Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Dadaslar diyarı Erzurum'dan hepiniE selamlar sevgiler.an itibariyle gelmiş bulunmaktayım.okuduğum kadarıyla tubis adet olmuş,bı sakalına ins.
sekerkizin sonucunu soracaktım oda ısrarla erteleme kararı alıyor sürekli sanırım:)
Ya Gamze nin ikizmi olduğu belli olacaktı ondanda bı haber yok galiba
Burcucum da yeşil sahalardan uzak kalmış onuda en kısa zamanda görmek isteriz:)
Bense iyiyim az sonra yola cikacan tekrar.giremem belki aklım kalır.burcu olaydı arada bı girip ondan özet isterdim:))
Neyse hadi kalın saglicakla...

ohhh hoşgeldin memleketine bukettt bol bol egle inş. öpüyoruz senide miniginide

Tuba canım duanı okudum bu ay regl olmuşsun, ama inşallah önümüzdeki ay hayırlısıyla sağlıkla hamile kalırsın canım, Allah evinize huzur ve bereket versin

inşallah cnm hayırlısı bakalım
anlayabiliyorum seni idrarda bazılarında çıkıo bazılarında çıkmıyo benimkisi adetimi 4 gun geçmişti silik çıkmıştı mesela

doğrudur cnm hemen cıkmayadabılıyor

haklısın tatlım ama hıcbısey hıssetmıyorum notr suan ama korkuyorum nedense ya

tatlım mecbur eteledım bugun cıkamzdım ıs yerınden yarın tatıl 13
:30 da randevum var bakalım hayırlısı

canım gittin mi iyi sağ salim varmışsın şükür.. Ortalık sakin bir durum yok işte. Meral hormonları yüksek çıktığından tüpü yaptıramayacak bu ay bir daha ki ay olacak inşallah. Gamze den ses yok ve ben çok merak ediyorum yaa :26:

Ya Gamze nerelerde en son ne zaman yazdı keseyi görecekti kontrole hiç gitmedimi ki neden gelmedi ki acaba merak içindeyim ne olursa olsun gelir yazardı yani ne oldu bitti bilmiyoruz :26:

Ya öğrenci yok bir şey yok ben cuma gelmesem ya erkence çıksam ya yola zaten bi hafta sonu için gidiyoruz. Ama bir öğrenci işçi ayrıldı artık sözleşmesi bitti iki kişi kaldılar biri sabah biri öğle tatiline gelecek. Hadi cuma günü öğlen ben çıkmıcam çocuğu 3 gibi çağırıcam çıkıcaz yola öğlene birini bulsam giderdim acaba çocuğa desem öğlen gelir mi akşama kadar dururmu ki bilemiyorum :26:

ayy kızlar misafirimiz var onun için gelemiyorum, ayy başım ağrıdı:26: yüksek sesle konuşuluyor, öyle oluncada hemen başım ağrıyor.
bir yandan da bilgisayarda iş yapıyorum kafamı toplayamıyorum, beynim sulandı yani
benden haberler böyle öpüyorum herkesi

ooooohhh buluşmuşlar çay içmişler bide kıskandım işte bi daha bensiz buluşmayın

k.gül canım eczanede rezene çayı satılıyor kutuda sen ondan iç oda rahatlatır bebeğini

Canım rezene ile anasonu karıştırıp içiyorum. Çay kaşığıyla bebeğede verebilirsin dediler ama o kadar çok şey giriyoki bebeğimin midesine bi süre sadece anne sütünü alsın diye karar verdim.
Dün yine rahatsızlandı bugünde yine devam ediyo. Kabız değil ama kakasını çok zor yapıyo. Tek başımayım, tecrübesizlik acemilik.. O ağladığında nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Öyle bi ıkınıyoki o sıvı kakayı çıkarmak için kıpkırmızı kesiliyo. Canım çok sıkkın.
Uyansın poposunu zeytinyağı ile uyarmayı deniycem bide. Nette araştırıyorum sürekli inşallah faydası olur.
Bugün emzirirken ıkınmaya başladı ve birden emdiği süt burnundan geldi oğlumun, o bir yandan ağladı ben bi yandan

kızlar moralim çok bozuk pazara giderken merdivenlerden yuvarlandım canım çok yandı baçağım mosmor ve kan içinde kaldı çok korkuyorum ya bir şey olur diye

oyyy yavrum bi sağlık ocağına götürsen baksalar bi rahatsızlığımı var neden o kadar zorlanıyor acaba zeytinyağı işe yarıyor ama ben daha büyük çocuklara içiriyorlar diye biliyorum bebeğe içiremezsin ama poposuna sürdüğünde etkisi olurmu bilmiyorum,acaba bebeklere azıcık kaşığın ucu ile erilse zararı olurmuki bilemedim canım Allah yardımcınız olsun

kızlar moralim çok bozuk pazara giderken merdivenlerden yuvarlandım canım çok yandı baçağım mosmor ve kan içinde kaldı çok korkuyorum ya bir şey olur diye

canım benim korkma o çocuğun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa sen ne yaparsan yap bişeycik olmaz,geçmiş olsun, istersen yinede doktora git kontrole

Daha da geçmezse götürücem canım. Bebeklerde olan bi sorunmuş. Az önce emzirdikten sonra yine ıkınmaya başladı. Açtım altını kulak temizleyicinin ucuna zeytinyağı sürdüm ve o ıkınırken poposuna sürdüm çubuğu. Kenarlarını falan oynadım biraz önce pırt yaptı sonra kakasını :) Üstümede fışkırttı ama ben o anki yaşadığım mutlulukla daha çok yap oğlum diye sesleniyodum
Öyle bi rahatlıyoki gazı gidince, yüzünden belli oluyo yavrucumun. :) Şimdi uyuyo meleğim Anneliği onunla öğreniyorum

akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
dejavu_one / Seda 25.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tb_fb/ tuba 26.06.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik

kızlar dualarınızı okudum.kurban olduğum Allah ım hayırlısı ile kabul etsin inşallah.Çiğdem cim Allah yavruna bol rızıklar,sağlıklı,huzurlu ,mutlu ,ana babasıyla uzuuuuuuuuun bi ömür nasip etsin inşallah.
Sedacım ve Tubacım Rabbim sizede tez vakitte bu duyguyu tattırsın inşallah

meral can aklım sende inan.gün boyunca girdim girdim baktım.umarım herşey yolunda gitmiştir.benim tansiyonum düşüp durmuştu gün.yarına normale döner bize haber verirsin inşallah.gece falan gelirsen ayrıntılarıyla yaz emi.tabi kendini yormadan.

kardeş kaç zamandır bekliyorum biri gelsede iki lafın belini kırsak diye.ne gelen var ne giden.bende gideyim bari.herkese iyi geceler

BEDRIYE canım duanı okudum, Allah evladına uzun ve sağlıkla ömür versin, bacağının ağrısı hemen gecsin, eğer varsa şeker problemine Rabbim bir çözüm nasip etsin ve en önemlisi içindeki korkuyu alsın yüreğını ferahlatsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…