Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlarım ben geldim banım bitti çok şükür..

Öncelikle burcumu kutluyorum Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder duyunca çok sevindim büyük Burcu ile face dan yazıştık öyle öğrendim.

Buketim kendini boşuna üzmüşsün bak hiçbir sorun yok canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın endişe etme artık.

Bircancığım aşılaman hayırlı uğurlu olsun Rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün inşallah hayırlısı olsun bol bol dinlen.

Meralciğim senin tüp tedavinde hayırlı olsun inşallah tüpte güzel sonucu alan 2. kişi olursun topikte. Arkadan bende gelicem. Bu arada tefriciyeye başlayamadım henüz ama bitince haber vericem. Çok sakinsin maşallah okudum hep hatta saroza gidicez haftasonu demiştin galiba naptınız gittiniz mi.

Vee ben regli oldum kızlar sonunda. Dün niyetliydim. Tüm gün regl gelmedi hep lavabolara koştum kaç gündür yaptığım gibi, ama gelmemişti orucumu açtım 2 saat sonra geldi Rabbim orucumu tamamladıktan sonra nasip etti yani söktürücü bittikten 1 hafta sonra geldi. Aslında bu ay başlamak gibi bir düşünceye girmiştik fakat bugün eşim çok yoğun son sınavlar var ve hastaneye gidecek zamanı asla yok ve bugün benim hormon eşiminde sperm testi vermesi gerekiyordu ki sonuçlar hemen çıksın ve yarında ilaçlara başlayabileyim o yüzden yine planladığım gibi bir daha ki aya olacak zaten bende bu ay çok sıkışığım kaynanamlarım kadın 2 hafta yok onlara yemek desteği yapıcam evlerini gider toparlarım filan, annemin fizik tedavisi var haftaya bitecek zaten çok yoruldu 2 vesait gidiyor 5 alete giriyor bende bittikten 1 hafta sonra çağırırsam doğru düzgün dinlenemicek, hem bir haftasonu tedaviye başlamadan yazlığa kaçalım diyoruz kafamız dağılsın hem evde işlerim var çok aceleye gelmeden yaparım. Bunalıma girdiğimden evde iş güç hak getire bi dün biraz iş yaptım. Yanii öyle işte düzenleyiciye hemen dün akşam başladım.

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız ben yatamıyorum ya ilaçlardan mı anlamadım ama sabahın köründe kalkıyorum

hoş geldin cnm cezan bitmiş neyse reglinin gelmesinede çok sevindim bu ay son olurda 9 ay gelmez

hoşgeldin sedoş geçmiş olsun planlar yapılmış hersey gönlünce olsun canım

hoş geldin cnm cezan bitmiş neyse reglinin gelmesinede çok sevindim bu ay son olurda 9 ay gelmez

evet canım tekrar kutluyorum seni canım bu son reglim olmayacak bir daha ki ay başlayacağım için o reglimde gelecek. Sonrası nasip kısmet

hoşgeldin sedoş geçmiş olsun planlar yapılmış hersey gönlünce olsun canım

evet canım sorma planlar yapıldı hem de ne yapmak bir anda duşa girecektim baktım gelmiş hemen giyindim gerisin geri girdim odaya hesaplar kitaplar tekvimler açıldı ne yapsak ne etsek diye tam bu ay filan demiştik eşim öyle istedi ama ben hiç bu ay başlamak istemiyorum nedense baştan beri neyse sonra eşim dedi ki ee sınav var yarın hiçbir yere kıpırdayamam diye kaldı işte. kul plan yapar Allah bozarmış çok plan yapmakta iyi değil aslında akışına bırakmak lazım. Bu ayı kafa dağıtma ayı olarak düşünüyorum bir haftasonu kaçamağı falan iyi gelebilir.

Günaydınn herkese hayırlı haftalar, sevgiler selamlar...

