Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

inş. yasemin çok kafama takılıyor kendimi uzaklaştırmak istiyorum ama mutlaka biyerde geliyor aklıma allahım yardım etsin bebiş iyi olsunda tek

aslında benim bu konuda moralim çok bozuk buket benimkide 5 gü önde gidiyodu sata göre şimdi 3 gün geride yolunda gitmeyen birseylermi var acaba doktor hersey yolunda güzel dedi ama yinede aklıma takılıyo

canım sıkma canını dr normal diyorsa öyledir. Her zaman bir olmaz ki canım. Tamamlar o merak etme sen 1 haftalık bile oynayışlar normal oluyor canım. Döllenme zamanıyla alakalı. Regliden itibaren sayıyoruz doğumu hesaplamak için ama aslında 2 hafta sonra dölleniyor öyle sapmalar ara ara olur canım

Aman canım dikkat et ediyorsun gerçi daha ne kadar edeceksin dimi o kadar çalışmadan tempodan sonra yatmak zor vallahi ama sen misin çok çalışmaktan şikayet eden dimi. Bebeğin iyi olsun da 9 ay yatar insan. Demek 20. hafta da daha 300 gr oluyor bebekler ne kadar küçükler daha yaa. Ben korkuyordum taşıyamazsam falan diye çünkü boyum kısa ve boyuma göre de zayıfım 4 kiloya ihtiyacım var normal kiloda olmak için. O da başlangıç sınırı yani ama işte kişiden kişiye farkediyor aslında her hamilelik kendine özgü boyla kiloyla alakası yok demek ki. Mesela teyzemin gelini var Almanya'da yaşıyorlar hem boyu var hem de çok aşırı kiloluydu 100 küsür kilo filan. Rahim ağzında açılma oldu diktiler öyle tuttular, ultrasonda bebeği göremiyorlarmış düşün yağ dokusundan zor bir gebelik geçirdi son iki ay filan iyiydi anneme deyince hep onu örnek veriyor alakası yok o yüzden diyor. Umarım tutarsa sağlıklı bir gebelik geçiririm hamşile kalmakla da olay bitmiyor ki bir tüp olunca işte daha azami dikkat gerekecek..

aslında benim bu konuda moralim çok bozuk buket benimkide 5 gü önde gidiyodu sata göre şimdi 3 gün geride yolunda gitmeyen birseylermi var acaba doktor hersey yolunda güzel dedi ama yinede aklıma takılıyo

Canım benim içini ferah tut Allah'ın izniyle iyidir bebiş Rabbime emanett hiç beklemediğin anda gelen mucizen hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağında da olacak inşallahhh

doktor normal gelimi güzel dedi ama neden geriye düştügü kafamda birtürlü oturtamıyorum aklım hep orda elimde deil
Canım benim içini ferah tut Allah'ın izniyle iyidir bebiş Rabbime emanett hiç beklemediğin anda gelen mucizen hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağında da olacak inşallahhh

bilmiyorum aslıı hiç keyfim yok pazartesiden beridir burada yazayım yazmayayım yazayım yazmayayım düşünüp durdum kötü bişey duymaya cesaretim yok

kısceler Allah izin verirse bugun temızlenıyorum dualarıma kaldıgım yerden devam edıcem. bu arada bısey sorucam benım iğnem 12 temmuza denk gelıyo ve ramazan benım ogun oruc tutmamam gerekıyor dımı ya

Canım endişelenmekte haklısın tamam da doktorun herşey yolunda demiş Allah korusun bişe olsa sölerdi zaten, bol bol dua et canım Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek sen merak etmeüzme kendini nolursun iyi düşün iyi olsun

kısceler Allah izin verirse bugun temızlenıyorum dualarıma kaldıgım yerden devam edıcem. bu arada bısey sorucam benım iğnem 12 temmuza denk gelıyo ve ramazan benım ogun oruc tutmamam gerekıyor dımı ya

canım benim bildiğim tutulmaz:26: artık sonra bigün tutarsın napalım hastalık bu hastane işleri

kuşum o durum her zaman aynı olmuyıo ki..bi aralık var..o aralığın içindeyse tamam uyumlu..zatenm daha çok küçükler..organlar oluşuyo henüz..kas yada yağ dokusu değil..ona bakarsan geçen yazdımya..eşimin işyerindeki arkadaşınınbebeği benden 2-2.5 hafta geride ve 380 gr mış..o belli olmaz yani..ben hamileliğimizn ilk üç ayında 3 kilo aldım, buna karşın son 3 haftada da 3 kilo almışım..benim kilomla alakalı değil ama, bebişte böyle bişey işte..sağlıklı olsun herşey yolunda olsun gerisi boş..

