Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım kırmızıları görmüşsün ama sabret canım çok zor biliyorum insanın içi gidiyor ama zamanı gelince herşey çok güzel olucak kimi hemen hamile kalıyo bazılarıda beklio inş senin içinde beklemek bitmek üzeredir

Burcum canım ne dıyeyım ne söyleyeyim bilemiyorum sana dua edebilirşm ancak rabbşm öyle sevinçler yaşatsınki bu gunler aklına bile gelmesin

canım benimm çok çok üzgünüm ben de tüm gün akşam aklım sendeydi başıma ağrılar girdi. Değerinden ben de çok umutlanmıştım ama arka arkaya böyle olması hiç olmayacak sağlıklı hamilelik yaşayamayacaksın anlamına gelmez canım ele bitr sonuçlar çıksın anlıyoruım çok zor ama sabret dua et sana derdi veren Allah'ım mutlaka sana hayırlı yazılar yazmıştır hakkımızda hayırlısı neyse o olsun öncelikle. Sana feraha çıkaracakta yine bizi Yaradan. Bunları yaşayan tek kişi değilsin bunu biliyorsun ama üzülmemek elde değil. Sakın ama sakın umudunu kaybetme. Bekle ama beklenti içinde olma. Eveli akşam Yalov'da oturuyoruz ne zamandır da gazete okumuyorum eşim alır okur ben vakit bulamam unuturum filan neyse ya okuyayım dedim ve bir köşe yazısı möehmet coşkundenizin genelde aşkla ilgili şeyler yazar ama o yazıda öyle şeyler yazmış ki beklenti içinde olduğumuzda birşey çok istediğimizde bizden daha çok uzaklaştığını beklememiz gerektiğini, bunun yanında çabalamamız da gerektiğini ama beklentiye girmeyip sadece gelene razı olup beklemeyi ayırt etmeyi yazmıi süper bir yazıydı hatta kestim çantama koydum aylardı ilk defa gazete okuyorum karşıma çıkan yazıya bak dedim özellikle olur gibi. Yani diyeceğim o ki; değiştiremeyeceğin elinde olmayan şeyler yüzünden kendini hırpalama çabala, elinden geleni yap ve bekle. Zaten zamanın akışında kendiliğinden tedavi olur, ilaç olur başka birşey olur Allah zaten bir yol açacak sana sabırlı ol birtanem.

burcu canım benim çok üzdün bizi bu sefer olacak diye çok ümitlenmiştik hepimiz, değerinde yüksekti,geçen gün bedriye yazmıştı vücudun hamile kalabilmek için ne kadar da çaba sarf ediyor diye gerçekten de öyle üst üste bunları yaşıyorsun, ama mutlaka altında yatan bi sebep olmalı canım,sakın bırakma peşini elinden geldiği kadar git doktorlara ne gerekiyorsa yaptır,sonra keşke dememek için bunu yapmamız lazım canım,hem bak bu kadar mesafe katettin kromozom testleri spermiogram testi yaptırdınız adım adım yaklaşıyorsun ne olur buraya kadar gelmişken bırakma sadece şu testler çıkana kadar biraz korunun belki vücudunun da dinlenmeye ihtiyacı vardır,eminim hiç kolay değil bilsek içerde ne büyük çabalar var 2 aydır üst üste kimyasal gebelik oluyor evde durmak istemiyorum demişsin ya bence durma evde sürekli çık gez dolaş böyle durumlarda evde kalmak heleki bi başına kalmak hiç iyi değil arkadaşlarınla görüş,tatile git veya çık akşamları eşinle dolaş hava al ama evde kendini yiyip bitirme,bak sende diyorsun 8 haftalık kaybın senin için daha zordu yinede buna da şükürler olsun sağlıksız olup ilerleyen haftalarda kaybetmektense inan en başında bunu yaşamak daha iyi senden daha kötü durumda olanları düşün canım,ama mutlaka altında yatan sebebi bulmak için uğraşmalısın Allah yardımcın olsun canım,Allah sana ve eşine sabırlar versin,rabbim size de en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Evet canim ara verdim raporu hallediyorum tupe baslicam.seninde hayirli olsun canim tedavin evet birde tutmayinca hayal kirikligi oluyor ama en ummadigimiz anda da gelebilir meleklerimiz.

iyi geceler güzel arkadaşlarım... uyku tutmadı yine boğulacak gibi oldum yatakta fırladım kalktım halbuki çok da yorulmuştum bugün ama Burcucanım aklımdaydı hep yatamadım yarın da dua sırası onun bütün listeyi bitirdim ayrıca Burcuma Allahım esenlik iç ferahlığı versin diye dua ettim...
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik
graphicdesigner / yasemin 18.07.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması

Gunaydin canlarim..Benn gune birazcik kotu basladim leke geldi yine dualariniza ihtiyacim var agrimm var korkuyorum ....

günaydın kızlar

tümaycım korkma canım bişey yoktur hamilelikte kanamalar normal olabiliyor,sıkma canını,doktora git kontrole

Günaydın canlarım, hayırlı sabahlar
Tümayım hareketmi ettin dün çok, yada yürüdünmü bişeyler mi yaptın ev işi filan. aman kuşum ne olur bırak pislik götürsün hiç mühim değil. bugün sadece yat, tv nin karşısına geç, önüne ne gelirse seyret oyalan, tuvalette tuvalete kalk.

