Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bende dün öyleydim bediş..bağırıyodum niye oynamıyo diyee..gece intikamını aldı..ama ben tekme yemiyorum..elimi bastırınca damar atar gibi geliyo bana..:))

canım her an hareket etmez ki ama bazen yavaş olur bazen kuvvetli kıpır kıpır oluyor iğneden etkilendiğini sanmam ama belki olabilir. Sem meraklanma dün gittin sağlık ocağına sorun yokmuş. Ben böyle sakin söylüyorum herkese de ah benim hamileliğim nasıl olacak acaba aynılarını kesin bende dicem hele bir de tüp olunca valla bilemiyorum ya çok rahat olucam ya da çok pimpirikli o zaman yandınız he benden

selam tontoşlar... anacımla hasret gideriyoruz dün geldiler o yüzden pek gelemiyorum herkesler çok iyi olsun pek iyi olsun

Gözün aydın canım oh ne güzel hasret giderin tabi benin annemde transfer zamanı gelecek yardım edecek bana daha 1 ayı falan var bir aksilik çıkmazsa nisanda birkaç gün gördüm gitmiştik özledim bende. O zaman bende giremem zaten oturtmaz pc başına beni kaçamak gelirim azıcık.

Yahu bebeğin rahatına karışmasana sen demek ki canı bugün fazla hareket etmek istemiyor tembellik günü annesi bak derinden de olsa kıpırdamış sinyal vermiş iyiyim demiş. Sıkma bu kadar

bende dün öyleydim bediş..bağırıyodum niye oynamıyo diyee..gece intikamını aldı..ama ben tekme yemiyorum..elimi bastırınca damar atar gibi geliyo bana..:))

Ayy buket biraz önce dedim bende sizin haftalardayken en azından hissetmeyebilirsin diyor doktorlar da dinleme strese grrek yok diyorlar mesela o da rahatlatıyor ama 25. hafta deyip netde araştırınca hemen doktora git diyor, belki gitmeliyim gerçektende bilemiyorum ki insan çok stres oluyor yaa, Allah sağlık sıhhat versin inşAllah, bidegülüceğim yokken güldürdün çok sağol, bağırıyordum demişsin ya buket bizbunları koca kız sandık heralde ben biraz önce lavaboya gittim yine biraz söylendim biraz kızdımm geldim oturuyoruz.. iyidirler inşAllah yaa. di mi? iyidirler

Sedaaaammm bence hayırlısıyla sen gebe kal genelde sakin olacağına inanır gibiyim ama var ya sen paniklediğin anlarda çok paniklersin gibime geliyor çünkü anladığım kadarıyla sende araştırmayı seviyorsun.. net araştırmasını sevenler çabuk panikliyorlar heralde ya, yada cahillik mi dersiniz ne dersiniz bilemem de zor bulunca insan daha çok korkak oluyor panik oluyor galiba hemen, Rabbim herkese iyilik versin, korkularımızı alsın hayırlısıyla hep sağlıklı kıpır kıpır olsun evlatlarımız, bizde hiç korkmayalım, paniklemeyelim..

an itibariyle sessiziz..

böyle durumlarda bir çikolatalı gofret yiyip sol tarafına yatcakmışın 1 saat dinlicekmişin canım dene istersen

böyle durumlarda bir çikolatalı gofret yiyip sol tarafına yatcakmışın 1 saat dinlicekmişin canım dene istersen

yatma olasılığım yok çünkü işyerindeyim, nescafe içtim, bisküvi yedim, bana mısın demedi, tatlı da yedim sahidenn, çookk derinden bir iki hareket etti, bugun böyle geçicek heralde inşAllah iyidir..

Özleeeemmm....ah Özlem yaaa...evet kızdım hem de çok kızdım...önemli olan o doktor bu doktor değil...önemli olan 3. günü kaçırman...zaman akıp gidiyo...bu ay değil öbür ay diye diye .... sonra doktora gidiyoruz kan ver 1 ay sonra sonucu alırsn...yok onu yaptır sonraki aya gel...hormonların sapıttı 2 ay bekle...tamam RABBİM bir vakti zaman biçmiş biliyorum ama...çabalamak da lazım...gerçekten çok üzüldüm...ama haberin olsun eğer gelecek aya regl olursan ki İNŞALLAH olmazsın...asla yakanı bırakmam...

sevgili arkidişlerim inş hepiniz iisinizdir herşeyler yolundadır biz bugün iiyiz çok şükür dün gece ağrılarım oldu bebişimide hissedemeyince acile gittik nstye girdik sorun yokmuş çok şükür kızım ters dönmüş ayaklar aşağıda olunca hisseetmemem normalmiş içim rahat etti gece zorda olsa uyudum bizde haberler böyle hepiniz allaha emanet olun

Benimde son zamanlarda kasıklarımdahissediyordum tekmeleri hatta dedim de çocuk döndü heralde dedim kafa yukarıda ayaklar aşağıda galiba derkeeen ssende bak böyle yazmışsın ayy acaba bende bu yüzden mi tekme duymaz oldum, bende mi gitsem doktora bilemedim inan, biraz daha durayım bakalım..

ben hasret giderdim geldim sıra sende..

