Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

oyy totosunu yediğimin kıyamam ona... annesi bugün okudum daha bağırsakları henüz tam gelişmediği için normalmiş bu durum bikaç haftaya geçer yazıyordu... ben bebiş bakımı kitabı okumaya başladım da şimdiden
kızlar kesemizi gördük çok ufak dedi doktor zar zor gördük

şükür canım gözünüz aydın darısı pıtı pıtı kalp atışlarına inşallah....
canlar uyku tutmadı beni ayy son ayların uykusuz gecelerine başladım sanırım
bugün ilk defa acile gittik oğluş çok az hareket etti bütün gün en son da saymaya çalıştım soluma yattım falan yarım saatte belli belirsiz 3 hareketini sayabildim duramadım daha fazla ilk defa nts ye bağladılar acilde şükür herşey yolunda kalp atışları normaldi dur uyandıralım dedi ebe iki salladı göbeğimi benim sıpa bi uyandı ülen görseniz parendeler atıyor çocuk dedim beni yalancı çıkardın uyuyormus danam anlıycanız canlar... sonuç: bebek çook hareketli kalp atışları normal sancı yok

gunaydıınn hatunlar, iyi pazarlar..

sabah 6dan beri ayaktayım ve felaket enerjiğim, çıkıp koşmam lazım..

tatilde bitti yarın işbaşı kısmetse ben evde sıkılıyorum, benim için çalışmak iiiyiymiş..

ben şimdi geride kaldığım duaları okuyayım, görüşürüz.

gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
dejavu_one / Seda 25.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tb_fb/ tuba 26.06.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner/ bedriye 27.06.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum
buketdemet/ buket 28.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum

dualarımızı okudum RABBIM inşAllah kabul eder.

zeynepciğim sen bizim sohbetimizi mi özledin cumartesi günü kimsecikler yoktu ben geçmişi okudum cvp yazdım sonra çıktım işim vardı tekrar giremedim,sonra işten çıkarken yine girdim baktım, kimsecikler yoktu

k.burcu canım gözün aydın,kalp atışını da duyarsınız inşallah ,değerin normal sanırım canım

İyi pazarlar...
Burcu canim insallah kalp atislarinida goorun insallah...
Ayse yazdiklarini okurken tuylerim diken diken oldu cok gecmis olsun...

Anladim cnm ALLAHTan ozelde yaptirdigima dair bir kagit getirirsin dedi capadaki onlar bosa gitmicek en azindan sen ramazzanda basliyacaksin kismetse ramazan dan sonrayi bekleseydin okulami gitmen gerekicek cnm ramazanda orucu kacirma diye dedim

merhaba kızlar. beni de aranıza alır mısınız lütfen. ben 3 yıllık evliyim. yaklaşık 1.5 yıldır biz de çocuk istiyoruz fakat maalesef nasip olmadı henüz. sebepsiz infertilite teşhisi kondu bize de. yani tıbbın belirleyebildiği bir sebep yok. geçen ay ilk kez aşılama yaptırdım ama maalesef negatifti. bu ay 2.yi yaptırdım. inşallah hepimiz kavuşuruz tez zamanda yavrularımıza. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ve kimseyi bununla sınamasın inşallah.

Merhaba kızlarr. Nasılsınız ne var ne yok iki gün yoktum malumunuz Yalova kaçamağı yaptık eşimle iyi geldi kafa dağıttık sahil gezintisi yaptık yemekler yedik, alışveriş yaptık bugün öğleden sonra döndük. Eşim için de iyi oldu kurs iş yerinde yoğunluk baya bunalmıştı yarın yine mesai var tabii ki ama yoğunluğum yok neyse ki yaz okulu başlıyor kitap dağıtabilirim belki o kadar. Şimdi geçmişe bakıcam bakalım kim ne yapmış.

