- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.141
kızlar moralim çok bozuk pazara giderken merdivenlerden yuvarlandım canım çok yandı baçağım mosmor ve kan içinde kaldı çok korkuyorum ya bir şey olur diye
canım geçmiş olsun görünmez kaza işte ama kanaman yoksa korkma canım bir şey olmamıştır Allah'ın izniyle sen dinlen aman dikkat et canım..
kardeş kaç zamandır bekliyorum biri gelsede iki lafın belini kırsak diye.ne gelen var ne giden.bende gideyim bari.herkese iyi geceler
canım sende gece geliyorsun gece kim olacak burada gündüz gel de konuşalım yani güzelimm
Hayirli geceler simdi herkes misil misiluyurken ben cepten bakim dedim gecmise benide uyku tutmadi yarin sabah doktor terminim var cok heyecanliyim uyuyamadim bakalim yumisler biyumusmu sanirim ya cuma yada cmtesi asilamam var buyuklugune gore.
Bu sabah ilginc bisey oldu hani ben ishalim ya aslinda sabah wc cikmamistim wc gittigimde mendilde koyu kanmiydi anlamadim sildikce geliyordu korktum ama bidaha gelmedi kasiklarimda agirdi acaba kanli akintimiydi hani catlamadan gelirmis ya bazilarinda neyse ov ttest yaptim daha catlamadi bizimki hayirlisi
canımm hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize ama ovu testi yapıp stres olma zaten dr kontrolüne gidiyorsun ya doktor bakacak ona göre çatlatma iğnesi verecek şu an zaten ovuda kopkoyu göremezsin onda da 36 saat varken koyu görürsün yani çatlatma iğnesinden sonra koyu gözükür ona da ovuda bakmana gerek yok uygun zamanda aşılaman olacak zaten. Kanlı akıntı gelebiliyor canım yumurtalar baya büyüdüğü için korkma.
Günaydınnnn, bugün güne sivrisinek katliamı yaparak erkenden başladım
gece odanın balkon kapısını açmıştım sabah 5 te bi açtım gözümü, duvarlar tavanlar sivrisinekten görünmüyor,paldır küldür birkaç tane öldürdüm baktım bitecek gibi değil, kocişe dedim kalk odayı ilaçlayalım salonda yatalım diye
7Veren Gul'cüm, Allah kolaylık versin kuzum, heleki ilk bebeğinde yanında bilgili birinin olmayışı çok zordur eminimki, o ağlar sen ağlarsın kıyamam.. inşallah internetten öğrendiklerin hep böyle işe yarar, üstüne başına çişini kakasını yapar oğlun böyle güldürür seni
duamnur/Burcu canım benim çok geçmiş olsun yaaa, ayy çok fena düşmüşsün , morluk filan olsa hadi neysemne ama birde kanamış, bugün eğer ağrı sızı olursa sakın ihmal etme dr a görün, Allah korusun kırık çatlak ezilme vs bişey varsa ona göre önlemni alsınlar.
nartanesiii/Ayşecim, vucudun verdiği tepkilerin sebeplerini bir bilebilsek ah ne güzel olurdu, o lekelenmeler filan genelde insanın moralini bozuyor ama bazende iyi birşeylerin habercisi oluyor, hayırlısıyla seninki iyi olanlardandır inşallah Allahın izni ile.
canımm sivrisinek beter bir şey ya bence sineklik taktırın balkon kapıları içinde var açılıp kapanan çok rahat oluyor. Bizimde yırtılmıştı delinmişti çıkarmıştık kışa giriyorduk taktırmadık şimdi taktırcaz açamıyoruz cam falan hemen sinek giriyor ama yatak odasını açıyoruz gece ama. Zaetn her cama değil açacağımız bir iki pencere taktırıyoruz. Ben seni aradım geçen ama açmadın kuşum müsait değildin sanırım neyse ararım yine
merhaba dejavu. bana özel mesaj atmışsın.ben daha yeni üye olduğum için özel mesaj hakkım yokmuş. o yüzden sorunu özelden cevaplayamadım. siteninde acemisiyim. seni ancak bu şekilde bulabildim ve bu şekilde yazabiliyorum. sorunu istersen buradan cevaplarım. görüşmek üzere
canım ne sormuştum inan hatırlamıyorum kutumu da boşalttım sanırım ama sen buraya yazabilirsin ne sorduysam canımm
ALLAH razı olsun Tümay'ım...
İNŞALLAH Nazan'ım İNŞALLAH...
Biz de aynen öyle başladık dün sabaha haydi hayırlısı BİSMİLLAH diyerek uyudum:))
ALLAH razı olsun Seda'm ...ah Seda'm aahh ben böyle ızdırap çekeceğimi hiç bilmiyordum o kadar basit bişey zannediyordum ki...ben çok fena oldum...ama bu benimle ilgiliymiş...karın zarım çok inceymiş...bi de korkunç bir gaz sancısı...benim bi de narkozla ilgili böyle bir sıkıntım var...narkoz ben de gaz yapıyor ve çıkaramayınca da ölümlerden ölüm beğeniyorum...hayatımın en zor günlerinden biriydi dün...
Zeynebim Zeynebim...ben çok ızdırap çektim çookk...şimdi ayrıntıları yazacağım...dındındındındın....
Çok şükür Bircan'ım şimdilik herşey yolunda gibi...bakalım bundan gayrısı dua...
evet canlarım çookkk ama çook ızdıraplı bir uyanıştan sonra saatlerce inledim...2 serum ağrı kesici..2 fitil yok ölüyorum ALLAH ölüyorum...ultrasona aldılar çok korktular kanamamı var falan diye ama meğerse gazmışsaat 4 tü eve geldiğimde...SONUÇ: 16 yumurta toplandı..bu sabah aradılar 14 ü üzerinde işlem yapılabilmiş. ve 8 tanesi döllenmiş...pazar günde dondurulacakmış...
Ayy canımm çok geçmişler olsun ya nadir olur ama o da seni bulmuş içinde hava birikti sanırım yumurtaları toplarken o da gaz yapmıştır of valla bakalım bende nasıl olacak pco var bende çok yumurta olma olasılığı var o zaman daha çok ağrı oluyormuş senin de fazlaymış o alette tabi içeride ne kadar uzun süre kalırsa sıkıntı o kadar artar. Rabbim sonucunu güzel etsin inşallah verdiğin emeğe değsin. 8 tane döllenme iyi canım güzel yani. Şimdi bir daha ki ay mı yapılacak transferin hadi inşallah güzel haberlerini alırız sen dinlen.