- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.501
yaa bilmiyodum..bende soracaktım yarın...
peki sen ne zaman hissettin...????
merhaba arkadaşlar bende bu yaz anne olmak istiyorum inş.yeni üyeyim, adetim 5 gün geçmişti doktora gittim kan testi sonuuuuuç 1,20 maalesef. ben geçen ay antibyotik kulanmıştım herhalde ondan geciktim, 3 ay önce hormon testi yaptırmıştım herşey normal demişti doktor . dualarınızı bekliyorum
Allah canını almasın e mi kız her zaman aynı tepkileri verecek diye birşey yok ki... bende de oluyo ben konuştum mu kuzum tepik atıyo herif bişiler dedi mi tık yok... adam sinirleniyo beni adam yerine koymuyo diye...
17 haftamdan sonra içimde sanki kelebek uçuyo balık kayıyo gibi hareketler hissediyodum bazen gaz mı caba diyodum ama değilmiş ebe öyle dedi... 22 haftamdan 24haftama kadar balon patlaması şeklinde hissetmeye başladım...şimdi ise kuvvetli tepik ve baş hareketlerini hissedebilyiorum..şimdi 25 haftamızdayız..
Allah hayırlısıyla versin inlşallah...
ay süper yaa..bende iki hafta önceye kadar bişeyler hisstim sonraki iki hafta tık yok...anlamadım hiç bişey yok..gaz bı toz mu tuz mu ne dir bu bilemedim..neyse 2 hafta daha sabredeyim bari..
ay süper demek senin sesine tepki veriyo haa:))maşallah paşama maşallah..
he eşim sinirlense de benim sıpam anasının sözünden çıkmayacak diyom iyice sinir oluyo...elimin üstünden elini koyunca hiissediyo kuzumu..direkt kendi elini koydu mu kıpır kıprda olsa veledim duruyo...nasıl elini kaldırdı mı başlıyo...kim ne derse desin artık kuzularımız bizleri hissetmeye başladı...
ay süper yaaa sıpaya bak sen..
benimki de benim bile elimi koymama izin vermiyo...çek elini rahatsız etme diyo...:))ama ciddi haa..ben azcık bastırıyorum hissetmek için geliyo elimi çekiyoki rahatsız etme kızımı??:)))
benimki de kızıyo çocuk rahatsız oluyomuş o yüzden bana tepki veriyomuş eşimde huzur buluyomuş o yüzden kıpırdamıyomuş...bende kendini o şekilde teselli et diyorum..
ay adam naapsın yaa.teselli arıyo artıkın:))
aynen öyle canım tetanozunu oldun mu sen bakim...
yok daha değil..çağırmadılar henüz..sağlık ocağı değişti felan..öle:=))
Canım hadi göZün Aydın sen duydun kurtuldun sıra bende allahım banada nasip eder amîn canım ben iğne ve aspirin kullanıyorum ama doktor bana sakın bırakma dedi sonuna kadar kullanacaksın dedimerhaba arkadaşlar lekelenmelerim devam edince cumartesi günü doktora gittik ve bebeklerimin kalp atışlarını gördük nasılda büyümüşler çok duygulandım
kan sulandırıcı iğne kullanıyordum doktor bir süre ara vermemi istedi.. ama ben bu konuda tedirginim sadece 1 gün arayla ecopirin içmemi istedi.. o zaman kanım nasıl sulanıcak anlamadım acaba benim gibi durumda olan varmı ki bilginiz varmı
yok daha değil..çağırmadılar henüz..sağlık ocağı değişti felan..öle:=))
burjum bende isyerinde heyecanla sonucunu okumak icin girmistim inana aglamamak icin zor tuttum kendimi cok üzüldüm simdik ne diyecegimi bilmiyorum Rabbim ferahlatsin seni ve mukafatlandirsin Insaallah en kisa zamanda
sanki sende pihtilasma var bana öyle geliyor kan sulandirici bebe aspirin veya igne verdimi sana doktorun??
ne güzel hamile kalabiliyorsun cok yaklastin ah bide güzelce tutundularmi tamamdir bu is canim
ikizim üzme kendini hersey düzelecek buna inan. bu günlerde gececek ve biz bu günlerimize belkide gülecegiz. ah sonuclari bilseydik acaba rahat olurmuydukki?? ya nerde o positif ikizim benim bak bende asilama günü neler yasadim
siz benim diger macerami bilmiyorsunuz
asilama olacagim günü isyerine haber etmedim e bide cuma ise gitmeme 2saat var doktor hadi gel asilama yapcaz demesinmi. bende zaten ishaldim isyerini aradim ishalim bugün gelemicem doktora gidecem yalan degil
neyse asilama oldu tabi cuma günü öglenden sonra doktorlar kapatiyor acile gittim dedim ishalim halsizim basim dönüyor (Rapor almam icin doktora görünmeliyim is yerine verecem)
doktor hemen sana serum takicaz ilac karistircaz icine ben böyleama ben hamile olabilirim sorun degil idrar testi yapar hemen ögreniriz ben yine böyle kizim ayse yalan üstüne yalan hadi ayikla bakalim.
