Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar günaydınn, dünn annem teyzem gelinimiz flan bizdeydi gelemedim kusura bakmayın.
yahu inadına misafirler üst üste geliyor, dr bana yat diyor içerde kanama odağı görüyorum diyor ama şimdi biz geliyoruz diyenede gelme diyemiyorum, bu hafta 3 ayrı misafir ağırladım:18:

Buketim geçen gün sormuşsun bazen bende hiç hissetmiyorum, ama yorgunlukla veya dinlenik olmamla alakası olmuyor, sevgili kızımın ruh hali ile alakalı bennce hergün aynı sıklıkla olmuyor, kızların dediği gibi duruş şekli ilede alakalı, yakları aşağıda olunca sanırım hissedemiyoruz, ki zaten benimki her dr a gidişimde ters geliyor diyor, yani ayaklar aşağıda demek istiyor sanırım ayy bide görücen hep bacaklarını çapraz şekilde tutuyor, her eferinde ama bağdaş vaziyette, sıra gecesimi yapıyor içerde napıyor anlamadım öyle bağdaş kurup

Özlemcim ayy çok sevindim en sonunda 3.günü randevu alacak iyi biryer bulmuşsun oh

Bedişim bak böyle evham yapma kız benide tedirgin ediyorsun , senin yazını okuyunca kafamı veriyorum göbeğime ayrıca bu tetenoz için hakkaten ben mi arasam acaba? ben doktorun ölçümlerine göre 19+1'im bugün, yani dolu dolu 19 olduğum için hamişlik takvimimde 20 hafta yazıyor. bu arada haftaya ayrıntılı ultrasona girecekmişim nasıl bişey yaa, kan filan alıyorlarmı acaba ikili test gibi, bide kaç para, bide nekadar dakka sürüyor, normal ultrason gibimi??

canım ne olur evham yapma bu kadar bak hissediyorsun hareketlerini çok kuvvetli olmayabilir her zaman. Tabi dinlesen rahat ederdin ama kendine zulüm ediyorsun resmen merak etme keyfi yerindedir onun annesi peki ne zamana gel dediler sana sağlık ocağından sonuçlar için.

Canım benim vallahi misafir filan demicen yatacaksın canım senin hizmet etmeye halin mi var neyse ki annenle yakınsınız o ağırlıyordur ama yine de insan rahat olamaz tabi yalnız olduğu kadar bu insanlar pek bir düşüncesiz canım neuse yabancı da değillermiş ama sen de benim gibisin benim annem yengem filan bile gelse en önemli misafirler geliyormuş gibi hazırlık yapar kendimi paralarım. Önemli önemsiz misafir yok gözümde ama bu sefer annem bakacak bana.

Canım ayrıntılı ultrason bir çeşit ultrason işte ama 4 boyutlu yani bebeğin organlarının tümüne bakılacak kontrol edilecek daha detaylı işte. Kan filan almazlar sanmam o ikili üçlü testlerde oluyor ama bilemiyorum tabi kaç kere hamile kaldım sanki Parası yerden yere değişiyor 150-200 civarı da olabilir daha az da olabilir.

benim uzman doktorum oyyyyy çok teşekkür ederim aynen dediğin gibi misafirin küçüğü büyüğü önemlisi önemsizi olmuuyor, mecburen bi temizlik yapılıyor, yemek yapılıyor, yemek sonrası çayın yanında bişeyler yapılıyor, meyve soyuluyor vs vs..
sende çok şükür izin işini ahlletmişsin sayılır, inşallah hayırlısı ile bu ay herşey tam gününde ve tam yolunda seyreder, hiç sıkıntısız stressiz şekilde işlemlerine başlarsın canım benim. bakıyorum hep hamiş olmayı bekleyenlerin listesi epey bir kısaldı, rabbim bu yaz sonuna kadar o listenin tamamen aşağıya kaymasını nasibetsin inşallah hayırlısı ile ve sağlıkla kolaylıkla...

