- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.441
evet özlemim heen test yapma bencede , ben 3 gün geçince yapmıştımm en son birde cumaya denk getşrmek istemiştim, hatta bence sende cumayı bekle mübarek gnde mübarek bir haberle gel inallahhayırlısıylayaa aslında öyle 1 seferle bile tutabilir ama yumurtlama günü değildi o yüzden pek ihtimal vermiyorum,son iki aydır hemen adet gelmedi diye kan testi yaptırdım sonra hemen adet oldum o yüzden beklemek istiyorum.
inşallah canım,hımm ben pek sıcak tutmak için uğraşmadım ama hava şartlarından dolayı faydası olmuş olabilir doğru diyorsun, ben sadece hiç kalkmadan yatmıştım hatta ertesi gün bile akıntı olmuştu baya içerde kalmış anlaşılan
oyyyy ben senin tükenmişlik sendromunu yerim ben yaa canımsınGünaydın kızlar. Dün nasıl bir baş ağrısıyla eve gittim anlatamam hem Burcu'ya üzüldüm hem uykusuzluk vardı bu ara yine uykuya düştüm dün 10.30 d yattım sabah yine zor kalktım biraz takviye almam lazım benim yememe içmeme hiç dikkat etmiyorum Yalova'da güzel yedim ama buraya geldim kahvaltı etmiyorum okula geliyorum bir şey almıyorum öyle öğlen oluyor öğlen eh işte yemekler iyi olursa yiyorum biraz. Artık süte, pekmeze başlıcam kuruyemişlere ağrlık vericem kilo almak istedikçe veriyorum ya hayret bir olay yani. Şurada ne kaldı ama çekdüzen veremedim bir türlü. Evde de çok işler var halletmem lazım haftasonu full temizlik yapıcam sanırım. Düzenleyiciyi kullanıyorum işte hemen hemen yarısına geldim. Dün duş alacak halim bile yoktu temizlenemedi m bu akşam duaları bitiricem artık inşallah çok rahatsızım bu konuda regl uzayınca öncesinde de okumadıklarım vardı çok geciklti ama hepsini bu akşam bitiricem canlarım Meryem duam da sarktı tabi ona başlıcam bir de. Yanii bu ara pek iyi gitmiyor Yalova'ya gidince açıldım ama gelince yine aynı işte. Tükenmişlik sendromuna yakalandım sanırım bende nerelere kaçsam acaba
evet özlemim heen test yapma bencede , ben 3 gün geçince yapmıştımm en son birde cumaya denk getşrmek istemiştim, hatta bence sende cumayı bekle mübarek gnde mübarek bir haberle gel inallahhayırlısıyla
bence cumaya kadar beklememe gerek kalmaz nasıl olsa gelir
okuyunca be bile tükendim sen nasıl tükenmeyesin sedaaa
evet özlemim heen test yapma bencede , ben 3 gün geçince yapmıştımm en son birde cumaya denk getşrmek istemiştim, hatta bence sende cumayı bekle mübarek gnde mübarek bir haberle gel inallahhayırlısıyla
oyyyy ben senin tükenmişlik sendromunu yerim ben yaa canımsın
varya hayatta kendimize çok önem değer ve zaman vermiiyoruz bütün olay bu bence canım.herşeyi kendmizden önde ve önemli görüyoruz. önce ben diye yaşamak lazım aslında, egoistlik değil ama gerçekten bir dikkat et bak, işleri, evin temizliğini, eşini, alışverişi, yemek yapmayı vs vs herşeyi kendinden önde tutuyorsun, bak ne yemek yemeğe, ne vitamin almaya, ne değerli besinler yemeğe vaktin yok, hatta yıkanmaya bile... düşünki kendini nasıl son plana atmışsn. bence bugünden itibaren silkelen ve kendine gel canım. ben hamilelikten önce kendime çok iyi bakmıştım, sanki hamiş gibi dikkatli ve sağlıklı besleniyordum, ucudu kuvvetlendirip hamile kalmak en güzeli olur senin içinde.
