Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tutmayın beni:))))
:84::84::84::84::84::84::84:

tutmayın beni:))))
:84::84::84::84::84::84::84:

Ayy canımm benimmm yerim ben seni mıncırırırımm.. Vallahi o an içimden gelen hislerdi. İnsanın yanında birilerinin olduğunu bilmesi öyle güzel ki aşılamada da çok rahattım bunda da öyle rahat olucam inşallah eğer öbür reglimde başlasaydım hiç içimden gelmeyecekti bir his işte ama şimdi çok hazır hissediyorum kendimi hem de dua etmeye vaktim oldu istediğim duaları okuyabilicem. İyi ki varsınız canlarım benim Allah hepinize sizin gibi güzel kalpli evlatlar versin..

Kardeşimde yıllık izinde kız arkadaşıyla mübarek cuma günü cami gezelim demişler Eyüp sultana gitmişler annem söyledi telde ara söyle sana da dua etsin dedi aradım çıkmışlar oradan ama dua etmiş ne istediğimi biliyor çocuk zaten. Şimdide Yüşa hazretlerine gideceklermiş dua etmeye. Rabbim kabul etsin vesile kılsın inşallah. Annem de teyzemlerde memlekette dayımlarla kaplıcalara filan gitmişler. Bu sene bana tatil yok tabi ama seneye bebeğimizle gitme hayalleri kuruyoruz tabii.

selam hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
biz iyiyiz betüş uyumuşken bi bakim dedim

sedoşum ben lohusayım biliyorsun terficiye başlatmışsın alamıcam
Allah kabul etsin ne istğin duan varsa makbul eylesin inşallah

burcum geliyormuşsun hayırlı yolculuklar kuzum biraz olsun kafan dağılmıştır iyi oldu bu değişiklik sana

buketim dün dokdora gitmişsin küçük pıtırcığını görmüşsün cnm Rabbim kucağına lacağın o günleride göstersin sana

canım doktora görününce mutlaka yaz bize inşallah her şey çok güzel olacak Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatacak sana ben cok içten inanıyorum

canım benim hadi hayırlısı olsun, inşallah Rabbim dualarımızı kabul edecek, sen kalan sayı için endişe etme aldıklarımızı bitirelim kalanı yine paylaşırız tez elden bitiririz sende seviliyosun

canımsın..kızışın nasıl??

Biliyorum canım senin lohusa olduğunu okuyamayacağını kalbin benimle olsun yeter canım benim.

canım Allah razı olsun sizden. Bende hafta sonu giriyor zaten baya okurum arkadaşım var o da okuyacak arkadaşlarına da söyleyecek. Buradaki ablalara dedim ama regl olucaz alırız bitiremeyiz filan dediler iyi dedim bende öyleyse sadece teklif ettim ben. Bir de yengemler memleketten dönsün ona derim o da okur bitiririz inşallah..

selam hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
biz iyiyiz betüş uyumuşken bi bakim dedim

ayyy mesudeee benim eşim de betül ismini beğeniyor bu sıra, betüş betüş diyip duruyor göbeğime kızlarımız adaş olabilir hee
benimde kulağıma çok hoş geliyor, ama sanırım heralde ben hep betüş derm çok sevimli oluyor öyle söylemesi

Sedacım 100tane okudum canım Allah U Teala tez zamanda hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin amin

burcu canım hoş geldin sonuçlarınız çıkmış dra gösterince bizede haber ver bakalım ne varmış sedacım allah kabul etsin inş bebişine kavuşursun ben tefriciyeyi ezberere bilmiyorum ve okuyamıyorum ama yasin okutursan okurum bende nazan canım ilerleyen zamanda açığı kapatır beslenmene dikkat et bol bol meyve süt kuruyemiş ye emi canım

Tatlım sanırım pıhtılaşma problemi yok ama bu benim yorumum bakalımd doktor ne diyecek, valla bakalım kromozomdan ne cıkacak, hayırlısı olsun, Allahım tavakkülü nasip etsin inşallah, bu arada bende seni çooook seviyorum :))) evet iyi ki siz varsınız yoksa ben kendi dünyamda yapayalnız olacaktım, bende hepinizi cok seviyorum

