Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam kızlar uarın herkes iyidir herşey yolundadır bizde iyiz çok şükür oğlumun yüzü isilik olmuştu onu gecirmeye calışıyoruz he bu ara da kızlar eczcı bi arkadaşıma gösterdim oğluşu direk dediği şu senden başka ADETLİ BİRİ COCUĞU KUCAĞINA MI ALDI ki annemde demişti bunu adetli biri bebeğe bakarsa yada kucağına alırsa kızarıp yüzü sivilcelenirmiş TÜM anne ve anne adaylarına duyrulur..

canımKİMYONU BEBEĞE VERİOLARMIŞ AMA BEN CESARET EDEMEDİM kendim içtim humananın rezene çayı var kimyonlu onu kullanabilirsin dra götürsende ıkınması için bişi yapamazlar nette araştır istersen bende bakmıştım kaka yapmayı öğrenio ve daha bağırsakları gelişmediği için sıkıyo kendini alışacak endişelenme sadece ıkınınca karnına masaj yap kakasını yapmaya calışırkende zeytin yağı veya badem yağı ile poposunun deliğini parmağınla uyarabilirsin denemekte fayda var ama dikkat et bak ıkınırken popo deliğinide sıkıyo kapatıyo öğrenecek annesi sen sabırlı ol panik yapma yeter bizdede aynı sorun var hala devam edio ama gecer korkma..hatta kaç kere tam bitti diyip bezi çektim üstüme mıçtıııı sıpamm :))))

Son düzenleme:
slm kızlar çok uzun süredir giremiyorum internete evde istirahat ediyorum raporluyum... geçen hafta salı günü ikizlerimin keselerini gördük ama o gün çok korktum kanlı akıntım olmuştu doktor istirahat etmemi söyledi...

birde kan sulandırıcıyı bir gün arayla vurmamı istedi... 2 gün önce yine bir ağrı ve kahverengi akıntım oldu kasık ağrılarım aralıkla oluyor... normal mi acaba
bulantılarım başladı ama kusmam olmuyor yemek yedikten sonra bulantım oluyor...

ankaradan amcamın eşi ve çocukları geldi duanızı tamamlıyamadım ama nasipse misafirler gittikten sonra hemen tamamlıcam..

03/07/2013 de kalp atışlarını görmek için doktora gidicem inşallah kalp atışlarınıda görürüm... benden böyle işte ilk fırsatta girdim... ne olur kusura bakmayın her zaman fırsatım olmuyor..

geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir..

kız nerden bilcez kim adetli kim deil çok öpülmüştür ondan olmuştur bence öptürme oğluşumuzu annesi koklasınlarrr

bende başka sekil duymuştum çok afedersin cunup birisi çocuga dokunur yada uzerine egilirse diye duymuştum birde gulcum uçuklu kimseler öpmesin uçuk tehlikeli olabiliyomuş emi kuzuk

ay kuzucuk nerelerdesin sen meraklandırdın hepimizi neyseki kötü birsey yokmuş hersey yolunda kalp atışlarıı duycaksın annesi iyice yat dinlen kasık agrılarıda normal öpüyorumm

NAZANCIMMm benim en yakınım kaynanam görümcem ve yenge adetliydi annem söylediği halde bizde öyle şey yok dediler sakınmadılar nette bile araştırdım yazıyo bildiğinin kucağına verme tabiki zaten 40 ında pek gelen olmaz bana olmadı sende çıkarmassın dışarı ben çıkarmadım 1 kere aşıdan sonra kaynanama gectik bin pişman oldum çapaklandı gözleri dikkat edicen işte..

canım şifa olsun İNŞALLAH kanama gibi lekelenmeler olur ara ara ama dikkat et yine istirahat et bişi olmaz ALLAHIN izniyle...

canım çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapılıyor benim her iki aşılamamda da öyle yaptılar sen gece 22de vurulunca cumartesi sabah 10 gibi yaparlar aşılamanı.

hımm benim annem menopoza girdi mecburen ameliyat olmuştu inş. k.valide girmiştir ozaman sıkıntı olmazz ama bende sulale çok anacım gelen giden eksik olmaz bakalım inş. unutmam bende dikkat ederim

oy maşallah ikizlere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, canım akıntı kahverengiyse bildiğim kadarıyla önemli değil ama sen yinede dikkat et

ay şükürler olsun iyisin...inanılmaz merak ettik seni...hayır bi de benim için varlığın o kadar önemli ki...senden hemen sonra tüpe başladığım için ne güzel Gamze ye sorarım diyordum...hop Gamze uçtu ...ama şükürler olsun keseleri görmüşsün...bu muhteşem bir haber....çarşamba da kalp atışını duyduğunu söylersen bize..oohh tam bayram...sen benim umudumsun....nolur kaybolma....

tama canım çatlatma iğnesini vurman lazımdı zaten kontrol altında olması için aşılamanın tam zamanını belirlemek açısından şimdi sen akşam 10 da vurursan c.tesi sabah 10 da aşılaman olacak canım. Tek bir iğne vuracaksın işte o alacağın iğneyi arkası kendinden çekili oluyor zaten açacaksın kutusunu göbeğinin deliğinin yan tarafından 2-3 aşağısı da olabilir batırıp vuracaksın o kadar başka iğne yok. Hayırlısı olsun inşallah canımm

canımm çok merak ettik seni yaa. Aklımıza bir sürü şey geldi çok şükür iyiymişsin ikizlerinin keselerini görmüşsün demek ikizler maşallah Rabbim korusun bol bol dinlen ayağa kalkma canım. Kalp atışlarını da görürsün inşallah sağlıkla kucağına da alırsın ayy ikiz ne güzell ama belliydi canım değerinden

