Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcucan doktora ulaşamadın mı daha!??! pai 1 gen mutasyonu netten anladığım kadarıyla pıhtılaşmayla ilgili canımcım... merakla bekliyoruz sonucunu fıstık...

masalar sabitti malesef bundan sonra dikkat ederim idrara da sıkışıktım ultrasonla baktıgında altıma işicektim ondanda olabilir

meral bakmış netde bende araştırdım ama gen olayları karışık, benimde adını anımsamıyorum doğal olarak ama bi değer yüksekdi doktor bişey olmaz gebelikte iğne olucaksın dedi o üniversite araştırmaydı bu gutiğim doktorda gerek yok dedi kullandırtmadı inşAllah güpgüzel haberlerle geliceksinn.. ve bişey varsa bile iğnesi var ilacı var sende de gebelik var Allah ım sana sığınırız, inşAllah mevlam güldürecek yüzünü..

kasmandan da olur bence çünkü bende kasıyordum ilk zamanlar kendimi doktora gitmiştim ve doktor dedi ki sen kasılırsan o gitme yolları arayacak ne oluyorda annem böyle adrenalın salgılıyor diye rahatsızlık duyar ve rahatsız eder demişti tamda senin bu haftalardaydımm.. artık 12 hafta geçti rahat ol senin bak ne güzel hayırlısıyla hiç riskin yok, öncesinde kötü hikaye yok, maşaAllah en başından beri herşey yolunda, sen rahat olmalısın, çok şükür güzel herşey..

gunaydın kıslar dun doktora gıttım kan testıne malesef hıc bışey yok olsa cıkardı dımı bat 5 temmuz

kan değrin ne çıktı acaba? olmaz denilen birsürü şey oluyor hayırlısıyla bakalım Rabbim bi yol çızmıstır.

Sedacıımm normalde şeker değerleri sınırda çıkınca rejim falan yaptırıyorlarmış ama doktor dediğin gibi dikkat et dedi, ben 50 lik yüklenmeden önce çok tatlı yiyordum 50lik yüksek çıktı sonrasında 100 luk yaptırrıken şeker tüketmedim hiç korkudan y,nede sınırda cıktı ama tatlı isteğim çok fazla..

Canım belki daha çıkmamıştık biraz daha bekle üzülme hayırlısı olsun hakkında

Hayırlı cumalar, hayırlı günler arkadaşlarım...

şekerkız tubacım gelmiş, ama bence çok erken değilmi test için daha 1 hafta var adetine, bakalım Allahtan ümit kesilmez bence.

tatlım banada erken gelıyo ama ıgnenın 14.gunu cıkması gerekmıyormuydu adetın ıkıncı gunu gel dedı tekar klomene baslıycaz gercı doktor yoktu yanındakı kız bu sekılde soyledı morelım cok bozuldu hayırlısı Allahtan dedım cıktım esımde cnm ya benı avutmaya calıyo

bıılmıyorumkı cnm ya doktorun yanındakı kıs soyledı degerıde bısey demedı yok deyınce zaten konuşamadım

Canlarım şimdi doktordan çıktım , doktor gebelik başlamış dedi, salı günü yine gel kan ver o zaman kesin netleşir, keseyide görürüz dedi, coraspirin , progesatan iğne ve kan sulandırıcı bir iğne daha verdi, bunları önlem için veriyorum dedi, adam o kadar şekerdi ki, kan sonucumum 52 olmasına cok sevindim aa harika tebriler dedi, ama 52 az bi deger suan bir sey göremeyiz dedi, yinede alttan baktı, inanın benden ve kocamdan daha sevinçliydi adam, koca doçenti sarılıp öpecektim, hocam süpersiniz beni cok mutlu ettiniz dedim vıktım, bakalım canlarım Rabbim ne nasip edecek Allahımın dedigi olacak hayırlısıyla, ilaçlara bugün başla dedi....beni kalbinden geciren, dua eden , edemeyen, iyi niyet dileyen herkesten bin kere razı olsun canlarım, ağlıcam şuan kendimi zor tutuyorum, eve gidiyyorum şimdi valiz hazirlayacağım..hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun

yat demedi evet suan öyle ishalimki anlatamam

cnm benım cok sevındım hadı hayırlısı artık

Burjuuuum superrrr biii haber bu tebrikederim yasasiiiin mmasaallah degerine Rabbim tamamina erdirsin insaallah

Ayşem sagol canım, inşallah Rabbim sağlıkla devamını nasip eder, inşallah..eşime dedim ki doktor bizden daha cok sevindi..canım önce havalara ucuyoruz sonra kahrolup üzülüyoruz , inan ki bende ne hissedecegimi şaşırdım..haklı bende aynen öyleyim..Rabbim kaldıramayacagımız yük yüklemesin hic birimize

Ay canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin vanada aynı ilaçları verdi canım inşallah şifa olur

ayyyy burcu inan her cümleni gözlerim dolarak okuyorum, bugun her duamda ortak olucaksın ınş bu mubarek gunun hatrına Rabbim niyetlerimizi kabul etsin.. çok sevinçliyim..

sei ne çok aradım bedriyee olur beni bırakma sen emi

hani sen diodunya göbegim agrıyo die benimde göbegimiz sol tarafı böle acıyomu agrıyıomu yanıyomu tarif edemedigim bi acı zaman zama oluyo acıdıgında kaşıyo gibi yapıom hafifleyip geçiyodu sendedemi vardı böyle bişey o yazını aradım aradım bulamadım sana ne demişti doktorun bu kouda

cnm benım cok sevındım hadı hayırlısı artık

Tuğbam canım sabahtan beri aklımdaydın şimdi okudum kan sonucun negatif çıkmış, adetin gelmediği sürece Allah'tan umut kesilmez, bizim Aylin kanda negatifi gördü ama maşallah şimdi doğurmak üzere..Rabbim verrirse sağlıklı ve hayırlısını versin sana canım..bu ay olmazsa bile bir sürü ay var..hepimiz ne sıkıntılar yaşadık Rabbim seni cok bekletmesin inşallah

ayyyy burcu inan her cümleni gözlerim dolarak okuyorum, bugun her duamda ortak olucaksın ınş bu mubarek gunun hatrına Rabbim niyetlerimizi kabul etsin.. çok sevinçliyim..

Ya beni bir sor..otobüsteyim telden sizin yazdilarinizi okuyorum gözlerim dolu dolu..Allah razı olsun Bedişim Allah bacağına şifa versin inşallah, eve varınca yazdıklarinizi hepsini okuyacagım tek tek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…