Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bukettt abiyeni almışsın üstündeyken çekmişsindir fotoğraf koysana bakalım bii

üstümdeyken çekmedim yaa..bu sefer arkadaşımla gittiğim için göstermeme gerek kalmadı:))ama sana göstermişmiydim bilmiyorum yavru ağzı bi elbise vardı dar oldu demiştim.(demişmiydim dememişmiydim onuda bilmiyorum) onun hemem hemen aynısı..

bi kaç tanesini hatırlıyorum da hangisiydi acaba neyse düğünden sonra bakarız artık

kızlar yumurta takibine gidenlere önerim bal+tarçın+çörekotu çünkü doktor bu ay bırak umut yok dediğinde bile ben bırakmadım ve geldiğimiz nokta bundan önceki hamileliğimde de kullanmıştım

allah mutlulugunuzu daim etsin inş. bu güzel mutlu yuvanıza rabbim sağlıklı çocuklarda nasip etsin

Allah bozmasın..

sağolun arkadaşlar cümlemizin mutluluğunu bozmasın inşallah. Allah onları başımızdan eksik etmesin. İnanın çok zor günler geçirdim. 5 haziranda olmam lazımdı 40 günde olursam diye hesaplamıştım sonra sivilcem falan çıkınca hah olucam almıyım söktürücü dedim sonra ona geç başladım falan derken 60 günü buldu her sabah olamadığımı farkedip ağlamak, yataktan kalkmak istemeyen hallerim, eşime kızmalarım sinirlenmelerim kendimi tanıyamadım tedavi süresi de uzuyordu her olmadığım gün. Neyse ki düzenleyici kullanmayı akıl ettim o daha erken getiriyor bu ay en azından daha erken gelir inşallah. Yine de temmuz sonlarını bulacak tabi başlamam. Ama öyle bir zamanlama ki orucumu tuttum açtım sonra başladı reglim gerçi gelse bile tamamlayacaktım ama. İnsan kimseye anlatamıyor annem bile sormuyor bir derdin var mı diye hep herkesin kendi derdi gelmedi gecikti böyle şöyle dedim üzerinde durmadı bile bu ay başlayabiliriz dediğimde ki transferden sonra gelecek bu ay mı erken değil mi diye tepkili konuştu hani fiziği yeni bitecek br hafta sonra gelmek zorunda kalacak diye umduğum desteği hiç göremedim. Sadece ve sadece şu hayatta eşime güveniyorum çok acı ama öyle.

Son düzenleme:
bi kaç tanesini hatırlıyorum da hangisiydi acaba neyse düğünden sonra bakarız artık

uzun kollu tril tril bi elbise vardı, şifon..o işte..anlayacağın şu helenistik bi model varya..omuzdan geniş gelip göğüs altından bollanan şifon elbiselerden..42 bedenine girebildim..:))öyle şeyler giyince tosuncuk oluyorum.

Gunaydin arkadaslar
Ddoktordan geliyom simdi doktorum istedigim kivama gelmemis bu ay dedi yumurtam icin bugun 8.gun ve 11mm cokmu kucuk geride bilen varmi bu gunker nekadar olmaliki belki birden buyucekler(((
Nasil buyutebilirim dogal fikir verin lutfeeen. Persemne yine gel bakalim dedi

nazan 600
aslı 1.000
buket 50
k.burcu 200
bedriye 100
tuğba 50
yasemin 100
tümay 300
bircan 100
seda 100
burcu 200
Zeynep 200
Nilüfer 50
Tuba 1.000
Özlem 100
TOPLAM 4.150

Ayşeemmm Ayşeeemm canım benim sende ben de okuyabilirim demişsin..anacım vallahi utanıyorum bana kalmadı neredeyse ama annem ne kadar fazla kişi okursa o kadar iyi dediği için hani az bişey de olsa okursan çok memnun olurum...

