- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.521
gamzecimm gözün aydın sağlıkla sıhhatle alırsın inş. kucagınaa
Evet canim sari leblebi
Ozlem,Zeynep,Didem,B.Gul,Cigdem,Seda,Tuba,Bedriye,Buket,Asli ve Burcum dualarinizi okudum kac gundur iyi olup bilgisayardan yazmayi bekloyordum ama malesef benle Yasemin full yatcaz heralde bunada sukur....
merhaba arkadaşlar lekelenmelerim devam edince cumartesi günü doktora gittik ve bebeklerimin kalp atışlarını gördük nasılda büyümüşler çok duygulandım
kan sulandırıcı iğne kullanıyordum doktor bir süre ara vermemi istedi.. ama ben bu konuda tedirginim sadece 1 gün arayla ecopirin içmemi istedi.. o zaman kanım nasıl sulanıcak anlamadım acaba benim gibi durumda olan varmı ki bilginiz varmı
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
DUAlarınızı okudum kızlar, Allah inşAllah hayırsıyla kabul etsin inşAllah.
Allah yüzünüzü güldürsün inşAllah.
günaydın canlarım,ben bugün adet oldum
canım nasılsın bebişimiz nasıl ?
sağlık ocağına senin hbaer vermen gerekiyo canım verdin mi? Geç kalma sakın..
kuşum bende sulandırıcı kullanıyodum kanama var diye dozu azalttı..doktor biliyo onun ayarını sen merak etemee..merhaba arkadaşlar lekelenmelerim devam edince cumartesi günü doktora gittik ve bebeklerimin kalp atışlarını gördük nasılda büyümüşler çok duygulandım
kan sulandırıcı iğne kullanıyordum doktor bir süre ara vermemi istedi.. Ama ben bu konuda tedirginim sadece 1 gün arayla ecopirin içmemi istedi.. O zaman kanım nasıl sulanıcak anlamadım acaba benim gibi durumda olan varmı ki bilginiz varmı
buket ve serap sizin kuzucuklarınızı seveyim nasılda güzel konuşmuşsunuz ayyy bir an bende düşündüm içimde kıpırdayan bi bebek ne güzel olurdu onu hissetmek veya hissedebilmek için heyecanlanmak,eşlerinizle geçen muhabbetlerinize bile imrendim hepsi çok heyecanlı rabbim herkese yaşatsın
canlarim günaydın geçmışi okudum..ben alanya'dayım sağolsun bediş yazmış, telden siteye giremedim sıkıntı çıktı..teyzem annem kuzenlerim ve kardeşlerim burda sürekli beni güldürmeye çalışıyorlar bugün cok daha iyiyim hamdolsun..hepinizi cok öpüyorum..burda herkes çıplak :))))))
bukeeettt sen daha da oyalanma bu hafta içi sen bence artık bi git iğneni ol ilk dozunu.. Tabi olucaksan ama.. Zorunlu değil sanırım bu aşı ama çoğu doktor olun diyor.. Yarın öbür gün doğdugunda hayırlısıyla göbek bsğı kesilirken bile allah korusun enfeksiyon falan kapmasın diye bebek doğduktan sonra bebeğe yapamıyorlarmış tek olma zamanı senın karnındakı yanı su ankı zamanları..
Yasemınmmm sende gıt bence aramasını bekleme saglık ocagının..
Canlarim günaydın geçmışi okudum..ben Alanya'dayım sağolsun Bediş yazmış, telden siteye giremedim sıkıntı çıktı..teyzem annem kuzenlerim ve kardeşlerim burda sürekli beni güldürmeye çalışıyorlar bugün cok daha iyiyim hamdolsun..hepinizi cok öpüyorum..burda herkes çıplak :))))))
geçmiş olsun canım. bende iyiyim sahilde iyi pazar günü doğum günbü var onla uğrasıyorum su sıra.mrb canım bebek iyi şükür ama ben biraz rahatsızım doktorun verdigi magnezyumdamı yok sulardanmı bilemiyorum ishallik var onla ugrasıyorum sen nasılsın sahil nasıl
gamzecim maşallah size İnşallah Allah böyle sağlıkla büyümelerini nasip etsinmerhaba arkadaşlar lekelenmelerim devam edince cumartesi günü doktora gittik ve bebeklerimin kalp atışlarını gördük nasılda büyümüşler çok duygulandım
kan sulandırıcı iğne kullanıyordum doktor bir süre ara vermemi istedi.. ama ben bu konuda tedirginim sadece 1 gün arayla ecopirin içmemi istedi.. o zaman kanım nasıl sulanıcak anlamadım acaba benim gibi durumda olan varmı ki bilginiz varmı
ben geçen gitiiğim doktoru aradım adetin 3.günü gel hormon testleri yapalım demişti ama kadın beni kabul etmedi randevuları doluymuş e ben şimdi ne yapayım,randevu veren kızda bana diyorki haftaya randevu vereyim haftaya benim ne işime yarar , ben şimdi devlet hastanesine gitsem desemki hormon testleri yaptırmak istiyorum yaparlarmı?
ben geçen gitiiğim doktoru aradım adetin 3.günü gel hormon testleri yapalım demişti ama kadın beni kabul etmedi randevuları doluymuş e ben şimdi ne yapayım,randevu veren kızda bana diyorki haftaya randevu vereyim haftaya benim ne işime yarar , ben şimdi devlet hastanesine gitsem desemki hormon testleri yaptırmak istiyorum yaparlarmı?
geçmiş olsun canım. bende iyiyim sahilde iyi pazar günü doğum günbü var onla uğrasıyorum su sıra.
canlarım alıntı yapmadım ama hepinize çok teşekkür ederim,zaten biliyorsunuz bu aydan ümidim yoktu ama adetgecikince insanın aklına gelmiyor değil neyse Allah önümüzdeki aya nasip etsin innşallah (gerçi oda zor ramazanda biraz zor olur) ben doktora sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?