- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.241
Canlarım şimdi doktordan çıktım , doktor gebelik başlamış dedi, salı günü yine gel kan ver o zaman kesin netleşir, keseyide görürüz dedi, coraspirin , progesatan iğne ve kan sulandırıcı bir iğne daha verdi, bunları önlem için veriyorum dedi, adam o kadar şekerdi ki, kan sonucumum 52 olmasına cok sevindim aa harika tebriler dedi, ama 52 az bi deger suan bir sey göremeyiz dedi, yinede alttan baktı, inanın benden ve kocamdan daha sevinçliydi adam, koca doçenti sarılıp öpecektim, hocam süpersiniz beni cok mutlu ettiniz dedim vıktım, bakalım canlarım Rabbim ne nasip edecek Allahımın dedigi olacak hayırlısıyla, ilaçlara bugün başla dedi....beni kalbinden geciren, dua eden , edemeyen, iyi niyet dileyen herkesten bin kere razı olsun canlarım, ağlıcam şuan kendimi zor tutuyorum, eve gidiyyorum şimdi valiz hazirlayacağım..hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun
masalar sabitti malesef bundan sonra dikkat ederim idrara da sıkışıktım ultrasonla baktıgında altıma işicektim ondanda olabilir
Sedacıımm normalde şeker değerleri sınırda çıkınca rejim falan yaptırıyorlarmış ama doktor dediğin gibi dikkat et dedi, ben 50 lik yüklenmeden önce çok tatlı yiyordum 50lik yüksek çıktı sonrasında 100 luk yaptırrıken şeker tüketmedim hiç korkudan y,nede sınırda cıktı ama tatlı isteğim çok fazla..
Canlarım şimdi doktordan çıktım , doktor gebelik başlamış dedi, salı günü yine gel kan ver o zaman kesin netleşir, keseyide görürüz dedi, coraspirin , progesatan iğne ve kan sulandırıcı bir iğne daha verdi, bunları önlem için veriyorum dedi, adam o kadar şekerdi ki, kan sonucumum 52 olmasına cok sevindim aa harika tebriler dedi, ama 52 az bi deger suan bir sey göremeyiz dedi, yinede alttan baktı, inanın benden ve kocamdan daha sevinçliydi adam, koca doçenti sarılıp öpecektim, hocam süpersiniz beni cok mutlu ettiniz dedim vıktım, bakalım canlarım Rabbim ne nasip edecek Allahımın dedigi olacak hayırlısıyla, ilaçlara bugün başla dedi....beni kalbinden geciren, dua eden , edemeyen, iyi niyet dileyen herkesten bin kere razı olsun canlarım, ağlıcam şuan kendimi zor tutuyorum, eve gidiyyorum şimdi valiz hazirlayacağım..hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun
Kizlaaaaarrrr tr saati ile 12-13arasi asilamam var bugun dua edin lutfeeen opuldunuz
sei ne çok aradım bedriyee olur beni bırakma sen emi
hani sen diodunya göbegim agrıyo die benimde göbegimiz sol tarafı böle acıyomu agrıyıomu yanıyomu tarif edemedigim bi acı zaman zama oluyo acıdıgında kaşıyo gibi yapıom hafifleyip geçiyodu sendedemi vardı böyle bişey o yazını aradım aradım bulamadım sana ne demişti doktorun bu kouda
burcumm nasıl sevindiim anlatamam inşallah bu sefer yüzün gülecek kuzum Allah güzel gönlüne göre verecek, sen dikkat et kendini çok yorma olur mucanlarım size bir şey demem lazım
Adetime 7 gün kala pembe akıntım ve kahverengi lekelenmem oldu, 1 gün sürdü, bende şüphelendim test yaptırdım kan degerim 52 çıktı, doktor 2 gün sonra tekrar edelim dedi, bende pazartesi tekrar kan verecegim, doktor değer biraz düşük dedi, bende üç hafta önce adet oldum, daha günüm gelmedi dedim, olsun yinede şimdilik birsey diyemem dedi, hiç kimseye söylemedim daha eşim bile bilmiyor, yarın Alanyaya nişana , cumarteside ankaraya düğüne giudecegiz,geçen ay da kimyasal gebelik gecirdiğim için bu duruma biraz şüpheli bakıyorum, Allah'a sığınıyorum öyle heyecenım falan yok sakinim, Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip eder..bende size süpriz bir haber olsun :))) haftasonu cok yoğun olacagım belki gelemem ama aklım sizde, hatta sekerkiz tuğba ne yapti cok merak ediyorum...
