Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar haklısınız tamam ama elimde değil evet bu fsh değerini stres çok etkiliyomuş ee bende de fazlasıyla varr( böyle olumsuz şeyleri duydukça eşim de bende iyice bunaldık dün eşim dedi gelecek ay yaparlarsa yaptırırız tüp bebeği sonuç olumsuz olursa da bida hastaneye falan gelmek yok kapatırız dedi kendimizi sıkıntıya soktuğumuz yeter dedi bende ona dedim ki bak benim sonuçlarım kötü çıkar senin sonuçların iyi çıkarsa başka biriyle evlenirsin ondan çocuk yaparsın dedim ama benim deli koca bana ne dese beğenirsiniz ikinci bi karının dırdırını çekememvalla o da kendini bıraksa halimiz harap olurdu heralde her seferinde o topluyo beni ama kızlar sadece hastane değilki o kadar çok problem varki hepsi üst üste gelince kafayı yedim doğal olarak ((

Aslııııı Allah senn iyiliğini versin emi, ayy resmen haftasonu eşimin babaannesinin konuştuğu gibi konuştun şuanda yaaa. lafa bak kız demek o kadın senin kaynanan olsa çok iyi anlaşırdınız, o sana derdiki "oo kızım adam kuru mu kalsın elbette evlenecek derdi, sende tabiki anne bende öyle düşünüyorum" diyip adamcağızın başını bağlardınız
Canım benim sen şu ibrahim saraçoğlunu bi ara, ilaçlarda bulamadığın şifayı bitkilerde bulursun belkide , Allah dermansız dert vermez bunu çok iyi biliyorsun kuşum. senin şanssızlığın bu doktorların kütük gibi konuşup seni depresyona sokup bırakmaları. bu gerizekalılar hiçmi psikoloji eğitimi almamış yaa ne biçim dr bunlar, söyleyiş tarzı, yönlendiriş tarzı daha yumuşak olmalı ki, tıbbın tıkanıp kaldığı yerde; umutlar, azimler, Allaha yalvarışlarla mucizeler gelebilsin en azından.
sen melisa çayını iç günde 2 defa, onun dşında bak lütfen şu saraçoğlunu ara, eğer fsh için bir kür tavsiye ederse ne olur uygula ben çok inanıyorum bitkilerin gücüne.

napim Yasooo bari adam kuru kalmasın soyunu devam ettirsin tamamen onu düşündüğümden dolayııamann bu doktorlar gerçekten de bir garipler valla Yasomm dün konuştuğumuz gibi bugün arıcaktım ama şimdi bana ilaçlar verdi ya ee bende bal,çörek otu,tarçına da başladım üst üste yapmayım die düşündüm belki bişeylere ters etki yapar falan ne bilim yaa valla melisa çayı şu anda bana bakıyo ben ona kalkıp yapmaya isteğim yok okadar yaniiiçim geçmiş benim içimmm

eh kızar adam tabi sürekli adama oynamadı bu hareket etmedi diye söyleniyorsan tamam haklısın insan hareket etmeye başlayınca sürekli takipte oluyor bu da iyi bir şey ama hiç hareket etmiyor değil ki yani.

Evet tatlım başladı vallahi. Eğer düzenleyici ile vaktinde regl olursam ki ilaçlar 10 gün sonra bitecek bir hafta sonrada regl gelmesi lazım 17 gün sonra start vericem inşallah bir sorun çıkmaz olur yaa. Tefriciye aklıma geldi de Ramazan girsin mübarek ayda okuyalım dedim pazartesi konuşuruz bu konuyu başlarız bitiririz dediğin gibi aceleye gelmesin.

iyi demişsin dememekle bende ilk aşılamayı demedim anneme kaynanam ikisini de bilmiyor zaten. İkinci de annem sürekli sordu çok umutluydu olmayınca inanmadı şaka yapıyorum sandı öyle daha kötü oluyor ama tüpü mecburen dedim transferden sonra yanıma biri lazım ev işleri yemek filan. Hani çok sorun yaratmaz belki ama ben önlemimi alayım da kafamda soru işareti kalmasın acaba yordum kendimi de ondan mı olmadı diye tüp sonuçta maddi manevi bir külfet yani dikkat etmek lazım gelecek inşallah ama sonucu alana kadar da gitmez ve ben sonucu annemin yanında almak istemiyorum o üzülmesin diye üzülemem ben üzülünce o üzülecek ona dayanamam zor olacak yani.

