- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.261
hayırlı cumalar kızlarr
ALLAH razı olsun canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel mutlu bebişli senelere İNŞALLAH..
aahh be kuzum öğrenecez işte..
anacım dikkat et..olmaz bişeyde sen yinede dikkat et..bende eşya taşımıştım hatırlarsan
oyy maşallah bereketliymişsin:))
anam burcu..kız hadi hayırlısı..bana müjdeli bi haber ver.
offfffffffff oku oku bitmedi..atlaya butlaya okudum..burcuya sevindim küçük burcuya üzüldüm, bedişe sevindim meleğe üzüldüm yine atraksiyonlu bi topik haftası geçmiş..
ben de düğün teaşıyla uğraşıyorum.aslında yaptığım bişey yok..yiyiop içip yatıyorum..bide misafir ediliyorum.mantılar börekler ayıptır söylemesi gırla gidiyo:)))))))))))))))))))))))
neyse hamişler var fazlşa konuşmiyim..ama emin olun hepinizimn yerine de yiyorum..öptüüüüüüümm..
amiiiin canım inşallah,çok teşekkür ederim.
Bundan şüphe bile etme Rabbim kullarının hepisini sever ama bazılarını daha çok sever bu büyük bı imtihan kuzum emin ol ki sevdiğinden deneniyorsun sabret gülüm Rabbim sana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahAh Mesudem aahhh...herkes başka şelillerde sınanıyor aynen dediğin gibi...sen süpersonik kayınvalidenle...ben böyle, diğeri başka türlü...hep anneme söylerim...ben bi bilsem RABİM beni seviyor sonuna kadar gıkımı çıkarmaan hepsine katlanırım...ama annem de diyor ki sevmese sana bu derdi vermezdi ki...İNŞALLAH İNŞALLAH RABBİM sevdiği için yaşıyorumdur tüm bunları....daha ne fena şeyle yaşayanlar var...RABBİM hepimize sabır versin İNŞALLAH ki biz de senin gibi cennet kokulu yavrularımızı koklayalım...tüm dualarına da tüm içtenliğimle AMİİİNNN... diyorum...
Hoş buldum tatlım sende hoş geldin evet taşınan öyle oldu istediğim zaman yatıyor istediğim vakitte kalkıyorum kafana göre takılıyorum baskaları için birsey yapmak zor gelese böyle zamanlarda lohusalik bilmesinin ben zaten gecmis olsun CNm seninde gaz kaka problemleriniz varmış bizde de ara ara oluyor çok kötü kızım kübranın dürüyor üzülüyorum sana gelen bana geldin diyorumTamam canım, çok sağol.. Söylediklerini dikkate alıcam
Canım benim neden yanlış anlayım, yazdığın iyi oldu. Her yolu denemeye çalışıyorum. Elma yağınıda deneyeyim. Çok öpüyorum seni kuzum
Amiin inşallah teşekkür ederim. Dün teyzemle konuştuk oda torunlarının gaz sorunundan bahsetti. Onlarda vermişler gaz damlasını, şimdi gayet iyi yapıyolar kakalarını dedi de rahatladım biraz. Bi sabah birde akşam emzirmeden önce veriyorum. Birde şu çaylardan içip içiricem. Bikaç daha denemek istediğim şey var. İnşallah faydası olur :)
Mesudem hoşgeldin kuzum. Oh ne rahatlamışsındır kv gidince. Valla insanın bebeğiyle başbaşa kalması kadar güzel birşey yok. Ne karışanın var ne danışanın. İstediğin gibi hareket ediyosun. Lohusalığını bile unutuyosun. Yani ben öyle oldum inşallah sende öyle olursun kuzum :)
Âmin CNm çok sagilevet gittiler kizimla başbaşayiz artıkGünaydın canlarım sizleri cok özledim, okulda internete girmek icin çok vaktim olmuyor, evde de ablam ve kardeşim biliyorsunuz. Son durumlardan bildigiklerim Tuba regl olmuş, hayırlara vesile olsun canım, Meral bugün yumurtalarıni
toplatacak sanirim kolaylıkla olsun bitsin inşallah, Şekerkiz Tugba bugün test yapacak inşallah pozitifi görür, Mesudem kaynanasini yollamiş gözün aydım, Allah ruhuna huzur versin....şimdilik okuyabildigim gecmiş bunlar, bilmeme gereken başka bir gelişme var mi söyleyin bakalım????
