- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.381
Şimdik gelelim bana cumartesi sabahı hastalandım ve bu sabah için hemen randevu aldım.Neyse gittik muayene etti ve yumurtalıklarımı hiç iyi bulmadığını yine söledi sağ yine idare edermiş ama sol pek iyi değil dedi benim çikolata kisti o yumurtalıkta ya ondandır galiba neyse muayene ederken adenomyosiz de var sende dedi yani çikolata kistinin yumurtalığa değilde rahme tutunmuş halimiymiş neymişsonra fsh değerlerii beğenmemişte bana biesteron ilacı vermişti ya hiç iyi değil 27 yaşındasın ama sonuçların daha yaşlı çıkıyo dedi:26:yine kan aldılar fsh la e2 bakalım dedi sonra pıhtılaşma testi istedi benden anlamadım ama burda pahalı olur devlet hastanesinde yaptırın dedi şimdi onu araştırıyorum bide taa 1 ayda çıkıyomuşş:26:sonra dediki kocişin doktoruna söleyin biraz tedaviyi hızlandırsın dedi Aslı için de bekliyecek çok zamanımız yok dedi ultrasonda hiç iyi görünmüyor içerisi dedi Kızlar sanki herşey iyiye değil de kötüye gidiyomuş gibi ((
Canım arkadaşlarım merhabalar, herkese mutlu haftalar olsun inşallah.
Cumartesi doktora gittim yine bana yatış yolları var :) yani ultraonla kontrol ettti yukarlarda yine biraz kanama odağı görüyorum sanki onun için sen yine yat, işe gitme, pek oturma ve yürüme dedi sevgili doktorum bana... Bebek iyi olsun sağlıklı olsunda her halime binlerce şükürler olsun diyorum tabiki ben, yıllardır gezdim tozdum, şu 9 ayda da oturuvereyim ne olacak sanki, Allahan işimi evden yapabiliyorum o benim için bir nimet, gerçi çalışmak için oturmam gerekiyor ama , her fırsatta sandalyeden kalkıp 5 dk bile olsa yatıp geliorum. Benim minik kızım sakin olacak inşallah bi hareketleri görseniz yavaşlatılmış film gibi yerim ben onuboyu senin gibi uzun olacak dedi dr, eşimde çıkışta diyorki, şimdi bu dr bebeği sana benzeterek, bana kısa boylu mu demek istedi diyor
kanım oldukça düşük çıktı, kan hapı yerine ufak şişelerde şurup şeklinde verdi bu sefer. birde 5 gün kan iğnesi olucam. Bende haberler böyle.
Ay canım ya Allah en kısa sürede sana da nasîp etsin înşallahhayırlı olsun burcucum darısı bizim başımızda valla bende çok sıkıldım yukarda olmaktan , bende inmek istiyorum
bebişin karnında sağlık ve sıhhatle büyüsün:1
kuzum sana tüp yapacak zaten fsh iyi çıkar inşallah o iyi çıkarsa takma kafana neler neler var da tüple hamile kalıyorlar senin doktor hep en kötüsünü söylemiş belki böylesi iyidir ama sen umutlu ol tüp yaparsa o kist hamile kalmana engel olur mu eğer olmuyorsa sıkıntı yok, beklememesi aha iyi bencede bir an için tüpe geçilmeli benim aşılamam tutmazsa bende hemen geçmek istiyorum, neyse sen üzülme inşallah her şey yolunda gidecek canım
gözün aydın canım ne güzel ailen gelecek. Daha da gelmem diyon yani gelme tabii ohh evinde sefa sür.. Bebeğini bekle
Anladım canım. Bana kalırsa gitme bekle derim boşuna para vereceksin yarın belli olacak zaten ama gel de bana sor diyorsun dimi inşallah bir sorun yoktur canım ilaçlarını da kullanıyorsun hayırlı haberler olsun
Canım Meral'in olan durumuna ohss deniyor tedavi sırasında iğnelerden yumurtalar aşırı uyarılıyor ve su topluyor karın o yüzden zaten transferi olmadı dondurdular daha ciddi boyutlara da çıkabiliyor transfer yapılırsa. O yüzden artık bol bol su içecek ve hareket edecek kabız olmayacak atlatır fazla uzun sürmez. Pcolarda özellikle rastlanan bir durum çok fazla yumurta oluştuğu için benim de korktuğum bir durum :26:
Madem gitmeye karar verdin git bakalım ama kafan karışmasn sonra ben hep aynı yerde yaptırma taraftarıyım da yerden yere değer değişiyor bugün bir değer alacaksın yarın yapılacak başka değer çıkacak sonra stres olma yani ama artış varsa da hiç korkma canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz özelde yaptıracaksan 1 saatte çıkar
Canım hiç üzme kendini tedaviye başlıyorsun zaten yumurta sayın az olsa da kalitesi önemli daha tamamen bir şey bitmiş değil. Kist varken de tüp yaptırabilirsin yoksa dr zaten tedaviden önce kisti temizlerdi. Eşinin de tedavisi bitsin bak nasıl gelecek bebeğin artık tüpe gidecek olduktan sonra önemi yok yani. Doktorun biraz olumsuz konuşmuş ama hala yumurta üretimi var bu da bebek hatta bebişler demek sen gönlünü ferah tut canım benim.
