- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.401
Canım nasıl üzüldüm anlatamam keşke yanında olabilsem sarılsam beraberde ağlasak yok teselli cümlesi yokKIZLAR KAN SONUCUM 23, geçen sefer yaptırdığım yere yaptırdım.yani aynı lab.
BEN cevaplıyım yaseminim sorunu yani burcu yine kimyasal gebelik yaşıyor oluyor, işin aslı şu ki gebelikde kanda çıkan bhcg hormonu sürekli düzenli yükselişte olması gerekiyor, gerileme olunca bozulmuş gebelik diyorlar, kimyasal diyorlar, bi inip bi çıkıyorsa dış gebelik diyorlar diyorlar da diyorlar, Allah kimseye yaşatmasın, Burcu nun bu son kötü tecrübesi olsun inşAllah.
kocabebeğim nickli arkadaşım hoşgeldin, belirtiler tamamen hamişlik belirtisi ama tabiki olmayabilirde, bizde de psikolojikmen olurdu bu nerdeyse her ay, ama her belirtide hamile olmuyorduk tabi o da ayrı. senin adet olma tarihin ne acba? daha 1 hafta filan varsa çubuk testerde hatta kanda bile çıkmaz büyük ihtimal. adet günün geldiğinde yada birkaç gün geçtiğinde tekrarlamanı tavsiye ederim
Canım arkadaşlarım merhabalar, herkese mutlu haftalar olsun inşallah.
Cumartesi doktora gittim yine bana yatış yolları var :) yani ultraonla kontrol ettti yukarlarda yine biraz kanama odağı görüyorum sanki onun için sen yine yat, işe gitme, pek oturma ve yürüme dedi sevgili doktorum bana... Bebek iyi olsun sağlıklı olsunda her halime binlerce şükürler olsun diyorum tabiki ben, yıllardır gezdim tozdum, şu 9 ayda da oturuvereyim ne olacak sanki, Allahan işimi evden yapabiliyorum o benim için bir nimet, gerçi çalışmak için oturmam gerekiyor ama , her fırsatta sandalyeden kalkıp 5 dk bile olsa yatıp geliorum. Benim minik kızım sakin olacak inşallah bi hareketleri görseniz yavaşlatılmış film gibi yerim ben onuboyu senin gibi uzun olacak dedi dr, eşimde çıkışta diyorki, şimdi bu dr bebeği sana benzeterek, bana kısa boylu mu demek istedi diyor
kanım oldukça düşük çıktı, kan hapı yerine ufak şişelerde şurup şeklinde verdi bu sefer. birde 5 gün kan iğnesi olucam. Bende haberler böyle.
duamnur/burcu maşallah canım benim oyy kese de gözükmüş çok şükür Allahımıza, hamişlik takvimin nerde, yaptınmı ben göremiyorum bi açıp kapatim bakim yaptıysan seni hemen yukardaki yıldızlardan aşşağıdaki yıldızlara kaydırayım inşallah.
Aslıcım bebeğim zaten bu minik kurbağalarımız tam da ümitlerin bittiği, morallerin tükendiği, umutların sıfıra indiği noktada geliveriyorlar, onun için bu anlattığın drun söylediği şeyler nekadar negatif te görünse, bence bu da bir umuttur inşallah canım benim.
Sedoşum, Bedriyem, Aylincim ohhh tatillerden gelinmiş sefanız olsun
Ayşeciğimin şu sallanan ip hikayesini şaşkınlıkla okudum valla, ben hiç tampon kullanmadığım için ip sallandığınıda bilmiyordurm inanın ilk defa öğrendim. çok şükürki enfeksiyon filan olmamış ve olmazda inşallah.