canım valla uzman oldum da ne oldu sanki terzi kendi söküğünü dikemezmiş

İlla oluyor canım işte koşturmaca misafir gelince ay bu aralar bana kimse gelmesin evim öyle kötü ki biliyorum inanasın gelmiyor ama öyle cam silecektim hep yağmur yağdı geçen hafta Yalova'ya gittik bu haftasonu güzel bir temizlik yapıcam öyle iş var ki. Bir de transfere yakın yaparım tamamdır işte. Bu ay başlasaydım keşke dedim bir yandan da kaynanamlarım kadın erken gelmiş izinden, ama benim öğrenci işçilerden biri de izne ayrıldı o yüzden bu aya atmıştım zaten. Ama korkuyorum ohss olursa yani su toplarsam çok yumurtam olunca, topluyorlar ama transfer öbür aya kalıyor donduruyorlar o kötü olur benim için. Umarım bir aksilik çıkmadan olur. Düzenleyicimden 10 hap kaldı sonra 1 hafta içinde de regl olmam lazım 17 gün var başlamama vakit geçmiyor sanki.

sedoşum bak sakın temizlik yapıcam diye kendini riske ata, madem su toplama durumu filan oluyor vucudunda ozaman ne yap ne et şimdiden azar azar başla birkaç güne bitsin gitsin . aman yaa ne olur temizlik bizi kurtarmayacak, önemli olan hayırlısıyla bebeişlerimiz gelsin. bak bana geçen yazdan beri 1 kere cam silmedim ayy ne pisim dimi ama ne yapayım 1 seneden beri her ay bebek deniyoruz, aman ya tuttuysa bişey olmasın diye diye bugünlere geldik

kızlar alın benden de okadar öyle piski evim anca süpürüp siliyorum oda eşimle birlikte. camlar silinecek mutfağım temizlenecek mutfak zaten bir günümü alıyor yatak odamın dolabı tuvalet aynam içi dışı temizlenecek, üstelik haftaya kayınvaldem gelecek aşılama sonucumu öğrenmeden iş yapamam ee sonrada ramazan geliyor anacım ne zormuş hem iş hem ev kadını olmak acaba her işini mükemmel yürüten çalışan kadın var mıdır gıpta ederim vallahi.

ayyyy sen bana bakma dinlemiceemm, iyidir inşAllah deyip unutuyorumm, kuzuyu oradaa...

ben sana ayrıntılıyı anlatayım bizim doktor bköyde ultramed diye biyere yönlendirdi 350 tl mş ücret benim doktor anlaşmalıymış 200 verdik, sonraaa normal ultrasona giriyorsun, doktor geçmiş hikayelerini soruyor bir iki muhabbet ediyorsun öyle o sırada o ölçüleri alıyor sonra işi bitiyorr doktorunn veee sen resmen ekrandan bebeğinin minik odasına giriş yapıyorsun yüzünü, parmaklarını, ayaklarını görüyorsun, bizim kızın asık yüzünü bile gördük elleriyle yüzünü kapamaya çalışmasını, duygulanıp sevinirsin, özeldi ya gittiğimiz yer cd ve foto veriyorlar.. cdde içeride ne izledinse onun aynısı fotoda da doktorun seçtiği bi resim foto resmen ama eşimle biz fotoyu beğenmedik hiç net değildi yırttık,

Allah inşAllah herkese hayırlısıyla ööllee karnındaki bebeğini görmeğe gitmeye, bu heyecanları yaşamaya ve sevinçten ağlamayı nasip etsin, inşAllah kızlar yaa..

sedammm eşimde o yüzden kızıyor hem sana hem çocuğa hem kendine işkence diyor, haklı.. hepiniz haklısınız kendime çok kızıyorum.. artık umursamayacağım, ya bide hareket olmazsa hemen doktora gidin diyor ya, hareket olmuyor değil oluyor çok şükür ama istediğim gibi değil dermişimm.. , şiddeti az ve geriden olunca evham oluyor da, ayyy tamam takılsın kafasına göre naapayım.. artık bişey demiyorum ona..
sağlık ocağından kimseyle görüşmediğimizden ne bi daha ne zamana gelicemizi söylediler, nedeee sonuçları verdiler.. aslında sonuçları çıkmış..
sedaaa.. tüp için geri sayım başladı hee.. çok heyecanlı gerçektende.. tefriciye niyetlenirsen okuruz.. bol vakitde niyetlen rahatça çokca okuruz, Allah kısmet edersee hee canımm benimm.