ben hem cis yapiyorum hemde yandim ben diyordumki aklima bizim kk kizlar geldi onlar demiyormuydu asilama icin ilac igne kullandigi zaman idrarda positif cikiyor. eee bende dün aksam igne vurdum kesin positif cikar
kadin testi yapti evet hamilesiniz bende positif cikti anam ben bakim dedim hakkettende positif ben bi gülüyom ama sevincten ilac vermeyeceklerine seviniyorum düsünsenize yeni asilama oldum bide ilac kullancam. neyse doktor tebrik etti sanirim uzun zaman istiyordun esin biliyormu yok dedim oda sevinirmi cooook dedim ama icten ice gülüyorum neyseki o günüde ucuz atlattim serum yedim koca sise eve gittim.esimede anlattim oda güldüüü
canım magnezyum ya da calsiyum aç karnına içildimi ishal yapıyor hemen yemeklerden sonra alınmalı, ama sanirim sen şuan megnezyum içmiyorsun, içtiğin suya dikkat et, tatlım havalrdan da olur, yapman gerekeni yapmişsın daha bi sey yapma bol su ic ama kapali temiz su olsunkızlar ya ishalim gene başladı deli olcam kahve limo karıştırdım yedim patates haşlıolar şimdide başka ne yapayım
ivett hayatım Hürrem ile moda oldu bu canın hiçbirşey yapmak istemiyor, işe gelmek istemiyor bir şöyle aman yaaa diyorsun işte öyle bir şey yani. Ama ağlamak yok canım ara ara böyle olur sonra yine bir delilik yaparım öyle savuştururum sen de öyle yap canım herşey olacağına varıyor sonunda inan. Allah hayırlı yazılar yazsın.
Canım işte öyle yazılar oluyoruz dinliyoruz tamam işte uygulucam diyoruz ama bir korku deryasında boğuluyoruz yine karamsar oluyoruz oysa hayatın bize çizdiği bir çizgi var ve onu yaşıcaz her gün ömürden gidiyor koskoca bir günü hayıflanaak üzülerek geçirebiliyoruz oysa hayat gerçekten çok kısa. Emellerimiz, isteklerimiz, hayallerimiz var herkes gibi ama bunları düşünürken kendimizi unutuyoruz. Düşünsene çocukken ne derdimiz vardı okula git eve gel oyun oyna. Kendimiz olabiliyorduk hayatı yaşayabiliyorduk büyüdük herşey büyüdü dertlerimizde ama önemli olan onları nasıl karşıladığımız. Ben de korkuyorum çok mu rahatım değilim tedaviyi bu ay yaptırmadım ama bir yandan eğer tedavide ohs olursam su toplarsam yumurta toplanır ama transfer yapılamaz meralde olduğu gibi ama napıyım kaderimde ne varsa onu yaşıcam elimden geleni yapıyor muyum evet gerisi Allah'ın takdiri. Hiç bebeğim olmazsa ne olur kendimi mi öldürürüm kim öldürmüş kim canına kıymış inan insanın kendi hayatı her şeyden önemli tek geldik tek gidicez. Herşeye her an olumşu bakamayız elbette üzülücez de ağlıcaz da ama sürekli bir melankolik, bitmişlik hali de olamaz çaba mücadele hep olmalı ne hikayeler dinledim okudum ben. Allah kimseye dayanamayacağından fazla acı vermezmiş bunu bil. Ben hamile kalıp kalamadığımı bile bilmiyorum vücudum buna müsait mi hiçbirşey bilmiyorum hani olsa ama düşük olsa ve sebebi araştırılsa bulunsa içim daha rahat olurdu sanki ama hiç gebe kalamadan bir tedaviye başlıyorum ve sadece Rabbime sığınıyorum. Rabbim her kişinin kaderini kendi çabasına bağlı kılmıştır. O bize değiştirebileceğimiz şeyler için güç kuvvet, değiştiremeyeceğiz şeyler içinde sabır ve tevekkül ve kabullenme nasip etsin. Ay çok konuştum yine ruh halim çeneme vurdu
Doğru diyorsun zorla da olmuyor inan ya içinden gelecek. Eşim de çok baskıcıydı ye, iç, şöyle yap filan ama sıkıyor o zaman da başkasının zorlamasıyla olmaması lazım. Napıyım işte mesela cipse kolaya veda edicem yemicem dedim ama bu son diyerek alıyorum yiyor içiyorum iyi hissettiğim şeyleri yapıyorum o an öyle iyi hissediyorum sabah bir nescafe içerek ayılıyorum mesela. Sanırım ne zaman ki gebelik haberini alıcam inanıcam hamile olabildiğime o zaman başlıcam herşeye böyle inanıyorum artık yani. Yemeyle içmeyle de gebeliğin hiç alakası yok en azından ilk üç ay. Bilmeden gebe kalan o kadar insan var hazırlanamadan onlar dört dörtlük mü besleniyordu abur cubur yemiyordu sanki. Ama tek isteğim en azından biraz daha fazla yiyebilmek çeşidi arttırmak hiç olmazsa biraz olsun kilo almak. İnşallah bunları da atlatıcaz kuşum biz güçlü kadınlarız bazı şeylere zor sahip olabiliriz ama gücümüzün potanasiyelimizin farkına varıyoruz. Ben zamanında ne mücadeleler verdim yılmadım bundan mı yılıcam diyeceğiz başka bir sorunla karşılaştığımız zaman hayatta. Hep bu yaşadıklarımızı örnek vericez kendimize. Örselenmiş olucaz. Herşey insanın eşine avucunu açtığı gibi gelemeyebiliyor eşelemek gerekiyor.
