Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynen öyle Nazancım ne kadar ilginç ne kadar kötü yani diyorlar ki önce bir kötüyü yaşayın da sonra bakarız(çok fena çokkşuan okuduğumuz dua?Zekeriya'nın duasındanmı bahsediyosun?

zekariyanın karısı adetten kesiliyo bu şekilde dua ediyo ve karısı yeniden adet olmaya başlıyo rabbimi olduramadıgı sey yok tevekkül edip beklicez rabbim nasip edicek ve çok şahane bir anne olucaksın eminim kuzucukkkkk

merhaba fıstıklar... Aslıcım sıkma canını tatlım doktorlar doktor değil felaket tellalı gibi canım sen içini ferah tut inancını kaybetme sakın... Burcucanım nerelerde ki kızlar? ben kaçırdım sanırım işi gezmesi falan mı vardı? ay annecim yemek yaparken size bakayım dedim bi 5 dk selam vereyim dedim canlarıma... ütü faslı var şimdi de oğlumun kalan ütülerini yapıcaz annemle sonra da evdeki düzenlemeleri yapıcaz ben çok eğleniyorum anlıycanız

ohh değmeyin aylinimin keyfine sefan olsun anacımm melek annene slmlar

canım o zaman yarın başlayalım da öğle vakti ne zaman oluyor ki ezan okunmadan önce sela ve ezan arası dimi. Ben 12-12.30 gibi öğle yemeğine çıkıyorum o zaman müsaitim abdest alır eşimin odasında okurum yasini sonra da başlatırız. Ben tek bitiremem zaten çalıştığım için ancak sabah erken kalkar okurum, akşam okurum öyle yani başka arkadaşıma da veriri o şekilde bir haftada bitirmeye çalışırız. Tamam yarın tefriciyeye başlıyoruz o zaman hem haftasonu da var o zamanda bol bol okuyabilirim

İnşallah canım yine de sorun olmaz çünkü transfer olmayacağı için iznimi başlatsam da kullanmam geri çekerim dilekçemi transfer zamanı kullanırım ohs olursa zaten o daha kolay sadece transfer oluyorsun. Bak seni takdir ettim ne güzel geleceği planlıyorsun şimdiden cebinde için nasıl rahat edecekse öyle yaptır ama inşallah gerek kalmaz canım. Ben hep şöyle diyorum aşılama yaptırabildiysem tüpü de gayet yaptırırım iğne vurmaya da kontrollere de alışıyorsun bir farkı yumurta toplama o da anestezi ile çok rahat o yüzden Allah sonucu hayırlı kılsın yeter ki

lem yelidi bende duydum bir arkadaş demişti bak aklıma geldi yine sen diyince ben o zaman onu da yapayım demiştim yapayım onu da. Yengem teyzem filan biliyor kuran yengeme desem o da bana tefriciye okur ama şimdilik burası ve bir iki arkadaşla tamamlarım. Meryem duasını da başlayamadım ya buranın duaları vardı onları bitirdim dün de okuyamadım bugün meryeme de başlıcam ama yine regl olucam bitiremeden artık bakıcam yani kafamda şu an tefriciye, Meryem ve lem yelid var.

Kızlarr.
Yarın itibariyle Yasemin arkadaşımızın da telkiniyle cuma günü başlanmasının uygun olduğunu söylemesi üzerine tefriciyeye başlıyorum yardım etmek isteyen arkadaşlar varsa okuyabileceği sayıyı yazarsa bende not alayım. Sürekli burayı takip ederek not alıcam. Yarın öğle vaktinden sonra başlayabiliriz. Ben de sabah işe gitmeden, öğle tatilimde, akşamları okucam artık her boş olan vaktimde. Rabbim kabul eder İnşallahh..

Son düzenleme:
Aynen öle Nazoo nasibimizde varsa olacak inşallah hayırlısıyla
ohhh ne güzel anneyle vakit geçiriyosun süperrr amannn keyfiniz yerinde olsunn

Sedacım bugün başla sen Meryem suresine artık sürekli erteliyosun olmazki amahastalandığında da haberdar et bizleri okumaya çalışırız inşallah benimde annemin hastalığı bitsin Meryem suresine başlasın bi başlamıştı ama bigün unuttu öyle gitti bende belki de gelecek hastalığımla başlarım tüp bebeğebaşla başla hepsine başla canım tefriciyyeye bana şimdilik 500 yaz yine okuyunca eksikte kalırsa yine alırım canım anneme de söylerdim ama hasta hsatalığı bitince alırım olmazsa

canım ertelemek değil regl bitti temizlendim o gün buranın dualarını bitirdim filan dün de kaynanama gittik geldik yemek yedik uyuyakalmışım unuttum bugün artık başlıcam. Tamam seni yazdım 500 canım. Allah razı olsun..

