- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.721
Kızlar bende öğlen abdestimi aldım okulda eşimin odasına gittim yasinimi okudum, 10 tane de başlangıç tefriciyesi okudum niyet ederek. Çarşıda işimiz vardı başlangıcı yapayım diye o kadar okudum artık. Sonra pastayı aldık geldik işte arkadaşla muhabbet filan sonra da bir süre siteye giremedim. Startı verebiliriz yani.
Hepinizden şimdiden Allah razı olsun. İyi ki bu topiğe gelmiş iyi ki sizinle tanışmışım hepiniz teker teker pırlanta gibi kalbi olan insanlarsınız. En içten şekilde dualarınızı ettiğinizi biliyorum inanın bende öyle yapıyorum. Şu anda ki hamile sayımızda bunun göstergesi. Kulun başkasına duası daha sevabmış. Çok mutluyum huzurluyum. Tedavim olumlu olur ya da olmaz her zaman yanımda olacağınızı biliyorum ve bu beni çok rahatlatıyor. Hepinizi çok seviyorum
tutmayın beni:))))
:84::84::84::84::84::84::84:
canım doktora görününce mutlaka yaz bize inşallah her şey çok güzel olacak Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatacak sana ben cok içten inanıyorumcanların nasılsınız? Ben Alanyadan çıktım evime dönüyorum şimdi, kuzenler, kardeş, annem ve teyzemle olmak bana çok iyi geldi, pihtılaşma ve kromozom anlizi sonuclarım cıkmış, pıhtılaşma sonucumda protein S değerim 360 çıkmış en yüksek 130 referans degeri, pıhtılaşma olması için bu protein s değerinin 60 ın altında olması lazımmış, doktor ne diyecek cok merak ediyorum, bir akilik olmazsa pazartesi fakülteye gidecegim, eşimin spermleri hala veremedik, aslında gittik fakülteye vermek için doktor demez mi 3 günlük cinsel perhiz lazım, üç gün önce mutlaka ilişki olmalı dedi, ee bizde test verecek diye 5 gündür şet yapmiyorduk, hay Allah dedik sonra benimhamileligim cıktı kaldı, inşallah eşim işten fırsat bulursa pazartesi verecek inşallah, resmen engelleniyor hayırlısı olsun..
Gecmişi tam okuyamadım ama 3 şey gözüme carpti:
1. Seda canım bana 200 tane tefriciye yaz, bide neye niyet edecegiz onuda bi yaz tatlım
2. Nazan kuzum senin bebegin gelişimi geride diye üzülme, inan ki bunu duydugum 100. Kişisin, adet günü, döllenme günü, rahme yerleşme günü hesaplamayı cok etkiliyor gönlünü ferah tut canım
3. Aslı canım doktor malı canını sıkmış, Allah sabır versin, ama bende böyle konuşan doktora sinir oluyorum ben ilk hamileligimde gittim pıhtılaşma için, 1 kayıp yetmez en az 2-3 kayıptan sonra yapıyoruz dediler beni yolladılar ve ben toplam 4 kayıptan sonra yaptırabildim..belki en başta bakılsaydı diğer 3 kaybı yaşmazdım..ama elimizde olan birsey yok..Allahım kolay kapılar açsın bize, bide ben hep fsh yüksekken hamile kaldım, hatta en son gittigim doktor senin acilen tüp bebek yaptırman lazım normal yolla hamile kalamzsın dedi, onun üzerine ben 2 hamilelik yaşadım, sakın ona kafanı takma psikolojiye bağlı olarak yükseliyor haberin olsun
Kızlar gecmişi okuyamadım tam olarak, inşallah artık hep burdayım hepinizi cok öpüyorum
Kızlar bende öğlen abdestimi aldım okulda eşimin odasına gittim yasinimi okudum, 10 tane de başlangıç tefriciyesi okudum niyet ederek. Çarşıda işimiz vardı başlangıcı yapayım diye o kadar okudum artık. Sonra pastayı aldık geldik işte arkadaşla muhabbet filan sonra da bir süre siteye giremedim. Startı verebiliriz yani.