tamam kuşum o da sonuçta bitkisel bir kür,hemde çok işe yarayan bir kür. yarabbim yaptığın herşeyden mucizeler üretsin inşallah güzel Allahım aminnnnn
ama o melisa çayını içmessen stresle nasıl başa çıkacaksın içeceksin napacaaan mecbuuuurr
canım tükenmişlik sendromunda sonuna kadar haklısın ve şuan istiyorsundur ki dibine kadar yaşayayım kimse bana karışmasın, kimsenin olmadığı yere gideyim dibe vurayım, herşeyden uzaklaşayım diyor olabilirsin büyük ihtimal. ahh canım arkadaşım benim, inanki dr sana şunu da dese bu psikolojiyi yaşayacaktın buna emin ol: "Aslıcım hiçbir sorunun yok, sebepsiz yere gebe kalamıyorsun, sebepsiz infertilite denen şey var sende" inan bunlarıda duysan kafayı yemene yeterli olacaktı, neden olmuyor acaba, bişey varda bu dr larmı bulamıyor acaba, sebepsiz yere neden olmasın ki, kimbilir daha nekadar bekleyeceğim, ilaç tedavisi bile vermedi doktorum, böyle elim kolum bağlı nekadar sürecek bu süreç vs vs vs.... diyip kendini yiyecektin.
çünkü topiğe şöyle bir bak, hepimizin çeşitli sorunları vardı gebe kalmamamk için, ve hepimiz dertlerimize aynı oranda, aynı duygularla üzülüyorduk. yani derdin azı çoğu değil bizi üzen, sonuç alamamak. o yüzden seni çok iyi anlıyorum, her doktordan dönüşte ağlamaktan gözümde yaş kalmayan biri olarak. olmazsa ne yapacağım, herkes sürekli soruyor ne diyeceğim, eşim nekadar üzülecek kimbilir, diye diye dönerdim eve hep. hepte kendimden başkalarını düşünürdüm. eşimin üzüleceğini hayal edip otururp birde onun hayaline ağlardım
canım benim duygularını sonuna kadar anlayabiliyorum ve dualarım seninle, kalbim seninle, Allah OL dedikten sonra olmayacak hiççççbirşey yok bu hayatta.

Sedacım Tefriciyeden bahsetmişsin, bence şu şekilde başla;
tefriciyeye cuma günü cuma vakti 1 tane yasin okuyarak başlanıyor, yani diğer herhangi bir günde başlama derim ben.
onun için yarın veyada birdahaki hafta cuma başla sen hangi gün dersen dua harekatını başlatırız topluca Allahın izni ile.
ve cuma günü cuma vakti başlayıp birdahaki cuma günü cuma vaktine kadar bitmesi gerekyor, ve yine cuma vakti yasin okuyup duanı edip bitiriyorsun.

kuzucum sakın strese girme hemen hayıt suyuna başla fshyi düşürüyor bir arkadaşımın 11den 7ye düşürmüştü ve şimdi yeni hamile olduğunu öğrendi, sende hemen başla, fsh 15in üstündeyse kendiliğinden hamile kalmak çok zor eger 25in üstündeyse tüp bebek şansı da çok zor o yüzden senin tüp yapmaman için bir neden yok doktorlar 15in üstündekileri risk olarak görüyor ondan öyle demiştir

ayyyy hay ağzına sağlık bircan kızzz, ben bekarken hep fsh yükek çıkardı ve adet bile olmazdım. hayıt suyu içerek düzenlemiştim ayyyyyyy burcunun lafını çalarak "hay ağzını öpim" diyeceğim sana nerdeyse yani
Aslıııı evet evet hayıt suyu, ama ben hayt tohumunu direk kaynatıp sabah akşam içiyordum, sonradan satılan hazır suyunu aldım o işe yaramadı gibi oldu sanki. orjinali daha faydalı yani tohumunu al kaynat. benimki furkan marka idi hiç unutmuyorum. şimdi artık eczanelerde satılıyormuş, yani anlaki o derece ilaç değerinde bişey.

sedacım şimdiden olmazları hesaplama lütfen olacak Allahın izniyle ve hep beraber sevineceğiz, aşılamalarının olmaması seni ümitsizliğe düşürmesin aşılama bir süreç sonuçta spermlerin yıkanmaması dışında normal yolla hamile kalmaktan hiç bir farkı yok, aşılamam tutmazsa soluğu doktorda alıcam bu sefer özele değil üniversite hastanesine gidicem tüp için, haydi bismillah heepimize güzel meleklerimiz gelsin Allahın izniyle

