Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

YAZDIKLARINI OKUYORDum öveee çıkmış gelin dediler deyince o kadar sevindim heyecanlandım ki anlatamam çok şükür, bir kapı daha açtın çabanla, hiç bir aksilik çıkmayacak hayırlısıyla vee tedavinnn mis gibi evlatlarla noktalanıcak inşAllah.

Bu kadar saçma bişey olmaz bence keşke Ayşe bi tedavinin zamanını türküye tatiline denk getirsende burada deneseniz bi aşılmayı bide demişya hani olursa olur olmazsa bizim için tecrübe olur diye gerçekten sen deneme tahtası mısın?, çok kızdım inan doktorlara bide tampon koyuyorsa seni uyarması gerekir tampon koydum elleme yada şu kadar zaman sonra çek diye tamponun paketinde zaten bikaç saatde bir değiştirilmesi gerektiği yazıyor, bi kaç gün nasıl durucak anlamadımm, inşAllah aşılaman hayırlısıyla tutar sağlıklı evladına kavuşursun Ayşeciim bi daha da o doktorlara gitmene gerek kalmaz hayırlısıyla..

günaydın kısceler

Günayddıınnnnn şekerim şeker kız, keyfin sıhhatin nasıl?

Sağ ol canım ama olaçağa çare yok Allah'a emanetiz

ssana bi ürlü geçmiş olsun diyemedımm bende hiç düştüğümü anımsamam geçen pazarda bi düştümm bende çok korktum ama olucak işte naapıcaksın, Allah korusun yarabbim.. bu arada senin neden takvimin yok canımcımm

Günaydın kızlar bugün doktor günümüz koçiş uyarınca gidecez dua edin kızlar keseyi görelim ve bir sorun çıkmasın

Canım bugün keseyî görelim yapacak takvim

aa çok şaşaırdım aslında tampon enfeksiyonada yol açar neden öyle yapmışlar ki sen alatıyosunya pc karsısında kıvrım kıvrım kıvrandım bi accayip oldum iş. hersey yolunda gider

günaydınnnn cumartesi sabahi ilk defa bukadar yogun burası burcu hayırlı haberler ver bize inş. buket oynamaya gelimmi ben çok severim oynamayı :)

günaydııııınnnnn

amiin canım,Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin, kutlama yapmadık canım öyle normal bir gündü hiç bir farkı yoktu,zaten eşim gece vardiyasındaydı akşam 20:30'dan sonra yanlızdım , demek sizinde yıl dönümünüzdü bende seni tebrik ederim canım daha nice yılları eşinle ve çocuklarınla birlikte kutlamak nasip olur inşallah.

özlem kaçırmışım kuzum daha nice uzun yıllara olsun öpüyorum

sağol nazancım ,bende seni öpüyorum

senin bu doktorda bi denk getiremedi senin yumurtaların çatlama zamanını doktorumu değiştirsen acaba,neyse yinede herşeyde bir hayır vardır
evlilik yııl dönümümüz perşembe günüydü canım 27 haziran, sizinde yıldönümünüz kutlu olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Bedriye,Ozlem ve Ayse nice mutlu yiillariniz olsun esinizle sevgi saygi bir omur sursun.Bidahaki kutlammada bebekleriniz yaninizda olsun cok cok mutlu olun insallah...

sağolasın tümaycım,amiiiin inşallah bir dahakine bebeklerimiz bizimle olur

Aaa benimkini niye kutlamadınız sincik üzüldüm bizimkiside 1 yılı 4 gün gecmis Pazartesi kv telaşından unuttum zaten neyse onların gitmesi benim için en büyük hediye oldu :)))

mesudeee canım senin evlilik yıldönümünde kutlu olsun,rabbim yuvana huzur ,bebeğinede sağlık sıhhat nasip etsin

sündüzcüğüm sağol canım

zorlamak demeyelimde habire hatırlattım ısrar ettim sağolsun oda kırmadı beni,amiin canım rabbim herkesin yüzünü güldürsün,oyyy ne güzel dua ettin sen ama o kadar vakit yokki birini doğuracam ikincisi göbekte olacak ama yinede amiiiiinnnn diyorum duana

