Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayy bukeett orası dugun evı sız neler yıyorsunuzdurr.. duydugumuda canım ıstıyooorr, duymadıgımı da

mutlaka bıze foto koy dönüşte benimde eylül ayında eşimin kardeşi düğünü olucak kısmetse bende ona kıyafet bakıcamm tabi ayydoğurmaazsam o zamana

Allah kardeşine bir ömür boyu mutluluk,huzur,sağlık versın inşAllah..

amiiiin canım inşallah,çok teşekkür ederim.

aa özlemimm dün evlilik yıldönümünüz müydü, Alah mutluluk, sıhhat, sağlık, huzur hayırlı evlatlar versin inşAllah..

bu arada dun bızımde evlilik yıldönümümüzdü.. Aynı dilekleri kendim içinde diliyoprum kutlama yaptınız mı? ben özel günlerin hepsinde çok duygusal olurum ve hiç kutlama yapmayız tebrık ederiz ve rutınımıze devam ederiz tuhafım vesselam

kıslar daha erkenmı dıyosunuz sımdı test ıcın hayırlısı ya napalım adetımı beklıycem bakalım yenıden klomene baslıycam alıstırdım kendımı olsaydı cıkardı dıye

Kizlar ya ne guzel neseli gule oynaya gittim doktor demesinmi catlamis ama yeni catladi ben yinede asilamani yapcam tutmazsa bizim icin tecrube olur bidahaki sefere erken yapariz. Ay ne sinir oldum moralim bozuldu aglamaj istiyoruuuuum. Be aptal ben diyorum adetim birinci gunu 16. Adam 17diyelim diyor o sekil hesapliyir bide ignemi dun aksam oldum normalde cmtesi savah asilama iyiki kan tahlillerime baktilarda catlamak uzere oldugunu ogrendiler sabah apar topar doktora gittim. Tekrar igne verdiler ovitrelle bide progestoron ama vajinada alcakmisim nasil olcaksa ben yutsam onlari olmazmi.

Ozlem evlilik yildonumunuz hayirli olsun nezamandi kacirmisim
Bizimde carsamba gunuydu ama asilama telasindan bisey anlamadim

Bundan şüphe bile etme Rabbim kullarının hepisini sever ama bazılarını daha çok sever bu büyük bı imtihan kuzum emin ol ki sevdiğinden deneniyorsun sabret gülüm Rabbim sana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Hoş buldum tatlım sende hoş geldin evet taşınan öyle oldu istediğim zaman yatıyor istediğim vakitte kalkıyorum kafana göre takılıyorum baskaları için birsey yapmak zor gelese böyle zamanlarda lohusalik bilmesinin ben zaten gecmis olsun CNm seninde gaz kaka problemleriniz varmış bizde de ara ara oluyor çok kötü kızım kübranın dürüyor üzülüyorum sana gelen bana geldin diyorum
Âmin CNm çok sagilevet gittiler kizimla başbaşayiz artık
Hoş buldum bedişim çok sagol kızımda iyi biraz önce makasını yapamadığı için ağladı kivrandi masaj yaptım neysemi zorda olsa yaptı sonrada emanetim uyudu teyzesi büyüdü ya yeni resmini çeker koyarım müsait olduğumda

Ya gercekten mı baktım biraz gecmise ama bitiremedim fazla vakit bulamıyorum çok sevindim süt inşallah Eabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin gelişmeleri bekliyorum CNm tebrik ederim burcum Rabbim güzel kalbine göre versin insallah

Bedriye,Ozlem ve Ayse nice mutlu yiillariniz olsun esinizle sevgi saygi bir omur sursun.Bidahaki kutlammada bebekleriniz yaninizda olsun cok cok mutlu olun insallah...

canım cok sevindim İNŞALLAH değerinde artar Güzel haberlerini bekliyoruz....

kıslar daha erkenmı dıyosunuz sımdı test ıcın hayırlısı ya napalım adetımı beklıycem bakalım yenıden klomene baslıycam alıstırdım kendımı olsaydı cıkardı dıye
Canım bence ara değerini sor bende çatlama îğnesi olduğum zaman adetime 5gün varken test yaptım 2.4 çıkmıştı banada negatif dediler kanamam başladı bir gîttimki 5haftalık hamileymişim ve düşük yaptım

