Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ohhhhhh maşallah allah tamamına erdirsin canım çok sevindim

canım ben çok ayakta kalınca göbek deliğimin çevresi aynı o tarif ettiğin acıma dan oluyor, ayaktamı kaldın fazla acaba

ayy sedamla sen tahminde bulunmuşsunuz çok sağolun bu akşam bayagı ağrım oldu annemlere gıtmıştık ağrım çoktu tadım kaçtı eve geldimm yatıyorum şu an, ayakta kalmadım,üşütmedımde sanmam kızlar yaa bilemedımm.. yasemınımm o acı gobegın buyudunden rahat ol,kızlar kısmetse annem haftaya perş sabahı anjıyo olucak dualarınıza bızıde ortak eder mısınız,inşAllah hayırlısıyla gecer gıder.

özlem kurban olim üzülme şu rahmi olmayan kadını düşün onun bile olduktan sonra vakti zamanı var canım Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürür inşallah

canım kıyamam senn çok üzülmüşsün ahh bu duygusuz doktorlar söylemesi ne kolay onlara herşey inş onlara hiç muhtaç olmadan rabbim verir tez zamanda canı gönülden diliyorum doğru düzgün gidebileceğin bi doktor çıkar inş karşına verecek olan rabbim dr ilaç bahane canım sen içini ferah tut yinede danışabileceğin bi dr varsa araştır canım kendini üzüp mahvetme moral psikoloji çok önemli hasta haklarınada şikayetçi olabilirsin bence

Allah razı olsun sündüzüm hala inanamıyorum sonucu görür görmez ağladım ağladım eşimde duygulandı oda ağladı çok mutluyuzz Rabbim inşallah tamamına erdirir

inan inan meleğin seninle konuş bebişinle seni çokkk sevsin inş herşey yolunda gider 9 ay sonra kucağına alırsın

Canım çok sevindim Allah tamamına etdirsîn keseyi kalp atışımı en sonda kucağına almayı Rabbim nasip etsin

tebrikler tatlım Allahım tamamına erdirsin inşallah...gece gece ne güzel haber bu

tatlım anneciğin dualarımda olacak artık anjiyo çok kolay rahat oluyor anneciğin de hemencik atlatır inşallah merak etme...
herkesler uyudu ben yine burdayım kızlar yarın hastane çantalarını hazırlayacağız Allah kısmet ederse anam ıvır zıvır çok iş çıkıyor 1 günlük iş dediğim şeyler 3-4 güne anca oluyor yahu... neyse zamanımız var henüz ama iyice ağırlaşmadan halletmeye çalışıyorum...
Burcucum dönmüşsün canım pazartesi doktorunun diyeceklerini çok merak ediyorum tatlım inşallah güzel haberlerle gelirsin....
Sedoşum canım annem de 200 tefriciye alacak bugün konuştuk seni tatlım...
Nazancım ultrason ölçümleri bu haftalardan sonra çok değişiyor fıstığım benim bi ay 3 gün geride bi ay 1 hafta ileride geçen ay 6 gün geride çıktı miniğimin kilosu ama takmıyorum ben doktor ölçüyor sonuçta insan... 1 milim kaydırsa sonuç kaç gün atar acaba... aman takma sakın canım benim...

bircaaaaaaaannnn canım benim çok mutlu oldum sonunda oldu işte bak o vakti zamanını biliyormuş inan çok sevindim rabbim sağlık sıhhat versin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım gözünüz aydın,geçen gün düşünüyordum son zamanlarda hiç hamile haberi gelmedi diye ayağını sürtersinde inşallah arkadandan bütün kızlar teker teker hamile haberi verir

bedriyeciğim canım annen için çok geçmiş olsun inşallah çok kolay geçer Allah şifalar versin, canım seninde karnın büyüdüğü için aı hissi vardır belki doktoruna bi sor istersen telaşlanma canım bişeycik yoktur inşallah

özlem kurban olim üzülme şu rahmi olmayan kadını düşün onun bile olduktan sonra vakti zamanı var canım Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürür inşallah

inşallah canım,yaa uğraşmayacağım artık rabbim ne nasip ettiyse onu yaşayacağım bakalım yaşayıp göreceğiz hayırlısı olsun,her zaman şükrediyorum neler neler var çok şükür benim durumum çok çok iyi

yaaa benim kafamı karıştıran her doktorun ayrı ayrı konuşuyor olması hangisine güvenip yoluma nasıl devam edeceğimi bilemedim,bir süre doktora falan gitmeyeceğim zaten ramazan geldi Allah nasip ederde hamile kalırsam o zaman araştırırım doktorun adını bile bilmiyorum benim randevu aldığım adam nöbet ertesi olduğu için yokmuş başka bir kadın baktı birde şikayet etsem de bişey değişeceğini sanmıyorum doktorlar resmen acımasız robot olmuşlar kadın nasıl bağıra çağıra konuşuyordu belkide haklıdır Allah veredikten sonra tıp ta bi yere kadar,önemli olan Allahın vermesi.

bu arada günaydın herkese, güzel bi hafta son geçirirsiniz inşallah,Allah hepinizi mutlu etsin gönlünüzden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah (içimden geldi)