Ayyy mesude, yerim ben onun ağzını, fotolar harika, ellerini öp benim yerime öp öp bitir :)))

ayyy kızlar hem yorgunmmm hem biraz ağrılıyımm, karnımın üst sol köşesi çok ağrıyor, sebebini tahmin eden var mı acep? Ağrıma değilde acıma oluyor.. tek noktada ama.. içten..

burcumm testlerin temiz çıkmış di mi? Doktor da dediğin gibi görsün bakalım o ne diyecek hayırlısyla kendiliğinden gelicek meleğin inşAllah.. Ben çok inanıyorum...

Canım hoşbuldummm sizleri cok özledim :)) sonuçları aldığim saniyede yazarım mutlaka, biliyorsun ki son hamileligi eşimden önce size söyledim, :))))))

Canım sadece pıhtılaşma sonuçlarımı kendim yorumladım inşallah dogru yorumlamışımdır :)) bakalım doktor ne diyecek, hemen saniyesinde size yazarım :))) Bedişim sizi cok özlemişim tatlım :)))

Canım sadece pıhtılaşma sonuçlarımı kendim yorumladım inşallah dogru yorumlamışımdır :)) bakalım doktor ne diyecek, hemen saniyesinde size yazarım :))) Bedişim sizi cok özlemişim tatlım :)))

ayyy canım bennimmm hepimizde seni çok özledik, buradaki herkes birbirinden kıymetli.. insan uzakta kalınca, tatilde bile olsa aklının bir köşesi hep burada kalıyor, çünkü buradaki herkes olağanca samimi, candan, içten..

Sedacım 100tane okudum canım Allah U Teala tez zamanda hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin amin

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Eğer vakit bulup daha okursan bana haber et olur mu bu bile yeter çok çok sağol canım benimm

Sorun değil canım. Ben de bilmiyorum ezbere sık okuduğum birşey değil hatrımda da kalamıyor açıp okuyorum. Yasin okutursam haber veririm canım

inşallah senin yorumladığın gibidir canım ama illa bir sebebi olmalı bu kimyasal gebeliklerim mutlaka birşey çıkacak ne olduğu bilinsin de tedavi edilsen yeter ki canım insan merak ediyor ne var acaba diye şu var şöyle tedavi edilecek dense insan bir nebze rahatlar hiç olmazsa nedeni bulundu diye ama sebebsiz de olabiliyor işte. Rabbim kolaylıklar versin inşallah. Bende seni çok seviyorumm canım ikizimm hepimiz birbirimizin yoldaşıyız

canım bilemedim ki ne olabilir acaba. Üşütmüş olabilir misin bazen öyle acır ya ya da kas kesildi derler falan ne bileyim çok o tarafa doğru mu yattın acaba :26:

Tefriciyelerde şu an ki durum;

ASLI : 500

BİRCAN : 100

MERAL : 100

NAZAN : 50

BUKET : 50

BEDRİYE : 100

K.BURCU : 100 - OKUNDU

AYLİN : 200

YASEMİN : 100

TÜMAY : 300

B.BURCU : 200

Bende öğlen 10 tane okudum.

Toplam : 1810

KALAN : 2634

Son düzenleme:
ayyy kızlar hem yorgunmmm hem biraz ağrılıyımm, karnımın üst sol köşesi çok ağrıyor, sebebini tahmin eden var mı acep? Ağrıma değilde acıma oluyor.. tek noktada ama.. içten...

