Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sevinin canim Insaallah busefer olacak burjum cunku degerin guzel cok sukur.Bende yoldayim arabada esime diyom cok heyecanliyim aptal aptal gulesim geliyor diyorum oda senin herzamanki halim degilmiydi diyor))
Rabbim bu cuma gununun hurmetine dualarimizi kabul etsin Insaallah. Yarinicin hhaazirlamistim kendimi ama bi yanim cuma olur diyordu cunku gonlumde cuma gunu olsam diye geciyordu

hadi bakalım sen herseyin e iyisini hakediyosun kucugummmmmmmmm allahım yardımcın olsun çok oynama nişanda falan bebişimize iyi bak

masalar sabitti malesef bundan sonra dikkat ederim idrara da sıkışıktım ultrasonla baktıgında altıma işicektim ondanda olabilir

herşey olabilir canım ama kasılmamaya rahat olmaya bak kasılmalar bebek için tehlikeli. Üzülme sıkılmaya hiçbirşeye sinirlenme bunlarda kasılmaları tetikler dikkat et.

canım şeker canın istediğinde hep sütlü tatlılardan git ama çok şeker koymayacaksın, karpuz falan bunları sınırlı tüket çok fazla şeker var özellikle yaz meyvelerinde buna da dikkat et canım

Canımmm çok çok sevindim oh nihayet çok güzel konuşan bir doktor senin de moralini yerine getirmiş artık gebe olduğunu sana kabul ettirmiş. 52 gibi bir değer 1 hafta verken çok iyi bence kan sulandırıcı ve düşük önleyici vermesi çok iyi olmuş temkinli olmak iyidir her zaman. Bu sefer tamamına erdirir Rabbim inşallah.. Umarım içime başından beri doğan gerçekleşir balım benimm demiştim ben sana derim o zaman.. Dikkat et oralarda kendine aman gerçi eşin biliyor artık o da dikkatli olmanı sağlar. Bu topiğin bahtı açıldı artık yaa baksanıza arka arkaya güzel haberler alıyoruz

Kizlaaaaarrrr tr saati ile 12-13arasi asilamam var bugun dua edin lutfeeen opuldunuz

Canım hayırlısı olsun sonucu güzel olsun inşallah kendine çok dikkat et bol bol dinlen.

ayyy nazanımm bi seninle benim gebeliğim aynı gidiyor ha çok şükür sağlıklı bişey o, göbek deliğimin arka kısmında ağrım vardı çokca, ama çok oldu ağrım dayanamıyacak gibiydimm doktor göbek fıtıgı var demısmıydık dedı yok dedımm, yedıklerıme dıkkat etmememden dolayı gaz preblemı olabilir dedi.. genışleme ve buyumeden dolayı orada sancı olabilir korkma bu ghaftalarda bebek çok aşağıda yukarıdakı karın ağrısı bebekten kaynaklanmıyor o yuzden korkmana gerek yok dedı, bebek nazan su an senın şeyinin tam ustunde karnının tam altında bırlesme noktasında.. yukarı cıkmadı yanı henuz

Burcu kurban olim çok dikkatli ol...sen çok tez canlısın anladığım kadarıyla...etrafındakilei mutlu etmeyi seven birisin...ama sana yalvarırım bu sefer de izin ver insanlar seni mutlu etsin...ne bilim el çantanı bile sen taşıma...aayy kalbim duracak..korkunç mutlu oldum...SÜPHANALLAH...MAŞALLAH...Cumalar yüzü suyu hürmetine RABBİM bu süreci sağlıkla huzurla tamamlamayı nasip etsin İNŞALLAH....

