- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.041
Niye kimse yok..ben evdeyim yalnızım yazasım var...
Aslııııııııııııııııı bugün sana uğrayayım mı?????????????:))))))))))patronun elemanını döverizz
meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaall sen naapıyonn..bankada mısın?sende ticari kredilerde misn??
canım benim herşeyde bir hayır vardır biz bilemeyiz ama şuan gidişatın bu şekilde değişmesinde kim bilir ne hayırlar vardır,bak donduracaklarmış öyle olunca senin tekrar iğne yapmana gerek olmayacak değilmi, direk transferle başlayacaklardır,bide böyle düşün tekrar en başa dönmeyeceksin yarıdan başlayacaksın,o arada içinde kalan yapmak istediğin ama aceleden yapmadığın başka şeyler varsa onları yap,hem bak grip olmuştun düşünüyordun sorun olurmu diye en azından iyilerşirsin kafanda tahat olur
Kızlar napıyosunuz bakıyımm buluşmalar falan ohhh valla Eskişehir'de oturan da kimse yok ki bizde buluşalım yani. Geberdim sıcakta burada bir eve gitsem yaa daha 2.5 saatim var of haftasonunu iple çekiyorum ne güzel Yalova'ya gidicem deniz havası alırım ya cuma günü de 3 gibi çıkarsam gideriz işte.
Kızlarr asıl başka bir şey dicem ya. Ben Meryem suresine başlamak istiyorum daha önce de okudum ama tamamlayamadım hiç şimdi regliyim reglim bitene kadar şöyle işte bir cumaya kadar bir gün biri,bir gün biri benim adıma Meryem duasını okuyabilir mi salı, çarşamba, perşembe. Cuma artık sanırım bitmiş olur reglim. Bitmemiş olursa haber veririm. Ben okumaya devam ederim zaten bir kere daha reglime denk gelecek düzenleyici ile zamanında regl olursam 28 günde gelecek bu sefer 40 tamamlanmamış olacak o zaman da rica ederimde, şimdi için kimler okuyabilir 3 günü bir kişiye yüklemek istemiyorum dua uzun ya biraz. :26:
aşk olsun canım ben ne güne duruyorum.neden Eskişehirli yokmuş
Amaaannn Bukeettt...kız bende ne zaman sohbet etmek istesem buralar pek bir ıssız oluyor...ben de yalandan çalışayım dedim bu sefer de sen yalnız kalmışsıınn:))) evet cancazım bankadayım...ben Bölge Yöneticiliğinde Girişimci Pazarlama Yetkilisiyim...ama kredilere de bakıyoruz...yok yok bizde malum Ziraat yoğun bir değişiklik içinde o neenle ne iş olsa yaparım abla...yeterki ticari olsun:))) sen de mi ticari desin?
Kesinlikle artık ben de öyle düşünüyorum...bi de çok enteresan bişey var Özlemim...ben hep bir KOÇ burcu evlat dilemişimdir RABBİM den annem de kız kardeşim de KOÇ burcu biri 26 diğeri 27 Mart hep ama hep hayalimde kız kardeşimle aynı gün doğumlu bir evladımın olması...hatta eğer hamile kalırsam ne zaman doğururum diye bakmıştım 20 mart çıkmıştı ama genelde muhtemelden 15 gün önce oluyormuş...tuh dedim balık olacak...ama eğer RABBİM gelecek ayda bir kere de nasip ederse tam hayalini kurduğum zamanda kucağıma alırım...ve bunu gerçekten çok istiyorum....
sağol canım ALLAH razı olsun 7. gün yapamasanda ergenliğe kadar kesilebiliomuş kurban biz cumartesi kestik hem sacını hem akika kurbanımızı RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH ALLAH HERKESE NASİB ETSİN CANIM..
