Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım ne denirki hakkımızda hayırlısı allah büyüktür. Olacak olacak inşallah ama zamanı değilmiş şimdi...çok üzüldüm yaa allah hepimizin yardımcısı olsun...Öptümmm burcummm seni..

canım çok üzüldüm heyecanla girip sana baktım ama......
ne diyelim burcum Allahtan hayırlısı bu yaşadığın son kötü tecrübe olsun inşallah..

teşekkür ederim bedriyem...

Burcu canımsın yaa, Allahım sana bunada dayanacak sabır ve güç kuvvet versin inşallah. arkadaşların da dediği gibi çok şükür hamile kalabilen bir insansın, bu dr lar için en güzel işaret. ama tabiki umutlanıp yıkılmak herşeyden zor off yaa

Ben 25 haziranda olmam gerekiyordu. Olmadım. Bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.
Dr.umu aradım çarşamba gel muayene edeyim dedi.

Bu arada bahsetmediğim bir durumum var benim. Geçen ayki adet günümde hormon testi yaptırdım. FSH 39 LH 14 daha sonra AMH 0,1 çıkmıştı. O yüzden hamile olmadığımı düşünüyorum. Ama bu şekilde gecikmede daha önce hiç olmamıştı. Canım bu gecikmeden dolayı biraz sıkkın tabi.

Canım senin kızın pek bir nazlı olacak anlaşılan annesi hep otursun kalkmasın istiyor ki kendine yorulmasın. Aman annesi kızına kulak ver oturmaya yatmaya devam et sen. Bak kaç haftalara geldin öyle böyle. Sağlıkla kucağına da alacaksın inşallah seninki de böyle bir gebelik Rabbim yine de şükürler olsun başka sıkıntı vermiyor. Boyu da uzun olacakmış Maşallahh

Canım Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak bizim ertelemelerimiz herşey hepsinin var bir sebebi bizde erteledik ettik sandık hemen olacak ama işte alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz yine de. Biraz teslimiyet Yaradana sığınmak güvenmek ferahlatıyor insanı. İnşallah tedaviden güzel sonuçlar alacaksın canım dur bakalım bir şey yok. Normal yolla olmayacağına zaten kannat getirip kabullenmiştin tedaviyle güzel haberi alacaksın inşallah arkadaşım.

KIZLAR KAN SONUCUM 23, geçen sefer yaptırdığım yere yaptırdım.yani aynı lab.

bedişim şuan ağlıyorum..ne düşüneceğime bilmiyorum..isyan etmiyorum ...çok üzgünüm..burdan kaçıp gitmek istiyorum şuan

Ya Burcu inan ne diyeceğimi bilemiyorum sözün bittiği yer derler ya öyle işte. Değerinden çok umutluydum ben ama. Üzgün olman elbette normal üzülme de diyemem sana ama sabret hamile kalabilmekte bir şey ben kalabilecek miyim onu bile bilmiyorum. Bak testlerin daha tam olarak çıkmamıştı zaten bi onlar çıksın doktor sorunu elbet bulacaktır gebe kalmadan önce önlem alınacaktır canım biraz daha sabret çok zor ama Rabbim inşallah bu sabrının mükafatını en iyi şekilde verecek sana bitanem..

CANIM HAMİLE KALMADAN ÖNCEKİ 1-2 AY ADET DENGESİ DEĞİŞEBİLİYOR, YANİ TABİKİ HORMONAL BİR DURUM DA OLABİLİR AMA BU DÜZENİN DEĞİŞMESİ DE VUCUDUN HAMİLELİĞE HAIRLANDIĞININ BİR HABERCİSİ OLABİLİYOR.
en doğrusunu tabiki doktorlar bilir, ama inşallah hayırlısıyla yakın zamanda senden iyi bir haber duyacakmışız gibime geliyor bu önümüzde bir iki ay içinde

sedacım canım sorma evet, herkes hatta ismini naz koy diyor, ama hadi hamilelikte nazını çekiyoruzda bide doğduktan sonra ömür boyu nazlı olmasın diye o isme hiç sıcak bakmıyorum dediğin gibi herzaman her halime şükrediyorum, rabbim nşallah sizlere hayırlısı ile en kısa zamanda sağlıkla kolaylıkla hamile kalıp, sıkıntısız şekilde 9 ay geçirmenizi nasibetsin.