Nilüfercm çok memnun oldum tanıştığıma, inşallah bu tedavi sürecinin hemen sonunda pıt diye geliverir bebeğin canım benim.
Çok sağol duaların için benim tatlı dilli hamişim.:) naslsn? Bebiş nasl?
Mervecim canımm ayy maşallah size, eşine nazar değmesin nekadar güzel moral vermiş destek olmuş sana, bu bebek olayı için psikoloj çok önemli, o senin psikolojini rahatlatarak aslında sana yardmcı oluyor bu yolda.
sana şunu soracaktım, bende ilaç içmeden 4-5-6 ay kadar adet olmadığım olurdu, sonra dr bana şeker ilacı verdi o bana iyi gelmişti düzene girmem konusunda, sen hiç böyle bir ilaç kullandınmı kuşum????
Bircannnnn ayyy canım benim aan 15 gün ağır işler yapma, hızlı yürüme, pat diye oturduğun yerden alkma, yuarı uzamanma, yere eğilme vs vs yani hamile gibi çokdikkat et kendine de inşallah tutunsun sana bebeğin canım.
Özlemcm ayy aynı senin gibiyim varya öyle ağlayan zor duran, süt içmeyen, gazlı olan bebekleri görünce yada duyunca benimde hala içime korku gelmiyor değil ama hemen atıyorum içimden o düşünceleri, sus kız yasemin diyorum, seninde ne istediğin belli değil, manyak manyak şeyler düşünme, br bebek hrşeyiyle güzeldir, Allah onun sabrını kolaylığını mutlaka her anneye veriyordur ki bunca yıl hiçbir anne ben bıktım bu bebekten diyip bir kenara atmıyor bebeğini diyorum

ayy canım gnelde bu erkek çocukları neden acaba hep gazı oluyorlar, gerçi büyüdüklerinde de dikkat ederseniz, biz bayanlar gaz çıkartmayız, ama erkekler zart zurt hiç çekinmezler
Sedacımmm hoşgeldin canım benim, oh yaa şükür kavuşturana özledik seni. Allah düzenini kuruyor bizde yaşıyoruz işte kuşum, bizim planladığımız gibi olmuyor tabiki hiçbirşey, kaderimiz doğrultusunda yönlendiriliyoruz. demekki sen tam bir yaz hamişi olacaksın, şöyle 35-40 derece civarlarında yumoşların sıcaktan sana yapışıp kalacak ve hiç bırakmayacaklar Allaın izni ile

evet iyi gelmezmi ya tatıl ayy ne guzel olur bize tatil yok malesef bakalım hayırlsı

canım 40 ımız pazar günü doluyo kanamam azalmıştı tekrar çoğaldı ondan sordum..
ALLAH razı olsun tatlımm..
canı gaz ilacı kullanmadan çözmen imkansız bizimde çoktu azaldı agualin kullanıyodum 1 ay kullandım dr değiştirdi başka verdi 10 gün kullancakmışız..humananın rezene çayları var yarım çay bardağına 1 çay kaşığı koyuyorum her emzirmeden önce 2-3 kaşık veriyorum rahatlatıyo sende içebilirsin bebeğede verirsin..bide yarım çay kaşığı kimyonu yarım çay ağğı sıcak suya koy ılıyınca iç sütünden gaz gecmez bebeğe bu tür çözümler var bende uyguluyorum hala..bahatarlı şeyler yeme- asitli içecekler içme dikkat et yediklerine içtiklerine gecer İNŞALLAH..

Son düzenleme:

Canım planla olmuyor bu işler belki bodoslama dalmak lazım ama öyle de olmuyor işte hele çalışırken bir de şimdi başlasam tutmasa aceleye geldi falan dicem bir daha ki ay bahanem de olmaz. Bu ara regl bunalımında olduğu için kendileri 60 günde nerdeyse teşrif edince bende hep abur cubura kahveye verdim kendimi doğru düzgün yemek yemedim o yüzden biraz düzene koymak adına da erteledim aslında. İnşallah yapışırlar artık. Seni de arayacaktım hep aklımdasın lakin bunalım halimle ay hala regl gelmedi filanlarla seni sıkmak istemedim arıcam ama.

evet iyi gelmezmi ya tatıl ayy ne guzel olur bize tatil yok malesef bakalım hayırlsı

canım bana da yok işte 14 gün yıllık iznim var fakat onu transferden sonra evde dinlenmek için kullanıcam ancak haftasonu yalovaya da yazlık var daha doğrusu apartman dairesi işte kaynanamlarım oraya kaçalım dedik cuma da erken çıkarım biraz ama temmuz 2. haftası gibi filan olur olursa bakalım.