Ssedam erken degilmi sence asilama cunku igneyi dun aksam 22de vuruldum bugun asilamam. 36saat olmuyorki
ALLAH razı olsun canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel mutlu bebişli senelere İNŞALLAH..kızlar dualarını okudum,rabbim kabul etsin
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]zakkumx/ Zeynep[/TD]
[TD]18.06.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]didemss_23/ Didem[/TD]
[TD]19.06.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982/ B. Gül[/TD]
[TD]20.06.2013 perşembe[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomar/ Tümay[/TD]
[TD]21.06.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem / Çiğdem[/TD]
[TD]24.06.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one / Seda[/TD]
[TD]25.06.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tb_fb/ tuba[/TD]
[TD]26.06.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdroner/ bedriye[/TD]
[TD]27.06.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buketdemet/ buket[/TD]
[TD]28.06.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım adet olayı doğru gecmişte yazdım görmüşsündür benimki baya kötüydüyanakları avuç içim kadar kırmızı kabuklandı bide sudocrem sürdüm hergün yıkıyorum yüzünüde siliyorum sürekli yeni yeni düzelmeye başladı..şimdide pamukcuk cıkıyo aklında bulunsun göğsünü emzirmeden önce karbonatlı su ile silHayırlı cumalar kızlar ben geldimm..
birsürü şey yazdım ama bağlantı koptu gitti hepsi sinir oldum kopyalamayı akıl edemedim malesef..
burcucum çok sevindim allahım yüzünü güldürsün inşallah bı sefer dualarımDasın bitanem..
aslıcımm şuan okuyamıyorum ama anneme babama eşime ve kendime olmak üzere 4 tane yasin alabilirim tatlım. Ben benimkini kırkım çıkınca okurum ama olur mu?
ayrıca benim bebişin yüzünde de sivilceler çıktı adetli biri bakınca olırmuş ben inanama öle şeylere dedim ama doğruymuş haberiniz olsun..
bizimki meme almıyo bende sağıp veriyorum çok yoruluyorum ztn az sütüm var o da yetmiyo mama takviyesi yapıyoruz ama olsun bebişim doysunda sorun değil napalım..
bu gaz sancısı olayı bizde dr var her akşam aynı saatte yıkıyo ortalığı masaj fln yapıyoruz ilacını veriyorum ama yinede bi kaç saat sürüyo kakasını yapmasını anlamıyorum kabız flnda da değil ama niye bukadar zorlanıyor ki acaba..
neyse canlarım şimdi süt sağma zamanı uyuyokn sağıyorum yine gelirim öpüyoruz..
adetli biri geirse senin annen gibiyim demesi lazımmış nette okumuştum canım 40ını atlat sorun kalmaz İNŞALLAH bizimde pazar 40 ı kısmetse :)sıcaklar basladı eger bebek uzun kollu gıydırılıyrosa isilik olusur buda sivilcedir. genelde bebekler sıcak alırkenden bu olusur bence adet olayı falan degıl cocugun yasadıgı batıl inanç. annemde cok inanır o nedenle sahilin 40 ı cıkana kadar yanında sarı ve kırmısı ince şal koyduk koruyormus adetli biri gelirse bebeğin yüzüne leke vs dusmesini.
