- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.061
Kızlarrr yazsanızaaa..
Meryem duasını reglim bitene kadar okuyacak olanlar var mı aranızda. 3 gün birer kişi okusa olur tek bir kişiye yüklemek istemem. Bir de regliyken topiğin duasını okuyabiliyor muyuz gerçi içim rahat etmiyor benim bitince okurum. Yalovaya'da gitsem orada okurum sorun olmaz. Meral'in tefriciyesini de bitiriririm cuma günü artık kesilir sanırım.
Kıskanma kıskanmaohh oturduk çay içtik sohbet ettik Buketin başını ağrıttım Amanın Buket'in göbüşü de ne güzel çıkmış çok tatlı maşallah ama doğru dürüst oturamıyodu yemeği biraz fazla kaçırmış
Kızlar napıyosunuz bakıyımm buluşmalar falan ohhh valla Eskişehir'de oturan da kimse yok ki bizde buluşalım yani. Geberdim sıcakta burada bir eve gitsem yaa daha 2.5 saatim var of haftasonunu iple çekiyorum ne güzel Yalova'ya gidicem deniz havası alırım ya cuma günü de 3 gibi çıkarsam gideriz işte.
Kızlarr asıl başka bir şey dicem ya. Ben Meryem suresine başlamak istiyorum daha önce de okudum ama tamamlayamadım hiç şimdi regliyim reglim bitene kadar şöyle işte bir cumaya kadar bir gün biri,bir gün biri benim adıma Meryem duasını okuyabilir mi salı, çarşamba, perşembe. Cuma artık sanırım bitmiş olur reglim. Bitmemiş olursa haber veririm. Ben okumaya devam ederim zaten bir kere daha reglime denk gelecek düzenleyici ile zamanında regl olursam 28 günde gelecek bu sefer 40 tamamlanmamış olacak o zaman da rica ederimde, şimdi için kimler okuyabilir 3 günü bir kişiye yüklemek istemiyorum dua uzun ya biraz. :26:
Sedaaammm Sedaaamm...geçen ayda annem dağıttı 41 kişiye...birini de benim okumam gerekiyordu ama malesef ben de arapça bilmediğimden okuyamadım...ama türkçe olur dersen seve seve okurum...hiç bilmiyor değilim ama çok yetersiz...ama dediğim gibi seve seve okurum.yarın yumurtalar toplanacak o nedenle yarın okuyamam ama perşembe gecesi ALLAH ın izniyle okurum...
Canım ben okurum 3 gün uzarsa haber ver devam ederim, topigin duası okunmuyor canım ayet ya ondan
cnm çok sevindim ii huylu olmasına allah kötü birsey yaşatmasın oda kaybolsun gitsin inşallah bebeğin senledir ve tutunuyordur ii dileklerin içinde çok sağolmerhaba kızlar işim anca bitti gelebildim bugün göğsümdeki kitle için doktora gittim ultrasona göründüm iyice baktı herikisinede. iyi huyluya benziyor dedi ama bu tür kistler 3 ay sonrasından kendini belli ettiğinden 3 ay sonra bir daha ultrasona cağırdı takibi yapılması gerek dedi. kullandığın hormon ilaçları ortaya çıkarmış olabilir dedi biraz içim rahatladı inşallah artmaz veya devam etmez
canlarım kendime dikkat ediyorum eşim sağolsun yardımcı oluyor iş yapmıyorum tabi tamamen oturuyorum diyemem ufak tefek işler yapıyorum Rabbim inşallah meleğimi göndermiştir göderdiyse şimdi tutunuyor olmalı kuzucuğum göndemediysede kısmet bekleyeceğim
7verengül(gülcüm) ablam bebeğe içiriyordu çok gazı oluyordu çok az kimyon ve su azıcıkda tatlansın diye şeker koyuyordu çay kaşığı ile bir kaç damla içirmeye çalışıyordu inşallah çözmüşsünüzdür gaz olayını.
k.burcu doğum günün ve evlilik yıl dönümün kutlu olsun bebişin sen ve eşin bir ömür sağlık sıhhatle yaşayın inşallah.
seda adetin gelmiş hadi hayırlısı olamamak çok kötü sıkıntını anlayabiliyorum olmayınca hiç bir şeye başlayamıyorsun hatta ben kadın olduğumu hissedemiyordum bile inşallah güzel bir tadaviye başlarsınız kuşum.
tümayım pıtpıtları duymuşsun inşallah her şey güzel ilerler ve sıkıntısız sağlıklı bir hamilelik geçirip meleğini sağlıkla kucağına alırsın canım.
meralcim ara vermişsiniz ama inanki belkide böylesi daha hayırlı hep dua ediyoruz hayırlısı olsun diye Rabbimin vereceği zaman belli bu nedenle seni daha iyi zaman için bekletiyor inşallah sağlıkla tedavin tamamlanır canım
canım bende mealinden okuyorum öyle arapça yazıları bende bilmiyorum ama hani tam türkçe değil yani benim okuduğumda arağça ama o harflerden değil yani okunuşu diyor ya oradan okuyorum yanlış okumuyorumdur onu da herhalde. Yine de için öyle rahat etmeyecekse okuma canım zaten normalde kişinin kendisinin okuması gerekiyor ya da eşinin okuması da oluyor ama benim eşim hiç okuyamıyor o yüzden siz diyem dedim.
