- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.961
cnm benım allahtan ümit kesilmez belki bu ay bırakacaksın ve kendiliğinden oluşacak mucizen hayat bu hiçbirsey belli olmaz lütfen sıkma canını allahu teala bunda da bir hayır vardır ki verdi yoksa yaşadıklarımızın hiçbiri boş değilO kadar çok isterdim ki şuan en azından içinizden herhangi biriyle yanyana olmayı...hıçkıra hıçkıra ağlıyorum...az önce doktor aradı hormanlarım yüksek çıkmış ve bu ay yumrtalarını dondurucaz gelecek ay yapıcaz dedi...yemin ederim siz şahitsiniz herşeye hazırdım ama buna değil..yarıda bırakmaya hiç hazırlamamıştım kendimi...kahroldum...herşeye baştan başla...çok zor sanırım yapmıcam....istemiyorum yeter artık....gerçekten beni hiç değilim...bayılacak gibi hissediyorum kendimi...
O kadar çok isterdim ki şuan en azından içinizden herhangi biriyle yanyana olmayı...hıçkıra hıçkıra ağlıyorum...az önce doktor aradı hormanlarım yüksek çıkmış ve bu ay yumrtalarını dondurucaz gelecek ay yapıcaz dedi...yemin ederim siz şahitsiniz herşeye hazırdım ama buna değil..yarıda bırakmaya hiç hazırlamamıştım kendimi...kahroldum...herşeye baştan başla...çok zor sanırım yapmıcam....istemiyorum yeter artık....gerçekten beni hiç değilim...bayılacak gibi hissediyorum kendimi...
O kadar çok isterdim ki şuan en azından içinizden herhangi biriyle yanyana olmayı...hıçkıra hıçkıra ağlıyorum...az önce doktor aradı hormanlarım yüksek çıkmış ve bu ay yumrtalarını dondurucaz gelecek ay yapıcaz dedi...yemin ederim siz şahitsiniz herşeye hazırdım ama buna değil..yarıda bırakmaya hiç hazırlamamıştım kendimi...kahroldum...herşeye baştan başla...çok zor sanırım yapmıcam....istemiyorum yeter artık....gerçekten beni hiç değilim...bayılacak gibi hissediyorum kendimi...
kızlar yumurta takibine gidenlere önerim bal+tarçın+çörekotu çünkü doktor bu ay bırak umut yok dediğinde bile ben bırakmadım ve geldiğimiz nokta bundan önceki hamileliğimde de kullanmıştım
sağolun arkadaşlar cümlemizin mutluluğunu bozmasın inşallah. Allah onları başımızdan eksik etmesin. İnanın çok zor günler geçirdim. 5 haziranda olmam lazımdı 40 günde olursam diye hesaplamıştım sonra sivilcem falan çıkınca hah olucam almıyım söktürücü dedim sonra ona geç başladım falan derken 60 günü buldu her sabah olamadığımı farkedip ağlamak, yataktan kalkmak istemeyen hallerim, eşime kızmalarım sinirlenmelerim kendimi tanıyamadım tedavi süresi de uzuyordu her olmadığım gün. Neyse ki düzenleyici kullanmayı akıl ettim o daha erken getiriyor bu ay en azından daha erken gelir inşallah. Yine de temmuz sonlarını bulacak tabi başlamam. Ama öyle bir zamanlama ki orucumu tuttum açtım sonra başladı reglim gerçi gelse bile tamamlayacaktım ama. İnsan kimseye anlatamıyor annem bile sormuyor bir derdin var mı diye hep herkesin kendi derdi gelmedi gecikti böyle şöyle dedim üzerinde durmadı bile bu ay başlayabiliriz dediğimde ki transferden sonra gelecek bu ay mı erken değil mi diye tepkili konuştu hani fiziği yeni bitecek br hafta sonra gelmek zorunda kalacak diye umduğum desteği hiç göremedim. Sadece ve sadece şu hayatta eşime güveniyorum çok acı ama öyle.