:89::89::92::92::111::111::118::118::119::119::124::124::128::128::129::129::89::89::92::92::111::111::118::118::119::119::124::124::128::128::129::129:
ayyyy maşallah maşallah maşallah sana yaaaa, hiçte cumartesi sabahbu saatte topiğe girmezdim, giresim geldi durduk yere yy demek bu güzel haberi alacakmışım yaaa canımmmm çok sevindim, Allahım sağlıkla kolaylıkla tamamına erdirsin inşallah 9 ay, ayy şuanda yüzümü bile yıkamadım kahvaltı da etmedim okur okumaz bütün tüylerim ürperdi nasıl güldüm nasıl sevindim deli gibi çok şükür yaa, inşallah bu yeni bir hamilelik akımının da başlangıcı olur canım benim

Bedişim Allahım annene şifa versin inşallah, kuş gibi girip sağlıkla kuş gibi kolayca çıkmasını nasibetsin.
Sen yine 1 gün önceden duyuru yap, "ya şafi, ya kafi, ya muafi tesbihatı şifa için birebir, bence o gün bol bol onu çekeriz

Özlemmmmmm canım arkadaşım benim, ben doktoruna kızmayacağım çünkkü söyleme uslubu kotu bile olsa, söylediği şeyler bence çok iyi! gerçektende bende sana katılıyorum bir müddet, yani şu ramazan ve sonrasında en az 1 ay kendi haline bırak, kafanada takma, sende hiçbir sorun yoktur gerçekten belkide, relax ol, bu doktorun dediği gibi düşün ve Allahın izni ile bu rahatlamış zaman içerisinde bebeğin inşallah gelir, benim senden yana hiç şüphem yok, her an haber bekler durumdayım Allahın izni ile.
Ayrıca sanada günaydın, inşallah hergün bugünkü kadar ve daha fazla enerjik olursun bundan sonra, çünkü öyle olman lazım bak hayatta bazı şeyler tesadüfte olabilir, bundan sonraki denemende tutmayacağı ne malum, hadi bakalım ya Allah bismillah de işe koyul

canım benim doktor doğru söylüyor ama işte dediğin gibi üslubu biraz kötüydü,birde hep eli boş dönmek yol kat edememek kötü
amaaan ne biliyim işte kime inanıp kime güveneceğimi şaşırdım,Allah yardımcım olsun zaten ondan başka kimsenin faydası yok

Allah razı olsun sündüzüm hala inanamıyorum sonucu görür görmez ağladım ağladım eşimde duygulandı oda ağladı çok mutluyuzz Rabbim inşallah tamamına erdirir

o kadar sevindim o kadar duygulandım ki anlatamam, böölleee gözlerim dolu dolu bakıyorum ekrana, tamam zaten sulugözüm ama bu sevinçten, çok sevinçten.. çok çok sarılıyorum.. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah.. Allah burada ve başka başka yerlerde evlat isteyen herkese Yarabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar versin, hiç birimizin boynunu bukuk bırakmasın.

kızlar anneme şifa dilemişsiniz çok sağolun, yasemin imm sağol canım benim anımsatırım ben tekrar çarş günü, Allah razı olsun.

özzleemmm seni, burcuyu benim durumlarımızı çok benzetiyorum, senin doktorun dediklerinin hemen hemen aynısını bende dinledim doktorlardan bana da dediler üst üste yaşamanın sebebine ister sınav dee, ister tesadüf de, ama siz deneyin sağlıklı olan tutunacaktır, gidenlerin hepsi sağlıklıksız.. Allah bundan sonrası için de inşAllah sağlık şifa verirde bu gebeliğim başladı şu an gittiğim doktora dedim ki bana pıhtılaşma için iğne vericek misiniz? Önlem amaçlı kullandıracaklardı gebelik başlamış dedi, hiçbişeye gerek yok kullanmadım haa hala diyorum acaba kullanmalı mıyım diye arada ama Allah sağlık sıhhat versin inşAllah nasibimiz çıkacak karşımıza..

Bu arada stres ne kadar önemli her konuda gözüyoruz ama bak Bircan bu sefer aşılamayı ailelere söylemedi, kimse sormadı, strese girmedi hayırlısıyla gebe..

hafta sonu hafta sonu dilim düştü hee benim de.. ayy kızlar son bişey daha bacağım bi acıyor bi acıyor elbiseyi sünnet çocukları gibi tutuyorum ki değmesin bacağıma diye, ama bu sabah kalktığımda kaburgam geçmişti çok şükür, dediğiniz gibi baskı oldu sanırım orada..

Günaydın herkese güzel bir hafta sonu geçiririz inşallah mutlu haberle başladık böyle devam eder inşallah

bircaaaaaan şükürler olsun

inan ki sabah gözümü açtım dedim ki inşallah Bircan'ın hamile haberini alırız, yüzümü yıkamadan bilgisayar başına oturdum, şükürler olsun canım - 9 ay sımsıkı tutunsun Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin

bedriyeciğim canım sende pıhtılaşma varmıydı yoksa sadece ihtimal içinmi kullanmak istemiştin?

Bi de Özlem doktorun konuşmadakı uslubuna takılma önemli olan ne söylediği, ayrıca sen neden yol kat etmiyesin, ettin işte, artık kendini daha rahat bırakman gerektiğini biliyorsun, çok şükür bi hastalığın yok, tedaviye gerek yok, sabırla bekliyeceksin, belki yumurtlama testi alırsın ilişkilerde o testi yaparssın.

anammmm bu sabah hepimiz yüzümüzü yıkamadan gelmişiz topiğe , ayy gözler çapaklı çapaklı, yüzümüzde yastıkların izi çıkmış vaziyettemiyiz acaba
Bu bircan bizi paspal etti valla sevinçten bende şuanda kaş bıyık vs tüy operasyonundayım, sonrası ise daha kapsamlı olacak, ramazana tertemiz gireyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…