yaso sakın ha kim gelirse gelsin yat onlar hizmet etsin bebişini düşün canım hiç kimseden önemli değil kimse bu durumdan ötürü seni kınamaz merak etme

canım onun iş yapmakla yorulmak alakası yok maalesef keşke öyle olsa hep yatarım hiçbir iş yapmam. Ama şöyle ki özellikle pco olanlarda çok yumurta var ve iğnelerle de hepsi gelişiyor ve çok yumurta olunca da vücut su topluyor yumurtalıklar filan ve transfer riskli oluyor o yüzden o ay topluyorlar ama transferi yapamıyorlar donduruyorlar. Bunun önlemi olarak bol su içmek gerekiyor ama olacağı varsa da oluyor tek yapılacak şey doktorun temkinli gitmesi, sürekli kontrol edip iğne dozlarını ayarlaması fazla gelirse düşürmesi filan işte bakalım umarım olmaz zaten ben şimdi baya dip bucak yaptım mı transfere yakın fazla işim kalmaz. Ben de 1 mayıs iznimde silmiştim sonra silemedim balkon camlarını bende geçen yazdan beri silmiyorum.

canım sen aşılama sonucun belli olana kadar hiçbir işe kalkışma kaynanan da biliyorsa aşılamayı zaten normal karşılar. Bana da annem hiç iş yapma gelince yaparım diyor da kadına kendi işimi mi yaptırcam cam zaten sildiremem ona 5. kat. Yine yapıcak tabi gelince ama siler süpürür işte o kadar. Benim normalde hep elim üzerinde olur yemek yapınca silerim mutfağı, haftaiçi gider dolapları silerim gardıroptan bir şey alırsam düzgün koyamasam da sık toplarım, banyo yaptıkça küveti yıkarım falan öyle olunca birikmiyor ama demiştim ya son günlerde halsizim diye öyle bırakıyorum küvetimi hiç öyle görmemişti mesela gardırobun özellikle benim olan kısmı darmadığın, balkon dağınık her akşam afakanlar basıyor beni ama oturup kalıyorum. Haftasonu mis gibi yapıcam inşallah bir oh be derim halıları da haftaya filan yıkamaya veririm. Hepsi bitmez haftasonu ama çoğu biter. Küçük zaten 2 oda bir salon ev

ayy bircan hadi hem çalışan hem e işi yapan kadın olmak tamam da o araya birde amilelik yada senin gibi aşılama tedavi vs girince işte orda ipler kopuyor. inanki ben demin dediğim gibi son 1 senedir doğru dügün dip köşe temizlik yapmıyorum, sağolsun eşim süpürme görevini aldı, biliyorsun ben zaten nanemollu bir hamilelik geçiriyorum onun için öyle süpürme gibi güç verici eğilici bükülücü işler yapamıyorum. ama hamişlik öncesi de aynı durumdaydım, "ya tuttuysa, ya sallanırsa tutmazsa vs derken derken koca 1 senedir hamile gibi davrandım o yüzden de pasaklılar kraliçesi oldum çıktım, e tabi eve genel olarak bakarsan temiz duruyor, ama ayrıntılı bakacak olursan ozaman fenalardayım :)
ayyy hadi bakalım bismllah ozaman korkulacak bişey yok Allahın izni ile, inşallah herşey yolunda ve sağlıklı olsun, gerisi film gibi izlemek kalıyor bize desene. Rabbim herkesin bebeklerini sağlıkla dünyaya gelmesini nasibetsin, ayyy herşeyden önemlisi o.