yarın evlilik yıl dönümümüz diğer günde benim doğum günüm eşim halen hediye bulamadı ben istemiyorum dedim ama biliyor yıl boyunca başına kalkacam korkuyor
Saat kaç oldu biz oğlumla ayaktayız.. Gaz sorunumuz devam ediyo sanırım, oğlum 2 emiyo sonra duraklıyo başlıyo ağlamaya, sonra öyle bir hırsla alıyo ki göğsümüve 2 dk sonra yine basıyo yaygarayı... Napıcamı şaşırdım gaz ilacıda vermek istemiyorum sürekli, ona alışıcak diye korkuyorum :18: Nasıl aşıcaz bu sorunu
cnm ben kendim evde yapıyordum adetin 2.günü başlayıp 12. gününe kadar kullanıyordum sabah akşam içiyordum 10 kaşık çörek otu 10 kaşık tarçın ve 12 kaşık bal kullanıyordum allah izniyle seninde şifan olurbu karışımı biz mi yapıyoruz yoksa böyle hazır mı satılıyor nasıl kullanacağoım
seda canım senin için ve bütüünn hepimiz için çok dua ettim,bizim de yüzümüz gülecek.ayrıca annene kızma belki o sen fazla üzülme diye çok üzerinde durmamıştır.Allah'ım eşinle mutluluğunu daim etsin,önemli olan o zaten
yeni yılınıza ve yeni yaşına bebğinle giriyorsunAllah nazarlardan saklasın,sağlıklı mutlu huzurlu hamile bir yıl geçirirsin inş.bi daha ki yıla da bebeğin kucağında girersin
cnm benım allahtan ümit kesilmez belki bu ay bırakacaksın ve kendiliğinden oluşacak mucizen hayat bu hiçbirsey belli olmaz lütfen sıkma canını allahu teala bunda da bir hayır vardır ki verdi yoksa yaşadıklarımızın hiçbiri boş değil
Ama meral Bu bı süreç.bak gecen gun benim onceden yazdığım yazıyı okumussun.sürecin evrelerini bazen bırak çifter çifter atlamayı teker teker bile geçemiyoruz.hem bastan başlamış olmuyosun ki.yumurtaların dondurulacak ve sen bı dahaki ay sadece hormonları düzene sokmakla ugrasacan.daha kolay olacak.hem vakit saat dolacak diye bı tabir var.vakti gelmemiş demekki.aglamamalisin.cok rahattin ne güzel nazardegmesin dedim.sükunetini koru lütfen.bırakmak yok.devam edeceksin.soyle bı silkelen kendine gel hemen.eski Meral ol.eşine hava atacam diye soğuk suya girmeyi biliyosuncesur ol!!yine at kendini suya.ama bu sefer müstakbel bebeğin icin
Canımm yapma böyle sanki negatif sonuç almış gibi dur hiçbir sorun yok aynı süreci yeniden yaşamayacaksın ki yumurtaların toplanacak dondurulacak sen sadece öbür aya hormonlarını düzene sokacaksın ve rahimi hazırlayacak doktoru gebelik için öyle iğneler falan vurulmak yok bit takım ilaçlar verir sadece sonra da yumurtaların güzelce çözdürülüp rahmine konacak canım bak dualarımız da yerini bulacak için rahat olsun hayırlısı böylrymiş hayatım herşeyde bir hayır vardır Yaradana güven. Bak belki de transfer olacaktı ama hormonlarından dolayı tutmayacaktı ya da başka bir sorun çıkacaktı ben şuna inanırım eğer bir sorun çıktıysa o olmasa bile illa başka bir sorun çıkacaktı zaten sonuca ulaşamayacaktım diye düşünürüm olmayacağı varmış yani zaten toparla kendini neler yaşayanlar kaçıncı denemesi olanlar var tatlım Rabbim hayırlısını versin..
Bizler ne soylesek rahatlatir seni su an hic birseyi gozun gormeyebilir canim sakin ol tek sakinlestiricek olan sensin kendini Allahim yazdi ise bebek olur bi sekilde ama biz bole yipratarak kendimizi biz olmayiz stres her hastaligin basi herseyden once kendini ve sagligini dusun.
