- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.341
Canımm bugün bakılmayacak mıydı pazartesi dememiş miydi doktorun ya bende heyecan yaptıydım iyi bakalım yarın olsun.. İnşallah ve yüce Rabbimin izniyle güzel haberler alacaksın canım. Sen nasılsın hiçbir olumsuz durum yok dimi bir de kendini yormamışsındır umarım
Malesef Nilüfer im malesef ki geçmedi...ve malesef ki bu gaz sancısı da değilmiş...adnı unuttum şimdi ama bi sendrommuş...karnım su toplamış...yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu oluyormuş....ama en hafif şekliyle atlatıyorum...çalıştığım yerde tek bayanım...düşün öylesine ızdrabım var ki yüzümden o kadar okunuyor ki...haberleri olmamasına rağmen pervane oldular çevremde...yürüyemiyorum...eğilemiyorum...az önce kalemimi yere düşürdüm koskoca müdürüm masasından kalkıp verdi bana...evle işimin arası normal yürümeyle 6 dk...2 gündür 15 dk da ancak bitiriyorum...
ayy unuttum yazmayı Aslıcan duanı okudum tatlımm...
canım ıspartada ki doktor salı gel dedi, ilk başta pazar yada pazartesi gel diyen burdur'daki doktordu, ama aslında şimdi bir gidip kan testi yaptırasım var, kendimi zor tutuyorum, acilde
Aylinn; bebişinin hareketini hissedemedin de gitmişsin ya doktora doktor nasıl uyandırıyor, o ne yapıyorsa bende yapmak istiyorum aynısından karnımdakinedünden beri teeekk tüüükk hareket geliyor.. yarın ben tetenozun 2. aşısını olmaya gidicem kısmetse orada dinliyeceğim kalp atışını diye umut ediyorum inşAllah.. Annenler geliyormuş bu arada gözün aydın bol bol hasret giderirsiniz o zaman size
Aslı bende 2 Yasin alır mısın.. Sayın kaç oldu bu arada.. Allah niyetini kabul etsin inşAllah..
Burcuumm; Dün senin içinde dualar edip, kuran okudum.. Allah kabul eder inşAllah..Diliyorum ki bu hafta hayırlısıyla kucağına alacağın güzel evladının güzel haberlerini almaya başladığın kesin net hafta olsun inşAllah..
canım bu cumartesi test yapacağım ama benim reglim gelecek gibi belirtiler göğsümde dokununca ağrıyor yine kısmet olmayacak test yapmak sanırımBİRCAN canım sen ne zaman yapacaksın testi?tubalarla aynı zamanda diye kalmış benim aklımda.yanlışmı hatırlıyorum?
canım maşallah Allah devamını getirsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsinkızlar kesemizi gördük çok ufak dedi doktor zar zor gördük
günaydın canlarım çok yoğun bir haftasonundan sonra evimizdeyiz çok şükür,yarın benim doktor günüm beta hcg değerim arttı mı ona bakılacak, biraz gerginlik var tabi..şimdi şöyle uzunca bir geçmişi okuyayyım bakayım neler olmuş....
canım ıspartada ki doktor salı gel dedi, ilk başta pazar yada pazartesi gel diyen burdur'daki doktordu, ama aslında şimdi bir gidip kan testi yaptırasım var, kendimi zor tutuyorum, acilde
Kizlar ya ne guzel neseli gule oynaya gittim doktor demesinmi catlamis ama yeni catladi ben yinede asilamani yapcam tutmazsa bizim icin tecrube olur bidahaki sefere erken yapariz. Ay ne sinir oldum moralim bozuldu aglamaj istiyoruuuuum. Be aptal ben diyorum adetim birinci gunu 16. Adam 17diyelim diyor o sekil hesapliyir bide ignemi dun aksam oldum normalde cmtesi savah asilama iyiki kan tahlillerime baktilarda catlamak uzere oldugunu ogrendiler sabah apar topar doktora gittim. Tekrar igne verdiler ovitrelle bide progestoron ama vajinada alcakmisim nasil olcaksa ben yutsam onlari olmazmi.
