Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım ıspartada ki doktor salı gel dedi, ilk başta pazar yada pazartesi gel diyen burdur'daki doktordu, ama aslında şimdi bir gidip kan testi yaptırasım var, kendimi zor tutuyorum, acilde

canım benim gaz bile olsa ne kadar acı verir,kaldı ki sendrom mu neymiş yani.... Rabbim şifa versin inşallah..ne zaman geçecek peki?

Burcucum adaşım iğneleri akşam eşim yapıyor iğneyi akşam 9dA yapıyorum 8 buçukta kaçmaya başlıyorum en son eşim yakaladığı yerde vuruyor ben göbeğimden yapıyorum

Kızlar Günaydın İyi Haftalar,Mutlu HaftalarrrÇok özledim sizleri yawww Amanın bugün de benim dua günümmüş dua eden edemeyen herkesten Allah Razı OlsunnOcak ayındaki dua listesinde dua günüm babamın ölüm gününe dek gelmişti bugün de aneciğimin doğum gününe dek geldi ilginç bir tesadüf olsa gerek:26:Kızlar sabah doktordaydım detayları anlatıcam ama önce bi işlerime bakıp hemen geliyorumm

ayy unuttum yazmayı Aslıcan duanı okudum tatlımm...

Aylinn; bebişinin hareketini hissedemedin de gitmişsin ya doktora doktor nasıl uyandırıyor, o ne yapıyorsa bende yapmak istiyorum aynısından karnımdakine dünden beri teeekk tüüükk hareket geliyor.. yarın ben tetenozun 2. aşısını olmaya gidicem kısmetse orada dinliyeceğim kalp atışını diye umut ediyorum inşAllah.. Annenler geliyormuş bu arada gözün aydın bol bol hasret giderirsiniz o zaman size

Aslı bende 2 Yasin alır mısın.. Sayın kaç oldu bu arada.. Allah niyetini kabul etsin inşAllah..

Burcuumm; Dün senin içinde dualar edip, kuran okudum.. Allah kabul eder inşAllah..Diliyorum ki bu hafta hayırlısıyla kucağına alacağın güzel evladının güzel haberlerini almaya başladığın kesin net hafta olsun inşAllah..

canım ıspartada ki doktor salı gel dedi, ilk başta pazar yada pazartesi gel diyen burdur'daki doktordu, ama aslında şimdi bir gidip kan testi yaptırasım var, kendimi zor tutuyorum, acilde

benimde hadii ama Burcu deyip seni acile götürüp kan verdirtesim var..

MErakla senden gelicek olan güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla.. Kan vermeye olurda bugunden gidersen sakın Burcu bize demeden çıkıp gitme inanki kızarız..

canım benim ebe salladı göbeğimi uyandı bizimki şöyle ki... sağ kasığımın üstünden bi eliyle tam çaprazında olan midemin sol üstünden diğer eliyle tutup 2-3 kez salladı göbeğimi sonra da tam tersini yaptı başladı bizimkisi kıpırdanmaya... yavrum benim rahatsız oldu sen de çok yapma emi annesi? çok endişelenirsen dene uyusun kurban olduklarım...

günaydın kuzucuklar çok mutlu bir hafta geçirin inşallah
BİRCAN canım sen ne zaman yapacaksın testi?tubalarla aynı zamanda diye kalmış benim aklımda.yanlışmı hatırlıyorum?
canım bu cumartesi test yapacağım ama benim reglim gelecek gibi belirtiler göğsümde dokununca ağrıyor yine kısmet olmayacak test yapmak sanırım
kızlar kesemizi gördük çok ufak dedi doktor zar zor gördük
canım maşallah Allah devamını getirsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

kuzum inşallah artıyordur Rabbim bu sefer yüzünü güldürecek iyi kalpli arkadaşım benim

canımcım senin okul bitti di mi? tatildesin yani? test yaptırırsan haber ver mutlaka fıstıkım...

Burcucum canım hade git kan tahlili verde gel ben yarına kadar çatlarım bende doktora gidip gelecek hade birlikte çıkalım

ya bu doktor gerizekalı mı? gecen seferde aynısını yaptı, bide tampon koymuş sana söylememiş..valla çok sinir oldum , fırsatın olsa da Türkiyede yaptırsan canım, burdaki doktorlara kurban, valla çok kızdım bide poşetiyle koymuşlar bari bir açıklama yapın dimi? bir daha asla gitme bence oraya..Allah'ım bütün bunların arasında bir mücize nasip etsin sana..bide "tecrübe" olur demiş..ee peki senin duygularına ne oldu???? töbe töbee

mesude canıııııııııım çok özledim rana'yı öp benim yerime..bende de böyle ekşınlar oldu ya daha net değil bakalım yarın dananın kuyruğu koğacak..senin kuzunda rahat rahat kakasını yapar inşallah

canım cok sevindim İNŞALLAH değerinde artar Güzel haberlerini bekliyoruz....

