- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.001
Selam canlarim midem cok bulaniyor pek sik gelemiyorum ...
Meral canim hakkinda hayirlisi olsun Rabbim ne derse o...
Yasemin Allah kavustursun canim birgun cabucacik gecer...
Mesude ozledik seni kuzunuda opuyorum...
Asli vve Ozlem sizler nasilsinuz?
Bizde bizde cok özledik tumayim bende öpüyorum seni ve küçük kuzunu sen nasılsın nasil gidiyor hamişlik minnakını gördün mü bakim
MERAL kuzum keske yakın olsak da böyle durumlarda birbirimize destek versek neyseki burası var da icimizi döküyoruz biraz olsun rahatlarsin insallah herseyin hayırlısı gun dogmadan neler doğar Rabbim hakkında en güzelleri ve hayırlıları yazdın insallah canını sıkma hersey Rabbimden geliyor sevdiği kullarını deniyor iste Rabbim sana da tez vakitte Hayirli evlatlar nasip etsin su zor günlerini unuttursun insallah
kızlar göbegimi solunda bi agrı öyle çok şiddetli deil ama yırtık gibi böyle acı var sizden hiç oldumu böyle bişe endişelenmelimiyi
amanda aman mideside bulanırmış:))oh çok şükür..bu iyiyiye işaret:)))))selam canlarim midem cok bulaniyor pek sik gelemiyorum ...
Meral canim hakkinda hayirlisi olsun rabbim ne derse o...
Yasemin allah kavustursun canim birgun cabucacik gecer...
Mesude ozledik seni kuzunuda opuyorum...
Asli vve ozlem sizler nasilsinuz?
oh buket evdesi dugune gidion bizim yerimizede oyna şekerimoluyor nazan..hareket etende oluyor etmesende..o durm şu ki, rahmin genişliyor ve rahmi tutan kaslar aniden kasılıyor..daha önce rahminle ilgili bişey yaşamadığın içinde yerini kestiremiyorsun..nereden geldiğini anlayamıyorsun..ama onlar rahmi tuttan kaslar..hareketsiz kalınca geçmesi lazım...bendede oluyo..içerden bi yerden geliyo..
evet böyle kaşıo gibi yapınca şekil degiştirince filan geçiyo içerlerde bir yerlerde :)))
amanda aman mideside bulanırmış:))oh çok şükür..bu iyiyiye işaret:)))))
veee ben evdeyim kızlar..keyif yapıyorum..ikindide çıkacam elbiselerimi almaya gidecem...bugünki uçusum iptal olmuş..gece 23 55 de idi..iptal olunca yarın sabah 9 20 ye aldırdım.çok mutluyum şuan..gecenin köründe gitmeyecem...
Mesudeeeeeeeeeeeeeeeeee sonunda kaynanan gitmiş..arayabilirmiyiz????
dün akşam geldim biraz geçmişi okudum bir sürü bişeyler yazdım ama internet bağlantısı koptu bende birdaha yazmadım,
özetle dün doktora gittim folic asit ve coraspin'i bıraktırdı gerek yok dedi başka bi ilaç verdi çinkom düşükmüş zaten folik asit onun içinde var dedi, adetin 3.günü hormon testleri için bekliyor,dünde kan aldılar tsh ve progesteron düzeyine bakacaktı bugün arayıp doktorla konuşacağım,bendeki pıhtılaşmanın pıhtılaşma bile sayılmayacağını anlattı toplumun çoğunda var dedi gerek yok ama sadece önlem amaçlı hamile kaldığında clexan iğneye başlayacağız belki onuda hamileliğin 6.ayında bırakırız dedi
O kadar çok isterdim ki şuan en azından içinizden herhangi biriyle yanyana olmayı...hıçkıra hıçkıra ağlıyorum...az önce doktor aradı hormanlarım yüksek çıkmış ve bu ay yumrtalarını dondurucaz gelecek ay yapıcaz dedi...yemin ederim siz şahitsiniz herşeye hazırdım ama buna değil..yarıda bırakmaya hiç hazırlamamıştım kendimi...kahroldum...herşeye baştan başla...çok zor sanırım yapmıcam....istemiyorum yeter artık....gerçekten beni hiç değilim...bayılacak gibi hissediyorum kendimi...
