- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.661
Canım banada 100 tane daha alabilirsem haber veririmMaşallah canım bebeğine. Kilosu da iyi bence canım daha dur son aylara doğru birden hızlıca kilo alacak merak etmesin babası.. Kilo elbet olacak iştah açılıyor, rahim büyüyor onunla beraber kese var su dolu filan ama hamur işine tatlıya dikkat et.
Canım Allah razı olsun yazıyorum hemen yetiştiremeyecek gibi olursam haber veririm
CanımsınCanım benim işlerimin arasında ufak ufak okumaya çalışıyorum...öyle cnım sıkıldı ki yazdıklarını okuyunca...zaten içim katılıyo...ama yalvarırım ümitsizliğe kapılma ben hep söylüyorum şimdi bir kez daha söylemek istiyorum ki...seninle ilgili korkunç olumlu şeyler hissediyorum...hani bi kere Cuma günü Zuhuratbaba ya gitmiştim ya...işte orda dua ederken isim isim...orda daha da çok hissettim...sana dua etmek bana keyif veriyo..ismin hep aklımda ...dua ederken RABBİM ismini bana hiç unutturmuyor...herşey çok güzel olacak...bi de bugünlere çok takılma Merkür geriliyor...yaşadığımız olumsuzluklar bu nedenle...20 Temmuz a kadar böyle...şükürler olsun ki Ramazan geliyor...Maneviyatımızı yaşayabileceğimiz muhteşem günler....
bengeldim..kıjımı döydüm deldimm.bu sefer sakindi..elleriyle oynuyodu..tamda gebelik takviminde yazdığı gibi 320 gr çıktı bebkim...eşimin iş yerinde bi arkadaşının de bebki olacak..o bizden 2 hafta geride..o 380 gr mış..eşim diyoki niye benim kıım zayıf:))daha şimdiden başladık:))doktor bana da hızlı kilo almışsın dedi..57 ile kalmıştım şimdi 64 üm..ama zzaten hamilelikte ilk tartıldığımda 60 dım..57 1 ay öncesindeki kilom..boyda uzunya kilo belli olmuyo..bakalım necolur..acıkıyorum çok..
Canımsınböyle pozitif şeyler duymak çok iyi geiyo annemde hep senin dediğin gibi Aslı rahat ol inan iyi şeyler olacak ben kötüyü düşünemiyorum diyoo Allah hepinizden razı olsun inanın hem hamileleri hem isteyenleri dualarımda hiç eksik etmiyorum önce burdakilere dua ediyorum hep bugünlerde geçecek inşallah hayırlısıyla
oyyy maşallah kızımızaabugün uslu günündeydi demekki amann Bukett sen hiç kilolu gözükmüyosunki canımcımm tabi doktor daha iyi bilir ama leblebi yutmuş solucan hamiş seniii
bugün daha iyiyim şükürler olsun ferahladım vallakuzum işte elim kolum uzun ya ondan öyle gözüküyoç..neyse beni boşverelim şimdi..sen nasılsın..e cinnilerin indi mi birazz..hepsi geçecek inan ki kalbni daraltma..
Canımsınböyle pozitif şeyler duymak çok iyi geiyo annemde hep senin dediğin gibi Aslı rahat ol inan iyi şeyler olacak ben kötüyü düşünemiyorum diyoo Allah hepinizden razı olsun inanın hem hamileleri hem isteyenleri dualarımda hiç eksik etmiyorum önce burdakilere dua ediyorum hep bugünlerde geçecek inşallah hayırlısıyla
:
Elbette geçecek...sakın saplanıp kalma...düşünüp düşünüp kendini daha da dibe çekme...hikayelerin haddi hesabı yok...nerdeyse rahmim yoktu ama hamile kaldımı bile okucam...şimdi tek konsantrasyonumuz Ramazan olsun...oohh miiiss...olaya bak...bu Ramazan a da yetişmek nasip oldu...RABBİM hakkıyla geçirmeyi nasip etsin İNŞALLAH...
Elbette geçecek...sakın saplanıp kalma...düşünüp düşünüp kendini daha da dibe çekme...hikayelerin haddi hesabı yok...nerdeyse rahmim yoktu ama hamile kaldımı bile okucam...şimdi tek konsantrasyonumuz Ramazan olsun...oohh miiiss...olaya bak...bu Ramazan a da yetişmek nasip oldu...RABBİM hakkıyla geçirmeyi nasip etsin İNŞALLAH...
çok şükür demi..ama bu ramazan istediğim gibi olamayacak.tutamayacam galiba..
ama aslı benim yerimede tutar:))bol bol dua et aslı bu ramazanda..allah kabul etsin tüm duaları..
