- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.881
Burcu , kaç yıllık evlisin? Ndn daha önce tüp denemedn?
Burcum nasilsin??Senin tahlil sonuclari ne zaman cikicak :)
Allah razı olsun canım inşallah çarşamba hayırlısıyla pozitif sonucu görürsüntmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
dejavu_one / Seda 25.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tb_fb/ tuba 26.06.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner/ bedriye 27.06.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum
buketdemet/ buket 28.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
ecrinn07/ aslı 01.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
tatlım bılmıyorum ki ya sol tarafımdaydı gelısen yumurta orası cız cız edıyo sadece korkuyorum kıst falan olmasın dıye buda belırtımı bılmıyorum:)
Hepinizin kandili mübarek olsun. Hepinize tek tek dua edeceğim. Allah'ım kabul ederiinş.
Canım benim yumurtsm da sağ tataftaydi arada senin dediğin gibi ciz ciz ediyor ama benim arada oluyor böyle onun için pek ciddiye almıyorum. Dr bana şu gün test yaptir demedi.bakalim adetim geçerse yaparım.
Biz şimdi eve dönüyoruz, ablam da geliyor beraber gidiyoruz. Dua edin kazasiz gidelim.
Meral tefriciyeni çekiyorum, , bi şey demedin ama inş fazla olmaz.
kızlar hepinize ayrı ayrı dua ettim Allah kabul ederse.biliyorsunuz bugün bu yıl içinde doğacak olan bebeklerin yazıldığı gece.Umarım Rabbim hepimize hayırlısından birer bebek yazmıştır.
bebeği zaten karnında olanlar için Allah hayırlısı ile sağ salim kucaklarına kavuşsun.
bebeklerine kavuşmuş olanlar için de Alla evlatlarıyla beraber uzuuuuuuuuun,sağlıklı,huzurlu mutlu ömürler nasip etsin inşallah
aslı canım 1 yasin ben okudum allahım kabul etsin bircancım inş güzel haberi alıcaz bolbol dinlengamzeyi çok merak ediyorum mesudeden haberi olan varmı rüyamda gördüm pek ii değildi hayır oldun inş :26:bedriyecim tarama teestinde genelede yüksek çıkıyor yüklemede inş sorun yasamazsın sakın yalnız gitme son saatlerde insanın içi bayılıyoo bi acıkıyosun sorma merve canım eşin harika bi insan olmalı inş rabbim yüzünüzü iki dünyadada güldürsün arkadaşım tuğbalar sizdende güzel haberlerle gelmenizi diliyorum aylincim hoş geldin gülcüm knamanı druna mutlaka sor diğer teyzoşlarımız keyifler yerindedir inş hepinizi
amin canım tüm duana meleklerde amin sanade dedi inş sende kuzucuğuna yakın zamanda kavuşursun ii geceler
özleemm bu ay çalışmalarınıza hız katıınn.. kafan işle bu kadar meşgulken benim içimden de çok geçiyorsunn canımcımmm inşAllah
AMİİİNN Bedriyem AMİİNN...Bu arada hep diyorum ya..madem sen dedin ben de bir daha diyeyim...Özlem, Aslı ve Burcu...sıra sizde yahuuu...çok pis bende hissediyorum....
eveeeeetttt kafa çok dolu ama evde çalışma yok bedriyem aslında tam zamanıydı değilmi ama nasip kısmet diyelim bu işeAyy inan meral imm benimde kızlar çok çok geçiyor gönlümden ama baskı oluşturmayalım diyeburcu ya resmen yazdım sildim, yazdım sildim burcu bu ay düzenli çok çalışın diye .. aslı yı da sadece sormakla yetindim.. ama özleme de yazayım netçe dedimm çünkü o bu ara yoğun ya bayağı kafası dolu zaten.. inşAllah güzel sürprizler olucak.. inşAllah..
dualara olan inancım bir kat daha arttı salavatı tefriciyeye başlarken doktor hiçbir umut vermemişti bu ay imkansız demişti yüce rabbim yine mücizesini gösterdi ve meleğim bana geldi HAMİLEYİMMMMMMMMM kızlar 3 haftalık rabbime şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin
sağol canım ağzına yüreğine sağlık Allah razı olsun,Allah seninde gönlünün muuradını versinKızlar ben büyük bir keyifle dualarınızı okudum...İNŞALLAH RABBİM bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kabul eder...ALLAH hepinizin gönlünün muradını versin İNŞALLAH....
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kızlar dualarınızı okudum.Allah kabul etsin inşallah.şimdi doktora gidiyorum.dua edin işler yolunda gitsin.
cnm benim inşallah hayırlı sonucların cıkacak hadı hayırlısı
inşallah canım.inşallah bu haftadan itibaren peşpeşe güzel haberler alıcaz Allah ın izni ile.nasılsın peki?belirti olması mümkün değil ama his olarak ne hissediyorsun?Allah ım innnnnnnnnnşşşşşşşşşşallllllllllah ya.dualrım sizinle.sen,diğer tuba,bircan,meral...
