Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

zorlamama adamı canım toplanır zaten Allah büyüktürAllah razı olsun canımcımm

ay bende daha okumadım..zamanı varmıydı daha??

ohh miss..ayy ne güzel..bizde ankarada göksu parka gidip bisiklet çevirmişdik:))bişeyler yapmak paylaşmak güzel hakkaten....
inşallah sonucunda pozitif çıkacak..zevkine zevk eklenecek:))

canım Ramazana kadar die niyetlendim daha zamanı var sıkıntı yapmainşallah toparlarım o zamana

aaaa elbisenden belli olmuyormu karnın o zman sen hareketlerinle belli et otururken ağırdan al, belini tut oturacağın yere elini koy falan bildiğin hamile hareketleri işte

Son düzenleme:
hangi arada bana uğramayı düşünüyosun acep?bide saat 3 te sıcak 4 te hadi 7-8 desen neysee

yaa naapiyim istiyosun alalala..3 tebinince 10 dk sonra sendeyim..azcık oturur kalkarım 4 ten sonrada kızılaya geçerim:))
3 te sıcak mı olur..olmazmı yoksa???off dalga geçti benimle alalala:)

aaaaa sen göksu parkına mı geldin pazar günü bizde gittik yürüyüş yaptık

buketten alıntı yapacaktım aslıdan yapmışım Allah Allah

Son düzenleme:

evt cnm cok gusel amın ınsallah guzel sonuc alırız cnm

yaa naapiyim istiyosun alalala..3 tebinince 10 dk sonra sendeyim..azcık oturur kalkarım 4 ten sonrada kızılaya geçerim:))
3 te sıcak mı olur..olmazmı yoksa???off dalga geçti benimle alalala:)
yaaa 3-4-5 aynı diorum dalga geçmiyorumki (( o zaman hadi hemen çık gell 1 buçukta aynı 3 te hem ne öyle 2 dkmı oturup gideceksin sankiihadiii hemen hazırlan çıkk bekliyorum

ayy alemsinn..yapıyorum karnımı tutuyorum felanda yok..insanlar anlayışsız:))

kız yok o hareketleri memlekete düğüne gittiğinde yap diye söyledim otobüste değil,sen otobüs için bi hamile tişörtü giy iş yerinde giymek istemezssen çıkarırsın haa haa nasıl fikir ama,e milletin gözüne gözüne sokuncada mecbur yer verirler

ya siz bensiz neden buluşuyorsunuz kıskanırım ama ben,bence buluşmayın vaz geçin amaaaan birbirinizi görüp de ne yapacaksınız:118:

güzel fikir..aldığım abiyedende hamiş olduğum belli oluyo..göğüsten genişlediği için tosuncuk gibi görünüyorum...

allah yardımcısı olsun kuzum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…