- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.101
Dadaslar diyarı Erzurum'dan hepiniE selamlar sevgiler.an itibariyle gelmiş bulunmaktayım.okuduğum kadarıyla tubis adet olmuş,bı sakalına ins.
sekerkizin sonucunu soracaktım oda ısrarla erteleme kararı alıyor sürekli sanırım:)
Ya Gamze nin ikizmi olduğu belli olacaktı ondanda bı haber yok galiba
Burcucum da yeşil sahalardan uzak kalmış onuda en kısa zamanda görmek isteriz:)
Bense iyiyim az sonra yola cikacan tekrar.giremem belki aklım kalır.burcu olaydı arada bı girip ondan özet isterdim:))
Neyse hadi kalın saglicakla...
sağol canım amin cümlemize inşallah
hoşgeldin burcum misafir olunca gelmek zor olur onlarla ilgilenmen gerekir, sen yinede arada uğra çok arayı açma kuşum
canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin
anlayabiliyorum seni idrarda bazılarında çıkıo bazılarında çıkmıyo benimkisi adetimi 4 gun geçmişti silik çıkmıştı mesela
efet çok sıcak tatlım hele de çalışınca duşa giremiyorsun istediğin zaman, zaten beninm kütüphane hiç esmiyor etek giydim bugün pantolonla oturulmuyor yapışıyor ama üst taraf gömlek sırtıma yapıştı kaldı o derecedeyim eve gidip duşa girme hayalleri kuruyorum zaten su kuşu oldum gece terliyorum sabah duş al çık eve gel duşa git hatta yatarken bir daha gir çıkar çıkmaz daha giyinirken terliyorum ya. Napıcaz bilmem bir de daha hazirandayız yani. Ben ne edicem bilmiyorum transferden sonra birkaç gün banyo yasakmış amanın :26:
canım yaptırma bende şimdi bir umudun var negatif çıkar boşuna üzersin kendini bekle bakalım. Hayırlısı olsun inşallah.
Dadaslar diyarı Erzurum'dan hepiniE selamlar sevgiler.an itibariyle gelmiş bulunmaktayım.okuduğum kadarıyla tubis adet olmuş,bı sakalına ins.
sekerkizin sonucunu soracaktım oda ısrarla erteleme kararı alıyor sürekli sanırım:)
Bense iyiyim az sonra yola cikacan tekrar.giremem belki aklım kalır.burcu olaydı arada bı girip ondan özet isterdim:))
ooooohhh buluşmuşlar çay içmişler bide kıskandım işte bi daha bensiz buluşmayın
k.gül canım eczanede rezene çayı satılıyor kutuda sen ondan iç oda rahatlatır bebeğini
kızlar moralim çok bozuk pazara giderken merdivenlerden yuvarlandım canım çok yandı baçağım mosmor ve kan içinde kaldı çok korkuyorum ya bir şey olur diye
Canım rezene ile anasonu karıştırıp içiyorum. Çay kaşığıyla bebeğede verebilirsin dediler ama o kadar çok şey giriyoki bebeğimin midesine bi süre sadece anne sütünü alsın diye karar verdim.
Dün yine rahatsızlandı bugünde yine devam ediyo. Kabız değil ama kakasını çok zor yapıyo. Tek başımayım, tecrübesizlik acemilik.. O ağladığında nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Öyle bi ıkınıyoki o sıvı kakayı çıkarmak için kıpkırmızı kesiliyo. Canım çok sıkkın.
Uyansın poposunu zeytinyağı ile uyarmayı deniycem bide. Nette araştırıyorum sürekli inşallah faydası olur.
Bugün emzirirken ıkınmaya başladı ve birden emdiği süt burnundan geldi oğlumun, o bir yandan ağladı ben bi yandan
kızlar moralim çok bozuk pazara giderken merdivenlerden yuvarlandım canım çok yandı baçağım mosmor ve kan içinde kaldı çok korkuyorum ya bir şey olur diye
oyyy yavrum bi sağlık ocağına götürsen baksalar bi rahatsızlığımı var neden o kadar zorlanıyor acaba zeytinyağı işe yarıyor ama ben daha büyük çocuklara içiriyorlar diye biliyorum bebeğe içiremezsin ama poposuna sürdüğünde etkisi olurmu bilmiyorum,acaba bebeklere azıcık kaşığın ucu ile erilse zararı olurmuki bilemedim canım Allah yardımcınız olsun
canım benim korkma o çocuğun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa sen ne yaparsan yap bişeycik olmaz,geçmiş olsun, istersen yinede doktora git kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?