- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.761
Günaydın herkese güzel bir hafta sonu geçiririz inşallah mutlu haberle başladık böyle devam eder inşallah
o kadar sevindim o kadar duygulandım ki anlatamam, böölleee gözlerim dolu dolu bakıyorum ekrana, tamam zaten sulugözüm ama bu sevinçten, çok sevinçten.. çok çok sarılıyorum.. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah..Allah burada ve başka başka yerlerde evlat isteyen herkese Yarabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar versin, hiç birimizin boynunu bukuk bırakmasın.
kızlar anneme şifa dilemişsiniz çok sağolun, yasemin imm sağol canım benim anımsatırım ben tekrar çarş günü, Allah razı olsun.
özzleemmm seni, burcuyu benim durumlarımızı çok benzetiyorum, senin doktorun dediklerinin hemen hemen aynısını bende dinledim doktorlardan bana da dediler üst üste yaşamanın sebebine ister sınav dee, ister tesadüf de, ama siz deneyin sağlıklı olan tutunacaktır, gidenlerin hepsi sağlıklıksız.. Allah bundan sonrası için de inşAllah sağlık şifa verirde bu gebeliğim başladı şu an gittiğim doktora dedim ki bana pıhtılaşma için iğne vericek misiniz? Önlem amaçlı kullandıracaklardı gebelik başlamış dedi, hiçbişeye gerek yok kullanmadım haa hala diyorum acaba kullanmalı mıyım diye arada ama Allah sağlık sıhhat versin inşAllah nasibimiz çıkacak karşımıza..
Bu arada stres ne kadar önemli her konuda gözüyoruz ama bak Bircan bu sefer aşılamayı ailelere söylemedi, kimse sormadı, strese girmedi hayırlısıyla gebe..
hafta sonu hafta sonu dilim düştü hee benim de.. ayy kızlar son bişey daha bacağım bi acıyor bi acıyor elbiseyi sünnet çocukları gibi tutuyorum ki değmesin bacağıma diye, ama bu sabah kalktığımda kaburgam geçmişti çok şükür, dediğiniz gibi baskı oldu sanırım orada..
anammmm bu sabah hepimiz yüzümüzü yıkamadan gelmişiz topiğe , ayy gözler çapaklı çapaklı, yüzümüzde yastıkların izi çıkmış vaziyettemiyiz acaba
Bu bircan bizi paspal etti valla sevinçtenbende şuanda kaş bıyık vs tüy operasyonundayım, sonrası ise daha kapsamlı olacak, ramazana tertemiz gireyim dedim
bedriyeciğim canım sende pıhtılaşma varmıydı yoksa sadece ihtimal içinmi kullanmak istemiştin?
kızlar benim için dua eden edemeyen herkesten Allah binlerce kez razı olsun. Hamileyim.....
yarın test günümdü dayanamadım evde test yaptım oda ne 2. çizgi diğerine göre silik ama çok net şok oldum ama dedimki kesin çatlatma iğnesindendir vurulalı15 gün olmuştu neyse kana gittik 70.5 çıktı şükürler olsun Rabbime
Canım çok sevindim Allah tamamına etdirsîn keseyi kalp atışımı en sonda kucağına almayı Rabbim nasip etsin
tebrikler tatlım Allahım tamamına erdirsin inşallah...gece gece ne güzel haber bu
bircaaaaaaaannnn canım benim çok mutlu oldum sonunda oldu işte bak o vakti zamanını biliyormuş inan çok sevindim rabbim sağlık sıhhat versin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım gözünüz aydın,geçen gün düşünüyordum son zamanlarda hiç hamile haberi gelmedi diye ayağını sürtersinde inşallah arkadandan bütün kızlar teker teker hamile haberi verir
:89::89::92::92::111::111::118::118::119::119::124::124::128::128::129::129: :89::89::92::92::111::111::118::118::119::119::124::124::128::128::129::129:
ayyyy maşallah maşallah maşallah sana yaaaa, hiçte cumartesi sabahbu saatte topiğe girmezdim, giresim geldi durduk yere yy demek bu güzel haberi alacakmışım yaaa canımmmm çok sevindim, Allahım sağlıkla kolaylıkla tamamına erdirsin inşallah 9 ay, ayy şuanda yüzümü bile yıkamadım kahvaltı da etmedim okur okumaz bütün tüylerim ürperdi nasıl güldüm nasıl sevindim deli gibi çok şükür yaa, inşallah bu yeni bir hamilelik akımının da başlangıcı olur canım benim
o kadar sevindim o kadar duygulandım ki anlatamam, böölleee gözlerim dolu dolu bakıyorum ekrana, tamam zaten sulugözüm ama bu sevinçten, çok sevinçten.. çok çok sarılıyorum.. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah..Allah burada ve başka başka yerlerde evlat isteyen herkese Yarabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar versin, hiç birimizin boynunu bukuk bırakmasın.
kızlar anneme şifa dilemişsiniz çok sağolun, yasemin imm sağol canım benim anımsatırım ben tekrar çarş günü, Allah razı olsun.