Küllerimizden yeniden doğarız biz be heyytttt
o inanç varda işte bu sürekli düşüp düşüp kalkmalar ...daha ne kadar götürebilirim bilmiyorum...
amanınnn Yasooo babaanneye bak sen yaa açık sözlüymüşte herkesin içinde de olmazkiişok üstüne şokk
hoş geldin canım benimmmmnasıl geçti düğün?akşam erkenden yat uyu dinlen
Allah sabrını da veriyo ama Burcu bazen bu düşüşlerde hiç kalkamıcakmışım gibime geliyor, umudum iyice tükeniyor,mutlu değilim ve çevreme de ızdırap oluyorum,işe gelmek istemiyorum ama evdeyken de hiç bişe yapasım olmuyoki amannnnn...
ikizim bende pozitiflik falan kalmadı bu tür şeyleri sana iade ediyorum sen çok pozitif ol ben bitmişim toparlanmam çok vakit alır inşallah şöyle hayırlı güel haberler verde mutlu olayımm
Ya Nazo bende günlerdir hatta haftalardır fena bir şekilde ishalim hatta demir ilacını bile almıyorum belki düzelir die ama yok düzelmiyokaç hafta oldu bide benimkisi naapsakki??
Hürrem de yeni moda getiridi valllaseda herşeye ağlar oldun valla biraz önce facede eşimin arkadaşı yazmış Allah'ım tek istiyodum ikiz verdin die başladım ağlamaya bi arkadaşım oğluyla resmini koymuş 1 yaşına girmiş gördüm başladım ağlamaya yok yok ben iyi değilim galibaa
burcummmm sabah gelirgelmez duanı ettim Rabbim en yakın zamanda seni sağlıklı bir gebelikle müjdelesin inşallah
canım senin için dua edicem bir şeycik olmaz inşallah korkma bol bol dinlen
aslıcım kaç çıkmış ki fsh?
ay yasiş bu yaşlılar hakikaten cok patavatsız oluyor ne yapıcan yaşlılığına ver gitsin bid evlendirdin demiş töbe tçbe deseydin ki he babaanne olmasaydı kendi elimle evlendirirdim bak nasıl hoşuna giderdi tövbe ya
ay ayşecim çok güldüm ya neyse sonunda toparlamışsın Allah seni gerçekten hamile etsin emi
AYYY FENALIK GELDİİ
herkese yazdımm ve hepsi silindi net gitmiş meger bende o sırada göndermeye çalışınca, ayyy gıcık oldumm..
kısacık yazayım inanın çok sinirlendim kendime,
Tümay leke durdu mu? Geçmiş olsun
Yasemin babanne macerası komik olmuş, canım benimm yaşlı insan işte he deyip geçiceksin naapıcan..
Burcu dün akşam sana yazdıkça yazdımm, sonra vazgeçtim göndermedim, bugunde yazdıklarım zaten silindi, seni çok seviyorum, hiç kıyamam, ama lutfen Allah bu kayıpları yaşatıyor ve bir kapı, bir yol çiziyor, doktora git, bişeylere başla bak devamı nasıl gelicek, bende kayıplarımda demek ki dedim Mevlam gitmemi istiyor, Hep hayırlı haberlerle gel, o docent çok iyiydi ona gidemez misin? Tüm takiplerini o yapamaz mı? MaşaAllah çok çabalayan bir vucudun var, doktorların ufak bir takviyesiyle hayırlısıyla bu konu çözülecektir
.. çörekotunu yemiş miydin sen? Gerçi doktor dedi ki sen çok istersen testlerini yaptır ama tesadüf dee, sınanmam benim de, vakti saati geldiğinde bu gebeliklerden sağlıklısı tutunucaktır sen denemeye devam et demişti ben yinede gidip testleri yaptırmıştım.. "zahmet olmadan, rahmet olmaz" herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun..herşey çok güzel olucak, dahada çok inanıyorum..
sağlık ocağına gittim, iğnemi oldum kolumda kalkmıyor..
özleemm tek ilişkide gebelik oldu bende, Allah büyük, hiç belli olmaz, inşAllah senden güleriz bu ay hayırlısıyla..
merhaba arkadaşlar lekelenmelerim devam edince cumartesi günü doktora gittik ve bebeklerimin kalp atışlarını gördük nasılda büyümüşler çok duygulandım
kan sulandırıcı iğne kullanıyordum doktor bir süre ara vermemi istedi.. ama ben bu konuda tedirginim sadece 1 gün arayla ecopirin içmemi istedi.. o zaman kanım nasıl sulanıcak anlamadım acaba benim gibi durumda olan varmı ki bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?