Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar moralim çok bozuk pazara giderken merdivenlerden yuvarlandım canım çok yandı baçağım mosmor ve kan içinde kaldı çok korkuyorum ya bir şey olur diye

canım geçmiş olsun görünmez kaza işte ama kanaman yoksa korkma canım bir şey olmamıştır Allah'ın izniyle sen dinlen aman dikkat et canım..

kardeş kaç zamandır bekliyorum biri gelsede iki lafın belini kırsak diye.ne gelen var ne giden.bende gideyim bari.herkese iyi geceler

canım sende gece geliyorsun gece kim olacak burada gündüz gel de konuşalım yani güzelimm

canımm hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize ama ovu testi yapıp stres olma zaten dr kontrolüne gidiyorsun ya doktor bakacak ona göre çatlatma iğnesi verecek şu an zaten ovuda kopkoyu göremezsin onda da 36 saat varken koyu görürsün yani çatlatma iğnesinden sonra koyu gözükür ona da ovuda bakmana gerek yok uygun zamanda aşılaman olacak zaten. Kanlı akıntı gelebiliyor canım yumurtalar baya büyüdüğü için korkma.

canımm sivrisinek beter bir şey ya bence sineklik taktırın balkon kapıları içinde var açılıp kapanan çok rahat oluyor. Bizimde yırtılmıştı delinmişti çıkarmıştık kışa giriyorduk taktırmadık şimdi taktırcaz açamıyoruz cam falan hemen sinek giriyor ama yatak odasını açıyoruz gece ama. Zaetn her cama değil açacağımız bir iki pencere taktırıyoruz. Ben seni aradım geçen ama açmadın kuşum müsait değildin sanırım neyse ararım yine

canım ne sormuştum inan hatırlamıyorum kutumu da boşalttım sanırım ama sen buraya yazabilirsin ne sorduysam canımm

Ayy canımm çok geçmişler olsun ya nadir olur ama o da seni bulmuş içinde hava birikti sanırım yumurtaları toplarken o da gaz yapmıştır of valla bakalım bende nasıl olacak pco var bende çok yumurta olma olasılığı var o zaman daha çok ağrı oluyormuş senin de fazlaymış o alette tabi içeride ne kadar uzun süre kalırsa sıkıntı o kadar artar. Rabbim sonucunu güzel etsin inşallah verdiğin emeğe değsin. 8 tane döllenme iyi canım güzel yani. Şimdi bir daha ki ay mı yapılacak transferin hadi inşallah güzel haberlerini alırız sen dinlen.

Günaydın canlarım..

Burcu gecmiş olsun canım, inşallah ciddi bir sorun yoktur
Meral canım yumoşların toplanmiş gözün aydın, Allah nasip ederse ne zaman transfer olacak?
Nartanesi Ayşe canım seninde yumoşların tosun gibi olur inşallah..
Özlem canim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah en kısa zamanda bebeginiz gelir ve üç kişi olursunuz :))
Sizleri cok özledim canlarım

Canim sedam ben Ovtest nicin yapiyorum biliyormusun bana catlatma ignesi vermediler dogal asilama olcak o yuzden en son pztesi gittim doktora 8.gunde sonra persembeye yani bugun cagirdi ovtestide ya o arada catlarsa diye yapiyorum. Garanti olsin diye. Gecen ay cunku gec cagirdi beni yani catladiktan sonra nezaman catladigini bilemedi haftasonu girdi araya doktorda kapaliydi ben test yapmistim ozamanda iki gun arka arlaya pozitifi gormustum ama asilama iptal oldu catlamayi kacirdigi icin. St

Sedacım sakın endişelenme..benim 3 kez tüp bebek yapmış can arkadaşım var ben onunla konuşup yapıyorum herşeyimi...ondan 20 tane toplamışlar her seferinde...ve ben sabah operasyona girerken sakın korkma zaten uyutuyorlar sonra uyanıp evine gidiyorsun dedi...hatta gider gitmez hemşireye saat kaçta çıkarım dedim en geç 11 dedi...oo dedim ben işe bile giderim burdan...amaaaa...saat 4 e kadar ancak inlemelerim durdu...evde de bi posta çığlık attım ama sonraa foooss...bir uyumuşuum...aayy şahane bir andı...hani dicem kişiden kişiye değişiyor olay...sonra o arkadaşımı aradım dedim kızım beni korkutmamak için mi söylemedin...şaşırdı kaldı..inanamadı...o hiiiç bişey hissetmemiş sadce baskı olmuş...

