- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.081
Amaaan bi telaş bi telaş sormayın gitsin...koştura koştura geldik...sabah 4:30 dan beri ayaktayım...kocam sabaha kadar ıstanbul trafiği bu belli olmaz diye sayıkladı durdu...erkenden geldik o kahvaltı yapıyor...haydi BİSMİLLAH basliyoruuuuuuzzzz....
Ya seda şimdi abdest alıp Meryem suresini okuyacaktim bi baktım regl olmuşum. Çok üzüldüm ya ne güzel okuyacaktim. Bugün ignemin 10.gunuydu normalde bu kadar erken olmuyorum neden böyle oldu anlamadım. Kusura bakma nolur.cok mahçup oldum şimdi ya
Eveet canlarım....ben yarın sabah 7 de Fulya Bahçeci Tüp Bebek Merkezinde olucam...yumurtalar yarın sabah itibariyle ve ALLAH ın izniyle toplanıyor...yemekten sonra ben de Seda gibi bir güzel duşumu aldım...hazır abdestim varken de bu haftaki duaları bitirdim...
akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
dejavu_one / Seda 25.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tb_fb/ tuba 26.06.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner/ bedriye 27.06.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum
buketdemet/ buket 28.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
Canlarım benim RABBİM kabul eder İNŞALLAH...Herbiriniz gönlünüzün muradına kavuşursunuz...haydi bakalım hepinize iyi geceler...huzurlu uykular...
Amaaan bi telaş bi telaş sormayın gitsin...koştura koştura geldik...sabah 4:30 dan beri ayaktayım...kocam sabaha kadar ıstanbul trafiği bu belli olmaz diye sayıkladı durdu...erkenden geldik o kahvaltı yapıyor...haydi BİSMİLLAH basliyoruuuuuuzzzz....
herkeslere gunaydın tubişim duanı okudum allah kabul etsin inş.
Günaydın canlarım sizleri cok özledim, okulda internete girmek icin çok vaktim olmuyor, evde de ablam ve kardeşim biliyorsunuz. Son durumlardan bildigiklerim Tuba regl olmuş, hayırlara vesile olsun canım, Meral bugün yumurtalarıni toplatacak sanirim kolaylıkla olsun bitsin inşallah, Şekerkiz Tugba bugün test yapacak inşallah pozitifi görür, Mesudem kaynanasini yollamiş gözün aydım, Allah ruhuna huzur versin....şimdilik okuyabildigim gecmiş bunlar, bilmeme gereken başka bir gelişme var mi söyleyin bakalım????
Günaydın canlarım sizleri cok özledim, okulda internete girmek icin çok vaktim olmuyor, evde de ablam ve kardeşim biliyorsunuz. Son durumlardan bildigiklerim Tuba regl olmuş, hayırlara vesile olsun canım, Meral bugün yumurtalarıni toplatacak sanirim kolaylıkla olsun bitsin inşallah, Şekerkiz Tugba bugün test yapacak inşallah pozitifi görür, Mesudem kaynanasini yollamiş gözün aydım, Allah ruhuna huzur versin....şimdilik okuyabildigim gecmiş bunlar, bilmeme gereken başka bir gelişme var mi söyleyin bakalım????
gunaydın cnm evet bugun test gunum ama yarın gıdıcem nasipse hafta tatılımde hem bıgun daha gecsın ıstedım 14.gun olucak korkuyorum bıras ya .
günaydın kızlar nasılsınız çok sıcak çok
ne sabırlısın maşallah inş. bize hayırlı haberler ver.
sağol canım amin cümlemize inşallahcnm çok sevindim ii huylu olmasına allah kötü birsey yaşatmasın oda kaybolsun gitsin inşallah bebeğin senledir ve tutunuyordur ii dileklerin içinde çok sağol
hoşgeldin burcum misafir olunca gelmek zor olur onlarla ilgilenmen gerekir, sen yinede arada uğra çok arayı açma kuşumGünaydın canlarım sizleri cok özledim, okulda internete girmek icin çok vaktim olmuyor, evde de ablam ve kardeşim biliyorsunuz. Son durumlardan bildigiklerim Tuba regl olmuş, hayırlara vesile olsun canım, Meral bugün yumurtalarıni toplatacak sanirim kolaylıkla olsun bitsin inşallah, Şekerkiz Tugba bugün test yapacak inşallah pozitifi görür, Mesudem kaynanasini yollamiş gözün aydım, Allah ruhuna huzur versin....şimdilik okuyabildigim gecmiş bunlar, bilmeme gereken başka bir gelişme var mi söyleyin bakalım????
gunaydın cnm evet bugun test gunum ama yarın gıdıcem nasipse hafta tatılımde hem bıgun daha gecsın ıstedım 14.gun olucak korkuyorum bıras ya .
tatlım dedımya korkuyorum bıras bıde adetim ayın 5 de mecbur kanda cıkıcak bugunde calışıyorum ama ıcım ıcmı yıyo ıdrarda baksam cıkarmıkı?
Canlarim gunaydinn cok sicak olu balik gibiyim hic halim yok..
Meralcim Allah yardimcin olsun...
günaydın kızlar nasılsınız çok sıcak çok
tatlım dedımya korkuyorum bıras bıde adetim ayın 5 de mecbur kanda cıkıcak bugunde calışıyorum ama ıcım ıcmı yıyo ıdrarda baksam cıkarmıkı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?