- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.361
Yoknazimin annesi hos geldin canim 2asilamanin sonucu belli oldumu?biliyorsun benimde iki neg.var...
Şimdik gelelim bana cumartesi sabahı hastalandım ve bu sabah için hemen randevu aldım.Neyse gittik muayene etti ve yumurtalıklarımı hiç iyi bulmadığını yine söledi sağ yine idare edermiş ama sol pek iyi değil dedi benim çikolata kisti o yumurtalıkta ya ondandır galiba neyse muayene ederken adenomyosiz de var sende dedi yani çikolata kistinin yumurtalığa değilde rahme tutunmuş halimiymiş neymişsonra fsh değerlerii beğenmemişte bana biesteron ilacı vermişti ya hiç iyi değil 27 yaşındasın ama sonuçların daha yaşlı çıkıyo dedi:26:yine kan aldılar fsh la e2 bakalım dedi sonra pıhtılaşma testi istedi benden anlamadım ama burda pahalı olur devlet hastanesinde yaptırın dedi şimdi onu araştırıyorum bide taa 1 ayda çıkıyomuşş:26:sonra dediki kocişin doktoruna söleyin biraz tedaviyi hızlandırsın dedi Aslı için de bekliyecek çok zamanımız yok dedi ultrasonda hiç iyi görünmüyor içerisi dedi Kızlar sanki herşey iyiye değil de kötüye gidiyomuş gibi ((
günaydın kuzucuklar çok mutlu bir hafta geçirin inşallah
canım bu cumartesi test yapacağım ama benim reglim gelecek gibi belirtiler göğsümde dokununca ağrıyor yine kısmet olmayacak test yapmak sanırım
canım maşallah Allah devamını getirsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
kuzum inşallah artıyordur Rabbim bu sefer yüzünü güldürecek iyi kalpli arkadaşım benim
günaydın kıscelr nasılsınız bakalım dun kırmızılar geldı bugun doktora gıdıcem nasıpse 2 de klomene baslatıcak tekrar yenı ay yenı umut bısmıllah diyecegız baklaım
Allah razı olsun canım,peki iğneleri kendin mi yapıyorsun, ben yapamıyorum,kolumdan eczanedekilere yaptırıyorum,sen ne kadar kullancaksın bu ilaçları?
canım inşallah aşılaman çok iyi geçmiştir, geçmişi tam okuyamadım devam edicem şimdi ..Allahım inşallah bu sefer tutunmasını nasip eder
Nazanım nişanda çok mutluydum (kuzenimi çok severim) çok az oynadım,ama düğünde bir sürü ısrar karşısında dayanamadım kalktım oynadım ama kendimi çok parçalamadım :)) her fırsatta oturdum ve boğazım hiç durmadı :)) ama ne kadar yapmam desende koşturma oluyor mecbur...ama şunu biliyorum ki eğer hamileliğim devam ediyorsa onu Allah koruyor, içim rahat ama yarın kötü bir haber alırsam üzülürüm tabiki..
Sedacım canım Allah razı olsun ,Rabbim inşallah seninde tüp bebeğinin hayırlısıyla tutunmasını nasip eder, kendime dikkat ettim ama niaşn telaşı koşturma oldu valla ,bakalım yarın ne haberler duyacağım biraz stresliyim...
Canım benim Rabbim sana şifa versin o gaz sancın mı sendromun mu neyse hemen iyileşsin inşallah..Allah bin kere razı olsun..kuzenimin nişanında koşturdum ev kalabalıktı herkes bir iş yapıyordu bende duramadım ama yinede eskisi gibi kandimi parçalamadım ..Allah'a emanet
evet Tümay'ım kan sulandırıcılar kulübü kuracağım valla :))) iğneleri sen kendin yapabiliyor musun?
inşallah Bircanım inşallah..seninde bebeğim sağlıkla tutunur inşallah canım,test günün ne zaman?
canım inşallah Rabbim keseyi görmemizi nasip eder valla çok dua ediyorum inşallah sağlıklı hayırlı haberler alırım..Allah razı olsun canım
canım Allah razı olsun..inan ki bu sefer havalara uçmadık, tedirginiz 1normal 3 kimyasaldan sonra biraz hazırlıklı yaklaşıyorum ama abirşey olursada çok üzülürüm tabiki Allah'a emanet ...
