- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.181
canlarım size bir şey demem lazım
Adetime 7 gün kala pembe akıntım ve kahverengi lekelenmem oldu, 1 gün sürdü, bende şüphelendim test yaptırdım kan degerim 52 çıktı, doktor 2 gün sonra tekrar edelim dedi, bende pazartesi tekrar kan verecegim, doktor değer biraz düşük dedi, bende üç hafta önce adet oldum, daha günüm gelmedi dedim, olsun yinede şimdilik birsey diyemem dedi, hiç kimseye söylemedim daha eşim bile bilmiyor, yarın Alanyaya nişana , cumarteside ankaraya düğüne giudecegiz,geçen ay da kimyasal gebelik gecirdiğim için bu duruma biraz şüpheli bakıyorum, Allah'a sığınıyorum öyle heyecenım falan yok sakinim, Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip eder..bende size süpriz bir haber olsun :))) haftasonu cok yoğun olacagım belki gelemem ama aklım sizde, hatta sekerkiz tuğba ne yapti cok merak ediyorum...
Adetime 7 gün kala pembe akıntım ve kahverengi lekelenmem oldu, 1 gün sürdü, bende şüphelendim test yaptırdım kan degerim 52 çıktı, doktor 2 gün sonra tekrar edelim dedi, bende pazartesi tekrar kan verecegim, doktor değer biraz düşük dedi, bende üç hafta önce adet oldum, daha günüm gelmedi dedim, olsun yinede şimdilik birsey diyemem dedi, hiç kimseye söylemedim daha eşim bile bilmiyor, yarın Alanyaya nişana , cumarteside ankaraya düğüne giudecegiz,geçen ay da kimyasal gebelik gecirdiğim için bu duruma biraz şüpheli bakıyorum, Allah'a sığınıyorum öyle heyecenım falan yok sakinim, Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip eder..bende size süpriz bir haber olsun :))) haftasonu cok yoğun olacagım belki gelemem ama aklım sizde, hatta sekerkiz tuğba ne yapti cok merak ediyorum...
Ayrıca yarın ıspartaya gitmeyi düşünüyorum pıhtılaşma sonuçlarım çıkacak, bu sonucuda doktora gösterecegim bakalım fakültedeki doktr ne diyecek, bugün beni kalbinden gecirip bi besmele bile cekerseniz cok mutlu olurum Allah razı olsun..
sedacımmmm ayyy kuşum benim evet evet beni aramışsın misafir akınına uğramıştım ogün onun için açamadım, dedim şimdi açarsam rahat konuşamam akşam rahat rahat arar konuşurum dedim. fakaaatttt malum aysonuna doğruu bütün konturlerim ve bedavalarım bitmiş arayamadım ayyycanımsın kusura bakma kuşum benim, temmuzda zengin olucam dur az kaldı
Ay canım hadî hayırlı haberler canım ben adet günümde yaptım 43 çıkmıştı senin adetine daha var Allah yar ve yardımcın olsuncanlarım size bir şey demem lazım
Ay canım hoş geldin çok şükür sorun yok iyi olmana sevindimslm kızlar çok uzun süredir giremiyorum internete evde istirahat ediyorum raporluyum... geçen hafta salı günü ikizlerimin keselerini gördük ama o gün çok korktum kanlı akıntım olmuştu doktor istirahat etmemi söyledi...
birde kan sulandırıcıyı bir gün arayla vurmamı istedi... 2 gün önce yine bir ağrı ve kahverengi akıntım oldu kasık ağrılarım aralıkla oluyor... normal mi acaba
bulantılarım başladı ama kusmam olmuyor yemek yedikten sonra bulantım oluyor...
ankaradan amcamın eşi ve çocukları geldi duanızı tamamlıyamadım ama nasipse misafirler gittikten sonra hemen tamamlıcam..