Canım inşallah bu sefer tutunmuş bebeğin sana ama ola ki olmazsa da yıpratma kendini. Napalım benim de olmadı işte aşılamayı yaptıran tüpü de yaptırır umalım ki bu olmuş olsun. Eşinden de Allah raz olsun ki ne güzel yardım ediyormuş sana. Topiğimizin bahtı çok açık bu aralar sende nasibini alırsın inşallah..
Canım arkadaşlarım merhabalar, herkese mutlu haftalar olsun inşallah.
Cumartesi doktora gittim yine bana yatış yolları var :) yani ultraonla kontrol ettti yukarlarda yine biraz kanama odağı görüyorum sanki onun için sen yine yat, işe gitme, pek oturma ve yürüme dedi sevgili doktorum bana... Bebek iyi olsun sağlıklı olsunda her halime binlerce şükürler olsun diyorum tabiki ben, yıllardır gezdim tozdum, şu 9 ayda da oturuvereyim ne olacak sanki, Allahan işimi evden yapabiliyorum o benim için bir nimet, gerçi çalışmak için oturmam gerekiyor ama , her fırsatta sandalyeden kalkıp 5 dk bile olsa yatıp geliorum. Benim minik kızım sakin olacak inşallah bi hareketleri görseniz yavaşlatılmış film gibi yerim ben onuboyu senin gibi uzun olacak dedi dr, eşimde çıkışta diyorki, şimdi bu dr bebeği sana benzeterek, bana kısa boylu mu demek istedi diyor
kanım oldukça düşük çıktı, kan hapı yerine ufak şişelerde şurup şeklinde verdi bu sefer. birde 5 gün kan iğnesi olucam. Bende haberler böyle.
Aslıcım bebeğim zaten bu minik kurbağalarımız tam da ümitlerin bittiği, morallerin tükendiği, umutların sıfıra indiği noktada geliveriyorlar, onun için bu anlattığın drun söylediği şeyler nekadar negatif te görünse, bence bu da bir umuttur inşallah canım benim.
Canim sakin uzulme dua et edelim Rabbim ne derse o olucak banada bi daha deneme bebegin yasamaz ama Rabbim bu doktoru cikardi karsima insallah senin icinde hersey guzel olucak...
Ay canım ya Allah en kısa sürede sana da nasîp etsin înşallah
Bilmiyorum kızlar sanki her hastaneye gittiğim de daha da umutsuz oluyor sonuçlar gitmemek daha iyiymiş sanki içimden hiçbişey yapmak gelmiyor hüngür hüngür ağlamak istiyorum yaasanki hastaneyi erteleyerek daha da geç kalmışız kendime çok kızıyorum herşey Allah'tan tabiki ama bazen de böyle çok bunalıyo insan Burcumm hadi güzel haberler verde bize inşallah yüzümü güldürr başka türlü gülemem ben bugünn dualarım seninle canımcımm
Bilmiyorum kızlar sanki her hastaneye gittiğim de daha da umutsuz oluyor sonuçlar gitmemek daha iyiymiş sanki içimden hiçbişey yapmak gelmiyor hüngür hüngür ağlamak istiyorum yaasanki hastaneyi erteleyerek daha da geç kalmışız kendime çok kızıyorum herşey Allah'tan tabiki ama bazen de böyle çok bunalıyo insan Burcumm hadi güzel haberler verde bize inşallah yüzümü güldürr başka türlü gülemem ben bugünn dualarım seninle canımcımm
senin ilk değerin daha yüksek değilmiydi offf Burcu ya neden böyle oluyoki niye yükselmiyoki değerin altında yatan şeyi araştırıp bulsunlar canımmm acaba yükselirmiki??ben hiç bilmiyorumki değerleri falann:26:KIZLAR KAN SONUCUM 23, geçen sefer yaptırdığım yere yaptırdım.yani aynı lab.