Bedişim bugün benim adet günüm..oyy bende seni yerim :))) inşallah yarın güzel haberler alırım Bediş valla heyecan bastı..
inşallah Buket'im yarın büyük gün benim için.... kendimi kötüyede hazırlamaya çalışıyorum..ama çok üzülürüm biliyorum..bakalım Rabbim ne yazdı alnımıza..
Ahh Bircan'ımm Ahh..
o göğüs ağrısı aslında olası bir gebeliğinde habercisi olabiliyor, ama ben gebe jkalınca şunu gördümki aslında bu işin belirtisi belirtisizliği yok, o yüzden kendimizi dinlememize gerçekten gerek yok, Senin için çok dualar ettik ne olursa olsun ben çok inanıyorum ki hayırlısıyla Rabbim iyi olanı, hayırlı olanı nasip edicek ve Allah hayırlı tez vakitlerde bebeğine kavuşturacak... inşAllah.
günaydın fıstıklar akşama annemler geliyorben de son toparlamalar için işe geldim bugün anamm ne sıcak işimi halledeyim daha da gelmem buraya ben
canım ıspartada ki doktor salı gel dedi, ilk başta pazar yada pazartesi gel diyen burdur'daki doktordu, ama aslında şimdi bir gidip kan testi yaptırasım var, kendimi zor tutuyorum, acilde
canım benim gaz bile olsa ne kadar acı verir,kaldı ki sendrom mu neymiş yani.... Rabbim şifa versin inşallah..ne zaman geçecek peki?
ayyy Burcuuuuuuuuuuuuuu
KIZLAR BEN GİDİYORUM SONUÇ ÇIKINCA YAZARIM BACAKLARIM TİTREMEYE BAŞLADI UMARIM YALNIŞ BİRŞEY YAPMIYORUMDUR,EŞŞİMİN HABERİ OLMAYACAK, SABAH YARIN BEKLE BUGÜN GİTME ACELE ETME DEDİ..EEEE ŞİŞTİM BEN..DUA EDİN KIZLAR..AYYYYY BAYILACAM KAÇTIM BEN...
Şimdik gelelim bana cumartesi sabahı hastalandım ve bu sabah için hemen randevu aldım.Neyse gittik muayene etti ve yumurtalıklarımı hiç iyi bulmadığını yine söledi sağ yine idare edermiş ama sol pek iyi değil dedi benim çikolata kisti o yumurtalıkta ya ondandır galiba neyse muayene ederken adenomyosiz de var sende dedi yani çikolata kistinin yumurtalığa değilde rahme tutunmuş halimiymiş neymişsonra fsh değerlerii beğenmemişte bana biesteron ilacı vermişti ya hiç iyi değil 27 yaşındasın ama sonuçların daha yaşlı çıkıyo dedi:26:yine kan aldılar fsh la e2 bakalım dedi sonra pıhtılaşma testi istedi benden anlamadım ama burda pahalı olur devlet hastanesinde yaptırın dedi şimdi onu araştırıyorum bide taa 1 ayda çıkıyomuşş:26:sonra dediki kocişin doktoruna söleyin biraz tedaviyi hızlandırsın dedi Aslı için de bekliyecek çok zamanımız yok dedi ultrasonda hiç iyi görünmüyor içerisi dedi Kızlar sanki herşey iyiye değil de kötüye gidiyomuş gibi ((
evet bedişim çok haklısın belirti aramamak lazım zaten kendimi hazırladım olmasa da Rabbimin bir bildiği vardır biz elimizden geleni yapıyoruz iyi beslenmeye çalışıyorum ağır işler yapmıyorum eşim bu konuda sağolsun yardımcı oluyor temizliği o yapıyor nitekim olmazsa da kısmet deriz, burda edilen dualara gönülden inanıyorum herkes bir bir hamile kalıyor maşallah, Allah bizlerede nasip etsin herkesten razı olsun.
Canlar kan verdim sonucu 13.30 da alacagım, aldığım anda size yazarım, 15-20 dk gecikme olur belki, sanmayin ki sizi unuttum, şuan kan verdigimi bi tek siz biliyorsunuz, bu arada akıntı geldi adet oluyor gibiyim, simdi otobüs bekliyorum eve gecicem...sonucu aldığim saniyede size yazacagım söz.....içim bi tuhaf..bu arada bana dua eden edemeyen herkestewn Allah bin kere razı olsun canlarım cok sağolun...
inşallah kuşum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin nekadar cok istediğimizi en iyi Allah biliyor sabrımızın selametini verecek inşallahCanım inşallah bu sefer tutunmuş bebeğin sana ama ola ki olmazsa da yıpratma kendini. Napalım benim de olmadı işte aşılamayı yaptıran tüpü de yaptırır umalım ki bu olmuş olsun. Eşinden de Allah raz olsun ki ne güzel yardım ediyormuş sana. Topiğimizin bahtı çok açık bu aralar sende nasibini alırsın inşallah..
