- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.901
hoş geldin cnm cezan bitmiş neyse reglinin gelmesinede çok sevindim bu ay son olurda 9 ay gelmezCanlarım ben geldim banım bitti çok şükür..
Öncelikle burcumu kutluyorum Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder duyunca çok sevindim büyük Burcu ile face dan yazıştık öyle öğrendim.
Buketim kendini boşuna üzmüşsün bak hiçbir sorun yok canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın endişe etme artık.
Bircancığım aşılaman hayırlı uğurlu olsun Rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün inşallah hayırlısı olsun bol bol dinlen.
Meralciğim senin tüp tedavinde hayırlı olsun inşallah tüpte güzel sonucu alan 2. kişi olursun topikte. Arkadan bende gelicem. Bu arada tefriciyeye başlayamadım henüz ama bitince haber vericem. Çok sakinsin maşallah okudum hep hatta saroza gidicez haftasonu demiştin galiba naptınız gittiniz mi.
Vee ben regli oldum kızlar sonunda. Dün niyetliydim. Tüm gün regl gelmedi hep lavabolara koştum kaç gündür yaptığım gibi, ama gelmemişti orucumu açtım 2 saat sonra geldi Rabbim orucumu tamamladıktan sonra nasip etti yani söktürücü bittikten 1 hafta sonra geldi. Aslında bu ay başlamak gibi bir düşünceye girmiştik fakat bugün eşim çok yoğun son sınavlar var ve hastaneye gidecek zamanı asla yok ve bugün benim hormon eşiminde sperm testi vermesi gerekiyordu ki sonuçlar hemen çıksın ve yarında ilaçlara başlayabileyim o yüzden yine planladığım gibi bir daha ki aya olacak zaten bende bu ay çok sıkışığım kaynanamlarım kadın 2 hafta yok onlara yemek desteği yapıcam evlerini gider toparlarım filan, annemin fizik tedavisi var haftaya bitecek zaten çok yoruldu 2 vesait gidiyor 5 alete giriyor bende bittikten 1 hafta sonra çağırırsam doğru düzgün dinlenemicek, hem bir haftasonu tedaviye başlamadan yazlığa kaçalım diyoruz kafamız dağılsın hem evde işlerim var çok aceleye gelmeden yaparım. Bunalıma girdiğimden evde iş güç hak getire bi dün biraz iş yaptım. Yanii öyle işte düzenleyiciye hemen dün akşam başladım.
Canlarım ben geldim banım bitti çok şükür..
Öncelikle burcumu kutluyorum Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder duyunca çok sevindim büyük Burcu ile face dan yazıştık öyle öğrendim.
Buketim kendini boşuna üzmüşsün bak hiçbir sorun yok canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın endişe etme artık.
Bircancığım aşılaman hayırlı uğurlu olsun Rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün inşallah hayırlısı olsun bol bol dinlen.
Meralciğim senin tüp tedavinde hayırlı olsun inşallah tüpte güzel sonucu alan 2. kişi olursun topikte. Arkadan bende gelicem. Bu arada tefriciyeye başlayamadım henüz ama bitince haber vericem. Çok sakinsin maşallah okudum hep hatta saroza gidicez haftasonu demiştin galiba naptınız gittiniz mi.
Vee ben regli oldum kızlar sonunda. Dün niyetliydim. Tüm gün regl gelmedi hep lavabolara koştum kaç gündür yaptığım gibi, ama gelmemişti orucumu açtım 2 saat sonra geldi Rabbim orucumu tamamladıktan sonra nasip etti yani söktürücü bittikten 1 hafta sonra geldi. Aslında bu ay başlamak gibi bir düşünceye girmiştik fakat bugün eşim çok yoğun son sınavlar var ve hastaneye gidecek zamanı asla yok ve bugün benim hormon eşiminde sperm testi vermesi gerekiyordu ki sonuçlar hemen çıksın ve yarında ilaçlara başlayabileyim o yüzden yine planladığım gibi bir daha ki aya olacak zaten bende bu ay çok sıkışığım kaynanamlarım kadın 2 hafta yok onlara yemek desteği yapıcam evlerini gider toparlarım filan, annemin fizik tedavisi var haftaya bitecek zaten çok yoruldu 2 vesait gidiyor 5 alete giriyor bende bittikten 1 hafta sonra çağırırsam doğru düzgün dinlenemicek, hem bir haftasonu tedaviye başlamadan yazlığa kaçalım diyoruz kafamız dağılsın hem evde işlerim var çok aceleye gelmeden yaparım. Bunalıma girdiğimden evde iş güç hak getire bi dün biraz iş yaptım. Yanii öyle işte düzenleyiciye hemen dün akşam başladım.