Bilmiyorum kızlar sanki her hastaneye gittiğim de daha da umutsuz oluyor sonuçlar gitmemek daha iyiymiş sanki içimden hiçbişey yapmak gelmiyor hüngür hüngür ağlamak istiyorum yaasanki hastaneyi erteleyerek daha da geç kalmışız kendime çok kızıyorum herşey Allah'tan tabiki ama bazen de böyle çok bunalıyo insan Burcumm hadi güzel haberler verde bize inşallah yüzümü güldürr başka türlü gülemem ben bugünn dualarım seninle canımcımm
KIZLAR KAN SONUCUM 23, geçen sefer yaptırdığım yere yaptırdım.yani aynı lab.
bedişim şuan ağlıyorum..ne düşüneceğime bilmiyorum..isyan etmiyorum ...çok üzgünüm..burdan kaçıp gitmek istiyorum şuan
CANIM HAMİLE KALMADAN ÖNCEKİ 1-2 AY ADET DENGESİ DEĞİŞEBİLİYOR, YANİ TABİKİ HORMONAL BİR DURUM DA OLABİLİR AMA BU DÜZENİN DEĞİŞMESİ DE VUCUDUN HAMİLELİĞE HAIRLANDIĞININ BİR HABERCİSİ OLABİLİYOR.Ben 25 haziranda olmam gerekiyordu. Olmadım. Bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.
Dr.umu aradım çarşamba gel muayene edeyim dedi.
Bu arada bahsetmediğim bir durumum var benim. Geçen ayki adet günümde hormon testi yaptırdım. FSH 39 LH 14 daha sonra AMH 0,1 çıkmıştı. O yüzden hamile olmadığımı düşünüyorum. Ama bu şekilde gecikmede daha önce hiç olmamıştı. Canım bu gecikmeden dolayı biraz sıkkın tabi.
Canım senin kızın pek bir nazlı olacak anlaşılan annesi hep otursun kalkmasın istiyor ki kendine yorulmasın. Aman annesi kızına kulak ver oturmaya yatmaya devam et sen. Bak kaç haftalara geldin öyle böyle. Sağlıkla kucağına da alacaksın inşallah seninki de böyle bir gebelik Rabbim yine de şükürler olsun başka sıkıntı vermiyor. Boyu da uzun olacakmış Maşallahh
Ben 25 haziranda olmam gerekiyordu. Olmadım. Bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.
Dr.umu aradım çarşamba gel muayene edeyim dedi.
Bu arada bahsetmediğim bir durumum var benim. Geçen ayki adet günümde hormon testi yaptırdım. FSH 39 LH 14 daha sonra AMH 0,1 çıkmıştı. O yüzden hamile olmadığımı düşünüyorum. Ama bu şekilde gecikmede daha önce hiç olmamıştı. Canım bu gecikmeden dolayı biraz sıkkın tabi.
Kızlar mrb doktordan gelıyorum bebegımde bıe sıkıntı yok karın agrım ve bulantım devaö edıyo telden gırırum gecmıse bakamadım uöarıö hersey yolundadır öpüyorum
canım benim hoşgeldin, hep aklımdaydın, eşinin iş durumu ne oldu öncelikle hep o aklıma geliyor onu sormak istedim.mrb hnımlar nasılsınızzzzzzzzzzzzm gorusemıyoruz uzun zamndır hepinizi çook özledimmmm
tatlım haklısn burcuyu en yakından anlayabilecek kişi şuanda sensin sanırım, sende 1-2 gün öncesi kırmızılarla birlikte çok üzülmüştün offyaa, elimizde olan hiçbirşey yok, sadece dua, sabır ve tedavide sürekli olmak lazım, ama insanız sonuçta, daralıyoruz, bunalıyoruz, bıkıyoruz, umutlarımız tükeniyor, herşeyden vazgeçiyorz... çünkü olmayınca çok üzülüyoruz.burcum cok üzüldüm rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah bundada vardır bır hayır bak bugun yenı y yenı umut dıye basladım 3 gun once nasıldım rabbım bızı bununla sınıyo demekkı bızımde gelıcek bebışlerımız umudunu asla yıtırme ummadıgında anca gelıcek bebgın ınsallah ilşk hamılelıgımde senınle aynısın ı yasadım kımyasal oldu ıkıncısınde 7500 lerı gordum bır hafta arayla ıkızlerımı kaybettım yapacak hıcbıseyımız verende o alan da onun havlıne sıgınmaktan baska caremız yok
Kızlar mrb doktordan gelıyorum bebegımde bıe sıkıntı yok karın agrım ve bulantım devaö edıyo telden gırırum gecmıse bakamadım uöarıö hersey yolundadır öpüyorum
senin ilk değerin daha yüksek değilmiydi offf Burcu ya neden böyle oluyoki niye yükselmiyoki değerin altında yatan şeyi araştırıp bulsunlar canımmm acaba yükselirmiki??ben hiç bilmiyorumki değerleri falann:26:
kuşum bu değer ne demek oluyor, iyimi kötümü ne diyorlar, senin adet günün ne zamandı?????
