Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım özele mi gidiyorsun sen, devlete gitsen hormon testi yaparlar ama sonuçta adetliyken alttan muayene ediyorlar bence sen tekrar ara seni araya sıkıştırsın nevar sanki

hıııh işte bende bunu soracaktım hormon testleri için sadece kan almayacakmı alttan muaye edecekmi? bence muayene olmaz beni sadece laboratuvara yönlendirecek kan alınacak beni araya bile alabilirdi ama yapmadı, özel hastane canım,aramıycam sinir oldum

canım ara sor istersen ama eminim randevu vermez geçen ayda bir iki doktordan randevu almaya çalıştım olmadı,üffff devlet hastanesine giderim bende en azından onlar böyle kapris yapmazlar

Son düzenleme:

canım hormon testi için sadece kan alınıyor alttan bakmaya gerek yok ama ben düzenli yumurtlayamadığım için her adette alttan bakıyor muayene ediyor ama sende belki gerek yoktur bu arada meral güzel bir teklifte bulunmuş denemende fayda var bence
bu arada bende özele gidiyorum hakikaten özel daha mı kaprisli ne

Özleeeeemmm aradım...tamamdır...muayene ücretini sordum doktor hn yardımcı olur dedi..çok saçma geldi bana da..ısra edince siz kaç tl verdiyseniz pek değişmedi dedi...ben yanlış hatırlamıyorsam 160 tl gibi bişey vermiştim...ama benim neredeyse 2 yıl oldu...heralde bu aralıkta bişeydir...ben arkadaşım sizi arayacak dedim ismini verdim...0312 466 25 77 ...müsaitmiş...internet sitesine de bakabilirsin Büklüm Sok. ta...hadi kurban olim ara....

ne güzel canım hep gül sen sevdiklerinde yanında süperr Alanya orası tabi başka ne olacak ahh bende gidebilseydim sere serpe bir güneşlenirdim denizden çıkmazdım seneye artıkın.

Canım gözün aydın maşallah. Doktorun bir bildiği vardır mutlaka canım ileri seviyede değildir belki de. İkizlerimiz geliyor

ikisi de yıpratıcı tabii ki canım sonuçta elde bir sonuç yok. Ama yine de sen daha şanslısın vücudunun hamile kalmaya çalıştığını buna müsait olduğunu biliyorsun bak gör sorun ne ise çözülecek ve gebelik haberini vereceksin. Sağlıkla kucağına da alacaksın anlamayacaksın bile. Korkular hep var o endişe hep olacak insanız sonuçta ama bu bizim hayatımızı etkilememeli, hayattan kendimizi soyutlamamalıyız. Evet çocuk bir aile kurmak için önemli ama çocuk olunca da mutluluk garanti değil her zaman söylüyorum hayırlısı olsun. Bir şey çok istemekten sakınıyorum artık hatta dua ederken çocuk diye de dua etmiyorum Rabbim biliyor içimden geçeni bebeğim olup evliliğim mutsuz olacaksa, hayırsız olacaksa olmaması daha hayırlıdır en hayırlısını Rabbim bilir. Hayat öyle böyle devam ediyor edecekte elinden geleni yaptığına eminsen kaderine bırakacaksın bazı şeyleri de.

kuşum çağırsınlar gidecem bu aydan sonra çağırırlar heralde...benimde yarın kontrolum var..dün bebikim oynamıyo oynamıyo dedim..gecede durmadı hiç pıt pıt attı:))

bebeğin seni duymuş canım daha fazla merakta bırakmıyım annemi demiş demek ki yoksa sen yarını zor yapardın valla ama normal ara ara durur sonra da böyle hiç durmaz uyuyordur annesi doğunca yaramazlık yapıp seni uyutmayacak ya enerji depoluyor

nasıl bir doktormuş bu yahu en sinir olduğum tipler işini ciddiye almayan hasta memnuniyetini önemsemeyen tipler ya doktor olarak 3. günü yapılması gerektiğini söylüyorlar sonra da doluyum var mı böyle bir şey. Sen değiştir o doktoru kuzum ya araya falan gayette sıkıştırırdı muayene etmese bile bir hormon yazacak ne kadar zamanını alır ki ben aşılama yaptırdığımda doktorum çok yoğundu o günde mutlaka muayene olmam lazım arada derede aldı yani almak zorunda sonuçta. Hormon için direkt gidip hormon testi yaptırcam diyemezsin devletten bir dr dan randevu alman lazım o yazacak labta yaptıracaksın çok kzdım ama yaa

