Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

meralciğim canım 100 tane tefriciyeni okudum rabbim hayırlısı ile önümüzdeki ay transfrini kolaylaştırsın,bebeklerin tutunsunlar inşallah (bak bebekler dedim ona göre )

aslıcım 3 tane yasin okudundu ben,eşim ve annem okuduk, rabbim hayırlısı ile tüp bebek tedavisine başlamanı eşinin değerlerinin düzelmesini nasip etsin,senden zaten iki tane bekliyorum biliyorsun hayırlısı ile inşallah ilk denemende kavuşursun kuzucuklarına

Ayy burcummm canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberler wer. GöremezSem arayın beni nolur faceden mesaj atın .. Yerim seni o gülen yüzün gülsün hep inşallah..allah büyüktür dualarımız kabul olsun..

ohhh bee çok özledim sizleri aralarda okudum sizi ama tlfnum şifreden girmiyor çok garip.. yazamadım hiçbirşey şimdii.. Meral ciimm sana çokca dualar ettim inşAllah bi daha ki aya evlatların rahmine düşmüş olucak hayırlsıyla..

ayy kızlar herşeyi okudum ama resmen balık hafızalı oldumm çok unutuyorum herşeyi..

ben bugun şeker yuklemesine gittim bilerek bugun gittim dedim ki buugn dua günüm okuyan okumayan herkesden razı olsun ama kalbinden geçerim bişekilde kızların hayırlı dualarla gidip güzel haberler alayım.. ilk önce bolca dua ettim kimsenin şeker yüklemesinde 2. yüklemeye (100 mg) gerek kalmasın.. iğrençti.. hemen hemen tüm değerler sınırınların altında tek bi tanesi referansı çok az geçmişti doktor dikkat ediceksin tatlıya ama başka mudahaleye gerek yok dedi.. şu an böyle devam kısmetse..

okumadımm mı sanddıınnnnnnn BURCU mmm.. ağladım bugun sana çok duygulandım, şu an yazarken de çok duyguluyum gidiyor gözyaşım.. Allah Rabbim ne büyük ve bu vucut nasıl çabalıyor gebe kalmak için, inşAllah bu sefer herşey çok güzel olucak yolculukları yaparken lutfen hep sakın gidin hiç panıkleme, ayakta kalma, bol su iç, bol selavat getir.. Saat itibariyle mübarek Cuma günündeyiz sana Yasin okuacağıımm Allah ım hayırlısıyla, sağlığıyla inşAllah bu gebelik kucağına alacağın sağlıklı evladına olsun.. ve unutmaya çalış vucudun hormonların stresden uzak kalsın.. ben ıyıkı gezmelere gıdıyorsun kafan dagılır dıyorum..

duaları yarın okuyacagım kızlar.. buraya okadar aşinayım ki hep merak ettim sizleri, zeynebin tüp raporu çıktı mı, inşAllah hallolmuştur işlemleri

hepinizi çok seviyorumm

kızlar dun dogum evine gittim karnımdaki agrı için bebek iyi şükür ama kramp çıktı doktor sen ne yaptın çokmu yoruldun bol su iç ve dinlen dedi işe gitmeyeyimmi dedim oturarak çalışıyorum dedim hayır gidebilirsin dedi ama ben korktum bişey olurmu yaa

Canımm o kadar sevindim ki anlatamam eşin söylemen iyi olmuş yolculuk yaparken mola filan vermen gerekir bilsin hem eşlerimizden başka kim var destek olacak. Kaygılı olmanız normal ama inşallah bu sefer güzel sonuçlanacak. Hayırlısı Rabbimden ona emanet canım koruyacak kollayacak o. Dualarımız seninle canım benim

kuzuuummm nolur kusura bakma şimdi gördüm annem bugün okudu hatta az önce de secdesini yaptı...ALLAH kabul etsin İNŞALLAH...Annem dedi ki ne zaman isterlerse seve seve okurum...

Sağolsun canım çok selamlarımı söyle Allah razı olsun. Bende devam ederim artık regl bitti benim. Bugün de yola çıkıyoruz. Direkt işyerinden gidicez. Yalova'da iki günlük bir tatil. Hava değişikliği olacak senin tefriciyeleri bugün varınca okurum canım kusura bakma regl olunca kaldı.

Canım karın kaslarını çok çalıştıracak işler yapmış olabilirsin çok eğilip doğrulduysan, yukarılara uzandıysan eğik vaziyette süpürme silme yaptıysan olur dikkat et işyerinde oturduğun yerden bir şey olmaz yatmana gerek yok ama çok yorma evde ara vere vere yap işlerimi yukarılara uzanma eğilme, ani hareketler yapma

Günaydın canlarım ben şimdi hastanedeyim, pıhtılaşma sonuçlarımı aldım ama hepsi cıkmamış, çıkanlardan bir sey anlamadım, sadce PAI 1 de saptanmış, sıra bekliyorum bakalım doktor ne diyecek , cıkışta size yazarım, sekerkız tugba geldi mi?

canım korkma riskli olsa doktor ızın vermezdi işe gitmene ama dikkatlı ol bir süre ev işi vs yapma itede mumkun oldugunca masanın altında ayaklarını uzat ve otur. ağır kaldırma. ama baktın kramplar devam edıyor tekrar doktara git. düşünüpte kafanda büyütüp tedirgin olma sakın bebek etkilenir.

