Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

o inanç varda işte bu sürekli düşüp düşüp kalkmalar ...daha ne kadar götürebilirim bilmiyorum...
amanınnn Yasooo babaanneye bak sen yaa açık sözlüymüşte herkesin içinde de olmazkiişok üstüne şokk
günaydın hjerkese..bu sabah indim ankaraya..çok uykuısuzum işteyim..geçmişi okumadım..gelişşmeler ne alemde????
hoş geldin canım benimmmm nasıl geçti düğün?akşam erkenden yat uyu dinlen
off ASlım offfinan ki o kadar çok iyi anlıyorum ki seni, yapmak istemediğin şeyleri zorla yapmıyorsun..bir yandan üzül bir yandan sevin..bir boşluk bir dolu...Allah var iyi ki...
Allah sabrını da veriyo ama Burcu bazen bu düşüşlerde hiç kalkamıcakmışım gibime geliyor, umudum iyice tükeniyor,mutlu değilim ve çevreme de ızdırap oluyorum,işe gelmek istemiyorum ama evdeyken de hiç bişe yapasım olmuyoki amannnnn...
ikizim bende pozitiflik falan kalmadı bu tür şeyleri sana iade ediyorum sen çok pozitif ol ben bitmişim toparlanmam çok vakit alır inşallah şöyle hayırlı güel haberler verde mutlu olayımm
kızlar ya ishalim gene başladı deli olcam kahve limo karıştırdım yedim patates haşlıolar şimdide başka ne yapayım
Ya Nazo bende günlerdir hatta haftalardır fena bir şekilde ishalim hatta demir ilacını bile almıyorum belki düzelir die ama yok düzelmiyokaç hafta oldu bide benimkisi naapsakki??

Hürrem de yeni moda getiridi vallla seda herşeye ağlar oldun valla biraz önce facede eşimin arkadaşı yazmış Allah'ım tek istiyodum ikiz verdin die başladım ağlamaya bi arkadaşım oğluyla resmini koymuş 1 yaşına girmiş gördüm başladım ağlamayayok yok ben iyi değilim galibaa

burcummmm sabah gelirgelmez duanı ettim Rabbim en yakın zamanda seni sağlıklı bir gebelikle müjdelesin inşallah
Gunaydin canlarim..Benn gune birazcik kotu basladim leke geldi yine dualariniza ihtiyacim var agrimm var korkuyorum ....
canım senin için dua edicem bir şeycik olmaz inşallah korkma bol bol dinlen
aslıcım kaç çıkmış ki fsh?
ay yasiş bu yaşlılar hakikaten cok patavatsız oluyor ne yapıcan yaşlılığına ver gitsin bid evlendirdin demiş töbe tçbe deseydin ki he babaanne olmasaydı kendi elimle evlendirirdim bak nasıl hoşuna giderdi tövbe ya

ay ayşecim çok güldüm ya neyse sonunda toparlamışsın Allah seni gerçekten hamile etsin emi

sağol canım benim..bende öyle yapmayı planlıyorum..vurup kafayı uyuycam:))

Ya Nazo bende günlerdir hatta haftalardır fena bir şekilde ishalim hatta demir ilacını bile almıyorum belki düzelir die ama yok düzelmiyokaç hafta oldu bide benimkisi naapsakki??

valla bilmiyorumki sıcaktanmıdır nedir çözemedim bende bi dunya muz yedim kola içtim du yoktu bugun gene başladı kahve limon karıştırdım yedim yogurda kahve karıştırdım yedim birda patates haşlaması yedim dur bakalım ne olcak

AYYY FENALIK GELDİİ

herkese yazdımm ve hepsi silindi net gitmiş meger bende o sırada göndermeye çalışınca, ayyy gıcık oldumm..

kısacık yazayım inanın çok sinirlendim kendime,

Tümay leke durdu mu? Geçmiş olsun

Yasemin babanne macerası komik olmuş, canım benimm yaşlı insan işte he deyip geçiceksin naapıcan..

