Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın herkese güzel bir hafta sonu geçiririz inşallah mutlu haberle başladık böyle devam eder inşallah

Günaydın canım inşallah bu hafta çok güzel haberler alırız..ramazana da çok bereketli gireriz inşallah..

bedişim günaydın daha geçmişi okumadım annen mi hasta? Rabbim darda koymasın, hemen dua edelim????
Bide bu bacağınla ilgili sana ne diyeceğim, geçen ben kimyasal geebelik yaşarken sol bacağıma inanılmaz bir ağrı girdi 2-3 gün sürdü gece uyutmadı içimden dedim ki Allah'ım Bedriye'ye şifa ver, ne çektiğini şimdi daha iyi anlıyorum, elbisenin değmesinden bile rahatsız oluyorsan bayağa ilerlemiş tatlım..şuan bişey yapılamıyor biliyorum, inşallah rabbim bir gecede mücize bir şekilde alır ağrısını ...

Ayy Yasemin canım valla gözümün çapağıyla oturdum Oooo genel temizlik var desene..
Bircaaaaan teyzem hep der ki "3 aylar bebesi çok kısmetli olur" bak hepimiz ayağa dikti şimdiden

bedriyeciğim canım sende pıhtılaşma varmıydı yoksa sadece ihtimal içinmi kullanmak istemiştin?

Ben tüm testlerimi araştırma hastanesinde yaptırmıştım Özlem imm, şimdi adını hatırlamıyorum ama bi testin değeri referans aralığından 5 değer gibi fazla mıydı neydi öyle bişeydi, oradaki doktor baktığında gebeliğinde pıhtılaşma için iğnelere başlıyacaksın dedi, ne zaman bırakacağına da gebeliğinde karar verilir dedi, ama tam olarak pıhtılaşma var da demediler o değer tek başına öyle çıkması önemli değil demişti hatta sanırım önlem amaçlı düşündü doktor.. ama gittiğim doktor kullandırmadı hoş testlere bile bakmadı o da ayrı gıcık olduğum bir konu bu doktorada

cnmmmmmmm cok sevındııımm rabbım kucagına almayı nasıp etsın hayırlısıyla

Canım çok sevindim Allah tamamına etdirsîn keseyi kalp atışımı en sonda kucağına almayı Rabbim nasip etsin

tebrikler tatlım Allahım tamamına erdirsin inşallah...gece gece ne güzel haber bu

sağolun canlarım bu mutluluğu.Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın içisırada burdaki herkese hala inanamıyorum defalarca test sonucuna bakıyorum dün gece hiç uyuyamadım sabaha kadar düşünüp ara ara ağladım daha önce söylememiştim ama bunca hayal kırıklığı yaşadım o testlerde her kötü sonuça kadın olduğumu hissedemiyordum ama vakti zamanı varmış tek yumurtam bana mucize olarak döndü şükürler olsun Rabbime... bu arada beta hcg 70.5 cıktı adet tarihim dündü ama birazda gec yumurtlamıştım bir kaç gün, siz ce iyi mi yeni bir bediş vakası geliyor sıkı durun
Ayy Yasemin canım valla gözümün çapağıyla oturdum Oooo genel temizlik var desene..
Bircaaaaan teyzem hep der ki "3 aylar bebesi çok kısmetli olur" bak hepimiz ayağa dikti şimdiden
inşallah kuzum Rabbim bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine burdaki herkese nasip etsin, hamişlere de sağlıkla kucaklarına almayı

Son düzenleme:

Özlemim canım benim...
doktor gerizekalısı doğruları söylemiş belki ama öküz gibi söylemiş..uslüp ne kadar önemli bir anlasa şu doktorlar,inan ki okurken neler hissettiğini çok çok iyi anladım..Bak bu durumu yaşayan kadınlar %2 lik dilime giriyormuş, bende o dilimin içndeyim Rabbim bize bu %2 lik dilimde olmayı nasip etti, neden mi? bende bilmiyorum cevabı ama içime hep güzel şeyler doğuyor, bunları yaşadıkça imanımız biraz daha artıyor, Allah'a biraz daha yaklaşıyoruz, ruhumuz bedenimiz biraz daha arınıyor..bakıyorum arkadaşlarıma kazayla hamile kalıyor ve pıt diye doğuruyor, diyorum ki bende olanlardan biri olamazmıydım olurdum elbette ama peki bu işin ruhani, imani boyutu ne olurdu, geriye dönüp bakıyorum kayıplardan sonra bende inanılmaz değişiklikler olmuş,eminim sende de olmuştur eminim..artık hayattaki bir çok şeyin kendi kontrolümün dışında Allah'ın nasibi olduğuna inanıyorum hatta herşeyin öyle olduğuna inanıyorum ve diyorum ki bekle direnme..sende bekleyeceksin..her ilişkinde çocuk sahibi olabilmek için sevişeceksin..bak biz dün eşimle konuştuk aman dikkat edelim bu ay hamile kalmayayım diye ..bu nasıl insanı üzen bişey..ama benimde sonuçalrım çıksın aynı senin gibi düşüneceğim, ben denerim olursa olur ..haa düşük yapmak basit bir şey değil, fiziksel sıkıntısını geçtim psikolojik olarak yıpratan bişey..ama elimizdeki güç bunları engellemeye yetmiyorsa,kısmatim bu deyip,o kısmete sıkı sıksı sarılmamız lazım.....

arkadaşım merhaba seni tanımıyorum ama bişey sormak istiyorum tedavim yeni başladı ramazanın son haftası transfer olucak hayırlısıyla,, elimden geleni yaptık yapıyoruz Rabbim izin verirse olucak inşallah,, hangi duaları okuyabilirim yardımcı olur musun arkadaşım yer gök duayla...

Tatlım maşallah subhanallah

canım doktorun bana söylediğini söylüyorum bt hcg 50 olduğunda döllenme olmuştur, 50'nin üzerinde rahme tutunmaya başlamıştır, 100 olduğunda rahme tutunmuştur ve artık kese oluşmaya başlamışrır demişti..yani senin kuzun şuan rahme tutunma aşamasında değerin çok çok iyi 2 gün sonra hemen bir daha test yap muhtemelen 200 falan olur maşallah Allah'ım korusun inşallah

bURCUMMM Hoşgellddiiinnnn... anneminn düşmeyen bir tansiyonu oldu, Rahatsızlık olarak çok şükür öyle kalple ilgili çok çok sıkıntısı yok ama tansiyonda hem korkutuyor hemde yoruluyor da doktorlar bi de böyle bakalım dediler, inşAllah kuş gibi bi anda gelir geçer Burcum ya, ben kısmetse size çarşamba günü haberdar ederim uygun olanlarımız dua okursa çok sevinirim gerçekten..

Burcumm bacağım ağrıyor çok acıyor inan ben gebeliğim başlayalıdan beri bi kere dolaşmaya çıktık eşimle onda da kaldırımlara oturmaktan bişey yapamadım ve bugun giyecek elbise bulamadım enn bolunu giyimde bacağıma temas etmesin diye ama şimdi deli diyeceksin o kadar özdeşleşmişim ki ağrıyla geçen hafifler gibi oldu acaba bebeğe mi bişey oldu diye aklım da çıktı yani..

Bu arada sedaa tefriciyeni bitirdim ctesi günleri seda gelmiyor ya kızlar ben 100 taneye daha niyetlensemm seda adedini tamamlar mı ki sizce hemen..

canım bende aynı senin gibi düşünüyorum..4 kimyasal 1 normal gebelik, mutlaka altında yatan bir sebep olmalı, ama sona yaklaştım Allah'ın izniyle..tabiki hiçbir sebepte olmayabilir, özlem'in doktorunun dediği gibi deneme yanılma yoluyla sağlıklı olanı bulana kadar çalışıcaz belkide ..şimdilik derin bir sakinlikle sonuçları bekliyorum bakalım Rabbim ne nasip edecek.

ara ara kasıklarımda ağrı oluyor belki de bu yüzden mucizem tutunmaya çalışıyor, yarın akşam bir test yapmayı düşünüyoruz 2 gün arayla olsun diye belki pazartesi yaparız burcum peki bi şey daha sorucam tutunma aşamasında gezmemde bir sakınca var mıdır:26: yoksa yatıp dinlenmem mi lazım

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin annemde tansiyon hastası günlük ilaç kullanıyor ne dua edilecekse bende okurum kuşum

Canım ben bugünde dua ederim çarsambada dua ederim..inşallah iyi olur, tansiyon moralle stresle cok alakalı biliyorsun, bide doktorlar baksın da, sen hacamat ı bilyormusun bediş, internetten tansiyon için hacamat diye bir araştır , ben iyi geldigini duymuştum, Sedanın eksigi cok sen niyetlen istersen, özelden mesaj at belki glir bugün...Rabbim bacagına şifa versin ağrısı inince sevin kuzum korkma :))