Ozlem evlilik yildonumunuz hayirli olsun nezamandi kacirmisim
Bizimde carsamba gunuydu ama asilama telasindan bisey anlamadim
Bundan şüphe bile etme Rabbim kullarının hepisini sever ama bazılarını daha çok sever bu büyük bı imtihan kuzum emin ol ki sevdiğinden deneniyorsun sabret gülüm Rabbim sana tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Hoş buldum tatlım sende hoş geldin evet taşınan öyle oldu istediğim zaman yatıyor istediğim vakitte kalkıyorum kafana göre takılıyorum baskaları için birsey yapmak zor gelese böyle zamanlarda lohusalik bilmesinin ben zaten gecmis olsun CNm seninde gaz kaka problemleriniz varmış bizde de ara ara oluyor çok kötü kızım kübranın dürüyor üzülüyorum sana gelen bana geldin diyorum
Âmin CNm çok sagilevet gittiler kizimla başbaşayiz artık
Hoş buldum bedişim çok sagol kızımda iyi biraz önce makasını yapamadığı için ağladı kivrandi masaj yaptım neysemi zorda olsa yaptı sonrada emanetim uyudu teyzesi büyüdü ya yeni resmini çeker koyarım müsait olduğumda
Ya gercekten mı baktım biraz gecmise ama bitiremedim fazla vakit bulamıyorum çok sevindim süt inşallah Eabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin gelişmeleri bekliyorum CNm tebrik ederim burcum Rabbim güzel kalbine göre versin insallah
canım cok sevindim İNŞALLAH değerinde artar Güzel haberlerini bekliyoruz....
selam kızlar tuğba canım daha 7 gün var bata belli olmaz hayırlısı olsun burcu geçmiş olsun bebişin iidir allaha emenetler hepsi özlem bedriye ömür boyu mutluklar bebişlerinizle inş gamzecim keselri görmüşsün maşallah ikiz annesi olacaksın inş ayşecim 36 saat içinde çatlıyorya yumurta belki senin erken çatlamıştır inş güzelhaberler gelir
çok geçmiş olsun canım zor bi dyrum inş en kısa zamanda iileşirsin
maşallah diyelim allahım korusun kendine çok dikkat et tatlım salı gününü iple çekiorum
herkese iyi akşamlar.
en büyük haber GAMZE ve BURCU dan geldi çok şükür.Rabbim ikisinede sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallahevlerinden neşe,kahkaha eksik olmasın.
ÖZLEM,AYŞE,BEDRİYE,MESUDE hepinizinde yıl dönümü kutlu olsun.Allah uzun ömürler nasip etsin,eşinizle çolukçocuğunuzla....mutluluğunuz daim olsun inşallah.
B.GÜL,K.GÜL,ÇİĞDEM bebeklerine kavuştular çok şükür ama şimdide gazla mücadele ediyorlar :) Allah bebişlerine daha büyük dert vermesin inşallah
MERAL cimde hastaymış.Allah kolaylığını versin canım.en kısa sürede iyileşirsin inşallah.bak hafta sonu geldi.bol bol yatar dinlenirsin.
ASLI cım herkeste aynı şey olacak diye bişey yok canım korkma nolur.herkesin bünyesi farklı.tabiki güllük gülistanlık olmayacak zorluklar yaşayacaksın ama bazıları finish çizgisine düz koşuyla varır,bazıları ise engelli koşuyla.Allah tan gelene boynumuz kıldan ince.biz araştırıp en güvenilir merkezi seçerek elimizden geleni yapıyoruz.gerisi takdir...
TUBA canım bencede regl olmadığın müddetçe ümit kesilmez du bakalım.
AYŞE aşılaman hayırlı olsun.vakit için bşuna üzülmüşsün.ideal bi vakitte yapılmş zaten aşılaman.yumurta çatlar çatlamaz.spermlerle kavuşmuştur inşallah.ip olayına gelince nereden geldiğini bilmem ama büyü olmadığı kesin.böyle şeylerle kafanı yorma lütfen.mantıken bi büyü yapılmış ve çözülürken ordan iplik geliyorsa önce o ipliğin oraya girmesi lazımki senin haberin olmadan böyle bişey imkansız.acile gitme imkanın varsa hemen git kurtul bence.sonrada zihnini temizleyebildiğin kadar temizle ve bebeğinin hayaliyle test gününü bekle.
