Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet özlemim heen test yapma bencede , ben 3 gün geçince yapmıştımm en son birde cumaya denk getşrmek istemiştim, hatta bence sende cumayı bekle mübarek gnde mübarek bir haberle gel inallahhayırlısıyla
oyyyy ben senin tükenmişlik sendromunu yerim ben yaa canımsın
varya hayatta kendimize çok önem değer ve zaman vermiiyoruz bütün olay bu bence canım.herşeyi kendmizden önde ve önemli görüyoruz. önce ben diye yaşamak lazım aslında, egoistlik değil ama gerçekten bir dikkat et bak, işleri, evin temizliğini, eşini, alışverişi, yemek yapmayı vs vs herşeyi kendinden önde tutuyorsun, bak ne yemek yemeğe, ne vitamin almaya, ne değerli besinler yemeğe vaktin yok, hatta yıkanmaya bile... düşünki kendini nasıl son plana atmışsn. bence bugünden itibaren silkelen ve kendine gel canım. ben hamilelikten önce kendime çok iyi bakmıştım, sanki hamiş gibi dikkatli ve sağlıklı besleniyordum, ucudu kuvvetlendirip hamile kalmak en güzeli olur senin içinde.
Hemen eski kafanı değiştir ve artık kendine öncelik ver sedoşum hadi bakim

okuyunca be bile tükendim sen nasıl tükenmeyesin sedaaa

dimi amaa halsizlik filan var işte elimde değil yani. Uyku uyku başka bir şey istemiyorum ama toparlarım inşallah oluyor arada böyle havaların da etkisi var.

Canım zamanım yok değil aslında var ama işten gidiyorum gündüz diyorum ki şu işlerimi yapıcam hani haftasonuna kalmasın ama kolumu kaldıracak gücüm yok. Dün acayip başım ağrıyordu mesela. İşe helmek gitmek zor gelmeye başladı ki aslında iş yok dönem bitti yaz okulu başladı fazla öğrenci yok. Kendime özen göstermiyorum yoksa eşim öyle çeşit çeşit yemek isteyen biri değil, her yer pırıl pırıl olsun diyen biri de değil. Ama işte halsizlik olunca hiçbir şey yapasın gelmiyor. Özellikle tedavimi bu aya bıraktım biraz daha çeki düzen vereyim diye ama elde var sıfır folik asiti bile içmeyi unutuyorum. Düzenleyiciyi her akşam aynı saatte içmem lazım unutuyorum vs.. Artık bir yerden başlamam lazım. Dertleşeceğim anlatacağım kimse de yok ailem uzakta kaynanam zaten bilmiyor bilse ne konuşacaksın ki. İnsanın biraz da kendini düşünmesi gerek haklısın ama ben hala evde şu işim var aman ne yemek yapsam tv karşısında otursam abur cubur aklıma geliyor hemen. Neyse ben sabahta dedim eşime akşam süt alıyoruz içicem pekmez içicem filan dedim bu akşam başlıcam artık haftasonu da bir güzel evimi temizlicem bir silkelenmem lazım dediğin gibi şurada tedaviye de ne kaldı.

Gunaydin canlarim..Benn gune birazcik kotu basladim leke geldi yine dualariniza ihtiyacim var agrimm var korkuyorum ....
canım yordunmu kendini acaba?dikkat et canım benim yat dinlen hiç kalkma dua et bol bol salavat çek elini karnına koyup Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhTümay bide şu eşinin parmağını koyup çekilen teşbih varya onu da yapsanıza kuzum yaa dualarımız seninle canım içini ferah tut
amanınnn bende diyorum bende ki hastalık ne sayende buldum Seda bende o tükenmişlikten oldum heralde kafayı yedim ağlayıp duruyorum hiç bişe yapmak gelmiyor içimdenn bende de o sendromdan var demekki
bence cumaya kadar beklememe gerek kalmaz nasıl olsa gelir

canımmm bellimi olur yok bir kere oldu yok iki kere Allah'ım ol dediyse olur ve inşallah olmuştur inşallahhh

Kızlar Günaydınnnn dün doktorum aradı benim fsh yine yüksek çıkmış geçenki test sonucumdan bile yüksek doktor bu ay yine Yasmin ve biesteron verdi bide demir ilacı bide folic asit amann şu doğum kontrol hapını içmek inanılmaz zoruma gidiyo sanki içmesem hamile kalabilecem de yine de umut hiç olmuyoya deli oluyorum umut yok,çocuk yok,mutluluk yok,hiçbişe yok yok yok...