03/07/2013 de kalp atışlarını görmek için doktora gidicem inşallah kalp atışlarınıda görürüm... benden böyle işte ilk fırsatta girdim... ne olur kusura bakmayın her zaman fırsatım olmuyor..
geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir..
canım benim ya hadi inşallah güzel olacak bu sefer... dualarımda olacaksın... ama dikkat et kendine yollarda falan kardeşinle ablan yanındaydı sanırım ablana söyle hiç değilse seni kollasın...
yaşadıklarımız tedbirli olmamızı saglıyo bazen yarın mutlaka git souçlarını al belki igne ilaç bişeye başlaman gerekir tabiki dilegimiz tertemiz çıkması allah yar ve yardımcın olsun senin için dua edicem kuzum benim
burcuuu canım inşallah bu sefer değerin yükselir adetin gelmez,bu sefer değerin geçen aykinden daha yüksek canım inşallah olacak bu sefer,hayırlısı olur inşallah
canım mmmm evlilik yıldönümünüz kutlu ve mutlu olsun.
imşallah bir ömür boyu bebeğinizle birlikte mutlu maddi ve manevi rahatlıklar içinde yaşar gidersiniz
meralimm çok geçmiş olsun canım, bir gaz nelere kadir yahuuu(
amaaaaaa yumoşlarına çokkkkkkk sevindim maşallah subhanallahohhhh yarabbim nerdeyse garantiledin sen bu işi yaa, yumoşların çoğuda kaliteli çıkmış çok şükür Allahımıza.
sedacımmmm ayyy kuşum benim evet evet beni aramışsın misafir akınına uğramıştım ogün onun için açamadım, dedim şimdi açarsam rahat konuşamam akşam rahat rahat arar konuşurum dedim. fakaaatttt malum aysonuna doğruu bütün konturlerim ve bedavalarım bitmiş arayamadım ayyycanımsın kusura bakma kuşum benim, temmuzda zengin olucam dur az kaldı
Tüayım Allah şifa versin kayınvalidene ayy çok gemiş olsun.
ishal de fena bişey biliyorsun bende son haftalarımı sürekli ishal ile geçirdim, ama benimki büyük ihtimal kan hapından olmuştu, ilacı değiştirince geçti çok şükür maşallah
ama uyarını hepimiz dikkate almalıyız Allah korusun ayy bide zehirliymiş rabbm hepimizi korusun.
Dünürümmmm canımmm oyy ben onun isilikli yanaklarını öperim, Allah şifa versin benim minik yakışıklı damadıma inşallah.
keloğlanım benim yaaaa bide saçlar gitmiş oy oy oy lokum olmuş lokum :))))
Gamzecim eğer öyle kanaman ve lekelenmen varsa kesinlikle yatacaksın, dr söylemiştir büyük ihtimal, biliyorsun ben ilk 3 ay yattım sırf o sebepten, sen kendine dikkat edip kalkıp yürümezsen, sık sık hareket etmezsen atlatırsın inşallah canım, ama boşverme, hep itinalı hareket et herzaman, onlar pırlanta, pırlantalarımıza iyi bakalım.
Burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu anammmm yavruummmm ağzını yidiğimmmmmAllahım hayırlı sonuçlar ile tekrardan coşarak gülerek eğlenerek sevinçten ağlayarak gelirsin inşallah topiğe.
Burcu bence degerin cok guzel benim adetime 3 gun kala degerim 69 du .Canim insallah degerin kat kat articak hep duamdasin tatlim benim....
