- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.561
Yemek yedim geldim kızlar, yer yemez taaa derinden geriden bir iki vurdu etti sonra yine tık yok, ağrım sızım olsaa hak vericem, ama şu an hiç hak vermiyorum onaresmen tartışıyorum bebekle eşim de geldi çıkar aklından bi diyor ben kafamı dağıtmaya çalışıcağım bakalım nee edicek..
ayyyy kızlaarr, bilemedim inanın ki, biraz önce düşünüyordum Tümay dediğin gibi dün vurulduğum aşının ilk dozunda kolumu hiç kımıldatamamıştım ve 3 gün nerdeyse bebek hiç kımıldamamıştı ama bu sefer kolumu hareket ettirebiliyorum da yinede aşıdan mı etkilendi diyorum? dün sağlık ocağına gitmeseydim bugun hemen doktora giderdim ama o da çok stres oluşturacak hemde sağlık ocağına gittim ya o biraz rahatlatıyor beni, ööllee derindenn geriden bir iki hareketi oldu, meralimmm, gidip yemek yiyeyim inşAllah iyi gelir bebekde hareketlenir Allah ın izniyle..
selam tontoşlar... anacımla hasret gideriyoruz dün geldilero yüzden pek gelemiyorum herkesler çok iyi olsun pek iyi olsun
Yemek yedim geldim kızlar, yer yemez taaa derinden geriden bir iki vurdu etti sonra yine tık yok, ağrım sızım olsaa hak vericem, ama şu an hiç hak vermiyorum onaresmen tartışıyorum bebekle eşim de geldi çıkar aklından bi diyor ben kafamı dağıtmaya çalışıcağım bakalım nee edicek..
bende dün öyleydim bediş..bağırıyodum niye oynamıyo diyee..gece intikamını aldı..ama ben tekme yemiyorum..elimi bastırınca damar atar gibi geliyo bana..:))
Ayy buket biraz önce dedim bende sizin haftalardayken en azından hissetmeyebilirsin diyor doktorlar da dinleme strese grrek yok diyorlar mesela o da rahatlatıyor ama 25. hafta deyip netde araştırınca hemen doktora git diyor, belki gitmeliyim gerçektende bilemiyorum ki insan çok stres oluyor yaa, Allah sağlık sıhhat versin inşAllah, bidegülüceğim yokken güldürdün çok sağol, bağırıyordum demişsin yabuket bizbunları koca kız sandık heralde ben biraz önce lavaboya gittim yine biraz söylendim biraz kızdımm geldim oturuyoruz.. iyidirler inşAllah yaa. di mi? iyidirler
Sedaaaammm bence hayırlısıyla sen gebe kal genelde sakin olacağına inanır gibiyim ama var ya sen paniklediğin anlarda çok paniklersin gibime geliyorçünkü anladığım kadarıyla sende araştırmayı seviyorsun.. net araştırmasını sevenler çabuk panikliyorlar heralde ya, yada cahillik mi dersiniz ne dersiniz bilemem de zor bulunca insan daha çok korkak oluyor panik oluyor galiba hemen, Rabbim herkese iyilik versin, korkularımızı alsın hayırlısıyla hep sağlıklı kıpır kıpır olsun evlatlarımız, bizde hiç korkmayalım, paniklemeyelim..
an itibariyle sessiziz..
böyle durumlarda bir çikolatalı gofret yiyip sol tarafına yatcakmışın 1 saat dinlicekmişin canım dene istersen
meraaaaallll bana kızacaksın belki ama ben randevuyu iptal ettim,zekai tahirden randevu aldım devlet hastanesi iyi olur diye düşündüm, o şekilde benim aklıma yatmadı zaten 3.gün akşam oraya gidicem oda beni başka yere yönlendirecek ee gün bitti zaten 3.gün yalan olacak
sevgili arkidişlerim inş hepiniz iisinizdir herşeyler yolundadır biz bugün iiyiz çok şükür dün gece ağrılarım oldu bebişimide hissedemeyince acile gittik nstye girdik sorun yokmuş çok şükür kızım ters dönmüş ayaklar aşağıda olunca hisseetmemem normalmiş içim rahat etti gece zorda olsa uyudum bizde haberler böyle hepiniz allaha emanet olun
evet canımcım yanımda artık annem bebişin hazırlıklarını tamamlıycaz yavaş yavaşben hasret giderdim geldim sıra sende..
