Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

O kadar çok isterdim ki şuan en azından içinizden herhangi biriyle yanyana olmayı...hıçkıra hıçkıra ağlıyorum...az önce doktor aradı hormanlarım yüksek çıkmış ve bu ay yumrtalarını dondurucaz gelecek ay yapıcaz dedi...yemin ederim siz şahitsiniz herşeye hazırdım ama buna değil..yarıda bırakmaya hiç hazırlamamıştım kendimi...kahroldum...herşeye baştan başla...çok zor sanırım yapmıcam....istemiyorum yeter artık....gerçekten beni hiç değilim...bayılacak gibi hissediyorum kendimi...

cnm benım allahtan ümit kesilmez belki bu ay bırakacaksın ve kendiliğinden oluşacak mucizen hayat bu hiçbirsey belli olmaz lütfen sıkma canını allahu teala bunda da bir hayır vardır ki verdi yoksa yaşadıklarımızın hiçbiri boş değil

Ama meral Bu bı süreç.bak gecen gun benim onceden yazdığım yazıyı okumussun.sürecin evrelerini bazen bırak çifter çifter atlamayı teker teker bile geçemiyoruz.hem bastan başlamış olmuyosun ki.yumurtaların dondurulacak ve sen bı dahaki ay sadece hormonları düzene sokmakla ugrasacan.daha kolay olacak.hem vakit saat dolacak diye bı tabir var.vakti gelmemiş demekki.aglamamalisin.cok rahattin ne güzel nazardegmesin dedim.sükunetini koru lütfen.bırakmak yok.devam edeceksin.soyle bı silkelen kendine gel hemen.eski Meral ol.eşine hava atacam diye soğuk suya girmeyi biliyosuncesur ol!!yine at kendini suya.ama bu sefer müstakbel bebeğin icin

Son düzenleme:

Canımm yapma böyle sanki negatif sonuç almış gibi dur hiçbir sorun yok aynı süreci yeniden yaşamayacaksın ki yumurtaların toplanacak dondurulacak sen sadece öbür aya hormonlarını düzene sokacaksın ve rahimi hazırlayacak doktoru gebelik için öyle iğneler falan vurulmak yok bit takım ilaçlar verir sadece sonra da yumurtaların güzelce çözdürülüp rahmine konacak canım bak dualarımız da yerini bulacak için rahat olsun hayırlısı böylrymiş hayatım herşeyde bir hayır vardır Yaradana güven. Bak belki de transfer olacaktı ama hormonlarından dolayı tutmayacaktı ya da başka bir sorun çıkacaktı ben şuna inanırım eğer bir sorun çıktıysa o olmasa bile illa başka bir sorun çıkacaktı zaten sonuca ulaşamayacaktım diye düşünürüm olmayacağı varmış yani zaten toparla kendini neler yaşayanlar kaçıncı denemesi olanlar var tatlım Rabbim hayırlısını versin..

kızlar yumurta takibine gidenlere önerim bal+tarçın+çörekotu çünkü doktor bu ay bırak umut yok dediğinde bile ben bırakmadım ve geldiğimiz nokta bundan önceki hamileliğimde de kullanmıştım

bu karışımı biz mi yapıyoruz yoksa böyle hazır mı satılıyor nasıl kullanacağoım

seda canım senin için ve bütüünn hepimiz için çok dua ettim,bizim de yüzümüz gülecek.ayrıca annene kızma belki o sen fazla üzülme diye çok üzerinde durmamıştır.Allah'ım eşinle mutluluğunu daim etsin,önemli olan o zaten

yarın evlilik yıl dönümümüz diğer günde benim doğum günüm eşim halen hediye bulamadı ben istemiyorum dedim ama biliyor yıl boyunca başına kalkacam korkuyor

yeni yılınıza ve yeni yaşına bebğinle giriyorsunAllah nazarlardan saklasın,sağlıklı mutlu huzurlu hamile bir yıl geçirirsin inş.bi daha ki yıla da bebeğin kucağında girersin

Allah sifasini versin meleginin yegenimden biliyorum ilk uc ay cok agladi gaz rahatsizligindan aslinda o damlalarda pek ii gelmedi sadece bir tanesi iyi gelmisti alisicak die korkma bence cok zor gaz sancisi

cnm ben kendim evde yapıyordum adetin 2.günü başlayıp 12. gününe kadar kullanıyordum sabah akşam içiyordum 10 kaşık çörek otu 10 kaşık tarçın ve 12 kaşık bal kullanıyordum allah izniyle seninde şifan olur

Bizler ne soylesek rahatlatir seni su an hic birseyi gozun gormeyebilir canim sakin ol tek sakinlestiricek olan sensin kendini Allahim yazdi ise bebek olur bi sekilde ama biz bole yipratarak kendimizi biz olmayiz stres her hastaligin basi herseyden once kendini ve sagligini dusun.