özlem kuşum nasılsın senin bat nezaman, çalışma filan yapıyormusun bak Allahın izni ile listenin başını sen çekiyorsun hep gözüm sende

özlem kuşum nasılsın senin bat nezaman, çalışma filan yapıyormusun bak Allahın izni ile listenin başını sen çekiyorsun hep gözüm sende

yaseminciğim iyiyim canım çok sağol listenin başını çekiyorumda icraat yok söylemesi ayıp bu ay sadece 2 sefer oldu çalışma ondanda umutlu değilim bugün 29.gün bekliyoruz bakalım bazen 28 bazen 30 da geliyor benimki

bende hamile kaldıgım ay 2 sefer olmuştu hatta hemen kalmış tuvalete gitmiştim özlemim bu işler belli olmuyo

hadi bakalım hayırlı haberler canım benim, sağlıkla tutunacaksa inşallah rabbim nasibetmiştir, bu işin sıcak ve soğuk hava ilede alakası var bence, hani o işten sonra kendni sıcak tutman gerekiyor filan ya, o yüzden yaz ayları daha şans yüksek bence. ben kışın hep tedavi sürecinde olduğum için, belime polar battaniyeleri dolayıp dolayıp yatardım, hatta evdeyken öyle gezerdim aman tuttuysa sıcak kalsında yerleşsin diye

Gunaydin canlarim..Benn gune birazcik kotu basladim leke geldi yine dualariniza ihtiyacim var agrimm var korkuyorum ....

canım aman dikkat et yat uzan dinlen yorma sakın kendini bir şey olmaz inşallah Allah'ın izniyle canım eğer artarsa doktora gidersin leke şeklindeyse korkma bilgisayar başına bile oturma yat canım.

bende hamile kaldıgım ay 2 sefer olmuştu hatta hemen kalmış tuvalete gitmiştim özlemim bu işler belli olmuyo

yaa aslında öyle 1 seferle bile tutabilir ama yumurtlama günü değildi o yüzden pek ihtimal vermiyorum,son iki aydır hemen adet gelmedi diye kan testi yaptırdım sonra hemen adet oldum o yüzden beklemek istiyorum.

inşallah canım,hımm ben pek sıcak tutmak için uğraşmadım ama hava şartlarından dolayı faydası olmuş olabilir doğru diyorsun, ben sadece hiç kalkmadan yatmıştım hatta ertesi gün bile akıntı olmuştu baya içerde kalmış anlaşılan

Günaydın kızlar. Dün nasıl bir baş ağrısıyla eve gittim anlatamam hem Burcu'ya üzüldüm hem uykusuzluk vardı bu ara yine uykuya düştüm dün 10.30 d yattım sabah yine zor kalktım biraz takviye almam lazım benim yememe içmeme hiç dikkat etmiyorum Yalova'da güzel yedim ama buraya geldim kahvaltı etmiyorum okula geliyorum bir şey almıyorum öyle öğlen oluyor öğlen eh işte yemekler iyi olursa yiyorum biraz. Artık süte, pekmeze başlıcam kuruyemişlere ağrlık vericem kilo almak istedikçe veriyorum ya hayret bir olay yani. Şurada ne kaldı ama çekdüzen veremedim bir türlü. Evde de çok işler var halletmem lazım haftasonu full temizlik yapıcam sanırım. Düzenleyiciyi kullanıyorum işte hemen hemen yarısına geldim. Dün duş alacak halim bile yoktu temizlenemedi m bu akşam duaları bitiricem artık inşallah çok rahatsızım bu konuda regl uzayınca öncesinde de okumadıklarım vardı çok geciklti ama hepsini bu akşam bitiricem canlarım Meryem duam da sarktı tabi ona başlıcam bir de. Yanii bu ara pek iyi gitmiyor Yalova'ya gidince açıldım ama gelince yine aynı işte. Tükenmişlik sendromuna yakalandım sanırım bende nerelere kaçsam acaba

okuyunca be bile tükendim sen nasıl tükenmeyesin sedaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…