Hemen eski kafanı değiştir ve artık kendine öncelik ver sedoşum hadi bakim
canım yordunmu kendini acaba?dikkat et canım benim yat dinlen hiç kalkma dua et bol bol salavat çek elini karnına koyup Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhGunaydin canlarim..Benn gune birazcik kotu basladim leke geldi yine dualariniza ihtiyacim var agrimm var korkuyorum ....
amanınnn bende diyorum bende ki hastalık ne sayende buldum Seda bende o tükenmişlikten oldum heralde kafayı yedim ağlayıp duruyorum hiç bişe yapmak gelmiyor içimdenn bende de o sendromdan var demekkiGünaydın kızlar. Dün nasıl bir baş ağrısıyla eve gittim anlatamam hem Burcu'ya üzüldüm hem uykusuzluk vardı bu ara yine uykuya düştüm dün 10.30 d yattım sabah yine zor kalktım biraz takviye almam lazım benim yememe içmeme hiç dikkat etmiyorum Yalova'da güzel yedim ama buraya geldim kahvaltı etmiyorum okula geliyorum bir şey almıyorum öyle öğlen oluyor öğlen eh işte yemekler iyi olursa yiyorum biraz. Artık süte, pekmeze başlıcam kuruyemişlere ağrlık vericem kilo almak istedikçe veriyorum ya hayret bir olay yani. Şurada ne kaldı ama çekdüzen veremedim bir türlü. Evde de çok işler var halletmem lazım haftasonu full temizlik yapıcam sanırım. Düzenleyiciyi kullanıyorum işte hemen hemen yarısına geldim. Dün duş alacak halim bile yoktu temizlenemedi m bu akşam duaları bitiricem artık inşallah çok rahatsızım bu konuda regl uzayınca öncesinde de okumadıklarım vardı çok geciklti ama hepsini bu akşam bitiricem canlarım Meryem duam da sarktı tabi ona başlıcam bir de. Yanii bu ara pek iyi gitmiyor Yalova'ya gidince açıldım ama gelince yine aynı işte. Tükenmişlik sendromuna yakalandım sanırım bende nerelere kaçsam acaba
bence cumaya kadar beklememe gerek kalmaz nasıl olsa gelir
şükürler olsun canımm sen içini ferah tut hemen aklına kötü şeyler getirme meleğin Rabbime emanett
Canım benimm hiç bi söz hiç bi kelime teselli etmeye yetmez seni Allah sabır versin sana ve eşine hepimizee çok zor zamanlar geçiriyoruz en çok sabra umuda ihtiyacımız oluyo işte bazen kaybediyoruz o umudumuzu...Bolca dua et canım en yakın zaman da Rabbim yüzünü güldürsün Güzel Allah'ım o güzel gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana
Burcuuum canım benim...kurban olurum seni verene...suan bir toplantidayin sıkıntıdan bir dolanayim dedim ve yazdıklarını gördüm...benim güzel kalpli sanal dostum...soylecek tek bir cümle var YARADAN im sana daha degil Burcu az daha bekle dedi...bakalım bekleyip gorucez acaba bunu neden dedi...YARADAN im neylerse güzel eyler ....sen o güzel bakan gözlerine daha fazla eziyet etme...RABBİM degistiremeyecegimiz şeylerle ılgili biz sabır versin İNSALLAH....ben cok daha basit bisey için aglamaktan helak etmiştim kendini...biliyorum ne desek boş...
Allah razı olsun canım ..geçen bi yerde okumuştum kadının biri 8 düşük yapmış..dedim ki ne kadar zor Burcu senden daha kötü olanlarda var..ama yine hamile kalırsam yine mi bitecek diye sorup duruyorum kendime...canım nasıl şoktayım şuan inanamadım rabbim imtihanını zor kılmış ama mükafatıda büyük olacaktır hayırlısıyla sonuçlarınız çıksın elbet bi çözüm yolu çıkacaktır allahım sabırlar versin
Burcum canım ne dıyeyım ne söyleyeyim bilemiyorum sana dua edebilirşm ancak rabbşm öyle sevinçler yaşatsınki bu gunler aklına bile gelmesin
canım benimm çok çok üzgünüm ben de tüm gün akşam aklım sendeydi başıma ağrılar girdi. Değerinden ben de çok umutlanmıştım ama arka arkaya böyle olması hiç olmayacak sağlıklı hamilelik yaşayamayacaksın anlamına gelmez canım ele bitr sonuçlar çıksın anlıyoruım çok zor ama sabret dua et sana derdi veren Allah'ım mutlaka sana hayırlı yazılar yazmıştır hakkımızda hayırlısı neyse o olsun öncelikle. Sana feraha çıkaracakta yine bizi Yaradan. Bunları yaşayan tek kişi değilsin bunu biliyorsun ama üzülmemek elde değil. Sakın ama sakın umudunu kaybetme. Bekle ama beklenti içinde olma. Eveli akşam Yalov'da oturuyoruz ne zamandır da gazete okumuyorum eşim alır okur ben vakit bulamam unuturum filan neyse ya okuyayım dedim ve bir köşe yazısı möehmet coşkundenizin genelde aşkla ilgili şeyler yazar ama o yazıda öyle şeyler yazmış ki beklenti içinde olduğumuzda birşey çok istediğimizde bizden daha çok uzaklaştığını beklememiz gerektiğini, bunun yanında çabalamamız da gerektiğini ama beklentiye girmeyip sadece gelene razı olup beklemeyi ayırt etmeyi yazmıi süper bir yazıydı hatta kestim çantama koydum aylardı ilk defa gazete okuyorum karşıma çıkan yazıya bak dedim özellikle olur gibi. Yani diyeceğim o ki; değiştiremeyeceğin elinde olmayan şeyler yüzünden kendini hırpalama çabala, elinden geleni yap ve bekle. Zaten zamanın akışında kendiliğinden tedavi olur, ilaç olur başka birşey olur Allah zaten bir yol açacak sana sabırlı ol birtanem.