Ayy canımm çok sevindim bence 3 hafta geçmiş daha reglinin üzerinden yine iyi bile değer bu kadar zamanda. Sen yine de dikkat et canım Allah'a emanet ama temkini elden bırakmamak lazım. İnşallah değerin katlanır müjdeyi verirsin. Pıhtılaşma çıkarsa hemen iğneye ilaca başlarsın bunun içinde canım. Umarım hep içimden geçtiği gibi benden önce bebek haberini vermiş olursun. Arkandan da ben gelirim. Elbette dua ederiz gülüm etmezmiyiz hiç Rabbim inşallah güldürsün yüzünü pazartesi günü mü yaptıracaksın nasıl beklicez o zamana kadar yahuu ayy valla çok sevindimm ohhh ikizimmm
sorun değil canım benim sen aramışsın ben aramışım onun konusu olmaz zaten. Bir daha arayamadım evde işlerim vardı akşam bugünde gidicem az ütüm var onları yapıcam Yalova'ya kaçıyoruz kaynanamların ev var orada da karı koca bir kafa dinleyelim dedik. Onlar bu mevsim sıcak gitmiyorlar. Çanta hazırlıcam filan işte. Yarın da erken çıkayım direkt işten yola çıkalım diyoruz. Regl de azaldı ama bu akşam okuyamam daha duaları yarın gidince temizlenir duaları da okurum Meral'in tefriciyesini de okurum yarın sondu galiba bitiririm hatta bakarım biterse bu akşam ya da sabah temizlenirsem, yola çıkmadan abdest alır işyerinde yolda da okurum
canım nasıl heycanlandım anlatamam 52 mi daha ne olsun 1 hafta kala inş normal gebeliktir bu kez çok sevinçliyimbenim adet günümde 41 di hadi güzel haberlerle gel kendini asla yorma bol bol su içi ve dinlen
Ay canım hadî hayırlı haberler canım ben adet günümde yaptım 43 çıkmıştı senin adetine daha var Allah yar ve yardımcın olsun
Canlarım ciğerlerim Allah hepinizden bin kere razı olsun, yazdıklarınızı tek tek okudum, ve okurken ağlamamak için kendimi zor tuttum..o güzel yürekleriniz hep iyi şeylere tanık olsun, hep mutlu ve huzurlu olun inşallah.... Allah'a dua edip bekleyecegim, pazar ya da pazartesi tekrar kan veririm inşallah..bugün eşimede söyledim o da cok sakindi, geçen ay bthcg degerim 7 çıkmıştı mutluluktan havalara uçmuştü, bende o da sakiniz hatta biraz kaygılı..bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler..iyi ki siz varsınız Allah bin kere razı olsun, ablamı sabah yolladım küçük kardesim yanımda, kimseye birsey demedik eğer hamilelik devam ederse söyleriz inşallah....
ayy canım çok teşekkür ederim benim daha gelmeye devam ettiği için başlayamadım ama baya baya azaldı bugün mü okudu dün mü. Dün okuduysa bugün ben temizlenip hemen devam edeyim, bugün okuduysa yarın okuyayım.
Canlarım ciğerlerim Allah hepinizden bin kere razı olsun, yazdıklarınızı tek tek okudum, ve okurken ağlamamak için kendimi zor tuttum..o güzel yürekleriniz hep iyi şeylere tanık olsun, hep mutlu ve huzurlu olun inşallah.... Allah'a dua edip bekleyecegim, pazar ya da pazartesi tekrar kan veririm inşallah..bugün eşimede söyledim o da cok sakindi, geçen ay bthcg degerim 7 çıkmıştı mutluluktan havalara uçmuştü, bende o da sakiniz hatta biraz kaygılı..bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler..iyi ki siz varsınız Allah bin kere razı olsun, ablamı sabah yolladım küçük kardesim yanımda, kimseye birsey demedik eğer hamilelik devam ederse söyleriz inşallah....
