- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.281
tatlım naber seni nasıl merak ettim bi gün rüyamda gördüm sıkıntılıydın dedim hayır olsun 1 hafta olmuştur sanırım kyananın yaptıkları malum oldubebişinle ömür boyu mutluluklar canım benim
Burcum ya çok geçmiş olsun canım dikkatli olur nolursun Rabbim seni de yavrunu da korumuşkızlar moralim çok bozuk pazara giderken merdivenlerden yuvarlandım canım çok yandı baçağım mosmor ve kan içinde kaldı çok korkuyorum ya bir şey olur diye
Meral canım çok geçmiş olsun yumurtalar da toplanmış inşallah gelecek ay transferin olur canımevet canlarım çookkk ama çook ızdıraplı bir uyanıştan sonra saatlerce inledim...2 serum ağrı kesici..2 fitil yok ölüyorum ALLAH ölüyorum...ultrasona aldılar çok korktular kanamamı var falan diye ama meğerse gazmışsaat 4 tü eve geldiğimde...SONUÇ: 16 yumurta toplandı..bu sabah aradılar 14 ü üzerinde işlem yapılabilmiş. ve 8 tanesi döllenmiş...pazar günde dondurulacakmış...
Gamzeee çok merak ettik seni neyseki herşey yolunda amanın kesin ikizlerde geliyomuş hadi hayırlısı Rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallahhhslm kızlar çok uzun süredir giremiyorum internete evde istirahat ediyorum raporluyum... geçen hafta salı günü ikizlerimin keselerini gördük ama o gün çok korktum kanlı akıntım olmuştu doktor istirahat etmemi söyledi...
birde kan sulandırıcıyı bir gün arayla vurmamı istedi... 2 gün önce yine bir ağrı ve kahverengi akıntım oldu kasık ağrılarım aralıkla oluyor... normal mi acaba
bulantılarım başladı ama kusmam olmuyor yemek yedikten sonra bulantım oluyor...
ankaradan amcamın eşi ve çocukları geldi duanızı tamamlıyamadım ama nasipse misafirler gittikten sonra hemen tamamlıcam..
03/07/2013 de kalp atışlarını görmek için doktora gidicem inşallah kalp atışlarınıda görürüm... benden böyle işte ilk fırsatta girdim... ne olur kusura bakmayın her zaman fırsatım olmuyor..
geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir..
Allah razı olsun canım anneciğine selamlarımı teşekkürlerimi iletttYa kargaşaya geldi unuttum...annemden 6 Yasin geldi....devamı da gelecek İNŞALLAH....kaç oldu bu arada?
Burcuuu inşallah canım inşallah herşey bu sefer çok güzel olacak devamı gelecek inşallahhhcanlarım size bir şey demem lazım
Adetime 7 gün kala pembe akıntım ve kahverengi lekelenmem oldu, 1 gün sürdü, bende şüphelendim test yaptırdım kan degerim 52 çıktı, doktor 2 gün sonra tekrar edelim dedi, bende pazartesi tekrar kan verecegim, doktor değer biraz düşük dedi, bende üç hafta önce adet oldum, daha günüm gelmedi dedim, olsun yinede şimdilik birsey diyemem dedi, hiç kimseye söylemedim daha eşim bile bilmiyor, yarın Alanyaya nişana , cumarteside ankaraya düğüne giudecegiz,geçen ay da kimyasal gebelik gecirdiğim için bu duruma biraz şüpheli bakıyorum, Allah'a sığınıyorum öyle heyecenım falan yok sakinim, Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip eder..bende size süpriz bir haber olsun :))) haftasonu cok yoğun olacagım belki gelemem ama aklım sizde, hatta sekerkiz tuğba ne yapti cok merak ediyorum...
