Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Oy oy oy yine bilmediğim yerden geldi soru...hiiç bir fikrim yok valla...anneme sorayım dönerim ben sana...

Slm kizlar bebisimi gordum kalbi pitir pitirdi hersey yolunda Allah'im boyle devam ettirsin...
Gecmis kandiliniz kutlu olsun sizlere cok dua ettim...

inanmıyoruuumm..Tümaayy MAŞALLAH SÜPHANALLAH....Kurban olduğum RABBİM sağlıkla bu süreci tamamlamanı nasip eder İNŞALLAH...ama bu aşama en zor aşama gibi gelir hep bana...çünkü 2 kere hamile kaldım ikisinde de bunu yaşamak nasip olmadı bana...hiç görmedim yani bebeği...kalp atışını vs vs....oh oh oh tüm hamile arkadaşlarım bebeğin kalp atışını gördüm deyince oh çok şükür diyorum....darısı K. Burcu ya İNŞALLAH...Bi de GAMZE ye....

Çok yazdım sabah sabah ama napim haftasonu yoktum ya özlemişim...bu arada haftasonu salak gibi kocama artistik yapmak için buuuzz gibi denize girdim ve çığlıklar atarak geri çıktım...derim yandı resmen...sonra bir pişman oldum bir pişman oldum...ya dedim üşütürsem neyseki şimdilik bişey yok...bol bol güneşlendim ve eşşek gibi yemek yedim kayınvalidem saolsun...:))) çok iyi geldi ama..Tüm İstanbullu arkadaşlarıma Saroz u şiddetle öneririm...bu arada şimdi doktora gidiyorum sanırım son kontrol ve çatlama iğnesi olucam...çarşamba da toplarız bi aksilik olmazsa dedi....bakalım şimdi ne diyecek....

Tumay gozun aydin canim hayirli olsun Rabbim kucagina almanida nasip etsininInsaallah.
Meral ve seda arkadaslar bende anlam veremedim dogrusu bana herseyin normal yumurtan gelisiyor catliyor dedi ve ilacsiz tedavide olunabiliyormus yani sadece spermlerin girmesine yardimci olacaklar iste asilama bu sekilde. Catlarma ignesi yok gelismesi icin hap yok bana ilk asilamani bu sekil yapcaz dedi. Sebebini sormadim ama oluyormus. Belkide ben ilk gebeligimde normal yolla kendiliginden hamile kaldim ondanmi acaba. Bende sorun spermler iceri giremiyor cunku rahim agzindaki akintim asitli ve spermleri iceri almadan olduruyor

kızlar yeni doğum yapanlar MESUDE-ÇİĞDEM-GÜL AKİKA KURBANI DİE BİŞİ VARMIŞ BİZDE YENİ ÖĞRENDİK BİLİYOMUYDUNUZ diğer kızlarda bilmiyosa bilgilendirmek istedim..bizde kestik oğluşumun saclarını..

[TABLE="width: 351"]
[TR]
[TH][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]AKÎKA
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]Yeni doğan çocuğun başındaki saça Arapça'da akîka denir. Istılahta ise, yeni doğan çocuk için kesilen şükür kurbanına verilen isimdir. Akîka kurbanı kesildiği gün çocuğun saçı da tıraş edildiğinden bu isim verilmiştir.
Malikî, Hanbelî ve Şafiîlere göre akîka kurbanı kesmek sünnettir. Hanefîlere göre ise mubah, bir rivâyete göre de menduptur. Akîka kurbanının, çocuğun doğumunun yedinci günü kesilmesi, aynı gün saçlarının tıraş edilerek çocuğa isim konması ve kesilen saçın ağırlığınca altın veya gümüş sadaka olarak dağıtılması müstehaptır.
Akîka kurbanı, koyundan olabileceği gibi, sığır ve deveden de olabilir. Kurban edilecek hayvanda bulunması gereken şartlar, etinin kimlere verilebileceği ve kimler tarafından yenilebileceği, kurban bayramında kesilen kurban gibidir. (İ.P.)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
ayyy kızlar mynette kuyruklu çocuğu gördünüz mü allah muhafaza folik asit eksikliğinden oluyormuş çok kötü ya omurgalar tamamlanana kadar da kesemiyorlar allah korusun

ayy tövbe nasıl bir şey o yaa hiç duymadım maazallah sen koru Yarabbim yazık çocukcağıza yaa işte vtamin deyip geçmemek lazım anneler anlamıyor bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler diyor ama işte herşeyi kullanmak gerek acaba annesi yeterli beslenemiyor muydu ya folk asit öyle böyle az da olsa yiyeceklerden de alınabiliyor. Allah şifasını versin.