senin doğumada az var artıkın..doğuma kadar anacın yanında mı??*
saolasın tatlım az kalmış senin de anneler moral de oluyor iyi gelir sana da...canım her an hareket etmez ki ama bazen yavaş olur bazen kuvvetli kıpır kıpır oluyor iğneden etkilendiğini sanmam ama belki olabilir. Sem meraklanma dün gittin sağlık ocağına sorun yokmuş. Ben böyle sakin söylüyorum herkese de ah benim hamileliğim nasıl olacak acaba aynılarını kesin bende dicem hele bir de tüp olunca valla bilemiyorum ya çok rahat olucam ya da çok pimpirikli o zaman yandınız he benden
Gözün aydın canım oh ne güzel hasret giderin tabi benin annemde transfer zamanı gelecek yardım edecek bana daha 1 ayı falan var bir aksilik çıkmazsa nisanda birkaç gün gördüm gitmiştik özledim bende. O zaman bende giremem zaten oturtmaz pc başına beni kaçamak gelirim azıcık.
Yahu bebeğin rahatına karışmasana sen demek ki canı bugün fazla hareket etmek istemiyor tembellik günü annesi bak derinden de olsa kıpırdamış sinyal vermiş iyiyim demiş. Sıkma bu kadar
aman canım ya dikkat et kendini yorma artık ağrı sızı oluyor o zaman... benim de olmuştu cumartesi acile gittik de benim sıpam uyuyormuş şükürsevgili arkidişlerim inş hepiniz iisinizdir herşeyler yolundadır biz bugün iiyiz çok şükür dün gece ağrılarım oldu bebişimide hissedemeyince acile gittik nstye girdik sorun yokmuş çok şükür kızım ters dönmüş ayaklar aşağıda olunca hisseetmemem normalmiş içim rahat etti gece zorda olsa uyudum bizde haberler böyle hepiniz allaha emanet olun
içim rahatladı çok sağol aylinim inşallah en kısa zamanda düzelir kıyamam kuzum sıkıla sıkıla bi kalıyo gece uyumuyoruz saoyy totosunu yediğimin kıyamam ona... annesi bugün okudum daha bağırsakları henüz tam gelişmediği için normalmiş bu durum bikaç haftaya geçer yazıyordu... ben bebiş bakımı kitabı okumaya başladım da şimdiden
şükür canım gözünüz aydın darısı pıtı pıtı kalp atışlarına inşallah....
canlar uyku tutmadı beni ayy son ayların uykusuz gecelerine başladım sanırım
bugün ilk defa acile gittik oğluş çok az hareket etti bütün gün en son da saymaya çalıştım soluma yattım falan yarım saatte belli belirsiz 3 hareketini sayabildim duramadım daha fazla ilk defa nts ye bağladılar acilde şükür herşey yolundakalp atışları normaldi dur uyandıralım dedi ebe iki salladı göbeğimi benim sıpa bi uyandı ülen görseniz parendeler atıyor çocuk dedim beni yalancı çıkardın uyuyormus danam anlıycanız canlar... sonuç: bebek çook hareketli kalp atışları normal sancı yok
öptük teyzesi herkes herşeyi söylemiş başka ne söylem-nir bilemiyorum ama senin yanınya bu doktor gerizekalı mı? gecen seferde aynısını yaptı, bide tampon koymuş sana söylememiş..valla çok sinir oldum , fırsatın olsa da Türkiyede yaptırsan canım, burdaki doktorlara kurban, valla çok kızdım bide poşetiyle koymuşlar bari bir açıklama yapın dimi? bir daha asla gitme bence oraya..Allah'ım bütün bunların arasında bir mücize nasip etsin sana..bide "tecrübe" olur demiş..ee peki senin duygularına ne oldu???? töbe töbee
mesude canıııııııııım çok özledim rana'yı öp benim yerime..bende de böyle ekşınlar oldu ya daha net değil bakalım yarın dananın kuyruğu koğacak..senin kuzunda rahat rahat kakasını yapar inşallah
Amin canım Allah razı olsun inşallah..
ayy Sündüzcüm inan ki bende iple çekiyorum bakalım Rabbim ne nasip edecek
böğüre böğüre ağlamak istiyorum
Allah razı olsun canım..bu arada gözün aydın tatlım inşallah sonucu da böyle güzel olur Allah yardımcın olsun
allah rAZI OLSUN TATLIM DİLİNE SAĞLIKiyi geceler güzel arkadaşlarım... uyku tutmadı yine boğulacak gibi oldum yatakta fırladım kalktım halbuki çok da yorulmuştum bugün ama Burcucanım aklımdaydı hep yatamadım yarın da dua sırası onun bütün listeyi bitirdim ayrıca Burcuma Allahım esenlik iç ferahlığı versin diye dua ettim...
