Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim sakin uzulme dua et edelim Rabbim ne derse o olucak banada bi daha deneme bebegin yasamaz ama Rabbim bu doktoru cikardi karsima insallah senin icinde hersey guzel olucak...

olsun canım bebek ve sen iyi ol yeterki de yat, elbette çok sıkılıyor insan haftasonu bile dışarı çıkmasan içim bunalıyor benim ama kuzucuk iyi olsun tehlikeli dönemler gitsin çıkarsın, evde olduğun sürelerde yakın arkadaşlarını çağır hem sana baksınlar hemde yiyip için canında sıkılmaz böylece

Canim sakin uzulme dua et edelim Rabbim ne derse o olucak banada bi daha deneme bebegin yasamaz ama Rabbim bu doktoru cikardi karsima insallah senin icinde hersey guzel olucak...

Bilmiyorum kızlar sanki her hastaneye gittiğim de daha da umutsuz oluyor sonuçlar gitmemek daha iyiymiş sanki içimden hiçbişey yapmak gelmiyor hüngür hüngür ağlamak istiyorum yaa sanki hastaneyi erteleyerek daha da geç kalmışız kendime çok kızıyorum herşey Allah'tan tabiki ama bazen de böyle çok bunalıyo insan Burcumm hadi güzel haberler verde bize inşallah yüzümü güldürr başka türlü gülemem ben bugünn dualarım seninle canımcımm

hayır canım sakın bırakma kendini, sen doktorlara bakma, b. burcu içinde ne demişti hatırlasana yok rezervin azalmış yumurtalıkların iyi değil falan filan ama ne oldu maşallah kuzucuğuma 2 ay üst üste gebe kaldı gecen ayki üzücüydü ama bu sefer inşallah yüzü gülecek, sende hemen topla kendini ve tedaviye adapte ol, evet yeni sloganımız bu olsun NO ÜZÜNTÜ YES BEBEK:79:

tatlım sen bakma DANA doktorlara içini ferah tut moralini yüksek herşey çok güzel olacak...

Arkadaşlar merhaba.
Ben yeni evliyim, bebek konusunda ısrarcı değiliz ama olursa hayır demeyiz diyenlerdeniz.
Hayatımda ilk defa bu ay 5 gün gecikti. Kasıkların 1-2 haftadır ağrıyor aynı şekilde bel ağrımla beraber yaşıyorum bu ağrıyı. Onun dışında akıntım biraz daha arttı ama öyle çok yoğun değil rengi biraz koyulaştı. Birde son günlerde inanılmaz bir uykuya düşkünlük başladı. gerçi normalde de erken yatarım ama bu şekilde elimi kaldıracak kadar bitkin olmazdım. Onun dışında vücudumdaki tek değişiklik karın güğüs ve bacaklarımda damarların koyulaşması. Bu ne anlama geliyor bilemedim açıkçası.
Hiç aklımda yokken İş arkadaşım bir test yapalım dedi yaptım ama negatif çıktı. Bu durumda ben ne düşüneyim sevineyim mi adetimde gecikme olduğu için üzüleyim mi yoksa kan testi de yaptırayım mı.

bana yardımcı olun. Şimdiden okuyan cevaplayan herkese teşekkür ederim.

KIZLAR KAN SONUCUM 23, geçen sefer yaptırdığım yere yaptırdım.yani aynı lab.
senin ilk değerin daha yüksek değilmiydi offf Burcu ya neden böyle oluyoki niye yükselmiyoki değerin altında yatan şeyi araştırıp bulsunlar canımmm acaba yükselirmiki??ben hiç bilmiyorumki değerleri falann:26:

kocabebeğim nickli arkadaşım hoşgeldin, belirtiler tamamen hamişlik belirtisi ama tabiki olmayabilirde, bizde de psikolojikmen olurdu bu nerdeyse her ay, ama her belirtide hamile olmuyorduk tabi o da ayrı. senin adet olma tarihin ne acba? daha 1 hafta filan varsa çubuk testerde hatta kanda bile çıkmaz büyük ihtimal. adet günün geldiğinde yada birkaç gün geçtiğinde tekrarlamanı tavsiye ederim

KIZLAR KAN SONUCUM 23, geçen sefer yaptırdığım yere yaptırdım.yani aynı lab.

düşük değerleri görüp değerin gerilemesindeki üzüntüyü biliyorum inan şu an teselli sözümde yok, bende ağlıyorum..
...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... OFFF bee burcuu.. hayırlısıyla sağlıklı bebeğin tutununca sana diyorsun ki ben o zamanlar buna nasıl dayanmışım, nasıl güçlüymüşüm ben inanıp biliyorum ki sende şu an o tuhaf, Allah tarafından verilen güce ve sabra sahipsin.. ve aslında herşey çok güzel bi kere gebe kalmayı bilen bir vücudun var, bence hayırlısıyla doktorlar takviye mi yapıcaklar ne yapıcaklarsa onlara da artık kulak vermeli..

canım 5 gün gecikmen de varsa bence git bi kan testi yaptır...

günaydın kıscelr nasılsınız bakalım dun kırmızılar geldı bugun doktora gıdıcem nasıpse 2 de klomene baslatıcak tekrar yenı ay yenı umut bısmıllah diyecegız baklaım

Allay yardımcın olsun...rabbim kalbine göre versin...

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki..hastaneye gitsen bir türlü gitmesen bir türlü...Allah yardımcın olsun..inşallah herşey kolayca hallolur...

Haydi burcu gittin hee..

inan tüm kalbimiz seninle.. inşAllah Yarabbim..

çok heyecanladımm bide çok duygulanıyorum ben yaa.. bi dolu ağlayasım var işteyim diye sıkıyorum kendimi hee.

bende şuan hüngür hüngür ağlamak istiyorum

akıntı derken beyaz akıntı di mi? o çok normal ama geliyor ondan sen hiç bişey çağırmaa..

tesbih çekiyorum ben şu an sende çek..
sta

hastaneye gidene kadar salavat getirdim canım..sen geldin aklıma

ah Aslım ah......

kuşum bu değer ne demek oluyor, iyimi kötümü ne diyorlar, senin adet günün ne zamandı?????

BEN cevaplıyım yaseminim sorunu yani burcu yine kimyasal gebelik yaşıyor oluyor, işin aslı şu ki gebelikde kanda çıkan bhcg hormonu sürekli düzenli yükselişte olması gerekiyor, gerileme olunca bozulmuş gebelik diyorlar, kimyasal diyorlar, bi inip bi çıkıyorsa dış gebelik diyorlar diyorlar da diyorlar, Allah kimseye yaşatmasın, Burcu nun bu son kötü tecrübesi olsun inşAllah.

bedişim şuan ağlıyorum..ne düşüneceğime bilmiyorum..isyan etmiyorum ...çok üzgünüm..burdan kaçıp gitmek istiyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…