günaydın kızlar nasılsınız ben yatamıyorum ya ilaçlardan mı anlamadım ama sabahın köründe kalkıyorum
hoş geldin cnm cezan bitmiş neyse reglinin gelmesinede çok sevindim bu ay son olurda 9 ay gelmez
hoşgeldin sedoş geçmiş olsun planlar yapılmış hersey gönlünce olsun canım
Nilüfercm çok memnun oldum tanıştığıma, inşallah bu tedavi sürecinin hemen sonunda pıt diye geliverir bebeğin canım benim.Yasemincim memnun oldum bende Nilüfer doğru yerdeyim demek ki yaklaşımın beni çok mutlu etti canım sağolasın.27 yaşındayım 4 senedir çabalıyoruz bebek istemi için 2 defa aşılama yaptırdık şu an tüp aşamasındayız ama önce 20 diş ve alerji aşısı tedavisi başlangıcı var önümde bi an önce hayırlısıyla bu rahatsızlıklarımdan kurtulup bende tedaviye tekrar start vermek istiyorum böyle işte canım
Mervecim canımm ayy maşallah size, eşine nazar değmesin nekadar güzel moral vermiş destek olmuş sana, bu bebek olayı için psikoloj çok önemli, o senin psikolojini rahatlatarak aslında sana yardmcı oluyor bu yolda.Çok sağol duaların için benim tatlı dilli hamişim.:) naslsn? Bebiş nasl?
Bircannnnn ayyy canım benim aan 15 gün ağır işler yapma, hızlı yürüme, pat diye oturduğun yerden alkma, yuarı uzamanma, yere eğilme vs vs yani hamile gibi çokdikkat et kendine de inşallah tutunsun sana bebeğin canım.iyi akşamlar kızlar
bugün aşılamam yapıldı, hepinizden allah razı olsun ettiğiniz dualar kat ve kat size geri dönsün inşallah hayırlısı ile güzel haberler vermek nasip olur adetim gelmezse 15 sonra test yapacağım ilk aşılamamda test yapmak kısmet olmadı yağacagım gün adet oldum bakalım Allahtan hayırlısı olsun
bedriye canını sıkma değerin yüksek cıkmış bir şekilde sağlıkla devam edersin üzülme bebişide üzmme Allah sağlık sıhhat versin.
merve inanki ağlattın beni eşinle aranızdaki konuşma çok duygusal Rabbim inşallah bu dünyadada size hayırlı sağlıklı evlatlar versin umudunuzu yitirmeyin haşa allahtan umut kesilmez zaten efendimiz (s.a.v) yüzüsuyu hürmetine bizleri meleklerimize kavustursun amin.