Canım dün seni düşündüm, doktor hep negatif şeyler söylemiş..insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor, ama içerlerde bir yerde ufacıkta olsa bir inanç var, bir gün bende hamile olacağım diye, ben eminim o inanç sen de var..bizi ayakta tutan şey..Allah sana da tedvilerinin kolayca sonuçlanmasını nasip etsin canım

evet Meral'im çok haklısın Yaradan...zaten inancım olmasa kafayı yerdim...Allah'tan esenlik diliyorum..dün çok ağladım bu sefer olacağını düşünüyordum ama Rabbim böyle nasip etti,çok şükür ki başlamadan bitti..yoksa biraz daha ilerleseydi ve bitseydi daha zor olacaktı..onuda yaşadım çünkü..ama hep benden daha kötü olanları düşünmek istiyorum o zaman bu kadar üzülmeye hakkım olmadığını düşünüyorum..

Allah razı olsun canım ..geçen bi yerde okumuştum kadının biri 8 düşük yapmış..dedim ki ne kadar zor Burcu senden daha kötü olanlarda var..ama yine hamile kalırsam yine mi bitecek diye sorup duruyorum kendime...

Burcum canım ne dıyeyım ne söyleyeyim bilemiyorum sana dua edebilirşm ancak rabbşm öyle sevinçler yaşatsınki bu gunler aklına bile gelmesin

Amin canım Allah razı olsun..Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin

ne güzel yazmışsın Sedoşum...bekle,önlem al ama kendini akıntıda boğma..normal hayatına devam et ama peşini bırakma..ama sadece hayatta ki tek önemli şey oymuş gibide kendini yıpratma...bunu da atlatıcam biliyorum zaten ilk değil..daha kötüsünüde yaşadım..evladını ultrasonda gördükten sonra kaybetmek daha da zor..evet üzülmemek elde değil ama makul miktarda....Rabbim sana da tez zmanda hayırlı evlatlar versin canım çok sağol desteğin için

Özlemim çok doğru diyorsun bu ay korunalım dedik..ben her ay hamile kalırsam her ay kimyasal yaşarım diye düşünüyorum artık..şu sonuçlar hayırlısıyla elimize bir ulaşsın ki dah anet birşeyler geçsin elimize..bana deselerki sebep bu al bununla yaşa rahatlayacam..evet belki beni üzecek birşey ama yinede nedenini bilmiş olacağım..şuan hiç vakit kaybetmeden hastaneye gitmek istiyorum ama daha protein s protein c sonuçları çıkmadı,kromozom sonuçları çıkmadı..hepsi bir çıksın..o zaman Allah nasip ederse doktorun kapısını aşındıracağım..desteğin için çok sağol..beni çok iyi anladığını biliyorum..acımız benzer...

amin canım Allah razı olsun duaların için.Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah,güzel gönüllü arkadaşım Allah razı olsun

ayyyy kızlar ne anlatıcam size yaaaa....
haftasonu eşimin babaannesi gelmiş memleketten onu görmeye gittik, kızının yanına gelmiş.
neyse gittik baktık ki bahçede oturuyorlar komşular filan da var, kayınvalidem ile birlikte bizde bahçeye gittik mecburen oturduk. babaanne pat diye 10 kişinin arasında ne derse beğenirsiniz??? orda erkekler filan da var yani, "amannnn bunlarda 3-4 senelik evli, çocukları olmuyordu, çok üzülüyordum, en sonunda oldu bitane çok şükür" demezmi avaz avaz ses tonuyla!!!! ama hiç yani başka şeyden konuşuluyordu bir anda babaanneye bakakaldım şok oldum, allahtan ordaki benim yaşlarımda bi kız vardı dediki o eskidendi teyze artık herkes evlenir evlenmez çocuk istemiyor zaten dedi. bende ondan güç aldım evet dedim bizce öyle ama işte babaanneye göre olmuyor diye düşünüyordu demekki dedim. ama rezillik yani tanımadığım adamlar filan orda ayyy. eski kaynanalar ne kötü beeee.