Canımmm sağol 3 gün üst üste okuyabilecek misin başka birilerine diyeyim mi. Sanırım cuma günü gelmez artık o zaman başlarım ben ama olur da hala devam ederse haber ederim canım çok çok sağol Allah ne muradın varsa versin bitanem yaaa..
sanada mutlu olacak hiç merak etme:)))ne gusel ya hep içimde bılıyomusun boyle gerıne gerıne hamıs dugunde dernekte gezınmek :) ne mutlu sana cnm benım
benimde ankara gelmeden önceki görevim seninle aynıydı..burada kurumsal dayım..seninle kardeş bankadayız:))amaaannn bukeettt...kız bende ne zaman sohbet etmek istesem buralar pek bir ıssız oluyor...ben de yalandan çalışayım dedim bu sefer de sen yalnız kalmışsıınn:))) evet cancazım bankadayım...ben bölge yöneticiliğinde girişimci pazarlama yetkilisiyim...ama kredilere de bakıyoruz...yok yok bizde malum ziraat yoğun bir değişiklik içinde o neenle ne iş olsa yaparım abla...yeterki ticari olsun:))) sen de mi ticari desin?
Kesinlikle artık ben de öyle düşünüyorum...bi de çok enteresan bişey var özlemim...ben hep bir koç burcu evlat dilemişimdir rabbim den annem de kız kardeşim de koç burcu biri 26 diğeri 27 mart hep ama hep hayalimde kız kardeşimle aynı gün doğumlu bir evladımın olması...hatta eğer hamile kalırsam ne zaman doğururum diye bakmıştım 20 mart çıkmıştı ama genelde muhtemelden 15 gün önce oluyormuş...tuh dedim balık olacak...ama eğer rabbim gelecek ayda bir kere de nasip ederse tam hayalini kurduğum zamanda kucağıma alırım...ve bunu gerçekten çok istiyorum....
yaa yemek yerken kendimi tutamıyorum sanırım çok kaçırıyorum...:))engel olamıyorum:)))sonrada şişiyorum...bilmeyenler dışında kimse anlamıyo hamiş olduğumu..bugünde terzi öyle diyo..fizikten dolayı anlaşılmıyo diyo..:))aslı bende şuara fındık yemiş solucan gibiyimm....kıskanma kıskanmaohh oturduk çay içtik sohbet ettik buketin başını ağrıttım amanın buket'in göbüşü de ne güzel çıkmış çok tatlı maşallah ama doğru dürüst oturamıyodu yemeği biraz fazla kaçırmış
Allah'ım tüm hastaların yardımcısı olsun şifa versin rabbim...
Evet canım 3 gün okurum uzarsa devam ederim,benim kuran'ım kuvvetli hafızım çok çabuk okuyorum.Allah senin de ne muradın varsa versin.istersen senin adına ben okuyayım dicem çünkü türkçeden okununca mana çok değişiyor ama ben adet olunca kim okuyacak.
çok sağol canım benim inan çok makbule geçti yok sen benim regl bitene kadar oku en geç cumartesi biter sanırım böyle gecikince uzun sürüyor ama biter yani. Benim okumam lazım sen tabii ki bana niyetlenerek okuyacaksın ama benim içim rahat etmez. Telaffuzum iyidir benimde hiç bilmiyor değilim yani Rabbim de kabul eder inşallah ve inşallah sen de regl olmazsın canımm 9 ay
Evet canım 3 gün okurum uzarsa devam ederim,benim kuran'ım kuvvetli hafızım çok çabuk okuyorum.Allah senin de ne muradın varsa versin.istersen senin adına ben okuyayım dicem çünkü türkçeden okununca mana çok değişiyor ama ben adet olunca kim okuyacak.
Ya seda şimdi abdest alıp Meryem suresini okuyacaktim bi baktım regl olmuşum. Çok üzüldüm ya ne güzel okuyacaktim. Bugün ignemin 10.gunuydu normalde bu kadar erken olmuyorum neden böyle oldu anlamadım. Kusura bakma nolur.cok mahçup oldum şimdi ya
agzına saglık tatlım cok saolhayırlı akşamlar kızlarrrr...
dua listesini bitirdimm RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]btskn/ bircan[/TD]
[TD]04.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatumuttur / K. Gamze[/TD]
[TD]05.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana/ mesude[/TD]
[TD]08.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ nazan[/TD]
[TD]09.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kevok08/aylin[/TD]
[TD]10.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7verengul/ K. gül[/TD]
[TD]11.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyamca/ gülhan[/TD]
[TD]12.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]şekerkiz67/ tuğba[/TD]
[TD]15.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]binbirgece/ b. gamze[/TD]
[TD]16.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamnur/ k. burcu[/TD]
[TD]17.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]graphicdesigner / yasemin[/TD]
[TD]18.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesii/ ayşe[/TD]
[TD]19.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maralam/ meral[/TD]
[TD]22.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eveet canlarım....ben yarın sabah 7 de Fulya Bahçeci Tüp Bebek Merkezinde olucam...yumurtalar yarın sabah itibariyle ve ALLAH ın izniyle toplanıyor...yemekten sonra ben de Seda gibi bir güzel duşumu aldım...hazır abdestim varken de bu haftaki duaları bitirdim...
akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
dejavu_one / Seda 25.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tb_fb/ tuba 26.06.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner/ bedriye 27.06.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum
buketdemet/ buket 28.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
Canlarım benim RABBİM kabul eder İNŞALLAH...Herbiriniz gönlünüzün muradına kavuşursunuz...haydi bakalım hepinize iyi geceler...huzurlu uykular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?