Burcu dün akşam sana yazdıkça yazdımm, sonra vazgeçtim göndermedim, bugunde yazdıklarım zaten silindi, seni çok seviyorum, hiç kıyamam, ama lutfen Allah bu kayıpları yaşatıyor ve bir kapı, bir yol çiziyor, doktora git, bişeylere başla bak devamı nasıl gelicek, bende kayıplarımda demek ki dedim Mevlam gitmemi istiyor, Hep hayırlı haberlerle gel, o docent çok iyiydi ona gidemez misin? Tüm takiplerini o yapamaz mı? MaşaAllah çok çabalayan bir vucudun var, doktorların ufak bir takviyesiyle hayırlısıyla bu konu çözülecektir
.. çörekotunu yemiş miydin sen? Gerçi doktor dedi ki sen çok istersen testlerini yaptır ama tesadüf dee, sınanmam benim de, vakti saati geldiğinde bu gebeliklerden sağlıklısı tutunucaktır sen denemeye devam et demişti ben yinede gidip testleri yaptırmıştım.. "zahmet olmadan, rahmet olmaz" herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun..herşey çok güzel olucak, dahada çok inanıyorum..

sağlık ocağına gittim, iğnemi oldum kolumda kalkmıyor..

özleemm tek ilişkide gebelik oldu bende, Allah büyük, hiç belli olmaz, inşAllah senden güleriz bu ay hayırlısıyla..

Kola içmeyin bol bol su için su kaybını engellemek için muz ve patates haslaması doğru karalar

kızlar içtiğiniz ilaçlardandır doktorlarınıza söyleyin ilaç değiştirsin. nazan sen doktora yeni gittin söylemedin mi ishalim diye, kan ilacı içiyor musun sen?

kızlar içtiğiniz ilaçlardandır doktorlarınıza söyleyin ilaç değiştirsin. nazan sen doktora yeni gittin söylemedin mi ishalim diye, kan ilacı içiyor musun sen?

söyledim canımm magezyumu içmiyorum zaten 1tane içmiştim sadece yedigim birseyin dokundugunu yada sularda olabilecegii söyledi dışkı tahlili istedi ama veremedim bebek iyi bebekten kaynaklanmadıgını söyledi

söyledim canımm magezyumu içmiyorum zaten 1tane içmiştim sadece yedigim birseyin dokundugunu yada sularda olabilecegii söyledi dışkı tahlili istedi ama veremedim bebek iyi bebekten kaynaklanmadıgını söyledi

bak ben kahveye limon döküp yemiştim ya kızlar demişti çok iyi gelmişti onu tekrarla, ayrıca nazan sen nasıl kola içiyorsun okurken geçen yaseminde yazmıştı kola içiyorum diye, kızlar ishal zararlı ama kola da çok zararlı içmeyin, benki sağlıksız besleniyorum ama kolada içmiyorum yani, dikkat edelim.lutfennn

Ayyşeeee çok tatlısııınnn, Allah seni inşAllah gerçek hamile edip, inşAllah eşinle o güzel mutluluğu hayırlı tez vakitlerde yaşamanızı kısmet etsin..
Bu arada maşaAllah çokda pratik zekalısın benim aklıma hiç gelmezdi aşılamada şöyle olur böyle olur idrar pozitif çıkar diye, maşaAllah sana da..

Nazan leblebi ye bol su ic hamilelerin fazla kola icmesi iyi degil ama kolayla leblebi ishal icin birebir...

canım ben o konuda yani akrabaların çocuğunun olması, bebek resimleri görüp tuhaf olmalar duygulanmalar o konuları aştım duygularımı aldırmış gibiyim sanki elbette çok istiyorum bebeğimin olmasını heyecanlıyım da ama artık takmıyorum onun çocuğu olmuş bu hamileymiş seviniyorum, özlem var hep olacak ya da işte kuzenimin çocuğu 1.5 yaşında olmuş ki kuzenimle aramda 5 yaş var küçük benden kardeşimle yaşıt, benimle yaşıt bir gün aram olan kuzenimin eşi ise doğuralı 6 sene oldu kaç senelik baba ama işte sadece hemen doğursaydım şu kadar olacaktı böyle olacaktı diyorum. Bir yandan da Rabbim böyle kararlamış hakkımda diyorum. Şunu unutma herkesin kaderi farklı hayırlısı olsun diyeceksin ben 3 seneyi aşkın zamandır istiyorum tatlım. Neler yaşadım ne kadar umutlandım o yüzden daha sakinim sadece hemen transferim yapılabilsin sorun çıkmasın istiyorum eğer su toplama oluyor fazla yumurta toplanınca öyle olursa yumurta toplanıyor donduruluyor transfer bir daha ki aya kalıyor Meralde olduğu gibi ben çalışıyorum dönem başlar bu sefer zor olur tek arzum bu. Sen de sabırlı ol canım biraz kendini düşün kafanı dağıt odaklanma herşey olacağına varacak sonuç olarak Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah.