sonra eve grdik yine ebbek meselesi filan, eşime diyorki ee 5-10 sene olmasaydı ne yapacaktın evlenecektin mecbur başka biriyle diyor bide ciddi heee, ben ikinci şoktayım tabi aa olurmu öyle şey babaanne filan diyoruz, e tabi kuru mu kalacaktı uşak diyor... ayyy kabus gibiydi yaaa.

Gunaydin canlarim..Benn gune birazcik kotu basladim leke geldi yine dualariniza ihtiyacim var agrimm var korkuyorum ....

Canım benim hiç korkma desem işe yaramaz kendimden biliyorum..kork üzül ama şunu sakın aklından çıkarma sen ne yaparsan yap,en iyi hasatenelere git,en pahalı doktorlara git..ya da hopla zıpla ,çayırda yuvarlan,göbek at..eğer Rabbim o meleğe can verdiyse o dünyaya gelecek..inşallah senin meleğine uzun bir ömür vermiştir ve sağlıkla dünyaya gelir..tabiki de dua ederiz tatlım..

günaydın hjerkese..bu sabah indim ankaraya..çok uykuısuzum işteyim..geçmişi okumadım..gelişşmeler ne alemde????

Canını yerim senin......
yazdıklarını okuyunca bende de bir tükenmişlik sendromu olduğunu farkettim
hemen kendime çeki düzen vermeliyim...
içinden nasıl yaşamak geliyorsa öyle yaşa tatlım,zorlayınca da olmuyor tabiki de kahvaltı önemli yapmalısın, kendine iyi bakmalısın ama dayatma olunca bir yere kadar gidiyor..içindeki sesi bir dinle..hatta seni ne mutlu edecekse onu yap bence..tükenme çoğal

Ahh yasemin ne guldum canim o yasli insan onu mahzur gorur benim kayinvalide esime diyorki Sana dedigim kizi alsaydin 3 cocugun olmustu simdi esim kizdi sacmalama anne diye ...Ben alistim takmiyorum artik bu surec benim imtihanimsa onlarda bana olan davranislariyla sinaniyorlar....
Canim aynen oyle ben ilaclarimi duzenli aliyorum doktorun dediklerini yapiyorum gerisi Rabbimin elinde ...
Sende uzulme olurmu Rabbim vaktini zamanini bekliyordur..

amin cnm ınsallah dedıgın gıbı olur yenı ay yenı umut basladık yola tekrar bakalım
yasemınım cnm benım rabbım ne eglerse guzel egler bızde bu sınavımızı hayırlısıyla atlatıcak ınsallah agzına yuregıne saglık

eskıler oyle tatlım bend egecen gun cenazeye gıttım yaslı bı teyze vardı yanımdada gorumcemın cocugu vardı senınmı dıye sordu gorumcemın dedım.senın yokmu daha dedı yok dedım hıc erınme yavrum dedı Allah umıt kesılmaz dedı olurınsallah dedı bende tuhaf oldum mılletın ıcınde ama kotu nıyetıyle soylemedıgını hıssttım eskı ınsanlar boyle ıste

off ASlım offfinan ki o kadar çok iyi anlıyorum ki seni, yapmak istemediğin şeyleri zorla yapmıyorsun..bir yandan üzül bir yandan sevin..bir boşluk bir dolu...Allah var iyi ki...