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik
graphicdesigner / yasemin 18.07.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
Ayy buket biraz önce dedim bende sizin haftalardayken en azından hissetmeyebilirsin diyor doktorlar da dinleme strese grrek yok diyorlar mesela o da rahatlatıyor ama 25. hafta deyip netde araştırınca hemen doktora git diyor, belki gitmeliyim gerçektende bilemiyorum ki insan çok stres oluyor yaa, Allah sağlık sıhhat versin inşAllah, bidegülüceğim yokken güldürdün çok sağol, bağırıyordum demişsin yabuket bizbunları koca kız sandık heralde ben biraz önce lavaboya gittim yine biraz söylendim biraz kızdımm geldim oturuyoruz.. iyidirler inşAllah yaa. di mi? iyidirler
Sedaaaammm bence hayırlısıyla sen gebe kal genelde sakin olacağına inanır gibiyim ama var ya sen paniklediğin anlarda çok paniklersin gibime geliyorçünkü anladığım kadarıyla sende araştırmayı seviyorsun.. net araştırmasını sevenler çabuk panikliyorlar heralde ya, yada cahillik mi dersiniz ne dersiniz bilemem de zor bulunca insan daha çok korkak oluyor panik oluyor galiba hemen, Rabbim herkese iyilik versin, korkularımızı alsın hayırlısıyla hep sağlıklı kıpır kıpır olsun evlatlarımız, bizde hiç korkmayalım, paniklemeyelim..
an itibariyle sessiziz..
böyle durumlarda bir çikolatalı gofret yiyip sol tarafına yatcakmışın 1 saat dinlicekmişin canım dene istersen
iyidirler eminim yarın görecem bende..ya ben batma gibi de hissdiyorum..ama bi orada bi burada fır dönüyo anlayacağın..bakalım hayırlısı..
ay bende soluma yatınca anladım dün..sırt üstü yatınca bişey yok..ama tatlıyı denemedimm..hiç canım tatlı çekmiyo..dur bugün ben bi nutellanın dibine vur<ayım...:))
merhaba kizlar araniza yeni katildim. 9+3 hamileyim. cok heyacanliyim. acaba her kes boylemi oluyo? bur an once bebegimi kucagima almak istiyorum. ona bi wey olacak diye odum kopuyo. benim gibimi her kes? yoksa benmi abartiyorum?
ama heptende ayak, kol olarak hissedicek değilsin ya :)) bence batma olur, seğirme olur, kıpırdanma hissi olur, dar bişeyden geçme hissi olur, balon patlaması gibi olur ben bunların hepsine benzetmiştim hareketlerini, şimdi de öğleden sonra bir iki kıpırdandı bu arada resmen ortadan geliyor hareketleribenim daha doktora gitmeme 1,5 hafta var, inşAllah güzel haberlerle gelirsin, bol bol sarıl, öp ultrasondan, hasret gider bende sabahtan sağlık ocağına gidicem, eğer benim hemşireyi bulursam inşAllah ondan rica edicem yine kalp atışını dinleyebilir miyiz diye? yada inşAllah akşama kadar hareketlenirde bişeye gerek kalmaz
mesuuudeeee sende bişey der misin bana, bebeğin hareketleri bugun bayağı azdı, şiddeti de bayaağı yavaştı, aslında bir haftadır hep geriden derinden hissettim hareketleri ama dün tetonoz 2. doz aşı oldum, hareketlerinin az olmasının bi nedeni bu olabiliyor mu?
merhaba kizlar araniza yeni katildim. 9+3 hamileyim. cok heyacanliyim. acaba her kes boylemi oluyo? bur an once bebegimi kucagima almak istiyorum. ona bi wey olacak diye odum kopuyo. benim gibimi her kes? yoksa benmi abartiyorum?
hoşgeldin aramızzzzzzzzzzaaa..bizde öyleyiz..sen bi bdroner e bi sor bakalım o nasılmış..
hadi herkese iyi geceler..
CNm benim normal bunlar eğer sen enerji doluryan Hareketli isen bebek fazla hareket etmez birde geceleri hareket ediyordur gündüzleri yorumum uyuyordur bence bosuna hüsnü kuruntu yapıyorsun tatlım son ayında hareketleri çok önemli zaten doktorun söyler Bırak da Kizi biraz dinlensin ayol:)))
CNm benim normal bunlar eğer sen enerji doluryan Hareketli isen bebek fazla hareket etmez birde geceleri hareket ediyordur gündüzleri yorumum uyuyordur bence bosuna hüsnü kuruntu yapıyorsun tatlım son ayında hareketleri çok önemli zaten doktorun söyler Bırak da Kizi biraz dinlensin ayol:)))
ben bu heyecanla bu 9 ayi nasil bitirecem onu merak ediyorum. sabirsizim cok☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?