Selam hayirli sabahlar kizlar uzun bı aradan sonra ben geldim kusura bakmayın sizleri habersiz bıraktım cok kötu günler geçirdim birde üzerine kayınvalide neyseki dün aksam gittiler bende temizliğimi yaptım simdi iyiyim cok şükür hepinizi cok özledim hep aklimdaydiniz inanın sma gelemedim neyse gelmekte istemedim bu lohusalik cok garip birsey ota boks ağlıyor insan bı duygusallastim ki sormayın kv giderken bile nerdeyse aglayacaktim düşünün yani
Bu arada beni soran dormayan merak eden etmeyen herkesten Allah razı olsun ben bı gecmise göz atıyorum zaten bu saatte de kimsecikler yok
Nolur kusuruma bakmayın arkadaşlar...hıçkıra hıçkıra yazdım o yazıyı...gerçekten inanılmaz sakin giderken birden duvara çarpmış gibi oldum...Hepiniz çook çok haklısınız...biliyorum çok farkındayım...ben sürekli söylerken herşey ALLAH tan diye...ne diim ALLAH ım affetsin beni....bian herşey baştan başlayacak sandım...ağlayarak doktoru aradım..adam inanamadı..."Meralcim inan neden ağladığını anlayamıyorum pişmiş yemeği karnımız açıkınca sadece mikrodalgada ısıtıcaz...bir daha aynı süreçleri yaşamayacaksın..bunların hepsi senin iyiliğin için" dedi...sonra eşim geldi...o da rahatlattı beni sonra içim buz gibi oldu...zaten Ramazan da napıcam diye kara kara düşünüyordum eğer hamile olsaydım kocam bana hayatta oruç tutturmazdı...daha bile sevindim diyebilirim...hepinizden ALLAH bin kere razı olsun...ay gerçekten kendimden çok utandım...hakkınızı helal edin nolur...
SEDA ve CIGDEM dularinizi okudum canlarim, Sedacim inşallah en kIsa zamanda güzel haberlerle gelirsin, mujdeli hayırlı haberlerle gel inşallah
çiğdemcim senin evladın sağlıkla büyüsün, ömrü uzun ve sağlıklı olsun, başarılı ve ahlaklı olsun inşallah
Kizlar ablam ve kardeşim bende o yüzden gelemiyorum hepiniz aklımdasiniz Allah'a emanet olun
SEDA can sende regl olmuşsun çok şükür gözün aydın.bu ay için acele etme sen zaten hep temmuz adetiyle diye aldın niyetine.dk hapıyla vaktinde olursun inşallah bu ay.snra gelsin bebişler :)
bana gelince herşey aynı okula git gel.tek fark temizlik yaptım(pek sık yaptığım bişey değil de o bakımdan)mis gibi oldu çok şükür evim.zaten evde geçirdiği vakit arttıkça herşey gözüne batıyor insanın.şurayıda sileyim,burayıda süpüreyim...eylüle kadar böyle napcan mecbuuuur
Selam hayirli sabahlar kizlar uzun bı aradan sonra ben geldim kusura bakmayın sizleri habersiz bıraktım cok kötu günler geçirdim birde üzerine kayınvalide neyseki dün aksam gittiler bende temizliğimi yaptım simdi iyiyim cok şükür hepinizi cok özledim hep aklimdaydiniz inanın sma gelemedim neyse gelmekte istemedim bu lohusalik cok garip birsey ota boks ağlıyor insan bı duygusallastim ki sormayın kv giderken bile nerdeyse aglayacaktim düşünün yani
Bu arada beni soran dormayan merak eden etmeyen herkesten Allah razı olsun ben bı gecmise göz atıyorum zaten bu saatte de kimsecikler yok
günaydın kızlar
sedacım duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
günaydın canolar... dün oğlumu gördüm 2 kiloyu geçmiş sıpamsorun yok şükür... işi de bıraktım sayılır çok sıcak gidemiyeceğim sık sık ofise annem de gelicek haftaya bizde böyle canlar...
Sedacım duanı okudum tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?