AllahIm böyle tipler hala var mı ya, bunların demode olduğunu düşünüyordum şimdi moda "üzülmeyin daha yaşınız genç" halbuki

burjum bende isyerinde heyecanla sonucunu okumak icin girmistim inana aglamamak icin zor tuttum kendimi cok üzüldüm simdik ne diyecegimi bilmiyorum Rabbim ferahlatsin seni ve mukafatlandirsin Insaallah en kisa zamanda
sanki sende pihtilasma var bana öyle geliyor kan sulandirici bebe aspirin veya igne verdimi sana doktorun??
ne güzel hamile kalabiliyorsun cok yaklastin ah bide güzelce tutundularmi tamamdir bu is canim

ikizim üzme kendini hersey düzelecek buna inan. bu günlerde gececek ve biz bu günlerimize belkide gülecegiz. ah sonuclari bilseydik acaba rahat olurmuydukki?? ya nerde o positif ikizim benim bak bende asilama günü neler yasadim

siz benim diger macerami bilmiyorsunuz
asilama olacagim günü isyerine haber etmedim e bide cuma ise gitmeme 2saat var doktor hadi gel asilama yapcaz demesinmi. bende zaten ishaldim isyerini aradim ishalim bugün gelemicem doktora gidecem yalan degil
neyse asilama oldu tabi cuma günü öglenden sonra doktorlar kapatiyor acile gittim dedim ishalim halsizim basim dönüyor (Rapor almam icin doktora görünmeliyim is yerine verecem)
doktor hemen sana serum takicaz ilac karistircaz icine ben böyle ama ben hamile olabilirim sorun degil idrar testi yapar hemen ögreniriz ben yine böyle kizim ayse yalan üstüne yalan hadi ayikla bakalim.
ben hem cis yapiyorum hemde yandim ben diyordumki aklima bizim kk kizlar geldi onlar demiyormuydu asilama icin ilac igne kullandigi zaman idrarda positif cikiyor. eee bende dün aksam igne vurdum kesin positif cikar
kadin testi yapti evet hamilesiniz bende positif cikti anam ben bakim dedim hakkettende positif ben bi gülüyom ama sevincten ilac vermeyeceklerine seviniyorum düsünsenize yeni asilama oldum bide ilac kullancam. neyse doktor tebrik etti sanirim uzun zaman istiyordun esin biliyormu yok dedim oda sevinirmi cooook dedim ama icten ice gülüyorum neyseki o günüde ucuz atlattim serum yedim koca sise eve gittim. esimede anlattim oda güldüüü

ivett hayatım Hürrem ile moda oldu bu canın hiçbirşey yapmak istemiyor, işe gelmek istemiyor bir şöyle aman yaaa diyorsun işte öyle bir şey yani. Ama ağlamak yok canım ara ara böyle olur sonra yine bir delilik yaparım öyle savuştururum sen de öyle yap canım herşey olacağına varıyor sonunda inan. Allah hayırlı yazılar yazsın.

Canım ama o senin reglini hormonlarını düzene koyacak yani bebek için içmek durumundasın öyle düşün. Tedaviden önce çok yararı var. Yumurtlaman var mı var, regl oluyor musun oluyorsun ee bebek olmaması için hiçbir neden yok canım tedaviyle de olsa öyle böyle gelecek. Sabret canım bak herkese yavaş yavaş sıra geliyor sana da gelecek. Ben de korkuyorum ya olmazsa aksilik çıkarsa ama düşünmekle olmuyor yaşayıp görücez zulüm ediyoruz kendimize.