Özlemmm Allah razı olsun canım zorla kocana da okuttun yameralciğim canım 100 tane tefriciyeni okudum rabbim hayırlısı ile önümüzdeki ay transfrini kolaylaştırsın,bebeklerin tutunsunlar inşallah (bak bebekler dedim ona göre)
aslıcım 3 tane yasin okudundu ben,eşim ve annem okuduk, rabbim hayırlısı ile tüp bebek tedavisine başlamanı eşinin değerlerinin düzelmesini nasip etsin,senden zaten iki tane bekliyorum biliyorsunhayırlısı ile inşallah ilk denemende kavuşursun kuzucuklarına
Çidommm canım Allah razı olsun bebeğimHayırlı cumalar kızlar ben geldimm..
birsürü şey yazdım ama bağlantı koptu gitti hepsi sinir oldum kopyalamayı akıl edemedim malesef..
burcucum çok sevindim allahım yüzünü güldürsün inşallah bı sefer dualarımDasın bitanem..
aslıcımm şuan okuyamıyorum ama anneme babama eşime ve kendime olmak üzere 4 tane yasin alabilirim tatlım. Ben benimkini kırkım çıkınca okurum ama olur mu?
ayrıca benim bebişin yüzünde de sivilceler çıktı adetli biri bakınca olırmuş ben inanama öle şeylere dedim ama doğruymuş haberiniz olsun..
bizimki meme almıyo bende sağıp veriyorum çok yoruluyorum ztn az sütüm var o da yetmiyo mama takviyesi yapıyoruz ama olsun bebişim doysunda sorun değil napalım..
bu gaz sancısı olayı bizde dr var her akşam aynı saatte yıkıyo ortalığı masaj fln yapıyoruz ilacını veriyorum ama yinede bi kaç saat sürüyo kakasını yapmasını anlamıyorum kabız flnda da değil ama niye bukadar zorlanıyor ki acaba..
neyse canlarım şimdi süt sağma zamanı uyuyokn sağıyorum yine gelirim öpüyoruz..
Ayşem ikizimm inşallah bu ay hayırlı güzel haberlerini alırız hadi ikizim yaw artık patlat bi hamileyim haberiiiKizlaaaaarrrr tr saati ile 12-13arasi asilamam var bugun dua edin lutfeeen opuldunuz
Meral çok geçmiş olsun canımmm işte ben de bunları duyunca çok korkuyorum tüp bebek yaptırmaktanMalesef Nilüfer im malesef ki geçmedi...ve malesef ki bu gaz sancısı da değilmiş...adnı unuttum şimdi ama bi sendrommuş...karnım su toplamış...yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu oluyormuş....ama en hafif şekliyle atlatıyorum...çalıştığım yerde tek bayanım...düşün öylesine ızdrabım var ki yüzümden o kadar okunuyor ki...haberleri olmamasına rağmen pervane oldular çevremde...yürüyemiyorum...eğilemiyorum...az önce kalemimi yere düşürdüm koskoca müdürüm masasından kalkıp verdi bana...evle işimin arası normal yürümeyle 6 dk...2 gündür 15 dk da ancak bitiriyorum...
Mesudee canım evlilik yıldönümünüz müş sizinde ömür boyu evladınızla beraber çok mutlu olun inşallahhhhhAaa benimkini niye kutlamadınız sincik üzüldüm bizimkiside 1 yılı 4 gün gecmis Pazartesi kv telaşından unuttum zaten neyse onların gitmesi benim için en büyük hediye oldu :)))
o ne yaa Allah Allah korktum şimdi Ayşe yaww :26:arkadaslar ilginc bisey oldu bugün asilama oldum ya ben wc girdigimde baktim vajinamdan kirmizi bildigimiz kirmizi iplik sallaniyorönce kan geliyor sandim yok iplik bu nedirki???