canım ben çok ayakta kalınca göbek deliğimin çevresi aynı o tarif ettiğin acıma dan oluyor, ayaktamı kaldın fazla acaba

kızlar ben bugün horrmon testleri yaptırmak için hastaneye gittim ama malesef yapmadılar,garip bi doktora denk geldim,sen zaten herşeye baktırmışssın herşeyi yaptırmışsın,senin şanssızlığın piyango sana iki kez vurmuş dedi,düşüğün sebebi pıhtılaşma değil,sendekide pıhtılaşma sayılmaz,ne aspirine nede iğneye gerek yok hiç bir test yaptırmanada gerek yok dedi,vücut sağlıksız olanı atıyor doğanın kanunu bu eğer böyle olmasaydı etraf sağlıksız kolu bacağı kafası olmayan insanlarla dolu olurdu dedi,bu testler boş şeyler avrupada bunlar yapılmıyor bile çok istiyorsan para verir yaparsın ama hiç bi değeri yok bi önemi yok ve buna benzer bir sürü laf,bu testler çok pahalı biliyormusun falan dedi biliyorum dedim,belki bi daha düşük yaparsın bunu bilemeyiz senin tek yapacağın kafanı biraz rahat bırakmak dedi,iğne kullansanda olacak yine olur bişey yapamazsın 5 haftalıkken değilde 7 haftalıkken kaybedersin sadece zamanı uzatırsın dedi belki doğar 1 sene sonra kaybedersin dedi,bunu bilemezsin dedi,önlemde alamazsın dedi,çinko ekskliği falan düşüğe sebep olmaz kullanmasanda olur dedi , folik asit iç içmesen bile sorun değil gibi konuştu kadın resmen azarlar gibi konuştu ağlayacaktım nerdeyse,aspirin falan kullanma dedi senin tek yapacağın beklemek adetin gecikince test yapmak dedi, birde dediki sen adet oluyormusun evet dedim e tamam ozaman o testlere gerek yok zaten guatır'a falan da bakılmış herşeye bakılmış dedi

ben şimdi ne yapacağım bilmiyorum
geçen gittiğim doktorda buna benzer şeyler söyledi,aspirine gerek yok aspirin yumurtaları bozar bırak dedi,iğneyede sadece önlem amaçlı başlarsın oda 2 düşüğün olduğu için demişti aslında seninki pıhtılaşma sayılmıyor toplumun çoğunda var demişti,düşüğe sebep olmaz dedi.

daha önce etlik zübeyde hanımda infertilite bölümünde doktor hamile kalınca iğneye başlarsın kalana kadar aspirin iç demişti

2.hamileliğimden önce doktor sendeki pıhtılaşma normal gebelere göre düşük riskini 7-8 kat arttrır ama homozigot olsaydı 10 kat arttırrırdı sana aspirin yeterli gelir,iğneye gerek yok demişti

ama şimdiye kadar doktorların hem fikir oldukları konu 1.düşük araştırılmadığı için bilmiyoruz ama 2.için pıhtılaşma ile alakası yok genetik nedenden olmuş,bu durum sadece o gebeliği ilgilendirir bundan sonraki de aynı olacak diye bir kural yok.....

sanırım bundan sonra uğraşmayacağım araştırmayacağım tekrar hamile kalmak için çabalayacağım hamilelikle birlikte gideceğim doktor gerek görürse iğne kullanırım ,düşük olursada olur ne yapayım Allah yazdıysa ben ne kadar uğraşsamda boş nasıl olsa deneme tahtası gibi olduk, rabbimden ne gelirse razıyım , hem zaten artık düşük yapmaya bile alıştım demekki bu işler deneme yanılma yöntemi ile oluyor,ben ne kadar kendimi paralasamda bişey değişmiyor,Allah nasip ettiyse eğer eninde sonunda olacaktır,zaten olmayacağına dair bi korkumda yok inanıyorum ama önümde ne kadar zaman var daha ne kadar zaman bunları yaşarım onu bilmiyorum

kızlar benim için dua eden edemeyen herkesten Allah binlerce kez razı olsun. Hamileyim.....
yarın test günümdü dayanamadım evde test yaptım oda ne 2. çizgi diğerine göre silik ama çok net şok oldum ama dedimki kesin çatlatma iğnesindendir vurulalı15 gün olmuştu neyse kana gittik 70.5 çıktı şükürler olsun Rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…