burcu canım benim çok üzdün bizi bu sefer olacak diye çok ümitlenmiştik hepimiz, değerinde yüksekti,geçen gün bedriye yazmıştı vücudun hamile kalabilmek için ne kadar da çaba sarf ediyor diye gerçekten de öyle üst üste bunları yaşıyorsun, ama mutlaka altında yatan bi sebep olmalı canım,sakın bırakma peşini elinden geldiği kadar git doktorlara ne gerekiyorsa yaptır,sonra keşke dememek için bunu yapmamız lazım canım,hem bak bu kadar mesafe katettin kromozom testleri spermiogram testi yaptırdınız adım adım yaklaşıyorsun ne olur buraya kadar gelmişken bırakma sadece şu testler çıkana kadar biraz korunun belki vücudunun da dinlenmeye ihtiyacı vardır,eminim hiç kolay değil bilsek içerde ne büyük çabalar var 2 aydır üst üste kimyasal gebelik oluyor evde durmak istemiyorum demişsin ya bence durma evde sürekli çık gez dolaş böyle durumlarda evde kalmak heleki bi başına kalmak hiç iyi değil arkadaşlarınla görüş,tatile git veya çık akşamları eşinle dolaş hava al ama evde kendini yiyip bitirme,bak sende diyorsun 8 haftalık kaybın senin için daha zordu yinede buna da şükürler olsun sağlıksız olup ilerleyen haftalarda kaybetmektense inan en başında bunu yaşamak daha iyi senden daha kötü durumda olanları düşün canım,ama mutlaka altında yatan sebebi bulmak için uğraşmalısın Allah yardımcın olsun canım,Allah sana ve eşine sabırlar versin,rabbim size de en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
iyi geceler güzel arkadaşlarım... uyku tutmadı yine boğulacak gibi oldum yatakta fırladım kalktım halbuki çok da yorulmuştum bugün ama Burcucanım aklımdaydı hep yatamadım yarın da dua sırası onun bütün listeyi bitirdim ayrıca Burcuma Allahım esenlik iç ferahlığı versin diye dua ettim...
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik
graphicdesigner / yasemin 18.07.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
Gunaydin canlarim..Benn gune birazcik kotu basladim leke geldi yine dualariniza ihtiyacim var agrimm var korkuyorum ....
günaydın kızlar
burcum duanı okudum rabbim en kısa surede gönül muradını versin
Günaydın kızlar. Dün nasıl bir baş ağrısıyla eve gittim anlatamam hem Burcu'ya üzüldüm hem uykusuzluk vardı bu ara yine uykuya düştüm dün 10.30 d yattım sabah yine zor kalktım biraz takviye almam lazım benim yememe içmeme hiç dikkat etmiyorum Yalova'da güzel yedim ama buraya geldim kahvaltı etmiyorum okula geliyorum bir şey almıyorum öyle öğlen oluyor öğlen eh işte yemekler iyi olursa yiyorum biraz. Artık süte, pekmeze başlıcam kuruyemişlere ağrlık vericem kilo almak istedikçe veriyorum ya hayret bir olay yani. Şurada ne kaldı ama çekdüzen veremedim bir türlü. Evde de çok işler var halletmem lazım haftasonu full temizlik yapıcam sanırım. Düzenleyiciyi kullanıyorum işte hemen hemen yarısına geldim. Dün duş alacak halim bile yoktu temizlenemedi m bu akşam duaları bitiricem artık inşallah çok rahatsızım bu konuda regl uzayınca öncesinde de okumadıklarım vardı çok geciklti ama hepsini bu akşam bitiricem canlarım Meryem duam da sarktı tabi ona başlıcam bir de. Yanii bu ara pek iyi gitmiyor Yalova'ya gidince açıldım ama gelince yine aynı işte. Tükenmişlik sendromuna yakalandım sanırım bende nerelere kaçsam acaba
ayyyy kızlar ne anlatıcam size yaaaa....