Ay ay ay ayyyy yemin ederim ben bu iletini okumadan yazdım aşağıdakini çok özür dilerim ...canım benim şimdi benim yumurta büyüklüğüme bakıyorum hormonlarla iğnelerle falan 9. günde 18 mm oldu...yumurtanın gelişimi için incir diyorlardı ama çok da vakıf değilim inan...kıyamam ben sana kuzum benim takma bu kadar yumurtaymış...kaliteymiş..spremmiş...yalaaannn hepsi yalaaann...YARADAN isterse herşey olur...bence o kadar da küçük değil ayrıca....

Tamam sen bana simdilik elli ver cunku burda bi abla hastanede onun icinde tefr aldim sonra baska bi arkadas icinde aldim bugun oturup bitermem lazim bitince yine alirim.

Meralim simdi ben asilama olcam ya bu hafta ve benim yumurza gelisimi icin hicbisey vermedi ne hap ne igne vs yani kendiliginden bukadar buyumesi normal dimi yaa. Bakalim ya bu cuma yada cmttesi asilamani yapariz dedi. Incir gecen ay yemistim erken yumurtladim olabilir bak cabuk buyumustur ben incir alim coook sagol. Simdi ise gidiyom cepten yazdim alsama gorusuruz opuldunuz
Buket fazla kivirma dugunde )))

Sedacım canım beniiimm nasıl mutlu oldum regl olmana ve geri gelmene anlatamam....sen dünyanın en büyük hediyesiyle mükafatlandırılmışsın zaten...RABBİM ömrünüzün sonuna kadar böylesine mutlu ve huzurlu bir yuva eylesin evinizi...SÜPHANALLAH...MAŞALLAH...nazarlardan saklasın RABBİM...ama sen biraz bu işleri öteliyorsun gibi geliyor bana...yemin ediyorum ben doktora giderken nasıl dua ettim nasıl dua ettim anlatamam ALLAH ım yalvarırım bir aksilik çıksın ve ben bu tüp olayını bir sonraki aya öteleyeyim dye...ama kaçtıkça cesaretim kayboluyordu...bende sırf eşim mutlu olsun diye haydi BİSMİLLAH dedim...ve nasıl gribim...nasıl halsizim...bilmem sonuç olumlu olur mu? ama ben elimden gelen herşeyi yaptığıma inanıyorum...sigara içmedim...iğnelerimi zamanında ve doğru yaptım...söylenmedim...ne bileyim gayrısı da benle alakalı değil zaten...YARADAN ıma tammaaammmeen bıraktım kendimi..hani böyle denize sırt üstü yatarsın ya...bırakırsın öyle kendini aaayyyneeenn ben de öyle yaptım...daha önce de yazmıştım...beynimi de kullanıma kapattım...ooohh benden rahatı yok...bi de dualarını esirgemedi canım arkadaşlarım...RABBİM bana da nasip eti dua etmeyi...ooohh şükürler olsun...nolur sende başla...gelecek a muhakkak başla...tamam plan yapma ama regl olur olmaz hop kalk ve git doktora...tabi İNŞALLAH gerek kalmaz da:))

ayyy kızlar mynette kuyruklu çocuğu gördünüz mü allah muhafaza folik asit eksikliğinden oluyormuş çok kötü ya omurgalar tamamlanana kadar da kesemiyorlar allah korusun

yarın evlilik yıl dönümümüz diğer günde benim doğum günüm eşim halen hediye bulamadı ben istemiyorum dedim ama biliyor yıl boyunca başına kalkacam korkuyor

a aaaaa o nasıl iş be Ayşem...ALLAH ALLAH kendiliğinden aşılama...çok enteresan...bence kesinlikle küçük değil...daha 8. gün...2 güne bir 3 mm büyüdü benimkiler...6 gün daha olsa...14. günde yaklaşık 20 mm falan olur heralde...gerçi hiiiç bilmiyorum olması gereken büyüklük nedir diye ama içim öyle kötü kötü olmadı...aaa tuh demedim en azından...

