- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.981
günaydın cnm gözün aydın kayınvaliden gitmiş çok şükür inşallah duygusallığınıda atlatırsın bir an önceSelam hayirli sabahlar kizlar uzun bı aradan sonra ben geldim kusura bakmayın sizleri habersiz bıraktım cok kötu günler geçirdim birde üzerine kayınvalide neyseki dün aksam gittiler bende temizliğimi yaptım simdi iyiyim cok şükür hepinizi cok özledim hep aklimdaydiniz inanın sma gelemedim neyse gelmekte istemedim bu lohusalik cok garip birsey ota boks ağlıyor insan bı duygusallastim ki sormayın kv giderken bile nerdeyse aglayacaktim düşünün yani
Bu arada beni soran dormayan merak eden etmeyen herkesten Allah razı olsun ben bı gecmise göz atıyorum zaten bu saatte de kimsecikler yok
Nazan'cım ben yatakta sağdan sola dönerken filan oluyor öyle bir anlık, sanırım geriliyor tabi hareket edince ama geçiyor. seninkisi gibi durduk yerde otururken öyle bişey hissetmedim bilemiyorum, ama büyük ihtimal karnın büyüdüğü için geginlikten o gibi bir duygu hissediyorsundur.
Kızlar Günaydınnnn...Meral canım vakti zamanı değilmiş demekki sıkma güzel canını vardır bir hayır bu arada 1,000 tane tefriciyyeyi tamamladık canımTümay canım kalp atışlarını da duymuşsun Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin canımm benim Mesude canımcım özledik seni ara ara gelmeye çalış kv den gitmiş gözün aydınn öpüyorum kıznı da seni de Aylin canım izne ayrılmışsın artık sıcaklar başladı canım en iyisini yapmışsınn Ayşe canım naber? sonunda dönebildin aramıza özledik seni Seda canım hastalanmışsın sonun da şükürler olsun inşallah bu ay zamamın da gelirde hayırlısıyla başlarsınız tedaviye Burcu annele kardeşin gelmişler ohh miss ne güzel vakit geçiriyosunuzdurr
Aminn canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAslım ALLAH razı olsun...senden de annenden de...canım bnim en kısa zamanda güzl haberlerini almayı nasip etsin RABBİM...
Selam canlarim midem cok bulaniyor pek sik gelemiyorum ...
Meral canim hakkinda hayirlisi olsun Rabbim ne derse o...
Yasemin Allah kavustursun canim birgun cabucacik gecer...
Mesude ozledik seni kuzunuda opuyorum...
Asli vve Ozlem sizler nasilsinuz?
Kızlar Günaydınnnn...Meral canım vakti zamanı değilmiş demekki sıkma güzel canını vardır bir hayır bu arada 1,000 tane tefriciyyeyi tamamladık canımTümay canım kalp atışlarını da duymuşsun Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin canımm benim Mesude canımcım özledik seni ara ara gelmeye çalış kv den gitmiş gözün aydınn öpüyorum kıznı da seni de Aylin canım izne ayrılmışsın artık sıcaklar başladı canım en iyisini yapmışsınn Ayşe canım naber? sonunda dönebildin aramıza özledik seni Seda canım hastalanmışsın sonun da şükürler olsun inşallah bu ay zamamın da gelirde hayırlısıyla başlarsınız tedaviye Burcu annele kardeşin gelmişler ohh miss ne güzel vakit geçiriyosunuzdurr
Kızlar ben izin aldım Pazartesiye kadar yokumm biraz dinlenmek iyi gelicek diye düşündüm yarından itibaren yokum oyüzden de bu haftanın dualarını okudum bitirdim Allah kabul eder inşallah...Benimde hastalığım yakın heralde doğum kontrol hapım bugün son bi kaç gün içinde de hastalanırım diye düşünüyorum...Hastalığımın ikinci günü de doktor çağırdı bi gidecem bakacakmış hoş zaten tedavi yok ta nie çağırdı bilmiyorumKocişim de haftaya test vereck inşallah iyi çıkar sonuçları...
