- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.161
canımKİMYONU BEBEĞE VERİOLARMIŞ AMA BEN CESARET EDEMEDİM kendim içtim humananın rezene çayı var kimyonlu onu kullanabilirsin dra götürsende ıkınması için bişi yapamazlar nette araştır istersen bende bakmıştım kaka yapmayı öğrenio ve daha bağırsakları gelişmediği için sıkıyo kendini alışacak endişelenme sadece ıkınınca karnına masaj yap kakasını yapmaya calışırkende zeytin yağı veya badem yağı ile poposunun deliğini parmağınla uyarabilirsin denemekte fayda var ama dikkat et bak ıkınırken popo deliğinide sıkıyo kapatıyo öğrenecek annesi sen sabırlı ol panik yapma yeter bizdede aynı sorun var hala devam edio ama gecer korkma..hatta kaç kere tam bitti diyip bezi çektim üstüme mıçtıııı sıpamm :))))Canım rezene ile anasonu karıştırıp içiyorum. Çay kaşığıyla bebeğede verebilirsin dediler ama o kadar çok şey giriyoki bebeğimin midesine bi süre sadece anne sütünü alsın diye karar verdim.
Dün yine rahatsızlandı bugünde yine devam ediyo. Kabız değil ama kakasını çok zor yapıyo. Tek başımayım, tecrübesizlik acemilik.. O ağladığında nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Öyle bi ıkınıyoki o sıvı kakayı çıkarmak için kıpkırmızı kesiliyo. Canım çok sıkkın.
Uyansın poposunu zeytinyağı ile uyarmayı deniycem bide. Nette araştırıyorum sürekli inşallah faydası olur.
Bugün emzirirken ıkınmaya başladı ve birden emdiği süt burnundan geldi oğlumun, o bir yandan ağladı ben bi yandan
kız nerden bilcez kim adetli kim deil çok öpülmüştür ondan olmuştur bence öptürme oğluşumuzu annesi koklasınlarrrselam kızlar uarın herkes iyidir herşey yolundadır bizde iyiz çok şükür oğlumun yüzü isilik olmuştu onu gecirmeye calışıyoruz he bu ara da kızlar eczcı bi arkadaşıma gösterdim oğluşu direk dediği şu senden başka ADETLİ BİRİ COCUĞU KUCAĞINA MI ALDI ki annemde demişti bunu adetli biri bebeğe bakarsa yada kucağına alırsa kızarıp yüzü sivilcelenirmiş TÜM anne ve anne adaylarına duyrulur..
canımKİMYONU BEBEĞE VERİOLARMIŞ AMA BEN CESARET EDEMEDİM kendim içtim humananın rezene çayı var kimyonlu onu kullanabilirsin dra götürsende ıkınması için bişi yapamazlar nette araştır istersen bende bakmıştım kaka yapmayı öğrenio ve daha bağırsakları gelişmediği için sıkıyo kendini alışacak endişelenme sadece ıkınınca karnına masaj yap kakasını yapmaya calışırkende zeytin yağı veya badem yağı ile poposunun deliğini parmağınla uyarabilirsin denemekte fayda var ama dikkat et bak ıkınırken popo deliğinide sıkıyo kapatıyo öğrenecek annesi sen sabırlı ol panik yapma yeter bizdede aynı sorun var hala devam edio ama gecer korkma..hatta kaç kere tam bitti diyip bezi çektim üstüme mıçtıııı sıpamm :))))
slm kızlar çok uzun süredir giremiyorum internete evde istirahat ediyorum raporluyum... geçen hafta salı günü ikizlerimin keselerini gördük ama o gün çok korktum kanlı akıntım olmuştu doktor istirahat etmemi söyledi...
birde kan sulandırıcıyı bir gün arayla vurmamı istedi... 2 gün önce yine bir ağrı ve kahverengi akıntım oldu kasık ağrılarım aralıkla oluyor... normal mi acaba
bulantılarım başladı ama kusmam olmuyor yemek yedikten sonra bulantım oluyor...
ankaradan amcamın eşi ve çocukları geldi duanızı tamamlıyamadım ama nasipse misafirler gittikten sonra hemen tamamlıcam..