Hoş buldum bedişim çok sagol kızımda iyi biraz önce makasını yapamadığı için ağladı kivrandi masaj yaptım neysemi zorda olsa yaptı sonrada emanetim uyudu teyzesi büyüdü ya yeni resmini çeker koyarım müsait olduğumdahoşgeldin meseuudee.. betül prensesimiz nasıl? Keyfi nasıl büyüdü mü?
geçmişi okudun mu? Burcu ya doktor gebesin dedi, ve adet günü geçmedi ve değeri 52Salı günü kısmet olurssa doktora gidicek tekrar..
canım cok sevindim İNŞALLAH değerinde artar Güzel haberlerini bekliyoruz....Canlarım şimdi doktordan çıktım , doktor gebelik başlamış dedi, salı günü yine gel kan ver o zaman kesin netleşir, keseyide görürüz dedi, coraspirin , progesatan iğne ve kan sulandırıcı bir iğne daha verdi, bunları önlem için veriyorum dedi, adam o kadar şekerdi ki, kan sonucumum 52 olmasına cok sevindim aa harika tebriler dedi, ama 52 az bi deger suan bir sey göremeyiz dedi, yinede alttan baktı, inanın benden ve kocamdan daha sevinçliydi adam, koca doçenti sarılıp öpecektim, hocam süpersiniz beni cok mutlu ettiniz dedim vıktım, bakalım canlarım Rabbim ne nasip edecek Allahımın dedigi olacak hayırlısıyla, ilaçlara bugün başla dedi....beni kalbinden geciren, dua eden , edemeyen, iyi niyet dileyen herkesten bin kere razı olsun canlarım, ağlıcam şuan kendimi zor tutuyorum, eve gidiyyorum şimdi valiz hazirlayacağım..hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun
Canım bence ara değerini sor bende çatlama îğnesi olduğum zaman adetime 5gün varken test yaptım 2.4 çıkmıştı banada negatif dediler kanamam başladı bir gîttimki 5haftalık hamileymişim ve düşük yaptımkıslar daha erkenmı dıyosunuz sımdı test ıcın hayırlısı ya napalım adetımı beklıycem bakalım yenıden klomene baslıycam alıstırdım kendımı olsaydı cıkardı dıye
Malesef Nilüfer im malesef ki geçmedi...ve malesef ki bu gaz sancısı da değilmiş...adnı unuttum şimdi ama bi sendrommuş...karnım su toplamış...yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu oluyormuş....ama en hafif şekliyle atlatıyorum...çalıştığım yerde tek bayanım...düşün öylesine ızdrabım var ki yüzümden o kadar okunuyor ki...haberleri olmamasına rağmen pervane oldular çevremde...yürüyemiyorum...eğilemiyorum...az önce kalemimi yere düşürdüm koskoca müdürüm masasından kalkıp verdi bana...evle işimin arası normal yürümeyle 6 dk...2 gündür 15 dk da ancak bitiriyorum...
oyyyy yerim senin Melike diyen ağzını benyasemin ben hep karnımda gaz oldugundan o kıpırtıları hissettiğimi sanıyordum ama 19. haftada aha da dedim bu bebeksonra tetennoz iğnesi oldum 20, haftafa kolumun ağrısına 2,3 gün hiç bişey hissetmedim tabi o esnada korkudan ödüm patladı ama ama dedım kı evet bebekmıss... senin o kıpırtılar da güzeller güzeli kızın.. Melike'n :nazar
canım benim şahsi fikri test için erken ama dr da tabiki bişey biliyordur da bugün test yap demiştir. ama benim tam anlamıyla umudum bitmedi sendenkıslar daha erkenmı dıyosunuz sımdı test ıcın hayırlısı ya napalım adetımı beklıycem bakalım yenıden klomene baslıycam alıstırdım kendımı olsaydı cıkardı dıye
anammmm doktora bak sen, deneme tahtası gibi konuşmuş, ama varya bunda da vardır bir hayır kız belli mi olur hadi bismillah, valla senin aşılama saatin tam istanbulda cuma vaktine denk geliyordu, dua edenler tamda cuma vakti ettiler yani sana, muhteşem bir vakitti, şahsen ben ettim duamı. Allahım sonucunu mutlu etsin inşallah.Kizlar ya ne guzel neseli gule oynaya gittim doktor demesinmi catlamis ama yeni catladi ben yinede asilamani yapcam tutmazsa bizim icin tecrube olur bidahaki sefere erken yapariz. Ay ne sinir oldum moralim bozuldu aglamaj istiyoruuuuum. Be aptal ben diyorum adetim birinci gunu 16. Adam 17diyelim diyor o sekil hesapliyir bide ignemi dun aksam oldum normalde cmtesi savah asilama iyiki kan tahlillerime baktilarda catlamak uzere oldugunu ogrendiler sabah apar topar doktora gittim. Tekrar igne verdiler ovitrelle bide progestoron ama vajinada alcakmisim nasil olcaksa ben yutsam onlari olmazmi.