burcum cok üzüldüm rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah bundada vardır bır hayır bak bugun yenı y yenı umut dıye basladım 3 gun once nasıldım rabbım bızı bununla sınıyo demekkı bızımde gelıcek bebışlerımız umudunu asla yıtırme ummadıgında anca gelıcek bebgın ınsallah ilşk hamılelıgımde senınle aynısın ı yasadım kımyasal oldu ıkıncısınde 7500 lerı gordum bır hafta arayla ıkızlerımı kaybettım yapacak hıcbıseyımız verende o alan da onun havlıne sıgınmaktan baska caremız yok

Kızlar mrb doktordan gelıyorum bebegımde bıe sıkıntı yok karın agrım ve bulantım devaö edıyo telden gırırum gecmıse bakamadım uöarıö hersey yolundadır öpüyorum

merhaba öncelikle hoş geldin AMH nedir bilmiyorum ama Fsh biraz yüksek geldi emin misin 39 olduğundan... hamilelik varsada idrarda belli olmayabilir sen bi an önce doktoruna git muayene ol inşallah Allah seninde gönlüne göre verir

Kızlar mrb doktordan gelıyorum bebegımde bıe sıkıntı yok karın agrım ve bulantım devaö edıyo telden gırırum gecmıse bakamadım uöarıö hersey yolundadır öpüyorum

canım maşallah bebişine böyle devam etsin inşallah
b.burcu kana gitti değeri düşmüş hepimiz çok üzüldük Allah hepimizin yardımcısı olsun içisırada burcunun.

mrb hnımlar nasılsınızzzzzzzzzzzzm gorusemıyoruz uzun zamndır hepinizi çook özledimmmm
canım benim hoşgeldin, hep aklımdaydın, eşinin iş durumu ne oldu öncelikle hep o aklıma geliyor onu sormak istedim.
ondan sonrada yakışıklıdan haber ver bakalım, sıkıntıları geçtimi, rahat rahat çiş kaka yapabiliyormuyuz bakalım?
tatlım haklısn burcuyu en yakından anlayabilecek kişi şuanda sensin sanırım, sende 1-2 gün öncesi kırmızılarla birlikte çok üzülmüştün offyaa, elimizde olan hiçbirşey yok, sadece dua, sabır ve tedavide sürekli olmak lazım, ama insanız sonuçta, daralıyoruz, bunalıyoruz, bıkıyoruz, umutlarımız tükeniyor, herşeyden vazgeçiyorz... çünkü olmayınca çok üzülüyoruz.
Rabbim hepimizin halini görüyor canlarım, kayıtsız kalacağını düşünüyormusunuz hiç Rabbimizin, bunları gören merhametlilerin en merhametlisi elbet yüzünüzü güldürecektir inşallah. ne olur burcu da sende ve diğer hamişliği bekleyen bütün canlarım, sabırlı olmak için dua edin, ben öyle yapıyordum, baktımki herşeyi yaptığım halde hala cevap alamıyorum, artık sabırlı olmak için dua ediyordum Allahıma, sen sabır ver yarabbim diyordum. kalbimin içinden öyle bir üzüntü hissediyorumki, çünkü bu duyguları okadar canı yürekten yaşayıp hssettim ki, sadece sözcüklerimde değil kalbimde olan hüznümle yazıyorum belk bir nebze olsun sizlere ferahlık sağlarım dye ama abiki biliyorum kelimeler kifayetsiz kalıyor bu üzüntünün yanında.

canım çok şükür maşallah, çok sevindim senin adına, Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kolaylıkla inşallah. Rabbim topiğimizde olan ve olmayan tüm hamilelik isteyen arkadaşlarımızada nasibetsin inşallah bu doktordan mutlu dönüş anlarını.

Saolun arkadaslar alıntı yapamıyorum burcum kuzum çok üzüldüm allahım saglıklı sıhatlı evlatlar nasip etsın enkısa zamanda dıcek bısey bulamıyorum duamdasın

kuşum bu değer ne demek oluyor, iyimi kötümü ne diyorlar, senin adet günün ne zamandı?????

canım benim tedaviye başladın ya sonunda çözülür sorun neyse Allahın izniyle şükür ki hamile kalabiliyorsun bu çok önemli...

Burcum çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum

Canım nasıl üzüldüm anlatamam keşke yanında olabilsem sarılsam beraberde ağlasak yok teselli cümlesi yok

Canım ne denirki hakkımızda hayırlısı allah büyüktür. Olacak olacak inşallah ama zamanı değilmiş şimdi...çok üzüldüm yaa allah hepimizin yardımcısı olsun...Öptümmm burcummm seni..

canım çok üzüldüm heyecanla girip sana baktım ama......
ne diyelim burcum Allahtan hayırlısı bu yaşadığın son kötü tecrübe olsun inşallah..