Hayırlı cumalar kızlar ben geldimm..
birsürü şey yazdım ama bağlantı koptu gitti hepsi sinir oldum kopyalamayı akıl edemedim malesef..

burcucum çok sevindim allahım yüzünü güldürsün inşallah bı sefer dualarımDasın bitanem..
aslıcımm şuan okuyamıyorum ama anneme babama eşime ve kendime olmak üzere 4 tane yasin alabilirim tatlım. Ben benimkini kırkım çıkınca okurum ama olur mu?

ayrıca benim bebişin yüzünde de sivilceler çıktı adetli biri bakınca olırmuş ben inanama öle şeylere dedim ama doğruymuş haberiniz olsun..
bizimki meme almıyo bende sağıp veriyorum çok yoruluyorum ztn az sütüm var o da yetmiyo mama takviyesi yapıyoruz ama olsun bebişim doysunda sorun değil napalım..
bu gaz sancısı olayı bizde dr var her akşam aynı saatte yıkıyo ortalığı masaj fln yapıyoruz ilacını veriyorum ama yinede bi kaç saat sürüyo kakasını yapmasını anlamıyorum kabız flnda da değil ama niye bukadar zorlanıyor ki acaba..
neyse canlarım şimdi süt sağma zamanı uyuyokn sağıyorum yine gelirim öpüyoruz..

İş yapmadımda seda kendimi kasıyorum ondan olabilirmi yada dün bir dügüne gittik o gürültülü ortamdı ses sistemi tepemizdeydi ondanda olabilir dimi çünkü hiç iş yapmadım yapmıyorum işye oturuyorum eve gidincede yatıyorum

saol baharım dikkat edicem inş.

Ayyy sinir oldum bi dünya şey var google da PAI 1 le alakalı ...1 kelimesini anlayana aşkolsun...acayip sabırsızlandım...ne söyleyecekler acaba...ama acayip içim huzurlu böle seni düşündükçe sevinçten ağlayasım geliyo....RABBİM çok büyük...zamanlamaya bak yaaaa....şuan hamilesin ve artık sorun neyse bugün çözülecek...hooopp başlasın tedavi...hoopp başlasın mide bulantıları, aşermeler:))) ay ay ay aaayyy...çalsın davullar...oynasın topikteki kızlar:))

gunaydın kıslar dun doktora gıttım kan testıne malesef hıc bışey yok olsa cıkardı dımı bat 5 temmuz

Canım benim kıyamam ben sana...nolur endişelenme dicem ama elde mi ki? doktor ne derse o...ilim onların ilmi...gidebilirsin dediyse...sakin sakin git...cumartesi pazar da suya sabuna dokunmadan miis gibi yatarsın...bebeğin iyiymiş ya bundan güzel cümle mi olur...

Canım sorun değil o kadar doktorun dediği gibi tatlıyı kes sütlü tatlılara ağırlık ver çok canın isterse bir şey olmaz merak etme

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın doktordan. Bir şey çıkmaz. Yaz bize hemen çıkınca.

enteresan ilk defa duyuyorum regl birisi bakınca sivilce olduğunu. Ama nereden bilicez gelen kişinin regl olduğunu bilsek bile bakma bana diyemeyi ki dimi ama

Ay canım kıyamam ona ben yaa gaz sancıları çok sorun oluyor yazık bebelere. Zeytinyağı sür kulak çubuğuna sür biraz uyar o zaman yapabilir. Sende gaz yapacak şeylerden uzak dur anneden de geçiyor bebeğe.

Olablir canım ondan da olabilir birden kasıldıysan rahatsız olduysan ondan da olabilir. Birden irkilmişte olabilirsin öyle ortamlarda müzik çalan orkestradan uzak yerlere otur canım. Merak etme bir şey olmaz inşallah Allah'ın izniyle doktor uyarıda bulunmuş sadece dikkat et diye

Hayırlı cumalar, hayırlı günler arkadaşlarım...
yahu bebeklere adetli birinin bakmsı konusu çok zor bir iş, hakkate diyemeyiz ki her gelene, "sen adetlimisin, adetliler ellemesin, bakmasın, görmesin..." diye. ayyy rabbim korusun hepimizinkileri inşallah, acaba batıl inançmı yoksa gerçekmi onuda bilemiyoruz. tıbbi bir açıklaması yokmu acaba o daha mantıklı gelir insana.
Damadım da zaten bi kızarıyor yanakları, bir pamukçuk oluyor kıyamam ricky martinime ben ya.
şekerkız tubacım gelmiş, ama bence çok erken değilmi test için daha 1 hafta var adetine, bakalım Allahtan ümit kesilmez bence.
Bedişiminde sonuçlarını merak ediyorum dr ne diyecek acaba.
Çiğdemcim gaz sancılarıyla başı dertteymiş canım benim Allahım rahatlık versin inşallah küçük poposuna minişinin.
Burcuuuu ayyyy çok heyecanlıyım bak öyle fingir fingir olma bu sıralar, hamile gibi dikkatli hareketler yap .
Nazancım dr yat demediyse yatmana heralde gerek yoktur, ama kızlarında dediği gibi karın kaslarını zorlayıcı veya çalıştırıcı hareketler yapma. ve belkide kabızlıktan karnını zorluyosundur ondan kramp olabilirmi acaba diye düşündüm?
Meralcim sen nasıl oldun kuşum gribin geçtimi, birde geçen günkü gaz sancın birdaha olmamıştır inşalah, sende bu sıra hastaneyi mesken tuttun canım yaa kıyamam.
Tümayyyyy özledim seni bebişiim hiç denk gelemiyoruz, sende ne var ne yok inşallah herşey yolundadır iyisindir yorulmuyorsundur.
aklıma geldikçe daha yazacağım şunu bi gönderimde bağlantım filan kopmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…