kızlar benim göğsümde birkaçgündür bir ağrı var elimle kontrol ettiğimde sert bir şey geliyor Allah korusun kist gibi bir şey internette araştırdım ağrılı ise önemli olabilirmiş pazartesi doktora gidicem mamografi çekerler sanırım acaba gebelik şüphesi varsada cekerlermi çekilmiyorsa testen sonra yaptırırım inşallah bir şey yoktur
Özlemcm ayy aynı senin gibiyim varya öyle ağlayan zor duran, süt içmeyen, gazlı olan bebekleri görünce yada duyunca benimde hala içime korku gelmiyor değilben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmen son 4 gün önce gelmişim tam 26 sayfa geçmiş okudum,maşallahınız var yine,dün sabah yeğenim doğdu görseniz minicik ufacık mini minnacık oyyyy rabbim hepinize nasip etsin inşallah,ama onu görünce çocuk fikriden korkmaya başladım benden anne olmaz diyorum yapamam beceremem diyorum bakalım hayırlısı olur inşallah
yasemiiiiiinnnnn canım sen kıyafet alıcam diye çarşı pazar dolanma işine çok kaptırma kendini yavaş yavaş kendini yormadan çık alışverişe nasıl olsa daha vakit var,zaten havalarda çok sıcak ben şu halimle zor dayanıyorum dışarı çıkınca sizi düşünemiyorum bile Allah yardımcınız olsun
ayy canım gnelde bu erkek çocukları neden acaba hep gazı oluyorlar, gerçi büyüdüklerinde de dikkat ederseniz, biz bayanlar gaz çıkartmayız, ama erkekler zart zurt hiç çekinmezlerSaat kaç oldu biz oğlumla ayaktayız.. Gaz sorunumuz devam ediyo sanırım, oğlum 2 emiyo sonra duraklıyo başlıyo ağlamaya, sonra öyle bir hırsla alıyo ki göğsümüve 2 dk sonra yine basıyo yaygarayı... Napıcamı şaşırdım gaz ilacıda vermek istemiyorum sürekli, ona alışıcak diye korkuyorum :18: Nasıl aşıcaz bu sorunu
Sedacımmm hoşgeldin canım benim, oh yaa şükür kavuşturana özledik seni. Allah düzenini kuruyor bizde yaşıyoruz işte kuşum, bizim planladığımız gibi olmuyor tabiki hiçbirşey, kaderimiz doğrultusunda yönlendiriliyoruz. demekki sen tam bir yaz hamişi olacaksın, şöyle 35-40 derece civarlarında yumoşların sıcaktan sana yapışıp kalacak ve hiç bırakmayacaklar Allaın izni ileCanlarım ben geldim banım bitti çok şükür..
evet canım tekrar kutluyorum senicanım bu son reglim olmayacak bir daha ki ay başlayacağım için o reglimde gelecek. Sonrası nasip kısmet
evet canım sorma planlar yapıldı hem de ne yapmak bir anda duşa girecektim baktım gelmiş hemen giyindim gerisin geri girdim odaya hesaplar kitaplar tekvimler açıldı ne yapsak ne etsek diye tam bu ay filan demiştik eşim öyle istedi ama ben hiç bu ay başlamak istemiyorum nedense baştan beri neyse sonra eşim dedi ki ee sınav var yarın hiçbir yere kıpırdayamam diye kaldı işte. kul plan yapar Allah bozarmış çok plan yapmakta iyi değil aslında akışına bırakmak lazım. Bu ayı kafa dağıtma ayı olarak düşünüyorum bir haftasonu kaçamağı falan iyi gelebilir.
ewet ya cnm seninde mide bulantın olmuyor demi aynı şeyleri yaşıyoruz kız yoksa biz kardeşmiyizburcu bende hamile kaldıktan sora sabah erkeden uyanıyorum millet dioki hamileler uyru normalde dio ama bende uyyamıyorum
canım 40 ımız pazar günü doluyo kanamam azalmıştı tekrar çoğaldı ondan sordum..yerinde çok şükür canım.dua edince daha bi iyi oldum sanki.sen nasılsın?bebişin nasıl?bide çok bi bilgim olmamakla birlikte loğusalık 40 güne kadar devam edebildiğine göre gülün kanaması normal değilmi?daha 40 ı çıkmadı bebişin
ALLAH razı olsun tatlımm..iyi geceler güzellikler yarın doktor kontrolüm var oğlumu görücem uyku tutmadıben de hepimize dua ettim bu güzel gecede... ayrıca dua listesine başlayamamıştım tatil yüzünden geç olsa da yakaladım şükür...
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bi ömür
dualarınızı okudum canlar...