CANIM BANADA YETMİOMUŞ GİBİ GELİODU AMA DR YETİİO DEDİ KİLOSU İYİ MAŞALLAH :))) SEN EMZİR CANIM EMZİRDİKÇE VÜCUT SÜT ÜRETİR BOL SU İÇ
CANIM BİZDE CUMARTESİ KESTİK AKİKA KURBANIMIZI VE OĞLUŞUN SACINI ERGENLİĞE KADAR KESİLEBİLİOMUŞ AKİKA KURBANI DİYANETİN SİTESİNE BAKTIK Bİ ARAŞTIRIN
GAZ İÇİNDE SÖYLEDİKLERİMİ UYGULA İSTERSEN..HUMANANIN ÇAYINI VE KİMYONU
canım benım bebegım yok bılıyosun ama masaj derslerımzden ve ablamn oglundan bılıyorum kuzucugun ayak tabanına tatlı elma yagı ıle masaj yap bas parmagın ıle ama en onemlısı gobek delıgının etrafına bas parmagın ıle saat yonunun tersıne masaj yap ozellıkle saat yonnun tersıne bagırsakları ve mıdedekı gazın hareket gecıp cıkmasını kolaylastırır emzırdıkten sonra bır kere gazını cıkarıp tekrar oyle emzır cnım yanlıs anlma ablm cok cekmıstı ama bu sekılde atlattılar bırde benım yerıme kokla o kuzuuguu :)
Allah sifasini versin meleginin yegenimden biliyorum ilk uc ay cok agladi gaz rahatsizligindan aslinda o damlalarda pek ii gelmedi sadece bir tanesi iyi gelmisti alisicak die korkma bence cok zor gaz sancisi
Selam hayirli sabahlar kizlar uzun bı aradan sonra ben geldim kusura bakmayın sizleri habersiz bıraktım cok kötu günler geçirdim birde üzerine kayınvalide neyseki dün aksam gittiler bende temizliğimi yaptım simdi iyiyim cok şükür hepinizi cok özledim hep aklimdaydiniz inanın sma gelemedim neyse gelmekte istemedim bu lohusalik cok garip birsey ota boks ağlıyor insan bı duygusallastim ki sormayın kv giderken bile nerdeyse aglayacaktim düşünün yani
Bu arada beni soran dormayan merak eden etmeyen herkesten Allah razı olsun ben bı gecmise göz atıyorum zaten bu saatte de kimsecikler yok
Kıskanma kıskanmaya siz bensiz neden buluşuyorsunuz kıskanırım ama ben,bence buluşmayın vaz geçin amaaaan birbirinizi görüp de ne yapacaksınız:118:
allah yardımcısı olsun kuzum yaaa
Kızlarrr yazsanızaaa..
Meryem duasını reglim bitene kadar okuyacak olanlar var mı aranızda. 3 gün birer kişi okusa olur tek bir kişiye yüklemek istemem. Bir de regliyken topiğin duasını okuyabiliyor muyuz gerçi içim rahat etmiyor benim bitince okurum. Yalovaya'da gitsem orada okurum sorun olmaz. Meral'in tefriciyesini de bitiriririm cuma günü artık kesilir sanırım.
merhaba kızlar işim anca bitti gelebildim bugün göğsümdeki kitle için doktora gittim ultrasona göründüm iyice baktı herikisinede iyi huyluya benziyor dedi ama bu tür kistler 3 ay sonrasından kendini belli ettiğinden 3 ay sonra bir daha ultrasona cağırdı takibi yapılması kullandığın hormon ilaçları ortaya çıkarmış olabilir dedi biraz içim rahatladı inşallah artmaz veya devam etmez
canlarım kendime dikkat ediyorum eşim sağolsun yardımcı oluyor iş yapmıyorum tabi tamamen oturuyorum diyemem ufak tefek işler yapıyorum Rabbim inşallah meleğimi göndermiştir göderdiyse şimdi tutunuyor olmalı kuzucuğum göndemediysede kısmet bekleyeceğim
7verengül(gülcüm) ablam bebeğe içiriyordu çok gazı oluyordu çok az kimyon ve su azıcıkda tatlansın diye şeker koyuyordu çay kaşığı ile bir kaç damla içirmeye çalışıyordu inşallah çözmüşsünüzdür gaz olayını.