Kızlar ben izin aldım Pazartesiye kadar yokumm biraz dinlenmek iyi gelicek diye düşündüm yarından itibaren yokum oyüzden de bu haftanın dualarını okudum bitirdim Allah kabul eder inşallah...Benimde hastalığım yakın heralde doğum kontrol hapım bugün son bi kaç gün içinde de hastalanırım diye düşünüyorum...Hastalığımın ikinci günü de doktor çağırdı bi gidecem bakacakmış hoş zaten tedavi yok ta nie çağırdı bilmiyorumKocişim de haftaya test vereck inşallah iyi çıkar sonuçları...
evet canım hastalandım sonunda oy bulanıma girmiştim resmen ya şimd d.k hapı değilde düzenleyici başka bir hap kullanıyorum. O da d.k gibi kullanılıyor inşallah zamanında getirir de başlarım artık. Canım doktor yine muayene falanedecektir belki hormonlarına bakar git bakalım. İyi etmişsin dinlen canım yaa iyi gelir.. Tüm senenin yorgunluğu yani sonuçta
Günaydın kızlar, işlerimi yoluna koyup topiğime koştum hemen, eşim yine 1 günlük şehir dışına gitti, bugün hiç konuşmayı bırak ağzımı açasım bile yok, kendimi işe güce vermek istiyorum...
Meral'cim canım benim çeşitli duyguhallerinde yazmış olduğun yazıları okudum, Allah bize nasıl bir sabır metanet ve güç veriyor değilmi, 1 saat önce ağlayıp dayanamayacağımızı düşündüğümüz bir durum için, 1 saat sonra nasılda sabırlı mantıklı düzgün düşünebiliyoruz Allahımıza binlerce şükürler olsun. ve ayrıca sen çok şükür tüp bebeğin ilk aşamasını geçtin bitti kuşum. kiminin pat diye bebeği olur, kimi tedavi ile bir müddet sonra hamile olur, seninkide o hesap, kiminin ilk yapışta tüp bebeği pat diye geliverir, kiminin ise adım adım gelir, ama sonuçta Allahın izni ile gelir cancağızım sen ruhunu ferah tut, ettiğimiz dualar hiç boşa gidermi??? bu arada bende okudum bitirdim dün tefriciyeni allahım kabul etsin.
[.
ewet Nazo iyi gelicek inşallah kendimi çok yorgun hissediyorum çünkü:26:ohh iyi olmuş aslıı accık kafanı dinle git bakalım doktorun ne dicek
Tesekkur ederim tatlim sarılığı da gecti sayılır ilk günler cok uyuduğundan emeklileri simdi uykusa dahi olsa emıyor cok şükür baska sıkıntımız yok tabi ya cennet kokulu süt kokulu kızım benim Rabbim sanada nasip eder insallahtatlım rabbım analı babalı buyutsun ınsallah.sarılık olunca cok emzır derler bebek sureklı uyurmus sarılıkta bı arkadasımın oyle olmuştu burnunu sıkıyodu uyansın dıye :) cnm benım mıs gıbı cennet kokuyodur dımı sımdı o
he ya doğurdum cnm sende doğurursun merak etme Eabbim Hayirli kolay sağlıklı bı dogum nasip eder sana insallah kuzum tesekkur ederi teyzesi seninkinize görürüz insallah en kısa zamanda bizde seni ve minnakını öptükoyyy mesudecikte doğurmuş yaa ben ne kadar geri kaldım yerim sizii.. bebiş çok tatlı maşallah allah nazarlardan korusun inşallahh :) öptümmm hepiniziiii
Evet doğurdum kuzum aramızda 3-4 gun var sanırsam tesekkur ederim Rabbim senin evladını da anali babali büyütsün insallahValla ben bile yazarken ağladım sanki tekrar yaşadım o günü..
Ayy mesudecim de mi doğurmuş oyy allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun canım benim..
Tümayın hamile olduğunu biliyorum kalp atışını duydu mu acaba?
Tuğbalar allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
aslıcımm çok sevindim direk tüp bebek yapmana hayırlısı olur inşallah dualrım seninle..
Seda ve zeynep için de çok sevindim ayy herkes hamile kalsın inşallahh :)
oooo tüpçüler çoğalmış meralcim aeninde hayırlısı olsun artık sende al bebeğini kucağına allahın izniyle..
buket kızın hareketlendi mi ne çabuk bayağı aktif bebk olcak desene maşallh maşallah :))
burcucum sen napıuosun nasılsın peki?
yaseminni merak ediyorum onun kızı nasıl acaba?
buarada dua listesinden çıkarma canım okurum ben iyi yapmışsın eklemekle yani allah razı olsun ellerine sağlık..
Aminnnnnn özlemim allah razı olsun rabbim sana da nasip etsin benden daha kolay bi doğum. İnşallah hamile kalıp bu kez bebiğini kucağına alıcaksın.. İnanmıcaksın ama sancı çekerken herkese dua ediyodum ya senin adın durmadan dilime geliyodu nedn bilmem sana torpil geçtim :)) Allahım bu kez yüzünü güldürcek inşallah..