Amin canım Allah razı olsun inşallah..

ayy Sündüzcüm inan ki bende iple çekiyorum bakalım Rabbim ne nasip edecek

böğüre böğüre ağlamak istiyorum

Allah razı olsun canım..bu arada gözün aydın tatlım inşallah sonucu da böyle güzel olur Allah yardımcın olsun

ecrinn07/ aslı 01.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması

aslıı DUA NI ettim, Allah sabrının, emeğinin karşılığını hayırlısıyla verir inşAllah..

Babacığını anmışsın ona da dua gönderdim, annene de uzuunn sağlıklı ömürler nasip etsin Allah.

kızlar kesemizi gördük çok ufak dedi doktor zar zor gördük

kızlar kan değerim 5971 çıkmış normal mi bana yüksek geldi

maşallah canım maşallah rabbim 9 ay devamını nasip etsin, kullanılan ultrason aletiyle alakalı tatlım, son cıkanlar 1000 de görüyor, eski olanlar 5000 de zor görüyor, maşallah

tüp öncesi çok güzel moral olur canım yolun açık olsun ..

Burcucum adaşım iğneleri akşam eşim yapıyor iğneyi akşam 9dA yapıyorum 8 buçukta kaçmaya başlıyorum en son eşim yakaladığı yerde vuruyor ben göbeğimden yapıyorum

bende eşime yaptırıcam sanırım hergün eczaneye gitmek bunaltıyor

Allah bin kere razı olsun bedişim bin kere ..Rabbim tüm korkularını alsın bebeğinde sağlıkla doğsun inşallah

dayanamıyorum Bediş..yanımda olsan keşke...

canımcım senin okul bitti di mi? tatildesin yani? test yaptırırsan haber ver mutlaka fıstıkım...

evet canım bugün tatil başladı :) ayyy Aylin ne yapsam ki???

canım benimde göğüslerim aynı umutsuz olma, inşallah bu sefer sağlıkla gebesindir tatlım bende cumartesiyi iple çekiyorum

Burcucum canım hade git kan tahlili verde gel ben yarına kadar çatlarım bende doktora gidip gelecek hade birlikte çıkalım

ayyy Burcuuuuuuuuuuuuuu

KIZLAR BEN GİDİYORUM SONUÇ ÇIKINCA YAZARIM BACAKLARIM TİTREMEYE BAŞLADI UMARIM YALNIŞ BİRŞEY YAPMIYORUMDUR,EŞŞİMİN HABERİ OLMAYACAK, SABAH YARIN BEKLE BUGÜN GİTME ACELE ETME DEDİ..EEEE ŞİŞTİM BEN..DUA EDİN KIZLAR..AYYYYY BAYILACAM KAÇTIM BEN...

günaydın kıscelr nasılsınız bakalım dun kırmızılar geldı bugun doktora gıdıcem nasıpse 2 de klomene baslatıcak tekrar yenı ay yenı umut bısmıllah diyecegız baklaım

cnm benım guzel sonucla gelıceksın ınsallah hayırlısıyla

hadi bismillah çok heyecalandım hemen haber ver bize

Canım Bedriyecim çok sağol canım Allah razı olsun 20 tane bi sölemiştin bu 2 taneyide not alıyorumvalla canım bendeki kağıtta 200 oldu ama daha arayıpta çoğu kişiden sayı almadım bakalım hayırlısıyla tamamlanır inşallahhBabam için de dua göndermişsin canımsın yaaa
Süper süper artmış sonuçlar getireceksin bize inşallahhhh dualarım an itibariyle seninle canımcımm
günaydın kıscelr nasılsınız bakalım dun kırmızılar geldı bugun doktora gıdıcem nasıpse 2 de klomene baslatıcak tekrar yenı ay yenı umut bısmıllah diyecegız baklaım
Hayırlısı olsun canım benimm yeni ay yeni umutlarr

canım benim boşver kafan rahat olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz...

tatlım hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzün güler, klomenle yumurtlaman bile çok iyi senin için avantaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…