zeynepciğim amin canım çok teşekkür ederim
seninde işlerin yolunda gidiyor inşallah hiç bi aksilik çıkmadan başlarsın tüp'e rabbim inşallah işlerini kolaylaştırır hayırlısı ile hamile haberini verirsin bize

k.burcu canım inşallah sende bugün hayırlısı ile bebeğinin kesesini görürsün

Son düzenleme:
Selam günaydın hayırlı hafta sonlar kızlar
İyi tatiller çalışanlara da Rabbim kolaylıklar versin
Kızım saat 8'den beri kivraniyor makasını yapmak için ama hala yapamadı kuzum ya ne olacak böyle ya dayanamıyorum bazen öyle acı çekmesine çok zor olmalı yüzündeki ifadeye bakılırsa hiç keyfi yok

Zeynepcim cokkkk sevindim hayirlisi ile tedavini olup hayirli sonucunuda duyariz insALLAH.ben dun basladim tum bu sonuclardan sonra belki heyet vermwyebilir dedi dr asilama diyebilir yine dedi esiminde sil bastan yeniden test ini istediler sendede esinden istedilermi cnm test.

Bende dun ne macera yasadim ya bedriyem esimde dedi simdi kafana takma bisey dusunme test tarihini aklinda tut ve bundan sonra yeni doktora gidecekmiyiz yoksa bundami devam edicez ona karar verelim dedi. Bende bu sabah aradim doktoru baska doktor cikti bir bir sikayet ettim ozur diledi normalde soylemesi lazim tambom cikar evde diye biz onu spermler akmasin diye uyguluyoruz dedi.pztesi toplantida bu konuyu konuscakmis. Neysr rahatladim ya enfeksiyyon kapsaydim?

Haa tambonu nemi yaptim?? Doktor dedi ya bana gelin cikarayim 1saat yol???? Yada yakininizdaki acile gidin cikarsinlar yada siu cikarin.
Ben ne yaptim sabahin 8 nefesimi tuttum cektim cikardim)))

Haa tambonu nemi yaptim?? Doktor dedi ya bana gelin cikarayim 1saat yol???? Yada yakininizdaki acile gidin cikarsinlar yada siu cikarin.
İiyi yapmışsın kızmakla însan haber verir değil mi ne kadar korku yaşattılar size canım bende 20haziranfa adet olmalıydım olmadım çok şükür yani 9 gün geçmiş oluyor

Baya olmus gecrli canim ilk kan verdin nekadar cikti onu bugune kadar hergun ikiye katla gayet normal bi deger merak etme zaten kese benim bildigim 5000kusurlerde gorunuyor. Kac haftalik oldugunu soyledimi

pek bi ıssız bugün burası.eskiden nazan,aslı,özlem sohbet ederlerdi cumartesileri çalışanlar olarak;mesudede arada katılırdı onlara.sıcaklarla birlikte herkese bi rehavet çöktü sanırım.ben yarın memlekete gidicem nasipse.1 hafta yokum.tedavi öncesi iyi gelir diye umuyorum.telefondan yazdıklarınızı okumaya çalışcam ama yazma şansım olacağını sanmıyorum.dua listesini yanıma aldım.yolda okurum inşallah.ben dönene kadar sevgiyle kalın canım arkadaşlarım.döndüğümde güzel haberler almak dileğiyle....

AMİİİİİİİİN.maalesef istiyorlar canım.bide bizde sorun bende olduğu için beni dahabi didiklediler.eşimden sadece sperm ve kan istediler.sizde sorun eşinde olduğundan ondan farlı şeylerde isteyebilir belki.merkezi aradığında randevu için emre bey orda olacakmı diye sor bence.olmazsa orda yaptırırsınız spermogramı.bende tubal faktör olduğu için aşılama zaten işe yaramıyor onun için direk tüpe gittiler ilkinde.şimdide aynı.sana aşılama dedilerse tüp bebek raporunu çıkartabilmek için 2 kez aşılama denemiş olman gerekiyor ve bildiğim kadarıyla özelde yapılanı kabul etmiyorlar yani çapa da yaptırman gerekli aşılamaları.aşılama dediklerine göre eşinin değerleri o kadar kötü değil demekki.inşallah aşılmayla kavuşursun bebeğine de tüp bebeğe gerek kalmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…