- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.301
herkese iyi akşamlar.
en büyük haber GAMZE ve BURCU dan geldi çok şükür.Rabbim ikisinede sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallahevlerinden neşe,kahkaha eksik olmasın.
BEDRİYEM ve NİLÜFER cim beni merak etmişler sağlosun.8-10 gündür hergün arıyorum hastaneyi ve ÇIKMAMIŞ,YARIN ARAYIN diyrlar.artık rutin oldu.bugün gene aradım ümitsizce veeeeee ÇIKMIŞ GELİN ALIN dediler.Allah ım ağlayacaktım.bi engeli daha atlattım.gittim hemen.Allah tan öğleden sonra sınavım yoktu bugün.mesai yi uçucuna yakaladım.heyete götürdük verdik dosyayı.ve 9 Temmuzda ÇIKAR dedi.her an bi aksilik daha çıkacak diye korkuyorum ama sanki bu sefer oldu.bi aksilik olmazda işler ylunda giderse 10-15 gün sonra başlamış olacağım tedaviye inşallah.dualarınızı esirgemeyin.
gittim acile doktor sasirdi ben asilama uzmani degilim kadindogumcuyum ama böyle birsey görmedim hem sana neden söylemedilerki tampon sokacaklarini yani hani su pamuklar varya o.b adetliyken vajinaya tikayanlar ondanmis
herhalde spermler akmasin diyemi soktular anlamadim bide posetin icindende cikarmamislar. neyse bide düsünsenize bana vajina icin hap verdi yarin baslicakmisim nasil kullancam ben onu cuma gel kan alalim demisti ozamanmi cikaracaklar tamponu ozamana kadar kokar ya. neyse yarin aricam memnun kalmadigimida söyleyecem. acildeki adam eger agri falan yoksa ben bunu cikarmayayim yoksa birsey zedelemekten cekiniyorum dedi sonucta para veriyorsun dedi bende helal olsun dedim adama icimden. esimde diyorki bu adam müslüman esi kapaliydi görmüstüm almana benziyor ama dedim olabilir dedi. böyle arkadaslar yarini beklicem
günaydın kısceler
Sağ ol canım ama olaçağa çare yok Allah'a emanetiz
Canım bugün keseyî görelim yapacak takvimYAZDIKLARINI OKUYORDum öveee çıkmış gelin dediler deyince o kadar sevindim heyecanlandım ki anlatamam çok şükür, bir kapı daha açtın çabanla, hiç bir aksilik çıkmayacak hayırlısıyla vee tedavinnn mis gibi evlatlarla noktalanıcak inşAllah.
Bu kadar saçma bişey olmaz bence keşke Ayşe bi tedavinin zamanını türküye tatiline denk getirsende burada deneseniz bi aşılmayı bide demişya hani olursa olur olmazsa bizim için tecrübe olur diye gerçekten sen deneme tahtası mısın?, çok kızdım inan doktorlara bide tampon koyuyorsa seni uyarması gerekir tampon koydum elleme yada şu kadar zaman sonra çek diye tamponun paketinde zaten bikaç saatde bir değiştirilmesi gerektiği yazıyor, bi kaç gün nasıl durucak anlamadımm, inşAllah aşılaman hayırlısıyla tutar sağlıklı evladına kavuşursun Ayşeciim bi daha da o doktorlara gitmene gerek kalmaz hayırlısıyla..
Günayddıınnnnn şekerim şeker kız,keyfin sıhhatin nasıl?
ssana bi ürlü geçmiş olsun diyemedımm bende hiç düştüğümü anımsamam geçen pazarda bi düştümm bende çok korktum ama olucak işte naapıcaksın, Allah korusun yarabbim.. bu arada senin neden takvimin yok canımcımm
gittim acile doktor sasirdi ben asilama uzmani degilim kadindogumcuyum ama böyle birsey görmedim hem sana neden söylemedilerki tampon sokacaklarini yani hani su pamuklar varya o.b adetliyken vajinaya tikayanlar ondanmis
herhalde spermler akmasin diyemi soktular anlamadim bide posetin icindende cikarmamislar. neyse bide düsünsenize bana vajina icin hap verdi yarin baslicakmisim nasil kullancam ben onu cuma gel kan alalim demisti ozamanmi cikaracaklar tamponu ozamana kadar kokar ya. neyse yarin aricam memnun kalmadigimida söyleyecem. acildeki adam eger agri falan yoksa ben bunu cikarmayayim yoksa birsey zedelemekten cekiniyorum dedi sonucta para veriyorsun dedi bende helal olsun dedim adama icimden. esimde diyorki bu adam müslüman esi kapaliydi görmüstüm almana benziyor ama dedim olabilir dedi. böyle arkadaslar yarini beklicem
aa özlemimm dün evlilik yıldönümünüz müydü, Alah mutluluk, sıhhat, sağlık, huzur hayırlı evlatlar versin inşAllah..
