- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.421
canlarım bugün varlığınızı her an yanımda hissettim, Allah hepinizden birn vere milyon kere razı olsun, çok ağladım hala ağlayasım var, evde durmak istemiyorum, ev beni boğuyor şuan....bende diyecek söz bulamıyorum bu sefer iğne ilaç yine bir işe yaramadı sağlıklı bir döllenme olsaydı zaten tutunurdu..herşeye yeniden başlamam lazım yine testler kontroller doktor hastane fobisi...şuan düşüündükçe bunalıma giriyorum..iğnemi kutusuna bakınca bile ağlayasım var...4.kimyasal gebeliğim..tabikide durumu benden daha zor daha kötü olanlarımız var..çok şükür ki başlamadan bitti..8 hafta karnımda da taşımıştım o daha da zor ..buna da şükür Allah esenlik versin..göğüslerim hala şiş..elledikçe canım çok sıkılıyor..bir sorun var biliyorum bekleyip göreceğiz..ne kadar korksamda istemesemde o hastaneye gideceğim mecbur..o sıkıntıları çeleceğimim....eşime dedim ki bırakalım bu işin peşini, hem bunu diyorum hem işin peşini bırakmıyorum..ama sonuna geldim artık emin bu son testlerde bir çıksın, ondan sonra yoluma nasıl devam edeceğime karar vereceğim..daha adı koyulmadı sorunumun..ben ne kadar plan yapsamda sunuca engel olamayacağım ve sonucu kabul edeceğim..boğazımda bir düğüm orda gitmek bilmiyorum..artık hamile haberimi alınca hiç sevinemeyeceğim hatta korkmaya başlayacağım..tam bir sorun belli olana kadar korunalım dedik..yarın doktora gitmeyeceğim..çünkü gebelik oluşmuş mu ona bakalım diye çağırmıştı beni gitmemin bir anlamı yok, protein s ve protein c değerlerim, kromozom analizi ve spermogram sonuçları çıksın hepsini bir alıp öyle gideceğim fakülteye...ya tamam ya devam..şimdi içinde bulunduğum ruh halini anlatamam size..içinizden benimle aynı tecrübeleri yaşayanlarınız var biliyorum beni çok iyi a anlıyorsunuz..bir an için hamileliğim devam edeceğine çok inanmıştım....
hoşbulduk lale. ilk aşılamamda maalesef yoknaz gelmedi. cumartesi günü 2. aşılamamı oldum. beklemedeyim canım. sen devam ediyo musun tedaviye ara mı verdin?? 2. daha az heyecanlı oluyo. ilkinde sanki aşılamadan sonra hemen kalıverecekmişim kadar umutluydum ama bunda pek umudum yok. yine de hayırlısı olsun hepimiz için.
Ay canım Allah evladını korusun tez zamanda ağrında kanaman da geçsinGunaydin canlarim..Benn gune birazcik kotu basladim leke geldi yine dualariniza ihtiyacim var agrimm var korkuyorum ....
özlem kuşum nasılsın senin bat nezaman, çalışma filan yapıyormusun bak Allahın izni ile listenin başını sen çekiyorsun hep gözüm sende
yaseminciğim iyiyim canım çok sağol listenin başını çekiyorumda icraat yok söylemesi ayıp bu ay sadece 2 sefer oldu çalışma ondanda umutlu değilim bugün 29.gün bekliyoruz bakalım bazen 28 bazen 30 da geliyor benimki
yaseminciğim iyiyim canım çok sağol listenin başını çekiyorumda icraat yok söylemesi ayıp bu ay sadece 2 sefer oldu çalışma ondanda umutlu değilim bugün 29.gün bekliyoruz bakalım bazen 28 bazen 30 da geliyor benimki
Gunaydin canlarim..Benn gune birazcik kotu basladim leke geldi yine dualariniza ihtiyacim var agrimm var korkuyorum ....
bende hamile kaldıgım ay 2 sefer olmuştu hatta hemen kalmış tuvalete gitmiştim özlemim bu işler belli olmuyo
hadi bakalım hayırlı haberler canım benim, sağlıkla tutunacaksa inşallah rabbim nasibetmiştir, bu işin sıcak ve soğuk hava ilede alakası var bence, hani o işten sonra kendni sıcak tutman gerekiyor filan ya, o yüzden yaz ayları daha şans yüksek bence. ben kışın hep tedavi sürecinde olduğum için, belime polar battaniyeleri dolayıp dolayıp yatardım, hatta evdeyken öyle gezerdim aman tuttuysa sıcak kalsında yerleşsin diye
Günaydın kızlar. Dün nasıl bir baş ağrısıyla eve gittim anlatamam hem Burcu'ya üzüldüm hem uykusuzluk vardı bu ara yine uykuya düştüm dün 10.30 d yattım sabah yine zor kalktım biraz takviye almam lazım benim yememe içmeme hiç dikkat etmiyorum Yalova'da güzel yedim ama buraya geldim kahvaltı etmiyorum okula geliyorum bir şey almıyorum öyle öğlen oluyor öğlen eh işte yemekler iyi olursa yiyorum biraz. Artık süte, pekmeze başlıcam kuruyemişlere ağrlık vericem kilo almak istedikçe veriyorum ya hayret bir olay yani. Şurada ne kaldı ama çekdüzen veremedim bir türlü. Evde de çok işler var halletmem lazım haftasonu full temizlik yapıcam sanırım. Düzenleyiciyi kullanıyorum işte hemen hemen yarısına geldim. Dün duş alacak halim bile yoktu temizlenemedi m bu akşam duaları bitiricem artık inşallah çok rahatsızım bu konuda regl uzayınca öncesinde de okumadıklarım vardı çok geciklti ama hepsini bu akşam bitiricem canlarım Meryem duam da sarktı tabi ona başlıcam bir de. Yanii bu ara pek iyi gitmiyor Yalova'ya gidince açıldım ama gelince yine aynı işte. Tükenmişlik sendromuna yakalandım sanırım bende nerelere kaçsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?