Meralcim gaz sancin gecti dimi Allah aifani versin
ZEynepcim rapor dan haber varmi bence ara ara yokla hastaneyi
bende bugun capa ya rapor icin basliyorum kizlar dua edin hayirli cumalar hepinize

Tümayyyyy özledim seni bebişiim hiç denk gelemiyoruz, sende ne var ne yok inşallah herşey yolundadır iyisindir yorulmuyorsundur.
aklıma geldikçe daha yazacağım şunu bi gönderimde bağlantım filan kopmadan [/QUOTE]

Yasemin kusum bende seni cok ozledim iyiyim canim yatiyorum aksama kadar bilgisayara falan bakamiyorum midem bulaniyo oyuzden karsilasamiyoruz..Sen nasilsin bebisinin hareketleri basladimi ?
Burcu cok sevindim canim topigimizde kan sulandirici kullananlar cogaldi insallah saglikla kavusuruz bebislarimize.

burcumm nasıl sevindiim anlatamam inşallah bu sefer yüzün gülecek kuzum Allah güzel gönlüne göre verecek, sen dikkat et kendini çok yorma olur mu

hayırlı cumalar kızlarr

ALLAH razı olsun canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel mutlu bebişli senelere İNŞALLAH..
canım adet olayı doğru gecmişte yazdım görmüşsündür benimki baya kötüydüyanakları avuç içim kadar kırmızı kabuklandı bide sudocrem sürdüm hergün yıkıyorum yüzünüde siliyorum sürekli yeni yeni düzelmeye başladı..şimdide pamukcuk cıkıyo aklında bulunsun göğsünü emzirmeden önce karbonatlı su ile sil
emzik veriosan ağzına alıp verme
biberonunu emziğini mutlaka kaynatıp kullan
her emzirmeden sonra su ver
pamukcuğu engeller
bence sütün vardır bende yetmio sanıyodum aptamil anne sütü veriodum günde 1-2 dr dedi nerden biliosun yetmeiğini kilosu iyi sadece emzir verme dedi sağma makinasına süt gelmeye bilir ama bebek cekio aklında bulunsun bende sağıyorum çünkü
adetli biri geirse senin annen gibiyim demesi lazımmış nette okumuştum canım 40ını atlat sorun kalmaz İNŞALLAH bizimde pazar 40 ı kısmetse :)

Son düzenleme:
gunaydın kıslar dun doktora gıttım kan testıne malesef hıc bışey yok olsa cıkardı dımı bat 5 temmuz
canım daha adetine bir hafta var hemen üzülme inşallah güzel haberler verirsin
ohh bee şükürler olsun inşallah kan değerlerinde yükselecek kuzum sen kendine çok dikkat et keseyide göreceksin dualrımız kabul oluyor canım benim buarada doktorun hakikaten cok seker bizimkinin ağzından kelpetenle bile laf alamıyoruz
Kizlaaaaarrrr tr saati ile 12-13arasi asilamam var bugun dua edin lutfeeen opuldunuz

canım Allah yardımcın olsun senin için 7er tane ayetel kürsi, felak ve nas okudum Rabbim kabul eylesin inşallah

tatlımm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ayy evet kırmızı bişey koyarlar annenin ve bebğin yanına bende görüyorum hep, al basmasın derler, ne bilim herşeyde bir doğruluk payı vardır mutlaka.
aammmmm burcummmmm ayyy bütün neşeli smile ifadeleri koyucam şimdi ama kendmi tutuyorum kese çıkana kadar
canım yaa maşallah subhanallah inşallah hayırlısı ile sana sapasağlam tutunur sağlıkla gelir bebğin ayyy mucizeee yaaaa
yat demedi evet suan öyle ishalimki anlatamam
canım benim ishalim o kan ilacın bırakınca bide hergün kola içince geçti. yani ilacı bıraktıktan ancak 3-4 gün sonra dzeldi hatta, ben şimdi kan ilacı olarak maltofer içiyorum o o kadar ishal yapmıyor.
ayyyy tam saati yaa hemen duua ediyorum Alllahımmmmmmmm

tümayım canım çok şükür idare edip gidiyorum Allaha şükrler olsun.
çok sevdiğim bişeyler yiyince karnımda bi kıpırdamalar oluyor gibime geliyor ama işte bağırsak hareketllerimi bebek mi kestiremiyorum.
ohh aferim sana yat kuşum yat, ilk 3 aydan sonra Allahın izni lile daha rahat olunuyor nasılsa.