yaso sakın ha kim gelirse gelsin yat onlar hizmet etsin bebişini düşün canım hiç kimseden önemli değil kimse bu durumdan ötürü seni kınamaz merak etme
ben zaten gelenlere direk söylüyorum, benim temizliğimi kontrol edip kınayacak insanlar zaten benim dostum yakınım değildir derim diyorum. ve gerçektende öyle, dost ve yakın olmak sevdiği kişinin hep güzel yanlarını görmektir, kusurunu araştırmamaktır. onun için sende hiç kafana takma, hem böylece kim senin için geliyor, kim seni eleştirmek için bahane arıyor anlarsın işte
kuzucum evet aynen dediğin gibi bende de pco vardı ya, dr ilk ay gün aşırı iğne vurul gel demişti, baktıki birçok yumoş oldu ama tutmadı, sonraki ay 2-3 tane iğne yaptırdı gerekli gördüğü günde, baktı onda da olmadı sonra sadece 1 iğne önerdi, işte o bir iğnenin içine mucizeyi koydu demek Allahım, tek bir yumurtam olmuştu o ay, işte o tek bir yumoş kızımmış meğersem

yok canım zaten öyle ağır işler yapmıyorum dikkat ediyorum. kayınvaldemlere annemlere bu sefer ki aşılamayı söylemedim çünkü 1.de herkes sık sık arayıp beni strese soktular tutsada tutmasada söylücem sonuç belli olana kadar bilmesinler yeter o afakanlar benide basıyor benim eşim biraz dağınıktır hep arkasını toplarım son zamanlarda onuda yapamıyorum salonum ve mutfağım banyom derlitoplu olur ansızın bir misafire karşı
canım benim yapmayıver boşver doğumuna yakın da eşin dostun gelir siler süpürürler, ayrıntılı baksan benim de vay halime öyle günlük misafirleri atlatıyoruz da kalıcı misafir gelince utanıyorum inanki dediğin gibi nezamandır vay tutunsun vay tutunmuşsa düşmesin diyoruz böyle böyle pislendik gittik :)

Kızlar dün pıhtılaşma testi için Gazi ünv. gittim bi tane prof randevu verdiler bende hem sonuçlarımı gösteririm hemde pıhtılaşma testini orda yaptırırım özele para vermemiş oluruz die düşündüm neyse gittik sayın doktor bey pıhtılaşma testi için bana doktorun nie istediki bunu dedi neymiş efendim en 2-3 tüp bebek yapacakmışım da tutmayacakmış ya da 2-3 düşük yapacakmışım ya ne kadar saçma yaa bi insan bunları yaşayınca psikolojisi nasıl olur düşünmüyolar işte en baştan yap tedbirini al nerdeeneymiş çok pahalı bi testmiş sonuç olarak yapmadı ve özele gittik orda yaptırdık ama önemli kısım bu adam benim sonuçlarıma baktı ve dediki (aynı kendi doktorum gibi)bekliyecek zaman yok hemen tüp bebeğe başlamalısın fsh değerin yüksek (14 çıktı en son) 16 olunca ne yapacaz dedi anlamadım acaba 16 olunca tüptemi yapmıyacaklarriyice çaresiz kaldığımı düşünüyorum sanki hep kötüye gidiyo neyse eşim de dün test verdi dna hasarına bakılacak 15-20 günde çıkarmış sonucu benim sonucumda 20-30 günde çıkacak bakalım neler olacak offf kızlar offf bunaldım iyice patlamak üzereyim valla sıkıntıdan göğsüm sıkışıyo artıkk ((neden böle olduki nie kötüye gidiyoki herşeyyyVardır güzel Allah'ımın bi bildiği...

Canim Rabbim seni cok sevdigi icin cok dua etmeni istiyor bence sakin pes etme isyan etme yapmadigini biliyorum ama yinede cok dikkat et canim ben inaniyorum hersey yoluna girecek sakin korkma uzulme...