vajinadan sallaniyor suan hala cekemiyorum korkuyorumda
Sağ ol canım ama olaçağa çare yok Allah'a emanetizBurcum ya çok geçmiş olsun canım dikkatli olur nolursun Rabbim seni de yavrunu da korumuş
Meral canım çok geçmiş olsun yumurtalar da toplanmış inşallah gelecek ay transferin olur canıminşallah gelecek aya hamiş haberlerini alıcaz
Gamzeee çok merak ettik seni neyseki herşey yolunda amanın kesin ikizlerde geliyomuş hadi hayırlısı Rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallahhh
Allah razı olsun canım anneciğine selamlarımı teşekkürlerimi ilettt
Burcuuu inşallah canım inşallah herşey bu sefer çok güzel olacak devamı gelecek inşallahhhAllah'ım inşallah değerin artar ve hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallahh
Özlemmm Allah razı olsun canım zorla kocana da okuttun yaAllah'ım inşallah en yakın zaman da sizin de yüzünüzü güldürsün inşallahhhh bu arad evlilik yıldönümünüzmüş inşallah ikinizin olduğu son evlilik yıldönümü olur seneye bebişiniz de kucağınızda olur ikincisi de göbüşün de olurrr
Çidommm canım Allah razı olsun bebeğim
Ayşem ikizimm inşallah bu ay hayırlı güzel haberlerini alırız hadi ikizim yaw artık patlat bi hamileyim haberiii
Meral çok geçmiş olsun canımmm işte ben de bunları duyunca çok korkuyorum tüp bebek yaptırmaktan((
Mesudee canım evlilik yıldönümünüz müş sizinde ömür boyu evladınızla beraber çok mutlu olun inşallahhhhh
o ne yaa Allah Allah korktum şimdi Ayşe yaww :26:
Canım kendi doktorunu arama imkanın yok mu çekmeye çalışma kanaman falan olur evde teksin Allah muhafazayok kizlar dr degil acili aradim sasirdi onlarda normalde birsey kalmamali orda acaba iplik aletin icindemiydide kaldi dedi nlam veremioyrum görmem lazim dedim ben cok korktum esmde evde degil yarin gideriz diyor esimde
ya ben oraya ufacik hap bile sokamazken iplik ya ne alaka örgü ipli ne akintili nede yapiskan nede kanli bildigin kuru iplik
Canım kendi doktorunu arama imkanın yok mu çekmeye çalışma kanaman falan olur evde teksin Allah muhafaza
herkese iyi akşamlar.
en büyük haber GAMZE ve BURCU dan geldi çok şükür.Rabbim ikisinede sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallahevlerinden neşe,kahkaha eksik olmasın.
ÖZLEM,AYŞE,BEDRİYE,MESUDE hepinizinde yıl dönümü kutlu olsun.Allah uzun ömürler nasip etsin,eşinizle çolukçocuğunuzla....mutluluğunuz daim olsun inşallah.
B.GÜL,K.GÜL,ÇİĞDEM bebeklerine kavuştular çok şükür ama şimdide gazla mücadele ediyorlar :) Allah bebişlerine daha büyük dert vermesin inşallah
MERAL cimde hastaymış.Allah kolaylığını versin canım.en kısa sürede iyileşirsin inşallah.bak hafta sonu geldi.bol bol yatar dinlenirsin.
ASLI cım herkeste aynı şey olacak diye bişey yok canım korkma nolur.herkesin bünyesi farklı.tabiki güllük gülistanlık olmayacak zorluklar yaşayacaksın ama bazıları finish çizgisine düz koşuyla varır,bazıları ise engelli koşuyla.Allah tan gelene boynumuz kıldan ince.biz araştırıp en güvenilir merkezi seçerek elimizden geleni yapıyoruz.gerisi takdir...
TUBA canım bencede regl olmadığın müddetçe ümit kesilmez du bakalım.