03/07/2013 de kalp atışlarını görmek için doktora gidicem inşallah kalp atışlarınıda görürüm... benden böyle işte ilk fırsatta girdim... ne olur kusura bakmayın her zaman fırsatım olmuyor..
geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir..
canım şifa olsun İNŞALLAH kanama gibi lekelenmeler olur ara ara ama dikkat et yine istirahat et bişi olmaz ALLAHIN izniyle...slm kızlar çok uzun süredir giremiyorum internete evde istirahat ediyorum raporluyum... geçen hafta salı günü ikizlerimin keselerini gördük ama o gün çok korktum kanlı akıntım olmuştu doktor istirahat etmemi söyledi...
birde kan sulandırıcıyı bir gün arayla vurmamı istedi... 2 gün önce yine bir ağrı ve kahverengi akıntım oldu kasık ağrılarım aralıkla oluyor... normal mi acaba
ankaradan amcamın eşi ve çocukları geldi duanızı tamamlıyamadım ama nasipse misafirler gittikten sonra hemen tamamlıcam..
03/07/2013 de kalp atışlarını görmek için doktora gidicem inşallah kalp atışlarınıda görürüm... benden böyle işte ilk fırsatta girdim... ne olur kusura bakmayın her zaman fırsatım olmuyor..
sedacim ben yanlis biliyormusum özür dilerim yumurtama bakti 17.5 dedi ve bu aksam 22de igne vurcan karnindan kendine dedi sasirdim adida oviterelle herhalde catlatma ignesi ama benduruma göre ya yarin yada cmtesi asilama olacakmisim henüz belli degilmis yarin 12de aricam.igneden kac saat sonra asilama olunuyorki???
NAZANCIMMm benim en yakınım kaynanam görümcem ve yenge adetliydi annem söylediği halde bizde öyle şey yok dediler sakınmadılar nette bile araştırdım yazıyo bildiğinin kucağına verme tabiki zaten 40 ında pek gelen olmaz bana olmadı sende çıkarmassın dışarı ben çıkarmadım 1 kere aşıdan sonra kaynanama gectik bin pişman oldum çapaklandı gözleri dikkat edicen işte..
slm kızlar çok uzun süredir giremiyorum internete evde istirahat ediyorum raporluyum... geçen hafta salı günü ikizlerimin keselerini gördük ama o gün çok korktum kanlı akıntım olmuştu doktor istirahat etmemi söyledi...
sedacim ben yanlis biliyormusum özür dilerim yumurtama bakti 17.5 dedi ve bu aksam 22de igne vurcan karnindan kendine dedi sasirdim adida oviterelle herhalde catlatma ignesi ama benduruma göre ya yarin yada cmtesi asilama olacakmisim henüz belli degilmis yarin 12de aricam.igneden kac saat sonra asilama olunuyorki???
Annem senin için Meryem Süresini okudu...Sana haber veremedim ama( İNŞALLAH yanlış bişey yapmamışızdır....
canlarım size bir şey demem lazım
Adetime 7 gün kala pembe akıntım ve kahverengi lekelenmem oldu, 1 gün sürdü, bende şüphelendim test yaptırdım kan degerim 52 çıktı, doktor 2 gün sonra tekrar edelim dedi, bende pazartesi tekrar kan verecegim, doktor değer biraz düşük dedi, bende üç hafta önce adet oldum, daha günüm gelmedi dedim, olsun yinede şimdilik birsey diyemem dedi, hiç kimseye söylemedim daha eşim bile bilmiyor, yarın Alanyaya nişana , cumarteside ankaraya düğüne giudecegiz,geçen ay da kimyasal gebelik gecirdiğim için bu duruma biraz şüpheli bakıyorum, Allah'a sığınıyorum öyle heyecenım falan yok sakinim, Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip eder..bende size süpriz bir haber olsun :))) haftasonu cok yoğun olacagım belki gelemem ama aklım sizde, hatta sekerkiz tuğba ne yapti cok merak ediyorum...
burcumm inş. hayırlısı ile degerin yükseleri ve iş sağ sağlim alırsı kucagına pazretsi kan vericeksen iş. salı güü hayırlı bir haber alalımm seni çok seviyorummmmmmmmmmmmm canım benimmmmmmmmm
canlarım size bir şey demem lazım
Adetime 7 gün kala pembe akıntım ve kahverengi lekelenmem oldu, 1 gün sürdü, bende şüphelendim test yaptırdım kan degerim 52 çıktı, doktor 2 gün sonra tekrar edelim dedi, bende pazartesi tekrar kan verecegim, doktor değer biraz düşük dedi, bende üç hafta önce adet oldum, daha günüm gelmedi dedim, olsun yinede şimdilik birsey diyemem dedi, hiç kimseye söylemedim daha eşim bile bilmiyor, yarın Alanyaya nişana , cumarteside ankaraya düğüne giudecegiz,geçen ay da kimyasal gebelik gecirdiğim için bu duruma biraz şüpheli bakıyorum, Allah'a sığınıyorum öyle heyecenım falan yok sakinim, Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip eder..bende size süpriz bir haber olsun :))) haftasonu cok yoğun olacagım belki gelemem ama aklım sizde, hatta sekerkiz tuğba ne yapti cok merak ediyorum...