Günaydınnnn, bugün güne sivrisinek katliamı yaparak erkenden başladım
gece odanın balkon kapısını açmıştım sabah 5 te bi açtım gözümü, duvarlar tavanlar sivrisinekten görünmüyor,paldır küldür birkaç tane öldürdüm baktım bitecek gibi değil, kocişe dedim kalk odayı ilaçlayalım salonda yatalım diye
7Veren Gul'cüm, Allah kolaylık versin kuzum, heleki ilk bebeğinde yanında bilgili birinin olmayışı çok zordur eminimki, o ağlar sen ağlarsın kıyamam.. inşallah internetten öğrendiklerin hep böyle işe yarar, üstüne başına çişini kakasını yapar oğlun böyle güldürür seni
oyy kurban olsunlar onu veren yaradana yavrum çok sıkıntı çekiyomuş allah yardımcın olsunn bi doktora gitür vardır kolay bir yolu
günaydııııııınnnnnnnnn bugün bizim evlilik yıl dönümümüz
selam kızlar uarın herkes iyidir herşey yolundadır bizde iyiz çok şükür oğlumun yüzü isilik olmuştu onu gecirmeye calışıyoruz he bu ara da kızlar eczcı bi arkadaşıma gösterdim oğluşu direk dediği şu senden başka ADETLİ BİRİ COCUĞU KUCAĞINA MI ALDI ki annemde demişti bunu adetli biri bebeğe bakarsa yada kucağına alırsa kızarıp yüzü sivilcelenirmiş TÜM anne ve anne adaylarına duyrulur..
canımKİMYONU BEBEĞE VERİOLARMIŞ AMA BEN CESARET EDEMEDİM kendim içtim humananın rezene çayı var kimyonlu onu kullanabilirsin dra götürsende ıkınması için bişi yapamazlar nette araştır istersen bende bakmıştım kaka yapmayı öğrenio ve daha bağırsakları gelişmediği için sıkıyo kendini alışacak endişelenme sadece ıkınınca karnına masaj yap kakasını yapmaya calışırkende zeytin yağı veya badem yağı ile poposunun deliğini parmağınla uyarabilirsin denemekte fayda var ama dikkat et bak ıkınırken popo deliğinide sıkıyo kapatıyo öğrenecek annesi sen sabırlı ol panik yapma yeter bizdede aynı sorun var hala devam edio ama gecer korkma..hatta kaç kere tam bitti diyip bezi çektim üstüme mıçtıııı sıpamm :))))
Günün haberi senden geldii , nasıl sevindim anlatamamcanlarım size bir şey demem lazım
Canım tefriciyelerini bitirdim ama yazamadım misafirlerim var.Cok geçmiş olsun canım. İnşallah çektiğin acılar mukafatin olur bebegine kavusursun hayirlisiyla.
BURCUUU canım inş bu sefer olacak.cok sevindim Rabb'im o güzel yüzünü guldursun inş.
ŞEKER KIZ Tuğba ne yaptı acaba çok merak ediyorum.
GAMZE ikizlerine çok iyi bak.yerim onları ben...
sağol canım ya ALLAH razı olsun..biri bitip biri başlıo valla sanırım pamukcuk oluyo bakalım olmaz İNŞALLAH ta dili beyaz karbonatlı suyla siliyorum emzirincede arkasından su veriyorum İNŞALLAH gecer..Dünürümmmm canımmm oyy ben onun isilikli yanaklarını öperim, Allah şifa versin benim minik yakışıklı damadıma inşallah.
keloğlanım benim yaaaa bide saçlar gitmiş oy oy oy lokum olmuş lokum :))))
evet canım erkek bebek olunca aynı :) bilmem ben vermedim pek düşünmüyorum kimyon vermeyide...Vızır vızır ne sinir bozucudur onlar canım yaa :) Bizimde köyün yakınlarında pirinç tarlaları olurdu, birde kızılırmak geçiyor içinden eşşek kadar sivriler vardı vallaha, o yüzden iyi anlarım bu dertten
Evet canım öğreniyorum yavaş yavaş. Allahtan net varda bakıyorum yoksa napardım acaba
Amiin canım inşallah :) Bugün rezene ile anasonu karıştırıp içtim daha iyiyiz çok şükür. Tabi belli olmaz genelde akşam saatleri çok oluyo
Nice senelere canımm, Raabbim bir ömür mutlu etsin inşallah
aa hiç böyle birşey duymamıştım :26: Ama benim annemde adetliyken çok baktıı birşey olmadı kii :26: Sıcaktan olmuştur belki canım
Kimyonlu suyu çok daralırsam eğer vermeyi düşünüyorum ben canım.