İyi gunler canlarim ...
Ahh ahh benim de evim darmadaginik hafta sonu esim toparliycak supurecek oda olmasa ben ne yapardim...

aslıcım bende dün seni merak ettim niye gelmedin diye,o testleri malesefki dedikleri şartlarda yapıyorlar,benim ilk düşüğüm araştırılmadı mesela ama araştırılsaydı şimdi işimiz daha kolay olurdu,bundan sonra Allah korusun ama bi düşük daha yaparsam mutlaka araştır demişti genetikçi , sen ne kadar para ödeyeceksin o testler için? birde canım herşey kötüye gidiyor diyorsun ama bilemiyoruz ki herşeyde bi hayır vardır bak ne olmaz denilenler oluyor okuyoruz şahit oluyoruz ümitsizliğe kapılma canım ama bıkıpta pes etme sakın,Allah yardımcınız olsun

canımcımm böyle doktorların ağzına bakıp kaldıkça inan insan panikledikçe panikliyor.. ist da ki uygulamada aynı heryerde aynı maalesef, 3 kaybın olmalı ki ssk hast. araştırmalara başlasınlar, .. sen aslında araştırma hast. gitsen, gebelik oluşmuyor desen onların hastası olunca o zaman sırayla yaparlar belki testleri ama doktorlar acele et diyor ssk ne olursa olsun oyalanıyor insan, yoğunluk çok.. napıcaksın.. ayrıca fsh 30,40 olupta gebe olan insanlar var.. bence naapıcaksın hayırlısı deyip özelde yaptır o zaman testleri tüpüde dene hayırlısıyla, sonradaaa hoopp gelsin bebekler.. Aslı bu arada fsh hormonunu stres etkiliyor bilgin olsun, fsh düşer sağlıklıyım düşüncesini yerleştir bence aklına.. ayrıca bu doktorlar sürekli ters bişeyler konuşunca insanın iyi olan değerleri de kötü çıkar, o yüzden dinle doktorları ama hep kendi kendini teskin et, Rabbim vericek hayırlısıyla, doktorlarda bi yere kadar yardımcı olabiliyorlar diyorlar ya hani tıp da her zaman 2+2 = 4 değildir. hep sağlık, huzur dile Allah tan.. Benimde dualarımda olucaksın..

canım maalesef kurallar böyle. Düşüğün ya da tutmayan bir tüp bebeğin olmayınca pıhtılaşma olabilme ihtimali olmuyor bir sebebe bağlamaları gerekiyor test yapmaları için benim arkadaşım 2 kere düşük yaptı yükselmeden düşüyordu değeri öyle yaptılar ancak. Ben tüpe başlıcam mesela ama istemedi dr biz önlem alırız dedi kaldı öyle. Ama sen özele vermişsin zaten testini çıksın sonuç bakalım eşinin de sonucu çıksın bu kadar stres olma çok streslisin böyle olmaz ama olacağı da varsa sen böyle nasıl tedavi olacaksın bir kendine gel silkelen lütfen. Rabbim kaldıramayacağımızdan fazla dert vermez mutlaka yoluna girecek ama çabalamak güçlü olmak zorundayız herşey kötüye gidiyor dersen böyle karşılarsan olmaz psikoloji çok önemli sen sakin bir şekilde test sonuçlarını bekle sonra zaten tedavi olacaksın fsh filan önemi yok bunların tüp bebekte yumurta üretimin hala var regl oluyorsun pıhtılaşma varsa önlemi alınır biraz zamana ve akışına bırak. İnan daha kötüsünü yaşayanlar var. Bak kendini düşün kafanı dağıt bak göreceksin nasıl yoluna girecek herşey.

Allah istedimi ilaca milaca kiste miste tüpe müpe sperme miperme bakmıyo..OL desin yeter ki..

dur hele bi darlanma..bunların hepsi bi basamak hepsini aşacaksın allahın izniyle teker teker sırayla..

benim erzurumdan ankaraya uçakla kan gönderdiğim günleri hatırla...yakındasın imkanın var..daralma gönlünü ferah tut ki Allah da sana versin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…