Hepinizden şimdiden Allah razı olsun. İyi ki bu topiğe gelmiş iyi ki sizinle tanışmışım hepiniz teker teker pırlanta gibi kalbi olan insanlarsınız. En içten şekilde dualarınızı ettiğinizi biliyorum inanın bende öyle yapıyorum. Şu anda ki hamile sayımızda bunun göstergesi. Kulun başkasına duası daha sevabmış. Çok mutluyum huzurluyum. Tedavim olumlu olur ya da olmaz her zaman yanımda olacağınızı biliyorum ve bu beni çok rahatlatıyor. Hepinizi çok seviyorum
selam hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
biz iyiyiz betüş uyumuşken bi bakim dedim
sedoşum ben lohusayım biliyorsun terficiye başlatmışsın alamıcam
Allah kabul etsin ne istğin duan varsa makbul eylesin inşallah
burcum geliyormuşsun hayırlı yolculuklar kuzum biraz olsun kafan dağılmıştır iyi oldu bu değişiklik sana
buketim dün dokdora gitmişsin küçük pıtırcığını görmüşsün cnm Rabbim kucağına lacağın o günleride göstersin sana
burcum geliyormuşsun hayırlı yolculuklar kuzum biraz olsun kafan dağılmıştır iyi oldu bu değişiklik sana
buketim dün dokdora gitmişsin küçük pıtırcığını görmüşsün cnm Rabbim kucağına lacağın o günleride göstersin sana
canım doktora görününce mutlaka yaz bize inşallah her şey çok güzel olacak Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatacak sana ben cok içten inanıyorum
canım benim hadi hayırlısı olsun, inşallah Rabbim dualarımızı kabul edecek, sen kalan sayı için endişe etme aldıklarımızı bitirelim kalanı yine paylaşırız tez elden bitiririz sende seviliyosun
Tatlım sanırım pıhtılaşma problemi yok ama bu benim yorumum bakalımd doktor ne diyecek, valla bakalım kromozomdan ne cıkacak, hayırlısı olsun, Allahım tavakkülü nasip etsin inşallah, bu arada bende seni çooook seviyorum :))) evet iyi ki siz varsınız yoksa ben kendi dünyamda yapayalnız olacaktım, bende hepinizi cok seviyorumÇok sağol canım benim hemen yazıyorum seni de.
Burcum bu pıhtılaşma yok demek mi oluyor yani bakalım dr göster ne diyecek o yoksa başka bir sorun var demektir. Ona da bakılır eşinin değerlerinde sorun yoktur hamile kalabiliyorsun sonuçta ama kromozom dna filan bakılır. Özledik seni çok ya yokluğun hemen belli oluyor.
Tefriciye için hayırlısıyla tüp bebeğin tutması, sağlıklı hamilelik için canımmayrıca çok teşekkürler bitanem seni de ekliyorum
burcu canım hoş geldin sonuçlarınız çıkmış dra gösterince bizede haber ver bakalım ne varmış sedacım allah kabul etsin inş bebişine kavuşursun ben tefriciyeyi ezberere bilmiyorum ve okuyamıyorum ama yasin okutursan okurum bende nazan canım ilerleyenanı zamanda açığı kapatır beslenmene dikkat et bol bol meyve süt kuruyemiş ye emi canım
ayyy kızlar hem yorgunmmm hem biraz ağrılıyımm, karnımın üst sol köşesi çok ağrıyor, sebebini tahmin eden var mı acep? Ağrıma değilde acıma oluyor.. tek noktada ama.. içten..
burcumm testlerin temiz çıkmış di mi? Doktor da dediğin gibi görsün bakalım o ne diyecek hayırlısyla kendiliğinden gelicek meleğin inşAllah.. Ben çok inanıyorum...
Canım sadece pıhtılaşma sonuçlarımı kendim yorumladım inşallah dogru yorumlamışımdır :)) bakalım doktor ne diyecek, hemen saniyesinde size yazarım :))) Bedişim sizi cok özlemişim tatlım :)))
Sedacım 100tane okudum canım Allah U Teala tez zamanda hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin amin
burcu canım hoş geldin sonuçlarınız çıkmış dra gösterince bizede haber ver bakalım ne varmış sedacım allah kabul etsin inş bebişine kavuşursun ben tefriciyeyi ezberere bilmiyorum ve okuyamıyorum ama yasin okutursan okurum bende nazan canım ilerleyen zamanda açığı kapatır beslenmene dikkat et bol bol meyve süt kuruyemiş ye emi canım
Tatlım sanırım pıhtılaşma problemi yok ama bu benim yorumum bakalımd doktor ne diyecek, valla bakalım kromozomdan ne cıkacak, hayırlısı olsun, Allahım tavakkülü nasip etsin inşallah, bu arada bende seni çooook seviyorum :))) evet iyi ki siz varsınız yoksa ben kendi dünyamda yapayalnız olacaktım, bende hepinizi cok seviyorum
Ayyy mesude, yerim ben onun ağzını, fotolar harika, ellerini öp benim yerime öp öp bitir :)))
ayyy kızlar hem yorgunmmm hem biraz ağrılıyımm, karnımın üst sol köşesi çok ağrıyor, sebebini tahmin eden var mı acep? Ağrıma değilde acıma oluyor.. tek noktada ama.. içten..
burcumm testlerin temiz çıkmış di mi? Doktor da dediğin gibi görsün bakalım o ne diyecek hayırlısyla kendiliğinden gelicek meleğin inşAllah.. Ben çok inanıyorum...
ayyy kızlar hem yorgunmmm hem biraz ağrılıyımm, karnımın üst sol köşesi çok ağrıyor, sebebini tahmin eden var mı acep? Ağrıma değilde acıma oluyor.. tek noktada ama.. içten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?