Bedriye,Ozlem ve Ayse nice mutlu yiillariniz olsun esinizle sevgi saygi bir omur sursun.Bidahaki kutlammada bebekleriniz yaninizda olsun cok cok mutlu olun insallah...
Aaa benimkini niye kutlamadınız sincik üzüldüm bizimkiside 1 yılı 4 gün gecmis Pazartesi kv telaşından unuttum zaten neyse onların gitmesi benim için en büyük hediye oldu :)))
Canim kusura bakma gozumden kacmis uzun uzun okuyamiyorum midem den oturu...Rabbim esinle kizinla up uzun saglikli yillar yasatsin ne guzel ya 2 kisiyken 3 kisi oldunuz simdi masallah size....
çok geçmiş olsun canım zor bi dyrum inş en kısa zamanda iileşirsinMalesef Nilüfer im malesef ki geçmedi...ve malesef ki bu gaz sancısı da değilmiş...adnı unuttum şimdi ama bi sendrommuş...karnım su toplamış...yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu oluyormuş....ama en hafif şekliyle atlatıyorum...çalıştığım yerde tek bayanım...düşün öylesine ızdrabım var ki yüzümden o kadar okunuyor ki...haberleri olmamasına rağmen pervane oldular çevremde...yürüyemiyorum...eğilemiyorum...az önce kalemimi yere düşürdüm koskoca müdürüm masasından kalkıp verdi bana...evle işimin arası normal yürümeyle 6 dk...2 gündür 15 dk da ancak bitiriyorum...
Canlarım şimdi doktordan çıktım , doktor gebelik başlamış dedi, salı günü yine gel kan ver o zaman kesin netleşir, keseyide görürüz dedi, coraspirin , progesatan iğne ve kan sulandırıcı bir iğne daha verdi, bunları önlem için veriyorum dedi, adam o kadar şekerdi ki, kan sonucumum 52 olmasına cok sevindim aa harika tebriler dedi, ama 52 az bi deger suan bir sey göremeyiz dedi, yinede alttan baktı, inanın benden ve kocamdan daha sevinçliydi adam, koca doçenti sarılıp öpecektim, hocam süpersiniz beni cok mutlu ettiniz dedim vıktım, bakalım canlarım Rabbim ne nasip edecek Allahımın dedigi olacak hayırlısıyla, ilaçlara bugün başla dedi....beni kalbinden geciren, dua eden , edemeyen, iyi niyet dileyen herkesten bin kere razı olsun canlarım, ağlıcam şuan kendimi zor tutuyorum, eve gidiyyorum şimdi valiz hazirlayacağım..hepinizi cok seviyorum Allah'a emanet olun
Ne kusuru tumayim saka yaptım tatlın ben bile telaşdan unuttum kociş dersen anne babasını ugurlamaktan oda unuttu garibim sagol Allah razı olsun tatlım darısı senin basına saglicakla kucağına alacağın o gunleride göstersin Rabbim ya gemde ne. Uç üçüncüsü baldan da tatlı yetim ben onu ya:))
arkadaslar ilginc bisey oldu bugün asilama oldum ya ben wc girdigimde baktim vajinamdan kirmizi bildigimiz kirmizi iplik sallaniyorönce kan geliyor sandim yok iplik bu nedirki???
vajinadan sallaniyor suan hala cekemiyorum korkuyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?