Slm kizlar bebisimi gordum kalbi pitir pitirdi hersey yolunda Allah'im boyle devam ettirsin...

canım gözün aydın.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Oy oy oy yine bilmediğim yerden geldi soru...hiiç bir fikrim yok valla...anneme sorayım dönerim ben sana...

canım ben zaten regl iken pek okumam içim rahat etmez ancak sen sor yine de. bu şekilde okuyamasam da cumaya var daha kesilirim o zamana kadar.

canım soğuktur oralarda sular aman dikkat et üşütme zaten gribim diyorsun yaptığın işe bak yani tedavi öncesi neyse bir şey olmaz. İyi ettiniz gitmekle hava değişikliği iyidir. Bizde bu hafta sonu kararlaştırdık haftaya falan diyordum ama eşim gidelim dedi kursu ekecek internetten çalışacak o haftayı hoca yüklüyormuş dersi oraya. Şu yds yi alsa mühendislik bölümü tümden yabancı dil oluyor eğitim bu halihazırdakiler mezun olunca öyle olacak 3 sene falan var ama bir an önce alması lazım İngilizcesi çok iyi ama sınav başka çok kazık çıkıyor cancağızımında canı çıkıyor valla hafta sonu uykusu yok hiç olmazsa bir hafta uyur ne güzel. İşte öyle mühendis oldum hoca oldum oh rahat diye bir şey yok sürekli yenilenmek gerekiyor her dk bir icat çıkarıyorlar. Canımm hadi az kaldı bebeğine kavuşmana alıcan gelicen. Çarşamba toplasa cumartesi falan transfer olabilir sen yaz tam günü belli olunca da ayrıca dua edelim ben yalovaya gitsem de alırım yanıma okurum orada da

demek ki bir bildiği var canım normalde kendinden yumurta büyüse de kontrol altına almak için hap yada iğne illa verirler ama doğal olsun istedi demek ki. Hayırlısı olsun canım inşallah tutar endişe etme sen Allah'a emanet ol dediyse olacak.

SEN BAYA BAYA TÜP BEBEK YAPIYOUN..PEKTE SAKİN SÜKÜNETLİSİN..MAŞALLAH SANA..RAHATSIN YA ÇOK HOŞUMA GİDİYO..SAKIN BOZMA:))

BENİM HABERİM VARDI..BENDEKİ O KİTAPTA YAZIYODU..PEYGAMBER EFENDİMİZ İKİ TORUNU İÇİNDE YAPTIRMIŞ.HASAN HÜSEYİN..SAÇIN AĞIRLIĞINCA ALTIN VERİLİYO AMA 7 GÜNLÜK OLANA KADAR FELAN HERALDE..GERÇİ SENDE ÖYLŞE YAZMIŞSIN..

ALLAH KABUL ETSİN KURBANINIZI

Canım kimyonlu suyu bebeğemi veriyordu? Kendisi içiyo olabilirmi, sanki ben öyle duymuştum:26:

ayy canım gnelde bu erkek çocukları neden acaba hep gazı oluyorlar, gerçi büyüdüklerinde de dikkat ederseniz, biz bayanlar gaz çıkartmayız, ama erkekler zart zurt hiç çekinmezler

hehe aynen öyle canım ama bebeğim öyle zorlanıyoki kakasını bile yaparken, o sıvı şeyi çıkarana kadar kıpkırmızı kesiliyo kuzum