Ohh canımm sefan olsun valla. Ye ye gebeliğin keyfini çıkart sana herşey serbest.

arkadaslar ilginc bisey oldu bugün asilama oldum ya ben wc girdigimde baktim vajinamdan kirmizi bildigimiz kirmizi iplik sallaniyorönce kan geliyor sandim yok iplik bu nedirki???

vajinadan sallaniyor suan hala cekemiyorum korkuyorumda

Canım nasıl doktormuş bu seni aşılama yakınlaşınca hergün çağırması ona göre çatlatma iğneni yaptırması gerekirdi nasıl çatlar aşılamadan önce neyse 24 saat dayanıyor yumurta zaten gittiğinde de büyük ihtimalle yeni çatlama olmuştur Allah ol dediyse olacak canım kısmt bundan sonra stres yapma. O dediğin şey tampon sanırım canım ama neden koydular ki :26:canım vajinadan verilen fitili ağızdan alamazsın öyle şey olmaz ancak aşağıdan yapacaksın ki fayda sağlayacak canım akın içeyim deme zararı olur.

Tampon canım ya o bildiğimiz regl iken kullandıklarımızdan ben tatilde reglime denk geldiği zamanlarda kullanmıştım ama fazla durmaması lazım onun içeride :26:

Canımm gözün aydın.. Hayırlısı olur inşallah canım tedavin güzel sonuçlanır aramızda da fazla bir fark olmayacak.

Canım herhalde sperm akmasın diye öyle yapmışlar ben hiç öyle birşey duymadım o kadar aşılama yaptıran kişiyle konuştum aşılamam zamanında ama hiç duymadım enteresan iyi bir uygulama olabilir belki ama sana söylemeleri gerekirdi sen bilmek zorunda değilsin ki tampon filan hem ne zaman ve nasıl çıkaracağını söylemeliler uzun süre kalırsa enfeksiyona neden olur. Yani sonucu zaten 12-13 günden önce öğrenmezsin o zamana kadar da o içeride kalamaz duş alacaksın falan olmaz ki vajinadan fitilin varmış onu yapamazsın tampon varken.

kızlar kan değerim 5971 çıkmış normal mi bana yüksek geldi

canım değerin iyi ne sorun olacak kese de zor da olsa gözükmüş inşallah kalp atışını da duyarsan rahatlarsın zaten onu da duyarsın 1-2 haftaya.

Haa tambonu nemi yaptim?? Doktor dedi ya bana gelin cikarayim 1saat yol???? Yada yakininizdaki acile gidin cikarsinlar yada siu cikarin.
Ben ne yaptim sabahin 8 nefesimi tuttum cektim cikardim)))

Canım onu çıkarma da birşey yok çekince çıkar zaten aslında regl olunca o kanla doluyor ve daha kolay çıkıyor o şekilde boş haliyle daha zor çıkmıştır ama sorun olmaz merak etme. Ama gerçekten çok büyük bir hata yani sana söylenmemesi neyse artık olan olmuş. Bundan sonra artık bekleyeceksin ama o doktoru da ara bir güzel fırçala yani ne demek bu canım hayret birşey yani. Rabbim ol dediyse olacak canım kısmet. İnşallah tutar güzel haberler verirsin bize

Yoknazimin annesi hos geldin canim 2asilamanin sonucu belli oldumu?biliyorsun benimde iki neg.var...

günaydın canlarım çok yoğun bir haftasonundan sonra evimizdeyiz çok şükür,yarın benim doktor günüm beta hcg değerim arttı mı ona bakılacak, biraz gerginlik var tabi..şimdi şöyle uzunca bir geçmişi okuyayyım bakayım neler olmuş....

Günaydın kızlar. Güzel, hayırlı bir hafta olsun inşallah.

Ben yorgunum valla gittik gezdik Yalova'da iyi geldi ama gece de oturdum şimdi uykum var. Neyse açılırım ama yine de iyi geldi ya hava değişikliği ne de olsa. Kitap dağıtabilirim yaz okulumuz başladı neyse ki dönem gibi yoğun olmaz bazı hocalar temmuzda bazıları ağustosta çalışıyor yaz okulunda öğrencilerde az sadece son kurlar inşallah yarın alırlar kitapları ya.

