Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım banada 100 tane daha alabilirsem haber veririm

Canımsın böyle pozitif şeyler duymak çok iyi geiyo annemde hep senin dediğin gibi Aslı rahat ol inan iyi şeyler olacak ben kötüyü düşünemiyorum diyoo Allah hepinizden razı olsun inanın hem hamileleri hem isteyenleri dualarımda hiç eksik etmiyorum önce burdakilere dua ediyorum hepbugünlerde geçecek inşallah hayırlısıyla

oyyy maşallah kızımızaa bugün uslu günündeydi demekkiamann Bukett sen hiç kilolu gözükmüyosunki canımcımm tabi doktor daha iyi bilir ama leblebi yutmuş solucan hamiş seniii

kuzum işte elim kolum uzun ya ondan öyle gözüküyoç..neyse beni boşverelim şimdi..sen nasılsın..e cinnilerin indi mi birazz..hepsi geçecek inan ki kalbni daraltma..

kuzum işte elim kolum uzun ya ondan öyle gözüküyoç..neyse beni boşverelim şimdi..sen nasılsın..e cinnilerin indi mi birazz..hepsi geçecek inan ki kalbni daraltma..
bugün daha iyiyim şükürler olsun ferahladım valla işte bazen ne kadar güçlü olsan da engel olamıyosun ne kadar inansanda engel olamıyosunya Buket öle bişe ama daha iyiyim herşey çok güzel olacak artık buna tüm kalbimle inanıyorum yazık kocama benim yüzümden oda fena oluyo akşam onunla da konuşcam bırakmıcam kendimi herşey bitmiş gibi yok öyle devam sonuna kadar umutla devam edicem...

Elbette geçecek...sakın saplanıp kalma...düşünüp düşünüp kendini daha da dibe çekme...hikayelerin haddi hesabı yok...nerdeyse rahmim yoktu ama hamile kaldımı bile okucam...şimdi tek konsantrasyonumuz Ramazan olsun...oohh miiiss...olaya bak...bu Ramazan a da yetişmek nasip oldu...RABBİM hakkıyla geçirmeyi nasip etsin İNŞALLAH...

sEDAAA Allah kabul etsin inşAllah..

Bana 100 tane yaz şimdilik, kısmetse tekrar alıcağım..

Bukeeettt evet hızlı kilo almışsın ama iştah açık olunca elden bişey gelmiyor ben mesela tatlı yememem lazım ama duramıyorum, resmen ağlayasım geliyor ve artık kilo olayınıda saldım.. ama tatlı yemesem iyiydi.. bebeğin çok şükür iyiymiş, Allah nazardan korusun. Allah sağlık şifa versin inşAllah.

çok şükür demi..ama bu ramazan istediğim gibi olamayacak.tutamayacam galiba..

ama aslı benim yerimede tutar:))bol bol dua et aslı bu ramazanda..allah kabul etsin tüm duaları..

demi Ramazan bol bol dua ,ibadet süper pozitifim an itibariyleeedemi bu Ramazana da ulaştık şükürler olsun hep ne düşünürüm biliyo musun 27 yaşındayım bu yaşıma kadar yaşadım ama 1 yaşında 7 yaşında veya 18 yaşında ölenler var buna da şükürler olsun ben yine 27 yaşıma bile geldim sevdiklerim yanımda bitek babam yok ama oda Allahımın takdiri sağlıklıyım elim ayağım tutyo, gözlerim görüyo daha ne isteyebilirim ki bir tek hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar istiyorum inşallah Rabbim nasip ederse Hadi ben kaçtım hepiniz çok seviliyorsunuz ve dualarımdasınızİyi Akşamlarrrr

canımcım drlar herzaman en kötüsünü söylerler ve bazıları duygusuzca söyler iş alışkanlığı hergün kaç kişiye aynı şeyi söylüyor kimbilir bu durum alışkanlık gibi oluyor ve seni anlayamıyorlar seninle üzülemiyorlar maalesef senin için yanarken o buz gibi konuşuyor üzülmemek elde değil ama çok şükür tedaviside var bi çok şeyin senin yapman gereken tek şey tedavin için elinden geleni yapmak ve allaha tevekkül etmek allahım herşeyi sebepler dahilinde yartamış tedavi şifa olucak rabbim verecek rabbim dilemesse hiç bişi olduramaz bak hiç sebep olmamasına rağmen hamile kalamayanlar var neden herşey tam olmaması için hiç bi sebep yok ama rabbim ol demiyor sadaka belayı önler dua kaderi değiştirrir bol bol dua edelim zaten mübarek günlerdeyiz sen içini ferah tut umudunu asla yitirme rabbim işinin ehli insanlarla karşılaştırsın inş

Canım banada 100 tane daha alabilirsem haber veririm

sağolasın canım benim yazdım seni de

İnşallah canım sağol seni de yazdım listeye.

hah canım şöyle işte sana yakışan bu. BU dünyaya gelmemiz nefes almamız her gün sağlıkla uyanmak bile bir nimet. Böyle sağlıklı olarak uyanıp ne kadar çok insandna bu yönden şanslı olduğunu bilsen ya da bilsek farkında olsak başımıza gelen şeylerden dert yanmayız. Bu koskoca dünyada göremeyenler, duyamayanlar, sakat olanlar, yatağa bağımlı olanlar, yaşam savaşı verenler, aç uyuyanlar, giyecek kıyafeti olmayanlar var. Hep diyorum hiç çocuğumuz olmasa bile insanız tek geldik tek gideceğiz binlerce şükür Rabbimize Allah bu derdimizi unutturacak başka dert vermesin. İşyerinden bir arkadaşın teyzesinin oğlu kuzeni yani geçene sene bisikletle kaza geçirdi tren altında kaldı bir bacağı diz altından, bir bacağı bilekten kesilmek zorunda kaldı kızla da bayadır konuşadım ben yerime geçince. Gazete de gördüm o çocuk tam 24 ameliyat geçirmiş taburcu olmuş ve şimdi yüzme kurslarına gidiyormuş engelli yüzme yarışları için çalıştırıyormuş hocası yılmamış ümidini kaybetmemiş başka birşeye sarılmış canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ama isyan etmeyelim şükredelim.

amiiiiin canım,valla senin kocanın işi zor Allah yardımcısı olsun

İşte bu yaaa...işte bu...bu kadar basit....şükürler olsun...

ASLI : 500

BİRCAN : 100

MERAL : 100

NAZAN : 50

BUKET : 50

BEDRİYE : 100

K.BURCU : 100

TOPLAM : 1000

KALAN : 3444

Yarın öğlenden sonra başlıyoruz arkadaşlar şimdiden Allah razı olsun..

Bende geldim yemek yedim ütülerim vardı onları yaptım şimdi abdestimi alıcam dün ve bugünün dualarını okucam, meryemi okucam yarında öğle tatilinde yasinle birlikte tefriciyeme başlıcam ama yarın öğlen yasinden sonra tefriciye okuyamıcam akşam başlarım artık ben kaynanamın pastasını almaya gidicez çarşıya çünkü onlara gidicez kutlamaya. Rabbim kabul eder dualarımızı inşallah..

Son düzenleme:

minnoşlarım gece kuşuyum bugün de... anam çayı kahveyi bıraktım hamile kalınca akşam 9 gibi annem çay demlemiş 1 bardak içtim o da açık baya ondan mıdır nedir cin gibiyim
neyse Sedoşcum bana da 200 yaz tatlım yetişmezse ben de okurum daha

Çok sağol canım benim.. Allah razı olsun yazıyorum seni de bugün öğleden sonra ezandan sonra başlanacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…