haftasonu eşimin babaannesi gelmiş memleketten onu görmeye gittik, kızının yanına gelmiş.
neyse gittik baktık ki bahçede oturuyorlar komşular filan da var, kayınvalidem ile birlikte bizde bahçeye gittik mecburen oturduk. babaanne pat diye 10 kişinin arasında ne derse beğenirsiniz??? orda erkekler filan da var yani, "amannnn bunlarda 3-4 senelik evli, çocukları olmuyordu, çok üzülüyordum, en sonunda oldu bitane çok şükür" demezmi avaz avaz ses tonuyla!!!! ama hiç yani başka şeyden konuşuluyordu bir anda babaanneye bakakaldım şok oldum, allahtan ordaki benim yaşlarımda bi kız vardı dediki o eskidendi teyze artık herkes evlenir evlenmez çocuk istemiyor zaten dedi. bende ondan güç aldım evet dedim bizce öyle ama işte babaanneye göre olmuyor diye düşünüyordu demekki dedim. ama rezillik yani tanımadığım adamlar filan orda ayyy. eski kaynanalar ne kötü beeee.
sonra eve grdik yine ebbek meselesi filan, eşime diyorki ee 5-10 sene olmasaydı ne yapacaktın evlenecektin mecbur başka biriyle diyorbide ciddi heee, ben ikinci şoktayım tabi aa olurmu öyle şey babaanne filan diyoruz, e tabi kuru mu kalacaktı uşak diyor... ayyy kabus gibiydi yaaa.
Canim aynen oyle ben ilaclarimi duzenli aliyorum doktorun dediklerini yapiyorum gerisi Rabbimin elinde ...Canım benim hiç korkma desem işe yaramaz kendimden biliyorum..kork üzül ama şunu sakın aklından çıkarma sen ne yaparsan yap,en iyi hasatenelere git,en pahalı doktorlara git..ya da hopla zıpla ,çayırda yuvarlan,göbek at..eğer Rabbim o meleğe can verdiyse o dünyaya gelecek..inşallah senin meleğine uzun bir ömür vermiştir ve sağlıkla dünyaya gelir..tabiki de dua ederiz tatlım..
canım kırmızıları görmüşsün ama sabret canım çok zor biliyorum insanın içi gidiyor ama zamanı gelince herşey çok güzel olucak kimi hemen hamile kalıyo bazılarıda beklio inş senin içinde beklemek bitmek üzeredir
yasemınım cnm benım rabbım ne eglerse guzel egler bızde bu sınavımızı hayırlısıyla atlatıcak ınsallah agzına yuregıne saglıkcanım benim hoşgeldin, hep aklımdaydın, eşinin iş durumu ne oldu öncelikle hep o aklıma geliyor onu sormak istedim.
ondan sonrada yakışıklıdan haber ver bakalım, sıkıntıları geçtimi, rahat rahat çiş kaka yapabiliyormuyuz bakalım?
tatlım haklısn burcuyu en yakından anlayabilecek kişi şuanda sensin sanırım, sende 1-2 gün öncesi kırmızılarla birlikte çok üzülmüştün offyaa, elimizde olan hiçbirşey yok, sadece dua, sabır ve tedavide sürekli olmak lazım, ama insanız sonuçta, daralıyoruz, bunalıyoruz, bıkıyoruz, umutlarımız tükeniyor, herşeyden vazgeçiyorz... çünkü olmayınca çok üzülüyoruz.