Annem senin için Meryem Süresini okudu...Sana haber veremedim ama ( İNŞALLAH yanlış bişey yapmamışızdır....

ayy canım çok teşekkür ederim benim daha gelmeye devam ettiği için başlayamadım ama baya baya azaldı bugün mü okudu dün mü. Dün okuduysa bugün ben temizlenip hemen devam edeyim, bugün okuduysa yarın okuyayım.

canlarım size bir şey demem lazım

Adetime 7 gün kala pembe akıntım ve kahverengi lekelenmem oldu, 1 gün sürdü, bende şüphelendim test yaptırdım kan degerim 52 çıktı, doktor 2 gün sonra tekrar edelim dedi, bende pazartesi tekrar kan verecegim, doktor değer biraz düşük dedi, bende üç hafta önce adet oldum, daha günüm gelmedi dedim, olsun yinede şimdilik birsey diyemem dedi, hiç kimseye söylemedim daha eşim bile bilmiyor, yarın Alanyaya nişana , cumarteside ankaraya düğüne giudecegiz,geçen ay da kimyasal gebelik gecirdiğim için bu duruma biraz şüpheli bakıyorum, Allah'a sığınıyorum öyle heyecenım falan yok sakinim, Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip eder..bende size süpriz bir haber olsun :))) haftasonu cok yoğun olacagım belki gelemem ama aklım sizde, hatta sekerkiz tuğba ne yapti cok merak ediyorum...

burcumm inş. hayırlısı ile degerin yükseleri ve iş sağ sağlim alırsı kucagına pazretsi kan vericeksen iş. salı güü hayırlı bir haber alalımm seni çok seviyorummmmmmmmmmmmm canım benimmmmmmmmm

Ayrıca yarın ıspartaya gitmeyi düşünüyorum pıhtılaşma sonuçlarım çıkacak, bu sonucuda doktora gösterecegim bakalım fakültedeki doktr ne diyecek, bugün beni kalbinden gecirip bi besmele bile cekerseniz cok mutlu olurum Allah razı olsun..

nazanım inşallah canım benim, Allahım sana da güzel kolay doğumlar nasip etsin inşallah, bende seni çok seviyorum ağzını yidiğim..valla bu kan sonucuna başkası havalara uçardı, ben sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..Allahıma cok dua ettim bu gece yine oturup edecegim insallah..Rabbim ne derse o olacak inşallah...

canım benim ya hadi inşallah güzel olacak bu sefer... dualarımda olacaksın... ama dikkat et kendine yollarda falan kardeşinle ablan yanındaydı sanırım ablana söyle hiç değilse seni kollasın...

yaşadıklarımız tedbirli olmamızı saglıyo bazen yarın mutlaka git souçlarını al belki igne ilaç bişeye başlaman gerekir tabiki dilegimiz tertemiz çıkması allah yar ve yardımcın olsun senin için dua edicem kuzum benim

burcuuu canım inşallah bu sefer değerin yükselir adetin gelmez,bu sefer değerin geçen aykinden daha yüksek canım inşallah olacak bu sefer,hayırlısı olur inşallah

günaydııııııınnnnnnnnn bugün bizim evlilik yıl dönümümüz
canım mmmm evlilik yıldönümünüz kutlu ve mutlu olsun.
imşallah bir ömür boyu bebeğinizle birlikte mutlu maddi ve manevi rahatlıklar içinde yaşar gidersiniz
meralimm çok geçmiş olsun canım, bir gaz nelere kadir yahuuu(
amaaaaaa yumoşlarına çokkkkkkk sevindim maşallah subhanallah ohhhh yarabbim nerdeyse garantiledin sen bu işi yaa, yumoşların çoğuda kaliteli çıkmış çok şükür Allahımıza.
sedacımmmm ayyy kuşum benim evet evet beni aramışsın misafir akınına uğramıştım ogün onun için açamadım, dedim şimdi açarsam rahat konuşamam akşam rahat rahat arar konuşurum dedim. fakaaatttt malum aysonuna doğruu bütün konturlerim ve bedavalarım bitmiş arayamadım ayyy canımsın kusura bakma kuşum benim, temmuzda zengin olucam dur az kaldı
Arkadaslar salgin zehirli ishal hastaligi varmis ortak kullanim alanlarindaki Wc lere dikkat edin ozellikle calisan hamisler kayinvalidem 3gundur yatiyor.
Tüayım Allah şifa versin kayınvalidene ayy çok gemiş olsun.
ishal de fena bişey biliyorsun bende son haftalarımı sürekli ishal ile geçirdim, ama benimki büyük ihtimal kan hapından olmuştu, ilacı değiştirince geçti çok şükür maşallah
ama uyarını hepimiz dikkate almalıyız Allah korusun ayy bide zehirliymiş rabbm hepimizi korusun.
Dünürümmmm canımmm oyy ben onun isilikli yanaklarını öperim, Allah şifa versin benim minik yakışıklı damadıma inşallah.
keloğlanım benim yaaaa bide saçlar gitmiş oy oy oy lokum olmuş lokum :))))
Gamzecim eğer öyle kanaman ve lekelenmen varsa kesinlikle yatacaksın, dr söylemiştir büyük ihtimal, biliyorsun ben ilk 3 ay yattım sırf o sebepten, sen kendine dikkat edip kalkıp yürümezsen, sık sık hareket etmezsen atlatırsın inşallah canım, ama boşverme, hep itinalı hareket et herzaman, onlar pırlanta, pırlantalarımıza iyi bakalım.
Burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu anammmm yavruummmm ağzını yidiğimmmmm Allahım hayırlı sonuçlar ile tekrardan coşarak gülerek eğlenerek sevinçten ağlayarak gelirsin inşallah topiğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…