Kızlar duaları regl iken okuyabiliyor muyuz, benim dualar birikti dün akşam hem kandil diye okuyayım dedim zaten orucu anlamıyım diye işe verdim kendimi, orucu açtım bir saat sonra regl oldum dul alıp okuyacaktım duş kesiyor regliyi diye duşa da giremedim ilk günü genelde duş almıyorum ben sökülsün diye okusam zararı var mıdır yoksa birkaç gün sonra bitince mi okuyayım aynı şekilde Meral'in tefricyesini de çekebilir miyim haftaya cumaya kadar vakti varmış biter o zamana kadar benimki zaten ama. :26:

Kızlar eşimin ne kadar değer verdiğini şu son günlerde bir kez daha gördüm. Garibim ben üzüldükçe, regl olamıyorum diye sabahları ağladıkça ne yapacağını şaşırdı beni memnun etmek için elinden geleni yaptı cumartesi sinemaya gittik gezdik çok iyi geldi. Regl gelince o kadar sevindi ki inan hiçbir şeye odaklanamadım kursta hafta sonu ruh gibiydim, yayın yazacak filan hep aklım sendeydi her sabah akşam seni öyle gördükçe kahroldum dedi ki belli oluyordu zaten. Dün kurstan gelirken de hep dua etmiş. Oh dedi rahatladım artık güzel bir uyku çekerim sende rahatça uyu dedi bana her zaman yanındayım çocuğumuz olmazsa olmaz umrumda bile değil dedi. Annemleri, kendi aileni, işi herşeyi düşünüyorsun biraz da kendini düşün dedi. Onun gibi bir eşe sahip olduğum için gerçekten çok şanslıyım o benim bu hayatta tek dayanağım tek şansım zaten. O yüzden çok moralim de yerinde Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür.

kuşum emzirmeylede alakalıymış..hava yutmaması gerekliya..emzirme hemşirelerine bi sor..zaten memeyi yanlış tutuyosa yorulurmuş..bize hastaneden kkatalog kitap bişeler vermiştiler..orada şemada anlatıyodu..memenin kahverengi halkası varya..orası hepten ağzına girecekmiş..böylece hava yutmaz gazda olmaz..burnuda tıkanmıyacak şekilde çocuğu göğsüne bastıracakmışsın..bi dene bakalım..yöntem değiştir..muskat cevizini sanada öneririm:))

burcu bende hamile kaldıktan sora sabah erkeden uyanıyorum millet dioki hamileler uyru normalde dio ama bende uyyamıyorum

aynen kızlar...saat 7:30 da gözlerimi açıyorum..uyanıyorum..kalksam kalkarım ama yatakta tembellik yapıyorum..benimkız uyandırıyo heralde ..klalk yemek ye diye:))

tatlım ne mutlu sana bak elmanın ıkı yarısı oluyoruz evlendıkten sonra tabıkı bızım cektıgımız sıkıntı kadar onlarda cekıyo bız konusabılıyoruz ama onlar ile getiremiyolarki tabıkı deger verıyordu koçişin sana rabbım onları basımızdan eksık etmesın.bazen dusunuyorum ben boyle uzulurken cocuk ıcın mi evlendık biz sonra kendıme gelyorum

allah mutlulugunuzu daim etsin inş. bu güzel mutlu yuvanıza rabbim sağlıklı çocuklarda nasip etsin

Allah bozmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…