BİRCAN canım sen ne zaman yapacaksın testi?tubalarla aynı zamanda diye kalmış benim aklımda.yanlışmı hatırlıyorum?
BEDRİYEM ve NİLÜFER cim beni merak etmişler sağlosun.8-10 gündür hergün arıyorum hastaneyi ve ÇIKMAMIŞ,YARIN ARAYIN diyrlar.artık rutin oldu.bugün gene aradım ümitsizce veeeeee ÇIKMIŞ GELİN ALIN dediler.Allah ım ağlayacaktım.bi engeli daha atlattım.gittim hemen.Allah tan öğleden sonra sınavım yoktu bugün.mesai yi uçucuna yakaladım.heyete götürdük verdik dosyayı.ve 9 Temmuzda ÇIKAR dedi.her an bi aksilik daha çıkacak diye korkuyorum ama sanki bu sefer oldu.bi aksilik olmazda işler ylunda giderse 10-15 gün sonra başlamış olacağım tedaviye inşallah.dualarınızı esirgemeyin.
kızlar kesemizi gördük çok ufak dedi doktor zar zor gördük
kızlar kan değerim 5971 çıkmış normal mi bana yüksek geldi
pek bi ıssız bugün burası.eskiden nazan,aslı,özlem sohbet ederlerdi cumartesileri çalışanlar olarak;mesudede arada katılırdı onlara.sıcaklarla birlikte herkese bi rehavet çöktü sanırım.ben yarın memlekete gidicem nasipse.1 hafta yokum.tedavi öncesi iyi gelir diye umuyorum.telefondan yazdıklarınızı okumaya çalışcam ama yazma şansım olacağını sanmıyorum.dua listesini yanıma aldım.yolda okurum inşallah.ben dönene kadar sevgiyle kalın canım arkadaşlarım.döndüğümde güzel haberler almak dileğiyle....
Burcucum adaşım iğneleri akşam eşim yapıyor iğneyi akşam 9dA yapıyorum 8 buçukta kaçmaya başlıyorum en son eşim yakaladığı yerde vuruyor ben göbeğimden yapıyorum
Aylinn; bebişinin hareketini hissedemedin de gitmişsin ya doktora doktor nasıl uyandırıyor, o ne yapıyorsa bende yapmak istiyorum aynısından karnımdakinedünden beri teeekk tüüükk hareket geliyor.. yarın ben tetenozun 2. aşısını olmaya gidicem kısmetse orada dinliyeceğim kalp atışını diye umut ediyorum inşAllah.. Annenler geliyormuş bu arada gözün aydın bol bol hasret giderirsiniz o zaman size
Aslı bende 2 Yasin alır mısın.. Sayın kaç oldu bu arada.. Allah niyetini kabul etsin inşAllah..
Burcuumm; Dün senin içinde dualar edip, kuran okudum.. Allah kabul eder inşAllah..Diliyorum ki bu hafta hayırlısıyla kucağına alacağın güzel evladının güzel haberlerini almaya başladığın kesin net hafta olsun inşAllah..
benimde hadii ama Burcu deyip seni acile götürüp kan verdirtesim var..
MErakla senden gelicek olan güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla.. Kan vermeye olurda bugunden gidersen sakın Burcu bize demeden çıkıp gitme inanki kızarız..
canımcım senin okul bitti di mi? tatildesin yani? test yaptırırsan haber ver mutlaka fıstıkım...
günaydın kuzucuklar çok mutlu bir hafta geçirin inşallah
canım bu cumartesi test yapacağım ama benim reglim gelecek gibi belirtiler göğsümde dokununca ağrıyor yine kısmet olmayacak test yapmak sanırım
canım maşallah Allah devamını getirsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
kuzum inşallah artıyordur Rabbim bu sefer yüzünü güldürecek iyi kalpli arkadaşım benim
Burcucum canım hade git kan tahlili verde gel ben yarına kadar çatlarım bende doktora gidip gelecek hade birlikte çıkalım
maşallah canım maşallah rabbim 9 ay devamını nasip etsin, kullanılan ultrason aletiyle alakalı tatlım, son cıkanlar 1000 de görüyor, eski olanlar 5000 de zor görüyor, maşallah
tüp öncesi çok güzel moral olur canım yolun açık olsun ..