kuzum şimdilik bana 100 yaz , bu arada sen meryem suresine başlamadın dimi

teşekkür ederim özlemcim daha güzeli daha şekerini Rabbim sana versin
he ya babası biraz önce diyor ki beni sıkıntıya sokma sakın küçükken sıkıntını çekerim de büyüdüğünde çekemem biliyosun ben sıkıntılı adamım kıskanç koçiş daha şimdiden telaşı aldı valla vay haline damat adayının kolay kolay kız vermez bizim herif

aslım cnm benim herşeyde bi hayır her hayırda da bir şer vardır bakalım mevlam senin hakkında neylemiş sen yüzünü Rabbime dn ve bana rabbim yeter de inşllah yoktan var eden Rabbim seni de görüyor önce sınıyor sonra veriyor imtihandasın ttlım şükret inşallah herşey güzel olacak Rabbim yar ve yardımcın olsun gülüm

Mesudecim canım benimm ewet bu bizim sınavımız bu sınavı isyandan kaçarak tamamlarız inşallahhh Rabbim güç,kuvvet,sabır versin çok daralmıştım ama inan iyiyim bu sınav bizim... Rabbimden geleni sorgulamak ne haddimee daha güçlü olucam daha sabırlı olmaya çalışacam inşallah üstesinden geliriz ve inşallah hayırlı sonuçlanırr

kuzum şimdilik bana 100 yaz , bu arada sen meryem suresine başlamadın dimi

Yok başlayamadım vallahi yaa regl uzun sürmesi buranın duaları dün de yattığım yerde uyuyakalmışım artık bu akşam başlıyorum inşallah. Zaten 17 gün okucam düzenleyiciyle normal regl olursam regl olucam işte o arada birilerini bulurum okutmak için öyle olacak artık regl biter bitmez başlasam da yine regliye denk gelecekti. Yazdım canım seni de çok sağol Allah'ım razı olsun senden.

Seda'm bugün yarın adet olucam o nedenle sen şimdilik bana 100 yaz...ama yetişirsem sonra daha da alırım...ALLAH niyetini yaşamayı nasip etsin İNŞALLAH...Hayırlısıyla tabi...

Canım benim işlerimin arasında ufak ufak okumaya çalışıyorum...öyle cnım sıkıldı ki yazdıklarını okuyunca...zaten içim katılıyo...ama yalvarırım ümitsizliğe kapılma ben hep söylüyorum şimdi bir kez daha söylemek istiyorum ki...seninle ilgili korkunç olumlu şeyler hissediyorum...hani bi kere Cuma günü Zuhuratbaba ya gitmiştim ya...işte orda dua ederken isim isim...orda daha da çok hissettim...sana dua etmek bana keyif veriyo..ismin hep aklımda ...dua ederken RABBİM ismini bana hiç unutturmuyor...herşey çok güzel olacak...bi de bugünlere çok takılma Merkür geriliyor...yaşadığımız olumsuzluklar bu nedenle...20 Temmuz a kadar böyle...şükürler olsun ki Ramazan geliyor...Maneviyatımızı yaşayabileceğimiz muhteşem günler....

sedoş banada 50 adet yaz daha alabilirsem alırım

evet 20 temmuza kadar benim burcumda da bir gerileme mevcut sonrası her anlamda ferahlıkmış bakalım benim de muhtemel regl zamanım 20 temmuz tesadüf o ki umarım her anlamda şans getirir bize mübarek Ramazan ayrıca.

Seda'm bugün yarın adet olucam o nedenle sen şimdilik bana 100 yaz...ama yetişirsem sonra daha da alırım...ALLAH niyetini yaşamayı nasip etsin İNŞALLAH...Hayırlısıyla tabi...

Tamam canım yazdım çok sağol.

sedoş banada 50 adet yaz daha alabilirsem alırım

Yazdım seni de canım Allah razı olsun

Bir de yarın öğle vaktinde sonra başlanacak arkadaşlar yarın öğle vakti yasin okucam ondan sonra başlıcaz.

bengeldim..kıjımı döydüm deldimm.bu sefer sakindi..elleriyle oynuyodu..tamda gebelik takviminde yazdığı gibi 320 gr çıktı bebkim...eşimin iş yerinde bi arkadaşının de bebki olacak..o bizden 2 hafta geride..o 380 gr mış..eşim diyoki niye benim kıım zayıf:))daha şimdiden başladık:))doktor bana da hızlı kilo almışsın dedi..57 ile kalmıştım şimdi 64 üm..ama zzaten hamilelikte ilk tartıldığımda 60 dım..57 1 ay öncesindeki kilom..boyda uzunya kilo belli olmuyo..bakalım necolur..acıkıyorum çok..

sedoş Allah kabul etsin niyetini bana da 50 tane yaz şimdilik:))yetişme<se okurum yine

Maşallah canım bebeğine. Kilosu da iyi bence canım daha dur son aylara doğru birden hızlıca kilo alacak merak etmesin babası.. Kilo elbet olacak iştah açılıyor, rahim büyüyor onunla beraber kese var su dolu filan ama hamur işine tatlıya dikkat et.

Canım Allah razı olsun yazıyorum hemen yetiştiremeyecek gibi olursam haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…