k.burcu doğum günün ve evlilik yıl dönümün kutlu olsun bebişin sen ve eşin bir ömür sağlık sıhhatle yaşayın inşallah.
seda adetin gelmiş hadi hayırlısı olamamak çok kötü sıkıntını anlayabiliyorum olmayınca hiç bir şeye başlayamıyorsun hatta ben kadın olduğumu hissedemiyordum bile inşallah güzel bir tadaviye başlarsınız kuşum.
tümayım pıtpıtları duymuşsun inşallah her şey güzel ilerler ve sıkıntısız sağlıklı bir hamilelik geçirip meleğini sağlıkla kucağına alırsın canım.
meralcim ara vermişsiniz ama inanki belkide böylesi daha hayırlı hep dua ediyoruz hayırlısı olsun diye Rabbimin vereceği zaman belli bu nedenle seni daha iyi zaman için bekletiyor inşallah sağlıkla tedavin tamamlanır canım
Kızlar napıyosunuz bakıyımm buluşmalar falan ohhh valla Eskişehir'de oturan da kimse yok ki bizde buluşalım yani. Geberdim sıcakta burada bir eve gitsem yaa daha 2.5 saatim var of haftasonunu iple çekiyorum ne güzel Yalova'ya gidicem deniz havası alırım ya cuma günü de 3 gibi çıkarsam gideriz işte.
Kızlarr asıl başka bir şey dicem ya. Ben Meryem suresine başlamak istiyorum daha önce de okudum ama tamamlayamadım hiç şimdi regliyim reglim bitene kadar şöyle işte bir cumaya kadar bir gün biri,bir gün biri benim adıma Meryem duasını okuyabilir mi salı, çarşamba, perşembe. Cuma artık sanırım bitmiş olur reglim. Bitmemiş olursa haber veririm. Ben okumaya devam ederim zaten bir kere daha reglime denk gelecek düzenleyici ile zamanında regl olursam 28 günde gelecek bu sefer 40 tamamlanmamış olacak o zaman da rica ederimde, şimdi için kimler okuyabilir 3 günü bir kişiye yüklemek istemiyorum dua uzun ya biraz. :26:
aslıcım seni yakalamışken söyleyeyim yasinini okudum kandil günü. Rabbim o günün yüzüsuyu hürmetine kabul eylesin inşallah
Geçmiş olsun canım. Hemen farkedip gitmiş olman çok güzel. Takibi yapıldığı sürece birşey olmaz Allahın izni ile :)
Bebeğim bugün daha iyi. Banyoyu çok seviyor. Dün gece bıcı bıcı yaptık. Ama ben banyo yaptırma cesaretini henüz kendimde bulamıyorum. Çıplakken elime alamıyorum. Tırnaklarını kesiyorum ama banyo gözümü korkutuyo :) Banyo yaptığımız zaman mışıl mışıl uyuyo yavrum. Gazınıda rahat çıkarıyo. Sanırım su iyi geliyo. Fakat annem dün gitti bir daha ne zaman gelirse o zaman yaptırıcam banyoyu. Hafta sonunu bulur sanırım... :26: Onun haricinde gaz damlası verdim. Şu çaylarda alıcam. Kimyonlu suyuda kendim içtim. Yediklerimden geçmesin süte giye. İnşallah oda fayda eder
Canım benim Allah razı olsuninşallah senin de sonucun pozitif olurda hep birlikte seviniriz
merhaba kızlar işim anca bitti gelebildim bugün göğsümdeki kitle için doktora gittim ultrasona göründüm iyice baktı herikisinede. iyi huyluya benziyor dedi ama bu tür kistler 3 ay sonrasından kendini belli ettiğinden 3 ay sonra bir daha ultrasona cağırdı takibi yapılması gerek dedi. kullandığın hormon ilaçları ortaya çıkarmış olabilir dedi biraz içim rahatladı inşallah artmaz veya devam etmez
canlarım kendime dikkat ediyorum eşim sağolsun yardımcı oluyor iş yapmıyorum tabi tamamen oturuyorum diyemem ufak tefek işler yapıyorum Rabbim inşallah meleğimi göndermiştir göderdiyse şimdi tutunuyor olmalı kuzucuğum göndemediysede kısmet bekleyeceğim
7verengül(gülcüm) ablam bebeğe içiriyordu çok gazı oluyordu çok az kimyon ve su azıcıkda tatlansın diye şeker koyuyordu çay kaşığı ile bir kaç damla içirmeye çalışıyordu inşallah çözmüşsünüzdür gaz olayını.
