- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.221
Olablir canım ondan da olabilir birden kasıldıysan rahatsız olduysan ondan da olabilir. Birden irkilmişte olabilirsin öyle ortamlarda müzik çalan orkestradan uzak yerlere otur canım. Merak etme bir şey olmaz inşallah Allah'ın izniyle doktor uyarıda bulunmuş sadece dikkat et diye
Hayırlı cumalar, hayırlı günler arkadaşlarım...
yahu bebeklere adetli birinin bakmsı konusu çok zor bir iş, hakkate diyemeyiz ki her gelene, "sen adetlimisin, adetliler ellemesin, bakmasın, görmesin..." diye. ayyy rabbim korusun hepimizinkileri inşallah, acaba batıl inançmı yoksa gerçekmi onuda bilemiyoruz. tıbbi bir açıklaması yokmu acaba o daha mantıklı gelir insana.
Damadım da zaten bi kızarıyor yanakları, bir pamukçuk oluyor kıyamam ricky martinime ben ya.
şekerkız tubacım gelmiş, ama bence çok erken değilmi test için daha 1 hafta var adetine, bakalım Allahtan ümit kesilmez bence.
Bedişiminde sonuçlarını merak ediyorum dr ne diyecek acaba.
Çiğdemcim gaz sancılarıyla başı dertteymiş canım benim Allahım rahatlık versin inşallah küçük poposuna minişinin.
Burcuuuu ayyyy çok heyecanlıyım bak öyle fingir fingir olma bu sıralar, hamile gibi dikkatli hareketler yap .
Nazancım dr yat demediyse yatmana heralde gerek yoktur, ama kızlarında dediği gibi karın kaslarını zorlayıcı veya çalıştırıcı hareketler yapma. ve belkide kabızlıktan karnını zorluyosundur ondan kramp olabilirmi acaba diye düşündüm?
Meralcim sen nasıl oldun kuşum gribin geçtimi, birde geçen günkü gaz sancın birdaha olmamıştır inşalah, sende bu sıra hastaneyi mesken tuttun canım yaa kıyamam.
Tümayyyyy özledim seni bebişiim hiç denk gelemiyoruz, sende ne var ne yok inşallah herşey yolundadır iyisindir yorulmuyorsundur.
aklıma geldikçe daha yazacağım şunu bi gönderimde bağlantım filan kopmadan[/QUOT
sıcaklar basladı eger bebek uzun kollu gıydırılıyrosa isilik olusur buda sivilcedir. genelde bebekler sıcak alırkenden bu olusur bence adet olayı falan degıl cocugun yasadıgı batıl inanç. annemde cok inanır o nedenle sahilin 40 ı cıkana kadar yanında sarı ve kırmısı ince şal koyduk koruyormus adetli biri gelirse bebeğin yüzüne leke vs dusmesini.
gunaydın kıslar dun doktora gıttım kan testıne malesef hıc bışey yokolsa cıkardı dımı bat 5 temmuz
Günaydın canlarım ben şimdi hastanedeyim, pıhtılaşma sonuçlarımı aldım ama hepsi cıkmamış, çıkanlardan bir sey anlamadım, sadce PAI 1 de saptanmış, sıra bekliyorum bakalım doktor ne diyecek , cıkışta size yazarım, sekerkız tugba geldi mi?
İş yapmadımda seda kendimi kasıyorum ondan olabilirmi yada dün bir dügüne gittik o gürültülü ortamdı ses sistemi tepemizdeydi ondanda olabilir dimi çünkü hiç iş yapmadım yapmıyorum işye oturuyorum eve gidincede yatıyorum
gunaydın kıslar dun doktora gıttım kan testıne malesef hıc bışey yokolsa cıkardı dımı bat 5 temmuz
Canım sorun değil o kadar doktorun dediği gibi tatlıyı kes sütlü tatlılara ağırlık ver çok canın isterse bir şey olmaz merak etme
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın doktordan. Bir şey çıkmaz. Yaz bize hemen çıkınca.
enteresan ilk defa duyuyorum regl birisi bakınca sivilce olduğunu. Ama nereden bilicez gelen kişinin regl olduğunu bilsek bile bakma bana diyemeyi ki dimi ama
Ay canım kıyamam ona ben yaa gaz sancıları çok sorun oluyor yazık bebelere. Zeytinyağı sür kulak çubuğuna sür biraz uyar o zaman yapabilir. Sende gaz yapacak şeylerden uzak dur anneden de geçiyor bebeğe.