Bu arada yaşadıklarımız aynı, bende hep bitti zannediyorum çekiyorum bezi altından benimki pipisini kaldırıveriyor
Günün haberi senden geldii , nasıl sevindim anlatamamHadi bakalım hayırlısı ile sende hamişler kervanına katıldın canım
olsun canım temkinli olun nolucak sonra daha çok sevinirsinizsen yinede dikkatli ol uzun süre yolculuk yapacssan 2 saatte bi mola ver mutlaka ve bol su iç canım progestan falan içiyomusun
nasıl yaaaa...ulan altı üstü 5 saat bakmadım habere bak...ellerim titriyor...Burcuuumm canım benim...güzel yüreklim...gördün mü bak RABBİM in adaleti öylesine sonsuz ki geçen aykini sırf doktora git test yaptır diye yaşattı sana RABBİM...bu hamileleiğin belki o test sonuçları sayesinde tamamına erecek...Burcuumm Burcuuummm çok ama çok dua edicem sana...hep ediyorum ama daha da biçok edicem...Keşke şu seyahatleri erteleyebilsen...keşkeee....
canım benim burada yerin ayrı senin... burada herkes bütün samimiyeti ve iyi niyetiyle kalben birbirini destekliyor elbette ama senin yerin bambaşka hepimiz için bunu taa derinden hissettiğine de eminim tatlım bu seferki başka olacak her şey çok güzel Allahın izniyle...
Vızır vızır ne sinir bozucudur onlar canım yaa :) Bizimde köyün yakınlarında pirinç tarlaları olurdu, birde kızılırmak geçiyor içinden eşşek kadar sivriler vardı vallaha, o yüzden iyi anlarım bu dertten
Evet canım öğreniyorum yavaş yavaş. Allahtan net varda bakıyorum yoksa napardım acaba
Amiin canım inşallah :) Bugün rezene ile anasonu karıştırıp içtim daha iyiyiz çok şükür. Tabi belli olmaz genelde akşam saatleri çok oluyo
aa hiç böyle birşey duymamıştım :26: Ama benim annemde adetliyken çok baktıı birşey olmadı kii :26: Sıcaktan olmuştur belki canım
Kimyonlu suyu çok daralırsam eğer vermeyi düşünüyorum ben canım.
Bu arada yaşadıklarımız aynı, bende hep bitti zannediyorum çekiyorum bezi altından benimki pipisini kaldırıveriyor
Günün haberi senden geldii , nasıl sevindim anlatamamHadi bakalım hayırlısı ile sende hamişler kervanına katıldın canım
Canım kardeşim uzun bekleyişten ve 2 düşükten sonra bebiş haberini alan biri olarak, herkese dua ediyorummm...
Tanıdık tanımadık gebe haberi kalbimin hızlı çarpmasına sebep oluyor...
Çok mutlu oluyorummmm
Maşaallah değerin çook güzel bizim topikteki bi kardeşimizin değeri adete 4 gün kala 22 idi.
Şimdi 7 aylık oldu kızı oacak inşaallah...
Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
Herkese dua ediyorum sizlerdende dua bekliyorum.
C.tesi bebişimizin cinsiyetini öğreneceğiz inşaallah...
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları...
Selamet ve dua ile...
Canım tefriciyelerini bitirdim ama yazamadım misafirlerim var.Cok geçmiş olsun canım. İnşallah çektiğin acılar mukafatin olur bebegine kavusursun hayirlisiyla.
BURCUUU canım inş bu sefer olacak.cok sevindim Rabb'im o güzel yüzünü guldursun inş.
ŞEKER KIZ Tuğba ne yaptı acaba çok merak ediyorum.
GAMZE ikizlerine çok iyi bak.yerim onları ben...
Burcu gozun aydin Allahim hayirlisi ile kucaginada almani nasip etsin.
canım mmmm evlilik yıldönümünüz kutlu ve mutlu olsun.
imşallah bir ömür boyu bebeğinizle birlikte mutlu maddi ve manevi rahatlıklar içinde yaşar gidersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?