Canım işte öyle yazılar oluyoruz dinliyoruz tamam işte uygulucam diyoruz ama bir korku deryasında boğuluyoruz yine karamsar oluyoruz oysa hayatın bize çizdiği bir çizgi var ve onu yaşıcaz her gün ömürden gidiyor koskoca bir günü hayıflanaak üzülerek geçirebiliyoruz oysa hayat gerçekten çok kısa. Emellerimiz, isteklerimiz, hayallerimiz var herkes gibi ama bunları düşünürken kendimizi unutuyoruz. Düşünsene çocukken ne derdimiz vardı okula git eve gel oyun oyna. Kendimiz olabiliyorduk hayatı yaşayabiliyorduk büyüdük herşey büyüdü dertlerimizde ama önemli olan onları nasıl karşıladığımız. Ben de korkuyorum çok mu rahatım değilim tedaviyi bu ay yaptırmadım ama bir yandan eğer tedavide ohs olursam su toplarsam yumurta toplanır ama transfer yapılamaz meralde olduğu gibi ama napıyım kaderimde ne varsa onu yaşıcam elimden geleni yapıyor muyum evet gerisi Allah'ın takdiri. Hiç bebeğim olmazsa ne olur kendimi mi öldürürüm kim öldürmüş kim canına kıymış inan insanın kendi hayatı her şeyden önemli tek geldik tek gidicez. Herşeye her an olumşu bakamayız elbette üzülücez de ağlıcaz da ama sürekli bir melankolik, bitmişlik hali de olamaz çaba mücadele hep olmalı ne hikayeler dinledim okudum ben. Allah kimseye dayanamayacağından fazla acı vermezmiş bunu bil. Ben hamile kalıp kalamadığımı bile bilmiyorum vücudum buna müsait mi hiçbirşey bilmiyorum hani olsa ama düşük olsa ve sebebi araştırılsa bulunsa içim daha rahat olurdu sanki ama hiç gebe kalamadan bir tedaviye başlıyorum ve sadece Rabbime sığınıyorum. Rabbim her kişinin kaderini kendi çabasına bağlı kılmıştır. O bize değiştirebileceğimiz şeyler için güç kuvvet, değiştiremeyeceğiz şeyler içinde sabır ve tevekkül ve kabullenme nasip etsin. Ay çok konuştum yine ruh halim çeneme vurdu

Ay çok güldüm Yaso ya milletin içinde bağırarak bir de gözümün önüne geldi de alem kadın valla. Kaynanan ne çekmiştir bundan ama. Eh tabi eski kadınlar hemen doğuruveriyorlar şimdikiler yapmayınca aman olmuyor çocukları diye başlıyorlar ay bir de başka kadın alırdı napsın kurusun mu demiş ya sanki çocuk için evleniliyor öncedenmiş onlar. İşte düşünün eski kadınları çocuk olmayınca bir hiçmiş gibi görüyorlar kendilerini makine gibi sanki evlendim çocuk doğurmam lazım kocama yoksa beni boşar ne kötü bir durum ya. Onlar için çocuk şan şeref demek. Aman neyse iyi ki olmuş Yaso gebesin ya olmayaydı artık ne derdi bilmem. Benim teyzem de hep soruyor yok mu daha yok mu hee var doğurdum doğurcam da senden saklıyorum teyze diyorum içimden tabii. Her seferinde her telde sorar mı insan neyse annem tüpü söyledi galiba ordalar şimdi çiftlikle kışlık hazılıyorlar dün konuştum sormadı hayret dedim

Doğru diyorsun zorla da olmuyor inan ya içinden gelecek. Eşim de çok baskıcıydı ye, iç, şöyle yap filan ama sıkıyor o zaman da başkasının zorlamasıyla olmaması lazım. Napıyım işte mesela cipse kolaya veda edicem yemicem dedim ama bu son diyerek alıyorum yiyor içiyorum iyi hissettiğim şeyleri yapıyorum o an öyle iyi hissediyorum sabah bir nescafe içerek ayılıyorum mesela. Sanırım ne zaman ki gebelik haberini alıcam inanıcam hamile olabildiğime o zaman başlıcam herşeye böyle inanıyorum artık yani. Yemeyle içmeyle de gebeliğin hiç alakası yok en azından ilk üç ay. Bilmeden gebe kalan o kadar insan var hazırlanamadan onlar dört dörtlük mü besleniyordu abur cubur yemiyordu sanki. Ama tek isteğim en azından biraz daha fazla yiyebilmek çeşidi arttırmak hiç olmazsa biraz olsun kilo almak. İnşallah bunları da atlatıcaz kuşum biz güçlü kadınlarız bazı şeylere zor sahip olabiliriz ama gücümüzün potanasiyelimizin farkına varıyoruz. Ben zamanında ne mücadeleler verdim yılmadım bundan mı yılıcam diyeceğiz başka bir sorunla karşılaştığımız zaman hayatta. Hep bu yaşadıklarımızı örnek vericez kendimize. Örselenmiş olucaz. Herşey insanın eşine avucunu açtığı gibi gelemeyebiliyor eşelemek gerekiyor. Küllerimizden yeniden doğarız biz be heyytttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…