Olablir canım ondan da olabilir birden kasıldıysan rahatsız olduysan ondan da olabilir. Birden irkilmişte olabilirsin öyle ortamlarda müzik çalan orkestradan uzak yerlere otur canım. Merak etme bir şey olmaz inşallah Allah'ın izniyle doktor uyarıda bulunmuş sadece dikkat et diye
Canım belki daha çıkmamıştık biraz daha bekle üzülme hayırlısı olsun hakkında
Hayırlı cumalar, hayırlı günler arkadaşlarım...
şekerkız tubacım gelmiş, ama bence çok erken değilmi test için daha 1 hafta var adetine, bakalım Allahtan ümit kesilmez bence.
meral bakmış netde bende araştırdım ama gen olayları karışık, benimde adını anımsamıyorum doğal olarak ama bi değer yüksekdi doktor bişey olmaz gebelikte iğne olucaksın dedi o üniversite araştırmaydı bu gutiğim doktorda gerek yok dedi kullandırtmadı inşAllah güpgüzel haberlerle geliceksinn.. ve bişey varsa bile iğnesi var ilacı var sende de gebelik varAllah ım sana sığınırız, inşAllah mevlam güldürecek yüzünü..
kasmandan da olur bence çünkü bende kasıyordum ilk zamanlar kendimi doktora gitmiştim ve doktor dedi ki sen kasılırsan o gitme yolları arayacak ne oluyorda annem böyle adrenalın salgılıyor diye rahatsızlık duyar ve rahatsız eder demişti tamda senin bu haftalardaydımm.. artık 12 hafta geçti rahat ol senin bak ne güzel hayırlısıyla hiç riskin yok, öncesinde kötü hikaye yok, maşaAllah en başından beri herşey yolunda, sen rahat olmalısın, çok şükür güzel herşey..
kan değrin ne çıktı acaba? olmaz denilen birsürü şey oluyor hayırlısıyla bakalım Rabbim bi yol çızmıstır.
Sedacıımm normalde şeker değerleri sınırda çıkınca rejim falan yaptırıyorlarmış ama doktor dediğin gibi dikkat et dedi, ben 50 lik yüklenmeden önce çok tatlı yiyordum 50lik yüksek çıktı sonrasında 100 luk yaptırrıken şeker tüketmedim hiç korkudan y,nede sınırda cıktı ama tatlı isteğim çok fazla..
Nazancım dr yat demediyse yatmana heralde gerek yoktur, ama kızlarında dediği gibi karın kaslarını zorlayıcı veya çalıştırıcı hareketler yapma. ve belkide kabızlıktan karnını zorluyosundur ondan kramp olabilirmi acaba diye düşündüm?
Canlarım şimdi doktordan çıktım , doktor gebelik başlamış dedi, salı günü yine gel kan ver o zaman kesin netleşir, keseyide görürüz dedi, coraspirin , progesatan iğne ve kan sulandırıcı bir iğne daha verdi, bunları önlem için veriyorum dedi, adam o kadar şekerdi ki, kan sonucumum 52 olmasına cok sevindim aa harika tebriler dedi, ama 52 az bi deger suan bir sey göremeyiz dedi, yinede alttan baktı, inanın benden ve kocamdan daha sevinçliydi adam, koca doçenti sarılıp öpecektim, hocam süpersiniz beni cok mutlu ettiniz dedim vıktım, bakalım canlarım Rabbim ne nasip edecek Allahımın dedigi olacak hayırlısıyla, ilaçlara bugün başla dedi....beni kalbinden geciren, dua eden , edemeyen, iyi niyet dileyen herkesten bin kere razı olsun canlarım, ağlıcam şuan kendimi zor tutuyorum, eve gidiyyorum şimdi valiz hazirlayacağım..hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun
meral bakmış netde bende araştırdım ama gen olayları karışık, benimde adını anımsamıyorum doğal olarak ama bi değer yüksekdi doktor bişey olmaz gebelikte iğne olucaksın dedi o üniversite araştırmaydı bu gutiğim doktorda gerek yok dedi kullandırtmadı inşAllah güpgüzel haberlerle geliceksinn.. ve bişey varsa bile iğnesi var ilacı var sende de gebelik varAllah ım sana sığınırız, inşAllah mevlam güldürecek yüzünü..
