- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.541
canım özele mi gidiyorsun sen, devlete gitsen hormon testi yaparlar ama sonuçta adetliyken alttan muayene ediyorlar bence sen tekrar ara seni araya sıkıştırsın nevar sanki
ay Özlem yemin ediorum sinir oldum...Dünya işim var şöyl bir bakınayım diye girdim seni okuyunca karnıma ağrı girdi...Gerizekalı kadın bunun bir zamanı var ne demek 2 hafta sonra yaaa...bak ne dicem aklıma geldi şimdi de ben ilk hamileleiğimde işler yolunda gitmezken Ankara dan bir arkadaşım ısrar kıyamet beni Ankara ya getirtip kendi doktoruna gösterdiydi..Kan Zekai Tahir Burak ın doktorlarından ve sorunlu gebelik uzmanı...süper bi kadındı...Tunalı taraflarında...Filiz Akın Su'ydu adı...dünya tatlısı bir kadındı..Arkadaşım aradan dereden aldırmıştı beni...nolur bunu ertelemeyelim...1 ay sonrasına bırakmayalım...ben bi arayıp muayene ücretini falan öğreneyim mi nolur? çok kalbim çarptı...Nolur....
doktor cagırdıysa seni araya almak mecburuyetinde hiç deilse tahlilini istesin yaptır muayene olmasanda
hıııh işte bende bunu soracaktım hormon tesatleri için sadece kan almayacakmı alttan muaye edecekmi? bence muayene olmaz benisadece laboratuvara yönlendirecek kan alınacak beni araya bile alabilirdi ama yapmadı, özel hastane canım,aramıycam sinir oldum
canım ara sor istersen ama eminim randevu vermez geçen ayda bir iki doktordan randevu almaya çalıştım olmadı,üffff devlet hastanesine giderim bende en azından onlar böyle kapris yapmazlar
hıııh işte bende bunu soracaktım hormon tesatleri için sadece kan almayacakmı alttan muaye edecekmi? bence muayene olmaz benisadece laboratuvara yönlendirecek kan alınacak beni araya bile alabilirdi ama yapmadı, özel hastane canım,aramıycam sinir oldum
canım ara sor istersen ama eminim randevu vermez geçen ayda bir iki doktordan randevu almaya çalıştım olmadı,üffff devlet hastanesine giderim bende en azından onlar böyle kapris yapmazlar
Canlarim günaydın geçmışi okudum..ben Alanya'dayım sağolsun Bediş yazmış, telden siteye giremedim sıkıntı çıktı..teyzem annem kuzenlerim ve kardeşlerim burda sürekli beni güldürmeye çalışıyorlar bugün cok daha iyiyim hamdolsun..hepinizi cok öpüyorum..burda herkes çıplak :))))))
merhaba arkadaşlar lekelenmelerim devam edince cumartesi günü doktora gittik ve bebeklerimin kalp atışlarını gördük nasılda büyümüşler çok duygulandım
kan sulandırıcı iğne kullanıyordum doktor bir süre ara vermemi istedi.. ama ben bu konuda tedirginim sadece 1 gün arayla ecopirin içmemi istedi.. o zaman kanım nasıl sulanıcak anlamadım acaba benim gibi durumda olan varmı ki bilginiz varmı
sedoşum valla kalbimden gecenleri yaziya dökmuşsün ağzına saglık...bende bugün düşündüm dedim ki hangisi daha iyi, hic hamile kalamamak mi kalipta kaybetmek ki, sonra dedim ki ne saçmalıyorsun ikiside zor yıpratır..simdi ben hamile haberimi alsam sevinir miyim bilmiyorum..ama dedigin gibi çaba ve tevekkül..elinden geleni yapıp arkana yaslanıp olacaklari beklemek..
kuşum çağırsınlar gidecem bu aydan sonra çağırırlar heralde...benimde yarın kontrolum var..dün bebikim oynamıyo oynamıyo dedim..gecede durmadı hiç pıt pıt attı:))
ben geçen gitiiğim doktoru aradım adetin 3.günü gel hormon testleri yapalım demişti ama kadın beni kabul etmedi randevuları doluymuş e ben şimdi ne yapayım,randevu veren kızda bana diyorki haftaya randevu vereyim haftaya benim ne işime yarar , ben şimdi devlet hastanesine gitsem desemki hormon testleri yaptırmak istiyorum yaparlarmı?
