Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

nazan kız bende ishalim gene bugün başladı hey Allahım yarabbim ya, acaba bu damacana sudan mı oluyorum, gidip kendime küçük küçük pet şişeler alayım bakim biirkaç gün ondan içim ne olacak. benim tanıdığım bir böbrek hastası abla vardı, o küçük pet şişe dışında hangi sudan içerse içsin mikrop kapıyordu biliyormusun. hani yani o litrelik filan da olmayacak en küçük şişe sulardan. açınca en kısa zamanda bitenlerden.

bedişim bu tetenoz aşısı kaç defa vuruluyor kız, banada 20. haftada mı vurulacak, daha beni arayan olmadı sağlık ocağından ıyy korkuyorum.

kızlaaaar bana kola içtim diye kızanlaaaar :) ama benim çarem yoktu yani 10 güü aşkın şekilde ishaldim geçen sefer, serum yedim olmadı, kan ilacını kestim olmadı, muuz yedim, kahve limon yedim, yoğurt yedim vs vs hiçbişey fayda etmedi, tek kola iyi geldi. bugün yine 1 bardak içicem siz bana bakmayın, ben mecburyeten içiyorum vucut tek ona tepki veriyor.

Saol cnm evet denicem sanırım sarı lemlebidir dimi

Evet canim sari leblebi
Ozlem,Zeynep,Didem,B.Gul,Cigdem,Seda,Tuba,Bedriye,Buket,Asli ve Burcum dualarinizi okudum kac gundur iyi olup bilgisayardan yazmayi bekloyordum ama malesef benle Yasemin full yatcaz heralde bunada sukur....

Evet canim sari leblebi
Ozlem,Zeynep,Didem,B.Gul,Cigdem,Seda,Tuba,Bedriye,Buket,Asli ve Burcum dualarinizi okudum kac gundur iyi olup bilgisayardan yazmayi bekloyordum ama malesef benle Yasemin full yatcaz heralde bunada sukur....

aynen dediğin gibi kuşum, bunada şükür yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz hopppppp doğrurucazzzzz (Allah nasibederse) SANA VE BANA GÜLŞEN'DEN BU ŞARKIYI ARMAĞAN EDİYORUM TÜMAYIM :))

Serap nasilsin oglusun nasil?

iyiyim canım ya oğluşum da iyi napsın teyzeleri ellerinizden öper
artık bayağı büyüdü oğluşum tepiklerini hareketlerini rahatlıkla hissedebiliyorum acıktı mı sinyali çakıyo...
sen nasılsın tümay hayırlı olsun canım denk gelemedik...rahat mısın bulantın falan var mı?

KAHVEYİ direk ye limonsuz kaşıkla bide onu dene Yaseminimmm..
benim ilki 19.haftada vurmuşlardu tetenozun, toplamda 5 doz vurulursan hiç bir gebeliğinde falan artık vurulmazmışsın, doğuma kısmet olursa 1 ay kala vuracaklarmış tekrar sonradaa hoopp doğumdan sonra 2 tane daha amma velakin dozlar gitgide yükseliyor sanırım bu seferki inanılmaz ağrı yapıyor kolumu oynatamıyorum..

sedaa bende gitmek istiyorum güneye, hatta ağustosdaki tatilde hayallere dalıyorum bEN uçağa binebiliyormuşum ohh misler gibi tatil yapıyorum falan ama bu hayal yani.. inşAllah sen gidersin..

Masallah oglusuna Serapcim zaman o kadar hizli geciyorki bi kac ay kalmis doguma saglikla gelsin kuzun...
Ben iyiyim canimcok sag ol hayirlisi ile kucagimada almak nasip olur insallah mide bulantilari fenaa Allahtan istahim acik yiyorum

Masallah oglusuna Serapcim zaman o kadar hizli geciyorki bi kac ay kalmis doguma saglikla gelsin kuzun...
Ben iyiyim canimcok sag ol hayirlisi ile kucagimada almak nasip olur insallah mide bulantilari fenaa Allahtan istahim acik yiyorum

öyle canım bir zamanlar silkeletelim mi silkeletmeyelim mi diye düşünüyoduk..herifleri ikna etmeye çalışıyoduk şimdi göbüşüm docaman oldu..geldi kilollar... kuzum tekmelemeye başladı iyice kendini hissettiriyo...sen de en sıkıntılı zamanı yaşıyorsun canım...benim kadar zor atlatan var mıdır bilmiyorum ama geçeceğini bil 12. haftanı doldurdun mu tık diye kesiliyo...senin iştahın açıkmış bende iştahda yoktu mide bulantısından dolayı...ne günlerdi be unutmuşuz tövbe diyordum ikinciyi asla düşünmem diye..

merhaba arkadaşlar bende bu yaz anne olmak istiyorum inş.yeni üyeyim, adetim 5 gün geçmişti doktora gittim kan testi sonuuuuuç 1,20 maalesef. ben geçen ay antibyotik kulanmıştım herhalde ondan geciktim, 3 ay önce hormon testi yaptırmıştım herşey normal demişti doktor . dualarınızı bekliyorum

20 ile 22 haftalar arasında bebeklerin kas hareketlerinde azalma olurmuş canım...beyin gelişmeye başlarmış o yüzden hareketlerde azalma olurmuş..bende de aynı şey oldu dr sorduğumda bu cevabı aldım..

yaaaa oynamıyoo oynamıyoo...oynasın yaa.offffn niye oynamıyo:)))))))

eşime diyorum ki oynamıyo niye oynamıyo diyo kiben gördüm oynuyodu dayısının düğününde halay çekiyodu.:)))))))))))))

20 ile 22 haftalar arasında bebeklerin kas hareketlerinde azalma olurmuş canım...beyin gelişmeye başlarmış o yüzden hareketlerde azalma olurmuş..bende de aynı şey oldu dr sorduğumda bu cevabı aldım..

yaa bilmiyodum..bende soracaktım yarın...
peki sen ne zaman hissettin...????

yaaaa oynamıyoo oynamıyoo...oynasın yaa.offffn niye oynamıyo:)))))))

eşime diyorum ki oynamıyo niye oynamıyo diyo kiben gördüm oynuyodu dayısının düğününde halay çekiyodu.:)))))))))))))

Allah canını almasın e mi kız her zaman aynı tepkileri verecek diye birşey yok ki... bende de oluyo ben konuştum mu kuzum tepik atıyo herif bişiler dedi mi tık yok... adam sinirleniyo beni adam yerine koymuyo diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…