Meralcim gaz sancin gecti dimi Allah aifani versin
ZEynepcim rapor dan haber varmi bence ara ara yokla hastaneyi
bende bugun capa ya rapor icin basliyorum kizlar dua edin hayirli cumalar hepinize

Malesef Nilüfer im malesef ki geçmedi...ve malesef ki bu gaz sancısı da değilmiş...adnı unuttum şimdi ama bi sendrommuş...karnım su toplamış...yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu oluyormuş....ama en hafif şekliyle atlatıyorum...çalıştığım yerde tek bayanım...düşün öylesine ızdrabım var ki yüzümden o kadar okunuyor ki...haberleri olmamasına rağmen pervane oldular çevremde...yürüyemiyorum...eğilemiyorum...az önce kalemimi yere düşürdüm koskoca müdürüm masasından kalkıp verdi bana...evle işimin arası normal yürümeyle 6 dk...2 gündür 15 dk da ancak bitiriyorum...

canım benim o kadar mutlu oldum ki anlatamam senin mutluluğunu hayal bile edemiyorum... herşey çok farklı ve güzel olacak canım bu sefer

yasemin ben hep karnımda gaz oldugundan o kıpırtıları hissettiğimi sanıyordum ama 19. haftada aha da dedim bu bebek sonra tetennoz iğnesi oldum 20, haftafa kolumun ağrısına 2,3 gün hiç bişey hissetmedim tabi o esnada korkudan ödüm patladı ama ama dedım kı evet bebekmıss... senin o kıpırtılar da güzeller güzeli kızın.. Melike'n:nazar

Burcuu kuzum senin adet günün geçmedi mi bide, Ayyy ben yerim sizi yaa, zaten tatlıya çok düşkünüm selavat unutmaaa.. lutfen.. kendini hiç kasma düğünde falan ama ayakta çok kalma ne olur belın agrımasın..

ayy burcu nun haberini mesude yee, aslı ya, buket e de vereydik..

sedaa sen ne zaman tüpe gidiceksin, senden de hayırlı haberler alalım hayırlısıyla inşAllah, heyecanlanıp sevinelimmm

aahh be kuzum öğrenecez işte..

kızlar moralim çok bozuk pazara giderken merdivenlerden yuvarlandım canım çok yandı baçağım mosmor ve kan içinde kaldı çok korkuyorum ya bir şey olur diye

anacım dikkat et..olmaz bişeyde sen yinede dikkat et..bende eşya taşımıştım hatırlarsan

oyy maşallah bereketliymişsin:))

anam burcu..kız hadi hayırlısı..bana müjdeli bi haber ver.

offfffffffff oku oku bitmedi..atlaya butlaya okudum..burcuya sevindim küçük burcuya üzüldüm, bedişe sevindim meleğe üzüldüm yine atraksiyonlu bi topik haftası geçmiş..
ben de düğün teaşıyla uğraşıyorum.aslında yaptığım bişey yok..yiyiop içip yatıyorum..bide misafir ediliyorum.mantılar börekler ayıptır söylemesi gırla gidiyo:)))))))))))))))))))))))

neyse hamişler var fazlşa konuşmiyim..ama emin olun hepinizimn yerine de yiyorum..öptüüüüüüümm..

Selam hayırlı Gül kokulu cumalar herkese nasıldınız bakalım fıstıklar :)

hoşgeldin meseuudee.. betül prensesimiz nasıl? Keyfi nasıl büyüdü mü?

geçmişi okudun mu? Burcu ya doktor gebesin dedi, ve adet günü geçmedi ve değeri 52 Salı günü kısmet olurssa doktora gidicek tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…