- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.481
Saol cnm evet denicem sanırım sarı lemlebidir dimi
Kimseler yok mu yaaaa
Evet canim sari leblebi
Ozlem,Zeynep,Didem,B.Gul,Cigdem,Seda,Tuba,Bedriye,Buket,Asli ve Burcum dualarinizi okudum kac gundur iyi olup bilgisayardan yazmayi bekloyordum ama malesef benle Yasemin full yatcaz heralde bunada sukur....
Serap nasilsin oglusun nasil?
nazan kız bende ishalim gene bugün başladı hey Allahım yarabbim ya, acaba bu damacana sudan mı oluyorum, gidip kendime küçük küçük pet şişeler alayım bakim biirkaç gün ondan içim ne olacak. benim tanıdığım bir böbrek hastası abla vardı, o küçük pet şişe dışında hangi sudan içerse içsin mikrop kapıyordu biliyormusun. hani yani o litrelik filan da olmayacak en küçük şişe sulardan. açınca en kısa zamanda bitenlerden.
bedişim bu tetenoz aşısı kaç defa vuruluyor kız, banada 20. haftada mı vurulacak, daha beni arayan olmadı sağlık ocağından ıyy korkuyorum.
kızlaaaar bana kola içtim diye kızanlaaaar :) ama benim çarem yoktu yani 10 güü aşkın şekilde ishaldim geçen sefer, serum yedim olmadı, kan ilacını kestim olmadı, muuz yedim, kahve limon yedim, yoğurt yedim vs vs hiçbişey fayda etmedi, tek kola iyi geldi. bugün yine 1 bardak içicem siz bana bakmayın, ben mecburyeten içiyorum vucut tek ona tepki veriyor.
hulaaaaaaaaaaa laaalooloolaaaliliillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hulaaaaaaaaaaa laaalooloolaaaliliillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
keyifler yerinde bakıyorum hemşo...
iyiyim canım ya oğluşum da iyi napsın teyzeleri ellerinizden öper
artık bayağı büyüdü oğluşum tepiklerini hareketlerini rahatlıkla hissedebiliyorum acıktı mı sinyali çakıyo...
sen nasılsın tümay hayırlı olsun canım denk gelemedik...rahat mısın bulantın falan var mı?
yerinde..erzuruma gittim geldim..kardeşimin düğününe..bu sabah indim ankaraya..yorgunum uykusuzum:=)))
Masallah oglusuna Serapcim zaman o kadar hizli geciyorki bi kac ay kalmis doguma saglikla gelsin kuzun...
Ben iyiyim canimcok sag ol hayirlisi ile kucagimada almak nasip olur insallah mide bulantilari fenaa Allahtan istahim acik yiyorum
kafayı yeme sinyalleri alıyorum ordan doğru
yasemin...senin kuzu hareket ediyomu..tekme mekme atıyomu..ben hiç bişey anlamıyom yaaavv..ilk başlada bazı şeyleri ona yordum şimdi hiç bişey yok deli olacam..20 hafta oldu baksana..sen seziyonmu bişeyler???
kestane kebap acele cevap..
20 ile 22 haftalar arasında bebeklerin kas hareketlerinde azalma olurmuş canım...beyin gelişmeye başlarmış o yüzden hareketlerde azalma olurmuş..bende de aynı şey oldu dr sorduğumda bu cevabı aldım..
yaaaa oynamıyoo oynamıyoo...oynasın yaa.offffn niye oynamıyo:)))))))
eşime diyorum ki oynamıyo niye oynamıyo diyo kiben gördüm oynuyodu dayısının düğününde halay çekiyodu.:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?