- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.581
PANİK ATAK HAMİŞ SENİ BEDİŞİM KENDİNE SORUN ARAMA TATLIM KIZIN ÇOK İYİ BİRDE ANNESİ İYİ OLSA DAHA DA İYİ OLACAK KENDİMDEN BİLİYORUM BENİM KIZ GECE HAREKET EDERDİ GUNDUZ UYURDU HEM SEN HAREKET ETTİĞİNDE BEBEĞİN YORULUYOR HAREKET ETMİYOR SEN YATINCA DA O BAŞLIYOR TABİ SAKİN BEDİŞ SAKİN TATLIM RAHAT OL AZ KALDI PIRTLATMAYA BAKAYY canımm benimm inan bişey söylicem geçen akşam oturuyoruz saatde epey geç oldu gece 1 falan nasıl vuruyor o zamanda konuştuk ki demek ki geceleri hareketli gündüzleride öölleeee duruyor diye konuşuyoruz ediyoruz ama sen şimdi böyle söyleyince evet çok haklı diyorum sakinleşiyorum ama 1 saat geçince tekrar yine meraklanıyorum.. Ayy sende gayet rahat yazmışsın, bırak kızı dinlensin diye,doğal yani bunlar tammaaamm sakin bedişş,, tammaaammm..
Ben ne zaman melegimin hareketlerin hiss edecem? o gunu nasil bekliyorum nasil☺
CNm benim normal bunlar eğer sen enerji doluryan Hareketli isen bebek fazla hareket etmez birde geceleri hareket ediyordur gündüzleri yorumum uyuyordur bence bosuna hüsnü kuruntu yapıyorsun tatlım son ayında hareketleri çok önemli zaten doktorun söyler Bırak da Kizi biraz dinlensin ayol:)))
hoşgeldin ve gözün aydın ve Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşAllah, ben bu heyecanla bu aylara geldim ya çok şükür sen de hayırlısıyla bitirirsinİnşAllah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişleri, Allah ım sırada bekleyen tümm herkesede en yakın zamanda inşAllah gönderir evlatlarını..
PANİK ATAK HAMİŞ SENİ BEDİŞİM KENDİNE SORUN ARAMA TATLIM KIZIN ÇOK İYİ BİRDE ANNESİ İYİ OLSA DAHA DA İYİ OLACAK KENDİMDEN BİLİYORUM BENİM KIZ GECE HAREKET EDERDİ GUNDUZ UYURDU HEM SEN HAREKET ETTİĞİNDE BEBEĞİN YORULUYOR HAREKET ETMİYOR SEN YATINCA DA O BAŞLIYOR TABİ SAKİN BEDİŞ SAKİN TATLIM RAHAT OL AZ KALDI PIRTLATMAYA BAK
E DEĞİŞİR CNM 3.4 AYDAN İTİBAREN HİSSEDERSİN rABBİM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞALLAH
öle iş miş yapmıyorum kardeşim sağolsun yaptı derin temizlik bitti bebişin eşyaları yıkandı ütülendi yerleşti çok şükür bugün ağrım yürürken oluyoo kızımda hareketli o yüzden sıkıntı etmiyorum günler yaklaştıkça endişesi artıyor insanın bi doğursakta rahatlasakevet canımcım yanımda artık annem bebişin hazırlıklarını tamamlıycaz yavaş yavaş
saolasın tatlım az kalmış senin de anneler moral de oluyor iyi gelir sana da...
aman canım ya dikkat et kendini yorma artık ağrı sızı oluyor o zaman... benim de olmuştu cumartesi acile gittik de benim sıpam uyuyormuş şüküraz kaldı artık ya bakalım ne zaman gelecekler...:18:
canım uyuyordur bebişcik gün geçtikçe daha aktifleşecek daha neler neler olucak gecen gece ilk defa uykumdan uyandım hiç böyle olmazdı kıpır kıpır 1 saat durmadı sıpacımBenimde son zamanlarda kasıklarımdahissediyordum tekmeleri hatta dedim de çocuk döndü heralde dedim kafa yukarıda ayaklar aşağıda galiba derkeeen ssende bak böyle yazmışsın ayy acaba bende bu yüzden mi tekme duymaz oldum, bende mi gitsem doktora bilemedim inan, biraz daha durayım bakalım..