özzleemmm seni, burcuyu benim durumlarımızı çok benzetiyorum, senin doktorun dediklerinin hemen hemen aynısını bende dinledim doktorlardan bana da dediler üst üste yaşamanın sebebine ister sınav dee, ister tesadüf de, ama siz deneyin sağlıklı olan tutunacaktır, gidenlerin hepsi sağlıklıksız.. Allah bundan sonrası için de inşAllah sağlık şifa verirde bu gebeliğim başladı şu an gittiğim doktora dedim ki bana pıhtılaşma için iğne vericek misiniz? Önlem amaçlı kullandıracaklardı gebelik başlamış dedi, hiçbişeye gerek yok kullanmadım haa hala diyorum acaba kullanmalı mıyım diye arada ama Allah sağlık sıhhat versin inşAllah nasibimiz çıkacak karşımıza..
Bu arada stres ne kadar önemli her konuda gözüyoruz ama bak Bircan bu sefer aşılamayı ailelere söylemedi, kimse sormadı, strese girmedi hayırlısıyla gebe..
hafta sonu hafta sonu dilim düştü hee benim de.. ayy kızlar son bişey daha bacağım bi acıyor bi acıyor elbiseyi sünnet çocukları gibi tutuyorum ki değmesin bacağıma diye, ama bu sabah kalktığımda kaburgam geçmişti çok şükür, dediğiniz gibi baskı oldu sanırım orada..
bircaaaaaan şükürler olsun
inan ki sabah gözümü açtım dedim ki inşallah Bircan'ın hamile haberini alırız, yüzümü yıkamadan bilgisayar başına oturdum, şükürler olsun canım - 9 ay sımsıkı tutunsun Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin
sağolun canlarım bu mutluluğu.Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın içisırada burdaki herkeseanammmm bu sabah hepimiz yüzümüzü yıkamadan gelmişiz topiğe , ayy gözler çapaklı çapaklı, yüzümüzde yastıkların izi çıkmış vaziyettemiyiz acaba
Bu bircan bizi paspal etti valla sevinçtenbende şuanda kaş bıyık vs tüy operasyonundayım, sonrası ise daha kapsamlı olacak, ramazana tertemiz gireyim dedim
inşallah kuzum Rabbim bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine burdaki herkese nasip etsin, hamişlere de sağlıkla kucaklarına almayıAyy Yasemin canımvalla gözümün çapağıyla oturdum Oooo genel temizlik var desene..
Bircaaaaan teyzem hep der ki "3 aylar bebesi çok kısmetli olur" bak hepimiz ayağa dikti şimdiden
cnmmmmmmm cok sevındııımm rabbım kucagına almayı nasıp etsın hayırlısıyla
kızlar ben bugün horrmon testleri yaptırmak için hastaneye gittim ama malesef yapmadılar,garip bi doktora denk geldim,sen zaten herşeye baktırmışssın herşeyi yaptırmışsın,senin şanssızlığın piyango sana iki kez vurmuş dedi,düşüğün sebebi pıhtılaşma değil,sendekide pıhtılaşma sayılmaz,ne aspirine nede iğneye gerek yok hiç bir test yaptırmanada gerek yok dedi,vücut sağlıksız olanı atıyor doğanın kanunu bu eğer böyle olmasaydı etraf sağlıksız kolu bacağı kafası olmayan insanlarla dolu olurdu dedi,bu testler boş şeyler avrupada bunlar yapılmıyor bile çok istiyorsan para verir yaparsın ama hiç bi değeri yok bi önemi yok ve buna benzer bir sürü laf,bu testler çok pahalı biliyormusun falan dedi biliyorum dedim,belki bi daha düşük yaparsın bunu bilemeyiz senin tek yapacağın kafanı biraz rahat bırakmak dedi,iğne kullansanda olacak yine olur bişey yapamazsın 5 haftalıkken değilde 7 haftalıkken kaybedersin sadece zamanı uzatırsın dedi belki doğar 1 sene sonra kaybedersin dedi,bunu bilemezsin dedi,önlemde alamazsın dedi,çinko ekskliği falan düşüğe sebep olmaz kullanmasanda olur dedi , folik asit iç içmesen bile sorun değil gibi konuştu kadın resmen azarlar gibi konuştu ağlayacaktım nerdeyse,aspirin falan kullanma dedi senin tek yapacağın beklemek adetin gecikince test yapmak dedi, birde dediki sen adet oluyormusun evet dedim e tamam ozaman o testlere gerek yok zaten guatır'a falan da bakılmış herşeye bakılmış dedi
ben şimdi ne yapacağım bilmiyorum
geçen gittiğim doktorda buna benzer şeyler söyledi,aspirine gerek yok aspirin yumurtaları bozar bırak dedi,iğneyede sadece önlem amaçlı başlarsın oda 2 düşüğün olduğu için demişti aslında seninki pıhtılaşma sayılmıyor toplumun çoğunda var demişti,düşüğe sebep olmaz dedi.
