biliyorsunuz bugün bu yıl içinde doğacak olan bebeklerin yazıldığı gece.Umarım Rabbim hepimize hayırlısından birer bebek yazmıştır.
bebeği zaten karnında olanlar için Allah hayırlısı ile sağ salim kucaklarına kavuşsun.
bebeklerine kavuşmuş olanlar için de Alla evlatlarıyla beraber uzuuuuuuuuun,sağlıklı,huzurlu mutlu ömürler nasip etsin inşallah

kazasız belasız varmışsınızdırdır inşallah canım.4-5 gün sonra sende yaparsın testini olmazmı?sonrada koşar hemen müjde verirsin inşallah bize :)

aslı canım 1 yasin ben okudum allahım kabul etsin bircancım inş güzel haberi alıcaz bolbol dinlen gamzeyi çok merak ediyorum mesudeden haberi olan varmı rüyamda gördüm pek ii değildi hayır oldun inş :26:bedriyecim tarama teestinde genelede yüksek çıkıyor yüklemede inş sorun yasamazsın sakın yalnız gitme son saatlerde insanın içi bayılıyoo bi acıkıyosun sorma merve canım eşin harika bi insan olmalı inş rabbim yüzünüzü iki dünyadada güldürsün arkadaşım tuğbalar sizdende güzel haberlerle gelmenizi diliyorum aylincim hoş geldin gülcüm knamanı druna mutlaka sor diğer teyzoşlarımız keyifler yerindedir inş hepinizi

amin canım tüm duana meleklerde amin sanade dedi inş sende kuzucuğuna yakın zamanda kavuşursun ii geceler

yerinde çok şükür canım.dua edince daha bi iyi oldum sanki.sen nasılsın?bebişin nasıl?bide çok bi bilgim olmamakla birlikte loğusalık 40 güne kadar devam edebildiğine göre gülün kanaması normal değilmi?daha 40 ı çıkmadı bebişin

nilüfercim nereye kayboldun hemen?iyiyim çok şükür.aslında yatmam lazım yarın işe gidicem ama sizlere bi bakayım dedim.kimsecikler gelmemiş hoş sen nasılsın peki? dişlerin için randevu falan aldınmı?

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm en son 4 gün önce gelmişim tam 26 sayfa geçmiş okudum,maşallahınız var yine,dün sabah yeğenim doğdu görseniz minicik ufacık mini minnacık oyyyy rabbim hepinize nasip etsin inşallah,ama onu görünce çocuk fikriden korkmaya başladım benden anne olmaz diyorum yapamam beceremem diyorum bakalım hayırlısı olur inşallah

özleemm bu ay çalışmalarınıza hız katıınn.. kafan işle bu kadar meşgulken benim içimden de çok geçiyorsunn canımcımmm inşAllah

malesef canım bu ay sadece 2 kez çalışma oldubi dahada olmadı onlarda çok alakasız zamanlarda oldu,biz biraz tembeliz sanırım,aslında eşimin vardiyasından kaynaklıydı ama yapacak bişey yok kısmet önümüzdeki aylara olur inşallah

AMİİİNN Bedriyem AMİİNN...Bu arada hep diyorum ya..madem sen dedin ben de bir daha diyeyim...Özlem, Aslı ve Burcu...sıra sizde yahuuu...çok pis bende hissediyorum....

canlarım yaaaa siz böyle söyledikçe çok mutlu oluyorum, aaaaaaaa bu arada arkadaşım beni hamile görmüş rüyasında,genelde rüyalara girince hamilelik biraz yakın oluyor sanırım, bu aylık sıramı aslı ve burcu ya bırakayım benden ümit yok canım

eveeeeetttt kafa çok dolu ama evde çalışma yok bedriyem aslında tam zamanıydı değilmi ama nasip kısmet diyelim bu işe

burcucum canım gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin,yumurtalar eğri demişti doktor hiç ümit vermemişti ama çok şükür duaların sayesinde aldın o güzel haberi canım,Allah tamamına erdirsin inşallah

Kızlar ben büyük bir keyifle dualarınızı okudum...İNŞALLAH RABBİM bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kabul eder...ALLAH hepinizin gönlünün muradını versin İNŞALLAH....
sağol canım ağzına yüreğine sağlık Allah razı olsun,Allah seninde gönlünün muuradını versin

barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kızlar dualarınızı okudum.Allah kabul etsin inşallah.şimdi doktora gidiyorum.dua edin işler yolunda gitsin.