merhaba kizlar araniza yeni katildim. 9+3 hamileyim. cok heyacanliyim. acaba her kes boylemi oluyo? bur an once bebegimi kucagima almak istiyorum. ona bi wey olacak diye odum kopuyo. benim gibimi her kes? yoksa benmi abartiyorum?
öle iş miş yapmıyorum kardeşim sağolsun yaptı derin temizlik bitti bebişin eşyaları yıkandı ütülendi yerleşti çok şükür bugün ağrım yürürken oluyoo kızımda hareketli o yüzden sıkıntı etmiyorum günler yaklaştıkça endişesi artıyor insanın bi doğursakta rahatlasak
canım uyuyordur bebişcik gün geçtikçe daha aktifleşecek daha neler neler olucak gecen gece ilk defa uykumdan uyandım hiç böyle olmazdı kıpır kıpır 1 saat durmadı sıpacımcanı sıkıldı heralde enerji patlaması yasadı yavrum tabi ben bişi mi oldu diye kurtlandım:18: az oynadı kuruntu çok oynadı kuruntu bizim işimiz zor canım bi doğursaydık sağ salim kavuşalım yavrularımıza inş
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bende bir an önce kucağıma almak istiyorum hiç zaman geçmiyor hiççdoğuncada böle dicekmiyim acaba
merhaba arkadaşlar lekelenmelerim devam edince cumartesi günü doktora gittik ve bebeklerimin kalp atışlarını gördük nasılda büyümüşler çok duygulandım
kan sulandırıcı iğne kullanıyordum doktor bir süre ara vermemi istedi.. ama ben bu konuda tedirginim sadece 1 gün arayla ecopirin içmemi istedi.. o zaman kanım nasıl sulanıcak anlamadım acaba benim gibi durumda olan varmı ki bilginiz varmı
Özleeeemmm....ah Özlem yaaa...evet kızdım hem de çok kızdım...önemli olan o doktor bu doktor değil...önemli olan 3. günü kaçırman...zaman akıp gidiyo...bu ay değil öbür ay diye diye .... sonra doktora gidiyoruz kan ver 1 ay sonra sonucu alırsn...yok onu yaptır sonraki aya gel...hormonların sapıttı 2 ay bekle...tamam RABBİM bir vakti zaman biçmiş biliyorum ama...çabalamak da lazım...gerçekten çok üzüldüm...ama haberin olsun eğer gelecek aya regl olursan ki İNŞALLAH olmazsın...asla yakanı bırakmam...
meralciğimmm canım ama ben 3.günü kaçırmayacağım doktora gideceğim zekai tahirden randevu aldım, zateen bu ayı kaçırırsam ramazanda hiç gidemem herhalde
aaaa pardon ben yanlış anlamışııımmm...aman oh vallaha çok rahatladım...Zekai Tahir bence dünyanın en muhteşem hastanesi...gerçi benim kötü anılarım var ama...müthiş uzmanlar yaaa...çok ama çok sevindim ...hadi hayırlısı...canım benim ALLAH en kısa zamanda yüzünü güldürür İNŞALLAH....
meralciğimmm canım ama ben 3.günü kaçırmayacağım doktora gideceğim zekai tahirden randevu aldım, zateen bu ayı kaçırırsam ramazanda hiç gidemem herhalde
kızlar aranıza böyle dan dıye daldım ama görunce yazmak ıstedım.......bu 3. gunu regl nın 3. gunu oluyor sanırım....hangı tahlılleri yaptırıyorsunuz ? bende bugun gıdıyorum doktora ve 3. gunum ön bilgi olsun ıstedım......devlete gıdecegım ıcın doktor belkı önemsemez ben söyleyeyım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?