Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hadı hayırlısı cnm

canım regl oldun demek ben okuyamamana değil regl olmana üzüldüm gülüm ya. Çatlatma iğnesi olunca daha erken geliyor yumoşlar daha erken gelişiyor filan. Bende çatlatma iğnesinden sonra 12. gün sabahı hep oldum 2 aşılamada da hayırlısı olsun ne diyelim vakti zamanı gelecek elbet canım hiçbir zaman mücadeleyi sabrı bırakmıcaz.

inşallah sağlıkla sorunsuz toplanır canım hatta toplanmıştır bile kaç yumurtan vardı ki sayı hiç önemli değil zaten önemli olan kalitesi. İnşalalah güzelce donarlar çözülürler ve sana can olurlar sen bugün dinlen net başına falan oturma hastaneden gelince ağrın olabilir.

Günaydın kızlar. Uykusuzum ya akşam valla ancak yemek yedik, bugünün yemeğini yaptım, epilasyon yaptım bacaklarıma, duş aldım kaç kilo bezelye ayıkladık eşimle kaynanama götürücem de bu akşam buzluğa koysun diye. Sanki çok iş oturduğu yerden ayıklar da işte ben yapayım dedim zaten bir iş yaptığı yok hastayım diye gece uyumaz gündüz uyur kalkar oturur herşeyini kayınpeder ve kadın yapıyor kadında izne gitti yemek yapayım dedim varmış daha yemekleri haftasonu da biz Yalovaya gidicez. Bugün iş çıkışı oturmaya gidicez işte. Bugünde etek giydim oda çok sıcak yaa daha şimdiden sabah sabah yani daha ilerleyen vakitte napcam bilmem. Reglimde azalmaya başladı duş alınca azalıyor zaten ama napıyım havalar çok sıcak pazar akşam duşa girmeden olduğumu gördüm almadım pazartesi almadım artık dün akşam girmek zorundaydım yani sanırım cuma gününe bitmiş olur azar azar gelmezse bende topiğin dualarını, Meral'in tefriciyesini, kendi Meryem suremi Yalova'ya gidince okurum.

Günaydın canlarım sizleri cok özledim, okulda internete girmek icin çok vaktim olmuyor, evde de ablam ve kardeşim biliyorsunuz. Son durumlardan bildigiklerim Tuba regl olmuş, hayırlara vesile olsun canım, Meral bugün yumurtalarıni toplatacak sanirim kolaylıkla olsun bitsin inşallah, Şekerkiz Tugba bugün test yapacak inşallah pozitifi görür, Mesudem kaynanasini yollamiş gözün aydım, Allah ruhuna huzur versin....şimdilik okuyabildigim gecmiş bunlar, bilmeme gereken başka bir gelişme var mi söyleyin bakalım????

Canım senin kusurun olmaz misafirlerin var okul filan ancak. Durumlar topikte aynen anlattığın gibi işte. Ama çabuk gel özletme

gunaydın cnm evet bugun test gunum ama yarın gıdıcem nasipse hafta tatılımde hem bıgun daha gecsın ıstedım 14.gun olucak korkuyorum bıras ya .

cnm çok sevindim ii huylu olmasına allah kötü birsey yaşatmasın oda kaybolsun gitsin inşallah bebeğin senledir ve tutunuyordur ii dileklerin içinde çok sağol
sağol canım amin cümlemize inşallah
hoşgeldin burcum misafir olunca gelmek zor olur onlarla ilgilenmen gerekir, sen yinede arada uğra çok arayı açma kuşum
gunaydın cnm evet bugun test gunum ama yarın gıdıcem nasipse hafta tatılımde hem bıgun daha gecsın ıstedım 14.gun olucak korkuyorum bıras ya .

canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin

günaydın fıstıklar... ben dana yeni uyandım daha sanki ayların yorgunluğunu çıkarıyorum 2 gündür görseniz halimi... azıcık da sıkıntıdan uyuyorum sanırım evde olmak hem güzel hem sıkıcı anacım gelse de sıkıntım azalsa... tatil yüzünden de koptum gittim topikten okuyamıyorum da çok kızlar ya üfff ama ciddi bi sıkıntı yok anladığım kadarıyla şükür herkes çookk mutlu haberler alır inşallah bugün...
Tubacım duanı okudum canım...

günaydın kızlar nasılsınız çok sıcak çok

efet çok sıcak tatlım hele de çalışınca duşa giremiyorsun istediğin zaman, zaten beninm kütüphane hiç esmiyor etek giydim bugün pantolonla oturulmuyor yapışıyor ama üst taraf gömlek sırtıma yapıştı kaldı o derecedeyim eve gidip duşa girme hayalleri kuruyorum zaten su kuşu oldum gece terliyorum sabah duş al çık eve gel duşa git hatta yatarken bir daha gir çıkar çıkmaz daha giyinirken terliyorum ya. Napıcaz bilmem bir de daha hazirandayız yani. Ben ne edicem bilmiyorum transferden sonra birkaç gün banyo yasakmış amanın :26:

tatlım dedımya korkuyorum bıras bıde adetim ayın 5 de mecbur kanda cıkıcak bugunde calışıyorum ama ıcım ıcmı yıyo ıdrarda baksam cıkarmıkı?

canım yaptırma bende şimdi bir umudun var negatif çıkar boşuna üzersin kendini bekle bakalım. Hayırlısı olsun inşallah.

Ohh bizim öğrencilerin sınavları bitti yaz okulu da p.tesi başlıyor son kurlar için kimsecikler yok müzik dinliyorum bende özlemişim sessizliği ya. Müzik dinlenemeyi. Tık ses açamıyorsun öğrenci varken p.tesi var yine ama öğrenci az son kurlar sadece bu sıcakta burada ders çalışanında aklına şaşarım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…