Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Evet canim sari leblebi
Ozlem,Zeynep,Didem,B.Gul,Cigdem,Seda,Tuba,Bedriye,Buket,Asli ve Burcum dualarinizi okudum kac gundur iyi olup bilgisayardan yazmayi bekloyordum ama malesef benle Yasemin full yatcaz heralde bunada sukur....

allah razı olsun canım tez zamanda bulantıların gecer inşallah, ama 12.haftayı gördümü biter Allahın izniyle

Oyy oyy maşallah canım tebrikler..doktorun dediğine uy canım, gördüğü bisey vardır kesin..

Allah razı olsun canım kolunun ağrısı gecti mi?

günaydın canlarım,ben bugün adet oldum

hayırlisı olsun canım inşallah son adetin olur..

Canlarim günaydın geçmışi okudum..ben Alanya'dayım sağolsun Bediş yazmış, telden siteye giremedim sıkıntı çıktı..teyzem annem kuzenlerim ve kardeşlerim burda sürekli beni güldürmeye çalışıyorlar bugün cok daha iyiyim hamdolsun..hepinizi cok öpüyorum..burda herkes çıplak :))))))

sağlık ocağına senin hbaer vermen gerekiyo canım verdin mi? Geç kalma sakın..

haberleri var arayıp bni telefonla kilomu felan soruyolar...

kuşum bende sulandırıcı kullanıyodum kanama var diye dozu azalttı..doktor biliyo onun ayarını sen merak etemee..

kuşum inşallah sende bunları hissedecen elbet sıra sana da gelecek merak etme sen:))canın sağ olsun yeter ki..

tabi güleceksin sen hep gül..çok yaklaştın..az kaldı...:))

kuşum çağırsınlar gidecem bu aydan sonra çağırırlar heralde...benimde yarın kontrolum var..dün bebikim oynamıyo oynamıyo dedim..gecede durmadı hiç pıt pıt attı:))

burcuu söyle gölgeye gez hafşf rügar elinde cayın ohhh benim için yap emi kuzucuk

mrb canım bebek iyi şükür ama ben biraz rahatsızım doktorun verdigi magnezyumdamı yok sulardanmı bilemiyorum ishallik var onla ugrasıyorum sen nasılsın sahil nasıl
geçmiş olsun canım. bende iyiyim sahilde iyi pazar günü doğum günbü var onla uğrasıyorum su sıra.

gamzecim maşallah size İnşallah Allah böyle sağlıkla büyümelerini nasip etsin

canım hayırlısı olsun inşallah öbür ay güzel haberler verirsin bize

ben geçen gitiiğim doktoru aradım adetin 3.günü gel hormon testleri yapalım demişti ama kadın beni kabul etmedi randevuları doluymuş e ben şimdi ne yapayım,randevu veren kızda bana diyorki haftaya randevu vereyim haftaya benim ne işime yarar , ben şimdi devlet hastanesine gitsem desemki hormon testleri yaptırmak istiyorum yaparlarmı?

canlarım alıntı yapmadım ama hepinize çok teşekkür ederim,zaten biliyorsunuz bu aydan ümidim yoktu ama adetgecikince insanın aklına gelmiyor değil neyse Allah önümüzdeki aya nasip etsin innşallah (gerçi oda zor ramazanda biraz zor olur) ben doktora sinir oldum

canım özele mi gidiyorsun sen, devlete gitsen hormon testi yaparlar ama sonuçta adetliyken alttan muayene ediyorlar bence sen tekrar ara seni araya sıkıştırsın nevar sanki

kuşum ara sor hangi tahillerse sen yaptır..doktor dolu diye bir ay ertelemek mantıksız..ben taa erzurumdan yaptırıp ankaraya yolluyodum:))

barısozlem/ Özlem
zakkumx/ Zeynep
didemss_23/ Didem
gul1982/ B. Gül
tmyomar/ Tümay
akyuzcigdem / Çiğdem
tb_fb/ tuba
bdroner/ bedriye
buketdemet/ buket
ecrinn07/ aslı
burju82 / B. burcu

Kızlar dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah bende rahatladım ya regl uzun sürünce zaten başlayamamıştım birikmişti okuyuo bitirince güzel bir uyku uyudum.

ay Özlem yemin ediorum sinir oldum...Dünya işim var şöyl bir bakınayım diye girdim seni okuyunca karnıma ağrı girdi...Gerizekalı kadın bunun bir zamanı var ne demek 2 hafta sonra yaaa...bak ne dicem aklıma geldi şimdi de ben ilk hamileleiğimde işler yolunda gitmezken Ankara dan bir arkadaşım ısrar kıyamet beni Ankara ya getirtip kendi doktoruna gösterdiydi..Kan Zekai Tahir Burak ın doktorlarından ve sorunlu gebelik uzmanı...süper bi kadındı...Tunalı taraflarında...Filiz Akın Su'ydu adı...dünya tatlısı bir kadındı..Arkadaşım aradan dereden aldırmıştı beni...nolur bunu ertelemeyelim...1 ay sonrasına bırakmayalım...ben bi arayıp muayene ücretini falan öğreneyim mi nolur? çok kalbim çarptı...Nolur....

doktor cagırdıysa seni araya almak mecburuyetinde hiç deilse tahlilini istesin yaptır muayene olmasanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…