Son düzenleme:
Tumay bebis hissettiriyormu kendini bulanti aserme vs. Anlatin biraz nekadar rahat hamilelik geciriyorsunuz.masaallah

Ahhh canim nerde rahat hamilelik aksama kadar mide bulantisi cikariyorum.Bilgisayara bile bakamiyorum asermeye gelince olmayan kis meyveleri istiyor canim esim mahsusmu yapiyorsun diyor....

Arkadaslar salgin zehirli ishal hastaligi varmis ortak kullanim alanlarindaki Wc lere dikkat edin ozellikle calisan hamisler kayinvalidem 3gundur yatiyor.

canım bir ömür mutluluklar diliyorum inşallah Rabbim mutluluğunuzu taçlandıracak hayırlı sağlıklı bir evlat versin size

amiiin canım çok teşekkür ederim.

Cnm allah bîr ömür öutluluğunuzu daîm etsin tez vakitte meleğine kavuştursun

amiin canım inşallah

bedriye nerde yaaaa ona bişe sormam lazımm peffffff

bedriye tatilde

ayyyy ne kadar güzel maşallah demek 8 tanesi döllenmiş,çok heyecanlı, inşallah önümüzdeki aya hormanların düzelir de transferi yaparlar hayırlısı ile onlarda tutunur sana

Günaydın canlarım..

Özlem canim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah en kısa zamanda bebeginiz gelir ve üç kişi olursunuz :))
Sizleri cok özledim canlarım

bizde seni çok çözledik canım, inşallah canım bizde en kısa zamanda 3 kişi olur ve ozaman gerçek bi aile oluruz inşallah, hep evlilik yıldönümümüzde eşime süpriz yapıp hamileyim demek istedim ama kısmet olmadı

ayyyy ne kadar güzel maşallah demek 8 tanesi döllenmiş,çok heyecanlı, inşallah önümüzdeki aya hormanların düzelir de transferi yaparlar hayırlısı ile onlarda tutunur sana

henüz doktorumu aramadım...çok fikrim de yok iyi mi kötü mü? internetten de araştırmadım ama sizlerin verdiği tepkilere göre fena değil...tabii önemli olan 1 tanesinin kaliteli olması...hiiiç düşünmüyorum valla hayırlısı...şuan sadece çektiğim ızdırap ve kocamın geg geg gerinip o koltukta rahatça oturup telefonda oyun oynaması zihnimde...annemin yanımda olmaması kayınvalidemin yanımda olmaması zihnimde...benim için sadece kız kardeşim endişeliydi...işten kaçıp yanımda olan oydu...Haksızlık ediyorum belki ama...annem ankara da sürekli benim için Kur'an okuduğunu dua ettiğini söylüyordu...ama keşke yanımda olsaydı...

Meralciğim birilerinin seninle ilgilendiğini hissetmek istiyorsun hissettirsinler istiyorsun yanında olsunlar istiyorsun seni anlıyorum hiç kimse senin hissettiğini hissedemez dolayısıyla aynı hassasiyetle yaklaşamaz senin yaşadıklarının şuan onlar için bi önemi yok çünkü kendileri yaşamadı bilmiyorlar ama inan bazen kendi başına olmak en iyisi sana birtek eşin lazım annende değil kayınvalidende değil,çünkü yanında olup bi laf etseler belki istemeden senin kırılmana sebep olacaklar böylesi daha iyi, benim ablamda benimle hiç ilgilenmiyordu amaan olur diyordu ama şimdi oda çocuk istiyor doktora gidip gelmesi gerekiyor üstüne düşmesi gerekiyor ama pek yapmıyor inan benim zorumla benim desteğimle yapıyor resmen zorla doktora gönderiyorum ısrar ede ede

kızlar moralim çok bozuk pazara giderken merdivenlerden yuvarlandım canım çok yandı baçağım mosmor ve kan içinde kaldı çok korkuyorum ya bir şey olur diye
canım benim çok geçmiş olsun inşallah iyisindir dinlen bol bol bu durumda ağrın sızın olursa gidersin doktora...

hadi gözün aydın canım bebeğin geldi sayılır genetiği oluşmuş en azından düşün saç rengi göz rengi boyu posu belli genlerinde inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine...
Bedriyecim duanı okudum canım...