BEDIŞ canım ayy Meral de sende araştırmışsınız ay şimdi ağlıcam, verdiginiz destek o kadar büyük ki anlatamam, canım ben doktora onu sordum, daha 2 sonucum cıkmamış, onlarıda bekleyecgiz, doktor dedi ki şuan pıhtılaşma görünmüyor ama şüpheli biraz ben yinede önlem almak istiyorum dedi, diğer sonuclar cikinca daha da netleşecek herşey, bide 3 tane kimyasal gebelik gcirdim 1 tane kürtajim var diye kan sulandirici vermek istedi..ayy Bedriye bir tuhafım...
Burjuuuum superrrr biii haber bu tebrikederim yasasiiiin mmasaallah degerine Rabbim tamamina erdirsin insaallah
Kizlaaaaarrrr tr saati ile 12-13arasi asilamam var bugun dua edin lutfeeen opuldunuz
Ay canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin vanada aynı ilaçları verdi canım inşallah şifa olurCanlarım şimdi doktordan çıktım , doktor gebelik başlamış dedi, salı günü yine gel kan ver o zaman kesin netleşir, keseyide görürüz dedi, coraspirin , progesatan iğne ve kan sulandırıcı bir iğne daha verdi, bunları önlem için veriyorum dedi, adam o kadar şekerdi ki, kan sonucumum 52 olmasına cok sevindim aa harika tebriler dedi, ama 52 az bi deger suan bir sey göremeyiz dedi, yinede alttan baktı, inanın benden ve kocamdan daha sevinçliydi adam, koca doçenti sarılıp öpecektim, hocam süpersiniz beni cok mutlu ettiniz dedim vıktım, bakalım canlarım Rabbim ne nasip edecek Allahımın dedigi olacak hayırlısıyla, ilaçlara bugün başla dedi....beni kalbinden geciren, dua eden , edemeyen, iyi niyet dileyen herkesten bin kere razı olsun canlarım, ağlıcam şuan kendimi zor tutuyorum, eve gidiyyorum şimdi valiz hazirlayacağım..hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun
Canlarım şimdi doktordan çıktım , doktor gebelik başlamış dedi, salı günü yine gel kan ver o zaman kesin netleşir, keseyide görürüz dedi, coraspirin , progesatan iğne ve kan sulandırıcı bir iğne daha verdi, bunları önlem için veriyorum dedi, adam o kadar şekerdi ki, kan sonucumum 52 olmasına cok sevindim aa harika tebriler dedi, ama 52 az bi deger suan bir sey göremeyiz dedi, yinede alttan baktı, inanın benden ve kocamdan daha sevinçliydi adam, koca doçenti sarılıp öpecektim, hocam süpersiniz beni cok mutlu ettiniz dedim vıktım, bakalım canlarım Rabbim ne nasip edecek Allahımın dedigi olacak hayırlısıyla, ilaçlara bugün başla dedi....beni kalbinden geciren, dua eden , edemeyen, iyi niyet dileyen herkesten bin kere razı olsun canlarım, ağlıcam şuan kendimi zor tutuyorum, eve gidiyyorum şimdi valiz hazirlayacağım..hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun
kasmandan da olur bence çünkü bende kasıyordum ilk zamanlar kendimi doktora gitmiştim ve doktor dedi ki sen kasılırsan o gitme yolları arayacak ne oluyorda annem böyle adrenalın salgılıyor diye rahatsızlık duyar ve rahatsız eder demişti tamda senin bu haftalardaydımm.. artık 12 hafta geçti rahat ol senin bak ne güzel hayırlısıyla hiç riskin yok, öncesinde kötü hikaye yok, maşaAllah en başından beri herşey yolunda, sen rahat olmalısın, çok şükür güzel herşey..
.
cnm benım cok sevındım hadı hayırlısı artık
ayyyy burcu inan her cümleni gözlerim dolarak okuyorum, bugun her duamda ortak olucaksın ınş bu mubarek gunun hatrına Rabbim niyetlerimizi kabul etsin.. çok sevinçliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?