Meral canım aradım randevu aldım muayene ücretini sordum normalde söylemiyoruz ama dedi söyledi yinede 180 tl dedi, yanlız anlamadığım biz onların söylediği laboratuvara götürüyormuşuz kanı,bu bana ilginç geldi

kızlar günaydın nabersiniz?

bugun hiç keyfim yok bebeğimin hareketleri hiç yoktu şu anda da çook derinden derinden, eşime dedim o da dedi dün sağlıkocağında kalp atışında çok şükür sorun yok dediler dedi öyle dediler ama hareket sabahtan beri hiç yoktu şimdi daha aralarda derinden kıpırdanmalar oluyor.. içime sıkıntılar çöktü, Allah sağlık şifa versin inşAllah.

canımbenim uyuyordur her an hareket etmezki

İyi gunler canlarim....
Burcum ohhh dagit kafani bir guzel ...
Ozlem o nasil bisey ya muayane etmesin asistan bilgisayara testleri yazdimi tamam offf iyi doktorlarda hep yogun oluyorlar (
Bedriye tatli biseylaer ye korkma asidan sonra bi kac gun az hareket ediyorlar skma canini...

biz iyiyiz sen nasılsın???

serap seraaaaaaaaaaaaaaap duanı okudum Allah kabul etsin..

Hadi hayırlı uğurlu olsun İNŞALLAH...Bu arada benim şimdi gittiğim doktorda öyle...üstelik benim bankamın anlaşmalı olduğu lab. lar var...beleşe yaptırabiliyorum ama yok ille kanımı orda alıp istediği lab. gönderiyor...parasını alabilmek için bi dünya uğraşıyorum...haklısın bu beni de rahatsız eden bir durum ama napim çok da ısrarcı olmadım...Bu kadını İstanbul Acıbadem den ısrar kıyamet çağırmışlar ama İst. da yaşamaya cesaret edemediğinden gelmemiş buraya...İst. da ben bi doktora yönlendirdi adamın muayene ücretin öğrenince gerisin geri döndüm...okul arkadaşıymış falan...yani başlangıç için kötü bir doktor değil...bence yani...bn açıkcası çok rahatladım...İNŞALLAH RABBİM sebep kılar da bu kadın sana bir yol açar....

oyy kıyamam ben sana...hassas anne...şimdi güzelce bir yemek ye...acık ayaklarını uzat bak nasıl fır dönecek....

canımbenim uyuyordur her an hareket etmezki

biz iyiyiz sen nasılsın???

serap seraaaaaaaaaaaaaaap duanı okudum Allah kabul etsin..

oyy kıyamam ben sana...hassas anne...şimdi güzelce bir yemek ye...acık ayaklarını uzat bak nasıl fır dönecek....

ayyyy kızlaarr, bilemedim inanın ki, biraz önce düşünüyordum Tümay dediğin gibi dün vurulduğum aşının ilk dozunda kolumu hiç kımıldatamamıştım ve 3 gün nerdeyse bebek hiç kımıldamamıştı ama bu sefer kolumu hareket ettirebiliyorum da yinede aşıdan mı etkilendi diyorum? dün sağlık ocağına gitmeseydim bugun hemen doktora giderdim ama o da çok stres oluşturacak hemde sağlık ocağına gittim ya o biraz rahatlatıyor beni, ööllee derindenn geriden bir iki hareketi oldu, meralimmm, gidip yemek yiyeyim inşAllah iyi gelir bebekde hareketlenir Allah ın izniyle..

Amin kuzum Amiiinnn..afiiyet bal şeker enerji olsun yediklerin....pıt pıt yağ...top top et olsun...bak gör yemek dönüşü ay bu çok dönüyo benim yavru çıldırmış olmalı diyeceksin:)))

selam tontoşlar... anacımla hasret gideriyoruz dün geldiler o yüzden pek gelemiyorum herkesler çok iyi olsun pek iyi olsun

meraaaaallll bana kızacaksın belki ama ben randevuyu iptal ettim,zekai tahirden randevu aldım devlet hastanesi iyi olur diye düşündüm, o şekilde benim aklıma yatmadı zaten 3.gün akşam oraya gidicem oda beni başka yere yönlendirecek ee gün bitti zaten 3.gün yalan olacak

Yemek yedim geldim kızlar, yer yemez taaa derinden geriden bir iki vurdu etti sonra yine tık yok, ağrım sızım olsaa hak vericem, ama şu an hiç hak vermiyorum ona resmen tartışıyorum bebekle eşim de geldi çıkar aklından bi diyor ben kafamı dağıtmaya çalışıcağım bakalım nee edicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…