canı gaz ilacı kullanmadan çözmen imkansız bizimde çoktu azaldı agualin kullanıyodum 1 ay kullandım dr değiştirdi başka verdi 10 gün kullancakmışız..humananın rezene çayları var yarım çay bardağına 1 çay kaşığı koyuyorum her emzirmeden önce 2-3 kaşık veriyorum rahatlatıyo sende içebilirsin bebeğede verirsin..bide yarım çay kaşığı kimyonu yarım çay ağğı sıcak suya koy ılıyınca iç sütünden gaz gecmez bebeğe bu tür çözümler var bende uyguluyorum hala..bahatarlı şeyler yeme- asitli içecekler içme dikkat et yediklerine içtiklerine gecer İNŞALLAH..Saat kaç oldu biz oğlumla ayaktayız.. Gaz sorunumuz devam ediyo sanırım, oğlum 2 emiyo sonra duraklıyo başlıyo ağlamaya, sonra öyle bir hırsla alıyo ki göğsümüve 2 dk sonra yine basıyo yaygarayı... Napıcamı şaşırdım gaz ilacıda vermek istemiyorum sürekli, ona alışıcak diye korkuyorum :18: Nasıl aşıcaz bu sorunu
Sedacımmm hoşgeldin canım benim, oh yaa şükür kavuşturana özledik seni. Allah düzenini kuruyor bizde yaşıyoruz işte kuşum, bizim planladığımız gibi olmuyor tabiki hiçbirşey, kaderimiz doğrultusunda yönlendiriliyoruz. demekki sen tam bir yaz hamişi olacaksın, şöyle 35-40 derece civarlarında yumoşların sıcaktan sana yapışıp kalacak ve hiç bırakmayacaklar Allaın izni ile
evet iyi gelmezmi ya tatıl ayy ne guzel olur bize tatil yok malesef bakalım hayırlsı
Saat kaç oldu biz oğlumla ayaktayız.. Gaz sorunumuz devam ediyo sanırım, oğlum 2 emiyo sonra duraklıyo başlıyo ağlamaya, sonra öyle bir hırsla alıyo ki göğsümüve 2 dk sonra yine basıyo yaygarayı... Napıcamı şaşırdım gaz ilacıda vermek istemiyorum sürekli, ona alışıcak diye korkuyorum :18: Nasıl aşıcaz bu sorunu
burcu bende hamile kaldıktan sora sabah erkeden uyanıyorum millet dioki hamileler uyru normalde dio ama bende uyyamıyorum
ewet ya cnm seninde mide bulantın olmuyor demi aynı şeyleri yaşıyoruz kız yoksa biz kardeşmiyiz
Kızlar eşimin ne kadar değer verdiğini şu son günlerde bir kez daha gördüm. Garibim ben üzüldükçe, regl olamıyorum diye sabahları ağladıkça ne yapacağını şaşırdı beni memnun etmek için elinden geleni yaptı cumartesi sinemaya gittik gezdik çok iyi geldi. Regl gelince o kadar sevindi ki inan hiçbir şeye odaklanamadım kursta hafta sonu ruh gibiydim, yayın yazacak filan hep aklım sendeydi her sabah akşam seni öyle gördükçe kahroldum dedi ki belli oluyordu zaten. Dün kurstan gelirken de hep dua etmiş. Oh dedi rahatladım artık güzel bir uyku çekerim sende rahatça uyu dedi bana her zaman yanındayım çocuğumuz olmazsa olmaz umrumda bile değil dedi. Annemleri, kendi aileni, işi herşeyi düşünüyorsun biraz da kendini düşün dedi. Onun gibi bir eşe sahip olduğum için gerçekten çok şanslıyım o benim bu hayatta tek dayanağım tek şansım zaten. O yüzden çok moralim de yerinde Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür.
Kızlar eşimin ne kadar değer verdiğini şu son günlerde bir kez daha gördüm. Garibim ben üzüldükçe, regl olamıyorum diye sabahları ağladıkça ne yapacağını şaşırdı beni memnun etmek için elinden geleni yaptı cumartesi sinemaya gittik gezdik çok iyi geldi. Regl gelince o kadar sevindi ki inan hiçbir şeye odaklanamadım kursta hafta sonu ruh gibiydim, yayın yazacak filan hep aklım sendeydi her sabah akşam seni öyle gördükçe kahroldum dedi ki belli oluyordu zaten. Dün kurstan gelirken de hep dua etmiş. Oh dedi rahatladım artık güzel bir uyku çekerim sende rahatça uyu dedi bana her zaman yanındayım çocuğumuz olmazsa olmaz umrumda bile değil dedi. Annemleri, kendi aileni, işi herşeyi düşünüyorsun biraz da kendini düşün dedi. Onun gibi bir eşe sahip olduğum için gerçekten çok şanslıyım o benim bu hayatta tek dayanağım tek şansım zaten. O yüzden çok moralim de yerinde Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?