KIZLAR KAN SONUCUM 23, geçen sefer yaptırdığım yere yaptırdım.yani aynı lab.
canım 5 gün gecikmen de varsa bence git bi kan testi yaptır...Arkadaşlar merhaba.
Ben yeni evliyim, bebek konusunda ısrarcı değiliz ama olursa hayır demeyiz diyenlerdeniz.
Hayatımda ilk defa bu ay 5 gün gecikti. Kasıkların 1-2 haftadır ağrıyor aynı şekilde bel ağrımla beraber yaşıyorum bu ağrıyı. Onun dışında akıntım biraz daha arttı ama öyle çok yoğun değil rengi biraz koyulaştı. Birde son günlerde inanılmaz bir uykuya düşkünlük başladı. gerçi normalde de erken yatarım ama bu şekilde elimi kaldıracak kadar bitkin olmazdım. Onun dışında vücudumdaki tek değişiklik karın güğüs ve bacaklarımda damarların koyulaşması. Bu ne anlama geliyor bilemedim açıkçası.
Hiç aklımda yokken İş arkadaşım bir test yapalım dedi yaptım ama negatif çıktı. Bu durumda ben ne düşüneyim sevineyim mi adetimde gecikme olduğu için üzüleyim mi yoksa kan testi de yaptırayım mı.
bana yardımcı olun. Şimdiden okuyan cevaplayan herkese teşekkür ederim.
günaydın kıscelr nasılsınız bakalım dun kırmızılar geldı bugun doktora gıdıcem nasıpse 2 de klomene baslatıcak tekrar yenı ay yenı umut bısmıllah diyecegız baklaım
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki..hastaneye gitsen bir türlü gitmesen bir türlü...Allah yardımcın olsun..inşallah herşey kolayca hallolur...Şimdik gelelim bana cumartesi sabahı hastalandım ve bu sabah için hemen randevu aldım.Neyse gittik muayene etti ve yumurtalıklarımı hiç iyi bulmadığını yine söledi sağ yine idare edermiş ama sol pek iyi değil dedi benim çikolata kisti o yumurtalıkta ya ondandır galiba neyse muayene ederken adenomyosiz de var sende dedi yani çikolata kistinin yumurtalığa değilde rahme tutunmuş halimiymiş neymişsonra fsh değerlerii beğenmemişte bana biesteron ilacı vermişti ya hiç iyi değil 27 yaşındasın ama sonuçların daha yaşlı çıkıyo dedi:26:yine kan aldılar fsh la e2 bakalım dedi sonra pıhtılaşma testi istedi benden anlamadım ama burda pahalı olur devlet hastanesinde yaptırın dedi şimdi onu araştırıyorum bide taa 1 ayda çıkıyomuşş:26:sonra dediki kocişin doktoruna söleyin biraz tedaviyi hızlandırsın dedi Aslı için de bekliyecek çok zamanımız yok dedi ultrasonda hiç iyi görünmüyor içerisi dedi Kızlar sanki herşey iyiye değil de kötüye gidiyomuş gibi ((
Haydi burcu gittin hee..
inan tüm kalbimiz seninle.. inşAllah Yarabbim..
çok heyecanladımm bide çok duygulanıyorum ben yaa.. bi dolu ağlayasım var işteyim diye sıkıyorum kendimi hee.
staakıntı derken beyaz akıntı di mi? o çok normal ama geliyor ondan sen hiç bişey çağırmaa..
tesbih çekiyorum ben şu an sende çek..
kuşum bu değer ne demek oluyor, iyimi kötümü ne diyorlar, senin adet günün ne zamandı?????
bedişim şuan ağlıyorum..ne düşüneceğime bilmiyorum..isyan etmiyorum ...çok üzgünüm..burdan kaçıp gitmek istiyorum şuandüşük değerleri görüp değerin gerilemesindeki üzüntüyü biliyorum inan şu an teselli sözümde yok, bende ağlıyorum..
...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... OFFF bee burcuu.. hayırlısıyla sağlıklı bebeğin tutununca sana diyorsun ki ben o zamanlar buna nasıl dayanmışım, nasıl güçlüymüşüm ben inanıp biliyorum ki sende şu an o tuhaf, Allah tarafından verilen güce ve sabra sahipsin.. ve aslında herşey çok güzel bi kere gebe kalmayı bilen bir vücudun var, bence hayırlısıyla doktorlar takviye mi yapıcaklar ne yapıcaklarsa onlara da artık kulak vermeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?