Rabbim hepimizin halini görüyor canlarım, kayıtsız kalacağını düşünüyormusunuz hiç Rabbimizin, bunları gören merhametlilerin en merhametlisi elbet yüzünüzü güldürecektir inşallah. ne olur burcu da sende ve diğer hamişliği bekleyen bütün canlarım, sabırlı olmak için dua edin, ben öyle yapıyordum, baktımki herşeyi yaptığım halde hala cevap alamıyorum, artık sabırlı olmak için dua ediyordum Allahıma, sen sabır ver yarabbim diyordum. kalbimin içinden öyle bir üzüntü hissediyorumki, çünkü bu duyguları okadar canı yürekten yaşayıp hssettim ki, sadece sözcüklerimde değil kalbimde olan hüznümle yazıyorum belk bir nebze olsun sizlere ferahlık sağlarım dye ama abiki biliyorum kelimeler kifayetsiz kalıyor bu üzüntünün yanında.:
haftasonu eşimin babaannesi gelmiş memleketten onu görmeye gittik, kızının yanına gelmiş.
neyse gittik baktık ki bahçede oturuyorlar komşular filan da var, kayınvalidem ile birlikte bizde bahçeye gittik mecburen oturduk. babaanne pat diye 10 kişinin arasında ne derse beğenirsiniz??? orda erkekler filan da var yani, "amannnn bunlarda 3-4 senelik evli, çocukları olmuyordu, çok üzülüyordum, en sonunda oldu bitane çok şükür" demezmi avaz avaz ses tonuyla!!!! ama hiç yani başka şeyden konuşuluyordu bir anda babaanneye bakakaldım şok oldum, allahtan ordaki benim yaşlarımda bi kız vardı dediki o eskidendi teyze artık herkes evlenir evlenmez çocuk istemiyor zaten dedi. bende ondan güç aldım evet dedim bizce öyle ama işte babaanneye göre olmuyor diye düşünüyordu demekki dedim. ama rezillik yani tanımadığım adamlar filan orda ayyy. eski kaynanalar ne kötü beeee.
sonra eve grdik yine ebbek meselesi filan, eşime diyorki ee 5-10 sene olmasaydı ne yapacaktın evlenecektin mecbur başka biriyle diyorbide ciddi heee, ben ikinci şoktayım tabi aa olurmu öyle şey babaanne filan diyoruz, e tabi kuru mu kalacaktı uşak diyor... ayyy kabus gibiydi yaaa.
Kızlar Günaydınnnndün doktorum aradı benim fsh yine yüksek çıkmış geçenki test sonucumdan bile yüksek doktor bu ay yine Yasmin ve biesteron verdi bide demir ilacı bide folic asit amann şu doğum kontrol hapını içmek inanılmaz zoruma gidiyo sanki içmesem hamile kalabilecem de yine de umut hiç olmuyoya deli oluyorum umut yok,çocuk yok,mutluluk yok,hiçbişe yok yok yok...
kızlar ya ishalim gene başladı deli olcam kahve limo karıştırdım yedim patates haşlıolar şimdide başka ne yapayım
amanınnn bende diyorum bende ki hastalık ne sayende buldum Seda bende o tükenmişlikten oldum heralde kafayı yedim ağlayıp duruyorum hiç bişe yapmak gelmiyor içimdenn bende de o sendromdan var demekki
canımmm bellimi olur yok bir kere oldu yok iki kere Allah'ım ol dediyse olur ve inşallah olmuştur inşallahhh
Kızlar Günaydınnnndün doktorum aradı benim fsh yine yüksek çıkmış geçenki test sonucumdan bile yüksek doktor bu ay yine Yasmin ve biesteron verdi bide demir ilacı bide folic asit amann şu doğum kontrol hapını içmek inanılmaz zoruma gidiyo sanki içmesem hamile kalabilecem de yine de umut hiç olmuyoya deli oluyorum umut yok,çocuk yok,mutluluk yok,hiçbişe yok yok yok...
ne güzel yazmışsın Sedoşum...bekle,önlem al ama kendini akıntıda boğma..normal hayatına devam et ama peşini bırakma..ama sadece hayatta ki tek önemli şey oymuş gibide kendini yıpratma...bunu da atlatıcam biliyorum zaten ilk değil..daha kötüsünüde yaşadım..evladını ultrasonda gördükten sonra kaybetmek daha da zor..evet üzülmemek elde değil ama makul miktarda....Rabbim sana da tez zmanda hayırlı evlatlar versin canım çok sağol desteğin için
Canını yerim senin......
yazdıklarını okuyunca bende de bir tükenmişlik sendromu olduğunu farkettim
hemen kendime çeki düzen vermeliyim...
içinden nasıl yaşamak geliyorsa öyle yaşa tatlım,zorlayınca da olmuyor tabiki de kahvaltı önemli yapmalısın, kendine iyi bakmalısın ama dayatma olunca bir yere kadar gidiyor..içindeki sesi bir dinle..hatta seni ne mutlu edecekse onu yap bence..tükenme çoğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?