- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.121
kızlar moralim çok bozuk pazara giderken merdivenlerden yuvarlandım canım çok yandı baçağım mosmor ve kan içinde kaldı çok korkuyorum ya bir şey olur diye
Daha da geçmezse götürücem canım. Bebeklerde olan bi sorunmuş. Az önce emzirdikten sonra yine ıkınmaya başladı. Açtım altını kulak temizleyicinin ucuna zeytinyağı sürdüm ve o ıkınırken poposuna sürdüm çubuğu. Kenarlarını falan oynadım biraz önce pırt yaptı sonra kakasını :) Üstümede fışkırttı ama ben o anki yaşadığım mutlulukla daha çok yap oğlum diye sesleniyodum
Öyle bi rahatlıyoki gazı gidince, yüzünden belli oluyo yavrucumun. :) Şimdi uyuyo meleğimAnneliği onunla öğreniyorum
Ohh bizim öğrencilerin sınavları bitti yaz okulu da p.tesi başlıyor son kurlar için kimsecikler yok müzik dinliyorum bende özlemişim sessizliği ya. Müzik dinlenemeyi. Tık ses açamıyorsun öğrenci varken p.tesi var yine ama öğrenci az son kurlar sadece bu sıcakta burada ders çalışanında aklına şaşarım zaten
çok geçmiş olsun korkma inşallah bir şeycik olmaz olacak olsa başlardı kanaman, ama çok dikkat et düşmemek için temkinli ol canımkızlar moralim çok bozuk pazara giderken merdivenlerden yuvarlandım canım çok yandı baçağım mosmor ve kan içinde kaldı çok korkuyorum ya bir şey olur diye
hadi hayırlısı inşallah büyümüşlerdir Allah yardımcın olsun ve gelsin kuzucuğun.Hayirli geceler simdi herkes misil misiluyurken ben cepten bakim dedim gecmise benide uyku tutmadi yarin sabah doktor terminim var cok heyecanliyim uyuyamadim bakalim yumisler biyumusmu sanirim ya cuma yada cmtesi asilamam var buyuklugune gore.
Bu sabah ilginc bisey oldu hani ben ishalim ya aslinda sabah wc cikmamistim wc gittigimde mendilde koyu kanmiydi anlamadim sildikce geliyordu korktum ama bidaha gelmedi kasiklarimda agirdi acaba kanli akintimiydi hani catlamadan gelirmis ya bazilarinda neyse ov ttest yaptim daha catlamadi bizimki hayirlisi
günaydııııııınnnnnnnnn bugün bizim evlilik yıl dönümümüz
Cnm allah bîr ömür öutluluğunuzu daîm etsin tez vakitte meleğine kavuştursungünaydııııııınnnnnnnnn bugün bizim evlilik yıl dönümümüz
ALLAH razı olsun Tümay'ım...Canlarim gunaydinn cok sicak olu balik gibiyim hic halim yok..
Meralcim Allah yardimcin olsun...
İNŞALLAH Nazan'ım İNŞALLAH...allah yardımcın olsun canım inş. hayırla sonuçlanacak inanıyorum
Biz de aynen öyle başladık dün sabaha haydi hayırlısı BİSMİLLAH diyerek uyudum:))hadı hayırlısı cnm
ALLAH razı olsun Seda'm ...ah Seda'm aahh ben böyle ızdırap çekeceğimi hiç bilmiyordum o kadar basit bişey zannediyordum ki...ben çok fena oldum...ama bu benimle ilgiliymiş...karın zarım çok inceymiş...bi de korkunç bir gaz sancısı...benim bi de narkozla ilgili böyle bir sıkıntım var...narkoz ben de gaz yapıyor ve çıkaramayınca da ölümlerden ölüm beğeniyorum...hayatımın en zor günlerinden biriydi dün...inşallah sağlıkla sorunsuz toplanır canım hatta toplanmıştır bile kaç yumurtan vardı ki sayı hiç önemli değil zaten önemli olan kalitesi. İnşalalah güzelce donarlar çözülürler ve sana can olurlar sen bugün dinlen net başına falan oturma hastaneden gelince ağrın olabilir.
Zeynebim Zeynebim...ben çok ızdırap çektim çookk...şimdi ayrıntıları yazacağım...dındındındındın....meral can aklım sende inan.gün boyunca girdim girdim baktım.umarım herşey yolunda gitmiştir.benim tansiyonum düşüp durmuştu gün.yarına normale döner bize haber verirsin inşallah.gece falan gelirsen ayrıntılarıyla yaz emi.tabi kendini yormadan.
günaydın kızlar neden kimsecikler yok herkes tatilde mi yoksa, Meral ne yaptı acaba gelmemiş de inşallah her şey yolunda gitmiştir.
Gunaydiiin
MEral bende heyecanli senin yazini bekliyorum bakalim hangi asamalardan gecmisin hadi Insaallah tutmustur. Bende suan doktordayim sira bekliyorum akintim var yumurta aki gibi bakalim doktor amca ne dicek bana esimede sen hazirda dur heran cagirabilirler seni sperm vermeye dedim. Dun ov test negatifdi yani bugun yumurtlama yok bakalim bugun doktor ne dicek ve testim ne gosterecek
Gul canim gecmis olsun bebisin iyi olsun Insaallah. Cok tatlisiniz masaallah ikinizde aglamaniz beni duygulandirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?