- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.461
o inanç varda işte bu sürekli düşüp düşüp kalkmalar ...daha ne kadar götürebilirim bilmiyorum...Canım dün seni düşündüm, doktor hep negatif şeyler söylemiş..insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor, ama içerlerde bir yerde ufacıkta olsa bir inanç var, bir gün bende hamile olacağım diye, ben eminim o inanç sen de var..bizi ayakta tutan şey..Allah sana da tedvilerinin kolayca sonuçlanmasını nasip etsin canım
amanınnn Yasooo babaanneye bak sen yaa açık sözlüymüşte herkesin içinde de olmazkiiayyyy kızlar ne anlatıcam size yaaaa....
haftasonu eşimin babaannesi gelmiş memleketten onu görmeye gittik, kızının yanına gelmiş.
neyse gittik baktık ki bahçede oturuyorlar komşular filan da var, kayınvalidem ile birlikte bizde bahçeye gittik mecburen oturduk. babaanne pat diye 10 kişinin arasında ne derse beğenirsiniz??? orda erkekler filan da var yani, "amannnn bunlarda 3-4 senelik evli, çocukları olmuyordu, çok üzülüyordum, en sonunda oldu bitane çok şükür" demezmi avaz avaz ses tonuyla!!!! ama hiç yani başka şeyden konuşuluyordu bir anda babaanneye bakakaldım şok oldum, allahtan ordaki benim yaşlarımda bi kız vardı dediki o eskidendi teyze artık herkes evlenir evlenmez çocuk istemiyor zaten dedi. bende ondan güç aldım evet dedim bizce öyle ama işte babaanneye göre olmuyor diye düşünüyordu demekki dedim. ama rezillik yani tanımadığım adamlar filan orda ayyy. eski kaynanalar ne kötü beeee.
sonra eve grdik yine ebbek meselesi filan, eşime diyorki ee 5-10 sene olmasaydı ne yapacaktın evlenecektin mecbur başka biriyle diyorbide ciddi heee, ben ikinci şoktayım tabi aa olurmu öyle şey babaanne filan diyoruz, e tabi kuru mu kalacaktı uşak diyor... ayyy kabus gibiydi yaaa.
hoş geldin canım benimmmmgünaydın hjerkese..bu sabah indim ankaraya..çok uykuısuzum işteyim..geçmişi okumadım..gelişşmeler ne alemde????
Allah sabrını da veriyo ama Burcu bazen bu düşüşlerde hiç kalkamıcakmışım gibime geliyor, umudum iyice tükeniyor,mutlu değilim ve çevreme de ızdırap oluyorum,işe gelmek istemiyorum ama evdeyken de hiç bişe yapasım olmuyoki amannnnn...off ASlım offfinan ki o kadar çok iyi anlıyorum ki seni, yapmak istemediğin şeyleri zorla yapmıyorsun..bir yandan üzül bir yandan sevin..bir boşluk bir dolu...Allah var iyi ki...
ikizim bende pozitiflik falan kalmadı bu tür şeyleri sana iade ediyorum sen çok pozitif ol ben bitmişim toparlanmam çok vakit alır inşallah şöyle hayırlı güel haberler verde mutlu olayımmikizim üzme kendini hersey düzelecek buna inan. bu günlerde gececek ve biz bu günlerimize belkide gülecegiz. ah sonuclari bilseydik acaba rahat olurmuydukki?? ya nerde o positif ikizim benim bak bende asilama günü neler yasadim
siz benim diger macerami bilmiyorsunuz
asilama olacagim günü isyerine haber etmedim e bide cuma ise gitmeme 2saat var doktor hadi gel asilama yapcaz demesinmi. bende zaten ishaldim isyerini aradim ishalim bugün gelemicem doktora gidecem yalan degil
neyse asilama oldu tabi cuma günü öglenden sonra doktorlar kapatiyor acile gittim dedim ishalim halsizim basim dönüyor (Rapor almam icin doktora görünmeliyim is yerine verecem)
doktor hemen sana serum takicaz ilac karistircaz icine ben böyleama ben hamile olabilirim sorun degil idrar testi yapar hemen ögreniriz ben yine böyle kizim ayse yalan üstüne yalan hadi ayikla bakalim.
ben hem cis yapiyorum hemde yandim ben diyordumki aklima bizim kk kizlar geldi onlar demiyormuydu asilama icin ilac igne kullandigi zaman idrarda positif cikiyor. eee bende dün aksam igne vurdum kesin positif cikar
kadin testi yapti evet hamilesiniz bende positif cikti anam ben bakim dedim hakkettende positif ben bi gülüyom ama sevincten ilac vermeyeceklerine seviniyorum düsünsenize yeni asilama oldum bide ilac kullancam. neyse doktor tebrik etti sanirim uzun zaman istiyordun esin biliyormu yok dedim oda sevinirmi cooook dedim ama icten ice gülüyorum neyseki o günüde ucuz atlattim serum yedim koca sise eve gittim.esimede anlattim oda güldüüü
Ya Nazo bende günlerdir hatta haftalardır fena bir şekilde ishalim hatta demir ilacını bile almıyorum belki düzelir die ama yok düzelmiyokızlar ya ishalim gene başladı deli olcam kahve limo karıştırdım yedim patates haşlıolar şimdide başka ne yapayım
ivett hayatım Hürrem ile moda oldu bu canın hiçbirşey yapmak istemiyor, işe gelmek istemiyor bir şöyle aman yaaa diyorsun işte öyle bir şey yani. Ama ağlamak yok canım ara ara böyle olur sonra yine bir delilik yaparım öyle savuştururum sen de öyle yap canım herşey olacağına varıyor sonunda inan. Allah hayırlı yazılar yazsın.
Canım ama o senin reglini hormonlarını düzene koyacak yani bebek için içmek durumundasın öyle düşün. Tedaviden önce çok yararı var. Yumurtlaman var mı var, regl oluyor musun oluyorsun ee bebek olmaması için hiçbir neden yok canım tedaviyle de olsa öyle böyle gelecek. Sabret canım bak herkese yavaş yavaş sıra geliyor sana da gelecek. Ben de korkuyorum ya olmazsa aksilik çıkarsa ama düşünmekle olmuyor yaşayıp görücez zulüm ediyoruz kendimize.
Hürrem de yeni moda getiridi vallla