Biz doktora hiç gitmedik gaz sorunumuz var diye, eczaneden zinco aldık günde 3 defa kullanın diyor ama ben 1 kez veriyodum emzirmeden önce.
Yediklerime çok dikkat ediyorum ama yinede gazlı bu çocuk anlamadım gitti Sürekli emmek istediği için göğüslerimde süt birikmiyomuş gibime geliyor, sen anlayabiliyomusun canım sütünün yetip yetmediğini??:26:

Üst komşum kursuna gitmiş, geldi gösterdi bana aynı senin anlattığın gibi Emerken curp curp ses çıkarsa sütü çekemiyodur dedi Muskat cevizi neymiş hiç duymadım bi araştırayım bakalım :)

Gözün aydın canım çok sevindim, hep böyle güzel güzel ilerler inşallah hamileliğin

Ben bunu duymuştumda üzerinde hiç durmamıştım. Bu kadar detaylıda bilmiyodum açıkcası, eşime bi söyleyim canım çok sağol..
7 günü biz çoktan aştık ama olsun niyet önemli :)

sağol canım ALLAH razı olsun 7. gün yapamasanda ergenliğe kadar kesilebiliomuş kurban biz cumartesi kestik hem sacını hem akika kurbanımızı RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH ALLAH HERKESE NASİB ETSİN CANIM..

CANIM BANADA YETMİOMUŞ GİBİ GELİODU AMA DR YETİİO DEDİ KİLOSU İYİ MAŞALLAH :))) SEN EMZİR CANIM EMZİRDİKÇE VÜCUT SÜT ÜRETİR BOL SU İÇ

CANIM BİZDE CUMARTESİ KESTİK AKİKA KURBANIMIZI VE OĞLUŞUN SACINI ERGENLİĞE KADAR KESİLEBİLİOMUŞ AKİKA KURBANI DİYANETİN SİTESİNE BAKTIK Bİ ARAŞTIRIN
GAZ İÇİNDE SÖYLEDİKLERİMİ UYGULA İSTERSEN..HUMANANIN ÇAYINI VE KİMYONU

canım benım bebegım yok bılıyosun ama masaj derslerımzden ve ablamn oglundan bılıyorum kuzucugun ayak tabanına tatlı elma yagı ıle masaj yap bas parmagın ıle ama en onemlısı gobek delıgının etrafına bas parmagın ıle saat yonunun tersıne masaj yap ozellıkle saat yonnun tersıne bagırsakları ve mıdedekı gazın hareket gecıp cıkmasını kolaylastırır emzırdıkten sonra bır kere gazını cıkarıp tekrar oyle emzır cnım yanlıs anlma ablm cok cekmıstı ama bu sekılde atlattılar bırde benım yerıme kokla o kuzuuguu :)

oyyyy maşallah allah tamamına erdirsin
yarın evlilik yıl dönümümüz diğer günde benim doğum günüm eşim halen hediye bulamadı ben istemiyorum dedim ama biliyor yıl boyunca başına kalkacam korkuyor
yeni yasın ve evlilik yıl dönümünüz kutlu mutlu aşk dolu olsun

gözün aydın tümay allah tamamına erdirsin inş. maşallah kuzuna

oyyyy maşallah allah tamamına erdirsin

yeni yasın ve evlilik yıl dönümünüz kutlu mutlu aşk dolu olsun

Cok sag olun arkdaslar....
Meral cok haklisin kalp atisini gorunce biraz rahatliyorsun ama o bitiyor basska stresler basliyor darisi basina ins. Sende hamile kalip kuzunun kalp atislarini gorursun....

yarın evlilik yıl dönümümüz diğer günde benim doğum günüm eşim halen hediye bulamadı ben istemiyorum dedim ama biliyor yıl boyunca başına kalkacam korkuyor
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun RABBİM mutluluğunuza mutluluk katsın bebişinde gelsin aranıza İNŞALLAH..

DOĞUM GÜNÜNDE KUTLU OLSUN SAĞLIK,MUTLULUK,HUZUR EVİNİZDEN ,SEVDİKLERİNDE YANINDAN eeksik olmasın İNŞALLAH..

Son düzenleme:
çok çok sağol cnm allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…