Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yaa bilmiyodum..bende soracaktım yarın...
peki sen ne zaman hissettin...????

17 haftamdan sonra içimde sanki kelebek uçuyo balık kayıyo gibi hareketler hissediyodum bazen gaz mı caba diyodum ama değilmiş ebe öyle dedi... 22 haftamdan 24haftama kadar balon patlaması şeklinde hissetmeye başladım...şimdi ise kuvvetli tepik ve baş hareketlerini hissedebilyiorum..şimdi 25 haftamızdayız..

Allah hayırlısıyla versin inlşallah...

Allah canını almasın e mi kız her zaman aynı tepkileri verecek diye birşey yok ki... bende de oluyo ben konuştum mu kuzum tepik atıyo herif bişiler dedi mi tık yok... adam sinirleniyo beni adam yerine koymuyo diye...

ay süper yaa..bende iki hafta önceye kadar bişeyler hisstim sonraki iki hafta tık yok...anlamadım hiç bişey yok..gaz bı toz mu tuz mu ne dir bu bilemedim..neyse 2 hafta daha sabredeyim bari..

ay süper demek senin sesine tepki veriyo haa:))maşallah paşama maşallah..

he eşim sinirlense de benim sıpam anasının sözünden çıkmayacak diyom iyice sinir oluyo...elimin üstünden elini koyunca hiissediyo kuzumu..direkt kendi elini koydu mu kıpır kıprda olsa veledim duruyo...nasıl elini kaldırdı mı başlıyo...kim ne derse desin artık kuzularımız bizleri hissetmeye başladı...

ay süper yaaa sıpaya bak sen..

benimki de benim bile elimi koymama izin vermiyo...çek elini rahatsız etme diyo...:))ama ciddi haa..ben azcık bastırıyorum hissetmek için geliyo elimi çekiyoki rahatsız etme kızımı??:)))

benimki de kızıyo çocuk rahatsız oluyomuş o yüzden bana tepki veriyomuş eşimde huzur buluyomuş o yüzden kıpırdamıyomuş...bende kendini o şekilde teselli et diyorum..

merhaba arkadaşlar lekelenmelerim devam edince cumartesi günü doktora gittik ve bebeklerimin kalp atışlarını gördük nasılda büyümüşler çok duygulandım

kan sulandırıcı iğne kullanıyordum doktor bir süre ara vermemi istedi.. ama ben bu konuda tedirginim sadece 1 gün arayla ecopirin içmemi istedi.. o zaman kanım nasıl sulanıcak anlamadım acaba benim gibi durumda olan varmı ki bilginiz varmı

Canım hadi göZün Aydın sen duydun kurtuldun sıra bende allahım banada nasip eder amîn canım ben iğne ve aspirin kullanıyorum ama doktor bana sakın bırakma dedi sonuna kadar kullanacaksın dedi

burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum

DUAlarınızı okudum kızlar, Allah inşAllah hayırsıyla kabul etsin inşAllah.

Allah yüzünüzü güldürsün inşAllah.

yok daha değil..çağırmadılar henüz..sağlık ocağı değişti felan..öle:=))

bukeeettt sen daha da oyalanma bu hafta içi sen bence artık bi git iğneni ol ilk dozunu.. tabi olucaksan ama.. zorunlu değil sanırım bu aşı ama çoğu doktor olun diyor.. yarın öbür gün doğdugunda hayırlısıyla göbek bsğı kesilirken bile Allah korusun enfeksiyon falan kapmasın diye bebek doğduktan sonra bebeğe yapamıyorlarmış tek olma zamanı senın karnındakı yanı su ankı zamanları..

yasemınmmm sende gıt bence aramasını bekleme saglık ocagının..

buket ve serap sizin kuzucuklarınızı seveyim nasılda güzel konuşmuşsunuz ayyy bir an bende düşündüm içimde kıpırdayan bi bebek ne güzel olurdu onu hissetmek veya hissedebilmek için heyecanlanmak,eşlerinizle geçen muhabbetlerinize bile imrendim hepsi çok heyecanlı rabbim herkese yaşatsın

gamzeciğim gözün aydın canım kalp atışlarını duymuşsun,hayırlısı ile kucağınada alırsın inşallah

Allah Ayşe ne diyim :)))))) cok gükdüm :))) nerden aklına geldi..macera üstüne macera :)))

Canım ben pihtılaşma testi yaptırdım, hamile oldugumu ögrendigimde testlerin yarısı sonuclanmıştı doktor yinede pıhtılaşmadan şüphelendi, progestan igen, kan sulandirici igne ve coraspirin verdi hemen , ama yinede bebek tutunamadı, Rabbimin kısmeti....bakalım ne olacak..

kızlar ya ishalim gene başladı deli olcam kahve limo karıştırdım yedim patates haşlıolar şimdide başka ne yapayım
canım magnezyum ya da calsiyum aç karnına içildimi ishal yapıyor hemen yemeklerden sonra alınmalı, ama sanirim sen şuan megnezyum içmiyorsun, içtiğin suya dikkat et, tatlım havalrdan da olur, yapman gerekeni yapmişsın daha bi sey yapma bol su ic ama kapali temiz su olsun

sedoşum valla kalbimden gecenleri yaziya dökmuşsün ağzına saglık...bende bugün düşündüm dedim ki hangisi daha iyi, hic hamile kalamamak mi kalipta kaybetmek ki, sonra dedim ki ne saçmalıyorsun ikiside zor yıpratır..simdi ben hamile haberimi alsam sevinir miyim bilmiyorum..ama dedigin gibi çaba ve tevekkül..elinden geleni yapıp arkana yaslanıp olacaklari beklemek..

aslım o inanç bizi ayaga kaldıracak, o olmaza hep yerde sürünürüz, ben her seferinde eğer kendimi bırakırsam ya depresyone giriyorum yada acı üstüne acı yaşıyorum..boğazımda bir düğümle kalbimde koca bir taşın ağırliği ve bir türlü kurtulamadiğim korkularımla başbaşa kalıyorum ve bunlarla yola devam ediyorum..ama anlarım seni hem de cok iyi anlarım...

allah razı olsun canım bende cumartesi iple çekiyorum :)))

bedişim bu ay bal çörek otu yine kalacak sanırım bugün adetimin 2. Günü ve ben evde olmadiğim için karışımı hazırlayamadım maalesef.canim pazartesi insallah o şeker docente gidecegim sonuclarim cikmis olur inşallah...eşim diyor ki ben inaniyorum burcu bizim bir bebegimiz olacak hatta Allah 2 tane verecek diyor..ben biraz temkinliyim ama bu umudumu kaybettim anlamina gelmiyor..korkuyorum ama senin şu lafini çok sewviyorum ne kadar zahmet o kadar rahmet...

gamzecimm gözün aydın sağlıkla sıhhatle alırsın inş. kucagınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…