bu arada dun bızımde evlilik yıldönümümüzdü.. Aynı dilekleri kendim içinde diliyoprumkutlama yaptınız mı? ben özel günlerin hepsinde çok duygusal olurum ve hiç kutlama yapmayız tebrık ederiz ve rutınımıze devam ederiz tuhafım vesselam
özlem kaçırmışım kuzum daha nice uzun yıllara olsun öpüyorum
Kizlar ya ne guzel neseli gule oynaya gittim doktor demesinmi catlamis ama yeni catladi ben yinede asilamani yapcam tutmazsa bizim icin tecrube olur bidahaki sefere erken yapariz. Ay ne sinir oldum moralim bozuldu aglamaj istiyoruuuuum. Be aptal ben diyorum adetim birinci gunu 16. Adam 17diyelim diyor o sekil hesapliyir bide ignemi dun aksam oldum normalde cmtesi savah asilama iyiki kan tahlillerime baktilarda catlamak uzere oldugunu ogrendiler sabah apar topar doktora gittim. Tekrar igne verdiler ovitrelle bide progestoron ama vajinada alcakmisim nasil olcaksa ben yutsam onlari olmazmi.
Ozlem evlilik yildonumunuz hayirli olsun nezamandi kacirmisim
Bizimde carsamba gunuydu ama asilama telasindan bisey anlamadim
Bedriye,Ozlem ve Ayse nice mutlu yiillariniz olsun esinizle sevgi saygi bir omur sursun.Bidahaki kutlammada bebekleriniz yaninizda olsun cok cok mutlu olun insallah...
Aaa benimkini niye kutlamadınız sincik üzüldüm bizimkiside 1 yılı 4 gün gecmis Pazartesi kv telaşından unuttum zaten neyse onların gitmesi benim için en büyük hediye oldu :)))
selam kızlar tuğba canım daha 7 gün var bata belli olmaz hayırlısı olsun burcu geçmiş olsun bebişin iidir allaha emenetler hepsi özlem bedriye ömür boyu mutluklar bebişlerinizle inş gamzecim keselri görmüşsün maşallah ikiz annesi olacaksın inş ayşecim 36 saat içinde çatlıyorya yumurta belki senin erken çatlamıştır inş güzelhaberler gelir
çok geçmiş olsun canım zor bi dyrum inş en kısa zamanda iileşirsin
Özlemmm Allah razı olsun canım zorla kocana da okuttun yaAllah'ım inşallah en yakın zaman da sizin de yüzünüzü güldürsün inşallahhhh bu arad evlilik yıldönümünüzmüş inşallah ikinizin olduğu son evlilik yıldönümü olur seneye bebişiniz de kucağınızda olur ikincisi de göbüşün de olurrr
herkese iyi akşamlar.
ÖZLEM,AYŞE,BEDRİYE,MESUDE hepinizinde yıl dönümü kutlu olsun.Allah uzun ömürler nasip etsin,eşinizle çolukçocuğunuzla....mutluluğunuz daim olsun inşallah.
BEDRİYEM ve NİLÜFER cim beni merak etmişler sağlosun.8-10 gündür hergün arıyorum hastaneyi ve ÇIKMAMIŞ,YARIN ARAYIN diyrlar.artık rutin oldu.bugün gene aradım ümitsizce veeeeee ÇIKMIŞ GELİN ALIN dediler.Allah ım ağlayacaktım.bi engeli daha atlattım.gittim hemen.Allah tan öğleden sonra sınavım yoktu bugün.mesai yi uçucuna yakaladım.heyete götürdük verdik dosyayı.ve 9 Temmuzda ÇIKAR dedi.her an bi aksilik daha çıkacak diye korkuyorum ama sanki bu sefer oldu.bi aksilik olmazda işler ylunda giderse 10-15 gün sonra başlamış olacağım tedaviye inşallah.dualarınızı esirgemeyin.
Günaydın kızlar bugün doktor günümüz koçiş uyarınca gidecez dua edin kızlar keseyi görelim ve bir sorun çıkmasın
İiyi yapmışsın kızmakla însan haber verir değil mi ne kadar korku yaşattılar size canım bende 20haziranfa adet olmalıydım olmadım çok şükür yani 9 gün geçmiş oluyorHaa tambonu nemi yaptim?? Doktor dedi ya bana gelin cikarayim 1saat yol???? Yada yakininizdaki acile gidin cikarsinlar yada siu cikarin.
Ben ne yaptim sabahin 8 nefesimi tuttum cektim cikardim)))
Zeynepcim cokkkk sevindim hayirlisi ile tedavini olup hayirli sonucunuda duyariz insALLAH.ben dun basladim tum bu sonuclardan sonra belki heyet vermwyebilir dedi dr asilama diyebilir yine dedi esiminde sil bastan yeniden test ini istediler sendede esinden istedilermi cnm test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?