Burcum bugün kan tahlilini tekrarlayacaksın dimi merakla bekliyorum

Benim regl ancak bitti kızlar Yalova'da dua okuyamadım azar azar hep geldi geciktiği için böyle oldu galiba okunacak dua da regl iken okunamayacağından ayet olduğundan beklemeyi riske girmemeyi tercih ettim bu akşam hepsini bitiricem inşallah.

herkese günaydınn aslıcım duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
kızlar hafta sonu doktor kramplarım için kalsuyum vwrmişti beni su gibi ishal yaptı dunden beridir muz yiyorum ishalim kesildi ama karın agrım ve mide bulantım devam ediyo doktorada gitmedim bol sıvı alıyorum

Canımm bugün bakılmayacak mıydı pazartesi dememiş miydi doktorun ya bende heyecan yaptıydım iyi bakalım yarın olsun.. İnşallah ve yüce Rabbimin izniyle güzel haberler alacaksın canım. Sen nasılsın hiçbir olumsuz durum yok dimi bir de kendini yormamışsındır umarım

Ay canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin vanada aynı ilaçları verdi canım inşallah şifa olur

Allah razı olsun canım,peki iğneleri kendin mi yapıyorsun, ben yapamıyorum,kolumdan eczanedekilere yaptırıyorum,sen ne kadar kullancaksın bu ilaçları?

canım inşallah aşılaman çok iyi geçmiştir, geçmişi tam okuyamadım devam edicem şimdi ..Allahım inşallah bu sefer tutunmasını nasip eder

hadi bakalım sen herseyin e iyisini hakediyosun kucugummmmmmmmm allahım yardımcın olsun çok oynama nişanda falan bebişimize iyi bak

Nazanım nişanda çok mutluydum (kuzenimi çok severim) çok az oynadım,ama düğünde bir sürü ısrar karşısında dayanamadım kalktım oynadım ama kendimi çok parçalamadım :)) her fırsatta oturdum ve boğazım hiç durmadı :)) ama ne kadar yapmam desende koşturma oluyor mecbur...ama şunu biliyorum ki eğer hamileliğim devam ediyorsa onu Allah koruyor, içim rahat ama yarın kötü bir haber alırsam üzülürüm tabiki..

Sedacım canım Allah razı olsun ,Rabbim inşallah seninde tüp bebeğinin hayırlısıyla tutunmasını nasip eder, kendime dikkat ettim ama niaşn telaşı koşturma oldu valla ,bakalım yarın ne haberler duyacağım biraz stresliyim...

Canım benim Rabbim sana şifa versin o gaz sancın mı sendromun mu neyse hemen iyileşsin inşallah..Allah bin kere razı olsun..kuzenimin nişanında koşturdum ev kalabalıktı herkes bir iş yapıyordu bende duramadım ama yinede eskisi gibi kandimi parçalamadım ..Allah'a emanet

evet Tümay'ım kan sulandırıcılar kulübü kuracağım valla :))) iğneleri sen kendin yapabiliyor musun?

burcumm nasıl sevindiim anlatamam inşallah bu sefer yüzün gülecek kuzum Allah güzel gönlüne göre verecek, sen dikkat et kendini çok yorma olur mu

inşallah Bircanım inşallah..seninde bebeğim sağlıkla tutunur inşallah canım,test günün ne zaman?

canım inşallah Rabbim keseyi görmemizi nasip eder valla çok dua ediyorum inşallah sağlıklı hayırlı haberler alırım..Allah razı olsun canım

canım benim o kadar mutlu oldum ki anlatamam senin mutluluğunu hayal bile edemiyorum... herşey çok farklı ve güzel olacak canım bu sefer

canım Allah razı olsun..inan ki bu sefer havalara uçmadık, tedirginiz 1normal 3 kimyasaldan sonra biraz hazırlıklı yaklaşıyorum ama abirşey olursada çok üzülürüm tabiki Allah'a emanet ...

Bedişim bugün benim adet günüm..oyy bende seni yerim :))) inşallah yarın güzel haberler alırım Bediş valla heyecan bastı..

inşallah Buket'im yarın büyük gün benim için.... kendimi kötüyede hazırlamaya çalışıyorum..ama çok üzülürüm biliyorum..bakalım Rabbim ne yazdı alnımıza..

günaydın fıstıklar akşama annemler geliyor ben de son toparlamalar için işe geldim bugün anamm ne sıcak işimi halledeyim daha da gelmem buraya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…