canım daha adetine bir hafta var hemen üzülme inşallah güzel haberler verirsingunaydın kıslar dun doktora gıttım kan testıne malesef hıc bışey yokolsa cıkardı dımı bat 5 temmuz
ohh bee şükürler olsun inşallah kan değerlerinde yükselecek kuzum sen kendine çok dikkat et keseyide göreceksin dualrımız kabul oluyor canım benimCanlarım şimdi doktordan çıktım , doktor gebelik başlamış dedi, salı günü yine gel kan ver o zaman kesin netleşir, keseyide görürüz dedi, coraspirin , progesatan iğne ve kan sulandırıcı bir iğne daha verdi, bunları önlem için veriyorum dedi, adam o kadar şekerdi ki, kan sonucumum 52 olmasına cok sevindim aa harika tebriler dedi, ama 52 az bi deger suan bir sey göremeyiz dedi, yinede alttan baktı, inanın benden ve kocamdan daha sevinçliydi adam, koca doçenti sarılıp öpecektim, hocam süpersiniz beni cok mutlu ettiniz dedim vıktım, bakalım canlarım Rabbim ne nasip edecek Allahımın dedigi olacak hayırlısıyla, ilaçlara bugün başla dedi....beni kalbinden geciren, dua eden , edemeyen, iyi niyet dileyen herkesten bin kere razı olsun canlarım, ağlıcam şuan kendimi zor tutuyorum, eve gidiyyorum şimdi valiz hazirlayacağım..hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun
Kizlaaaaarrrr tr saati ile 12-13arasi asilamam var bugun dua edin lutfeeen opuldunuz
tatlımm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ayy evet kırmızı bişey koyarlar annenin ve bebğin yanına bende görüyorum hep, al basmasın derler, ne bilim herşeyde bir doğruluk payı vardır mutlaka.sıcaklar basladı eger bebek uzun kollu gıydırılıyrosa isilik olusur buda sivilcedir. genelde bebekler sıcak alırkenden bu olusur bence adet olayı falan degıl cocugun yasadıgı batıl inanç. annemde cok inanır o nedenle sahilin 40 ı cıkana kadar yanında sarı ve kırmısı ince şal koyduk koruyormus adetli biri gelirse bebeğin yüzüne leke vs dusmesini.
aammmmm burcummmmm ayyy bütün neşeli smile ifadeleri koyucam şimdi ama kendmi tutuyorum kese çıkana kadarCanlarım şimdi doktordan çıktım , doktor gebelik başlamış dedi, salı günü yine gel kan ver o zaman kesin netleşir, keseyide görürüz dedi, coraspirin , progesatan iğne ve kan sulandırıcı bir iğne daha verdi, bunları önlem için veriyorum dedi, adam o kadar şekerdi ki, kan sonucumum 52 olmasına cok sevindim aa harika tebriler dedi, ama 52 az bi deger suan bir sey göremeyiz dedi, yinede alttan baktı, inanın benden ve kocamdan daha sevinçliydi adam, koca doçenti sarılıp öpecektim, hocam süpersiniz beni cok mutlu ettiniz dedim vıktım, bakalım canlarım Rabbim ne nasip edecek Allahımın dedigi olacak hayırlısıyla, ilaçlara bugün başla dedi....beni kalbinden geciren, dua eden , edemeyen, iyi niyet dileyen herkesten bin kere razı olsun canlarım, ağlıcam şuan kendimi zor tutuyorum, eve gidiyyorum şimdi valiz hazirlayacağım..hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun
canım benim ishalim o kan ilacın bırakınca bide hergün kola içince geçti. yani ilacı bıraktıktan ancak 3-4 gün sonra dzeldi hatta, ben şimdi kan ilacı olarak maltofer içiyorum o o kadar ishal yapmıyor.yat demedi evet suan öyle ishalimki anlatamam
ayyyy tam saati yaa hemen duua ediyorum AlllahımmmmmmmmKizlaaaaarrrr tr saati ile 12-13arasi asilamam var bugun dua edin lutfeeen opuldunuz
Yasemin kusum bende seni cok ozledim iyiyim canim yatiyorum aksama kadar bilgisayara falan bakamiyorum midem bulaniyo oyuzden karsilasamiyoruz..Sen nasilsin bebisinin hareketleri basladimi ?