canım bebekle ilgili değildir evet yediğin bir şey, içtiğin farklı bir su bile yol açabilir salgın da varmış zaten dikkat et bol bol su iç vücudundan kaybolan suyu yerine koymak için. Önemli bir şey yoktur inşallah.

günaydın hjerkese..bu sabah indim ankaraya..çok uykuısuzum işteyim..geçmişi okumadım..gelişşmeler ne alemde????

canım eve gidince hemen yat uyu dinlen canım.

Ay alemsin canım ya çalışınca böyle oluyor işte kırk takla atıyorsun neyse ki benim amir anlayışlı biraz ilk aşılamam c.tesiye gelmişti izin almak zorunda kalmadım ikincisi cumaya geldi söledim elemanları ayarladıysan git dedi neden niçin sormadı öyle raporda istemez çk uzun izin olmadıkça ama devlet kurumu tabi. Birazda kişiden kişiye tutumu değişken ben sürekli izin almadığımdan tolare ediyor. Ama tüpü söylesem mi diyorum bilsin bir de rapor alırsam biraz daha evde yatmak için. Ne güzel iğneden de olsa pozitifi görmüşsün keşke bende bir gün sonra test yaptırsaydım yalandan da olsa görseydim pozitifi. Benim çok belirtim vardı özellikle ilkinde hatta abartmıyorum yerleşme zamanını bile hissettim diyebilirim tam 5. günü akşam sancı girmişti birden filan ama olmadı ben tutunamadığını düşünüyorum bu yüzden tüpten de korkuyorum tutunamazsa diye. Rabbim senin yolunu açık etsin inşallah canım güzel haberlerini alalım dikkat et kendine.

kızlar ya ishalim gene başladı deli olcam kahve limo karıştırdım yedim patates haşlıolar şimdide başka ne yapayım

nazan sana çok iğrenç bi tevsiyede bulunacağım ama ishalini keser dene bence, bir bardak suya daha azda olabilir (zaten o kadar içemezsin) biraz tuz biraz şeker koy iç, ishalini keser birde kuru türk kahvesinin üzerine limon sık iç oda keser(zaten yapmışsın galiba)

Son düzenleme:
Ayrıca bedriye söyleyince hatırladım geçen gün yasemin yazmış bide çok içtiğini yazmıştı kola içmeyin yaaaa zaralı o

Yarın dr. gideceğim inşallah güzel haberler veririm. Olmazsada hayırlısı diyeceğim. Allah bizim için en iyi zamanı bilir

KIIZZLLAARRR

burcumuuzz alanyaya akrabalarına gidiyormuş, gezmelere, heerkeslere çokca selam söyledi, takip etmeye çalışırım dedi, hepinizi öptü

kolum felaket kızlar bu tetenoz ne menem bişey buz koyduk şu an..

aslıı.. aa bugun sende sıkkınsın haydi gel sana ben şimdi 100 tane Rabbi yessir... çekicem sende kendine çek,için bi ferahlasın, Allah işlerini zorlaştırmadan kolaylaştırsın inşAllah.. haydii ben çekiyorum bak başladım şu an..

oh gitsin gitsin açılsın biraz yaa iyi olur onun için. Ben de bir güneye kaçmayı isterdim valla ama ne mümkün seneye bebeğimle giderim inşallah Canım geçmiş olsun tetenozda bazılarını o kadar etkilemiyor bazısında böyle oluyor işte hassas ise bir de cildin. Rabbi yessir gerçekten insanı çok ferahlatıyor aşılama zamanlarımda çok okumuştum burada da okumuştuk çok güzel bir dua.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…