Nolur kusuruma bakmayın arkadaşlar...hıçkıra hıçkıra yazdım o yazıyı...gerçekten inanılmaz sakin giderken birden duvara çarpmış gibi oldum...Hepiniz çook çok haklısınız...biliyorum çok farkındayım...ben sürekli söylerken herşey ALLAH tan diye...ne diim ALLAH ım affetsin beni....bian herşey baştan başlayacak sandım...ağlayarak doktoru aradım..adam inanamadı..."Meralcim inan neden ağladığını anlayamıyorum pişmiş yemeği karnımız açıkınca sadece mikrodalgada ısıtıcaz...bir daha aynı süreçleri yaşamayacaksın..bunların hepsi senin iyiliğin için" dedi...sonra eşim geldi...o da rahatlattı beni sonra içim buz gibi oldu...zaten Ramazan da napıcam diye kara kara düşünüyordum eğer hamile olsaydım kocam bana hayatta oruç tutturmazdı...daha bile sevindim diyebilirim...hepinizden ALLAH bin kere razı olsun...ay gerçekten kendimden çok utandım... hakkınızı helal edin nolur...

SEDA ve CIGDEM dularinizi okudum canlarim, Sedacim inşallah en kIsa zamanda güzel haberlerle gelirsin, mujdeli hayırlı haberlerle gel inşallah
çiğdemcim senin evladın sağlıkla büyüsün, ömrü uzun ve sağlıklı olsun, başarılı ve ahlaklı olsun inşallah

Kizlar ablam ve kardeşim bende o yüzden gelemiyorum hepiniz aklımdasiniz Allah'a emanet olun

gene geldim gene kimsecikler yok.yazdıklarınızı okudum çıkıyorum bende :)
TÜMAY canım gözün aydın.Rabbim tamamına erdirsin inşallah
MERAL canım özelden msj attım okursun.
SEDA can sende regl olmuşsun çok şükür gözün aydın.bu ay için acele etme sen zaten hep temmuz adetiyle diye aldın niyetine.dk hapıyla vaktinde olursun inşallah bu ay.snra gelsin bebişler :)
BUKET bende kızlara katılıyorum 42 bedende neymiş hamilesin sen.tadını çıkar.güle güle giy inşallah
GÜL kurbanınızı Allah kabul etsin bizede nasip etsin inşallah.
diğer GÜL geçmiş olsun yavruna.tez zamanda geçer inşallah.
buarada MESUDE nin hiç sesi çıkmıyor kızlar ya.tel numarası olanlar arasda bizede haber verse.onun kuzusu nasılmış?tabi bide ÇİĞDEM var.doğurdular snra kayboldular anacım olmazki...
YASEMİN canım iyisindir inşallah.şikayet etmediğine göre herşey yolundadadır diyorum ama?
BURCU gözün aydın canım.keşke benim kardeşimde yanında olsaydı.imrendim şimdi sana
AYŞE fındık ye bol bol canım.bencede ilaçsız normal büyüklükte yumurtan ama fındık çok iyi geliyor haberin olsun.3 kez yumurta takibi ve 1 kez tüp bebek yapmış biri olarak söylüyorum.bi dene
TUBA ve TUBA :) kızlar test günü yaklaştıkça heyecanlanıyorum valla.hadi inşallah peşpeşe çoşturun buraları.
BİRCAN canım sende kendine dikkat ediyorsundur inşallah.bak hemen arkasından senden bekliyoruz mutlu haberi

bana gelince herşey aynı okula git gel.tek fark temizlik yaptım(pek sık yaptığım bişey değil de o bakımdan )mis gibi oldu çok şükür evim.zaten evde geçirdiği vakit arttıkça herşey gözüne batıyor insanın.şurayıda sileyim,burayıda süpüreyim...eylüle kadar böyle napcan mecbuuuur

