Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

serap-serap/ serap
btskn/ bircan

Kızlar dualarınızı okudum dün akşam Rabbim kabul etsin inşallah..

Meryem duama da başladım çok şükür. Bugün öğle vakti yasini okucam bir de tefriciye ile başlatıcam duaları. Tek bir başlangıç tefriciyesi okuyabilicem çarşıya inmemiz lazım kaynanamın pastasını alıcaz akşam pek kalmaz diye eşimin mini buzdolabına koyucaz okula getirip neyse haftasonu da giriyor baya okurum bir arkadaşıma daha dedim o da okuyacak arkadaşları da söyleyecek burada da ablalar var onlara da söylücem bakalım.

gümaydırlar herkeşlere:)))

Günaydınn nasılsın canımm. Ben vallahi ütü yaptım sonra iki kişinin duası vardı onları okudum Meryem duamı okudum yattım ölü gibi uyumuşum resmen. Sabahta kalktım duş aldım giyindim geldim neyse ki haftanın son günü ama dinlenmece var mı yook ev işleri beni bekler iyice bir toparlama lazım kapılar, camlar, baza altları. mutfak, banyo amaaan valla dolu iş. İşyerinde dinleniyorum ben yaa

bircan duanı okudum.Allah kabul etsin.inşallah güzel haberlerini duyarız.

Allah razı olsun kızlar, Rabbim bütün dualarımızı kabul eylesin inşallah..

ay bana da bir heves gelse de ütümü yapsam 2haftadır yapmıyorum nasıl birikti, bir sürü iş var ya hangisini yapsam diye düşünüp hiç birini yapmıyorum

günaydınnnn hayırlı cumalar herkeslereee...
sedoşum banada 100 tane yaz canım benim. Bunu bi okuym sonra yine alırım gerek kalırsa kuşum
bukeeett oyy maşallah senin kız hanımefendileşmiş desene, benimki zaten herzaman pek nazik hareketleri bi görsen ağır çekim gibi, tam kız yani böyle narin boyu kaç cm miş seninkinin, dr benimkine dediki bebeğin boyu uzun olacak senin gibi dedi.

iyiyim canımyaa ..dün doktora gittim eşim gelemedi..bende otobüslerde in bin çok yoruldum..eve gittim duş aldım yemek yedim vurdum kafayı yattım yatış o yatış..evmide temizliyecem temizleyecem hala temizleyecem..yaa izin dönüşü direkt işe başlamak zor oluyo..hafta sonu da kpss var..pazar gününe kadını çağırıyımda kapı pencere silsin bende yatak yorgan yıkayıp ütü yapayım yaavv..ütümde birikti..bizim arkadaşlara 2 haftada bir kadın geliyo geldiğinde ucundan köşesinden ütü de yapıyomuş..bende tekllif edeyimde yapsın biraz..benimde huyum budur haa..kadın çağırırım kadına iş yaptırmaya çekininrim..saat 3 oluyo kadın işi gücü bitiriyo gidiyo..normalde mesai gibi çalışıyolarmış:))

btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum

Dualarınızı okudum, Allah kabul etsin inşAllah..

Herkes iyi inşAllah. Bu güzel günde üzerinize mutluluk, sağlık, huzur, şifa yağsın. İnşAllah.

Tamam yazıyorum bitanem çok sağol.. sen nasılsın iyi misin

yaa yorulmaz mısın o halinle sıcaklarda iyi yapmışsın yatmakla. Bence ütü filan tüm ağır işlerini yaptır ya bir güne ne kadar para alıyorlar yapsınlar. Bende hiç kadın almadım evime ama gebe kalırsam illa alıcam. Ütü de zor iş yani ben dün bir sepet ütü yaptım elim koptu dün de çok ağrıyordu zaten belim.

aslı : 500

bircan : 100

meral : 100

nazan: 50

buket : 50

bedriye : 100

k.burcu : 100

aylin : 200

yasemin : 100

toplam : 1300

kalan : 3144

Herkese günaydın hayırlı bol dualı cumalar YA EVVEL unutmayalım

Ya evvelde okumak lazım dimi ama bugün okuyamıcam ben haftaya başlıyım ona bari. Bugün tefriciyelerimden önce yasin okumam lazımmış ya onu okucam bir tefrciye çekicem başlanmış olsun diye eşimin odasına gidicem bunun için kitabımı filan yanıma aldım hep. Oradan çarşıya gidicez kaynanama pasta alıcaz d.günü var eşimin mini dolabına koyucaz ve yemekte yemem lazım hepsini öğle tatilime sığdırıcam yani.

Hayırlı cumalar RABBİM dileyen isteyen herkese versin.

70.000,00 lem yelid çekebilirsiniz, Bebek için.

Angelim hoş geldin. Evet sen demiştin dimi onu da dün biri dedi de ya bir arkadaş demişti bunu dedim. Tefriciyelerim bitsin onu da yapıcam hayatım aklımda. Haftaya cumaya kadar tefriciyelerimi bitirmem lazım.

Angelim hoş geldin. Evet sen demiştin dimi onu da dün biri dedi de ya bir arkadaş demişti bunu dedim. Tefriciyelerim bitsin onu da yapıcam hayatım aklımda. Haftaya cumaya kadar tefriciyelerimi bitirmem lazım.

Hoş buldum canımın içi cuma günleri ezan dan önce sela okunuyorya
sela ila ezan arasında 150 tane ihlas suresi oku...
Kudret yüce mevlada bola yasinde oku rabbim verir ben inanıyorum.
Tefriciyelerini sakın ihmal etme

tefriciyeleri bitirmeye çalışıcam buradaki arkadaşlar paylaştı daha bitirenlerden de alan olursa, işyerimden ablalara dedim bakalım, bir arkadaşıma dedim okuyacak o da arkadaşlarına söyleyecek. Yengeme sölücem o da evde okur memleketteler şimdi dayımlarla eve döndüklerinde ona da okutabilirim. Onun komşusu da okur öylelikle tamamlamaya çalışıcam işte.

benimki 21,7 cm..kilosu 320 gr mış..haftasıyla uyumlu dedi doktor..seninki nasıl ??

sedacım çok şükür canım idare ediyorum yürüyünce ve 1 saati geçen oturmalarda hemen batmalar rahatsızlıklar hssediyorum, elimden geldiğince uzanıyorum. tefriciyelerinde hayırlı uğurlu olsun hadi bakalım cuma vaktinden sonra herkes bismillah dyip başlayacak inşallah.

Buketim benimkide geçen hafta 300gr - 20 cm di, sen benden 1 hafta sonra gitmiş oldun doktora, demek oluyorki seninkiyle benimki aşşağı yukarı aynı, belki benimkide bu hafta ölçülseydi senle aynı çıkrdı, buda demek oluyorki senin bıcırık ta uzun boylu olacak

Nazancım kuşum sen şimdi ishal filan oldun ya o yüzden de öyle çıkmış olabilir nekadar olsa vucuttan bişeyler eksiliyor ishal ile birlkte. am kafana takacak bişey olsa dr lar zaten söyler yani biliyorsun acımasızca konuşurlar hiç çekinmezler. onun için kalbini ferah tutu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…