canım benim tedaviye başladın ya sonunda çözülür sorun neyse Allahın izniyle şükür ki hamile kalabiliyorsun bu çok önemli...
Burcum çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum
Canım nasıl üzüldüm anlatamam keşke yanında olabilsem sarılsam beraberde ağlasak yok teselli cümlesi yok
Canım ne denirki hakkımızda hayırlısı allah büyüktür. Olacak olacak inşallah ama zamanı değilmiş şimdi...çok üzüldüm yaa allah hepimizin yardımcısı olsun...Öptümmm burcummm seni..
canım çok üzüldüm heyecanla girip sana baktım ama......
ne diyelim burcum Allahtan hayırlısı bu yaşadığın son kötü tecrübe olsun inşallah..
teşekkür ederim bedriyem...
Burcu canımsın yaa, Allahım sana bunada dayanacak sabır ve güç kuvvet versin inşallah. arkadaşların da dediği gibi çok şükür hamile kalabilen bir insansın, bu dr lar için en güzel işaret. ama tabiki umutlanıp yıkılmak herşeyden zor off yaa
Ya Burcu inan ne diyeceğimi bilemiyorum sözün bittiği yer derler ya öyle işte. Değerinden çok umutluydum ben ama. Üzgün olman elbette normal üzülme de diyemem sana ama sabret hamile kalabilmekte bir şey ben kalabilecek miyim onu bile bilmiyorum. Bak testlerin daha tam olarak çıkmamıştı zaten bi onlar çıksın doktor sorunu elbet bulacaktır gebe kalmadan önce önlem alınacaktır canım biraz daha sabret çok zor ama Rabbim inşallah bu sabrının mükafatını en iyi şekilde verecek sana bitanem..
burcum cok üzüldüm rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah bundada vardır bır hayır bak bugun yenı y yenı umut dıye basladım 3 gun once nasıldım rabbım bızı bununla sınıyo demekkı bızımde gelıcek bebışlerımız umudunu asla yıtırme ummadıgında anca gelıcek bebgın ınsallah ilşk hamılelıgımde senınle aynısın ı yasadım kımyasal oldu ıkıncısınde 7500 lerı gordum bır hafta arayla ıkızlerımı kaybettım yapacak hıcbıseyımız verende o alan da onun havlıne sıgınmaktan baska caremız yok
Saolun arkadaslar alıntı yapamıyorum burcum kuzum çok üzüldüm allahım saglıklı sıhatlı evlatlar nasip etsın enkısa zamanda dıcek bısey bulamıyorum duamdasın
şükürler olsun canımm sen içini ferah tut hemen aklına kötü şeyler getirme meleğin Rabbime emanettKızlar mrb doktordan gelıyorum bebegımde bıe sıkıntı yok karın agrım ve bulantım devaö edıyo telden gırırum gecmıse bakamadım uöarıö hersey yolundadır öpüyorum
canlarım bugün varlığınızı her an yanımda hissettim, Allah hepinizden birn vere milyon kere razı olsun, çok ağladım hala ağlayasım var, evde durmak istemiyorum, ev beni boğuyor şuan....bende diyecek söz bulamıyorum bu sefer iğne ilaç yine bir işe yaramadı sağlıklı bir döllenme olsaydı zaten tutunurdu..herşeye yeniden başlamam lazım yine testler kontroller doktor hastane fobisi...şuan düşüündükçe bunalıma giriyorum..iğnemi kutusuna bakınca bile ağlayasım var...4.kimyasal gebeliğim..tabikide durumu benden daha zor daha kötü olanlarımız var..