Kızlar dün pıhtılaşma testi için Gazi ünv. gittim bi tane prof randevu verdiler bende hem sonuçlarımı gösteririm hemde pıhtılaşma testini orda yaptırırım özele para vermemiş oluruz die düşündüm neyse gittik sayın doktor bey pıhtılaşma testi için bana doktorun nie istediki bunu dedi neymiş efendim en 2-3 tüp bebek yapacakmışım da tutmayacakmış ya da 2-3 düşük yapacakmışım ya ne kadar saçma yaa bi insan bunları yaşayınca psikolojisi nasıl olur düşünmüyolar işte en baştan yap tedbirini al nerdeeneymiş çok pahalı bi testmiş sonuç olarak yapmadı ve özele gittik orda yaptırdık ama önemli kısım bu adam benim sonuçlarıma baktı ve dediki (aynı kendi doktorum gibi)bekliyecek zaman yok hemen tüp bebeğe başlamalısın fsh değerin yüksek (14 çıktı en son) 16 olunca ne yapacaz dedi anlamadım acaba 16 olunca tüptemi yapmıyacaklarr iyice çaresiz kaldığımı düşünüyorum sanki hep kötüye gidiyo neyse eşim de dün test verdi dna hasarına bakılacak 15-20 günde çıkarmış sonucu benim sonucumda 20-30 günde çıkacak bakalım neler olacak offf kızlar offf bunaldım iyice patlamak üzereyim valla sıkıntıdan göğsüm sıkışıyo artıkk ((neden böle olduki nie kötüye gidiyoki herşeyyy Vardır güzel Allah'ımın bi bildiği...
Canım banada 100 tane daha alabilirsem haber veririm
sEDAAA Allah kabul etsin inşAllah..
Bana 100 tane yaz şimdilik, kısmetse tekrar alıcağım..
Bukeeettt evet hızlı kilo almışsın ama iştah açık olunca elden bişey gelmiyor ben mesela tatlı yememem lazım ama duramıyorum, resmen ağlayasım geliyor ve artık kilo olayınıda saldım.. ama tatlı yemesem iyiydi.. bebeğin çok şükür iyiymiş, Allah nazardan korusun. Allah sağlık şifa versin inşAllah.
demi Ramazan bol bol dua ,ibadet süper pozitifim an itibariyleee demi bu Ramazana da ulaştık şükürler olsun hep ne düşünürüm biliyo musun 27 yaşındayım bu yaşıma kadar yaşadım ama 1 yaşında 7 yaşında veya 18 yaşında ölenler var buna da şükürler olsun ben yine 27 yaşıma bile geldim sevdiklerim yanımda bitek babam yok ama oda Allahımın takdiri sağlıklıyım elim ayağım tutyo, gözlerim görüyo daha ne isteyebilirim ki bir tek hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar istiyorum inşallah Rabbim nasip ederse Hadi ben kaçtım hepiniz çok seviliyorsunuz ve dualarımdasınız İyi Akşamlarrrr
teşekkür ederim özlemcim daha güzeli daha şekerini Rabbim sana versin
he ya babası biraz önce diyor ki beni sıkıntıya sokma sakın küçükken sıkıntını çekerim de büyüdüğünde çekemem biliyosun ben sıkıntılı adamım kıskanç koçiş daha şimdiden telaşı aldı valla vay haline damat adayının kolay kolay kız vermez bizim herif
demi Ramazan bol bol dua ,ibadet süper pozitifim an itibariyleee demi bu Ramazana da ulaştık şükürler olsun hep ne düşünürüm biliyo musun 27 yaşındayım bu yaşıma kadar yaşadım ama 1 yaşında 7 yaşında veya 18 yaşında ölenler var buna da şükürler olsun ben yine 27 yaşıma bile geldim sevdiklerim yanımda bitek babam yok ama oda Allahımın takdiri sağlıklıyım elim ayağım tutyo, gözlerim görüyo daha ne isteyebilirim ki bir tek hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar istiyorum inşallah Rabbim nasip ederse Hadi ben kaçtım hepiniz çok seviliyorsunuz ve dualarımdasınız İyi Akşamlarrrr
Kızlarr.
Yarın itibariyle Yasemin arkadaşımızın da telkiniyle cuma günü başlanmasının uygun olduğunu söylemesi üzerine tefriciyeye başlıyorum yardım etmek isteyen arkadaşlar varsa okuyabileceği sayıyı yazarsa bende not alayım. Sürekli burayı takip ederek not alıcam. Yarın öğle vaktinden sonra başlayabiliriz. Ben de sabah işe gitmeden, öğle tatilimde, akşamları okucam artık her boş olan vaktimde. Rabbim kabul eder İnşallahh..
minnoşlarım gece kuşuyum bugün de... anam çayı kahveyi bıraktım hamile kalınca akşam 9 gibi annem çay demlemiş 1 bardak içtim o da açık baya ondan mıdır nedir cin gibiyim
neyse Sedoşcum bana da 200 yaz tatlım yetişmezse ben de okurum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?