aslı canım 1 yasin ben okudum allahım kabul etsin bircancım inş güzel haberi alıcaz bolbol dinlengamzeyi çok merak ediyorum mesudeden haberi olan varmı rüyamda gördüm pek ii değildi hayır oldun inş :26:bedriyecim tarama teestinde genelede yüksek çıkıyor yüklemede inş sorun yasamazsın sakın yalnız gitme son saatlerde insanın içi bayılıyoo bi acıkıyosun sorma merve canım eşin harika bi insan olmalı inş rabbim yüzünüzü iki dünyadada güldürsün arkadaşım tuğbalar sizdende güzel haberlerle gelmenizi diliyorum aylincim hoş geldin gülcüm knamanı druna mutlaka sor diğer teyzoşlarımız keyifler yerindedir inş hepinizi
bircaann canım seni unutmuşum aşılaman olmuş ben kaç gündür olmadığım için kaçırdım ama senin için dua edeceğim canım rabbim hayırlısı ile bu sefer pozitifi görmeyi kalp atışlarını duymayı hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşalllaaahhhh
kızlar hepinize ayrı ayrı dua ettim Allah kabul ederse.biliyorsunuz bugün bu yıl içinde doğacak olan bebeklerin yazıldığı gece.Umarım Rabbim hepimize hayırlısından birer bebek yazmıştır.
bebeği zaten karnında olanlar için Allah hayırlısı ile sağ salim kucaklarına kavuşsun.
bebeklerine kavuşmuş olanlar için de Alla evlatlarıyla beraber uzuuuuuuuuun,sağlıklı,huzurlu mutlu ömürler nasip etsin inşallah
canım ablam kimyonlu su verirdi yiğenime istersen bir dene en azından doğalSaat kaç oldu biz oğlumla ayaktayız.. Gaz sorunumuz devam ediyo sanırım, oğlum 2 emiyo sonra duraklıyo başlıyo ağlamaya, sonra öyle bir hırsla alıyo ki göğsümüve 2 dk sonra yine basıyo yaygarayı... Napıcamı şaşırdım gaz ilacıda vermek istemiyorum sürekli, ona alışıcak diye korkuyorum :18: Nasıl aşıcaz bu sorunu
hadi ya bilmiyordum daha iyi aslında zararlıysa çektirmeyecektm çünkü ultrasonda belli olur zatenBIRCAN 40 yaşinda önce mamagrofi çekilmez, ultrason ile bakılır
kızlar selamlar,
şeker yüklemesini yaptırdık, değerim biraz yüksek çıktı.. en üst 140 çıkması gerekirken bende 156 çıktı çok üzüldüm.. hafta sonuna doğru bi gün daha gidiceğim daha yüksek mg da bakıcaklar, ondada yüksek çıkarsa doktor dahiliyeye yönlendireceğiz ve normal şeker hastası gibi tedavi başlıyacak dedi. Hayırlısı Allah tan..Ben tatile çıkıyorum ptesi belki gelebilirim.. olurda uğrayamazsamm lutfen meral görmezse bile siz yazdırın mutlaka 100 tefriciyesini tamamlamama çok az kaldı işten çıkışta şimdi tamamlarım ama haber veremem o tamalananların arasında tutsun beni.. haber veremem ikilime düşmesin.. tamamlandi diyorum yani..
Burcu değerin yükselmiş gözün aydın canım benimm..
kızlar içimde öölleee bi hüzün oldu Allah beterinden korusun, ben çıkıyorum, hepiniz Allah a emanetsiniz.. hepinizi çokca öptüm..
iyi akşamlar kızlar
bugün aşılamam yapıldı, hepinizden allah razı olsun ettiğiniz dualar kat ve kat size geri dönsün inşallah hayırlısı ile güzel haberler vermek nasip olur adetim gelmezse 15 sonra test yapacağım ilk aşılamamda test yapmak kısmet olmadı yağacagım gün adet oldum bakalım Allahtan hayırlısı olsun
bedriye canını sıkma değerin yüksek cıkmış bir şekilde sağlıkla devam edersin üzülme bebişide üzmme Allah sağlık sıhhat versin.
merve inanki ağlattın beni eşinle aranızdaki konuşma çok duygusal Rabbim inşallah bu dünyadada size hayırlı sağlıklı evlatlar versin umudunuzu yitirmeyin haşa allahtan umut kesilmez zaten efendimiz (s.a.v) yüzüsuyu hürmetine bizleri meleklerimize kavustursun amin.
kızlar benim göğsümde birkaçgündür bir ağrı var elimle kontrol ettiğimde sert bir şey geliyor Allah korusun kist gibi bir şey internette araştırdım ağrılı ise önemli olabilirmiş pazartesi doktora gidicem mamografi çekerler sanırım acaba gebelik şüphesi varsada cekerlermi çekilmiyorsa testen sonra yaptırırım inşallah bir şey yoktur
iyi akşamlar kızlar
bugün aşılamam yapıldı, hepinizden allah razı olsun ettiğiniz dualar kat ve kat size geri dönsün inşallah hayırlısı ile güzel haberler vermek nasip olur adetim gelmezse 15 sonra test yapacağım ilk aşılamamda test yapmak kısmet olmadı yağacagım gün adet oldum bakalım Allahtan hayırlısı olsun
bedriye canını sıkma değerin yüksek cıkmış bir şekilde sağlıkla devam edersin üzülme bebişide üzmme Allah sağlık sıhhat versin.
merve inanki ağlattın beni eşinle aranızdaki konuşma çok duygusal Rabbim inşallah bu dünyadada size hayırlı sağlıklı evlatlar versin umudunuzu yitirmeyin haşa allahtan umut kesilmez zaten efendimiz (s.a.v) yüzüsuyu hürmetine bizleri meleklerimize kavustursun amin.
kızlar benim göğsümde birkaçgündür bir ağrı var elimle kontrol ettiğimde sert bir şey geliyor Allah korusun kist gibi bir şey internette araştırdım ağrılı ise önemli olabilirmiş pazartesi doktora gidicem mamografi çekerler sanırım acaba gebelik şüphesi varsada cekerlermi çekilmiyorsa testen sonra yaptırırım inşallah bir şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?