Selam hayirli sabahlar kizlar uzun bı aradan sonra ben geldim kusura bakmayın sizleri habersiz bıraktım cok kötu günler geçirdim birde üzerine kayınvalide neyseki dün aksam gittiler bende temizliğimi yaptım simdi iyiyim cok şükür hepinizi cok özledim hep aklimdaydiniz inanın sma gelemedim neyse gelmekte istemedim bu lohusalik cok garip birsey ota boks ağlıyor insan bı duygusallastim ki sormayın kv giderken bile nerdeyse aglayacaktim düşünün yani
Bu arada beni soran dormayan merak eden etmeyen herkesten Allah razı olsun ben bı gecmise göz atıyorum zaten bu saatte de kimsecikler yok

oh iyi gittilerse sen agır aksak artık yaparsın kedi başına rahata rahat kuzunlada ilgilenirsinn duygusallık olcak artık kızınıda senide öpüyorum canımm

her serde bir hayır vardır meral üzülme demek kolay ama rabbim en iyisini bilir hakkıda hayırlısı olsun hem dualarımız varr onlara güven inan

canım sen de haklısın insanın kendini alıştırıp hazırlayıp sonrada böyle aksilik çıkması elbette moral bozar ama toparlaman lazım inan negatif sonuçtan çok daha iyi. Ama bence oruç tutma canım bir daha ki aya hemen dondurulmuşlar konacak mı eğer öyleyse kendine bakman yemene içmene özen göstermen lazım çok uzun süreler tutuluyor oruç benimde tedavim temmuz sonuna gelecek ama tutmayacağım o zamana kadar da çünkü zaten zayıfım biraz yememi içmemi düzene sokmam bol bol su içmem gerekiyor. İnşallah müjdeli haberi alacaksın canım herşeyin hayırlısı.

Allah razı olsun bitanem.. inşallah öyle olur artık bir daha ki aya bıraktım dün hastaneye gitme olayımız olmayınca eşimin final sınavları nedeniyle soru falan hazırlayacaktı daha bir de testler için gitmemiz lazımdı tedaviye başlamadan gidemediğimiz için bu ay kaldı artık. Yine de nasip demek ki öyleymiş.

Gözün aydın canım bu arada..

oldum ya canım ya çok şükür nasıl bir nimetmiş regl olmak meğerse 60 güne yakın mahvoldum ya ha bugün ha yarın diye diye. Evet hep öyle niyetlendim aksilik çıktı zaten bu ay başlayamadık yine benim içimden geçen olacak yani. Doğum kontrol hapı değilde düzenleyici alıyorum canım yumurtlamayı baskılamıyor ama regliyi düzene sokuyor d.k hapı gibi ama kullanılışı aynı. Oh ne güzel evde temizlenmiş, bende de çok iş var yaa sorma bir kalkışsam hemen bitiricem de iki haftadır bunalımda olduğumdan günlük işlerden başka yaptığım yoktu.

Canımm hoş geldin kaynanan gitmiş sonunda aman zaten yardımı yoktu ayakbağı olmasın bari sen tek başına bir şekilde kotarırsın pekte bir şey farketmemiştir yani aslında 40 ın çıkana kadar kalması gerekirdi tabii gerçekten yardım eden biri olsa. Lohusalık tabş normal tüm hormonlar değişiyor canım 40 güne düzelirsin bebişin nasıl asıl ondan haber ver annesi.

günaydın kızlar

sedacım duanı okudum rabbim kabul etsin inş.

Allah razı olsun canımm benimm

Günaydınn arkidişler...Yine bir mesai sabahından merhaba. Bizim artık fnal sınavları var ama yaz okulu da var temmuzda başlayacak oda neyse fazla gelen olmaz artık. Bu ara gelenlerde öyle oturmaya geliyorlar alıyorlar laptoplarını ders çalışmaya gelen yok çalışan çalışmıştır bu saatten sonra zaten çalışma olmaz artık. Biz hafta sonu Yalovaya gidiyoruz. Ben haftaya ya da ondan sonraki hafta diye düşünmüştüm ama eşim bu hafta gidelim kafamız dağılsın dedi kursa da gitmicek bu haftalık. Bence cuma günü erken çıkıcam çıkabilirsem 3 gibi filan yola çıkmayı düşünüyoruz 3 saatlik yol zaten. Eşim de yoğun bu sene aslında 2 aylık izni birikti ama çıkamayacak işler yoğun kurs var eylüle kadar kaçamak yapıcaz işte bu hafta bakalım.

günaydın canolar... dün oğlumu gördüm 2 kiloyu geçmiş sıpam sorun yok şükür... işi de bıraktım sayılır çok sıcak gidemiyeceğim sık sık ofise annem de gelicek haftaya bizde böyle canlar...
Sedacım duanı okudum tatlım...

iyi olmuş artık bırakman canım gerçekten havalar çok sıcak benim kütüphane yanıyor resmen havalndırma var açıyoruz çatıda kurulmuş bir süre sonra sıcak üflüyor yaptılar kim görürse hala aynı ama vantilatör getiricem artık. Allah razı olsun canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…