nazanım inşallah canım benim, Allahım sana da güzel kolay doğumlar nasip etsin inşallah, bende seni çok seviyorum ağzını yidiğim..valla bu kan sonucuna başkası havalara uçardı, ben sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..Allahıma cok dua ettim bu gece yine oturup edecegim insallah..Rabbim ne derse o olacak inşallah...
canım mmmm evlilik yıldönümünüz kutlu ve mutlu olsun.günaydııııııınnnnnnnnn bugün bizim evlilik yıl dönümümüz
meralimm çok geçmiş olsun canım, bir gaz nelere kadir yahuuuevet canlarım çookkk ama çook ızdıraplı bir uyanıştan sonra saatlerce inledim...2 serum ağrı kesici..2 fitil yok ölüyorum ALLAH ölüyorum...ultrasona aldılar çok korktular kanamamı var falan diye ama meğerse gazmışsaat 4 tü eve geldiğimde...SONUÇ: 16 yumurta toplandı..bu sabah aradılar 14 ü üzerinde işlem yapılabilmiş. ve 8 tanesi döllenmiş...pazar günde dondurulacakmış...
sedacımmmm ayyy kuşum benim evet evet beni aramışsın misafir akınına uğramıştım ogün onun için açamadım, dedim şimdi açarsam rahat konuşamam akşam rahat rahat arar konuşurum dedim. fakaaatttt malum aysonuna doğruu bütün konturlerim ve bedavalarım bitmiş arayamadım ayyycanımm sivrisinek beter bir şey ya bence sineklik taktırın balkon kapıları içinde var açılıp kapanan çok rahat oluyor. Bizimde yırtılmıştı delinmişti çıkarmıştık kışa giriyorduk taktırmadık şimdi taktırcaz açamıyoruz cam falan hemen sinek giriyor ama yatak odasını açıyoruz gece ama. Zaetn her cama değil açacağımız bir iki pencere taktırıyoruz. Ben seni aradım geçen ama açmadın kuşum müsait değildin sanırım neyse ararım yine
Tüayım Allah şifa versin kayınvalidene ayy çok gemiş olsun.Arkadaslar salgin zehirli ishal hastaligi varmis ortak kullanim alanlarindaki Wc lere dikkat edin ozellikle calisan hamisler kayinvalidem 3gundur yatiyor.
Dünürümmmm canımmm oyy ben onun isilikli yanaklarını öperim, Allah şifa versin benim minik yakışıklı damadıma inşallah.selam kızlar uarın herkes iyidir herşey yolundadır bizde iyiz çok şükür oğlumun yüzü isilik olmuştu onu gecirmeye calışıyoruz he bu ara da kızlar eczcı bi arkadaşıma gösterdim oğluşu direk dediği şu senden başka ADETLİ BİRİ COCUĞU KUCAĞINA MI ALDI ki annemde demişti bunu adetli biri bebeğe bakarsa yada kucağına alırsa kızarıp yüzü sivilcelenirmiş TÜM anne ve anne adaylarına duyrulur..
Gamzecim eğer öyle kanaman ve lekelenmen varsa kesinlikle yatacaksın, dr söylemiştir büyük ihtimal, biliyorsun ben ilk 3 ay yattım sırf o sebepten, sen kendine dikkat edip kalkıp yürümezsen, sık sık hareket etmezsen atlatırsın inşallah canım, ama boşverme, hep itinalı hareket et herzaman, onlar pırlanta, pırlantalarımıza iyi bakalım.slm kızlar çok uzun süredir giremiyorum internete evde istirahat ediyorum raporluyum... geçen hafta salı günü ikizlerimin keselerini gördük ama o gün çok korktum kanlı akıntım olmuştu doktor istirahat etmemi söyledi...
Burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu anammmm yavruummmm ağzını yidiğimmmmmcanlarım size bir şey demem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?