daha önce etlik zübeyde hanımda infertilite bölümünde doktor hamile kalınca iğneye başlarsın kalana kadar aspirin iç demişti
2.hamileliğimden önce doktor sendeki pıhtılaşma normal gebelere göre düşük riskini 7-8 kat arttrır ama homozigot olsaydı 10 kat arttırrırdı sana aspirin yeterli gelir,iğneye gerek yok demişti
ama şimdiye kadar doktorların hem fikir oldukları konu 1.düşük araştırılmadığı için bilmiyoruz ama 2.için pıhtılaşma ile alakası yok genetik nedenden olmuş,bu durum sadece o gebeliği ilgilendirir bundan sonraki de aynı olacak diye bir kural yok.....
sanırım bundan sonra uğraşmayacağım araştırmayacağım tekrar hamile kalmak için çabalayacağım hamilelikle birlikte gideceğim doktor gerek görürse iğne kullanırım ,düşük olursada olur ne yapayım Allah yazdıysa ben ne kadar uğraşsamda boş nasıl olsa deneme tahtası gibi olduk, rabbimden ne gelirse razıyım , hem zaten artık düşük yapmaya bile alıştım demekki bu işler deneme yanılma yöntemi ile oluyor,ben ne kadar kendimi paralasamda bişey değişmiyor,Allah nasip ettiyse eğer eninde sonunda olacaktır,zaten olmayacağına dair bi korkumda yok inanıyorum ama önümde ne kadar zaman var daha ne kadar zaman bunları yaşarım onu bilmiyorum
btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
Dualarınızı okudum, Allah kabul etsin inşAllah..
Herkes iyi inşAllah. Bu güzel günde üzerinize mutluluk, sağlık, huzur, şifa yağsın. İnşAllah.
sağolun canlarım bu mutluluğu.Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın içisırada burdaki herkesehala inanamıyorum defalarca test sonucuna bakıyorum dün gece hiç uyuyamadım sabaha kadar düşünüp ara ara ağladım daha önce söylememiştim ama bunca hayal kırıklığı yaşadım o testlerde her kötü sonuça kadın olduğumu hissedemiyordum ama vakti zamanı varmış tek yumurtam bana mucize olarak döndü şükürler olsun Rabbime... bu arada beta hcg 70.5 cıktı adet tarihim dündü ama birazda gec yumurtlamıştım bir kaç gün, siz ce iyi mi yeni bir bediş vakası geliyor sıkı durun
inşallah kuzum Rabbim bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine burdaki herkese nasip etsin hamişlere sağlıkla kucaklarına almayı
Günaydın canım inşallah bu hafta çok güzel haberler alırız..ramazana da çok bereketli gireriz inşallah..
bedişim günaydın daha geçmişi okumadım annen mi hasta? Rabbim darda koymasın, hemen dua edelim????
Bide bu bacağınla ilgili sana ne diyeceğim, geçen ben kimyasal geebelik yaşarken sol bacağıma inanılmaz bir ağrı girdi 2-3 gün sürdü gece uyutmadı içimden dedim ki Allah'ım Bedriye'ye şifa ver, ne çektiğini şimdi daha iyi anlıyorum, elbisenin değmesinden bile rahatsız oluyorsan bayağa ilerlemiş tatlım..şuan bişey yapılamıyor biliyorum, inşallah rabbim bir gecede mücize bir şekilde alır ağrısını ...