Canlar kan verdim sonucu 13.30 da alacagım, aldığım anda size yazarım, 15-20 dk gecikme olur belki, sanmayin ki sizi unuttum, şuan kan verdigimi bi tek siz biliyorsunuz, bu arada akıntı geldi adet oluyor gibiyim, simdi otobüs bekliyorum eve gecicem...sonucu aldığim saniyede size yazacagım söz.....içim bi tuhaf..bu arada bana dua eden edemeyen herkestewn Allah bin kere razı olsun canlarım cok sağolun...
Ay hadi canım hayırlı haberler bekliyoruz bende gittim geldim yükselme çok iyi defi maşallah darısı başınaCanlar kan verdim sonucu 13.30 da alacagım, aldığım anda size yazarım, 15-20 dk gecikme olur belki, sanmayin ki sizi unuttum, şuan kan verdigimi bi tek siz biliyorsunuz, bu arada akıntı geldi adet oluyor gibiyim, simdi otobüs bekliyorum eve gecicem...sonucu aldığim saniyede size yazacagım söz.....içim bi tuhaf..bu arada bana dua eden edemeyen herkestewn Allah bin kere razı olsun canlarım cok sağolun...
Ay canım senîn melek Nazlı hemen ilgi istiyorCanım arkadaşlarım merhabalar, herkese mutlu haftalar olsun inşallah.
Cumartesi doktora gittim yine bana yatış yolları var :) yani ultraonla kontrol ettti yukarlarda yine biraz kanama odağı görüyorum sanki onun için sen yine yat, işe gitme, pek oturma ve yürüme dedi sevgili doktorum bana... Bebek iyi olsun sağlıklı olsunda her halime binlerce şükürler olsun diyorum tabiki ben, yıllardır gezdim tozdum, şu 9 ayda da oturuvereyim ne olacak sanki, Allahan işimi evden yapabiliyorum o benim için bir nimet, gerçi çalışmak için oturmam gerekiyor ama , her fırsatta sandalyeden kalkıp 5 dk bile olsa yatıp geliorum. Benim minik kızım sakin olacak inşallah bi hareketleri görseniz yavaşlatılmış film gibi yerim ben onuboyu senin gibi uzun olacak dedi dr, eşimde çıkışta diyorki, şimdi bu dr bebeği sana benzeterek, bana kısa boylu mu demek istedi diyor
kanım oldukça düşük çıktı, kan hapı yerine ufak şişelerde şurup şeklinde verdi bu sefer. birde 5 gün kan iğnesi olucam. Bende haberler böyle.
duamnur/burcu maşallah canım benim oyy kese de gözükmüş çok şükür Allahımıza, hamişlik takvimin nerde, yaptınmı ben göremiyorum bi açıp kapatim bakim yaptıysan seni hemen yukardaki yıldızlardan aşşağıdaki yıldızlara kaydırayım inşallah.
Aslıcım bebeğim zaten bu minik kurbağalarımız tam da ümitlerin bittiği, morallerin tükendiği, umutların sıfıra indiği noktada geliveriyorlar, onun için bu anlattığın drun söylediği şeyler nekadar negatif te görünse, bence bu da bir umuttur inşallah canım benim.
Sedoşum, Bedriyem, Aylincim ohhh tatillerden gelinmiş sefanız olsun
Ayşeciğimin şu sallanan ip hikayesini şaşkınlıkla okudum valla, ben hiç tampon kullanmadığım için ip sallandığınıda bilmiyordurm inanın ilk defa öğrendim. çok şükürki enfeksiyon filan olmamış ve olmazda inşallah.
Ay heyecan oldum valla çok sağolKIZLAAARRRRR duamnur / Küçük Burcu'yu HAYIRLISI İLE HAMİŞLER LİSTEMİZE KAYDIRDIM.
KENDİSİNİ TEBRİK EDİYOR, HAMİLELİĞİNİN 9 AY BOYUNCA SAĞLIKLI KOLAY VE MUTLU GEÇMESİNİ DİLİYORUM.
HAYDİ HALAYA
:92::124::119::118::129: :92::124::119::118::129: :92::124::119::118::129:
Ay heyecan oldum valla çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?