Kızlar çok sağolun şimdilik sorun yok ayağım ağırlıyor oda geçer bebeğe birşey olmasında oda Allah'a emanet

yaa kızlar aranızda ferrozinc çinko ilacı kullanan oldumu,benim midemi çok ağrıttı gece uyuyamadım,zaten ilacı içince midem bulanıyor,ishal oluyorum yada olamıyorum ama karnımda gurultular başlıyor,ilk içtiğimde başım döndü içmesem ne olurki doktoruda aradım kadın meşgulmüş soramadım

tamam anladım canım doğru senin spontene kendiliğinden olan bir aşılama olacak. Ama yine de dr seni gerekl vakitlerde çağırıyor korkma yani inşallah hayırlı sonuçlanır

Canım normalde zaten böyle sorunlu olmuyormuş akşamına gezmeye bile gidebilirsiniz diyor doktorlar tabi bünyeden bünyeye değişir işte ve yaşamadığın bir şey olunca nasıl tepki vereceğini vücudun bilmiyorsun ben de minyonumdur ama dirençliyimdir narkozu ilk defa o da 10 dk bir şey rahim filminde aldım bir yumurta toplamada alıcam o bir şey değil ama sonrası işte bende kendimi hiç nazlandıramam. Hani annenden kaynanandan sözetmişsin ya çok iyi anlıyorum seni. Benim annemde şehir dışında beklediğim ilgiyi pek göremiyorum reglimin geciktiğini söyledim üzerinde durmadı. Ama tüp olayını netten falan araştırmış yanıma da gelecek bırakmam diyor ama ona kalsa daha normal deneyin diyor ama zaman mı kalmış 3 senedir istiyorum yani. Belki yalnız olmak daha iyi annem gelecek stres olucam gibi geliyor kalkma etme diyecek belirtin var mı diyecek onu bunu diyecek ama yardım eden biri olur hiç değilse yine de seni senden başkası anlamıyor gerçekten. Boşver o yüzden canım. Ben mesela annem varken sonucu öğrenme istemiyorum negatif olursa kendi başıma kalmak üzüntümü kendim yaşamak istiyorum ama annem varken kasıcam kendimi biliyorum git desem de alınacak bilemiyorum. Çokta alıngan bir annem var benim. Hele o günler gelsin de bana hiç o bekleme anı gelmeyecek gibi geliyor yaa. :26:

Arkadaslar salgin zehirli ishal hastaligi varmis ortak kullanim alanlarindaki Wc lere dikkat edin ozellikle calisan hamisler kayinvalidem 3gundur yatiyor.

ay dikkat etmek lazım ama işyerinde mecbur ortak kullanıyoruz ben çok girmemeye çalışıyorum gerçi ama napalım. Hep girdiğimde kolonyal mendille siler öyle otururum. Geçmiş olsun kaynanana canım.

oy kuzum maşallah 8 taneymiş inşallah hepsi çok kaliteli olurda doktorlar acaba hangisini transfer etsek diye düşünürler :) Rabbim inşallah çektiklerini mükafat olarak verir sana tabiki narkoz almak kolay değil ama sonucu güzel olacak inşallah..
birde yanında olmayanlar için üzülme olur mu eminim annende yanında olmayı çok isterdi ama bazen insanın elinde olmuyor
gurbette olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum

sedacim ben yanlis biliyormusum özür dilerim yumurtama bakti 17.5 dedi ve bu aksam 22de igne vurcan karnindan kendine dedi sasirdim adida oviterelle herhalde catlatma ignesi ama benduruma göre ya yarin yada cmtesi asilama olacakmisim henüz belli degilmis yarin 12de aricam.igneden kac saat sonra asilama olunuyorki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…