bende eşime yaptırıcam sanırım hergün eczaneye gitmek bunaltıyor
Allah bin kere razı olsun bedişim bin kere ..Rabbim tüm korkularını alsın bebeğinde sağlıkla doğsun inşallah
dayanamıyorum Bediş..yanımda olsan keşke...
evet canım bugün tatil başladı :) ayyy Aylin ne yapsam ki???
canım benimde göğüslerim aynı umutsuz olma, inşallah bu sefer sağlıkla gebesindir tatlım bende cumartesiyi iple çekiyorum
ayyy Burcuuuuuuuuuuuuuu
KIZLAR BEN GİDİYORUM SONUÇ ÇIKINCA YAZARIM BACAKLARIM TİTREMEYE BAŞLADI UMARIM YALNIŞ BİRŞEY YAPMIYORUMDUR,EŞŞİMİN HABERİ OLMAYACAK, SABAH YARIN BEKLE BUGÜN GİTME ACELE ETME DEDİ..EEEE ŞİŞTİM BEN..DUA EDİN KIZLAR..AYYYYY BAYILACAM KAÇTIM BEN...
maşallah canım maşallah rabbim 9 ay devamını nasip etsin, kullanılan ultrason aletiyle alakalı tatlım, son cıkanlar 1000 de görüyor, eski olanlar 5000 de zor görüyor, maşallah
Allah bin kere razı olsun bedişim bin kere ..Rabbim tüm korkularını alsın bebeğinde sağlıkla doğsun inşallah
canım benimde göğüslerim aynı umutsuz olma, inşallah bu sefer sağlıkla gebesindir tatlım bende cumartesiyi iple çekiyorum
ayyy Burcuuuuuuuuuuuuuu
KIZLAR BEN GİDİYORUM SONUÇ ÇIKINCA YAZARIM BACAKLARIM TİTREMEYE BAŞLADI UMARIM YALNIŞ BİRŞEY YAPMIYORUMDUR,EŞŞİMİN HABERİ OLMAYACAK, SABAH YARIN BEKLE BUGÜN GİTME ACELE ETME DEDİ..EEEE ŞİŞTİM BEN..DUA EDİN KIZLAR..AYYYYY BAYILACAM KAÇTIM BEN...
Canım Bedriyecim çok sağol canım Allah razı olsun 20 tane bi sölemiştin bu 2 taneyide not alıyorumecrinn07/ aslı 01.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
aslıı DUA NI ettim, Allah sabrının, emeğinin karşılığını hayırlısıyla verir inşAllah..
Babacığını anmışsın ona da dua gönderdim, annene de uzuunn sağlıklı ömürler nasip etsin Allah.
Süper süper artmış sonuçlar getireceksin bize inşallahhhh dualarım an itibariyle seninle canımcımmmaşallah canım maşallah rabbim 9 ay devamını nasip etsin, kullanılan ultrason aletiyle alakalı tatlım, son cıkanlar 1000 de görüyor, eski olanlar 5000 de zor görüyor, maşallah
ayyy Burcuuuuuuuuuuuuuu
Hayırlısı olsun canım benimm yeni ay yeni umutlarrgünaydın kıscelr nasılsınız bakalım dun kırmızılar geldı bugun doktora gıdıcem nasıpse 2 de klomene baslatıcak tekrar yenı ay yenı umut bısmıllah diyecegız baklaım
canım benim boşver kafan rahat olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz...maşallah canım maşallah rabbim 9 ay devamını nasip etsin, kullanılan ultrason aletiyle alakalı tatlım, son cıkanlar 1000 de görüyor, eski olanlar 5000 de zor görüyor, maşallah
ayyy Burcuuuuuuuuuuuuuu
günaydın kıscelr nasılsınız bakalım dun kırmızılar geldı bugun doktora gıdıcem nasıpse 2 de klomene baslatıcak tekrar yenı ay yenı umut bısmıllah diyecegız baklaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?