Allahim yardimcin olsun canim benimde yum.takibi yapildigi ay olmustu ama sadce tedavi ertelenmisti agrim olmamisti senin gibi hmm tek olmasan evde dinlenirdin yinede dikkat et kendine nerede yaptiriyordun cnm tup bebisi

oyyyy yerim senin Melike diyen ağzını ben
demek bunlar bebek hareketleri ha, ayy şimdi daha değerli oldu bu bağırsak hareketleri zannettiğim kıpraşmalar
bu arada evlilik yıldönümün kutlu mutlu olsun kuzucum, Allah bir ömür boyu birlikte mutlu etsin sizi ailecek Elif'iniz ile, yada Mina hanımefendi ile.
bu arada isme karar verdinizmi kesin olarak?

canım benim şahsi fikri test için erken ama dr da tabiki bişey biliyordur da bugün test yap demiştir. ama benim tam anlamıyla umudum bitmedi senden
anammmm doktora bak sen, deneme tahtası gibi konuşmuş, ama varya bunda da vardır bir hayır kız belli mi olur hadi bismillah, valla senin aşılama saatin tam istanbulda cuma vaktine denk geliyordu, dua edenler tamda cuma vakti ettiler yani sana, muhteşem bir vakitti, şahsen ben ettim duamı. Allahım sonucunu mutlu etsin inşallah.

Bedriye,Ozlem ve Ayse nice mutlu yiillariniz olsun esinizle sevgi saygi bir omur sursun.Bidahaki kutlammada bebekleriniz yaninizda olsun cok cok mutlu olun insallah...

Aaa benimkini niye kutlamadınız sincik üzüldüm bizimkiside 1 yılı 4 gün gecmis Pazartesi kv telaşından unuttum zaten neyse onların gitmesi benim için en büyük hediye oldu :)))

Aaa benimkini niye kutlamadınız sincik üzüldüm bizimkiside 1 yılı 4 gün gecmis Pazartesi kv telaşından unuttum zaten neyse onların gitmesi benim için en büyük hediye oldu :)))

Canim kusura bakma gozumden kacmis uzun uzun okuyamiyorum midem den oturu...Rabbim esinle kizinla up uzun saglikli yillar yasatsin ne guzel ya 2 kisiyken 3 kisi oldunuz simdi masallah size....

Canim kusura bakma gozumden kacmis uzun uzun okuyamiyorum midem den oturu...Rabbim esinle kizinla up uzun saglikli yillar yasatsin ne guzel ya 2 kisiyken 3 kisi oldunuz simdi masallah size....

Ne kusuru tumayim saka yaptım tatlın ben bile telaşdan unuttum kociş dersen anne babasını ugurlamaktan oda unuttu garibim sagol Allah razı olsun tatlım darısı senin basına saglicakla kucağına alacağın o gunleride göstersin Rabbim ya gemde ne. Uç üçüncüsü baldan da tatlı yetim ben onu ya:))

selam kızlar tuğba canım daha 7 gün var bata belli olmaz hayırlısı olsun burcu geçmiş olsun bebişin iidir allaha emenetler hepsi özlem bedriye ömür boyu mutluklar bebişlerinizle inş gamzecim keselri görmüşsün maşallah ikiz annesi olacaksın inş ayşecim 36 saat içinde çatlıyorya yumurta belki senin erken çatlamıştır inş güzelhaberler gelir çok geçmiş olsun canım zor bi dyrum inş en kısa zamanda iileşirsin

maşallah diyelim allahım korusun kendine çok dikkat et tatlım salı gününü iple çekiorum

tatlım naber seni nasıl merak ettim bi gün rüyamda gördüm sıkıntılıydın dedim hayır olsun 1 hafta olmuştur sanırım kyananın yaptıkları malum oldu bebişinle ömür boyu mutluluklar canım benim

arkadaslar ilginc bisey oldu bugün asilama oldum ya ben wc girdigimde baktim vajinamdan kirmizi bildigimiz kirmizi iplik sallaniyorönce kan geliyor sandim yok iplik bu nedirki???

vajinadan sallaniyor suan hala cekemiyorum korkuyorumda

arkadaslar ilginc bisey oldu bugün asilama oldum ya ben wc girdigimde baktim vajinamdan kirmizi bildigimiz kirmizi iplik sallaniyorönce kan geliyor sandim yok iplik bu nedirki???

vajinadan sallaniyor suan hala cekemiyorum korkuyorumda

kırmızı iplikmi ne alaka acaba ben tahmin yürütemiyorum akıntı falan değil kırmızı iplik diosun yani bence bi dra danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…