Çok haklısın canımmm zaten moralimiz herşeye bozulabiliyor zor bir süreç herkes neler neler yaşıyor ama Rabbim herkese sabrını da veriyor aslında içimde hiç olmayacağına dair kötü bir his yok ama bu zor günlere dayanma gücü sabır versin Allah hep üst üste gelince daha da kötü oldum işte çok bunaldımm geçecek inşallahhh bugünlerde geçicek Allah'ın izniyle ama biraz zor geçiyo okadar şuan tek düşündüğüm hayırlısıyla eşimin de benim de test sonuçlarımızın iyi çıkmasıı ve sonra da hayırlısıyla tüp bebeğe başlama haa bide altın yükselsinndaha iyiyim şükürler olsun toparlamaya başladım heleki şu mübarek günlerde daha da güçlü olucam Allah'ın izniyle dün teyzem aradı senle konuştuktan hemen sonra nasıl kötüyüm ama Aslı dedi bi komşum söyledi çok etkiliymiş 70 bin LEM YELİD çek ve suya üfle sonrada kocanla için dedi tam o sırada aradıya nasıl kötü oldum ama bi yandan da içime bi ferahlık geldi Tümayın da yazdığı gibi Rabbim daha çok dua istiyo bizden daha çok dua etmeliyim bu zor günlerde geçecek inşallah Rabbim nasip ettiyse bende yaşıcam evlat sevgisini inşallahhRamazan da iki tane hatime niyetlendim bakalım inşallah hayırlısıyla tamamlarım bol dua zamanları hepimiz için Allah herkesin gönlüne göre versin,gönlünün muradını versinDualarınız da olmak inan beni daha da rahatlatıyor iyiki varsınız canımmm Allah hepinizden bir değil bin kere razı olsun inşallahhhh
ewet risk altındaymışımmneyse vardır bunda da bir hayır ama bi denerim olmazsa da işte ilaçta kullanıyorum ya ondan korkuyorum

evet canım çok faydalı hormonları dengeliyor ben bir ara eczanelerde hapını aramıştım çünkü aç karnına suyunu içemiyorum sabah da içmek gerekiyormuş bulamadım ama içebilenler için müthiş bir bitki

yASEmİNNN immmmmmmmmmmm,

BEN kendi kendimetefriciye niyetlenmiştim, gebeliğimde okuyacağım kendi kendime demiştim ama uzun vakitlerde diye düşünmüştüm 1 hafta içinde tek başıma okumam zor ve çok çok zor bana, ama tek niyetlenmiştimm.. budurum da ne yapmalıyım..

tatlım tüp bebek için risk altında değilse 25e kadar yapılıyor neyse sen bunları kafana takma her doktora gidişinde daha fazla yıpranmış olarak dönüyorsun şimdi her şeyi unut ve tüpe konstantre ol ve güzel bir başlangıç yap hayıtın yan etkisi yokmuş faydalarına baktım o yüzdn ilaçla kullanmanda yan etkisi olacağını sanmıyorum sonucta hormonunu dengeleyecek

akşam eve giderken aktara uğrayıp alayım barii onu da içiyim onu da deneyim şifa niyetinehayıt tohumuuu alıcammm böyle diyecem demi?

be hey ............ deseydin 2 -3 tüp bebek yapayımda geleyim deseydin la havle vela kuvvet insanlar nezaman bukadar bencilleşti anlamıyorum

canım bak ne güzel söylemişsin vardır rabbimin bir bildigi sen moralini yuksek tut umudunu hiç kaybetme ben inanıyorum dualarımız var bizim elhamdülillah

Hayıt tohumu, hipofiz bezini yumurtalıklardaki corpus luteum tarafından progesteron üretiminin artmasına yol açan belirli hormonları daha çok veya daha az üretmek için uyarır. Hayıt meyvesi vücuttaki kadınlık hormonlarını doğal bir şekilde dengeleyerek işlev görür. Hayıt meyvesi, başkaca progesteron terapilerinin başarılı olamadığı durumlarda bile başarılı olabilmektedir. Hem de bazen sentetik hormon yerleştirme sonucu oluşan yan etkilerin hiçbirine neden olmadan. Hayıt meyvesinin adet öncesi gerginlik semptomlarına faydasını az 2 hafta içinde kendini açıkça gösterir. Fakat, en iyi sonuç için hayıt meyvesi en az 3 boyunca aralıksız kullanılmasıyla alınır. Yapılan çalışmalarda daha uzun süreli olarak hayıt meyvesi alımının Adet öncesi sendromları tamamen ortadan kaldırabileceği düşünülmektedir.

suan okudugumuz duanın hikayesini biliyosun demi aslıcım dip not

canım benim, eğer ezbere biliyorsan okursun aslında tek başına, ben defalarca okumuştum kimseye haber vermeden tek başıma, ama eğer ezbere bilmiyorsan işte ozaman zor olabilir. anammmmm bide tek okuycam diye niyetlenmişsin ne yapılırki acaba bu durumda, diyanete mail at sor bence

suan okudugumuz duanın hikayesini biliyosun demi aslıcım dip not
aynen öyle Nazancım ne kadar ilginç ne kadar kötü yani diyorlar ki önce bir kötüyü yaşayın da sonra bakarız(çok fena çokkşuan okuduğumuz dua?Zekeriya'nın duasındanmı bahsediyosun?
evet canım hayıt tohumu de çokaz alsan kafi çünkü yarım çay kaşığı atıp demliyorsun

temem akşam inşallah alırım çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…