- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.321
oyy totosunu yediğimin kıyamam ona... annesi bugün okudum daha bağırsakları henüz tam gelişmediği için normalmiş bu durum bikaç haftaya geçer yazıyordu... ben bebiş bakımı kitabı okumaya başladım da şimdidenSelam günaydın hayırlı hafta sonlar kızlar
İyi tatiller çalışanlara da Rabbim kolaylıklar versin
Kızım saat 8'den beri kivraniyor makasını yapmak için ama hala yapamadı kuzum ya ne olacak böyle ya dayanamıyorum bazen öyle acı çekmesine çok zor olmalı yüzündeki ifadeye bakılırsa hiç keyfi yok
kızlar kesemizi gördük çok ufak dedi doktor zar zor gördük
pek bi ıssız bugün burası.eskiden nazan,aslı,özlem sohbet ederlerdi cumartesileri çalışanlar olarak;mesudede arada katılırdı onlara.sıcaklarla birlikte herkese bi rehavet çöktü sanırım.ben yarın memlekete gidicem nasipse.1 hafta yokum.tedavi öncesi iyi gelir diye umuyorum.telefondan yazdıklarınızı okumaya çalışcam ama yazma şansım olacağını sanmıyorum.dua listesini yanıma aldım.yolda okurum inşallah.ben dönene kadar sevgiyle kalın canım arkadaşlarım.döndüğümde güzel haberler almak dileğiyle....
AMİİİİİİİİN.maalesef istiyorlar canım.bide bizde sorun bende olduğu için beni dahabi didiklediler.eşimden sadece sperm ve kan istediler.sizde sorun eşinde olduğundan ondan farlı şeylerde isteyebilir belki.merkezi aradığında randevu için emre bey orda olacakmı diye sor bence.olmazsa orda yaptırırsınız spermogramı.bende tubal faktör olduğu için aşılama zaten işe yaramıyor onun için direk tüpe gittiler ilkinde.şimdide aynı.sana aşılama dedilerse tüp bebek raporunu çıkartabilmek için 2 kez aşılama denemiş olman gerekiyor ve bildiğim kadarıyla özelde yapılanı kabul etmiyorlar yani çapa da yaptırman gerekli aşılamaları.aşılama dediklerine göre eşinin değerleri o kadar kötü değil demekki.inşallah aşılmayla kavuşursun bebeğine de tüp bebeğe gerek kalmaz canım
offfffffffff oku oku bitmedi..atlaya butlaya okudum..burcuya sevindim küçük burcuya üzüldüm, bedişe sevindim meleğe üzüldüm yine atraksiyonlu bi topik haftası geçmiş..
ben de düğün teaşıyla uğraşıyorum.aslında yaptığım bişey yok..yiyiop içip yatıyorum..bide misafir ediliyorum.mantılar börekler ayıptır söylemesi gırla gidiyo:)))))))))))))))))))))))
neyse hamişler var fazlşa konuşmiyim..ama emin olun hepinizimn yerine de yiyorum..öptüüüüüüümm..
Kizlar ya ne guzel neseli gule oynaya gittim doktor demesinmi catlamis ama yeni catladi ben yinede asilamani yapcam tutmazsa bizim icin tecrube olur bidahaki sefere erken yapariz. Ay ne sinir oldum moralim bozuldu aglamaj istiyoruuuuum. Be aptal ben diyorum adetim birinci gunu 16. Adam 17diyelim diyor o sekil hesapliyir bide ignemi dun aksam oldum normalde cmtesi savah asilama iyiki kan tahlillerime baktilarda catlamak uzere oldugunu ogrendiler sabah apar topar doktora gittim. Tekrar igne verdiler ovitrelle bide progestoron ama vajinada alcakmisim nasil olcaksa ben yutsam onlari olmazmi.
