Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

PANİK ATAK HAMİŞ SENİ BEDİŞİM KENDİNE SORUN ARAMA TATLIM KIZIN ÇOK İYİ BİRDE ANNESİ İYİ OLSA DAHA DA İYİ OLACAK KENDİMDEN BİLİYORUM BENİM KIZ GECE HAREKET EDERDİ GUNDUZ UYURDU HEM SEN HAREKET ETTİĞİNDE BEBEĞİN YORULUYOR HAREKET ETMİYOR SEN YATINCA DA O BAŞLIYOR TABİ SAKİN BEDİŞ SAKİN TATLIM RAHAT OL AZ KALDI PIRTLATMAYA BAK
Ben ne zaman melegimin hareketlerin hiss edecem? o gunu nasil bekliyorum nasil☺

E DEĞİŞİR CNM 3.4 AYDAN İTİBAREN HİSSEDERSİN rABBİM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH

cok sag ol canim. Allah senin de yardimcin olsun. Bu guzel tatli duyguyu Allah tum bebek arzusunda olanlara nasib etsin inwallah.

Amin inwallah canim

öle iş miş yapmıyorum kardeşim sağolsun yaptı derin temizlik bitti bebişin eşyaları yıkandı ütülendi yerleşti çok şükür bugün ağrım yürürken oluyoo kızımda hareketli o yüzden sıkıntı etmiyorum günler yaklaştıkça endişesi artıyor insanın bi doğursakta rahatlasak

canım uyuyordur bebişcik gün geçtikçe daha aktifleşecek daha neler neler olucak gecen gece ilk defa uykumdan uyandım hiç böyle olmazdı kıpır kıpır 1 saat durmadı sıpacım canı sıkıldı heralde enerji patlaması yasadı yavrum tabi ben bişi mi oldu diye kurtlandım:18: az oynadı kuruntu çok oynadı kuruntu bizim işimiz zor canım bi doğursaydık sağ salim kavuşalım yavrularımıza inş
merhaba kizlar araniza yeni katildim. 9+3 hamileyim. cok heyacanliyim. acaba her kes boylemi oluyo? bur an once bebegimi kucagima almak istiyorum. ona bi wey olacak diye odum kopuyo. benim gibimi her kes? yoksa benmi abartiyorum?

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bende bir an önce kucağıma almak istiyorum hiç zaman geçmiyor hiçç doğuncada böle dicekmiyim acaba

sag ol canim. 😍

tatlım ohhhh çok şükür milyonlarca maşallah sana
özlemcim bana özel msj yazmış seni hamişler listesine henüz yazmadığım için uyarmış sağolsun, fakat hamilelik takvmi yapmamışsın henüz onun için yazamamışım en kısa zamand ahamişlik takvimini beklyoruzzzzz

meralciğimmm canım ama ben 3.günü kaçırmayacağım doktora gideceğim zekai tahirden randevu aldım, zateen bu ayı kaçırırsam ramazanda hiç gidemem herhalde

meralciğimmm canım ama ben 3.günü kaçırmayacağım doktora gideceğim zekai tahirden randevu aldım, zateen bu ayı kaçırırsam ramazanda hiç gidemem herhalde

aaaa pardon ben yanlış anlamışııımmm...aman oh vallaha çok rahatladım...Zekai Tahir bence dünyanın en muhteşem hastanesi...gerçi benim kötü anılarım var ama...müthiş uzmanlar yaaa...çok ama çok sevindim ...hadi hayırlısı...canım benim ALLAH en kısa zamanda yüzünü güldürür İNŞALLAH....

bakalım inşallah hayırlısı olur, zaten ben araştırma maksatlı gidiyorum biliyorsun çünkü doktorlar hamile kalabildiğim için herhangi bi tedaviye gerek görmüyorlar,ben biraz üstüne düşüyorum

Son düzenleme:
günaydın hanımlar,

mesude canım kızının resimlerini gördüm çooooook güzel büyüdüğünde çok canlar yakar gözleri ve ağzı çok güüüüzel,maşallah diyimde Allah nazarlardan korusun

Bende korunduğumuz halde ilk günden hamile kalmışım iki gün oldu öğreneli ama daha inanamıyorum. Uzun süre düşünmüyorduk hatta ilk gece hamile kalanlara hep laf ederdim aceleniz ne diye ama Rabbim verdiyse yine de şükürler olsun. 24 yaşındayım 3 haftalık hamileyim 25 yaşında anne olcam ve çok küçük anne olacakmışım gibi geliyor

kızlar aranıza böyle dan dıye daldım ama görunce yazmak ıstedım.......bu 3. gunu regl nın 3. gunu oluyor sanırım....hangı tahlılleri yaptırıyorsunuz ? bende bugun gıdıyorum doktora ve 3. gunum ön bilgi olsun ıstedım......devlete gıdecegım ıcın doktor belkı önemsemez ben söyleyeyım......

hormon testlerini yapıyorlar bende ilk kez yaptırıcam,fsh,prolaktin,tsh falan sanırım,araştırırsan internette var bilgiler

Günaydınlar kızlar. Nasılsınız bakalım. Benim bugün keyfim yerinde umarım gün içinde kaçıracak bir şey olmaz. Dün amir çağırdı başka bir kızla beraber bir kurs olacakmış onunla ilgili kitap dağıtılacakmış ikinizden biri mutlaka olsun dedi çakışmasın dedi bende ağustos başı gibi iznimi kullanacağımı tam tarihin belli olmadığını çünkü tedavim olduğunu söyledim ama çocuk filan demedim tabi kızda bana 19 unda burada olur musun ay ne zaman çıksam falan diyor arkadaşlarıyla planı varmış amir de sağolsun benden yana tavır gösterdi arkadaşlarınla gitmeyiver biz de neler istiyoruz ama olmuyor dedi filan işte. Tabi regl olunca gidip 13-14 gğn sonra iznimi başlatacağmıı sölücem şimdi düzenleyiciyi alıyorum ama yine de belli olmaz tam yani regl günüm yumurta toplamada kişiden kişiye değişiyor nasıl tam tarih vereyim ki neyse öyle böyle hallettim. Sonra toplantı oldu ona katıldım ve çıktım kaynanama gittim işte. Oturduk evimize geldik. Yarın da doğumgünü kaynanamın pasta alıp gidicez. Benden haberler böyle işte çenem açıldı gene

Günaydınnn kızlar, inşAllah hepimize güzel bir gün olsun..

ben sağlıkocağına gittim aam doktor yoktu hemşire yoktu, ne test sonucu aldıkk, nede kalp atıişı dinledik..

kuzumun hareketlerini de sorarsanız dün akşamda öyle bi kıpırdandı biraz, bugunde geriden vurmaya devam ediyor, eşimde sanki benden daha çok gebe dinleme hareketleri diye başımın etini yiyor.. tadım yok benimde,Allah hayırlara çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…