Burcu cok sevindim canim topigimizde kan sulandirici kullananlar cogaldi insallah saglikla kavusuruz bebislarimize.
Meralcim gaz sancin gecti dimi Allah aifani versin
ZEynepcim rapor dan haber varmi bence ara ara yokla hastaneyi
bende bugun capa ya rapor icin basliyorum kizlar dua edin hayirli cumalar hepinize
tatlımm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ayy evet kırmızı bişey koyarlar annenin ve bebğin yanına bende görüyorum hep, al basmasın derler, ne bilim herşeyde bir doğruluk payı vardır mutlaka.
tümayım canım çok şükür idare edip gidiyorum Allaha şükrler olsun.
çok sevdiğim bişeyler yiyince karnımda bi kıpırdamalar oluyor gibime geliyorama işte bağırsak hareketllerimi bebek mi kestiremiyorum.
ohh aferim sana yat kuşum yat, ilk 3 aydan sonra Allahın izni lile daha rahat olunuyor nasılsa.
Canım rezene ile anasonu karıştırıp içiyorum. Çay kaşığıyla bebeğede verebilirsin dediler ama o kadar çok şey giriyoki bebeğimin midesine bi süre sadece anne sütünü alsın diye karar verdim.
Dün yine rahatsızlandı bugünde yine devam ediyo. Kabız değil ama kakasını çok zor yapıyo. Tek başımayım, tecrübesizlik acemilik.. O ağladığında nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Öyle bi ıkınıyoki o sıvı kakayı çıkarmak için kıpkırmızı kesiliyo. Canım çok sıkkın.
Uyansın poposunu zeytinyağı ile uyarmayı deniycem bide. Nette araştırıyorum sürekli inşallah faydası olur.
Bugün emzirirken ıkınmaya başladı ve birden emdiği süt burnundan geldi oğlumun, o bir yandan ağladı ben bi yandan
kızlar moralim çok bozuk pazara giderken merdivenlerden yuvarlandım canım çok yandı baçağım mosmor ve kan içinde kaldı çok korkuyorum ya bir şey olur diye
evet canlarım çookkk ama çook ızdıraplı bir uyanıştan sonra saatlerce inledim...2 serum ağrı kesici..2 fitil yok ölüyorum ALLAH ölüyorum...ultrasona aldılar çok korktular kanamamı var falan diye ama meğerse gazmışsaat 4 tü eve geldiğimde...SONUÇ: 16 yumurta toplandı..bu sabah aradılar 14 ü üzerinde işlem yapılabilmiş. ve 8 tanesi döllenmiş...pazar günde dondurulacakmış...
canlarım size bir şey demem lazım
Adetime 7 gün kala pembe akıntım ve kahverengi lekelenmem oldu, 1 gün sürdü, bende şüphelendim test yaptırdım kan degerim 52 çıktı, doktor 2 gün sonra tekrar edelim dedi, bende pazartesi tekrar kan verecegim, doktor değer biraz düşük dedi, bende üç hafta önce adet oldum, daha günüm gelmedi dedim, olsun yinede şimdilik birsey diyemem dedi, hiç kimseye söylemedim daha eşim bile bilmiyor, yarın Alanyaya nişana , cumarteside ankaraya düğüne giudecegiz,geçen ay da kimyasal gebelik gecirdiğim için bu duruma biraz şüpheli bakıyorum, Allah'a sığınıyorum öyle heyecenım falan yok sakinim, Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip eder..bende size süpriz bir haber olsun :))) haftasonu cok yoğun olacagım belki gelemem ama aklım sizde, hatta sekerkiz tuğba ne yapti cok merak ediyorum...
Selam hayırlı Gül kokulu cumalar herkese nasıldınız bakalım fıstıklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?