Zaten hep ben yapıyordum kuzum hic yatmadım ki baba faydası yoktu birse onlar icin kalkıp yemek yapıyordum evimi batırdılar arkalarından temizliğimize yaptım ohh mis gibi keyfime bakarım artık istediğim vakit kalkar istediğim vakit yatarım cok şükür 1 aydır dokunulsaydım valla sagol cnm bizde seni öptükoh iyi gittilerse sen agır aksak artık yaparsın kedi başına rahata rahat kuzunlada ilgilenirsinn duygusallık olcak artık kızınıda senide öpüyorum canımm
Hos bulduk tesekkur ederim sedoşum valla farketmez olur mü hic üzerimden büyük bı yük kalktı sanki doğumdan sonra bile yemeğimi temizliğimi hep ben yaptım ama iyi oldu eşimde anladı ailesini kendi bile bı gitselerdi dedi kendim icin kahvaltı hazırlamazsın sırf onlar icin kalkı kahvaltı hazırlıyordum gecede ağrılardan ağlıyordum birazlar sinirden tabi neyse gecti gitti kizimla başbaşa kaldık cok guzel teyzesi simdi emiştik beşiğine yatırdım yazık hıçkırık tuttu oyle bakiniyorcanım sen de haklısın insanın kendini alıştırıp hazırlayıp sonrada böyle aksilik çıkması elbette moral bozar ama toparlaman lazım inan negatif sonuçtan çok daha iyi. Ama bence oruç tutma canım bir daha ki aya hemen dondurulmuşlar konacak mı eğer öyleyse kendine bakman yemene içmene özen göstermen lazım çok uzun süreler tutuluyor oruç
benimde tedavim temmuz sonuna gelecek ama tutmayacağım o zamana kadar da çünkü zaten zayıfım biraz yememi içmemi düzene sokmam bol bol su içmem gerekiyor. İnşallah müjdeli haberi alacaksın canım herşeyin hayırlısı.
Allah razı olsun bitanem.. inşallah öyle olur artık bir daha ki aya bıraktım dün hastaneye gitme olayımız olmayınca eşimin final sınavları nedeniyle soru falan hazırlayacaktı daha bir de testler için gitmemiz lazımdı tedaviye başlamadan gidemediğimiz için bu ay kaldı artık. Yine de nasip demek ki öyleymiş.
Gözün aydın canım bu arada..
oldum ya canım ya çok şükür nasıl bir nimetmiş regl olmak meğerse 60 güne yakın mahvoldum ya ha bugün ha yarın diye diye. Evet hep öyle niyetlendim aksilik çıktı zaten bu ay başlayamadık yine benim içimden geçen olacak yani. Doğum kontrol hapı değilde düzenleyici alıyorum canım yumurtlamayı baskılamıyor ama regliyi düzene sokuyor d.k hapı gibi ama kullanılışı aynı. Oh ne güzel evde temizlenmiş, bende de çok iş var yaa sorma bir kalkışsam hemen bitiricem de iki haftadır bunalımda olduğumdan günlük işlerden başka yaptığım yoktu.
Canımm hoş geldin kaynanan gitmiş sonunda aman zaten yardımı yoktu ayakbağı olmasın bari sen tek başına bir şekilde kotarırsın pekte bir şey farketmemiştir yani aslında 40 ın çıkana kadar kalması gerekirdi tabii gerçekten yardım eden biri olsa. Lohusalık tabş normal tüm hormonlar değişiyor canım 40 güne düzelirsin bebişin nasıl asıl ondan haber ver annesi.
Allah razı olsun canımm benimm
Allah razı olsun aysen darısı senin basına olsun insallah sen tatilde degil miydin kuzum yoksa ben mı yanlış hatırlıyorum evet ya denk gelemedik kv gitmeden gelmek istemedim onuda gonderdim buralardayim artık başbaşa kaldık cok guzel birsey artık bı kizimla ilgilenmek istiyorumGunaydiiiin
Ve ben yine sabah ise giderken cepten yaziyorum
Meudecim hayirli olsun bebisin seninle
Tebrikler gorusemedik sen yogun ben yogun gozun aydin kv gitmis artik rahatlarsin sanirim lohusalikta insan yanliz kalmak istiyor malum bebisle basbasa kalmakta hakkin
Bende bugun isyerine ayrilacami soyleyecem bana dua edin insaallah anlayisla karsilarlar cunku biz tasiniyoruz ve arada 1saat mesafe var gidip gelmem zor olur.