inşallah senin yorumladığın gibidir canım ama illa bir sebebi olmalı bu kimyasal gebeliklerim mutlaka birşey çıkacak ne olduğu bilinsin de tedavi edilsen yeter ki canım insan merak ediyor ne var acaba diye şu var şöyle tedavi edilecek dense insan bir nebze rahatlar hiç olmazsa nedeni bulundu diye ama sebebsiz de olabiliyor işte. Rabbim kolaylıklar versin inşallah. Bende seni çok seviyorumm canım ikizimm hepimiz birbirimizin yoldaşıyız
:26:
ara ara kasıklarımda ağrı oluyor belki de bu yüzden mucizem tutunmaya çalışıyor, yarın akşam bir test yapmayı düşünüyoruz 2 gün arayla olsun diye belki pazartesi yaparız burcum peki bi şey daha sorucam tutunma aşamasında gezmemde bir sakınca var mıdır:26: yoksa yatıp dinlenmem mi lazımTatlım maşallah subhanallah
canım doktorun bana söylediğini söylüyorum bt hcg 50 olduğunda döllenme olmuştur, 50'nin üzerinde rahme tutunmaya başlamıştır, 100 olduğunda rahme tutunmuştur ve artık kese oluşmaya başlamışrır demişti..yani senin kuzun şuan rahme tutunma aşamasında değerin çok çok iyi2 gün sonra hemen bir daha test yap muhtemelen 200 falan olur maşallah Allah'ım korusun inşallah
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin annemde tansiyon hastası günlük ilaç kullanıyor ne dua edilecekse bende okurum kuşumbURCUMMM Hoşgellddiiinnnn... anneminn düşmeyen bir tansiyonu oldu, Rahatsızlık olarak çok şükür öyle kalple ilgili çok çok sıkıntısı yok ama tansiyonda hem korkutuyor hemde yoruluyor da doktorlar bi de böyle bakalım dediler, inşAllah kuş gibi bi anda gelir geçer Burcum ya, ben kısmetse size çarşamba günü haberdar ederim uygun olanlarımız dua okursa çok sevinirim gerçekten..
Burcumm bacağım ağrıyor çok acıyor inan ben gebeliğim başlayalıdan beri bi kere dolaşmaya çıktık eşimle onda da kaldırımlara oturmaktan bişey yapamadım ve bugun giyecek elbise bulamadım enn bolunu giyimde bacağıma temas etmesin diye ama şimdi deli diyeceksin o kadar özdeşleşmişim ki ağrıyla geçen hafifler gibi oldu acaba bebeğe mi bişey oldu diye aklım da çıktı yani..
Bu arada sedaa tefriciyeni bitirdim ctesi günleri seda gelmiyor ya kızlar ben 100 taneye daha niyetlensemm seda adedini tamamlar mı ki sizce hemen..
bURCUMMM Hoşgellddiiinnnn... anneminn düşmeyen bir tansiyonu oldu, Rahatsızlık olarak çok şükür öyle kalple ilgili çok çok sıkıntısı yok ama tansiyonda hem korkutuyor hemde yoruluyor da doktorlar bi de böyle bakalım dediler, inşAllah kuş gibi bi anda gelir geçer Burcum ya, ben kısmetse size çarşamba günü haberdar ederim uygun olanlarımız dua okursa çok sevinirim gerçekten..
Burcumm bacağım ağrıyor çok acıyor inan ben gebeliğim başlayalıdan beri bi kere dolaşmaya çıktık eşimle onda da kaldırımlara oturmaktan bişey yapamadım ve bugun giyecek elbise bulamadım enn bolunu giyimde bacağıma temas etmesin diye ama şimdi deli diyeceksin o kadar özdeşleşmişim ki ağrıyla geçen hafifler gibi oldu acaba bebeğe mi bişey oldu diye aklım da çıktı yani..
Bu arada sedaa tefriciyeni bitirdim ctesi günleri seda gelmiyor ya kızlar ben 100 taneye daha niyetlensemm seda adedini tamamlar mı ki sizce hemen..
ara ara kasıklarımda ağrı oluyor belki de bu yüzden mucizem tutunmaya çalışıyor, yarın akşam bir test yapmayı düşünüyoruz 2 gün arayla olsun diye belki pazartesi yaparız burcum peki bi şey daha sorucam tutunma aşamasında gezmemde bir sakınca var mıdır:26: yoksa yatıp dinlenmem mi lazım
Tatlım kişisel fikrimi söylüyorum, swn istersen halay cek, hopla zıpla o yavrumun kismeti varsa tutunur, yani onun tutunması bizim elimizde olan bisey degil, Buket'i hatirla ev taşımıztı, dolap tepelerinde gezinmişti..ama için rahat edecekse ani hareketler yapma sakın biraz.. Allah'a emanet o ....