Tatlım kişisel fikrimi söylüyorum, swn istersen halay cek, hopla zıpla o yavrumun kismeti varsa tutunur, yani onun tutunması bizim elimizde olan bisey degil, Buket'i hatirla ev taşımıztı, dolap tepelerinde gezinmişti..ama için rahat edecekse ani hareketler yapma sakın biraz.. Allah'a emanet o ....

haklısın burcum ben ne kadar sakınsam da Allahın dediği olur , Rabbim hakkımızda hayırlısını versin neyse ben çıkayım kahvaltı edeyim dünden beri pek bi şey yiyemedim hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

Aylin tatlım doğum yaklaşıyor, sende gece kuşu olmuşsun kıyamam.. oo son hazırlıklar Allah kolaylık versin..hakan Bey normal doğumda çok iyiyiymiş ( bu adamla ilgili ilk defa iyi bişey yazıyorum ) benim bir arkadaşımın normal doğumunu yaptırmış psikolojik olarak çok destek veriyormuş insanı çok rahatlatıyormuş..Rabbim sana çok kolay bir doğum nasip etsin ..sonuçları alır almaz mutlaka yazarım talım

Hoşgeldinn..
Ben elimden geldiğince aktarırım, buradaki arkadaşlarımda eksiklerimi tamamlarlar..

Biz bu topikte dua okuyoruz baş sayfada listemiz var ve hergün birimiz için dua okuyoruz.. onu bi incelersin istersen her liste bitişte seçtiğimiz farklı bir duayı okuyoruz..

onun dışında "Ya evvel" çeken arkadşlarımız var 4 Cuma üst üste cuma saatinde 1000 ad "ya evvel" çektiler ve son Cuma da gebelik haberini aldığımız çok arkadaşımız oldu

Geçen bi arkadaş tavsiye etmişti 70000 ad "lam yelid" çekin diye..

Ve mutlaka Bol selavat getirelim, hatırlatıyorum kızlar günluk 10 olur, alışınca 100 ad çok kolay okunuyor hemen..

41 gün meryem süresini de okuyabilirsin..

TEfriciye de niyetlenebilirsin..

Allah inşAllah ettiğiniz duaların hatrına Tedavinde hayırlı sonuçlar almanı kısmet eder ve tüm emeklerinin karşılığını alır nur topu gibi sağlıklı hayırlı evlatların olur.. inşAllah.

Selam günaydın kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir hepinize hayırlı güzel bir hafta sonu diliyorum
Bana gelince hiç iyi değilim ama bu Halim'e de cokdukur ediyorum bazen beni tanımayan bilmeyen yerlere çekip gidedim var çok bunaltiuorlar insanı bu kadar da olmaz ya vidinde imtihanımız bu yonde sanırım
canımsın..kızışın nasıl??

gönüllerde dualarda seninle değişim Rabbim hakkında en hayırlıları güzelleri yazsın inşallah
Ayy yasom çok sevinirim ha benim kociste hep betüş der öyle sever hadi inşallah kuzum isimleri ile yasasınlar inşallah teyzesi onu yaradana kurban olsun ha bu arada bı dozum vardı kız olursa elbise orecektim aklımda bizim betüş biraz kendini toplasın başlıcam
Elleriniagzini burnunu her biyetini öptüm senin için burcum yazılmışsa önce fabrikada patlama olmuş bı gök gutulrmesi gibi bı ses geldi korktu bana sariliyo kuzum benim

bu arada günaydın herkese, güzel bi hafta son geçirirsiniz inşallah,Allah hepinizi mutlu etsin gönlünüzden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah (içimden geldi)

Amin özlemim hepimiz için çok huzurlu bir haftasonu olur inşallah.....

hoşgeldin zümrütline..

bdroner canım arkadaşım sana cevap yazmış bir iki tanede ben ekleyeyim

7 gün içinde 70 yasin
her gün 3 tane duhan suresi
her gün bir tane fetih suresi

bunların hepsini bir anda yapmak zor olur tabikide Bedriye'nin yazdıklarıda daha kolay yapılacak şeyler, sen kalbinden hangisi geciyorsa onları yaparsın Allah hayırlı bir transfer nasip etsin inşallah hamile kalırsın sağlıkla..

haah şöyle akışına bırak ve bol bol boğazına bak..bugünler en güzel günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…