Dunden beri kasiklarim agriyor yumosla buyuyormu acaba
Findik yemeye baslicam bide incir bakalim hayirlisi
Bide dun sabahtan beri ishalim gurgur ediyor
Tesekkur ederim tatlim evet gitti ne ara arası buralardayim artık insallah cok ara verdim zaten bende sizleri cok özledim hasret gideririz artık bizde kizimla seni öpüyoruz tatlimKızlar Günaydınnnn...Meral canım vakti zamanı değilmiş demekki sıkma güzel canını vardır bir hayır bu arada 1,000 tane tefriciyyeyi tamamladık canımTümay canım kalp atışlarını da duymuşsun Allah'ım kucağına
almayı da nasip etsin canımm benimMesude canımcım özledik seni ara ara gelmeye çalış kv den gitmiş gözün aydınn öpüyorum kıznı da seni de Aylin canım izne ayrılmışsın artık sıcaklar başladı canım en iyisini yapmışsınn Ayşe canım naber? sonunda dönebildin aramıza özledik seni Seda canım hastalanmışsın sonun da şükürler olsun inşallah bu ay zamamın da gelirde hayırlısıyla başlarsınız tedaviye Burcu annele kardeşin gelmişler ohh miss ne güzel vakit geçiriyosunuzdurr
Sagol kuzum ya evet cok şükür beklenen gungünaydın cnm gözün aydın kayınvaliden gitmiş çok şükür inşallah duygusallığınıda atlatırsın bir an önce
Valla kuzum sen olayı cozmussum ne diyim sana valla kv yüzünden ruh Halim bozulmuş benim bugun cok iyiyim hatta bomba gibiyim keyfim yerine geldi rahat rahat hareket edemiyordum kendi evimde birde hizmet bekleyen birilerinin olmadı kötu kayınpederde gelmişti birde kapalı olunca bu sıcakta çekilmiyor heran başörtü ile evin icinde durmak zaten cok sıcak burası kızım cok iyi teyzesi cok akıllı uslu masallAh annesini hic üzmüyor emıyor uyuyor iste ne yapsın yeni fotolarını eklerim sizlere tayzekeri sen nasılsın peki küçük minnakimiz nasıllarGünaydın kızlar, işlerimi yoluna koyup topiğime koştum hemen, eşim yine 1 günlük şehir dışına gitti, bugün hiç konuşmayı bırak ağzımı açasım bile yok, kendimi işe güce vermek istiyorum...
Meral'cim canım benim çeşitli duyguhallerinde yazmış olduğun yazıları okudum, Allah bize nasıl bir sabır metanet ve güç veriyor değilmi, 1 saat önce ağlayıp dayanamayacağımızı düşündüğümüz bir durum için, 1 saat sonra nasılda sabırlı mantıklı düzgün düşünebiliyoruz Allahımıza binlerce şükürler olsun. ve ayrıca sen çok şükür tüp bebeğin ilk aşamasını geçtin bitti kuşum. kiminin pat diye bebeği olur, kimi tedavi ile bir müddet sonra hamile olur, seninkide o hesap, kiminin ilk yapışta tüp bebeği pat diye geliverir, kiminin ise adım adım gelir, ama sonuçta Allahın izni ile gelir cancağızım sen ruhunu ferah tut, ettiğimiz dualar hiç boşa gidermi??? bu arada bende okudum bitirdim dün tefriciyeni allahım kabul etsin.
Zeynep'cim, ayyy aynı ben, bende çok sık temizlik yapmam, yapınca büyük bir olay gibi anlatır dururumama bu hamileleik döneminde hakkaten hep evde olunca insanın gözüne batıyormuş meğersem, ev hanımları haklıymış, hiçbi iş olmasa çekmeceleri düzeltiyorum napacan mecbuuuuurrr
Mesudemmm tatlım hoşgeldin ayyy kıyamam ben sana ruh hali bozulmuş Allahım en kısa zamanda normale dönüp bebeğinin tadını çıkarmanı nasibetsin. k.v. gitmiş ya bence bugün yarın düzelirsinonun dışında güzel kızında bir sorun yoktur inşallah, en
büyük sevinç o.
Ayşe'cim, ayyyy taşınıyormusun bu süper haber, ayy nşallah yeni evinde bebeğinle mutlu mutlu yaşarsın kuşum, taşınmada keramet vardır biliyorsun dimi
Nazan'cım ben yatakta sağdan sola dönerken filan oluyor öyle bir anlık, sanırım geriliyor tabi hareket edince ama geçiyor. seninkisi gibi durduk yerde otururken öyle bişey hissetmedim bilemiyorum, ama büyük ihtimal karnın büyüdüğü için geginlikten o gibi bir duygu hissediyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?