meralcim dua ne zaman biticek bi söyleyebilirmisin

Nazan'ım ALLAH nasip ederse bu Cuma dedik ama olduğu kadar artık...kurban olim bu duaların hiçbirinizde stres yapmasını istemiyorum...tuh yapmam lazım ay nasıl yetişecek gibi sizi strese sokacak en ufak bir duyguda ben çook ama çook üzülürüm...zaden hepimizin hayatı stres...kurban olim...öyle bir durumda hemen bana haber çakın...

güle güle kullan canım. Hem sen hamilesin belli olsun azıcık gebe olduğun dimi ama. Bende gebe kalsam da öyle olsam keşke

canım aşılama olacaksa nasıl sana hap ya da iğne vermedi bu çok garip birinden birini vermesi gerekir yumurtaları uyarmak gelişimini hızlandırmak için kontrollerle de zaten takip edilir büyüyünce çatltma iğnesi vurulur hiçbirşey verilmeden aşılama ilk defa duyuyorum kendisi büyüyorsa o kadar günde o kadar mm de kalması normal gibi. Kaç günde bir regl oluyorsun ki sen canım. Bekleyin bakalım büyüyecektir elbet. Bal tarçın çörek otu iyi diye biliyorum karıştııp yiyorsun sadece çörek otunu bir tatlı kaşığı kadar çörek otunu suyla yutabilirsin o da iyiymiş duymuştum inşallah Rabbim nasip eder.

Canımm çok sağol bende bodoslama başlıyım hiçbirşey düşünmeyeyim dedim öyle de olacaktı lakin eşim sınav var asla çıkamam bugün dedi sperm testi ve hormonu yapacak doktor ona göre tedavi başlıcak ama işte bugün olmazsa olmuyor yarın iğnelere başlamam lazım çünkü. Cesaretim var hiç korkum yok aşılamada yaptırğığım için az çok biliyorum iğne vurma aşaması falan yabancı değil ama işte çalıştığım için herşey o kadar kolay olmuyor. Hep içimdeki his bu ay uygun olmadığını söyledi, sonra çok fazla gecikince bu kadar gecikmeye başlamak istemedim hapla bir düzene sokayım dedim, bir de burcum özelliği en süt liman zamanda başlamak istiyorum evet plancıyım biraz. Öğrenci işçi kız var burnundan ameliyat olacak o da izin alacaktı dr yurtdışına gideceğinden bir daha yaptıramazmış ben gidip onu zor durumda bıraksam içim rahat etmezdi, annemi zora sokucam falan filan işte eşim ondan kızıyor başkalarını düşünüyorsun diyor ama bende kafam rahat olsun diyorum elbette bir daha ki ay kesin başlamam lazım yoksa sonraki reglide dönem başlıcak zaten. Tabii Allah bilir yine de büyük konuşmamak lazım bu arada da evdeki işlerimi halledicem, kaynanamların kadın yok onlara yemek yaparım, haftasonu kaçamak yapar bir yerlere kaçarız yeme içmemi düzene koyarım vs benim içime açıkçası güzel şeyler doğuyor zateb dediğin gibi tedaviye başlayınca hiçbirşey düşünemiyorsun spontone gelişiyor herşey en stresli yanı bekleme aşaması. Ben yazamadım ama okudum benim hakkımda da içine güzel şeyler doğduğunu yazmışsın inşallah gerçek olur inşallah öncelikle senin ve diğer arkadaşlarımın güzel haberlerini alırız

Canım ben regl oldum ama biter 4-5 güne mutlaka cumaya kadar okurum regl iken okunabiliyormu ki ben dün hiç beklemiyordum c.tesi evde yoktuk, dünde orucu unutayım diye evde de baya işlerle yemeklerle uğraştım tam işte abdest alıp okuyacaktım regl oldum buradaki dualarda kaldı duaları ve tefriciyeyi regl iken okuyabiliyor muyuz ki abdestsiz okumakta istemiyorum ama yine de yeetişir meralciğim

Slm kizlar bebisimi gordum kalbi pitir pitirdi hersey yolunda Allah'im boyle devam ettirsin...
Gecmis kandiliniz kutlu olsun sizlere cok dua ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…