tebrikler tatlım Allahım tamamına erdirsin inşallah...gece gece ne güzel haber bu
tatlım anneciğin dualarımda olacak artık anjiyo çok kolay rahat oluyor anneciğin de hemencik atlatır inşallah merak etme...
herkesler uyudu ben yine burdayım kızlaryarın hastane çantalarını hazırlayacağız Allah kısmet ederse anam ıvır zıvır çok iş çıkıyor 1 günlük iş dediğim şeyler 3-4 güne anca oluyor yahu... neyse zamanımız var henüz ama iyice ağırlaşmadan halletmeye çalışıyorum...
Burcucum dönmüşsün canım pazartesi doktorunun diyeceklerini çok merak ediyorum tatlım inşallah güzel haberlerle gelirsin....
Sedoşum canım annem de 200 tefriciye alacak bugün konuştuk seni tatlım...
Nazancım ultrason ölçümleri bu haftalardan sonra çok değişiyor fıstığım benim bi ay 3 gün geride bi ay 1 hafta ileride geçen ay 6 gün geride çıktı miniğimin kilosu ama takmıyorum ben doktor ölçüyor sonuçta insan... 1 milim kaydırsa sonuç kaç gün atar acaba... aman takma sakın canım benim...
arkadaşım merhaba seni tanımıyorum ama bişey sormak istiyorum tedavim yeni başladı ramazanın son haftası transfer olucak hayırlısıyla,, elimden geleni yaptık yapıyoruz Rabbim izin verirse olucak inşallah,, hangi duaları okuyabilirim yardımcı olur musun arkadaşım yer gök duayla...
canımsın..kızışın nasıl??
gönüllerde dualarda seninle değişim Rabbim hakkında en hayırlıları güzelleri yazsın inşallahBiliyorum canım senin lohusa olduğunu okuyamayacağını kalbin benimle olsun yeter canım benim.
canım Allah razı olsun sizden. Bende hafta sonu giriyor zaten baya okurum arkadaşım var o da okuyacak arkadaşlarına da söyleyecek. Buradaki ablalara dedim ama regl olucaz alırız bitiremeyiz filan dediler iyi dedim bende öyleyse sadece teklif ettim ben. Bir de yengemler memleketten dönsün ona derim o da okur bitiririz inşallah..
Ayy yasom çok sevinirim ha benim kociste hep betüş der öyle sever hadi inşallah kuzum isimleri ile yasasınlar inşallah teyzesi onu yaradana kurban olsun ha bu arada bı dozum vardı kız olursa elbise orecektim aklımda bizim betüş biraz kendini toplasın başlıcamayyy mesudeee benim eşim de betül ismini beğeniyor bu sıra, betüş betüş diyip duruyor
göbeğimekızlarımız adaş olabilir hee
benimde kulağıma çok hoş geliyor, ama sanırım heralde ben hep betüş derm çok sevimli oluyor öyle söylemesi
Elleriniagzini burnunu her biyetini öptüm senin için burcum yazılmışsa önce fabrikada patlama olmuş bı gök gutulrmesi gibi bı ses geldi korktu bana sariliyo kuzum benimTatlım sanırım pıhtılaşma problemi yok ama bu benim yorumum bakalımd doktor ne diyecek, valla bakalım kromozomdan ne cıkacak, hayırlısı olsun, Allahım tavakkülü nasip etsin inşallah, bu arada bende seni çooook seviyorum :))) evet iyi ki siz varsınız yoksa ben kendi dünyamda yapayalnız olacaktım, bende hepinizi cok seviyorum
Ayyy mesude, yerim ben onun ağzını, fotolar harika, ellerini öp benim yerime öp öp bitir :)))
bu arada günaydın herkese, güzel bi hafta son geçirirsiniz inşallah,Allah hepinizi mutlu etsin gönlünüzden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah (içimden geldi)
arkadaşım merhaba seni tanımıyorum ama bişey sormak istiyorum tedavim yeni başladı ramazanın son haftası transfer olucak hayırlısıyla,, elimden geleni yaptık yapıyoruz Rabbim izin verirse olucak inşallah,, hangi duaları okuyabilirim yardımcı olur musun arkadaşım yer gök duayla...
haklısın burcum ben ne kadar sakınsam da Allahın dediği olur , Rabbim hakkımızda hayırlısını versin neyse ben çıkayım kahvaltı edeyim dünden beri pek bi şey yiyemedim hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?