senin doğumada az var artıkın..doğuma kadar anacın yanında mı??*
evet canımcım yanımda artık annem bebişin hazırlıklarını tamamlıycaz yavaş yavaş
saolasın tatlım az kalmış senin de anneler moral de oluyor iyi gelir sana da...
aman canım ya dikkat et kendini yorma artık ağrı sızı oluyor o zaman... benim de olmuştu cumartesi acile gittik de benim sıpam uyuyormuş şükür az kaldı artık ya bakalım ne zaman gelecekler...:18:

içim rahatladı çok sağol aylinim inşallah en kısa zamanda düzelir kıyamam kuzum sıkıla sıkıla bi kalıyo gece uyumuyoruz sa
bah
larıda baş ağrılarımdan duramıyorum artık
öptük teyzesi herkes herşeyi söylemiş başka ne söylem-nir bilemiyorum ama senin yanın
dayız Rabbim elbet bir gün seninde yüzünü güldürecek kuzum iyi bak kendini morelini yüksek tut
allah rAZI OLSUN TATLIM DİLİNE SAĞLIK

Kızlar inşallah hepiniz çok iyisinizdir bizim kusurumuza bakmayın fazla gelemiyorum kızımın kaka problemi var şuanda yine ıkınıp duruyor gitmek zorundayım kendinize iyi bakın
rabbime emanetsiniz
bu arada betüşün fotolarını ekledim teyzeleri hepipnpzp öptük

iyidirler eminim yarın görecem bende..ya ben batma gibi de hissdiyorum..ama bi orada bi burada fır dönüyo anlayacağın..bakalım hayırlısı..

ay bende soluma yatınca anladım dün..sırt üstü yatınca bişey yok..ama tatlıyı denemedimm..hiç canım tatlı çekmiyo..dur bugün ben bi nutellanın dibine vur<ayım...:))

ama heptende ayak, kol olarak hissedicek değilsin ya :)) bence batma olur, seğirme olur, kıpırdanma hissi olur, dar bişeyden geçme hissi olur, balon patlaması gibi olur ben bunların hepsine benzetmiştim hareketlerini, şimdi de öğleden sonra bir iki kıpırdandı bu arada resmen ortadan geliyor hareketleri benim daha doktora gitmeme 1,5 hafta var, inşAllah güzel haberlerle gelirsin, bol bol sarıl, öp ultrasondan, hasret gider bende sabahtan sağlık ocağına gidicem, eğer benim hemşireyi bulursam inşAllah ondan rica edicem yine kalp atışını dinleyebilir miyiz diye? yada inşAllah akşama kadar hareketlenirde bişeye gerek kalmaz

mesuuudeeee sende bişey der misin bana, bebeğin hareketleri bugun bayağı azdı, şiddeti de bayaağı yavaştı, aslında bir haftadır hep geriden derinden hissettim hareketleri ama dün tetonoz 2. doz aşı oldum, hareketlerinin az olmasının bi nedeni bu olabiliyor mu?

merhaba kizlar araniza yeni katildim. 9+3 hamileyim. cok heyacanliyim. acaba her kes boylemi oluyo? bur an once bebegimi kucagima almak istiyorum. ona bi wey olacak diye odum kopuyo. benim gibimi her kes? yoksa benmi abartiyorum?

merhaba kizlar araniza yeni katildim. 9+3 hamileyim. cok heyacanliyim. acaba her kes boylemi oluyo? bur an once bebegimi kucagima almak istiyorum. ona bi wey olacak diye odum kopuyo. benim gibimi her kes? yoksa benmi abartiyorum?

hoşgeldin aramızzzzzzzzzzaaa..bizde öyleyiz..sen bi bdroner e bi sor bakalım o nasılmış..

hadi herkese iyi geceler..

CNm benim normal bunlar eğer sen enerji doluryan Hareketli isen bebek fazla hareket etmez birde geceleri hareket ediyordur gündüzleri yorumum uyuyordur bence bosuna hüsnü kuruntu yapıyorsun tatlım son ayında hareketleri çok önemli zaten doktorun söyler Bırak da Kizi biraz dinlensin ayol:)))

hoşgeldin aramızzzzzzzzzzaaa..bizde öyleyiz..sen bi bdroner e bi sor bakalım o nasılmış..

hadi herkese iyi geceler..

AYY canımm benimm inan bişey söylicem geçen akşam oturuyoruz saatde epey geç oldu gece 1 falan nasıl vuruyor o zamanda konuştuk ki demek ki geceleri hareketli gündüzleride öölleeee duruyor diye konuşuyoruz ediyoruz ama sen şimdi böyle söyleyince evet çok haklı diyorum sakinleşiyorum ama 1 saat geçince tekrar yine meraklanıyorum.. Ayy sende gayet rahat yazmışsın, bırak kızı dinlensin diye, doğal yani bunlar tammaaamm sakin bedişş,, tammaaammm..

Ben ne zaman melegimin hareketlerin hiss edecem? o gunu nasil bekliyorum nasil&#9786;

ben bu heyecanla bu 9 ayi nasil bitirecem onu merak ediyorum. sabirsizim cok&#9786;

hoşgeldin ve gözün aydın ve Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşAllah, ben bu heyecanla bu aylara geldim ya çok şükür sen de hayırlısıyla bitirirsin İnşAllah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişleri, Allah ım sırada bekleyen tümm herkesede en yakın zamanda inşAllah gönderir evlatlarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…