bukeeet ben geldim bak,senin canınmı sıkıldı ,hayırdır sen neden evdesin?
dün akşam geldim biraz geçmişi okudum bir sürü bişeyler yazdım ama internet bağlantısı koptu bende birdaha yazmadım,
özetle dün doktora gittim folic asit ve coraspin'i bıraktırdı gerek yok dedi başka bi ilaç verdi çinkom düşükmüş zaten folik asit onun içinde var dedi, adetin 3.günü hormon testleri için bekliyor,dünde kan aldılar tsh ve progesteron düzeyine bakacaktı bugün arayıp doktorla konuşacağım,bendeki pıhtılaşmanın pıhtılaşma bile sayılmayacağını anlattı toplumun çoğunda var dedi gerek yok ama sadece önlem amaçlı hamile kaldığında clexan iğneye başlayacağız belki onuda hamileliğin 6.ayında bırakırız dedi
oh buket evdesi dugune gidion bizim yerimizede oyna şekerim
Niye kimse yok..ben evdeyim yalnızım yazasım var...
Aslııııııııııııııııı bugün sana uğrayayım mı?????????????:))))))))))patronun elemanını döverizz
meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaall sen naapıyonn..bankada mısın?sende ticari kredilerde misn??
özlem yüzünü gören cennetlik kuşum hadi bakalım ozaman sıra kuzucugunda kuzucugun geldiginde daha temkinli olacak ve sag sağlim alacaksın inş. kucagına
İZİNLİYİM..KARDEŞİMİN DÜĞÜNÜNE GİDECEM
ya özlem güzel haberler bunlar..sendekide heterizigot faktor 5 miydi...bende hergün yapıyorum claxane iğne..doğumdan iki gün önce bırakacakmışım..nasıl olacaksa:))
Özlemmm bebeğimmm dün akşam arıcaktım seni komşum geldi arayamadımm( aklımdasın yoksa bebeğimm
sağol canım düşünmen yeter sabah senin için eşimle pazarlık yapıyordum senin için yasin okusun diye ama daha tam bi cvp alamadım bide anneme söylemeyi planlıyorum zaten daha bende okuyamadımama okuyacağım
serinde çıkacam ben..gelirsem haber veririm..papazın bağında inerim..ama hava çk sıcaksa güvenemiyorum kendime..geçen gün fena oldum biraz..ayyyy Bukettt hadi çık gell otururuz valla süper olurr hadi hadi lütfennnn
sen bu topiğin gediklissisin..herkes seni merak eder ama dönmenide beklerbiraz özleyin dedim kıymetim artsınama nerdeeeeee bi mesaj yazdım herkeslere yorumlar yaptım bitek yasemin karşılık vermiş bana cık cık cık, üfff nazan yaa bugün şu çinko ilacını içtim hiç iyi değilim midem kötü sabah daha kötüydüm şimdi birazdaha toparladım, inşallah nazancığım sağ salim almamızı nasip etsin rabbim.
sağol canikom..bakalım nasıl olacak..ama karnım çok belli olmuyoki.otobüste kimse yer vermiyogüle güle git canım ayyy ne heyecanlı ordakiler seni yolladıklarında ortada bebiş yoktu şimdi karnın bile büyüdü sen şimdi ilgi odağı olursun , Allah kardeşinide mutlu mesut etsin bir yastıkta kocasınlar inşallah
bendeki heterozigot faktörünü tam hatırlayamadım 5 ti galiba faktör 5 leiden miydi neydi,birde genetik doktoruda söylemişti bu doktorda tekrarladı düşüğünün pıhtılaşma ile ilgisi yok genetik dedi
serinde çıkacam ben..gelirsem haber veririm..papazın bağında inerim..ama hava çk sıcaksa güvenemiyorum kendime..geçen gün fena oldum biraz..
sen bu topiğin gediklissisin..herkes seni merak eder ama dönmenide bekler
Ç:)))
sağol canikom..bakalım nasıl olacak..ama karnım çok belli olmuyoki.otobüste kimse yer vermiyo((duyarsızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?