sağolasın zeynebim Allah razı olsun,rabbim sanada hayırlısı ile sağlıklı bi evlat nasip etsin

meraaaaaallllll canım banada 100 tane yazarmısın inşallah bitmemiştir tefriciyeler

bukeeet canım çok şükür detaylı ultrasonda güzel haberler almışsın maşallah senin kızına çok hareketli , sana ne kadar sağlıklı olduğunu göstermiş annesi

bedriyeciğim canım tatile gidiyormuşsun bol bol enerji depola orda tatilin keyfini çıkar şekeri düşünme çoğu hamilede gebelik şekeri oluyor sadece yediğine içtiğine dikkat ederek dengeleyebilirsin,hem belkide ikinci testten sonra onada gerek olmaz

merveciğim çok doğru düşünüyorsunuz canım bazen bizde eşimle konuşuyoruz biz bize yeteriz biz birbirimizi sevdikten sonra Allah nasip etmediyse çocuğumuz olmasada olur diyoruz , rabbim eşlerimizle hayırlı geçimler nasip etsin,yuvanızda mutlu olun rabbim nasip etmişse zaten siz hiç istemediğiniz biranda bile gelir meleğiniz merak etme canım.

aslııııııııı bende bu kaza olayına sinir oluyorum biz uğraşınca ha deyince olmuyor kaza ile nasıl oluyor anlamış değilim korunmuyorsan zaten o bebek kaza ile olmamıştır öyle değilmi

meralciğim bende hamile kalmayı düşünüyorum şu zamanda yapıcam diyenlere öyle hemen olmaz belli olmaz bu işler diyorum ama bunu diyen bir iki örnek biliyorum 1-2 ay içinde hamile kaldılar,biz her zaman hayırlısını dileyelim rabbimin verdiği verşeyde bi hayır vardır onun için öylesi hayırlıdır,bizim içinde böylesi bunu biz bilemeyiz canım

yasemiiiiiinnnnn canım sen kıyafet alıcam diye çarşı pazar dolanma işine çok kaptırma kendini yavaş yavaş kendini yormadan çık alışverişe nasıl olsa daha vakit var,zaten havalarda çok sıcak ben şu halimle zor dayanıyorum dışarı çıkınca sizi düşünemiyorum bile Allah yardımcınız olsun

başka unuttuğum atladığım birileri oldumu bilmiyorum,pazartesi günü yine gelemem belki akşam gelebilirim ama sanırım salıdan sonra rahata ererim arkadaş salı günü dönecek izinden,hepinize iyi geceler saat geç oldu.

haaaaaaaa az daha unutuyrdum kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin.

Burdayim cnm telden giriyorum oyuzden tam adepte olamiyorum foruma iice dinlen cnm kendine dikkat et yarin aksam gidicem tekrar agrim 20 liktenmi tam bulamadilar uzatmalardayim bende.

bircaann canım seni unutmuşum aşılaman olmuş ben kaç gündür olmadığım için kaçırdım ama senin için dua edeceğim canım rabbim hayırlısı ile bu sefer pozitifi görmeyi kalp atışlarını duymayı hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşalllaaahhhh

iyi geceler güzellikler yarın doktor kontrolüm var oğlumu görücem uyku tutmadı ben de hepimize dua ettim bu güzel gecede... ayrıca dua listesine başlayamamıştım tatil yüzünden geç olsa da yakaladım şükür...
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bi ömür
dualarınızı okudum canlar...

Saat kaç oldu biz oğlumla ayaktayız.. Gaz sorunumuz devam ediyo sanırım, oğlum 2 emiyo sonra duraklıyo başlıyo ağlamaya, sonra öyle bir hırsla alıyo ki göğsümü ve 2 dk sonra yine basıyo yaygarayı... Napıcamı şaşırdım gaz ilacıda vermek istemiyorum sürekli, ona alışıcak diye korkuyorum :18: Nasıl aşıcaz bu sorunu

cnm benim inşallah hayırlı sonucların cıkacak hadı hayırlısı

Allah razı olsun kızlar bu gecenin, efendimizin (s.a.v), gelmiş geçmiş tüm peygamberlerimizin yüzü suyu hürmetine hatırına dualarımızı kabul eylesin inşallah

canım ablam kimyonlu su verirdi yiğenime istersen bir dene en azından doğal
BIRCAN 40 yaşinda önce mamagrofi çekilmez, ultrason ile bakılır
hadi ya bilmiyordum daha iyi aslında zararlıysa çektirmeyecektm çünkü ultrasonda belli olur zaten

üzülme ikinci testte iyi çıkcak velevki yuksek çıktı az diyet yaprsın bunda bişey yok aklına takma lütfen

rabbimin izni ile güzel haberler alıcazz inş.

canım korkma o seylerden bendede var memoğrafi çekmezler ultrasonla bakarlar meraketme foliptir o korkulcak birşey deildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…