Saolun arkadaslar alıntı yapamıyorum burcum kuzum çok üzüldüm allahım saglıklı sıhatlı evlatlar nasip etsın enkısa zamanda dıcek bısey bulamıyorum duamdasın

canlarım bugün varlığınızı her an yanımda hissettim, Allah hepinizden birn vere milyon kere razı olsun, çok ağladım hala ağlayasım var, evde durmak istemiyorum, ev beni boğuyor şuan....bende diyecek söz bulamıyorum bu sefer iğne ilaç yine bir işe yaramadı sağlıklı bir döllenme olsaydı zaten tutunurdu..herşeye yeniden başlamam lazım yine testler kontroller doktor hastane fobisi...şuan düşüündükçe bunalıma giriyorum..iğnemi kutusuna bakınca bile ağlayasım var...4.kimyasal gebeliğim..tabikide durumu benden daha zor daha kötü olanlarımız var..çok şükür ki başlamadan bitti..8 hafta karnımda da taşımıştım o daha da zor ..buna da şükür Allah esenlik versin..göğüslerim hala şiş..elledikçe canım çok sıkılıyor..bir sorun var biliyorum bekleyip göreceğiz..ne kadar korksamda istemesemde o hastaneye gideceğim mecbur..o sıkıntıları çeleceğimim....eşime dedim ki bırakalım bu işin peşini, hem bunu diyorum hem işin peşini bırakmıyorum..ama sonuna geldim artık emin bu son testlerde bir çıksın, ondan sonra yoluma nasıl devam edeceğime karar vereceğim..daha adı koyulmadı sorunumun..ben ne kadar plan yapsamda sunuca engel olamayacağım ve sonucu kabul edeceğim..boğazımda bir düğüm orda gitmek bilmiyorum..artık hamile haberimi alınca hiç sevinemeyeceğim hatta korkmaya başlayacağım..tam bir sorun belli olana kadar korunalım dedik..yarın doktora gitmeyeceğim..çünkü gebelik oluşmuş mu ona bakalım diye çağırmıştı beni gitmemin bir anlamı yok, protein s ve protein c değerlerim, kromozom analizi ve spermogram sonuçları çıksın hepsini bir alıp öyle gideceğim fakülteye...ya tamam ya devam..şimdi içinde bulunduğum ruh halini anlatamam size..içinizden benimle aynı tecrübeleri yaşayanlarınız var biliyorum beni çok iyi a anlıyorsunuz..bir an için hamileliğim devam edeceğine çok inanmıştım....

şükürler olsun canımm sen içini ferah tut hemen aklına kötü şeyler getirme meleğin Rabbime emanett

Canım benimm hiç bi söz hiç bi kelime teselli etmeye yetmez seni Allah sabır versin sana ve eşine hepimizee çok zor zamanlar geçiriyoruz en çok sabra umuda ihtiyacımız oluyo işte bazen kaybediyoruz o umudumuzu...Bolca dua et canım en yakın zaman da Rabbim yüzünü güldürsün Güzel Allah'ım o güzel gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana

Burcuuum canım benim...kurban olurum seni verene...suan bir toplantidayin sıkıntıdan bir dolanayim dedim ve yazdıklarını gördüm...benim güzel kalpli sanal dostum...soylecek tek bir cümle var YARADAN im sana daha degil Burcu az daha bekle dedi...bakalım bekleyip gorucez acaba bunu neden dedi...YARADAN im neylerse güzel eyler ....sen o güzel bakan gözlerine daha fazla eziyet etme...RABBİM degistiremeyecegimiz şeylerle ılgili biz sabır versin İNSALLAH....ben cok daha basit bisey için aglamaktan helak etmiştim kendini...biliyorum ne desek boş...

canım nasıl şoktayım şuan inanamadım rabbim imtihanını zor kılmış ama mükafatıda büyük olacaktır hayırlısıyla sonuçlarınız çıksın elbet bi çözüm yolu çıkacaktır allahım sabırlar versin

canım moralini bozma allah ol dedikn sonra hiçbişi engel değil inş sende tedavi sonrasında bebeğine kavuşacaksın bol bol dua edlim dua kaderi değiştirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…