- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.021
zorlamama adamı canım toplanır zaten Allah büyüktürAllah razı olsun canımcımm
kızlar nasılsınız benım cok uykum var cok sıcak hava hiç çalışasım yok dun cok yoruldum sanırım denıze gırdık kocısle sonra tekneyle balık tutmaya gıttık cok eglencelıydı strese bırerbır sanırı yorgunlugumu atamadım bugun kafan kalkmıyor.yarın test gunum 13.gun ıgnenın ama bır gun daha beklıycem bakalım cok merak edıyorum korkuyorumda hayırlısı Allahtan
ay bende daha okumadım..zamanı varmıydı daha??
ohh miss..ayy ne güzel..bizde ankarada göksu parka gidip bisiklet çevirmişdik:))bişeyler yapmak paylaşmak güzel hakkaten....
inşallah sonucunda pozitif çıkacak..zevkine zevk eklenecek:))
serinlikte derken kaçta çıkacaksın evden ?işte biraz erken çık yanıma gel ben sana nerede ineceğini anlatırım şekerim çok basit zaten
saat 4 de elbiseyi alacam izmir caddesinde bi terziden..3 de felan çıkarım..sıcak olmazsa:))
serinde çıkacam ben..gelirsem haber veririm..papazın bağında inerim..ama hava çk sıcaksa güvenemiyorum kendime..geçen gün fena oldum biraz..
sen bu topiğin gediklissisin..herkes seni merak eder ama dönmenide bekler
Ç:)))
sağol canikom..bakalım nasıl olacak..ama karnım çok belli olmuyoki.otobüste kimse yer vermiyo((duyarsızlar
hangi arada bana uğramayı düşünüyosun acep?bide saat 3 te sıcak 4 te hadi 7-8 desen neysee
aaaa elbisenden belli olmuyormu karnın o zman sen hareketlerinle belli etOtururken ağırdan al, belini tut oturacağın yere elini koy falan bildiğin hamile hareketleri işte
ay bende daha okumadım..zamanı varmıydı daha??
ohh miss..ayy ne güzel..bizde ankarada göksu parka gidip bisiklet çevirmişdik:))bişeyler yapmak paylaşmak güzel hakkaten....
inşallah sonucunda pozitif çıkacak..zevkine zevk eklenecek:))
yaaa 3-4-5 aynı diorum dalga geçmiyorumkiyaa naapiyim istiyosun alalala..3 tebinince 10 dk sonra sendeyim..azcık oturur kalkarım 4 ten sonrada kızılaya geçerim:))
3 te sıcak mı olur..olmazmı yoksa???off dalga geçti benimle alalala:)
aaaaa sen göksu parkına mı geldin pazar günü bizde gittik yürüyüş yaptık
yaaa 3-4-5 aynı diorum dalga geçmiyorumki(( o zaman hadi hemen çık gell 1 buçukta aynı 3 te hem ne öyle 2 dkmı oturup gideceksin sankii hadiii hemen hazırlan çıkk bekliyorum
yok..bişeyler tıknmam gerek..kahvaltı yaptım.ama..canım patates kızartması istedi..hihihi..
yok..bişeyler tıknmam gerek..kahvaltı yaptım.ama..canım patates kızartması istedi..hihihi..
Iyi çabuk tıkın çık gel o zaman bekliyorum evden çıkınca arada çay koyuyum bide nerde ineceğini anlatayımm
ayy alemsinn..yapıyorum karnımı tutuyorum felanda yok..insanlar anlayışsız:))
güzel fikir..aldığım abiyedende hamiş olduğum belli oluyo..göğüsten genişlediği için tosuncuk gibi görünüyorum...kız yok o hareketleri memlekete düğüne gittiğinde yap diye söyledim otobüste değil,sen otobüs için bi hamile tişörtü giy iş yerinde giymek istemezssen çıkarırsın haa haa nasıl fikir ama,e milletin gözüne gözüne sokuncada mecbur yer verirler
güzel fikir..aldığım abiyedende hamiş olduğum belli oluyo..göğüsten genişlediği için tosuncuk gibi görünüyorum...
Kızlar bizim iş yerinin yakının da lösev var her sabah önünden geçiyorum bazı sabahlar çocuklar geliyor aileleri getiriyo nasıl güzeller bugün sabahta tam önünden geçerken 02 plakalı bi araçtan çocuk ve ailesi indi yavrum daha küçük ne tatlı ailesine eşyaları çıkartmayın belki de kalmam diodu nasıl kötü oldum sabah sabah tutamadım kendimi ağladım durdum Allah'ım o küçük yavrucaklara acil şifalar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?