AYŞE aşılaman hayırlı olsun.vakit için bşuna üzülmüşsün.ideal bi vakitte yapılmş zaten aşılaman.yumurta çatlar çatlamaz.spermlerle kavuşmuştur inşallah.ip olayına gelince nereden geldiğini bilmem ama büyü olmadığı kesin.böyle şeylerle kafanı yorma lütfen.mantıken bi büyü yapılmış ve çözülürken ordan iplik geliyorsa önce o ipliğin oraya girmesi lazımki senin haberin olmadan böyle bişey imkansız.acile gitme imkanın varsa hemen git kurtul bence.sonrada zihnini temizleyebildiğin kadar temizle ve bebeğinin hayaliyle test gününü bekle.
BİRCAN canım sen ne zaman yapacaksın testi?tubalarla aynı zamanda diye kalmış benim aklımda.yanlışmı hatırlıyorum?
BEDRİYEM ve NİLÜFER cim beni merak etmişler sağlosun.8-10 gündür hergün arıyorum hastaneyi ve ÇIKMAMIŞ,YARIN ARAYIN diyrlar.artık rutin oldu.bugün gene aradım ümitsizce veeeeee ÇIKMIŞ GELİN ALIN dediler.Allah ım ağlayacaktım.bi engeli daha atlattım.gittim hemen.Allah tan öğleden sonra sınavım yoktu bugün.mesai yi uçucuna yakaladım.heyete götürdük verdik dosyayı.ve 9 Temmuzda ÇIKAR dedi.her an bi aksilik daha çıkacak diye korkuyorum ama sanki bu sefer oldu.bi aksilik olmazda işler ylunda giderse 10-15 gün sonra başlamış olacağım tedaviye inşallah.dualarınızı esirgemeyin.
Kötü birşey olmasında neyse gözüm Aydın olsungittim acile doktor sasirdi ben asilama uzmani degilim kadindogumcuyum ama böyle birsey görmedim hem sana neden söylemedilerki tampon sokacaklarini yani hani su pamuklar varya o.b adetliyken vajinaya tikayanlar ondanmis
herhalde spermler akmasin diyemi soktular anlamadim bide posetin icindende cikarmamislar. neyse bide düsünsenize bana vajina icin hap verdi yarin baslicakmisim nasil kullancam ben onu cuma gel kan alalim demisti ozamanmi cikaracaklar tamponu ozamana kadar kokar ya. neyse yarin aricam memnun kalmadigimida söyleyecem. acildeki adam eger agri falan yoksa ben bunu cikarmayayim yoksa birsey zedelemekten cekiniyorum dedi sonucta para veriyorsun dedi bende helal olsun dedim adama icimden. esimde diyorki bu adam müslüman esi kapaliydi görmüstüm almana benziyor ama dedim olabilir dedi. böyle arkadaslar yarini beklicem
canım hayırlı uğurlu olsun pamuk prensesin,benim bulantı ve kusmalardan giremiyodum nete,çok sevindim yerime öp Allah ismiyle yaşatmayı nasip etsin....bu arada benimde kızım olucak teyzesi:)) Zeynep Zişan :))
Kötü birşey olmasında neyse gözüm Aydın olsun
Teşekkür ederim leylağım darısı senin basına olsun çok sevindim kızıma arkadas geliyor desene Rabbim hayırlı uzun ömürler yazsın evladına ve sana kucağına almayı da nasip etsin
Bu arada çok gecmis olsun mide bulantilarından bende çok çekmiştim çok zor ama sonucu çok güzel emin ol herseye değiyor Rabbim ismiyle yaşatsın ismi de çok güzel öperim teyzesi bol bol öpüp kolluyorum zaten
Aslının Allah razı olsun tatlım Rabbim sana da hayırlı evlatlar verdin inşallah
Zeyneb'im beni unuttun gayri bende dogum yaptım da:)))
sagol canim moral verdin bana haklisin ben aslinda hicbirseyi takmamam lazim rahat olmaliyim cok tesekkür ederim
hadi Insaallah sende Bismillah de tedaviye baslyiorsun. Cok sevindim Insaallah bundan sonra güzel haberler duyacagiz
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?