kızlar günaydın nabersiniz?
bugun hiç keyfim yok bebeğimin hareketleri hiç yoktu şu anda da çook derinden derinden, eşime dedim o da dedi dün sağlıkocağında kalp atışında çok şükür sorun yok dediler dedi öyle dediler ama hareket sabahtan beri hiç yoktu şimdi daha aralarda derinden kıpırdanmalar oluyor.. içime sıkıntılar çöktü, Allah sağlık şifa versin inşAllah.
bugun hiç keyfim yok bebeğimin hareketleri hiç yoktu şu anda da çook derinden derinden, eşime dedim o da dedi dün sağlıkocağında kalp atışında çok şükür sorun yok dediler dedi öyle dediler ama hareket sabahtan beri hiç yoktu şimdi daha aralarda derinden kıpırdanmalar oluyor.. içime sıkıntılar çöktü, Allah sağlık şifa versin inşAllah.
Meral canım aradım randevu aldım muayene ücretini sordum normalde söylemiyoruz ama dedi söyledi yinede 180 tl dedi, yanlız anlamadığım biz onların söylediği laboratuvara götürüyormuşuz kanı,bu bana ilginç geldi
canımbenim uyuyordur her an hareket etmezki
İyi gunler canlarim....
Burcum ohhh dagit kafani bir guzel ...
Ozlem o nasil bisey ya muayane etmesin asistan bilgisayara testleri yazdimi tamam offf iyi doktorlarda hep yogun oluyorlar(
Bedriye tatli biseylaer ye korkma asidan sonra bi kac gun az hareket ediyorlar skma canini...
biz iyiyiz sen nasılsın???
serap seraaaaaaaaaaaaaaap duanı okudum Allah kabul etsin..
oyy kıyamam ben sana...hassas anne...şimdi güzelce bir yemek ye...acık ayaklarını uzat bak nasıl fır dönecek....
ayyyy kızlaarr, bilemedim inanın ki, biraz önce düşünüyordum Tümay dediğin gibi dün vurulduğum aşının ilk dozunda kolumu hiç kımıldatamamıştım ve 3 gün nerdeyse bebek hiç kımıldamamıştı ama bu sefer kolumu hareket ettirebiliyorum da yinede aşıdan mı etkilendi diyorum? dün sağlık ocağına gitmeseydim bugun hemen doktora giderdim ama o da çok stres oluşturacak hemde sağlık ocağına gittim ya o biraz rahatlatıyor beni, ööllee derindenn geriden bir iki hareketi oldu, meralimmm, gidip yemek yiyeyim inşAllah iyi gelir bebekde hareketlenir Allah ın izniyle..
selam tontoşlar... anacımla hasret gideriyoruz dün geldilero yüzden pek gelemiyorum herkesler çok iyi olsun pek iyi olsun
Hadi hayırlı uğurlu olsun İNŞALLAH...Bu arada benim şimdi gittiğim doktorda öyle...üstelik benim bankamın anlaşmalı olduğu lab. lar var...beleşe yaptırabiliyorum ama yok ille kanımı orda alıp istediği lab. gönderiyor...parasını alabilmek için bi dünya uğraşıyorum...haklısın bu beni de rahatsız eden bir durum ama napim çok da ısrarcı olmadım...Bu kadını İstanbul Acıbadem den ısrar kıyamet çağırmışlar ama İst. da yaşamaya cesaret edemediğinden gelmemiş buraya...İst. da ben bi doktora yönlendirdi adamın muayene ücretin öğrenince gerisin geri döndüm...okul arkadaşıymış falan...yani başlangıç için kötü bir doktor değil...bence yani...bn açıkcası çok rahatladım...İNŞALLAH RABBİM sebep kılar da bu kadın sana bir yol açar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?