k.burcu doğum günün ve evlilik yıl dönümün kutlu olsun bebişin sen ve eşin bir ömür sağlık sıhhatle yaşayın inşallah.
seda adetin gelmiş hadi hayırlısı olamamak çok kötü sıkıntını anlayabiliyorum olmayınca hiç bir şeye başlayamıyorsun hatta ben kadın olduğumu hissedemiyordum bile inşallah güzel bir tadaviye başlarsınız kuşum.
tümayım pıtpıtları duymuşsun inşallah her şey güzel ilerler ve sıkıntısız sağlıklı bir hamilelik geçirip meleğini sağlıkla kucağına alırsın canım.
meralcim ara vermişsiniz ama inanki belkide böylesi daha hayırlı hep dua ediyoruz hayırlısı olsun diye Rabbimin vereceği zaman belli bu nedenle seni daha iyi zaman için bekletiyor inşallah sağlıkla tedavin tamamlanır canım
kuşum ben arapça bilmiyorum Meryem suresi de cok uzun bir kere okumaya kalktım hep yanlış telaffuz ettim ama bir tane anneme okutabilirim
Sedacım benim fikrim reglin bitince kendin başla güzelce namaz kıl duanı et niyetini söyle başla sonra başkaları da okur senin yerine ama ilk sen başla tabi bu benim fikrim bu arada 3 gün okurdum senin için ama izne ayrılıyorum fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum o yüzden söz vermek istemem yapamazsam üzülürüm bide hastalandım hastalanacam
canım iyi huylu olmasına sevindim inşallah 3 ay sonra hiçbirşey kalmamış olur canım. Güzel haberlerini de bekliyoruz inşallah meleğin seninledir canım benimm
canım sen bir sor ama kasmak istemem olmadı reglim bitince başlarım artık napıyım ama yine öbürü de reglime denk gelecek yine yarım kalacak bakalım artık.
Bende ilk öyle düşündüm en baştan ben başlıyım diye ama regl ne kadar sürecek bilmiyorum gecikti ya 5-6 gün bile sürebilir zaman kaybetmiyim dedim. Zaten öbür reglime kadar da bitmeyecek yine öyle denk gelecek olmazsa ben başlıyım bitince de öbür reglimde okutacak birilerini bulurum artık ara vermemek lazkım ya o yüzden işte ah ben reglimin bu kadar gecikeceğini bilsem bu ay okurdum. Sağol canım yine de.
Bence de sen reglin biter bitmez niyetlen başla ama sen başla duanı et sonraki hastalığın da okuruz canım eksik kalmaz merak etmecanım iyi huylu olmasına sevindim inşallah 3 ay sonra hiçbirşey kalmamış olur canım. Güzel haberlerini de bekliyoruz inşallah meleğin seninledir canım benimm
canım sen bir sor ama kasmak istemem olmadı reglim bitince başlarım artık napıyım ama yine öbürü de reglime denk gelecek yine yarım kalacak bakalım artık.
Bende ilk öyle düşündüm en baştan ben başlıyım diye ama regl ne kadar sürecek bilmiyorum gecikti ya 5-6 gün bile sürebilir zaman kaybetmiyim dedim. Zaten öbür reglime kadar da bitmeyecek yine öyle denk gelecek olmazsa ben başlıyım bitince de öbür reglimde okutacak birilerini bulurum artık ara vermemek lazkım ya o yüzden işte ah ben reglimin bu kadar gecikeceğini bilsem bu ay okurdum. Sağol canım yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?