Son düzenleme:
canların nasılsınız? Ben Alanyadan çıktım evime dönüyorum şimdi, kuzenler, kardeş, annem ve teyzemle olmak bana çok iyi geldi, pihtılaşma ve kromozom anlizi sonuclarım cıkmış, pıhtılaşma sonucumda protein S değerim 360 çıkmış en yüksek 130 referans degeri, pıhtılaşma olması için bu protein s değerinin 60 ın altında olması lazımmış, doktor ne diyecek cok merak ediyorum, bir akilik olmazsa pazartesi fakülteye gidecegim, eşimin spermleri hala veremedik, aslında gittik fakülteye vermek için doktor demez mi 3 günlük cinsel perhiz lazım, üç gün önce mutlaka ilişki olmalı dedi, ee bizde test verecek diye 5 gündür şet yapmiyorduk, hay Allah dedik sonra benimhamileligim cıktı kaldı, inşallah eşim işten fırsat bulursa pazartesi verecek inşallah, resmen engelleniyor hayırlısı olsun..

Gecmişi tam okuyamadım ama 3 şey gözüme carpti:
1. Seda canım bana 200 tane tefriciye yaz, bide neye niyet edecegiz onuda bi yaz tatlım
2. Nazan kuzum senin bebegin gelişimi geride diye üzülme, inan ki bunu duydugum 100. Kişisin, adet günü, döllenme günü, rahme yerleşme günü hesaplamayı cok etkiliyor gönlünü ferah tut canım
3. Aslı canım doktor malı canını sıkmış, Allah sabır versin, ama bende böyle konuşan doktora sinir oluyorum ben ilk hamileligimde gittim pıhtılaşma için, 1 kayıp yetmez en az 2-3 kayıptan sonra yapıyoruz dediler beni yolladılar ve ben toplam 4 kayıptan sonra yaptırabildim..belki en başta bakılsaydı diğer 3 kaybı yaşmazdım..ama elimizde olan birsey yok..Allahım kolay kapılar açsın bize, bide ben hep fsh yüksekken hamile kaldım, hatta en son gittigim doktor senin acilen tüp bebek yaptırman lazım normal yolla hamile kalamzsın dedi, onun üzerine ben 2 hamilelik yaşadım, sakın ona kafanı takma psikolojiye bağlı olarak yükseliyor haberin olsun

Kızlar gecmişi okuyamadım tam olarak, inşallah artık hep burdayım hepinizi cok öpüyorum

işte nihayet burcu kaptan sahalaa döndü..bucu kaptan için üç kere: Oleeeeeeeeeey, oleeeeey, oleeeeeeeeeeey

çok güzel dua ne denirki aminden başka:)

Hayirli Cumalar ....
Sedos 300 tefriciyede ben okurum insallah...

Çok sağol canım benim hemen yazıyorum seni de.

Burcum bu pıhtılaşma yok demek mi oluyor yani bakalım dr göster ne diyecek o yoksa başka bir sorun var demektir. Ona da bakılır eşinin değerlerinde sorun yoktur hamile kalabiliyorsun sonuçta ama kromozom dna filan bakılır. Özledik seni çok ya yokluğun hemen belli oluyor.

Tefriciye için hayırlısıyla tüp bebeğin tutması, sağlıklı hamilelik için canımm ayrıca çok teşekkürler bitanem seni de ekliyorum

Kızlar bende öğlen abdestimi aldım okulda eşimin odasına gittim yasinimi okudum, 10 tane de başlangıç tefriciyesi okudum niyet ederek. Çarşıda işimiz vardı başlangıcı yapayım diye o kadar okudum artık. Sonra pastayı aldık geldik işte arkadaşla muhabbet filan sonra da bir süre siteye giremedim. Startı verebiliriz yani.

Hepinizden şimdiden Allah razı olsun. İyi ki bu topiğe gelmiş iyi ki sizinle tanışmışım hepiniz teker teker pırlanta gibi kalbi olan insanlarsınız. En içten şekilde dualarınızı ettiğinizi biliyorum inanın bende öyle yapıyorum. Şu anda ki hamile sayımızda bunun göstergesi. Kulun başkasına duası daha sevabmış. Çok mutluyum huzurluyum. Tedavim olumlu olur ya da olmaz her zaman yanımda olacağınızı biliyorum ve bu beni çok rahatlatıyor. Hepinizi çok seviyorum

Tefriciyelerde şu an ki durum;

ASLI : 500

BİRCAN : 100

MERAL : 100

NAZAN : 50

BUKET : 50

BEDRİYE : 100

K.BURCU : 100

AYLİN : 200

YASEMİN : 100

TÜMAY : 300

B.BURCU : 200

Bende öğlen 10 tane okudum.

Toplam : 1810

KALAN : 2634

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…