Ozlem evlilik yildonumunuz hayirli olsun nezamandi kacirmisim
Bizimde carsamba gunuydu ama asilama telasindan bisey anlamadim
arkadaslar ilginc bisey oldu bugün asilama oldum ya ben wc girdigimde baktim vajinamdan kirmizi bildigimiz kirmizi iplik sallaniyorönce kan geliyor sandim yok iplik bu nedirki???
vajinadan sallaniyor suan hala cekemiyorum korkuyorumda
yok kizlar dr degil acili aradim sasirdi onlarda normalde birsey kalmamali orda acaba iplik aletin icindemiydide kaldi dedi nlam veremioyrum görmem lazim dedim ben cok korktum esmde evde degil yarin gideriz diyor esimde
ya ben oraya ufacik hap bile sokamazken iplik ya ne alaka örgü ipli ne akintili nede yapiskan nede kanli bildigin kuru iplik
BEDRİYEM ve NİLÜFER cim beni merak etmişler sağlosun.8-10 gündür hergün arıyorum hastaneyi ve ÇIKMAMIŞ,YARIN ARAYIN diyrlar.artık rutin oldu.bugün gene aradım ümitsizce veeeeee ÇIKMIŞ GELİN ALIN dediler.Allah ım ağlayacaktım.bi engeli daha atlattım.gittim hemen.Allah tan öğleden sonra sınavım yoktu bugün.mesai yi uçucuna yakaladım.heyete götürdük verdik dosyayı.ve 9 Temmuzda ÇIKAR dedi.her an bi aksilik daha çıkacak diye korkuyorum ama sanki bu sefer oldu.bi aksilik olmazda işler ylunda giderse 10-15 gün sonra başlamış olacağım tedaviye inşallah.dualarınızı esirgemeyin.
gittim acile doktor sasirdi ben asilama uzmani degilim kadindogumcuyum ama böyle birsey görmedim hem sana neden söylemedilerki tampon sokacaklarini yani hani su pamuklar varya o.b adetliyken vajinaya tikayanlar ondanmis
herhalde spermler akmasin diyemi soktular anlamadim bide posetin icindende cikarmamislar. neyse bide düsünsenize bana vajina icin hap verdi yarin baslicakmisim nasil kullancam ben onu cuma gel kan alalim demisti ozamanmi cikaracaklar tamponu ozamana kadar kokar ya. neyse yarin aricam memnun kalmadigimida söyleyecem. acildeki adam eger agri falan yoksa ben bunu cikarmayayim yoksa birsey zedelemekten cekiniyorum dedi sonucta para veriyorsun dedi bende helal olsun dedim adama icimden. esimde diyorki bu adam müslüman esi kapaliydi görmüstüm almana benziyor ama dedim olabilir dedi. böyle arkadaslar yarini beklicem
kızlar kan değerim 5971 çıkmış normal mi bana yüksek geldi
Bende dun ne macera yasadim ya bedriyem esimde dedi simdi kafana takma bisey dusunme test tarihini aklinda tut ve bundan sonra yeni doktora gidecekmiyiz yoksa bundami devam edicez ona karar verelim dedi. Bende bu sabah aradim doktoru baska doktor cikti bir bir sikayet ettim ozur diledi normalde soylemesi lazim tambom cikar evde diye biz onu spermler akmasin diye uyguluyoruz dedi.pztesi toplantida bu konuyu konuscakmis. Neysr rahatladim ya enfeksiyyon kapsaydim?
Haa tambonu nemi yaptim?? Doktor dedi ya bana gelin cikarayim 1saat yol???? Yada yakininizdaki acile gidin cikarsinlar yada siu cikarin.
Ben ne yaptim sabahin 8 nefesimi tuttum cektim cikardim)))
merhaba kızlar. beni de aranıza alır mısınız lütfen. ben 3 yıllık evliyim. yaklaşık 1.5 yıldır biz de çocuk istiyoruz fakat maalesef nasip olmadı henüz. sebepsiz infertilite teşhisi kondu bize de. yani tıbbın belirleyebildiği bir sebep yok. geçen ay ilk kez aşılama yaptırdım ama maalesef negatifti. bu ay 2.yi yaptırdım. inşallah hepimiz kavuşuruz tez zamanda yavrularımıza. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ve kimseyi bununla sınamasın inşallah.
Günaydın kızlar güzel mutlu huzurlu haftalarİyi pazarlar...
Burcu canim insallah kalp atislarinida goorun insallah...
Ayse yazdiklarini okurken tuylerim diken diken oldu cok gecmis olsun...
günaydın canlarım çok yoğun bir haftasonundan sonra evimizdeyiz çok şükür,yarın benim doktor günüm beta hcg değerim arttı mı ona bakılacak, biraz gerginlik var tabi..şimdi şöyle uzunca bir geçmişi okuyayyım bakayım neler olmuş....