çok şükür ki başlamadan bitti..8 hafta karnımda da taşımıştım o daha da zor ..buna da şükür Allah esenlik versin..göğüslerim hala şiş..elledikçe canım çok sıkılıyor..bir sorun var biliyorum bekleyip göreceğiz..ne kadar korksamda istemesemde o hastaneye gideceğim mecbur..o sıkıntıları çeleceğimim....eşime dedim ki bırakalım bu işin peşini, hem bunu diyorum hem işin peşini bırakmıyorum..ama sonuna geldim artık emin bu son testlerde bir çıksın, ondan sonra yoluma nasıl devam edeceğime karar vereceğim..daha adı koyulmadı sorunumun..ben ne kadar plan yapsamda sunuca engel olamayacağım ve sonucu kabul edeceğim..boğazımda bir düğüm orda gitmek bilmiyorum..artık hamile haberimi alınca hiç sevinemeyeceğim hatta korkmaya başlayacağım..tam bir sorun belli olana kadar korunalım dedik..yarın doktora gitmeyeceğim..çünkü gebelik oluşmuş mu ona bakalım diye çağırmıştı beni gitmemin bir anlamı yok, protein s ve protein c değerlerim, kromozom analizi ve spermogram sonuçları çıksın hepsini bir alıp öyle gideceğim fakülteye...ya tamam ya devam..şimdi içinde bulunduğum ruh halini anlatamam size..içinizden benimle aynı tecrübeleri yaşayanlarınız var biliyorum beni çok iyi a anlıyorsunuz..bir an için hamileliğim devam edeceğine çok inanmıştım....
canlarım bugün varlığınızı her an yanımda hissettim, Allah hepinizden birn vere milyon kere razı olsun, çok ağladım hala ağlayasım var, evde durmak istemiyorum, ev beni boğuyor şuan....bende diyecek söz bulamıyorum bu sefer iğne ilaç yine bir işe yaramadı sağlıklı bir döllenme olsaydı zaten tutunurdu..herşeye yeniden başlamam lazım yine testler kontroller doktor hastane fobisi...şuan düşüündükçe bunalıma giriyorum..iğnemi kutusuna bakınca bile ağlayasım var...4.kimyasal gebeliğim..tabikide durumu benden daha zor daha kötü olanlarımız var..çok şükür ki başlamadan bitti..8 hafta karnımda da taşımıştım o daha da zor ..buna da şükür Allah esenlik versin..göğüslerim hala şiş..elledikçe canım çok sıkılıyor..bir sorun var biliyorum bekleyip göreceğiz..ne kadar korksamda istemesemde o hastaneye gideceğim mecbur..o sıkıntıları çeleceğimim....eşime dedim ki bırakalım bu işin peşini, hem bunu diyorum hem işin peşini bırakmıyorum..ama sonuna geldim artık emin bu son testlerde bir çıksın, ondan sonra yoluma nasıl devam edeceğime karar vereceğim..daha adı koyulmadı sorunumun..ben ne kadar plan yapsamda sunuca engel olamayacağım ve sonucu kabul edeceğim..boğazımda bir düğüm orda gitmek bilmiyorum..artık hamile haberimi alınca hiç sevinemeyeceğim hatta korkmaya başlayacağım..tam bir sorun belli olana kadar korunalım dedik..yarın doktora gitmeyeceğim..çünkü gebelik oluşmuş mu ona bakalım diye çağırmıştı beni gitmemin bir anlamı yok, protein s ve protein c değerlerim, kromozom analizi ve spermogram sonuçları çıksın hepsini bir alıp öyle gideceğim fakülteye...ya tamam ya devam..şimdi içinde bulunduğum ruh halini anlatamam size..içinizden benimle aynı tecrübeleri yaşayanlarınız var biliyorum beni çok iyi a anlıyorsunuz..bir an için hamileliğim devam edeceğine çok inanmıştım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?