Ay canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin vanada aynı ilaçları verdi canım inşallah şifa olur
Sevinin canim Insaallah busefer olacak burjum cunku degerin guzel cok sukur.Bende yoldayim arabada esime diyom cok heyecanliyim aptal aptal gulesim geliyor diyorum oda senin herzamanki halim degilmiydi diyor))
Rabbim bu cuma gununun hurmetine dualarimizi kabul etsin Insaallah. Yarinicin hhaazirlamistim kendimi ama bi yanim cuma olur diyordu cunku gonlumde cuma gunu olsam diye geciyordu
hadi bakalım sen herseyin e iyisini hakediyosun kucugummmmmmmmm allahım yardımcın olsun çok oynama nişanda falan bebişimize iyi bak
Canımmm çok çok sevindim oh nihayet çok güzel konuşan bir doktor senin de moralini yerine getirmiş artık gebe olduğunu sana kabul ettirmiş. 52 gibi bir değer 1 hafta verken çok iyi bence kan sulandırıcı ve düşük önleyici vermesi çok iyi olmuş temkinli olmak iyidir her zaman. Bu sefer tamamına erdirir Rabbim inşallah.. Umarım içime başından beri doğan gerçekleşir balım benimm demiştim ben sana derim o zaman.. Dikkat et oralarda kendine aman gerçi eşin biliyor artık o da dikkatli olmanı sağlar. Bu topiğin bahtı açıldı artık yaa baksanıza arka arkaya güzel haberler alıyoruz
Canım hayırlısı olsun sonucu güzel olsun inşallah kendine çok dikkat et bol bol dinlen.
Burcu kurban olim çok dikkatli ol...sen çok tez canlısın anladığım kadarıyla...etrafındakilei mutlu etmeyi seven birisin...ama sana yalvarırım bu sefer de izin ver insanlar seni mutlu etsin...ne bilim el çantanı bile sen taşıma...aayy kalbim duracak..korkunç mutlu oldum...SÜPHANALLAH...MAŞALLAH...Cumalar yüzü suyu hürmetine RABBİM bu süreci sağlıkla huzurla tamamlamayı nasip etsin İNŞALLAH....
Yasemin kusum bende seni cok ozledim iyiyim canim yatiyorum aksama kadar bilgisayara falan bakamiyorum midem bulaniyo oyuzden karsilasamiyoruz..Sen nasilsin bebisinin hareketleri basladimi ?
Burcu cok sevindim canim topigimizde kan sulandirici kullananlar cogaldi insallah saglikla kavusuruz bebislarimize.
burcumm nasıl sevindiim anlatamam inşallah bu sefer yüzün gülecek kuzum Allah güzel gönlüne göre verecek, sen dikkat et kendini çok yorma olur mu
aammmmm burcummmmm ayyy bütün neşeli smile ifadeleri koyucam şimdi ama kendmi tutuyorum kese çıkana kadar
canım yaa maşallah subhanallah inşallah hayırlısı ile sana sapasağlam tutunur sağlıkla gelir bebğin ayyy mucizeee yaaaa
.
canım benim o kadar mutlu oldum ki anlatamam senin mutluluğunu hayal bile edemiyorum... herşey çok farklı ve güzel olacak canım bu sefer
Burcuu kuzum senin adet günün geçmedi mi bide, Ayyy ben yerim sizi yaa, zaten tatlıya çok düşkünümselavat unutmaaa.. lutfen.. kendini hiç kasma düğünde falan ama ayakta çok kalma ne olur belın agrımasın..
ayy burcu nun haberini mesude yee, aslı ya, buket e de vereydik..
aahh be kuzum öğrenecez işte..
anacım dikkat et..olmaz bişeyde sen yinede dikkat et..bende eşya taşımıştım hatırlarsan
oyy maşallah bereketliymişsin:))
anam burcu..kız hadi hayırlısı..bana müjdeli bi haber ver.
offfffffffff oku oku bitmedi..atlaya butlaya okudum..burcuya sevindim küçük burcuya üzüldüm, bedişe sevindim meleğe üzüldüm yine atraksiyonlu bi topik haftası geçmiş..
ben de düğün teaşıyla uğraşıyorum.aslında yaptığım bişey yok..yiyiop içip yatıyorum..bide misafir ediliyorum.mantılar börekler ayıptır söylemesi gırla gidiyo:)))))))))))))))))))))))
neyse hamişler var fazlşa konuşmiyim..ama emin olun hepinizimn yerine de yiyorum..öptüüüüüüümm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?